ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Υ.Α. ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΩΚΕΑΝΟΥ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Υ.Α. ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΩΚΕΑΝΟΥ!!!!!

Όλοι ξέρουμε πλέον τι είναι τα Α.Τ.Ι.Α. σημαίνει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα για αυτά όμως που βρίσκονται στην θάλασσα τα ονομάζουμε Α.Τ.Υ.Α. που σημαίνει Άγνωστης Ταυτότητας Υποβρύχια Αντικείμενα!!!! Σήμερα θα σας δείξω κάτι το οποίο είναι τόσο μυστήριο αλλά και τόσο ανεξήγητο το οποίο δεν αφήνει περιθώριο να πούμε ότι δεν είναι γήινης προέλευσης αλλά εξωγήινης ή ακόμα και εσωγήινης όπου δεν έχει φτιαχτεί από ανθρώπινα χέρια γιατί απλώς δεν υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι να έχουμε φτιάξει κάτι τέτοιο διότι δεν διαθέτουμε την τεχνολογία ακόμα!!!!

Θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα τεραστίων διαστάσεων ολοστρόγγυλο Α.Τ.Υ.Α. το οποίο έχει διάμετρο πάνω από 12 μίλια σε μέγεθος το οποίο και κινείτε σε μεγάλο βάθος του ωκεανού της Γης!!!! Μην ξεχνάμε ότι μόνο το 10% των θαλασσών έχουμε μόνο ερευνήσει φανταστείτε λοιπόν όπως λέει και ο Saman το τι μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα!!!! Επίσης πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αν υπάρχουν εξωγήινοι το πιο σίγουρο μέρος για να μπορέσουν να κρυφτούν χωρίς να τους ανακαλύψουν οι άνθρωποι θα ήταν οι θάλασσες….!!!! Δείτε το βίντεο και τα λέμε μετά!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4hQ-rtEEAH4[/youtube]

 

Το βίντεο αυτό προέρχεται από τον Βόρειο Ειρηνικό και μας δείχνει ξεκάθαρα το τι γίνεται εκεί ειδικά από τις γραμμές που έχει αφήσει πίσω του το τεραστίων αυτό διαστάσεων Α.Τ.Υ.Α.!! Μέχρι και σήμερα κανείς ειδικός δεν μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση για αυτά τα τεράστια και μυστηριώδη χνάρια στο βυθό του ειρηνικού!! Όπως είδατε και στο βίντεο είναι πραγματικά τεράστιο και κινείται αργά!!

Ίσως κάποιοι πουν ότι δεν είναι Α.Τ.Υ.Α. αλλά κάποιο είδος άγνωστης θαλάσσιας ζωής!! Αν όντος αυτό ισχύει τότε τι να πω πραγματικά δεν έχουμε ιδέα το τι έχει ο πλανήτης μας επάνω του!! Αλλά αν είναι κάτι τέτοιο ξεπερνάει κάθε φαντασία διότι 12 μίλια είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος  ή να πω εξωφρενικά πολύ!! Ακούστε τι λέει όσοι γνωρίζετε αγγλικά όσοι όχι απλά δείτε και θα καταλάβετε!!

Ίσως είναι ένα από τα πιο περίεργα ευρήματα των τελευταίων δεκαετιών μα και συνάμα αινιγματικό διότι δεν ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε!! Το αν πρόκειται για φάρσα!;! όχι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο είναι αληθινό πέρα για πέρα!! Το τι ακριβώς είναι!;! Δεν νομίζω να το μάθουμε ποτέ!!

Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο διότι δεν γνωρίζω τι είναι αλλά άμα κάποιος ψάξει στο Λάβκραφτ στα βιβλία του, στην αρχαία Ελληνική ιστορία με τους Τίτανες ή ακόμα και στην μυθολογία των Βίκινγκς θα βρει πολλά….. λέτε να είναι κάτι από αυτά!;! Γίνομαι λίγο γραφικός μα με αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο τα βάζουμε όλα κάτω…!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!


Αφήστε μια απάντηση