ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΚΡΙΚΟΙ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ!!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΚΡΙΚΟΙ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ!!!!!

 

Θα πείτε ότι βάλθηκα να σας τρελάνω με όλα αυτά τα αρχαία ευρήματα τα οποία σας ανακοινώνω κάθε τόσο, όχι δεν θέλω να σας τρελάνω μα να σας αφυπνίσω, και να μην πιστεύετε ότι σας λέει το σύστημα!!!!

Ερευνητές διαπίστωσαν 30.000.000 χρόνων γιγάντιων μεταλλικών κρίκων στα βουνά της Βοσνίας!!!! Σύμφωνα με τον τοπικό πληθυσμό, πιστεύεται ότι αυτά τα “αντικείμενα” χρονολογούνται από την εποχή της Παννονίας  θάλασσας – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1  , και τους θρύλους όπου προτείνουν ότι αυτοί οι κρίκοι χρησιμοποιήθηκαν από  γιγάντια όντα που κατοικούσαν την περιοχή στο μακρινό παρελθόν!!!!

Πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν μια εποχή που οι γίγαντες περιπλανιόταν στη Γη, έχω γράψει πολλά άρθρα για τους γίγαντες όπου μπορείτε να τα βρείτε όλα ΕΔΩ!!!! Οι μυστηριώδεις αυτοί γιγάντιοι κρίκοι που βρέθηκαν στην κορυφή των βουνών δείχνουν ότι αυτοί χρησιμοποιήθηκαν από γιγαντιαία όντα που κατοικούσαν στην περιοχή πριν από εκατομμύρια χρόνια!!!!

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μικτά συναισθήματα για αυτούς τους μυστηριώδεις κρίκους!!!! Κάποιοι έχουν προτείνει μια ιδιαίτερα απλή εξήγηση!!!! Σύμφωνα με ορισμένους κατοίκους της περιοχής, αυτά τα “γίγαντα” δαχτυλίδια ανήκουν στην Αυστρο-ουγγρική αυτοκρατορία  που τεθεί σε εφαρμογή για να βοηθήσει τη μεταφορά της ξυλείας σε όλα τα σκληρά βουνά της περιοχής!!!! Είναι όμως έτσι!;!

ANCIENT CYRCLES 1

Εκείνοι που υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία θα επισημάνω ότι αυτοί οι γιγάντιοι κρίκοι με κάποιο τρόπο τοποθετούνται στα βουνά σε μια εποχή που η Παννονική Θάλασσα υπήρχε ακόμη όπως λένε και οι επιστήμονες που τα εξέτασαν!!!! Αυτοί οι γιγάντιοι κρίκοι χρησιμοποιούνται για να δεθούν τεράστια πλοία, και η περιοχή χρησιμοποιήθηκε ως λιμάνι!!!!

Υπάρχουν θρύλοι της περιοχής που μιλούν για γίγαντες και τα τεράστια πλοία τους!!!! Υπάρχουν υποθέσεις ότι έγιναν από αρχαίους γίγαντες, αρχαίους πλοιοκτήτες και ναυτικούς που κατοίκησαν την περιοχή στο μακρινό παρελθόν!!!!

Αλλά είναι πιθανό ότι αυτοί οι κρίκοι να είναι εκατομμύριων  ετών!!;!! Από τι υλικό είναι φτιαγμένα!!;!!  Από την συμβατική αρχαιολογία μην περιμένετε εξηγήσεις είπαμε Άυστρο-ουγγρική προσπάθεια μεταφοράς ξυλείας, οι Ρώσοι όμως επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι αρκετών εκατομμυρίων ετών. Τα μέταλλα που χρησιμοποιήθηκαν για να φτιαχτούν οι κρίκοι αυτοί τα δύο συστατικά είναι άγνωστα στην επιστήμη μπερδεύοντας περισσότερο τα πράγματα!!!!

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι υπάρχουν πολλά άλλα ευρήματα στην περιοχή τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν, και όλα αυτά τα ευρήματα σκόπιμα αποκρύπτονται από τους ειδικούς επιστήμονες που μόλις πήρε έκταση το θέμα πήραν μέρος στις έρευνες!!!!

Αυτοί οι γιγάντιοι κρίκοι, και τα γιγαντιαία βράχια που φαίνεται να είναι λεπτοδουλεμένα βρέθηκαν σε λόφους γύρω από την Vogosca ( Βογκόσκα – https://en.wikipedia.org/wiki/Vogo%C5%A1%C4%87a ) και μεταξύ Breza ( Μπρεζά  https://en.wikipedia.org/wiki/Breza,_Bosnia_and_Herzegovina )  κοντά στο Ντουμπρόβνικ και σε διάφορα σημεία στην ανατολική Βοσνία!!!! Υπάρχουν επίσης τέσσερα από αυτά σε Bjelasnica ( Μπτζελάσνικα ) και Βλάσιτς, Vranica ( Βράνικα ), Prenj ( Πρεντζ ), Velez ( Βελέζ ),  Majevica ( Ματζεβίκα ), Μπουκόβιτσα κοντά στο Τράβνικ, και στο Στόλατς!!!! Οι ντόπιοι τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να εξεταστούνε αυτά τα ευρήματα!!!!

Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για αυτά τα μυστηριώδη ευρήματα για χρόνια, και υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα, όταν πρόκειται για ευρήματα όπως αυτά!!!! Ενώ κάποιοι προτείνουν ότι είναι κυριολεκτικά αρχαία άλλοι πιστεύουν ότι αυτό επισημαίνει το γεγονός ότι οι γίγαντες περιπλανιόταν στη Γη στο μακρινό παρελθόν, και απόδειξη αυτού μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο!!!!

Η Παννονική Θάλασσα βρισκόταν στην περιοχή της Παννονική πεδιάδα περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια πριν!!!! Αυτή η θάλασσα εξαφανίστηκε περίπου 600.000 χρόνια πριν!!!! Απλά δεν θα υπάρχει ένας καλός λόγος για να δημιουργήσουν  γιγάντιους κρίκους  για να δέσουν τα πλοία, με  αυτά, όπου δεν θα ήταν σε θέση να φτάσουν αυτά τα << λιμάνια >> ανακοίνωσαν απεσταλμένοι αρχαιολόγοι των Μιθσόνιανς!!!! Μιθσόνιανς ε!;! Για διαβάστε τι έχω γράψει για αυτούς ΕΔΩ!!!!  Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν δει ΤΟΥΣ  γιγάντιους κρίκους, αλλά ορισμένοι προτείνουν αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν για να δένουν τα σκάφη στην ακτή!!!!

ANCIENT CYRCLES 2

Κατά τη στιγμή της Παννονίας Θάλασσας δεν υπήρχαν άνθρωποι λένε, έτσι, ποιος θα μπορούσε να κατασκευάσει τα πλοία!!;!! Έτσι, αν δεν υπήρχε κανείς να οικοδομήσει ενα πλοίο, ποιος δημιούργησε αυτά τα δαχτυλίδια!!;!! Οι πρώτες ανθρωπίδες που έφτιαξαν εργαλεία χρονολογούνται περίπου 200.000 πριν, το χρονικό διάστημα μεταξύ αυτών και της Παννονίας Θάλασσας είναι 400.000 χρόνια πριν!!!!

Στην Kozara ( Κοζάρα – https://en.wikipedia.org/wiki/Kozara ), όπου βρέθηκαν γιγαντιαίες εξέδρες, όπου ήταν ένα νησί στον ωκεανό Paratethyan ( Παρατέθγιαν –  http://www.geo.uu.nl/~forth/publications/Cagatay_2006.pdf ) 50.000 χρόνια πριν!!!! Όταν  αποσύρθηκε η Παννονία Θάλασσα, οι ακτές εμφανίστηκαν  Αυτός είναι ο λόγος όπου  Ντράγκαν Ρόμτσεβικ, διευθυντής του Εθνικού Πάρκου Κοζάρα, δηλώνει ότι αυτοί οι γίγαντι κρίκοι δεν μπορεί να είναι από αυτή την περίοδο….. τα ίδια όμως πριν από αυτόν έλεγαν και οι καταραμένοι Μιθσόνιανς…..χμμμμ ο νοώ νοείτο!!!!

Ο Ντέτζαν καθηγητής της Ιστορίας στο Γυμνάσιο Πριεντόρ πιστεύει ότι αυτά τα δαχτυλίδια στην περιοχη Κοζάρα είναι ένα από εκείνα τα απίστευτα μυστήρια που σχετίζονται με το παρελθόν!!!! Όλα αυτά τα μυστήρια μοιράζονται ένα και το αυτό γεγονός – ότι κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με ακρίβεια την προέλευση και το σκοπό τους!!!! Τα ευρήματα αυτά είναι τυλιγμένα στο μυστήριο!!!!

Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο η επιστήμη δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις, γιατί απλά στερείται λογικών γεγονότων ως απαντήσεις, και δεδομένου ότι η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα, οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ερμηνεύουν τα ίδια τα φαινόμενα και, στη συνέχεια, όλα γίνονται δυνατά……λένε κάποιοι!!!!

Το ότι εμπλέχθηκαν οι Μιθσόνιανς μετά τον πόλεμο της Βοσνίας τα μαρτυρά όλα από μόνο του το τι είναι!!!! Οι ντόπιοι κάνουν λόγο ότι εκτός αυτών των γιγάντιων κρίκων στην περιοχή είχαν βρεθεί και λείψανα γιγάντων όπου είχαν ύψος πάνω από 5 μέτρα όπου κατά της σοβιετικής εποχής όλα τα ευρήματα πήγαν στην Μόσχβα αεροπορικός και με στρατιωτικά αεροπλάνα!!!!

Τι μπορεί να είναι αυτοί οι τεράστιοι κρίκοι στα βουνά της Βοσνίας όπου έχουν 30.000.000 χρόνια ηλικία!;! Τι είναι επίσης στην Κοζάρα οι γιγάντιες εξέδρες με τους γιγάντιους κρίκους !;! ποιος μπορεί να μας πει με ακρίβεια τι ήταν!;! Όπως όμως και να έχει οι Κρίκοι είναι ακόμα εκεί…ευτυχώς από αυτούς που δεν βρήκαν ή δεν τους έδειξαν στους Μιθσόνιανς οι ντόπιοι…αυτό το λέω διότι πολλές μαρτυρίες λένε ότι μετά την επίσκεψη των καταραμένων πολλά από τα στοιχεία αυτά καταστράφηκαν!!!! Ευτυχώς όμως υπάρχουν σε κάποια σημεία πολλά από αυτά και όχι μόνο ως αποδείξεις…. Αν ο αρχαιολόγος Άλεκ Γιάρεβιτς δεχθεί την αίτηση της ομάδας μας του χρόνου θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για αυτά τα ευρήματα!!!! Μην ξεχνάμε την μεγαλύτερη πυραμίδα του κόσμου της Βοσνίας  ( εδώ ότι έχει βρεθεί θα εκπλαγείτε – http://piramidasunca.ba/eng/latest-news.html ) όπου έχει βρεθεί και επισημά οι αρχαιολόγοι και πρώτοι και καλύτεροι οι Μιθσόνιανς δεν την δέχονται ως πυραμίδα σιγά λοιπόν μην δεχθούν αυτά εδώ…..!!!! βέβαια μετά από τις τρανταχτές αποδείξεις της πυραμίδας αυτής έγραψαν λίγες αράδες στην ιστοσελίδα τους αλλά δείτε πως – http://www.smithsonianmag.com/history/the-mystery-of-bosnias-ancient-pyramids-148990462/?no-ist !!!! Βλέπετε δεν θέλουν με τίποτα να μάθει ο Ανθρωπος την ιστορία της γης …τώρα συνδέστε τους γιγάντιους αυτούς κρίκους με την πυραμίδα της Βοσνίας ….εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


3 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΚΡΙΚΟΙ 30.000.000 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση