ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!!!!!

 

Θυμάμαι τον Saman Lycan  να μιλάει για τις πυραμίδες σαν τώρα…. << Θα έρθει η ώρα και θα είμαστε ζωντανοί όπου θα ανακαλύπτονται η μια πυραμίδα μετά την άλλη σε όλο τον κόσμο και σε χώρες που δεν θα περιμέναμε καν να υπάρχουν. Άλλες υπόγειες και άλλες κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ας κάνω μια προφητολογία διότι έτσι θα την πείτε όταν γίνουν οι ανακαλύψεις. Θα βρούνε πυραμίδες σε όλο τον κόσμο σχεδόν σε κάθε χώρα άλλες υπόγειες και άλλες στην επιφάνεια άλλες βυθισμένες σε λίμνες και άλλες στον βυθό της θάλασσας >>.  Τον ρώτησα το 1999 δηλαδή στην Ευρώπη σε κάθε χώρα υπάρχουν; Αλλά γιατί δεν τις έχει δει ο κόσμος; Μου είπε ότι είναι εκεί και κάποιοι τις βλέπουν και το συζητάνε μα και να τις ανακαλύψουν οι Μισθόνιανς θα κάνουν τα πάντα να πούνε το αντίθετο. Δείτε το άρθρο του το ηχητικό που μιλάει με αποδείξεις μετά από χρόνια με πυραμίδες από όλο τον κόσμο όπως τα είχε πει ΕΔΩ. Αλλά και αυτό το άρθρο όπου μου έστειλε πληροφορίες για να το γράψω και να το δούμε παρέα.

Ένα πυραμιδικό σύμπλεγμα 600 χρόνων παλαιότερο από αυτών στην Αίγυπτο έχουν ανακαλυφθεί στην Πολωνία – ενισχύοντας την περίπτωση των αρχαίων χώρων στην Ευρώπη….δηλώνουν αρχαιολόγοι της Πολωνίας χωρίς βέβαια να συμφωνεί η Παγκόσμια αρχαιολογική υπηρεσία.

 

 

 

Οι αρχαιολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν αποκαλύψει δομές στο βόρειο τμήμα της χώρας που θα μπορούσαν να είναι τόσο παλιές από το 3000 π.Χ.!

Οι ειδικοί λένε ότι οι ανακαλύψεις  που βρέθηκαν κοντά στο χωριό Słonowice ( Σλόνοβιτς ) είναι τριγωνικοί μεγαλιθικοί τάφοι που ποικίλουν σε μεγέθη κατασκευασμένα με τεράστια πέτρινα τεμάχια κάνοντας τες να είναι δομές πυραμίδων!

Το απίστευτο εύρημα έρχεται μετά την ανακάλυψη μιας άλλης κοιλάδας πυραμίδων από τον Δρ Sam Osmanagich στη Βοσνία , όπως αναφέρει η Daily Star Online!

 

Οι εξερευνητές έχουν αποκαλύψει επτά πολωνικές πυραμίδες μέχρι στιγμής  με την  υψηλότερη να είναι πέντε μέτρα  μετά τη χρήση τεχνολογίας σάρωσης με λέιζερ!

Οι εσωτερικοί θάλαμοι των τάφων κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας ξύλινα κούτσουρα αντί για πέτρες και ήταν κρυμμένοι κάτω από τη γη σε δασική περιοχή!

Οι τάφοι χτίστηκαν από την κοινότητα Πολιτιστικής κουλτούρας τύπου χωνιού από την πέμπτη έως την τρίτη χιλιετία π.Χ. και εκείνοι που είχαν ταφεί μέσα τους ήταν οι πρεσβύτεροι της φυλής, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους!

 

Ο κ. Krzysztof Tunia ( Κριστόφ Τούνια ) από το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας και Εθνολογίας της Πολωνικής Ακαδημίας Επιστημών, δήλωσε: << Το σύμπλεγμα πυραμίδων από ξύλο-πηλό, στο οποίο εργαζόμαστε, είναι το μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη. Όπου λίθοι ήταν σπάνιοι τότε, στο έδαφος της περιοχής Kazimierza Wielka ( Καζιμίερζα Βέλκα ), οι θάλαμοι κατασκευάστηκαν αποκλειστικά από ξύλο. >>

Οι δομές όπως οι πυραμίδες στην Αίγυπτο αλλά και όσες έχουν βρεθεί στο κόσμο επηρεάζονται έντονα από την αστρονομία και τοποθετούνται κατά μήκος της ανατολικοδυτικής γραμμής, με την είσοδο στην αίθουσα του τάφου πάντα στην ανατολική πλευρά.

Οι τοποθεσίες είναι ορατές παρόμοια με το προϊστορικό Στόουνχετζ όπου και για αυτό έχουν βρεθεί πολλά παρόμοια σαν και αυτό ανά τον κόσμο, το οποίο χτίστηκε γύρω στην ίδια περίοδο.

Οι μεγαλιθικές δομές ήταν διάσπαρτες και βρέθηκαν από τα λεγόμενα απλών ανθρώπων που έβλεπαν τις << τούμπες >> αυτές και οι αρχαιολόγοι χρησιμοποίησαν  σάρωση με λέιζερ.

 

Οι Πυραμιδικοί αυτοί τάφοι ποικίλλουν σε μέγεθος και δομή!

Οι Πολωνικές πυραμίδες έχουν ανακαλυφθεί στο Dolic ( Ντόλικ ), όπου υπάρχουν πιθανές δωδεκάδες μεγαλιθικών πυραμιδικών τάφων, στο Kujawy ( Κάτζαβγ ) και στο δάσος Skronie ( Σκρόνιε )  κοντά στο Kołobrzeg ( Κολομπρέζεγκ ).

Πραγματικά απίθανα ευρήματα τα οποία ακόμα δεν μας έχουνε δείξει το εσωτερικό τους βάζοντας με σε σκέψεις και στα λόγια του Saman Lycan….! Πόσα πυραμιδικά συμπλέγματα πρέπει να βρούμε ακόμα για να καταλαβει ο κόσμος ότι η ιστορία δεν είναι καθόλου όπως μας την έχουνε διδάξει; Ότι νεότερο έχουμε θα επανέλθουμε στο ζήτημα αυτό.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM !!!

 

 


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση