ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!!

Μακάρι να είναι ψέματα όλα αυτά περί Δρακόντιων και να μην έρθει ποτέ αυτή η ώρα!!!! Κατόπιν πολλών εκκλήσεων γράφω αυτό το άρθρο αλλα και πάλι τα ποσοστά επιβίωσης θα είναι πολύ λίγα!!!!

Για όσους έχετε ακουστά τους Δρακονιανούς ή έχετε διαβάσει τα άρθρα μου ή ακόμα και άλλων ερευνητών τα άρθρα σιγουρά θα ξέρετε γιατί θα μιλήσουμε!!!! Εσείς που δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν τέτοια όντα μπορείτε να το δείτε ως μια ενέργεια φαντασίας ή ακόμα και ως μια ενέργεια μυθοπλασίας!!!! Για εμένα όμως που είμαι ερευνητής του παράξενου και του υπερφυσικού δυστυχώς δεν είναι!!!!  Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να γίνει είναι πότε θα δεχθεί επίθεση ο άνθρωπος από τους Δρακονιανούς!;!

Η απάντηση είναι ότι κατά έναν τρόπο ήδη την δέχεται με πλάγιους τρόπους όπου και έχω αναφέρει σε άρθρα μου!!!! Η γενικευμένη επίθεση από δαύτους με τις κύριες μορφές τους θα γίνει όταν τελικά  δεν επιβληθεί η Νέα Τάξη πραγμάτων σε όλα τα κράτη!!!! Θα μπορεί κάλλιστα να μου πει κάποιος ότι:

<< Ρε φίλε πολύ παραμύθι πουλάς και δεν είμαστε παιδάκια να μας λες παραμύθια! Δεν πας να γράψεις κανά βιβλίο φαντασίας να τα οικονομήσεις και να είσαι και πρώτος μάγκας και αρχηγός; Διότι αυτά τα οποία μας λες είναι τόσο παράλογα που ούτε οι πιτσιρικάδες δεν σε πιστεύουν >>!

Όπως έχω ξανά πει ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει!!!! Δεν επιβάλω σε κανέναν να πιστέψει ότι γράφω!!!! Μπορεί όμως να αναλύσει τις αποδείξεις τις οποίες παρουσιάζω και μπορεί να αναρωτήθει για το αν είναι αληθινά ή όχι!!!! Αυτό το οποίο κάνουν οι Δρακονιανοί είναι πολύ έξυπνο αγαπητοί μου, έχουν τέτοια κάλυψη στο να μην γνωρίζεται η φυλή του ώστε οι άνθρωποι να μην πιστεύουν στην ύπαρξη τους!!!! Λογικό, όταν κάποιος θέλει να λειτουργήσει αλλά και να ενεργήσει υπογείως!!!!

Προσέξτε τώρα!!!! Την δεκαετία του 1960 έως και την δεκαετία του 1990 όσοι μίλαγαν για ΑΤΙΑ και εξωγήινους ή ήταν παλαβός ή διεστραμμένος ή φαντασιόπληκτος ή μυθοπλάστης ή ψυχικά διαταραγμένος!!!! Ο ποιο πολύ κόσμος το 70% πίστευαν ότι είναι παραμύθια της Χαλιμάς όλα αυτά περί ΑΤΙΑ και εξωγήινους!!!! Τώρα όμως αυτό έχει αλλάξει ειδικά τα τελευταία 7 με 10 χρόνια όπου οι αστρονόμοι αλλα και αστροφυσικοί έχουν αλλάξει τα πιστεύω τους και λένε ότι:

<< Στον γαλαξία μας υπάρχουν ποιο πολλοί πλανήτες από ότι τα άστρα!!!! Βάση μαθηματικών σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω πλανήτες που ίσως είναι σε προχωρημένη εξέλιξη και τεχνολογία από εμάς ή ακόμα σε ποιο οπισθοχωρημένη από εμάς τεχνολογία και εξέλιξη!!!! Έχουν κάνει ανακαλύψεις αδελφών πλανητών της Γης!!!! Ακόμα και στο ηλιακό μας σύστημα πρόσφατα ανακαλύφθηκε πίσω από τον ήλιο ένας πλανήτης σαν τον δικό μας…!!!! >>

Εκτός αυτού τα τηλεσκόπια της γης αλλα και δορυφόροι όπου βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την γη μα ακόμα και σε άλλους πλανήτες έχουν τραβήξει φωτογραφίες ή ακόμα και βίντεο από ΑΤΙΑ τα οποία είναι τεραστίων διαστάσεων για να μην πω εξωπραγματικών διαστάσεων!!!! Έτσι λοιπόν όταν στην επιστημονική κοινότητα όπου κάποτε υπήρχαν 2 με 3 φωνές που έλεγαν ότι υπάρχουν εξωγήινοι τώρα είναι ακριβώς το αντίθετο, τώρα είναι 2 με 3 οι φωνές όπου λένε δεν υπάρχουν ΑΤΙΑ και εξωγήινοι!!!! Το ίδιο έγινε και με τους ανθρώπους όπου σήμερα το 70% πιστεύει ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ και εξωγήινος πολιτισμός!!!!

Εφόσον λοιπόν υπάρχουν θα πρέπει να έχουν και κάποια μορφή!!!! Η ποιο γνωστή από την αρχαιότητα είναι των Δρακόντιων αλλα και της ανθρώπινης μορφής!!!! Οι αστροβιολόγοι έχουν πει το εξής:

<< Σιγουρά υπάρχουν εκεί έξω εξωγήινοι και δεν είναι λίγοι είναι πολλοί!!!! Λίγοι είναι αυτοί που μοιάζουν σε εμάς. Σίγουρα θα υπάρχουν εξωγήινης μορφής νοημοσύνης όπου στα μάτια μας θα θυμίζουν πολύ αλλόκοτα όντα. Ίσως κάποιοι εξωγήινοι να αναπνέουν θειάφι ή διοξείδιο του άνθρακα ή ραδιενέργεια αντί οξυγόνου και μόνο από αυτό να έχουν πολύ αλλόκοτη εμφάνιση και τρομαχτική. Στα μάτια τους όμως το ίδιο τρομακτική θα είμαστε και εμείς για αυτούς >>.

Το πώς και πότε ήρθαν οι Δρακονιανοί στην γη τα αναφέρω στα άρθρα μου για αυτούς αλλα και στα άρθρα μου για την Μέση Γη!!!! Αναφέρω τα πάντα και συνεχίζω να το κάνω….!!!! Είναι από τους αρχαίους χρόνους εδώ, ήταν σχεδόν πάντα εδώ!!!! Οι οποίοι λατρεύτηκαν σαν θεοί και οι αποδείξεις είναι όχι λίγες αλλά χιλιάδες σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς αλλά και σύγχρονους, από αγάλματα, από γλυπτά σε πλάκες, από σπηλαιογραφίες, από ποιήματα, από ιστορίες, αλλα και από αινιγματικά μνημεία που δεν έχει δοθεί λύση της προέλευση τους όπου αποδίδονται σε αυτούς!!!!

Εφόσον λοιπόν ψάξετε για όλα αυτά τα οποία σας αναφέρω και δείτε ότι έτσι είναι τότε κάποιο μικρόβιο στους ποιο πολλούς από εσάς θα αναπτυχθεί μέσα σας στο ότι υπάρχουν οι Δρακονιανοί!!!

Η αντιμετώπιση ενός Δρακονιανού, είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΗ…!!!! Δυστυχώς αυτή είναι η Σκληρή Αλήθεια!!!! Ο λόγος είναι ότι οι Δρακονιανοί ως όντα είναι υπέρ ταχύτατοι και μπορούν να αναπτύξουν εξωπραγματικές ταχύτητες που ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε!!!!

Εκτός ότι διαθέτουν τεράστια άλματα, διαθέτουν και φονικά τεράστια νύχια στα πόδια και στα χέρια, επίσης διαθέτουν ένα φονικό οπλισμένο στόμα από δόντια σαν ξυράφια!!!! Αλλα δυστυχώς δεν χρησιμοποιούν μόνο αυτά διαθέτουν και οπλισμό όπως τσεκούρια δυο όψεων ονόματι διπέλεκες, σπαθιά, μαχαίρια, ακόμη και τόξα!!!! Σύγχρονο οπλισμό δεν διαθέτουν και ο λόγος είναι ότι έχουν πολύ ευαίσθητα αυτιά τα οποία οι πυροβολισμοί των οπλών τους ενοχλεί!!!! Αλλα δεν είναι αυτό, οι ίδιοι οι Δρακονιανοί λένε ότι καλύτερη αίσθηση στην μάχη δίνει η αίσθηση των απλών όπλων αλλα και οι ακρωτηριασμοί με τα χέρια τους και το στόμα τους!!!!

Όλα τα αλλα Γένη των Δρακόντιων ( όπου είναι πολλά ), δημιουργήθηκαν με την βοήθεια της Γενετικής Βιοδυναμικής Τεχνολογίας σαν πολεμικές μηχανές για τους πολέμους που έκαναν στον Σείριο τα δυο πρωταρχικά γένη που τρέφονταν με αίμα και σάρκα ανθρώπων!!!!

Μιλάνε κάποιοι επομένος για όντα ως δημιουργήματα Υψηλής “Τεχνολογίας”, φτιαγμένα με ανθεκτικό Βιολογικό σκελετό, και μεγάλη δύναμη -Ταχύτητα, ικανά να πολεμούν τους αρχικούς “ΘΕΟΥΣ”, πόσο μάλλον τους Ανθρώπους…!!!! Τα δημιουργήματα λοιπόν των αρχικών “ΘΕΩΝ”, με την σειρά τους, υιοθετώντας τις επιστημονικές γνώσεις των δημιουργών τους, δημιούργησαν πληθώρα “Μοντέλων υπό Δρακονιανών”, για κάθε χρήση!!!!

Το θέμα είναι το πως θα μπορούμε σαν άνθρωποι να τα βάλουμε μαζί τους όπως έχουμε ξανά κάνει στο παρελθόν!!!! Όλοι αυτοί οι αντίπαλοι έχουν και τα τρωτά τους σημεία, όπως και τις αδυναμίες τους… Σε πρώτη φάση όμως πάμε να δουμε πως μπορούμε να τους αποφύγουμε πρώτα εμείς….!!!!

Το να θέλει κανείς να έχει ενα μόνιμο καταυλισμό είναι κάτι μάλλον ουτοπικό!!!! Πρέπει δηλαδή οι ομάδες των Ανθρώπων, μικρές ή μεγάλες να μετακινούνται συνεχώς!!!! Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι θα θελήσουν να ζήσουν σε μεγάλους έως τεράστιους καταυλισμούς, αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί λάθος καθώς μόλις εντοπιστούν, θα εξοντωθούν αμέσως μαζικά!!!! Οι καταυλισμοί αυτοί, δεν θα έχουν καμία σχέση με τις Πρώην Μεγαλουπόλεις, που θα έχουν γίνει “παράγκες”!!!! Θα βρίσκονται κοντά σε σχηματισμούς φρέσκου τρεχούμενου Νερού, ακόμη και μολυσμένου, και οι θάνατοι από μολυσματικές ασθένειες του Ύδατος θα είναι λογικά μαζικές!!!! Αν θέλετε να μείνετε ζωντανοί μακριά από καταυλισμούς!!!!

Χρησιμοποιώντας τις παρακάτω τεχνικές θα καταφέρετε την επιβίωση σας μόνοι ή ακόμα και με μικρές ομάδες φίλων- Αδερφών ανθρώπων έχοντας βοήθεια στην οποιαδήποτε πιθανή περίπτωση κάποιας ασθένειας ή μικροτραυματισμού σας… έως ότου οι πλέων λιγοστοί απομείναντες ηγέτες αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν τις συμμαχίες των φύλων της Μέσης Γης όπου είναι κατά των Δρακονιανών!!!! Θα πρέπει να υπάρχουν μαζί σας ιατροί όπου να γνωρίζουν το τι κάνουν διότι θα είναι χρήσιμοι σε περίπτωση τραυματισμού ή αρρώστιας κάποιου ανθρώπου…. ( είναι το πρώτο που θα πρέπει να επιδιώξετε και αν εν βρείτε κάποιον να έχετε τουλάχιστον μαζί σας ένα πλήρες φορητό φαρμακείο του ΕΚΑΒ )!!!!!

Δεν πρέπει να υπάρχει μόνο ενα κρησφύγετο αλλα αρκετά!!!!Η διαρκείς κίνηση, θα σας εμποδίσει από το να παρασυρθείτε από την έφεση που έχετε για να δημιουργήσετε κάποιες στοιχειώδεις υποδομές οποιασδήποτε μορφής, ένας τρόπος για να μην σας πάρουν από πίσω είναι να βουτάτε τα υποδήματα σας σε κοπριές ζωών και να αποφεύγετε όσο μπορείτε εν πορεία να ακουμπάτε κάποια δέντρα ή βράχους διότι οι Δρακονιανοί διαθέτουν πολύ ευαίσθητες μύτες και μυρίζουν το παραμικρό από 30 χιλιόμετρα μακριά!!!! Τα κρησφύγετα, εννοείται ότι δεν μπορούνε να βρίσκονται σε ανοιχτά μέρη ή πεδιάδες, θα πρέπει να βρείτε σπήλαια ή να φτιάξετε σήραγγες και να μάθετε να ζείτε υπόγεια!!!! Επειδή θα έχουμε μείνει λιγοστοί θα πρέπει ο άνθρωπος η μόνη του βλέψη να είναι οι Δρακονιανοί και να προσέχει τον κάθε άνθρωπο όπως τους γονείς του αν θέλετε να επιβιώσουμε!!!! Αυτό το λέω διότι οι Δρακονιανοί ποντάριζαν από ανέκαθεν στον άνθρωπο που έχει εκ γενετής την ιδιότητα της φαγωμάρας με τους όμοιους του!!!! Εάν κάποιος δεν συμμορφώνεται με κοινή γνώμη της ομάδας όλης θα πρέπει να εκτελείτε επι τόπου!!!! Αυτό για το καλό όλων των άλλων!!!! Θα πούνε κάποιοι για ποιο λόγο να εκτελεστεί!!;!! Ακούγετε πολύ βάρβαρο, δολοφονικό και ακραία σκληρό!!!! Ναι έχετε δίκιο μα αν αυτός πέσει στα χέρια των Δρακονιανών όπου έχουν πολύ αποτελεσματικούς μεθόδους ανάκρισης θέλει δεν θέλει θα πει τα πάντα για εσάς και τις κινήσεις σας οπότε είστε τελειωμένοι, για αυτόν και μόνο τον λόγο και για κανέναν άλλον!!!! Σκληρό αυτό που λέω αλλα αν υπάρχει έχθρα αναμεταξύ των ανθρώπων δεν γίνεται τίποτα!!!! Οι Δρακονιανοί αναμεταξύ τους δεν έχουν καμία φαγωμάρα ούτε έχθρα και για αυτό είναι ένας λόγος που είναι αήττητοι!!!! Για αυτό δεν έχουν ρουφιάνους, προδότες, και εφιάλτες!!!!

Φροντίστε λοιπόν το κρησφύγετο σας να είναι απλό, να μοιάζει φυσικό δηλαδή, και να μην δείχνει ανθρώπινη παρέμβαση στην κατασκευή του!!!! Και εφόσον πρόκειται περί κάποιου κοιλώματος ή σπηλιάς να έχει δεύτερη έξοδο διαφυγής!!!! Ενα επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι και η Φωτιά!!!! Ειδικά τα βράδια, θα πρέπει να την ξεχάσετε!!!! Την ημέρα, όταν ο Ήλιος είναι έντονος με αρκετή τύχη δοκιμάστε να ανάψετε μια εφόσον την χρειάζεστε αλλα με μεγάλη προσοχή για αυτό καλύτερα υπόγεια ή μέσα σε σπήλαια όπου δεν θα φαίνεται ο καπνός….. θα μπορεί όμως να τον μυρίσουν ….για αυτό λέω καλύτερα οι υπόγειες σήραγγες!!!!!

Όταν λοιπόν εγκαταλείπετε ενα κρησφύγετο για ενα άλλο θα πρέπει να έχετε κάνει τα εξής:

 • Να το αδειάζετε εντελώς!!!!
 • Να εξαφανίζετε οποιοδήποτε ίχνος παραμονής σας εκεί, ώστε να μην σας ”περιμένει” κανένας Δρακονιανός όταν επιστρέψετε!!!!
 • Να καλύπτετε την είσοδο ή τις εισόδους του, ώστε μόνο από τύχη να μπορεί να εντοπιστεί!!!!!
 • Να βάζετε κάποιο σημάδι στην κάλυψη αυτή, ώστε να καταλαβαίνεται αν κάποιος την άνοιξε και στην συνέχεια την ξανάκλεισε!!!!

Θα πρέπει τα κρησφύγετα σας να απέχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους!!!! Προτιμήστε τα Βουνά της Ολύμπου και της Πίνδου, εκεί υπάρχουν σύμμαχοι Λυκάωνες που και συμμαχία να μην έχει γίνει είναι ορκισμένοι εχθροί των Δρακονιανών!!!! Όσοι ακούτε για πρώτη φορά την λέξη Λυκάωνες μπορείτε να διαβάσετε για αυτούς στα άρθρα μου ΕΔΩ!!!! Αυτό το ξέρουν οι Δρακονιανοί και δύσκολα θα θελήσουν να ακολουθήσουν τους ανθρώπους εκεί, εκτός και είναι πολλοί, όπου πιστέψτε με θα γίνουν επικές μάχες!!!! Τα κρησφύγετα διανυκτέρευσης ή ανάπαυσης δεν θα πρέπει να έχουν προμήθειες ποτέ και με τίποτα!!!! Οι προμήθειες θα πρέπει να βρίσκονται στο καλύτερο από τα κρησφύγετα σας, το οποίο σπάνια θα επισκέπτεστε!!!! Θα πρέπει να συνηθίσετε το βάρος του σακιδίου σας από τα απαραίτητα που θα κουβαλάτε δια την διαβίωση σας, σαν βάρος του ιδίου του σώματος σας!!!! Στις διαδρομές σας αναμεσά στα κρησφύγετα, θα πρέπει να είναι διάσπαρτα σε μια περιοχή ακόμη και 100 χιλιομέτρων, θα πρέπει πάντα να έχετε κρυμμένο νερό, αποξηραμένη τροφή και όπλα…!!!! Κυρίως όπλα!!!!! Γιατί αλλιώς δεν θα επιβιώσετε!!!! Χρησιμοποιήστε την φαντασίας σας!!!!! Αυτός είναι και ο λόγος που στις ημέρες μας προσπαθούν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος δημιουργικότητας και φαντασίας από τους ανθρώπους!!!! Κάνοντας τους περισσότερους να ονειρεύονται μόνο πως θα προσληφθούν στο Δημόσιο ή σε κάποια “Μεγάλη” και “Σίγουρη” πολυεθνική ώστε να “Ξενοιάσουν”, λύνοντας δήθεν το “Πρόβλημα τους” όπως λένε κάποιοι άλλοι ερευνητές…συμφωνώ!!!! Μα όταν έρθει η στιγμή εκείνη!!;!! Τι θα γίνει τότε και μην νομίζετε ότι τα χρήματα θα βοηθήσουν, μέγα λάθος οι Δρακονιανοί θα αναζητήσουν τα παϊδάκια σας ή τα μπούτια και σας και όχι χρήμα!!!!

Όταν θα γίνει αυτό που λέω και εύχομαι ποτέ να μην γίνει θα ξεκινήσουν όλα από γενικευμένους πολέμους κάτι σαν παγκόσμιος πόλεμος μόνο που αυτή την φορά θα εμπλακούν όλα τα κράτη του κόσμου στον πόλεμο ακόμα και τα κρατίδια!!!! Ενώ στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους δεν έγινε αυτό!!!! Στο τέλος θα ρίχνουν μικρό πυρηνικές βόμβες τέτοιες όπου θα καταστρέφουν μόνο μεγαλουπόλεις!!!! Δηλαδή μόνο η Αττική θα καταστραφεί η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, τα περίχωρα των πόλεων όχι!!!! Αυτό όμως θα φέρει μια αλλόκοτη του Ήλιου ζέστη όπου θα είναι η αυξημένη σε σχέση με την κανονική ζέστη για κάποια περίοδο!!!! Μπορεί οι βροχές να είναι ραδιενεργές στις αρχές, αλλα μετά τους πρώτους μήνες θα αρχίσει να βρέχει κανονικά!!!! Και πολύ μάλιστα διότι η Ατμόσφαιρα θα προσπαθεί να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση και να μειώσει την υγρασία της!!!! Γενικά, αυτό είναι καλό!!!! Γιατί αν οι Δρακονιανοί έχουν βγει παγανιά αυτό θα τους εμποδίσει να σας-μας εντοπίζουν εύκολα!!!! Για αυτό οι μετακινήσεις μας θα πρέπει να γίνονται ημέρα με έντονο φως, αυτό γιατί οι Δρακονιανοί δεν χρειάζονται συσκευές νυχτερινής όρασης διότι μπορούν και βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι όπως κάποια άγρια ζώα!!!! Επίσης επειδή είναι ψυχρόαιμοι μπορούν να σας δουν ως πηγή θερμότητας αν το θελήσουν οι κανάγιες!!!!! Στις μετακινήσεις σας θα πρέπει να έχετε στον νους σας στα δέντρα με το ξερό φύλλωμα (Θόρυβος), όπως και το τρέξιμο!!!! Να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας ότι αν σας εντοπίσουν δεν την γλυτώνετε όσο γρήγορα και να τρέχετε από τους καταραμένους από τον Άραλου!!!! Αυτό που βοηθάει είναι τα δέντρα με υγρό φύλλωμα και η αργή και σταθερή μας κίνηση σε απόλυτη ησυχία!!!! Σε περιπτώσεις που θα πρέπει να μετακινηθείτε οπωσδήποτε θα πρέπει να έχετε ολόσωμα καλύμματα που θα καλύπτουν και το κεφάλι σας ντυμένα με βρύα, όπως η στολή κάλυψης -απόκρυψης των κομάντο που γίνονται ενα με το δάσος, όπως και αλλα ποώδη φυτά που θα μπορούν να διατηρήσουν την έντονη υγρασία του περιβάλλοντος!!!!

Οι Δρακονιανοί δεν είναι Δαίμονες, ούτε “Δαιμονισμένοι”!!!!! Ο Αγιασμός και ο Σταυρός επομένως δεν τους ενοχλούν ούτε και οι προσευχές!!!! Αντιθέτως αυτό που δεν αντέχουν είναι η μυρωδιά του σκόρδου μαζί με μαγειρική σόδα!!!! Όπως έχω ξανά πει στα άρθρα μου για τα Βαμπίρ  είναι μέγα ψέμα ότι τους ‘Βρικόλακες’ , τους σκοτώνει το φως του Ήλιου ή το σκόρδο ή σταυρός κτλ. κτλ.!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει τα άρθρα μου για τα βαμπίρ ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Ένα καλό λοιπόν όπλο είναι εκτός τα κανονικά όπλα, είναι τα  δυνατά νεροπίστολα όπου θα περιέχουν τα εξής:

Νερό με απόσταγμα σκόρδου, μαγειρική σόδα αλλα και πολλά ρινίσματα σκουριάς μέσα του,  αν προλάβει κάποιος βέβαια και ψεκάσει το σώμα ή το κεφάλι ενός Δρακονιανού  θα σας δώσει λίγο χρόνο και την ευκαιρία να κερδίσετε λίγο χρόνο για να απομακρυνθείτε από αυτόν λόγο της αδράνειας που θα του προκαλέσει…!!!! Όμως το ποιο τέλειο όπλο που θα πρέπει να φτιάχνεται είναι παγίδες βόμβες, όχι εκρηκτικών αλλα από σκόνη Χαλκού και γυαλιού ταυτόχρονα όπου μπορεί να τον σκοτώσει!!!! Επίσης το γυαλί χωρίς να ξέρω τον λόγο είναι ένα υλικό όπου διαπερνά το σκληρό του δέρμα σαν βούτυρο ενώ το μαχαίρι όχι και τόσο καλά!!!! Αυτό βέβαια αν βρεθείτε ποτέ σώμα με σώμα μάχης όπου τους αρέσει να δίνουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να παλέψουν μαζί τους αν δεν τους έχουν αιφνιδιάσει θανάσιμα!!!! Καλό λοιπόν είναι να μαθαίνατε κάποιο είδος πολεμικής τέχνης και τυχεροί κάπως αυτοί που το γνωρίζουν, λέω τυχεροί διότι θα έχουν έστω κάποια ελπίδα εάν έχουν ένα γυαλί σαν όπλο στα χέρια τους με συνδυασμό την πολεμική τέχνη….αν και τα ποσοστά επιβίωσης μετά από μια τέτοια μάχη είναι 0%!!!! Ένα άλλο υλικό όπου μπορεί να τους ξεκάνει τους κανάγιες είναι δηλητήριο από φίδια ή κάποια ζώα όχι, σε αυτά έχουν ανοσία!!!! Θα πρέπει να φτιάξετε εσείς!!!! Ο τρόπος είναι πίσσα με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ!!!! Τα οποία εφόσον τα αναμίξετε και αρχίσει η βράση θα πρέπει να φύγετε μακριά από εκεί πρώτα για την αναπνοή σας και δεύτερον διότι δεν ξέρω την αναλογία όπου ίσως δημιουργήσει έκρηξη…για αυτό λίγο λίγο…!!!! Μετά όταν σταματήσει η βράση του μίγματος θα πρέπει τα μαχαίρια σας ή τα κομμάτια γυαλιά αλλά ακόμα και πρόκες όπου μπορείτε να αφήνετε πίσω σας ή και ξύλα για παγίδες να τα βουτήξετε στο μίγμα αυτό!!!! Δεν τους αποτελειώνει ακαριαία αλλα αργά και βασανιστικά όπως τους αξίζει!!!! Ακόμη ένα υλικό θανατηφόρο σε αυτούς είναι ο ασβέστης  ο άσβεστος σε σκόνη τα οποία μπορείτε να βάζετε σε μπουκάλια ή σε μπαλόνια και καθώς περνάνε με ένα τρόπο παγίδας να σκάνε!!!! Το σύννεφο από τον ασβέστη σαν σκόνη είναι οξύ για τα πνευμόνια τους!!!! Ένα άλλο θανατηφόρο πράγμα για αυτούς είναι οι σφαίρες, όχι όμως μικρού διαμετρήματος αλλα μεγάλου και μόνο στο κεφάλι!!!! Για να τον πετύχετε καθώς τρέχει θα ήθελα πραγματικά να το έβλεπα αυτό ειδικά όταν τρέχει αλματωδών!!!! Ακόμα και ο καλύτερος σκοπευτής να ήταν στο κόσμο δεν θα το κατάφερνε!!!! Για αυτό μόνο όταν βρίσκονται εν πεζοπορία ή σταματημένοι!!!! Να διαλέγετε στόχους όπου θα είναι μόνοι διότι αν υπάρχουν και άλλοι μαζί μπορούν να βρούνε την κάλυψη σας από τον πυροβολισμού του όπλου!!!! Αν τους ρίξετε από τα 400 μέτρα και πέρα δεν θα τους κάνετε τίποτα ακόμα και με 50αρι όπλο, εκτός και το βλήμα είναι εμπλουτισμένο με ουράνιο τότε θα τους αλλάξετε την πιστή!!!!
Αρκετοί μετά από αυτά μπορεί να σκεφτούν πως θα αντιμετωπίσουμε τους Δρακονιανούς!!!! Με  Χάλκινα όπλα, αλλά όλα αυτά είναι απλά μικρά μέσα προστασίας!!!! Τίποτα περισσότερο!!!! Μην ξεχνάτε ότι θα δυσκολευόμασταν να επιβιώσουμε ακόμη και χωρίς τον κίνδυνο των Δρακονιανών, για αυτό δεν πρέπει ποτέ μα ΠΟΤΕ να επιδιώξετε αντιπαράθεση με κάποιον από αυτούς..!!!!! Δεν μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε ένας προς έναν..!!!! Ακόμη όμως και αν τον παγιδεύατε, ας πούμε 40 άτομα μαζί, δεν θα είχατε καμία μα καμία ελπίδα!!!!
Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν τα θρυλικά Χάλκινα βιβλία και δίνουν οδηγίες μέσο αυτών!!!! Σκεφτείτε ότι ακόμα την Μινωική γραφή στον δίσκο της Φαιστού δεν την έχουν αποκρυπτογραφήσει και λένε ότι ξέρουν τι γράφουν τα Χάλκινα βιβλία….!!!! Το ίδιο ισχυρίζεται και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ότι τα έχει κτλ. κτλ.!!!! Δυστυχώς δεν τα έχει κανένας και όσοι υποστηρίζουν ότι τα έχουν είναι ψεύτες!!!! Όσοι θέλετε να μάθετε για την αλήθεια όλη των Χάλκινων Βιβλίων διαβάστε το άρθρο μου περί της Μεταλλικής  Βιβλιοθήκης ΕΔΩ!!!! Πρόκειται για ένα άρθρο όπου έφερε πολλούς διαξιφισμούς σε πολλούς ερευνητές αλλα και τις αποδείξεις ότι τα βιβλία δεν τα κατέχει κανείς!!!! Δεν θα έρθει κανένας θεός να μας σώσει σαν ανθρώπους το μόνο που θα μας σώσει είναι οι συμμαχίες που όπως είπα και ποιο πάνω μόνο αν την αναζητήσουν οι ηγέτες που πλέον θα έχουν καταλάβει τι γίνεται θα γίνουν!!!! Ακόμα και μόνο οι Λυκάωνες από μόνοι τους να προβάλουν αντίσταση αλλα και πόλεμο κατά των Δρακονιανών δεν θα καταφέρουν κάτι διότι οι Δρακονιανοί είναι ποιο πολλοί!!!! Θα πρέπει όλες οι φυλές της Μέσης Γης να συμμαχήσουν με τους ανθρώπους αν θέλουμε να κερδίσουμε τους Δρακονιανούς….!!!!

Ο θεός ( Χριστός ) ή ακόμα και οι Θεοί ( όποιοι και να είναι αυτοί ) δεν θα ανακατευτούν διότι θα αφήσουν τα πράγματα ως έχουν τα έχουν προ αναγγείλει όλα αυτά ο καθένας με τον δικό του τρόπο!!!! Θα ξανά έρθουν όταν όλα θα έχουν ηρεμήσει ώστε να δώσουν μια ευκαιρία στον άνθρωπο για μια ακόμα φορά να ξυπνήσει όπως κάνουν δισεκατομμύρια χρόνια σε όλους τους πλανήτες του σύμπαντος του γνωστού και μη!!!! Σαν ψυχές που θα αφήσετε τα σώματα σας σίγουρα θα σας ακούσουν και θα σας κρίνουν μα σαν ζωντανούς οργανισμούς όχι!!!! Θα είστε άξιοι της μοίρας σας!!!! Κάτι είναι όμως και αυτό στο να σας περιμένει κάποια θεότητα ως ψυχή…..αυτά για αυτούς που πιστεύουν για όσους δεν πιστεύουν είναι καταδικασμένοι εκτός και οι λίγοι ηγέτες κρατών ζητήσουν τις συμμαχίες……….!!!!

Όπως είπα κι ποιο πάνω!!!! Μακάρι ποτέ να μην έρθει εκείνη η ώρα!!!! Δυστυχώς όμως η ιστορία δείχνει όχι μόνο ότι θα έρθει αλλα αυτά έχουν ξανά γίνει εις το παρελθόν αλλά τα αγνοούμε εσκεμμένα ως πηγή ύπαρξης!!!! Είναι γραμμένα σε ιερά βιβλία σε ιστορίες αρχαίων πολιτισμών μα οι Δρακόντειοι έχουν επιβάλει στην αόρατη Διακυβέρνηση τους έναν πολύ ωραίο τρόπο ώστε ο άνθρωπος ή να πιστεύει ότι αυτά όλα δεν υπήρξαν αλλά και ότι είναι φανταστικές ιστορίες για αγρίους!!!! Μόνο που ακόμα και οι λιγοστοί άγριοι που έχουν μείνει στην γη στον Αμαζόνιο, στην Νέα Γουινέα, στην Αφρική και Αυστραλία οι παραδόσεις τους είναι γεμάτες από πλάσματα όπως οι Δρακονιανοί!!!! Βέβαια θα μου πείτε είναι άγριοι πρέπει να λένε τέτοιες ιστορίες!!!! Όχι όμως όλοι οι άγριοι…..  Σε μελλοντικό άρθρο μου θα αναφερθώ σε πολλές αλήθειες που θα πονέσουν με αποδείξεις πως δρουν και με τι, για το σήμερα πάντα!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


46 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!!

 1. Lykans (Κωστα … σε θυμομουνα!! ως Κωστα!) Τα πιστευω αυτα που γραφεις, αλλα ειναι “δυσβαστακτες αληθειες”. το ερωτημα ειναι : πως δημιουργηθηκανε αυτοι
  οι Δρακονιανοι … τερατανθρωποι οι οποιοι θα πρεπει να προερχοντε απο Πλανητικα συστηματα την Α-Δρακονιδα και ισως τον Οφη ,… και Αλτερμπαραν πιθανον.
  Σε ακουω στον “Κωδικα Μυστηριων” ….. καποτε πρεπει να συναντηθουμε. εγω διαβλεπω και πιστευω οτι για να βρησκεις τετοιες λεπτομεριες πρεπει να εχεις προσωπικα ελθει σε επαφη με ξενους απο Πλειαδες -Ανδρομεδα. “Τζωρτζ” Ρουχοτας. 19 Σεπτ.2015

 2. Kαλησπερα φιλε μου Σαμαν!καλησπεριζω και ολους τους αναγνωστες,και ασφαλως τα αδελφια μας τους Λυκαωνες!
  Θελω φιλε μου να πεις αν ξερεις πως καποιοι ανθρωποι βλεπουν τα ματια των Αλοηγκορ…και πως νιωθουν την
  αρνητικη παρουσια τους! καποιος που ξερω μου το λεει συχνα.
  Δηλαδη βλεπει τα ματια των σαυροειδων καταραμενων οπως τα ξερουμε και νιωθει και πολυ αρνητικα στην παρουσια τους,
  επισης μου εχει πει οτι αρχιζει να αναδυεται μεγαλος θυμος και οργη!
  ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΑΓΑΠΗΣ!

  1. Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΕΙΣ!!!! Π.Χ. ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕ ΑΘΑΝΑΤΟ!!!! Ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Φιλε Σαμαν,μπραβο σου για της οδηγιες που δινεις μηπως και ξυπνησουν μερικα προβατα που ακομα βοσκανε,θα ηθελα καπου εδω να σου αναφερω κατι σχετικα με του δρακονιανους και γενικα με το ρεπταλιανο ειδος,Αυτα τα ειδη γενικα εχουν μια αλλεργια,αυτη η αλλεργια ονομαζεται αιθερας,και μεσα απο τον αιθερας μπορεις να κανεις πολλα,στον αιθερα επανω βασιζεται και το ρεικυ που λενε,αλλα ποιο αποτελεσματικα ειναι οταν εισαι πληρως ενεργοποιημενος και συνειδητοποιημενος το τι υπαρχει γυρο σου πραγματικα και το τι ειναι ο γειτονας σου τοσα χρονια και δεν το εχεις δει,μεσα απο εκει μπορεις να ενεργοποιησης διαφορες αμυνες με την βοηθεια των κρυσταλλων της γης!!!Μπορεις ακομα να ζητησεις και βοηθεια απο οντοτητες τετραδιαστατες οι οποιες με μεγαλη χαρα στην δινουν οταν προκειται για καλο σκοπο.Καπως ετσι αμυνομαστε στης αιθερικες επιθεσης τον ρεπταλιανων.Γιατι μπορει να υπαρχουν και αυτοι που απλα πεφτουν με τα νυχια στην μαχη αλλα παντα θα εχουν και ομαδες απο etheric warriors.Φιλε Σαμαν,αν δεν το εχεις ψαξει αυτο το κομματι ειμαι προθυμος να σε βοηθησω και να σου δωσω οτι πληροφοριες θελεις.
  Να εισαι παντα καλα!!
  Ενας etheric warrior.

  1. Dimitri!!!!

   ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ!!!! ΕΓΩ ΞΕΡΩ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΔΕΙΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!

   ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ Η ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΡΕΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Kαλησπερα φιλε μου Σαμαν!καλησπερα σε ολα τα αδελφια μας τους ΛΥΚΑΩΝΕΣ!
  Καθε πληροφορια εναντιων των καταραμενων ειναι σημαντικη!
  Ειναι πιστευω πολυ σημαντικο να γνωριζουμε και τα ευαλωτα σημεια ενος των εχθρων μας.
  Εφοσον δεν υπαρχει ελπιδα αντιπαραθεσεις,πιστευω μονο η αποφυγη και η αποκρυψη μας βοηθα,αλλα
  αν τελικα μας εφνιδιασουν και μας δωσουν μια στιγμη αντιπαραθεσης,τοτε αδελφια με το μαχαιρι μας ας
  ορμηξουμε με ολη μας την ψυχικη δυναμη και με μια πολεμικη ιαχη ας οπεθανουμε τιμημενα!
  Πες μας οτι πληροφορια εχεις αδελφε,ισως σωθουν καποια αδερφια εχοντας αυτη την γνωση εκεινες τις μερες.
  Ας μην φοβομαστε τον θανατο!μεσα στις φλεβες μας ρεει ολη η δυναμη των προγονων μας!και οπως λενε
  τα αδελφια μας οι Λυκαωνες,ας ζουμε για την υστατη μαχη!

 5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ SAMAN!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ! ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ Η ΟΧΙ? Η ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?

  1. Braveheart!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΟΡΙΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!! ΟΙ ΓΝΗΣΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 6. Η λεξη μερκαβα το μονο που μου φερνει στο νου ειναι το ισραηλινο αρμα μαχης. Εχει ειπωθει και παλιοτερα εδω οτι υπαρχουν καποιοι τροποι προστασιας αλλα ποιος θα τους διδαξει στους ανθρωπους ειναι το ζητημα….

  Σαμαν ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει πινακιδα οπου αναφερετε στη γη

 7. Σαμαν απο οσο θυμαμαι σε αρθρα σχετικα με μεση γη και λυκαωνες δεν ειχα διαβασει κατι τετοιο. Τωρα αν εχει γινει αναφορα σε σχολια δυστυχως δε τα εχω διαβασει. Δηλαδη οι πληροφοριες αυτες εχουν δωθει απευθειας απο λυκαωνες, ομως εγραψες οτι η μητερα και ο πατερας ή το αρχικο ζευγαρι λυκαωνων ειχε την αθανασια μεσα του,ζουν μεχρι και σημερα ; Επισης εχεις αναφερει οτι δε μπορουν να τεκνοποιησουν μεταξυ τους αλλα η ιστορια αναφερει αιμομιξιες ? Οταν ομως εφτασαν στο δικο μαας πλανητη υπηρχε τοτε το ανθρωπινο στοιχειο υπαρκτο ?

  Συγγνωμη που ζαλιζω αλλα βλεπεις δεν εχω την ευχερεια να μπορω να μπαινω και να γραφω τα δικα μου :)

  1. kitsoklis!!!!!

   ΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!! ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΘΑΝΑΣΗΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Η ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!! ΕΝΩ ΣΑΝ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ!!!!

   ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΑΜΕΣΟΣ!!!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΕΙΝΕ ΑΙΜΟΜΗΞΙΑ!!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΣΗ ΘΡΥΣΚΕΥΤΗΚΩΝ!111

   ΔΕΝ ΜΕ ΖΑΛΗΖΕΙΣ ………..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. Χαιρετω την ομορφη παρεα. Μιας που το αρθρο ειναι προσφατο να την κανω εδω την ερωτηση μου μιας και εγινε αναφορα και στους λυκαωνες. Ειναι καποια κενα που υπαρχουν για τα αδερφια μας τους λκαωνες. Γιατι πλεον μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει μεσω εσενα Σαμαν τους εχω ως δικους μου ανθρωπους-λυκαωνες παρολα που δεν ετυχε να γνωριζω καποιον.

  Ποιος ειναι ο πατερας και η μητερα των λυκαωνων και ποια η αρχικη τους μορφη και φυσικα αν ηταν και οι 2 λυκαωνες ?

  Ποιος δημιουργησε τους λυκαωνες και φυσικα ποιος πολιτισμος τους εφερε στη Γη ?

  Ο σκοπος δημιουργιας των λυκαωνων ?

  τελευταιο ερωτημα οπου υπαρχει στο συμπαν ανθρωπομορφη φυλη ή πολιτισμος υπαρχουν και εκει οι λυκαωνες ?

  Με το τροπο οπου μου κατεβηκαν οι ερωτησεις ισως εβγαλα και τις απαντησεις μου για αυτες. Ελπιζω Σαμαν να με επιβεβαιωσεις ειτε εδω ειτε μεσω μεϊλ αν δε θες να τα πεις ανοικτα.

  αυτα τα ολιγα και ο Μαν-η-του να σε εχει παντα καλα…

  1. kitsoklis!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ:

   Ονομάζονται ΣΕΔΙΤΝΟΔΥΡΚΑΜ!!! Η ιστορία των ΣΕΔΙΤΝΟΔΥΡΚΑΜ είναι τόσο παλιά όσο και αρχή του χρόνου. Βαθιά στο σύμπαν το δικό μας υπάρχει ένας γαλαξία που ονομάζεται ΣΟΤΣΑΛΠΟΤΟΡΠ. Εκεί φτιάχτηκε ο πρώτος πλανήτης στο δικό μας σύμπαν. Αυτός ο πλανήτης ονομάζεται ΣΕΚΤΟΡ και έχει δέκα φορές το μέγεθος του δικού μας πλανήτη. Είχε ότι ζωή μπορείς να φανταστείς, από νοήμων και μη όντα. Στην επιφάνεια αλλά και στην μέση όπως ο δικός μας. Στον πλανήτη αυτόν είχαν κυριαρχήσει οι ΙΟΙΑΚΙΔ μια φυλή που μοιάζει πολύ με εσάς τους ανθρώπους εξωτερικά. Διότι εσωτερικά είναι πολύ διαφορετικά από εσάς. Βασιλιάς τους ο ΖΙΚ-ΓΑΡ ένας επιβλητικός ηγεμόνας μα και συνάμα δίκαιος. Είχε ένα γιο μονάχα, ο οποίος ονομαζόταν ΛΑΝ-ΓΑΡ. Αγαπούσε πολύ το κυνήγι και ήταν καταπληκτικός μαχητής. Ένας τέλειος διάδοχος για το θρόνο του λαού του. Είχε φτάσει η εποχή για το κυνήγι. Θα κυνηγούσε ένα είδος αγριογούρουνου! Αυτή την χρονιά είχε πολύ βαρύ χειμώνα. Έτσι ο πατέρας του ΛΑΝ-ΓΑΡ τον παρακάλεσε να μην πάει. Βλέπεις η καρδιά του νεαρού πρίγκιπα ήταν γεμάτη φωτιά. Έτσι ο πόθος του για κυνήγι αγνόησε τον πατέρα του, πήρε μαζί του δέκα άνδρες και ξεκίνησαν. Είχαν απομακρυνθεί πολύ από την πόλη τους. Έτσι ώστε να περιπλανιούνται άσκοπα μέσα στο βαρύ χειμώνα. Οι μέρες και οι νύχτες γινόταν όλο και κρύες. Οι του τον εκλιπαρούσαν να γυρίσουν όσο ήταν καιρός και τα περάσματα ήταν ανοιχτά. Μάταια παρακαλούσαν τον ΛΑΝ-ΓΑΓ. Εκείνος αρνητικός αδιαφορώντας για την ζωή των συντρόφων του αλλά και την δική του, συνέχισε το κυνήγι που τόσο λαχταρούσε. Το κακό δεν άργησε να έρθει. Σε ένα απότομο πέρασμα μια χιονοστιβάδα τους πλάκωσε . Τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά. Ο μόνος ζωντανός ήταν
   ο ΛΑΝ-ΓΑΓ. Βαριά πληγωμένος άρχισε να σέρνεται σε μια κοντινή σπηλιά όπου ήταν εκεί κοντά του. Μετά από γιγάντιες προσπάθειες κατάφερε να φτάσει στην σπηλιά. Προσπαθούσε να μαζέψει τις πληγές του, όταν από τα άγρια γρυλίσματα ζώων κατάλαβε ότι δεν είναι μόνος του. Τρίβοντας έναν κρύσταλλο που είχε μαζί του αμέσως φωταγώγησε όλη την σπηλιά αντικρίζοντας τα ζώα που γρυλίζανε άγρια προς αυτόν.
   Είχε να κάνει με λύκους με την μόνη διαφορά ότι ήταν δυο φορές μεγαλύτεροι από τους δικούς μας. Ο αρχηγός της αγέλης παρ’όλο που κοντοστάθηκε στο φως του κρυστάλλου που έλουζε την σπηλιά, κινήθηκε απειλητικά με άγριες διαθέσεις να αποτελειώσει τον ΛΑΝ-ΓΑΓ. Προτού προλάβει να ακουμπήσει τον πληγωμένο και ανυπεράσπιστο πρίγκιπα μια λύκαινα πετάχτηκε μπροστά του, κόβοντάς την εκτελεστική πορεία. Αμέσως τα δυο ζώα άρχισαν να μαλώνουν λυσσαλέα. Άλλοι λένε για μέρες άλλοι για ώρες. Όταν έληξε η μάχη, βρήκε τα δυο ζώα κουρασμένα και πληγωμένα. Αμέσως όλοι οι αγέλη έφυγε αφήνοντας την λύκαινα με τον ΛΑΝ-ΓΑΓ μόνους τους μέσα στη σπηλιά. Πλησίασε τον ανυπεράσπιστο πρίγκιπα και ξάπλωσε δίπλα του κουρασμένη. Ο ΛΑΝ-ΓΑΓ δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη. Αποκοιμήθηκε , μα ξυπνώντας είδε ότι η λύκαινα έλειπε. Προσπάθησε να σηκωθεί μα λόγο των πληγών του δεν μπορούσε. Καταριόταν τον εαυτό του. Το πήρε απόφαση ότι εκεί θα πέθαινε. Μετά από κάμποση ώρα ξανά εμφανίστηκε η λύκαινα βαστώντας στο στόμα της διάφορα βότανα.
   Την κοίταξε γεμάτος απορία λέγοντάς της.

   ΛΑΝ-ΓΑΓ
   Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου έφερες βότανα, είναι αδιανόητο αυτό. Αλλά και που τα έφερες δεν έχω δύναμη να τα μασήσω.
   Χωρίς να πάρει απάντηση από την λύκαινα , το ζώο άρχισε να μασάει τα βότανα μέχρι που τα έκανε ένα πολτό. Έκανε δυο βήματα μπροστά στον πρίγκιπα αφήνοντας τον πολτό στην ανοιχτή παλάμη του. Κοιτάζοντας το ζώο ο πρίγκιπας πίστεψε ότι οι θεοί είχαν βάλει το ζώο να τον προστατέψει.
   Αμέσως έβαλε τον πολτό από τα βότανα στις πληγές του. Η λύκαινα για μια ακόμη φορά τον άφησε μόνο του. Μετά από κάμποση ώρα γύρισε με ένα μικρό θήραμα στο στόμα της προσφέροντάς το στον πρίγκιπα. Το πήρε από το ζώο τρώγοντας το ωμό. Βλέπεις είχε να φάει μέρες. Μόλις τελείωσε το γεύμα του η λύκαινα βγήκε ξανά έξω μα αυτήν την φορά γύρισε γρήγορα με μισάνοιχτο το στόμα της. Μέσα είχε χιόνι αφήνοντάς το και αυτό στην παλάμη του πρίγκιπα.
   Τον ταΐσε, τον πότισε, τον ζέσταινε όλο τον χειμώνα. Είχαν αναπτύξει μια σχέση φιλίας που για τον πρίγκιπα ήταν θεόσταλτη. Ήταν όμως;
   Εφόσον πέρασε ο χειμώνας και τα χιόνια είχαν λιώσει ο πρίγκιπας ήταν πλέον σε κατάσταση για να γυρίσει στην χώρα του.
   Παρατήρησε όμως πως η λύκαινα είχε φουσκώσει σε σημείο γέννας. Απλώς νόμιζε ότι είχε παχύνει, αλλά τώρα ήταν σίγουρος ότι η λύκαινα θα γεννούσε. Αποφάσισε να κάτσει μαζί της να την βοηθήσει ξέροντας ότι άμα την άφηνε μόνη της τα κουτάβια δεν θα επιβίωναν. Θέλοντας να ανταποδώσει την βοήθεια που του είχε προσφέρει η λύκαινα. Κυνηγούσε για αυτή και της πήγαινε νερό όπως ακριβώς και αυτή. Σύντομα όμως θα ανακάλυπτε τι τον περίμενε.
   Παρ’όλο που η λύκαινα φαινόταν ετοιμόγεννη , η κύηση της κράτησε εννέα μήνες, ώσπου ένα βράδυ άρχισε να γεννά. Έκανε δώδεκα υπέροχα κουτάβια. Έξι αρσενικά και έξι θηλυκά.! Ο πρίγκιπας χάρηκε πολύ με τα κουτάβια που ήρθαν στη ζωή. Όμως η χαρά του θα κοβόταν απότομα το ίδιο βράδυ κιόλας. Κουρασμένος από το κυνήγι όλης της ημέρας κοιμήθηκε αμέσως. Μετά από κάμποση ώρα ξύπνησε από κλάματα μωρών, κοιτάζοντας τριγύρω έμεινε έκπληκτος βλέποντας στους μαστούς της λύκαινας αντί κουτάβια μωρά.!!! Έκανε να βρει τα κουτάβια μα δεν υπήρχαν πουθενά. Κοντοστάθηκε για λίγο προσπαθώντας να καταλάβει το τι είχε γίνει. Μήπως πέθαναν τα κουτάβια της και τα αντικατέστησε με ανθρώπινα μωρά!!;;;; Αν έγινε αυτό πότε πρόλαβε να πάει στην πόλη και να έρθει. Καθώς προσπαθούσε να καταλάβει το τι είχε συμβεί και το πως , τότε μπροστά στα μάτια του είδε να συμβαίνει κάτι το αδύνατο, κάτι το ασύλληπτο για το μυαλό του.
   Ένα ένα τα κουτάβια άρχισαν να παραμορφώνονται, να βγάζουν τρίχωμα, να αλλάζει η δομή του κρανίου τους , της σπονδυλικής τους στήλης, τα χέρια, τα πόδια γενικώς τα πάντα. Δεν έμοιαζαν με τα κουτάβια που είχε δει πιο πριν. Αυτά είχαν πιο μεγάλα τα πίσω πόδια από τα μπροστινά , πιο μεγάλους κυνόδοντες και πιο μυώδες.
   Τα είχε τελείως χαμένα. Δεν ήξερε τι να πιστέψει. Μα τότε σιγά σιγά όλα ξεκαθάριζαν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό του.
   Ήταν ένα βράδυ όπου έκανε τσουχτερό κρύο και οι πληγές του δεν είχαν κλείσει τελείως. Ψηνόταν στον πυρετό και παραληρούσε. Πιστεύοντας ότι η λύκαινα που τον κρατούσε ζεστό ώστε να μην πεθάνει , ήταν μια γυναικεία συντροφιά. Άρχισε να ερωτοτροπεί μαζί της χωρίς να καταλάβει ότι είχε να κάνει με το ζώο που τον κρατούσε στην ζωή.
   Πετάχτηκε έντρομος από την θέση του φωνάζοντας “ Όχι, δεν είναι δυνατόν!. Δεν μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο.! Δεν θα το επέτρεπαν οι θεοί!!!”
   Πιάνοντας το αυτοσχέδιο όπλο που είχε φτιάξει σκεπτόμενος να σκοτώσει. Κάνοντας δυο βήματα μπροστά τα κουτάβια άρχισαν να αλλάζουν και πάλι παίρνοντας την μορφή των μωρών για μια ακόμη φορά. Δεν μπόρεσε να το κάνει εφόσον είχαν οι θεοί αποφασίσει να του παίξουν τέτοιο παιχνίδι, αποφάσισε να το παίξει μέχρι τέλος. Κάθισε με τη λύκαινα μεγαλώνοντας τα παιδιά της. Η λύκαινα τους μάθαινε να κυνηγάνε και ο πρίγκιπας το πως να μιλάνε, να παλεύουν αλλά και το πως να γράφουν κάθε φορά που άλλαζαν από την ζωώδη ύπαρξη του και μεταμορφωνόταν ας πούμε στην ανθρώπινη.
   Πέρναγαν τα χρόνια και τα παιδιά της λύκαινας είχαν γίνει πλέον έφηβοι!. Ο κύκλος της ζωής της λύκαινας είχε αρχίσει και έκλεινε, ώσπου ένα πρωί έκλεισε τα μάτια της για πάντα. Τα παιδιά της και ο πρίγκιπας την θρηνούσαν για μέρες. Μετά από αυτό ο πρίγκιπας μια μέρα μάζεψε τα παιδιά του λέγοντάς τους ότι αν είχαν συνέχεια την υπόσταση που είχε ο ίδιος θα μπορούσαν να πάνε στην χώρα του κρύβοντας από όλους το τι είναι τα παιδιά του. Τότε ο ένας από τα αδέρφια του είπε
   “ Μα πατέρα δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό; Όποτε θέλουμε αλλάζουμε και για όσο διάστημα θέλουμε εμείς.!!!”
   Αυτό ήταν. Χωρίς να σκεφτεί το τι θα μπορούσε να γίνει στη χώρα του , μάζεψε τα παιδιά του και ξεκίνησαν για την χώρα! Σε όλο το δρόμο τους εξηγούσε πως πρέπει να συμπεριφέρονται και το πως να μιλάνε ανάμεσα στον κόσμο. Μετά από κάμποσες μέρες πορεία επιτέλους φτάσανε στην χώρα του. Εκεί όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε αφήσει. Ο πατέρας του είχε πεθάνει εδώ και χρόνια και την θέση του του την είχε πάρει ο αδερφός του πατέρα του ο ΝΑΡ-ΓΑΝ.
   Τους καλοδέχτηκε, μα μόλις του ανακοίνωσε ποιος ήταν ο ΝΑΡ-ΓΑΝ θα έπρεπε βάσει των νόμων της χώρας να παραδώσει τον θρόνο. Αντί αυτού άρχισε να λέει ότι ο ΛΑΝ-ΓΑΝ ήταν ένας απατεώνας που ήθελε να του πάρει τον θρόνο με δόλιο τρόπο. Έτσι διέταξε την σύλληψη του ΛΑΝ-ΓΑΝ και την ακαριαία και άμεση εκτέλεση του. Έτσι και έγινε. Καθώς κοβόταν το κεφάλι του δύσμοιρου ΛΑΝ-ΓΑΝ και προτού προλάβει να ακουμπήσει το πάτωμα όλα του τα παιδιά είχαν μεταμορφωθεί σε άγριους και μανιασμένους ΣΕΔΙΤΝΟΔΥΡΚΑΜ.
   Το μακελειό που έγινε μέσα στο παλάτι ήταν πρωτόγνωρο.! Με τα πελώρια νύχια τους αλλά και με τα μεγάλα κοφτερά δόντια τους, ξέσκιζαν τις σάρκες σε όποιον έμπαινε στο διάβα τους. Όταν τελείωσαν με την υπέρτατη σφαγή παντού βρισκόταν χέρια, πόδια κεφάλια διασκορπισμένα παντού.! Του βασιλιά, των καλεσμένων, ακόμη και των αμέτρητων στρατιωτών που έσπευσαν για να τους αναχαιτίσουν.! Μαζεύτηκαν πάνω από το νεκρό σώμα του πατέρα του και άρχιζαν να ουρλιάζουν. Ούρλιαζαν και ακουγόντουσαν όσο χίλιοι λύκοι μαζί,!!!!!! Χωρίς να τους πάρουν είδηση λόγου του πόνου από το χαμό του πατέρα τους, οι ιερείς της χώρας πλησίασαν. Κάνοντας ξόρκια μαγικά και λέγοντας αρχαία λόγια και τα δώδεκα αδέρφια βρέθηκαν να αιωρούνται στον αέρα. Πίστευαν ότι κλείνοντας τους μέσα στην διαφανή μπάλα θα τελείωνε το οξυγόνο και θα πέθαιναν. Αντί αυτού όμως , άλλαξαν και τα δώδεκα αδέρφια και τώρα μπροστά στους ιερείς είχαν να κάνουν με το είδος τους. Αποφάσισαν μετά από ώρες συμβουλίου να τους εξορίσουν από τον πλανήτη τους και όχι να τους σκοτώσουν. Πίστεψαν ότι οι θεοί τους είχαν δημιουργήσει, και όταν δημιουργούσαν κάτι οι θεοί το περίεργο απαγορευόταν να το ακουμπήσουν. Να το διώξουν όμως ήταν επιτρεπτό. Έτσι λοιπόν μετά από λίγο η διαφανής μπάλα με τους ΣΕΔΙΤΝΟΔΥΡΚΑΜ άρχισε να ανεβαίνει κάθετα στον ουρανό χωρίς σταματημό. Σταμάτησε όταν πλέον είχε βγει έξω από την ατμόσφαιρα του πλανήτη. Μετά από λίγο η διαφανής μπάλα χωρίστηκε σε έξι εγκλωβίζοντας από έναν αδερφό και μια αδερφή στην κάθε μπάλα.!
   Αμέσως η κάθε διάφανη μπάλα έφυγε για άγνωστη κατεύθυνση μέσα στο σύμπαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μετά ποίος ξέρει από πόσα έτη φωτός μια από τις μπάλες μπήκε στο γαλαξία τον δικό μας , ώσπου ήρθε στον πλανήτη μας.
   Τα δυο αδέρφια ήταν και πάλι ελεύθερα σε έναν πλανήτη περίπου σαν το δικό τους. Με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να τεκνοποιούν. Μόνο λόγω της αιμομιξίας τα παιδιά τους έχασαν την αθανασία που είχαν οι γονείς τους.

   ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ……ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

   Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΟΝΩΝ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!;!

   ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ…..ΙΣΟΣ ΝΑ ΙΣΩΣ ΟΧΙ!!!!

   ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΣΑΗΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΝΕΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ!;! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!! ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ << ΦΙΛΟΣ >> ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ…ΟΜΟΣ!!!! ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ…..

   ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ”ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ” ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ DULCE, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΔΕΙΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΠΙΣΤΗ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΕΧΝΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΥΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΤΕ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. ΠΧ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΤΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ (ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΝΑΠΗΡΙΑ,ΙΩΣΗ, ΚΤΛ) ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΖΩΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ”ΑΓΡΙΑ” ΦΥΣΗ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΔΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΤΑ ΟΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ….ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ (ΓΕΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΑΒΑΜΕ , ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ”ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ” ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ… ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  1. Carcharias!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!

   ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΕΤΕΡΟ…..!!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ!!!!

   ΟΜΟΣ!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΙΣ ΠΕΡΑΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΕΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΚΕΣ << ΓΡΑΦΕΣ >> ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΟΜΟΣ!!!!

   ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΦΡΑΓΗΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ!!!! ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!!!! ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ….ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΨΑΞΕΙ ΣΩΣΤΑ….!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!

   ΓΙΑΤΙ!!;!!

   ΙΣΟΣ ΑΚΟΥΣΤΟ ΑΙΡΕΤΗΚΟΣ:

   ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΞΩ ΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!! ΕΣΦΟΣΟΝ ΗΡΘΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!! ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!! ΤΑ ΛΕΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ!!!! ΜΑ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   ΟΠΟΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΑΣΥΝΤΗΧΤΑΚΕ!!!! ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΑΠΟΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ….. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΚΡΥΦΟ ΣΘΕΝΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ << ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ >> ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ!!!! ΑΠΛΟΣ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!! ΟΜΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!!!! ΔΗΛΑΔΗ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΑΝΤΕ 116 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 700 ΜΕ 850 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!!;!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 1500 ΕΩΣ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΛΙΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΓΚΟΜΗΔΗ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΗΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ!!!!

   ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ Ε!;! ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΟΥ ΓΗΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ 500.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ!!;!! ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑΙ!!!! ΑΝ ΟΧΙ ΠΟ ΤΑ 7.000.000.000.ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 500 .000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΓΛΥΤΟΣΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!!!! ΑΠΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΣΧΗ …… ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΣ!!;!! ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΔΥΗΣΔΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ…. ΑΝ ΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟΥ ΤΟΝ ΔΟΔΕΚΑΘΕΗΣΜΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ…. ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!!! ΠΑΝΤΑ!!!!! ΩΣ ΘΕΟΙ!!!! ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!!!! ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!!!! ΩΣ ΜΑΧΗΤΕΣ!!!! ΩΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!! ΩΣ ΦΙΛΟΙ!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΠΑΡΚΤΟ!!!! ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΑΝΗΠΑΡΚΤΟ!!!! ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΓΚΟΜΗΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!

   ΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΕ CARCHARIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΣΟΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΡΤΗΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!;!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΟΣ!!!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΗΔΗ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΜΑΡΤΗΡΗΣΟΥΝ ΦΡΙΧΤΑ Η ΟΧΙ!!!! ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!!

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Saman, δηλαδή έχουν γίνει 15 συγκομιδές στον άνθρωπο για βρώση του από τα ερπετοειδή? θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις πιστεύω, γιατι νομίζω πως σε αυτούς που τα θυμούνταν τους διεγραψαν την μνημη άλλα σε κάποιους μπορεί να μην τους διαγράφτηκε και να τα μετέδοσαν στα εγκόνια τους ή να τα έγραψαν κάπου.
    Πιό συνγεκριμένα, όπως το καταλαβαίνω πως έχουν τα πράγματα ο άνθρωπος ήρθε στη γη από το Σύριο, και μετά ήρθαν τα ερπετοειδή μαζί με τους τιτάνες ή υπήρχαν απο πρίν στη γή?(γιατί μέχρι τώρα ο εμείς οι άνθρωποι νομίζουμε ότι είμαστε οι γήινοι που υπηρχαμε πρωτοι εμείς εδω και ότι η γή μας ανήκει). Έπειτα, μετά την τιτανομαχία αρχισαν οι συγκομιδές οι οποίες ήταν η εμφάνηση των δρακονιανων στην γη και η μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων. Ή μήπως όλες ή οι περισσότερες συγκομιδές έγιναν πριν την τιτανομαχία γιατί μετά από αυτήν δόθηκε η ονομασία ά-βρωτος(ανθρωπος)?κατι τέτοιο έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει από σενα. διορθωσέ όπου κάνω λάθος.

    1. Lycan Researcher!!!!

     ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

     ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ( Codex Seraphinianus: Το βιβλίο που κανείς δεν μπορεί να διαβάσει ή Η πιο παράξενη εγκυκλοπαίδεια του κόσμου!!!! ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΑΙΑ ΣΕ ΓΕΝΑΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ( Η πιο παράξενη ιστορία του κόσμου (ή Πώς μια πριγκίπισσα και ένα αγόρι γύρισαν τη γη σε μία νύχτα) !!!!) ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΗΣΤΟΡΙΜΑ ( ΟΠΟΣ ΕΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ) ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ…..!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΙΣ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. SAMAN καλησπερα..ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΧΙΕΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΣΗΜΑΧΙΕΣ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΑΧΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.

  1. teacher!!!!

   ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΗΖΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΑΧΗΤΟΙ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

   ΤΩΡΑ!!!!

   ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 30% ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!!!! ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΕΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΟΤΩΝ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

 11. TruthSeeker!!!!!

  Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΡ-ΚΑ-ΒΑ Η ΑΛΙΩΣ ΜΝΡΕ-ΚΒΡΑ ΣΕ ΚΛΥΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!! ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!!!

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

  ΟΜΟΣ!!!! ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ << ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΓΟΝΗΣ ΠΟΛΥ ΘΕΗΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΙΑΣ >>!!!! ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΗΤΗΤΟΙ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!

  ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΩΣ ΣΕΙΣΜΗΚΑ ΟΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!! ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!!!! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΑΡΘΡΑ …….!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!

  ΟΜΟΣ!!!!

  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΟΝΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΕΝΟΙ….Π.Χ. Η ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821….ΤΟΥ 1914…ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 1940 ….ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 12. Καλησπερα σε οσους εχουν τα ματια ανοιχτα. Shaman εδω και καιρο διαβαζω τα αρθρα σου και σε ευχαριστω πολυ που προσπαθεις να αφυπνισεις τον κοσμο. Ειναι αξιοτιμο αυτο που κανεις στους καιρους που ζουμε, ο κοσμος δεν παιρνει χαμπαρι αφου ειναι αποβλακωμενος και οσοι πιστευουν σε “μαγιες” και “εξωγηινους” ειναι πειραγμενοι και φαντασιοπληκτοι. Η φυση αυτης της διαστασης (3η αν ακομα βρισκομαστε εκει και δεν ειμαστε στην 4 χωρις να το ξερουμε Dream State) μας ξεγελαει και το μονο που βλεπει κανεις ειναι υλη. Λοιπον θα ηθελα να θεσω μια ερωτηση και μια συμβουλη ας το πουμε σχετικα με το θεμα προστασιας και αληθειας κατα των δυναμεων του σκοτους. Γνωριζω πως υπαρχει η τεχνολογια του Μερ – κα -βα που μπορει να σε προστατεψει απο τα παντα ( εαν ειναι ενεργη ) , η οποια ειναι η ενεργοποιησει του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου που βρισκεται γυρω απο το σωμα του καθενα μας ( στα παντα ουσιαστικα) . Μιλαμε για την ισχυροτερη ασπιδα σε ολο τον γαλαξια και τιποτα δεν την διαπερνα. Ποια ειναι η γνωμη σου πανω σε αυτο το θεμα? ειναι δυνατο να αντιμετωπιστουν ας πουμε με αυτον τον τροπο? γιατι θα διαφωνισω πως ο ανθρωπος δεν εχει την δυναμη να τα βαλει σε αλλα πλασματα εαν προκειται για την ιδια του την ελευθερια.

  ευχαριστω πολυ, Ανδρεας 19

 13. Καλησπέρα , ενδιαφέρον άρθρο αλλά έχω κάποιες απορίες…..

  1. Σε προηγούμενο σου άρθρο είχες πει οτι η Γη είναι σαν την Ελβετία και δεν γίνονται πολέμοι , αρα δε γίνεται να μας πολεμήσουν ανοιχτα οι Δρακονιανοι….

  2. Γιατι δεν παρεμβαίνουν άλλες φιλές αφου υπάρχουν πολλές και ισχυρότερες?

  3. Δλδ η ανθρωπότητα είναι σαν ενα χωράφι που το καλλιεργούνε και στο τελος θελουνε να μαζέψουν την σοδιά???

  4. Αφού δεν σκοτωνονται εύκολα και δεν εχουμε πολλες ελπίδες να τους αντιμετωπίσουμε γιατι δεν βγαίνουν ανοιχτα να μας κυβερνήσουν τι φοβούνται???

  Ευχαριστώ,,,,,

  1. Platwnas_7!!!!

   ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ!;! ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!!

   ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΥΠΟΥ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΦΑΡΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!

   ΑΚΡΙΒΟΣ!!!! ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

   ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!! ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΣΕΙΛΙΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!!!! ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΡΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ!!!! ΔΕΣ ΤΟ ΟΠΟΣ ΟΙ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΕΙΑ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΣΠΑΝΙΟ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ….ΘΑ ΔΟΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

   ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΜΕ έχεις μπερδέψει αρκετά , έχουν κάποια λογική όλα αυτά , εγώ θα σου θέσω ένα κρίσιμο ερώτημα ,

    Ο Χριστός τι ήταν τελικά? Σύμφωνα με αυτά που γράφεις εμένα το μυαλό μου πάει στο ότι παρεμβαίνουν οι άλλες καλές φυλές με αυτόν τον τρόπο………!!!!!

    Σε κάποιο άλλο άρθρο λές οτι οι Ελληνες ήρθαν στη Γη να να μάθουν και να διδάξουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε σπάνιοι,,,,,,,,!!!!!

    Και αφού είμαστε τόσοι λίγοι(Ελληνες) σε πληθυσμό και έκταση γιατί δεν μας εξαφανίζουν αφού τους χαλάμε τα σχέδια….????Δεν είμαστε κάποια υπερδύναμη,,,,,,!!!!!!

    1. Platwnas_7!!!!

     ΕΦΟΣΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!!;!! ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

     ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΜΒΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΣΤΑΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!;!! ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

     ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!!;!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΛΑΟΙ!!! ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΛΟΣ ΩΣ ΙΜΗ ΑΓΡΙΟΙ ΟΠΟΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΟ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥ Η ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΟΓΗ ΟΠΟΣ Π.Χ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!!!

     ΟΜΟΣ!!!!

     ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

     ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!1

 14. Πόσοι πιστεύουν στην ύπαρξη άλλων οντοτήτων στη γή σήμερα;; Θα έλεγα λίγοι. Θα πουν ότι όλα αυτά που ανάφερες είναι φαντασίες. Αφού υπάρχουν Δρακόνιοι πως και δεν βρήκαμε κάποιο σκελετό τους; (πολλοί αγνοούν τον ρόλο του Σμιθσόνιαν) Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει αν είναι αλήθεια; Οι αναφορές για ύπαρξη τους βρίσκετε σχεδόν παντού. Ακόμα και στην Παλαιά Διαθήκη ο Δαβίδ ζητά να τον προστατεψει ο Θεός από αυτούς που θέλουν να τον φάνε!!! Ποιοί είναι αραγε αυτοί; Στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννου, αναφέρει για αυτούς που ζουν στην πάνω στην γή, στην θάλασσα και κάτω από την γη!!! Γιατί άραγε; Περιμένω με αγωνία το αρθρο σου με τις αποδείξεις περί ύπαρξη τους.

  Και μια ερώτηση, τι θα γίνει στην Γη και θα εμφανιστούν αυτοί; Μήπως θα γίνει καμιά Ηλιακή καταιγίδα, όπως έγινε πριν 1859 και θα καταστραφή όλη η τεχνολογία που έχουμε σήμερα;

 15. Ευχαριστουμε Saman που τα ειπες αυτη τη φορα λιγο ποιο αναλυτικα!
  Τρομερα δυσκολο…ελαχιστα τα οπλα μας και μικρη η ζημια που μπορουμε να κανουμε….
  Με δυο λογια δεν εχουμε ελπιδα εαν μας την πεσουνε…χωρις βοηθεια απο κατω…..θα παμε αδιαβαστοι…

Αφήστε μια απάντηση