ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 12.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΘΙΚΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 12.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΘΙΚΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ!!!!

Όπως είπα και στα άλλα άρθρα που έχω γράψει τώρα τελευταία πολλές ανακαλύψεις αρχαίων μυστηρίων έχουν γίνει όπου έχουν βρεθεί απίστευτα ευρήματα!!!! Σε αυτό το άρθρο ίσως έχει γίνει η ποιο σπουδαία ανακάλυψη όλων των εποχών…μην νομίζετε όμως ότι δεν έχουν γίνει και άλλες που έχουν ταράξει τα νερά των αρχαιολόγων!!!! Έχουν γίνει και θα τις αναρτήσουμε στο μέλλον μια μια….!!!!

Η ανακάλυψη αυτή γίνεται εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008 και είχαμε γράψει παλιά για αυτό από τους πρώτους όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ, και αν γνωρίζουμε το τι συνέβη είναι αναμφισβήτητα χάρη στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, και το κανάλι Premsa ( Πρέμσα )!!!! Αυτό συνέβηκε  στο Κουρδιστάν, το Ιράν, μια χώρα μάλλον κλειστή για τον κόσμο, τουλάχιστον τον δυτικό κόσμο, αλλά έχει όμως καλές σχέσεις με τη Ρωσία!!!!

Αν και κρυφό μέχρι σήμερα, το 2015, καταφέραμε να γνωρίζουμε από τι έχει εκδώσει ο ρωσικός Τύπος  ( χάρη στο Google Μεταφραστή), ότι η ανακάλυψη παρουσιάζεται σε ένα έργο, ήταν όταν το σκάψιμο του εδάφους έγινε για να κάνουν τα θεμέλια ενός σπιτιού. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα μαυσωλείο που περιέχει τρία φέρετρα, και μετά από πιο συνοπτικές ανασκαφές, βρέθηκε ένα στρώμα του εδάφους όπου περιέχει τα λείψανα ενός αρχαίου πολιτισμού και τα ερείπια μιας πόλης!!!! Με το στρώμα στο οποίο βρέθηκε, αλλά και χάρη στα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα, οι αρχαιολόγοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το μνημείο και η πόλη ήταν χτισμένη κάποια στιγμή μεταξύ 10 000 και 12 000 ετών, η ημερομηνία γρήγορα επανεξετάστηκε από τις ισλαμικές αρχές μετά τη δημοσίευση της βρίσκοντας στο ρωσικό Τύπο, οι ιρανικές αρχές, δήλωσαν δημοσίως ότι τα ερείπια ήταν παλιά 850 χρόνων, που προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ένα από τα ψέματα των ισλαμιστών για να μην ταραχτούν οι πιστοί από τα χιλιάδες χρόνια…..!!!! Από τις τρεις σαρκοφάγους που βρέθηκαν στο μαυσωλείο, έχουμε μόνο το βίντεο στοιχεία των δύο πρώτων!!!! Δεν γνωρίζουμε τίποτε για το τρίτο, ή το περιεχόμενό τους, ή που ήταν μέσα!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b1l0wr1EcgA[/youtube]

Όπως μπορεί να φανεί, είναι πολύ δύσκολο από το βίντεο για να προσδιοριστεί το ύψος του ατόμου, το οποίο φαίνεται να είναι ένα γιγάντιο, ή ακόμη καλύτερα φαίνεται να είναι πολύ υψηλό!!!! Φορώντας ένα στέμμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν ο ηγεμόνας της πόλης, και τάφηκε, όπως θα δούμε στη συνέχεια, με οδηγό, που κάνει να συμπεράνουμε ότι στην τρίτη σαρκοφάγο θα πρέπει να έχουν τη σύζυγό του βασίλισσα!!!! Υπάρχουν χρυσά νομίσματα τοποθετημένα στα μάτια του βασιλιά: η πρώτη απόδειξη ως επίσημο ψέμα ότι τα ερείπια είναι από το δωδέκατο αιώνα!!!! Παρατηρούμε Καυκάσια χαρακτηριστικά, αλλά και το δέρμα που έχει το χρώμα χαλκού: η επιμέρους δεύτερη σαρκοφάγος έχει αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά!!!! Χρυσά στολίδια με πολύτιμους λίθους υποθέτω!!!! Αυτά τα στολίδια φέρουν ένα είδος σφηνοειδούς γραφής που δεν μπορώ να αναγνωρίσω, αλλά το οποίο έχει μεταφραστεί όπως λένε, δεδομένου ότι, όπως θα δούμε στη συνέχεια, μας δίνουν το όνομα του δεύτερου άνδρα που βρέθηκε στη δεύτερο σαρκοφάγο και πώς το επάγγελμα του ήταν αυτό του μάγου!!!! Η βασιλική σαρκοφάγος φαίνεται να είναι επενδεδυμένη με χρυσό ή ένα μέταλλο που μοιάζει με αυτόν, και στο μονάρχη θα δείτε στο στήθος του επιστρωμένο με περίεργους πολύτιμους λίθους, το ίδιο με εκείνα που βρέθηκαν να κοσμούν το βασιλιά, λέω περίεργο, γιατί φαίνεται να είναι είδος φωταύγειας!!!!
Ας στραφούμε τώρα στο περιεχόμενο της δεύτερης σαρκοφάγου, που η ίδια περιέχει ένα γιγάντιο σώμα:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oUWfi04V9uU[/youtube]
Ωστόσο, επιβεβαιώνουμε τη μη-πανεπιστημιακή έρευνα, το ξέρετε πολύ καιρό, οι Σουμέριοι ήταν πριν από τον κατακλυσμό στη γη και είναι οι απόγονοι του SHU MER ( ΣΑ ΜΕΡ ), οι άνθρωποι ζούσαν όταν υπήρξε ο Σα, ο οποίος ήρθε από τον ωκεανό στη γη!!!! Έτσι είναι αυτή η ένδειξη, αυτά τα ευρήματα είναι τουλάχιστον 12 χιλιάδες χρόνια παλιά ίσως και ίσως να μην είναι η τελευταία ένδειξη της ηλικίας!!!! Μπορεί κάλλιστα να είναι ότι χρονολογούνται από την εποχή πριν από τον κατακλυσμό, όπως του  Göbelki Tepe ( Γκομπέκλι Τέπε – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B9_%CE%A4%CE%B5%CF%80%CE%AD )!!!! Και δεδομένου ότι οι εκτιμήσεις είναι ήδη 14.000 χρόνια πίσω!!!! Ωστόσο, ο κατακλυσμός λένε οι Γεωλόγοι έγινε το 12.980 π.Χ!!!! Και ότι η πυραμίδα της Γκίζα πιθανότατα θα είναι τουλάχιστον 45.000 χρόνια παλιά!!!! Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν γεωλόγοι που μιλάνε για 800.000 χρόνια ποιο πίσω!!!!
Τώρα, ας πάρουμε αυτές τις νέες ανακαλύψεις σε σύγκριση, μπορούμε δικαίως να αναλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μαρτυρίες της ιστορίας που μας δίνουν την πρώτη γεύση μιας προϊστορικής, από την κατανομή του χρόνου, καθώς και αναφορικά με την αντικειμενικότητα και την ιστορία, ένα νέο ανοιχτό παράθυρο όπου θα φέρει το πραγματικό παρελθόν πολύ πιο κοντά!!!!
Είναι η πρώτη πραγματική απόδειξη των κομιστών και των γνώσεων και της ισότητας τους με τον Θεό ως μια οντότητα που είναι ήδη πριν από τον κατακλυσμό και τη σχέση τους με τους ανθρώπους που συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη του πολιτισμού της ανθρωπότητας και να τεκμηριώνεται με αυτό!!!!

ENKI 1

Σαρκοφάγος με το σώμα του ENKI, Rodamir. 12.000 χρόνων παλιά

ENKI 2

ENKI 3

Σαρκοφάγος με το σώμα του ENKI, Rodamir ( Ένκι Ρονταρίμ ). 12.000 χρόνων παλιά!!!!

 

 

“Στην σαρκοφάγο βρέθηκαν πέντε βιβλία και ένας χάρτης ως αρχαίας κατάστασης…!!!

Πληροφορίες μιλάνε για απίστευτο βραβείο για την ανθρωπότητα που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη εχεμύθεια!!!! Τα βιβλία περιέχουν πληροφορίες όχι μόνο για τον πολιτισμό και την ιστορία των λαών της γης, αλλά και την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε από τους προγόνους μας!!!! Αλλά και ότι τα βιβλία δεν είναι από την γη και ότι όταν τα βρήκαν φωσφόριζαν ρυθμικά λες και είχαν κάποιο είδος ρυθμικού φωτισμού!!!! Πολλοί είναι οι Ρώσοι και Ιρανοί αρχαιολόγοι όπου έκαναν λόγο ότι βρήκαν ακέραια τα σώματα του Γκιλγκαμές και Ένκι!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KYt3BLGDL6w[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zreCl1X6anM[/youtube]

Αυτά είναι τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι τώρα!!!! Οι πληροφορίες λένε ότι τα σώματα αυτά αρχικά μεταφέρθηκαν στο αρχαιολογικό εργαστήριο του Ιράν και μετά από κάποιες εξετάσεις μεταφέρθηκαν στην Ρωσία!!!! Υπάρχουν φήμες ότι το τρίτο πτώμα είχε ύψος τουλάχιστον 3 μέτρα και τα άλλα δυο 2.50!!!! πληροφορίες που πλανιούνται στον αέρα λένε ότι το τρίτο σώμα μετά από κάποιες εξετάσεις άρχισε και πάλι να αναπνέει κανονικά και ότι όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια δεν είχε πεθάνει αλλά ήταν σε κατάσταση ενός ύπνου!!!!

Βέβαια όλα αυτά δεν επιβεβαιώνονται πουθενά και το μόνο που υπάρχουν είναι τα βίντεο ως μαρτυρίες αυτών των γεγονότων!!!! Αν και έχουμε πολλούς φίλους στο Ιράν όταν τους ρωτήσαμε για το γεγονός μας είπαν ότι είχαν ακούσει πολλά για αυτό το θέμα και ήταν η κύρια συζήτηση για πολύ καιρό στο Ιράν…. << Η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτα μα τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα ότι είχαν βρει τους παλιούς θεούς >>!!!! Μετά όπως εμφανίστηκαν ξαφνικά τα βίντεο έτσι εξαφανίστηκαν τα πάντα από το Ιράν για αυτά τα ευρήματα!!!! Από πλευράς Ρωσίας ούτε λόγος να γίνεται ότι έχουν κάτι τέτοιο στα χέρια τους οι Ρώσοι!!!!

Πολλοί λένε ότι δεν είναι καν αλήθεια τα ευρήματα και ότι το Ιράν τα έφτιαξε για να κάνει τους Αμερικάνους να βρεθούν ποιο κοντά σε μια περίοδο ειρήνης για τις δυο χώρες!!!! Όμως αυτό τείνει να είναι αλήθεια όταν ο Αχμέτ Αλεουί δημοσιογράφος όπου εξαφανίστηκε ξαφνικά είχε πει το 2009: << Μετά την εύρεση των Παλαιών θεών όπου κάποιοι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι είναι πλήρωμα από τους θεούς Ανουνάκι αντί να έλθουν πρώτα οι πολιτικοί ακόλουθοι της Αμερικής στο Ιράν ήλθαν αντιπρόσωποι των Μιθσόνιανς… >>!!!! Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα …… όποιος θέλει να μάθει ποιοι είναι οι Μιθσόνιανς και τι έχουν κάνει ας διαβάσει το άρθρο μου για αυτούς ΕΔΩ!!!!

Το όλο θέμα αμφισβητείτε και αμφισβητείτε και από διάφορους αρχαιολόγους στο Ιράν….αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αν πρόκειται για αλήθεια ( όπου πιστεύω ότι είναι αλήθεια ) έχει να κάνει με το περίφημο και τόσο απίστευτο βιβλίο των Ρώσων όπου γράφει για τους εξωγήινους που υπάρχουν εδώ στην γη…κάποιες κακές γλώσσες κάνουν λόγο ότι αυτό ήταν ο κύριος υπαίτιος που βρέθηκαν αυτά τα ευρήματα στο Ιράν και ότι τα ευρήματα θα τους οδηγούσαν στο Μέγα Λευκό Ιερατείο!!!! Όσοι θέλουν να διαβάσουν για το εξωγήινο Ρωσικό βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου ΕΔΩ!!!! Όσοι επίσης θέλετε να μάθετε για τα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ!!!! Τώρα το τι θα πιστέψετε αυτό είναι στο χέρι σας …..εγώ δεν χρειάζεται να σας πω τι πιστεύω το ξέρετε ήδη!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


11 σκέψεις στο “ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 12.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΘΙΚΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ!!!!

 1. Σαμαν αυτο για τον Ενκι που εγινε “μακαριτης” να ξερεις ειναι μαχαιρια πισωπλατη για μενα!!!! Επιτηδες το εγραψες τωρα πριν τα χριστουγεννα….

  καλαααα !!!!! α ρε κουφαλα Ενκι μας τα εκλασες τελικα…

 2. Το πρώτο βίντεο μήπως είναι αναπαράσταση? Δεν παίζει να είναι αληθινό..ειδικά όταν πιάνει χωρίς γάντια το σώμα που μοιάζει του 21 αιώνα..- βγάζει μάτι!! Από την άλλη το δεύτερο βίντεο μοιάζει αρκετά!! πιο πειστικό όπως και τα υπόλοιπα.

  1. mxer!!!!!

   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΥΚΟ ….ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ!!!!

   ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

   ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΩΤΟΜΑΤΑ 9.000 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΤΟ 1937!!!!

   ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση