ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 25

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 25

 

Πραγματικά μείναμε άναυδοι από αυτά τα οποία ακούσαμε από το βίντεο το οποίο μας κατάθεσε ένας αναγνώστης μας για το θέμα των Λυκάωνων από την Ο.Ε.Α.!!!!

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτή είναι η σύμφωνη γνώμη της ομάδα αυτής για το θέμα των Λυκάωνων την οποία αναφέρεται το εν λόγο βίντεο!!!! Ακούστε το όπως το ακούσαμε εμείς στο οποίο δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτά τα οποία αναφέρουν εκτός και αν αναφέρονται σε κάποια παλιά ομάδα όπου και υπήρξαν πολλές ως πλαστές.

Αυτό είναι το λίνκ για να δείτε το εν λόγο βίντεο

http://oea-video.blogspot.gr/2012/01/blog-post_2392.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ INVISIBLE LYCANS TEAM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΩΣ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ Η ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ Β ΔΡΑΚΟΣ!!!! ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΝΟΗΤΙΚΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΛΕΠΙΔΟΜΟΡΦΟΥΣ ΧΟΛΙΔΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΝΑΜΕΙΞΙΝ ΩΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΚΑΛΟΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΙΟ- ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΡΑΛΟΥ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!! ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!! ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ!!!! ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ!!!! ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

<< Ο Λυκάων της Αρκαδίας ήταν γιος του Πελασγού και της Μελίβοιας ( ή της νύμφης Κυλλήνης ), και υπήρξε ο πρώτος (μυθικός) βασιλιάς της Αρκαδίας!!!! Ο Λυκάων με διάφορες γυναίκες απέκτησαν 50 γιούς!!!! Ειδικότερα, ήταν πατέρας του Οινώτρου και της Καλλιστώς, της οποίας κατά μία εκδοχή ανέθρεψε τον γιο, τον Αρκά!!!!

Ο Λυκάων αναφέρεται ως ικανότατος, ευσεβής και δίκαιος βασιλιάς, ενώ οι γιοί του ως επώνυμοι ήρωες και ιδρυτές πόλεων!!!! Ωστόσο, αυτός και οι γιοί του ασέβησαν προς τον Δία όταν τους επισκέφθηκε, δίνοντάς του να φάει ανθρώπινο κρέας για να διαπιστώσουν την παντογνωσία του!!!! Ο θεός έσπρωξε μακριά του το πιάτο με αηδία και είτε σκότωσε τον βασιλιά και τους γιούς του με τον κεραυνό του, είτε τους μεταμόρφωσε σε λύκους( Απολλόδωρος ΙΙΙ 8, Οβιδίου Μεταμορφώσεις I 198 )!!!! Κάποιοι φθάνουν να πουν ότι ο Λυκάων έσφαξε και προσέφερε τον ίδιο τον γιο του, τον Νύκτιμο (Κλήμης ΑλεξανδρείαςΠροτρεπτικός ΙΙ 36, ΝόννοςΔιονυσ. XVIII 20, Αρνόβιος IV 24). Αλλά σύμφωνα με αντίθετη εκδοχή ο Νύκτιμος ήταν ο μόνος γιος που επέζησε και διαδέχθηκε τον πατέρα του στον θρόνο!!!!

Κατά την παραλλαγή του Παυσανία (VIII 2), ο Λυκάων θυσίασε ένα βρέφος στον Δία επί του βωμού στο Λύκαιο όρος, και αμέσως μετά μεταμορφώθηκε σε λύκο!!!!  Αυτό συνδέεται με τον θρύλο ότι ένας άνθρωπος γινόταν λύκος κάθε χρόνο στην ετήσια θυσία προς τον Λύκαιο Δία, αλλά ξαναγινόταν άνθρωπος αν δεν έτρωγε ανθρώπινη σάρκα επί δέκα χρόνια. Ο μύθος έχει ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως!!!! Κατά τον Weizsäcker, ο Λυκάων αντιστοιχεί σε προελληνικό θεό στον οποίο προσφέρονταν ανθρωποθυσίες και ο οποίος έφερε προελληνικό όνομα παρόμοιο με του λύκου, από όπου και η ιστορία της μεταμορφώσεώς του σε λύκο!!!! Η λατρεία του αντικαταστάθηκε από εκείνη του ελληνικού Διός και στη συνέχεια ο Λυκάων ήταν κάτι σαν κακό πνεύμα που είχε προσβάλει τη νέα θεότητα σερβίροντάς της ανθρώπινο κρέας. Ο Robertson Smith θεωρεί τις θυσίες προς τον Λύκαιο Δία στην Αρκαδία καννιβαλικές εορτές μιας φυλής που είχε τον λύκο ως τοτέμ της. Ο Usener κ.ά. ταυτίζουν τον Λυκάωνα με τον Λύκαιο Δία ως θεό του φωτός, που σφάζει τον γιο του Νύκτιμο (το σκοτάδι της νύχτας) ή που τον διαδέχεται ο γιος του, μία μεταφορά για την αιώνια διαδοχή ημέρας και νύκτας. >>

ΜΗΠΩΣ Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!;! ΜΑ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!!!!

<< Στον Λυκάωνα αποδίδονται:

 • Η ίδρυση της αρχαιότερης πόλεως της Αρκαδίας
 • Ο πρώτος πολιτισμός της Αρκαδίας
 • Η αρχαιότερη αίρεση, αυτή του Λυκαίου Διός

Τον μύθο του Λυκάωνα δραματοποίησε ο Ξενοκλής σε ομώνυμη τραγωδία του.

Οι 50 γιοί του Λυκάωνα ήταν οι εξής:

·         Νύκτιμος

·         Οίνωτρος

·         Μελαινέας

·         Θεσπρωτός

·         Έλικας

·         Πευκέτιος

·         Καύκωνας

·         Μηκιστεύς

·         Οπλέας

·         Μακαρέας

·         Μάκενδος

·         Όρον

·         Πόλιχνος

·         Ακόντης

·         Ευαίμονας

·         Αγκύορας

·         Αρχεβάτης

·         Καρτέρωνας

·         Αιγέωνας

·         Πάλλαντας

·         Εύμονας

·         Κάνηθος

·         Πρόθοος

·         Λίνος

·         Κορέθοντας

·         Μαίναλος

·         Τηλεβόας

·         Φύσιος

·         Φάσσος

·         Φθίος

·         Αλίφηρας

·         Γενέτορας

·         Βουκολίωνας

·         Σωκλέας

·         Φινέας

·         Ευμήτης

·         Αρπαλέας

·         Πορθέας

·         Πλάτων

·         Αίμονας

·         Κύναιθος

·         Λέοντας

·         Αρπάλυκος

·         Ηραίας

·         Τιτάνας

·         Μαντινέας

·         Κλείτωρ

·         Στύμφυλος

·         Ορχομενός

·         Τραπεζούς

Επίσης σαν γιοί του Λυκάωνα αναφέρονται και οι :

ΟΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΩΝ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΙΟΥ ΟΠΛΟΥ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΜΙΛΗΤΗ!!!! ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!! ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΕΡΙ ΛΥΚΑΩΝΩΝ!!!!! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

<< Οι μύθοι σχετικά με την πόλη είναι πολυάριθμοι καθώς γύρω από την Θήβα περιστρέφεται ένας από τους σημαντικότερους μυθολογικούς κύκλους της αρχαίας Ελλάδας. Σύμφωνα με τον μύθο την πόλη ίδρυσε ο Κάδμος, που προερχόταν από την Φοινίκη. Ο Κάδμος στα γεράματα άφησε τον θρόνο της πόλης στον Πενθέα. Ο Πενθέας ήταν ασεβής προς τον Διόνυσο και ο θεός τον τιμώρησε. Τον θρόνο στην συνέχεια ενέλαβε ο γιος του Κάδμου και της Αρμονίας, Πολύδωρος. Όταν πέθανε ο Πολύδωρος ο γιος του Λάβδακος ήταν ακόμα ανήλικος. Ο πατέρας του είχε ήδη ορίσει επίτροπο τον Νυκτέα. Ο Νυκτέας όμως αυτοκτόνησε όταν η κόρη του Αντιόπη παντρεύτηκε τον βασιλιά της Σικύώνας Επωπέα. Την θέση του πήρε ο αδερφός του Λύκος. Ο Λύκος παρέδωσε την εξουσία στον νεαρό Λάβδακο όταν ενηλικιώθηκε όμως αυτός πέθανε νωρίς και ο Λύκος έγινε πάλι βασιλιάς. Ο Λάβδακος είχε ήδη έναν γιο τον Λάιο, ο οποίος θα αναλάμβανε τον θρόνο μόλις ενηλικιωνόταν. Πριν ενηλικιωθεί ο Λάιος τα παιδιά της Αντιόπης, Ζήθος και Αμφίονας συγκέντρωσαν στρατό και κατέλαβαν την πόλη της Θήβας. Σύμφωνα με τον μύθο τα δύο αδέρφια ένωσαν τα δύο τμήματα της Θήβας, την Θίβη και την Καδμεία σε μία πόλη. Επίσης ανοικοδόμησαν τα τείχη της πόλης. Τα δύο αδέρφια δεν απέκτησαν αρσενικούς απογόνους και έτσι ο θρόνος της Θήβας πέρασε στον γιο του Λάβδακου, Λάιο ο οποίος είχε φυγαδευτεί, όταν τον θρόνο κατέλαβαν ο Ζήθος και ο Αμφίωνας. Ο Λάιος είχε το γνωστό τέλος, όπου βρήκε τον θάνατο από τον γιο του Οιδίποδα. Στον θρόνο τότε ανέβηκε ο αδερφός της γυναίκας του Ιοκάστης, Κρέοντας. Την εποχή αυτή η Ήρα είχε στείλει στην είσοδο της Θήβας την Σφίγγα, ένα τέρας που σκότωνε τους διαβάτες που δεν μπορούσαν να λύσουν τα αινίγματα που έθετε. Όταν ο Οιδίποδας περνώντας από το σημείο που στεκόταν έλυσε τον γρίφο, η Σφίγγα έπεσε από τον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Οιδίποδας έγινε νέος βασιλιάς της Θήβας αλλά όταν έμαθε την προέλευσή του τυφλώθηκε και εγκατέλειψε την πόλη. Η εξουσία πέρασε τότε στους γιους του Οιδίποδα, Ετεοκλή και Πολυνείκη. Τα δύο αδέρφια ήρθαν σε σύγκρουση για την ανάληψη της εξουσίας. Τότε ο Πολυνείκης συγκέντρωσε στρατό από το Άργος για να αναλάβει την εξουσία. Στην μάχη που έγινε τα δύο αδέρφια αλληλοσκοτώθηκαν. Ο θρόνος ξαναπέρασε στον Κρέοντα ο οποίος έδωσε διαταγή να μείνει άταφο το σώμα του προδότη Πολυνείκη. Την διαταγή αθέτησε η Αντιγόνη, αδερφή του Πολυνείκη και του Ετεοκλή που δεν δεχόταν να αφήσει άταφο το σώμα του αδερφού της. Ο Κρέοντας τιμωρεί την Αντιγόνη αφήνοντάς την να πεθάνει μέσα σε μία σπηλιά. Στην απόφαση του Κρέοντα αντέδρασε ο Αίμονας, γιος του Κρέοντα και αρραβωνιαστικός της Αντιγόνης, ο οποίος τελικά αυτοκτονεί όταν βρίσκει νεκρή την Αντιγόνη. Σε αυτό το σημείο κλείνει το σημαντικότερο μέρος του Θηβαϊκού κύκλου. >>

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;!

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΑΙΟ ΔΙΑ Η ΔΙΙ!!!!

<< Κατά την αρχαιότητα ήταν το ιερό βουνό των Αρκάδων αφού εκεί πιστευόταν ότι γεννήθηκε ο Δίας. Οι αρχαίοι Αρκάδες το αποκαλούσαν και Όλυμπο ή ιερό βουνό. Στην ψηλότερη κορυφή του Λυκαίου, την Κρητέα, κατέφυγε η Ρέα, για να μην τον σκοτώσει ο άντρας της ο Κρόνος ο οποίος καταβρόχθιζε τα παιδιά του. Εκεί και γέννησε τον Δία. Αμέσως μετά η Ρέα θέλησε να τον λούσει αλλά η Αρκαδία ήταν άνυδρη και δεν έβρισκε νερό, τότε κτύπησε στο χώμα και βγήκε νερό, το ποτάμι που δημιουργήθηκε ήταν η Νέδα, έτσι τον παρέδωσε στις νύμφες ΑγνώΘεισόα και τη Νέδα οι οποίες τον έλουσαν εκεί. Η Νέδα αργότερα τον θήλασε και τον ανέθρεψε. Οι αρχαίοι Αρκάδες έλεγαν ότι οι Κρήτες λανθασμένα λένε ότι γεννήθηκε στην Κρήτη παραφράζοντας το όνομα της κορυφής.

Στους πρόποδες του Λυκαίου υπήρχε η Λυκόσουρα που σύμφωνα με τον Παυσανία ήταν η πρώτη πόλη που ιδρύθηκε στον κόσμο, και πολλές άλλες κώμες. Στην κορυφή του υπήρχε βωμός του Δία όπου γίνονταν θυσίες και ανθρωποθυσίες, σύμφωνα με τον Παυσανία. Ο βωμός ήταν πέτρινος και γύρω του υπήρχαν δύο κίονες με δύο αετούς επάνω που κοιτούσαν προς την πλευρά που ανέτελλε ο ήλιος. Πιστευόταν ότι όποιος θυσίαζε εκεί στον Λύκαιο Δία γινόταν λύκος αν στο διάστημα αυτό και μετά από 10 χρόνια δεν έτρωγε ανθρώπινο κρέας ξαναγινόταν άνθρωπος, αλλιώς έμενε για πάντα λύκος. Έλεγαν ότι όποιο ζώο έμπαινε εκεί δεν φαινόταν η σκιά του. Επίσης το Λύκαιο συνδέεται με μια παραλλαγή του μύθου του Λυκάονα που λέει ότι εκεί θυσίασε ένα βρέφος, ενώ κατά άλλους τον γιο του Νύκτιμο και ο Δίας τον μεταμόρφωσε σε λύκο.

Κοντά στον βωμό του Δία υπήρχε ιερό του Πανός και εκεί σε ένα σπήλαιο στο οποίο ερωτοτροπούσε με την Σελήνη, που περιβαλλόταν από άλσος, του Πυθίου Απόλλωνα, και μετά το άλσος το Στάδιο, ιππόδρομος και ξενώνες . Εκεί διοργανώνονταν τα Λύκαια, αθλητικοί αγώνες προς τιμή του Λυκαίου Δία. Ο Παυσανίας μας αναφέρει ότι αυτοί οι αγώνες ήταν οι παλαιότεροι που διοργανώθηκαν. Οι θεατές κάθονταν σε λίθινα εδώλια και οι νικητές στεφανώνονταν με κλαδί ελιάς πάνω σε βάθρα και έπαιρναν ως έπαθλο ένα χάλκινο αντικείμενο. Τα αγωνίσματα που διεξάγονταν ήταν ο δίαυλος, το στάδιο, το πένταθλο, η πάληκαι η πυγμή και οι Αρκάδες αγωνίζονταν με το φυσικό τους όνομα ως Αρκάδες.

Σύμφωνα με τον Θουκυδίδη, στον βωμό του Δία υπήρχε ιερό και εκεί κατέφυγε ο Πλειστοάνακτας κυνηγημένος από τους Λακεδαιμόνιους. Επίσης απαγορευόταν η είσοδος στους κοινούς θνητούς, μόνο ιερείς έμπαιναν, αν έμπαινε θνητός πέθαινε μέσα στη χρονιά. >>

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ!;! ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΝ ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΜΙΛΙΤΗ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΙΟ ΔΙΑ …..!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΗΤΟ ΑΥΤΑ!!!! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ )!!!!

<< Κάποιοι φθάνουν να πουν ότι ο Λυκάων έσφαξε και προσέφερε τον ίδιο τον γιο του, τον Νύκτιμο (Κλήμης ΑλεξανδρείαςΠροτρεπτικός ΙΙ 36, ΝόννοςΔιονυσ. XVIII 20, Αρνόβιος IV 24). Αλλά σύμφωνα με αντίθετη εκδοχή ο Νύκτιμος ήταν ο μόνος γιος που επέζησε και διαδέχθηκε τον πατέρα του στον θρόνο!!!! >>

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΑΩΝ!!;!! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ!!!!

<< Η λατρεία του αντικαταστάθηκε από εκείνη του ελληνικού Διός και στη συνέχεια ο Λυκάων ήταν κάτι σαν κακό πνεύμα που είχε προσβάλει τη νέα θεότητα σερβίροντάς της ανθρώπινο κρέας. Ο Robertson Smith ( Ρόμπερτον Σμιθ ) θεωρεί τις θυσίες προς τον Λύκαιο Δία στην Αρκαδία κανιβαλικές εορτές μιας φυλής που είχε τον λύκο ως τοτέμ της. Ο Usener κ.ά. αλλα και πολλοί γνωστοί Έλληνες αρχαιολογοι και συγγραφεύς όπως ο αείμνηστος και πολύ καλός φίλος Θόδωρος Αξιώτης, ταυτίζουν τον Λυκάωνα με τον Λύκαιο Δία ως θεό του φωτός, που σφάζει τον γιο του Νύκτιμο (το σκοτάδι της νύχτας) ή που τον διαδέχεται ο γιος του, μία μεταφορά για την αιώνια διαδοχή ημέρας και νύκτας. >>

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΛΕΥΑΣΑΜΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΙΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΜΙΛΗΤΗ!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΑΩΝ!!!! ΨΑΞΤΕ ΠΕΡΙ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ!!!! ΠΕΡΙ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!!! ΠΕΡΙ ΑΘΗΝΑΣ!!!! ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ!!!! ΠΕΡΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ….ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ….!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΟ ΛΥΚΑΩΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!!!!

<< Δεν νομίζω ότι τα λόγια του ανθρώπου αυτού θέλουν το κακό της φυλής των Λυκάωνων. Όμως από ότι φαίνεται είναι πικραμένος από τις ενέργειες των καταραμένων  από τον Άραλου και προσπαθεί να εξυμνήσει τους αδελφούς αρχαίους Έλληνες αλλα και τους νέους προσπαθώντας να τους αφυπνίσει από την επικίνδυνη κατάσταση όπου υπάρχει σήμερα από τους Ιλλουμινάτοι και μασόνους και όλα τα παρακλάδια αυτών όπου όπως φαίνεται προσπαθούν να ξεφτιλίσουν και να υποβιβάσουν κάθε τι το ελληνικό ανά τις χιλιετηρίδες. Αφήστε τον να λέει ότι θέλει καλά κάνει και τα λέει. Όσο για τους Λυκάωνες δεν γνωρίζει την ύπαρξη μας και είναι επόμενο να μας συνδυάσει με τους Μαλτσέχ και τους Τσακαλοθεούς των Αιγυπτίων. Είναι εκούσιο και συνάμα αντιληπτό ότι στα μάτια του φανταζόμαστε ως ανθρωποθηρία τα οποία θέλουν το κακό των Ελλήνων αδελφών μας. Δεν μπορούμε να του αλλάξουμε την γνώμη. Όμως αυτό το οποίο έχω να πω είναι ότι μιλά υπερ. των Ελλήνων με φλόγινο λόγο και τους ανεβάζει στα ύψιστα σημεία της θεοποίησης και αυτό όχι είναι μόνο καλό αλλα είναι κάτι το οποίο άλλοι δεν το έχουν κάνει πριν. Όσο για τις βωμολοχίες οι οποίες ακούγονται από τον ίδιο είναι πράγματι άσχημες αλλα μην ξεχνάμε ότι και οι αρχαίοι Έλληνες βωμολοχούσαν. Ο Ανθρωπος αυτός καλά κάνει και λέει αυτά τα οποία λέει όμως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα η οποία ανήκει αν ψάξει διότι διαθέτει τα μέσα να ψάξει θα βρει στοιχεία για εμάς και τότε θα καταλάβει ποιοι είμαστε. Στον έσχατο καιρό που θα έρθει και πιστεύω μέσα μου και παρακαλώ ποτέ μην έρθει θα καταλάβει αν ζει ( από λόγου ηλικίας ή καταστάσεων ) ότι εμείς είμαστε με το πλευρό των Ελλήνων αδελφών μας. Αυτά είχα να πω και δεν αλλάζω τίποτα. >>

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!!!!

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΪΤΟ – ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ!!!!

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩΝ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΩΝ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΑΠΑΤΑΣΟΜΕΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΩΣΗΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ!!!! ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥΣ ΝΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΥΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΥΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΧΟΡ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΛΕΨΗΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΝΗΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΟΣΟΥ ΕΚ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟ ΕΝΕΡΓΙΑΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΙΒΟΛΥΖΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΝ!!!! ΗΜΙΜΑΘΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΑΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΛΟΓΙΑ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΓΛΗΣΤΡΙΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗΝ ΚΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗ ΝΟΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ!!!! ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓΕΥΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΗΜΕΝΗΝ ΕΝ ΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΟΛΑΥΘΕΝΤΑ ΩΣ ΠΡΩΙΜΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΕΠΙΦΘΥΜΙΩΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΕΝΧΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΩΣ Η ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΝΗΣ ΨΥΧΟΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΩΣ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΠΡΟΣ ΣΥΜΟΡΦΟΣΗ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗΣ ΒΙΟ ΝΟΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΣ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑΣ ΩΣ ΕΞΕΛΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΝΟΙΤΗΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ 33 ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΩΣ ΟΥ ΕΠΥΘΙΜΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΙΟΥΣ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΦΟΛΑΜΑΤΩΝ Α) ΠΕΛΑΣΓΩΝ!!! Β) ΛΕΩΝΤΑΡΙΩΝ!!!! Γ) ΗΣΕΣΙΩΝ!!!! ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΚ ΜΟΝΟ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΝ ΩΣ ΝΩΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΙΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΩΣ ΝΟΗΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΛΑΝΤΗΣ!!!! διευθετήστε ΛΟΓΟ ΠΕΛΑΣΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΤΕΘΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΙΣΗΝ ΔΙΑΥΓΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!

Το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει με την Ο.Ε.Α. όπου εμείς και σε παλαιότερα άρθρα μας έχουμε αναφέρει ότι πρόκειται για μια ομάδα όπου πρόσφερε πολλές γνώσεις εις τον Ελληνισμό και όχι!!!! Δεν θα δεχθούμε όμως τα λόγια του εν λόγου κυρίου ως έχουν!!!!  Πραγματικά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από εμάς διότι δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά τα οποία ανάφερε ο εν λόγο κύριος!!!! Τα άρθρα μας και οι απόψεις μας είναι στην ιστοσελίδα μας για τον καθένα από εσάς για να κρίνετε μόνοι σας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό τι κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


6 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 25

 1. Φιλε Saman!!

  Ολα αυτα που αναφερεις σχετικα με την θεση του λυκου στην αρχαια Ελλαδα, τα γνωριζω κ’ εγω, που δεν ειμαι κανενας ειδικος επανω στην αρχαιοελληνικη γραμματεια αλλα τη μελεταω κατα καιρους κ’ ανατρεχω σε αυτην!
  Ο λυκος ηταν οντως ιερο κ’ σεβασμιο ζωο για τους αρχαιους προγονους μας ενω επισης για εμενα ειναι ενα διαχρονικα υπερηφανο κ’ αξιοσεβαστο ζωο, που σε αντιθεση με πολλους ανθρωπους σκοτωνει μονο για την επιβιωση του κ’ οχι απο “χομπι” η’ για “διασκεδαση”.
  Η απαντηση σου ηταν οντως περιλιπτικη κ’ ιδιαιτερα περιεκτικη κ’ δεν αφηνει περιθωρια για θεωριες αυτου του “ειδους” απο οποιονδηποτε κ’ αν προερχονται..
  Ελπιζω πως η στιγμη που θα εξαφανιστεις, να ειναι πολυ μακρια ακομη!!

  Να εισαι καλα κ’ εσυ κ’ οι Λυκαωνες!!!

  1. huancarlos!!!!!

   ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΑΧΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Υ.Γ.

  Επειδη διαβαζω κ’ ενημερωνομαι απο την ιστοσελιδα σας συνεχεια κ’ χωρις να γνωριζω ουτε εσενα Saman ουτε καποιον απο την ομαδα αλλα ουτε βεβαια κ’ καποιον Λυκαωνα, δηλωνω ρητα κ’ κατηγορηματικα οτι οχι μονο δεν εχετε στηριξει ποτε καποιο απ’ ολα αυτα τα νεοταξικα τσιρακια που αναφερεις πιο πανω, τις κωλοστοες τους κ’ τους αρχηγους τους οποιοι κ’ αν ειναι αυτοι αλλα κ’ οτι τους στηλιτευετε συνεχεια κ’ επανελειμμενα!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

   ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΗ!!!! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΖΩΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΕΙΑ!!!! Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΠΑΝ!!!! Ο ΛΥΚΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!! Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ!!!! Η ΛΥΚΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!! Η ΛΥΚΑΙΑ ΗΡΑ!!!! Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΝΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΥΠΑΡΚΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΩΣ ΜΥΣΤΕΣ ΝΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΠΟΝΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ << ΛΥΚΑΙΑ ΓΝΩΜΗ >> ΗΡΘΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ…..ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΙΣΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!

 3. Καλησπερα φιλε Saman κ’ σε ολη την ομαδα!!

  Αυτο που εχω να πω εγω επανω στο θεμα, ειναι οτι η Ο.Ε.Α μαλλον τα εχει βαλει με ολους κ’ καπου τα εχει μπουρδουκλωσει τα πραγματα..
  Καποιες φορες που εχει τυχει να μπω στη σελιδα τους, αυτο που μου αποπνεει ειναι αρνητισμος κ’ ουχι κατι το αποδομητικο οπως θα επρεπε απο σελιδες που υποτιθεται παιρνεις η’ μαθαινεις κ’ δυο πραγματα.
  Δεν νομιζω οτι οι αποψεις του κυριου, θα πρεπει να θορυβησουν εσας κ’ τους λυκαωνες (εφ’ οσον υπαρχουν) αλλα κ’ απο την αλλη καταλαβαινω κ’ το δικιο καποιου που σπιλωνεται αναιτια κ’ που ερχεται κ’ τον πνιγει!
  Δεν εχω τιποτα με τον κυριο κ’ τη συγκεκριμενη ομαδα απλως λεω την αποψη μου.
  Αγιος ο Αρχαιοελληνικος πολιτισμος κ’ οι αρχαιοι ημων προγονοι αλλα μην βλεπουμε κ’ παντου εχθρους κ’ μην ισοπεδωνουμε τα παντα!
  Φιλικους χαιρετισμους σε εσενα, στην ομαδα κ’ στους λυκαωνες (εφ’ οσον υπαρχουν)!
  Με σεβασμο παντα στο συγγραφικο σου εργο κ’ στις δρασεις σου κ’ με θερμη παρακληση να μην σταματησεις να γραφεις, ενημερωνεις, ταξιδευεις ολους εμας (επειδη ανεφερες σε προηγουμενο αρθρο οτι καποια στγμη θα το κανεις)!!

  1. huancarlos!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΑ Η ΔΡΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΗΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞ ΑΝΑΓΓΛΗΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!!!! ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΦΗΣΤΑΤΕ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΟΣ ΟΠΟΣ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΧΑΘΩ!!!! ΠΡΟΤΟΥ ΟΜΟΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση