ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! Η ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ ΦΑΡΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕGAPOLYSOMANCY!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! Η ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ ΦΑΡΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ  ΜΕGAPOLYSOMANCY!!!!

 

O Πορτογάλος καλλιτέχνης του δρόμου ονοματι Alexandre Farto (  Αλεξάντρε Φάρτο ), γνωστός και ως WHILS ( Γουίλς ) , είναι αποφασισμένος να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την ομορφιά των πόλεων μας!!!!  Η τεχνική του, είναι το σμίλευμα και το ξύσιμο της επιφάνειας. Ο Γουίλς  χρησιμοποιεί εξαιρετική τεχνική σκαλίσματος  όπου φτιάχνει για να αποκαλύψει τα πολυεπίπεδα πρόσωπα των πόλεων μας, τα οποία είναι τα προϊόντα της σταθερής κατασκευής και αποδόμησης όπως ο ίδιος λέει!!!!

<< Η ιδέα είναι η ιδέα που έχουμε για τα  κατασκευασμένα από μια σειρά από επιρροές που μας διαμορφώνουν όλη την ιστορία αλλα στρώματα ανθρώπων, κ.λπ., που προέρχονται από το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσαμε. Με ένα πολύ συμβολικό τρόπο πιστεύω ότι αν έχουμε αφαιρέσει κάποια από αυτά τα στρώματα, που δείχνουν άλλα, μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια μερικά από τα πράγματα που αφήσαμε πίσω, ξεχασμένα πράγματα που εξακολουθούν να είναι μέρος του τι είμαστε σήμερα . >>, λέει ο Γουίλς!!!!

Μεγαλώνοντας στο Seixal ( Σέιξαλ ) της Πορτογαλία, Ο Γουίλς άλλαξε την πόλη του όπου ολόκληρη η χώρα υπέστη αλλαγή μεταξύ του 1980 και του 1990, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέσο της ριζικής εκβιομηχάνιση της!!!! Αυτή η εμπειρία της παιδικής ηλικίας ήταν η κύρια επιρροή της παρούσας οπτικής ποίησης του….λένε!!!! Αλλα δεν έμεινε μόνο στην χώρα του όπως θα δουμε!!!! Ας δουμε τα << έργα >> του και θα σας εξηγήσω!!!!

alexandrefarto.com

megapolisomansy 1

megapolisomansy 2Παρίσι, Γαλλία

megapolisomansy 3

Stavanger ( Στάβανγκερ ), Νορβηγία!!!! Αλομορφιστής!!!! Σε σημείο που δεν θα το δει κανείς εκτός από αυτούς που θα το γκρεμίσουν κάποια στιγμή!!!! Η και από τα << πληρώματα >> που θα περάσουν από εκεί…..!!!! Μέσα σε ένα δωμάτιο ενός εγκαταλειμμένου κτηρίου λίγο προτού κατεδαφιστεί!!!!

megapolisomansy 4

Λισαβόνα, Πορτογαλία!!!! Κτλ κτλ……!!!! Το κλειδί είναι στην σήμανση στις ήδη υπάρχον τρύπες και με την σμίλευση του κρανίου η σήμανση παίρνει άλλη διάσταση ερμηνείας και μομφής!!!!

megapolisomansy 5

Βάρντο, Νορβηγία!!!!! Πολύ ιδιαίτερη σήμανση!!!!

megapolisomansy 6

Tudela de Navarra, ( Τουντέλα ντε Ναββάρα )Ισπανία!!!!

megapolisomansy 7

Girona ( Γκιρόνα ), Ισπανία!!!!

megapolisomansy 8

Αζόρες, Πορτογαλία!!!! Προσέξετε το πρώτο παιδάκι….μόνο παιδάκι δεν είναι, και τα άλλα παιδάκια ακολουθούν!!!!

megapolisomansy 9

São João da Madeira ( Σάο τζοάο ντα Μαντέιρα ) Πορτογαλία!!!!

Στο πουθενά σε ένα πάρκο όχι και τόσο ιδιαίτερο από πλευράς επίσκεψης κόσμου!!!!

megapolisomansy 10

Βερολίνο, Γερμανία!!!! Και δω πάλι παιδάκια όπου το ένα δεν έχει πόδια…..και μοιάζει ως φάντασμα!!!! Τώρα προσέξτε τα πρόσωπα όπου το ένα έχει μορφή στεναχωρημένης απάθειας και το άλλο με τα γυαλιά έχει μορφή σαστισμένης έκπληξης!!!!

megapolisomansy 11Cincinnati ( Σινσινάτι ), Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!!!!

Πολύ ιδιαίτερη σήμανση από το τρίτο μάτι της Μέρκελ όπου δηλώνει τους Ιλλουμινάτοι αλλά και από την έκφραση της …..!!!! Αλλα και τα 5 αστέρια όπου όλα συμβολίζουν την πεντάλφα ως φωτοστέφανο…..ε!;!

megapolisomansy 12

San Diego ( Σαν Ντιέγκο ), ΗΠΑ!!!!

megapolisomansy 13

Πόλη του Μεξικού, Μεξικό!!!!

megapolisomansy 14

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία!!!!

megapolisomansy 14

megapolisomansy 15

megapolisomansy 16

megapolisomansy 17

megapolisomansy 18

megapolisomansy 19

Σαγκάη, Κίνα!!!!

Στο πουθενά και σε σημείο μη φανερό για θαυμασμό!!!!

megapolisomansy 20

megapolisomansy 21

 

Μόσχα, Ρωσία!!!!

megapolisomansy 22

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο!!!!

megapolisomansy 23

megapolisomansy 24

Προσέξτε την μορφή αλλά και τους ιδιαίτερους τόνους του χρώματος μετά την σμίλευση!!!!

Για να καταλάβει κάποιος τι κρύβεται θα πρέπει πρώτα να διαβάσει τα άρθρα μου για το MEGAPOLYSOMANCY όπου μπορεί να τα διαβάσει ΕΔΩ!!!! Όπως είχα πει και σε κάποια πρώην άρθρα μου ένας τρόπος επικοινωνίας των << πληρωμάτων >> του MEGAPOLYSOMANCY από τους πολλούς είναι το λεγόμενο Γκράφιτι ζωγραφική περίπλοκων σχεδίων ή μορφών σε τοίχους σπιτιών και οι μόνο!!!! Όχι ότι όλα τα γκράφιτι έχουν ως στόχο αυτό που λέω αλλα κάποια από αυτά!!!! Έτσι λοιπόν και ο Γουίλς όπου φαίνεται να είναι ή μάλλον να ήταν ενεργό μέλος κάποιου << πληρώματος >> όπου και σμίλευε με ιδιαίτερη τεχνική διάφορα σε όλο τον κόσμο!!!! Η δουλειά του έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως εξαιρετικός γλύπτης τοίχων!!!! Για εμάς σαν ομάδα τα σχέδια του έχουν να κάνουν με το τόσο παράξενο και Μυστήριο MEGAPOLYSOMANCY όπου μας δείχνει ξεκάθαρα ότι << Παιχνίδι >> είναι δω κι ζει και βασιλεύει χωρίς σταματημό από την αρχαιότητα!!!! Ίσως κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μας, καλά θα κάνουν, όμως εσείς που γνωρίζεται προσέξτε τα γλυπτά του τι απεικονίζουν, αλλα και σε ποια μέρη του κόσμου!!!! Μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι του << MEGAPOLYSOPAMANCY >> στηρίζεται και δημιουργείτε στις Μεγαλουπόλεις  ……!!!! Διαβάστε τα άρθρα μου όπου παραπάνω σας υπέδειξα και ίσως καταλάβετε κάποια πράγματα!!!! Ο Γουίλς είναι όμως μια προσωπικότητα όπου λέει ότι εγώ τα φτιάχνω!!!! Αν και ρωτήθηκε από όσο γνωρίζουμε αν τα κάνει από χόμπι ή για την σήμανση του MEGAPOLYSOMANCY η απάντηση του ήταν:

<< Για το MEAGAOPO…….!!;!! >>.

Και καλά δυσκολευόταν και να το προφέρει, όμως τα έργα του δείχνουν άλλα πράγματα και ειδικά στις πόλεις που τα φτιάχνει!!!! Φτιάχνει περίτεχνα πρόσωπα γνωστών πολίτικων ή ποιητών ή κάποιων άλλων ή ακόμα και ξενομορφιστών όπου μαρτυράνε το όλο το σύνολο των έργων!!!! Αν δεν ήταν έτσι θα έφτιαχνε τελείως διαφορετικά πράγματα τελείως ακούσια με διαφορετική μομφή!!!! Η όλη τεχνική τροποποίηση όχι της γλυπτικής αλλα της διαμόρφωσης δείχνει να είναι μια ιδιαίτερη σήμανση για όσους γνωρίζουν!!!! Εκτός από το σμίλευμα που κάνει στους τοίχους περιποιείται μετέπειτα με λευκή μπογιά αλλα και όχι μόνο να τονίζει κάπως το όλο έργο ώστε να δώσει στην σηματοδότηση την ανάλογη μομφή …..!!!!

Τέλος ήταν ένας καλλιτέχνης από όχι και τόσο εύπορη οικογένεια, έτσι δεν δικαιολογεί τα ταξίδια τους σε σχεδόν όλο τον κόσμο με σκοπό του χόμπι!!!! Διότι δεν είχε κάποιο κέρδος από αυτά!!!! Έτσι το μεγάλο ερωτηματικό είναι που βρήκε τα χρήματα όχι μόνο για τα εισιτήρια αλλα και για την διαμονή του στα μέρη εκείνα όπου πιστέψτε με είναι πολλά!!!!  Δεν θα συνεχίσω άλλο….μάλλον δεν με παίρνει να πω αλλα….!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! Η ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ ΦΑΡΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕGAPOLYSOMANCY!!!!

  1. ΣΑΜΑΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΕΧΩ….;;
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΛΜΑΡΙΛΙΟΝ…; The creation of moon and sun from the last flower of
    Telperion and the last fruit of Laurelin…

Αφήστε μια απάντηση