ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑ ΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SECIL HOTEL!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑ ΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SECIL HOTEL!!!!

Υπάρχουν μυστήρια που είναι τόσο μυστηριώδες και παράξενα που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να τα εξηγήσει με καμία θεωρία ή ακόμη και πρακτική…..!!!!  Η περίπτωση της Elisa Lam (  Ελίσα Λάμ – https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Elisa_Lam  ) είναι ένα από αυτά τα μυστήρια!!!! Τον Φεβρουάριο του 2013, ένας φοιτητής από το Βανκούβερ, Καναδά , 21 χρόνων βρέθηκε νεκρός μέσα στο Cecil Hotel ( Σέσιλ Χοτέλ ) στην οροφή  στην δεξαμενή νερού στο Λος Άντζελες!!!!

Το τμήμα ιατροδικαστού αποφάνθηκε για το θάνατο ” κατά λάθος οφείλεται σε πνιγμό “και είπε δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ή αλκοόλ κατά την αυτοψία!!!! Ωστόσο, υπάρχει πολύ περισσότερο μυστήριο στην ιστορία από ό, τι υπονοείται από τις εκθέσεις της αστυνομίας!!!! Το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο που πρέπει να εξεταστεί είναι μια ταινία επιτήρησης σε ασανσέρ που κατέγραψε τη συμπεριφορά της Ελίσα μόνο λίγες στιγμές πριν χάσει τη ζωή της!!!! Δείτε τα βίντεο…..!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3TjVBpyTeZM[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OIgfrxSdUEE[/youtube]

 

 

Πρώτα, η Ελίσα μπαίνει στο ασανσέρ και προφανώς πιέζει όλα τα κουμπιά!!!! Στη συνέχεια, περιμένει κάτι να συμβεί, αλλά, για κάποιο λόγο, η πόρτα του ασανσέρ δεν κλείνει!!!! Αρχίζει να κοιτάει γύρω της, σαν να περιμένει ( ή να κρύβεται από ) κάποιον ή κάτι!!!! Στις 1:57, τα χέρια της αρχίζουν να κινούνται με μια πολύ παράξενη ύλη ( σχεδόν μη ανθρώπινη ), όπως αυτή φαίνεται να μιλάμε σε κάποιον, κάτι … ή τίποτα δεν σε όλα!!!! Στη συνέχεια περπατά μακριά από το ασανσέρ!!!! Η πόρτα του ασανσέρ, στη συνέχεια κλείνει και εμφανίζεται να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι!!!!

 

Αμέσως μετά τα γεγονότα του βίντεο, η Ελίσα απέκτησε προφανώς πρόσβαση στην ταράτσα του ξενοδοχείου, ανέβηκε στην δεξαμενή νερού και, κατά κάποιο τρόπο, κατέληξε να πνίγεται!!!! Το σώμα της βρέθηκε δύο εβδομάδες μετά το θάνατό της, μετά από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου που παραπονέθηκαν για τη γεύση και το χρώμα του νερού!!!!

 

Βλέποντας το βίντεο επιτήρησης , οι περισσότεροι άνθρωποι θα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών!!!! Ωστόσο, η Ελίσα δεν είχε ιστορικό χρήσης ναρκωτικών και η αυτοψία της κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν φάρμακα ή ναρκωτικές ουσίες που ενεπλάκησαν σε αυτό!!!! Όταν βλέπει κανείς το πλαίσιο και τις συνθήκες αυτού του θανάτου, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο μυστηριώδη!!!!

 

Η Μαύρη  Ιστορία Σέσιλ Χοτέλ – https://en.wikipedia.org/wiki/Cecil_Hotel_(Los_Angeles)  !!!!

 

Χτισμένο το 1920 για να καλύψει “τους επιχειρηματίες της εποχής σαν έρθουν στην πόλη και να περάσουν μια νύχτα ή δύο”, το Σέσιλ Χοτέλ γρήγορα επισκιάζεται από το πιο λαμπερά ξενοδοχεία!!!! Βρίσκεται κοντά στο περίφημο Skid Row  ( Σκίντ Ρόου – https://en.wikipedia.org/wiki/Skid_Row,_Los_Angeles  )  περιοχή, το ξενοδοχείο άρχισε ενοικιάζει δωμάτια σε μια μακροπρόθεσμη βάση με φθηνές τιμές , μια πολιτική που προσέλκυσε πλήθος  πολύ!!!! Το ξενοδοχείου πήρε τεράστια φήμη, όταν έγινε διαβόητο για τις πολλές αυτοκτονίες και δολοφονίες!!!!

 

Μια άλλη περίεργη σύμπτωση!!!!

 

Λίγο μετά την ανακάλυψη του σώματος της Ελίσα Λάμ, μια θανατηφόρα επιδημία της φυματίωσης εμφανίστηκε στο Σκίντ Ρόου, κοντά στο Σέσιλ Χοτέλ!!!!

 

Οι αρχές αποφάνθηκαν τον Ιούνιο του 2013 ότι ο θάνατος της Ελίσα Λάμ ήταν τυχαίος και ότι ήταν << πιθανότατα διπολικό >>( !!!!;;;;;;!!!! ) Τούτου λεχθέντος, κάποια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα!!!! Πώς η Ελίσα, κατέληξε στην δεξαμενή νερού του ξενοδοχείου, μια περιοχή που είναι δύσκολο να έχει εκτός προσωπικού πρόσβαση!!;!!

 

Οι ποιο πολλοί ερευνητές λένε ότι η Ελίσα Λάμ δολοφονήθηκε από κάποιο φάντασμα ή κάποια δαιμονική οντότητα!!!! Ακόμα οι αρχές ερευνούν το θάνατο της διότι δεν υπάρχει λογική εξήγηση στο όλο συμβάν…. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

 

Σέσιλ Χοτέλ έχουμε και στην Ελλάδα στην Κηφισιά – http://www.kifissia24.gr/kifissianews/kifissia/item/3179-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-cecil-1922-1986 !!!!

 

Αλλά τώρα τελευταία και στην Αθήνα – http://www.cecilhotel.gr/ !!!!

 

Ειδικά αυτό της Κηφισιάς έχει και αυτό την μαύρη ιστορία του ψάξτε το…..εσείς οι ερευνητές και θα το βρείτε….!!!! Επίσης αν και μικρά ξενοδοχεία υπάρχουν σε πολλές χώρες με το ίδιο όνομα και αν κάποιος το ψάξει καλά θα δει ότι σχεδόν σε όλα που είναι φτιαγμένα από το 1890 και μετά και έως τις μέρες έχουν από κάποιες σκοτεινές ιστορίες…..!!!! Τυχαίο!;! Την μόνη πληροφορία που μπορώ να δώσω για να βοηθήσω κάποιους  ερευνητές που ψάχνουν και που δεν κάνουν αντιγραφές είναι ότι όλα τα Σέσιλ Χοτέλ είναι φτιαγμένα υπό τον όρο του << MEGAPOLISGEOGRAFOMANCY >> όπου μπορεί να βρει κάποιος πληροφορίες στα άρθρα μου για το << MEGAPOLISOMANCY >> ΕΔΩ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση