ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!AΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΔΙΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!AΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΔΙΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!!

Στην Ινδία υπάρχει άλλο ένα αποτύπωμα ποδιού το οποίο βρίσκεται στον ναό Lepakshi. Το αποτύπωμα αυτό είναι φημισμένο θρησκευτικά στην Ινδία γιατί είναι ο τόπος όπου το πουλί Jatayu ( Τσαταγιού ) έπεσε προσπαθώντας να αποτρέψει την απαγωγή του Shita ( Σίτα ) από τον Ravana ( Ραβάνα ).

Από άλλους Ινδουιστές αναφέρεται και ως το αποτύπωμα του Hanuman ( Χανουμάν ), και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για θεότητες των Ινδουιστών οι οποίες έχουν λάβει σημαντικούς ρόλους στο έπος Ραμαγιάνα και ίσως έχουμε για πρώτη φορά κάτι το χειροπιαστό ως απόδειξη εκείνης της εποχής….. αν και αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία!!

Το αποτύπωμα αυτό δεν βαστάει νερό μέσα του παρ’ όλο ότι είναι πολύς σκληρός γρανίτης και αν κοιτάξει κάποιος καλά μπορεί να δει μια πέτρα στην εσοχή της φτέρνας!!

Το Lepakshi βρίσκεται στις ερημικές και ξεχασμένες περιοχές της Ινδίας κοντά στα σύνορα μεταξύ του Andra Prades ( Άντρα Πράντες ) και Karnataka ( Καρνατάκα ). Είναι ένα από τα εκατό αλλά και οκτώ σημαντικά Skandapurana ( Σκανταπουράνα ) ναοί όπου λατρεύετε ο Shiva ( Σίβα ). Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως αυτή η απομακρυσμένη πόλη της Ινδίας ήταν κάποτε ένα πολύβουο κέντρο εμπορίου και προσκυνήματος!!

Το Lepakshi σήμερα είναι ένα μικρό χωριό 122 χιλιόμετρα μακριά από το Βangkalor ( Μπανγκαλόρ ). Το χωρίο δεν έχει να δείξει τίποτα άλλο εκτός από τον ναό και το γιγαντιαίο αποτύπωμα. Εκτός το γιγαντιαίο αποτύπωμα υπάρχει και ένα περίεργο σκάλισμα που χρονολογείται περίπου 2.300 χρόνια παλιό το οποίο δείχνει σαν να είναι καντράν από αναλογικό παλαιό τηλέφωνο. Το αποτύπωμα του ποδιού χρονολογείται γύρω στα 120 εκατομμύρια χρόνια πίσω!!!!

Οι γεωλόγοι και οι ειδικοί που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση αυτήν λένε ότι δεν πρόκειται για σκαλιστό εύρημα μα για μια πατούσα που έγινε πριν εκατομμύρια χρόνια πίσω. Δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν πρόκειται για γνήσιο αποτύπωμα ποδιού ή όχι, δηλαδή αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο τεράστιο εκμαγείο. Μα και αυτό να έχει γίνει πυροδοτείται μια τεράστια συζήτηση στο αν υπήρξε πολιτισμός οι γίγαντες για μια ακόμη φορά πριν 120 εκατομμύρια χρόνια.

Για εμάς τα λέει όλα το έπος Ραμαγιάνα και πιστεύουμε ότι είναι αληθινό!! το λέμε αυτό γιατί και η δικιά μας μυθολογία(;) έφερε την αλήθεια για την Τροία όταν έγινε η ανασκαφή της!! Όπως έχω ξαναπεί οι αποδείξεις των γιγάντων δεν σταματάνε να έρχονται ολοένα στο φως, αν μπορούσαν να έπαιρναν αυτά τα γιγάντια αποτυπώματα και να τα εξαφάνιζαν « αυτοί » που δεν θέλουν να βγει η αλήθεια στο φως θα το έκαναν όπως με τις αποδείξεις των οστών ανά τον κόσμο.

 Εμείς σαν ομάδα πιστεύουμε ότι υπήρξαν οι γίγαντες, το αν ήταν θεότητες ή Ελοχίμ ή εξωγήινοι ή εσωγήινοι αυτό δεν μας ενδιαφέρει, επίσης πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν και βρίσκονται στην Μέση Γη!! Βέβαια αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το αποδείξουμε αλλά είναι το τι πιστεύουμε εμείς!!! δεν σας παρακινούμε να τα πιστέψετε και εσείς αυτό είναι στην κρίση σας…. εφόσον βρείτε όλα τα αποδεικτικά και αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξη τους!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση