ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!

 

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της αρχαιολογίας, οι μυστηριώδεις πέτρινες σφαίρες της Κόστα Ρίκα έχουν συναρπάσει τους επιστήμονες από τότε που ανακαλύφθηκαν, το 1930!!!! Μέχρι τότε πουθενά δεν είχαν ανακαλυφθεί τόσες πολλές πέτρινες σφαίρες στον κόσμο!!!! Όποιος θέλει να μάθει για αυτές ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Με τα χρόνια όμως αυτό που ανακαλύφτηκε αλλά και εξακολουθεί να ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι με το να μένουν με την απορία είναι ότι ανακαλύπτουν και άλλες πέτρινες σφαίρες σε όλο τον κόσμο χωρίς όμως να δίνουν κάποια εξήγηση για το τι θα μπορούσανε να είναι ή γιατί σκοπό είχαν φτιαχτεί.

Οι δεύτερες σε ποσότητα πέτρινες σφαίρες είναι αυτές της Βοσνίας στις μεγαλύτερες αμφισβητήσιμες πυραμίδες του κόσμου https://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramid_claims  όπου θα δείτε κάποιες από αυτές παρακάτω.

Εκτός τις πέτρινες σφαίρες της Κόστα Ρίκα κάποιες από τις άλλες όπου είναι τριγύρω διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο όπως αυτές στο Καζακστάν φαίνονται να έχουν και δεύτερη σφαίρα μέσα τους μπερδεύοντας περισσότερο τους αρχαιολόγους για ποιο λόγο να είχανε φτιαχτεί.

Καζακστάν!!!!

ΟΧΑIΟ ΗΠΑ – Πολλές από κάποιες σφαίρες βρίσκονται σε μεγάλα βάθη στην γη όπως αυτή εδώ στο Οχάιο.

ΡΩΣΣΙΑ – Μετά την Βοσνία έρχεται τρίτη η Ρωσία σε ποσότητα σφαιρών αλλά πάντα όμως το νούμερο μπορεί ξαφνικά να αλλάξει οπουδήποτε στην γη με το να βρεθούνε και άλλες.

 

Βοσνία.

 

Οι πέτρινες σφαίρες ονόματι ( Τσόνε ) της Αγίας Αγκάθας Ντε Γότσι στην ιταλική πυραμίδα είναι κάποιες από αυτές  που διαθέτει η γειτονική χώρα.

Ιταλία (Comune di Ozieri, 40°41’0″N 8°57’51″E).

COPAN – Κόπαν Δυτική Ονδούρα – https://en.wikipedia.org/wiki/Cop%C3%A1n

Από το νησί του Αγίου Φρανς Τζόζεφ όπου έχουμε γράψει και σχετικό άρθρο.

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-i-sferikes-petres-tis-arktikis-stin-rosia/ !!!!!

 

Nέα Ζηλανδία!!!!

Σλοβακία!!!!

 AbuTe Pito Kura – Αμπού Τε Πίτο Κούρα στα νησιά του Πάσχα.

Σαρδηνία!!!

Οι 100 Ζαηκόβο πέτρινες σφαίρες στην Καμπαρντίνο-Βαλκαρία.

Γαλλία.

 

Τι είναι όλες αυτές οι πέτρινες σφαίρες!;! Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει και να πει τι είναι!!!! Εάν είναι όμως σίγουρο ότι έχουν υποστεί ανθρώπινη επεξεργασία και είναι λείες και άψογες. Από το μέγεθος ενός βόλου ως και το μέγεθος που ξεπερνά τα 4 μέτρα ύψος και περιφέρεια. Κάποιοι έχουν πει ότι ήταν απομεινάρια ενός άγνωστου πολιτισμού όπου τις είχανε φτιάξει ως σημαδούρες…. βέβαια όλα αυτά όσο ήταν γνωστές μόνο οι πέτρινες σφαίρες της Κόστα Ρίκα. Έπειτα σιγά σιγά έβρισκαν μια δυο ή και τρεις σε κάποιες χώρες ίδιες όπως της Κόστα Ρίκα και ποιο μετά στην Βοσνία βρεθήκανε πάρα πολλές στην πυραμίδα του χρυσού ήλιου και τριγύρω από αυτές όπως έχετε δει στις φωτογραφίες όπου είναι μόνο το 1% από αυτές που έχουν βρεθεί. Το ίδιο και στις πυραμίδες στην Ιταλία. Αν και επίσημα η παγκόσμια αρχαιολογική υπηρεσία δεν έχει ανακοινώσει τις πυραμίδες αυτές ως  πυραμίδες.

 

Κετίλ Προβίνσιαλ Πάρκο στο  Καναδά.

Στην Κόστα Ρίκα πέτρινη μπάλα με περίτεχνα ιερογλυφικά.

Νορβηγία!!!!

Οι παράξενες πέτρινες σφαίρες της Δανίας.

Στο Νέο Μεξικό.

Αίγυπτος.

Ελλάς.

 

Oλες οι κεφαλές των Ολμέκων έχουν φτιαχτεί από τις αινιγματικές πέτρινες σφαίρες!!!! Η τελευταία δείχνει την επεξεργασία που είχε υποστεί για να γίνει και αυτή κεφαλή αλλά τελικά δεν έγινε.

Πλανήτης Άρης.

Ένα αγροτικό και μικρό κινεζικό χωριό βρίσκεται στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης εξαιτίας ενός μυστηριώδους προσκυνήματος που λέγεται ότι ένας βράχος γεννά << πέτρινα αυγά >>.

Ο λεγόμενος << βράχος που γεννά πέτρινα >>, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Κίνα , παράγει τακτικά μεγάλους στρογγυλούς βράχους έως και   272 κιλά, σύμφωνα με τους ντόπιους.

Λέγεται ότι τα αυτά τα  << πέτρινα αυγά >> βγαίνουν από το βράχο κάθε τρεις δεκαετίες περίπου. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη δώσει καμία επίσημη εξήγηση για το φαινόμενο και ούτε πρόκειται.

Το ασυνήθιστο βουνό βρίσκεται στην επαρχία Guizhou ( Γκουιντζού )  στο χωριό Gulu Zhai ( Γκαλού Ζάη ), όπου οι μειονότητες Shui – Σάι ζούνε εκεί περίπου για περίπου 1.000 χρόνια!!!!

Σύμφωνα με μια προηγούμενη έκθεση της DW News , ο << βράχος που γεννά αυγά >> ή << chan dan ya – Τσαν Νταν Για >> στα κινέζικα, είναι μια περιοχή μήκους 20 μέτρων (66 πόδια) και έξι μέτρων πλάτους (20 πόδια) σε ένα ομώνυμο βουνό του χωριού!!!!

Τα << πέτρινα αυγά >> βγαίνουν έτσι απλά από την επιφάνεια του βράχου και τελικά πέφτουν στο έδαφος!!!!

Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι τα << πέτρινα αυγά >> θα μπορούσαν να τους φέρουν καλή τύχη, έτσι τα συλλέγουν τις σφαίρες αυτές και τα μαζεύουν για καλή τύχη  στο σπίτι!!!!  Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100 από αυτά!!!!

Κάθε 30 χρόνια περίπου, τα << ώριμα αυγά >> πέφτουν από τον βράχο και τα νέα παίρνουν θέση αμέσως!!!!!

Οι σφαίρες έχουν διάμετρο μεταξύ 30 και 60 εκατοστών (11,8 ίντσες και 23,6 ίντσες) και θα μπορούσαν να βάρος  έως 272 κιλά (660 λίβρες).

Μια πρόσφατη αναφορά βίντεο για το QQ.com υποστήριξε ότι κάθε 30 χρόνια περίπου, τα << ώριμα αυγά >> πέφτουν στο έδαφος!!!!Οι πέτρινες σφαίρες έχουν περιγραφή ότι έχουν σκούρο μπλε χρώμα και σχήμα όπως τα απολιθωμένα αυγά δεινοσαύρων….. μόνο που δεν είναι!!!!Οι γεωλόγοι δεν έχουν ακόμη δώσει επίσημη εξήγηση, αλλά πολλοί έχουν παράσχει θεωρίες.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι τα «πέτρινα αυγά» σχηματίστηκαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της Καμπριανής περιόδου.

Με τα χρόνια, γεωλόγοι στην Κίνα έδωσαν ορισμένες πιθανές εξηγήσεις για την αιτία του φαινομένου. Ωστόσο, καμία επίσημη δεν έχει ανακοινωθεί.

Κάποιες θεωρίες αρχαιολόγων κάνουν λόγο ότι  οι πέτρινες αυτές σφαίρες ήταν θρόμβοι που σχηματίστηκαν από μόρια ανθρακικού ασβεστίου στη βαθιά θάλασσα περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν κατά τη διάρκεια της Καμπριανής Περιόδου, δήλωσε ο Δρ Wang Shangyan ( Γουάνγκ Σανγκγιάν ) από το Γραφείο Γεωλογίας και Ορυκτών Εξερεύνησης και Ανάπτυξης του Guizhou χωρίς βέβαια να εξηγεί πως κάθε 30 χρόνια πέφτουνε και βγαίνουν αμέσως καινούριες.

Σε ένα βιβλίο που ονομάζεται << Scary Phenomena >>, ο Δρ. Γουάνγκ είπε ότι η βαθιά θάλασσα μετατράπηκε σε υψηλά βουνά με την πάροδο του χρόνου, και αυτά τα κομμάτια κατέστησαν περίεργες δομές στα βουνά.

Και η λάσπη, σχημάτισε βουνά, και κάτω από ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες γίνονται πιο γρήγορα τα πέτρινα αυτά κομμάτια, και φαίνεται ότι ο βράχος γεννά τα << αυγά >>.

Η άποψη του Δρ. Wang συμφωνήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον καθηγητή Xu Ronghua ( Ξου Ρονγκουά ) από το Ινστιτούτο Γεωλογίας και Γεωφυσικής της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών.

Αλλά ο καθηγητής Ξου είπε ότι οι σβώλοι έγιναν από διοξείδιο του πυριτίου.

Εξηγώντας γιατί τα αντικείμενα είναι στρογγυλά, ο καθηγητής Ξου είπε στο DW News: << Μια σφαίρα έχει τη μικρότερη επιφανειακή περιοχή σε σύγκριση με άλλα σχήματα με τον ίδιο όγκο. Ως εκ τούτου, θα έπαιρνε τη λιγότερη προσπάθεια για να σχηματίσουν τα μόρια σε μια σφαίρα από τα άλλα σχήματα. >> Ότι καταλάβατε καταλάβατε.

Ο καθηγητής Ξου δήλωσε ότι το τρεχούμενο νερό μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας για τον οποίο οι σφαίρες αυτές είναι στρογγυλοί.

Πρόσθεσε ότι παρόμοια φαινόμενα παρατηρήθηκαν στο Beidaihe ( Μπεηντεχέι ), στη βόρεια Κίνα και στο Xinjiang ( Ξιντζγιάνγκ), στη βορειοδυτική Κίνα!!!!!

Υπάρχουν τρεις τύποι μετά τις έρευνες που διεξήγαμε σε όλο τον κόσμο. Ο πρώτος είναι οι σφαίρες που είναι μασίφ και είναι από γρανίτη!!!! Δεύτερον αυτές που έχουνε και άλλες σφαίρες ποιο μικρές μέσα τους σαν να τις γεννάνε!!!! Τρίτον εκτός από γρανίτη είναι από διάφορα άλλα πετρώματα!!!!

Όπως και να έχει όμως φαίνεται να έχουν υποστεί πολλές από αυτές ανθρώπινη επεξεργασία!!!! Αν όχι ανθρώπινη για να γίνω λίγο ποιο γραφικός ίσως από κάποια ανώτερα όντα όπου επισκέφτηκαν κάποτε τον πλανήτη μας ή ίσως κάποια άλλα όντα από την Μέση Γη όπου επισκέφτηκαν την επιφάνεια…..!!!!

Καλά όλα αυτά και θα ήθελα να ήταν το τελευταίο!!!!! Όμως παρόλες τις θεωρίες που έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και τα τελευταία θα προσθέσω και εγώ την δική μου βλέποντας το φαινόμενο στο κινεζικό χωριό παραπάνω!!!!!

Γιατί λοιπόν να μην είναι << Οργονίτες >>!!!;;!!!  ας πούμε ότι εγκλωβίζεται η δύναμη της οργόνης μέσα σε πετρώματα και δημιουργούν φυσικούς ( πέτρο-οργονίτες ) και με την δύναμη αυτών οι πέτρες γίνονται κυκλικές, σφαιροειδείς, από μέγεθος βόλων ως και τεράστιων διαστάσεων που έχουν βρεθεί κατά καιρούς!!!!! Όλες οι σφαίρες που έχουν βρεθεί ήταν θαμμένες και καμία δεν ήτο εκτός χώματος!!!!

Βέβαια όμως κάποιοι τις είχανε ανακαλύψει από τότε και τις είχανε τοποθετήσει σε αυτές τις περιοχές!;! Για ποιο λόγο!;! Ως αστρικό χάρτη στην γη με το να δείχνει γαλαξίες ή νεφελώματα για κάποια φυλή που είχε ξεμείνει πίσω!;! Μήπως για ιερούς σκοπούς!;! Και και και και!;! Όπως και να έχει τα ερωτηματικά μένουνε…..το τι είναι πως φτιαχτήκανε και και και ….για μένα όμως μένει το θέμα της οργόνης!!!! Όπου σε ηχητικό άρθρο που ετοιμάζω εξηγώ τα πάντα για την οργόνη και θα εξηγήσω και εκεί την θεωρία για τις πέτρινες σφαίρες….. όπου ίσως σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους είμαι σίγουρος ότι δεν θα αρέσει καθόλου η θεωρεία μου περί οργόνης!!!!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση