ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!!!

 

Έχουμε γράψει πολλές φορές για τους Μεγαλοπόδαρους των Η.Π.Α αλλά και για τους υπόλοιπους ανά τον κόσμο!! Το φαινόμενο του Μεγαλοπόδαρου όσο φαίνεται και αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς… δείτε το βίντεο αυτό όπου κάμερα της Εθνικής Οδού της Αριζόνας κατέγραψε αυτά τα πλάσματα….!! Ακουστέ και το τι λένε για αυτά:

Το βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fp57XNcPKIg[/youtube]

Θυμάμαι πριν περίπου 25 χρόνια όταν κάποιοι ερευνητές πρώτο μίλαγαν για τους Μεγαλοπόδαρους κανένας άνθρωπος δεν τους πίστευε!! Τώρα όμως τα τελευταία 7 χρόνια έχουν γίνει οι ποιο πολλές καταγραφές σε βίντεο αλλά και φωτογραφίες με την βοήθεια της τεχνολογίας ( κινητά τηλέφωνα αλλά και κάμερες με ευαισθησία κίνησης όπου τοποθετούνται στην εξοχή )!! Επίσης έχει κοινοποιηθεί ότι έχουν βρεθεί τρίχες και κόπρανα από αυτά τα πλάσματα σε Η.Π.Α. Ρωσία και Κίνα και τα αποτελέσματα ήταν ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο το DNA τους πουθενά και ότι πρόκειται για καινούριο είδος αγνώστου ταυτότητας!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά όλοι!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


13 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!!!

 1. Αγαπητέ μου Σαμαν

  Προκαλείς βλέπω και μου αρέσει..
  Δεν θα σου δώσω την απάντηση που θες…όμως αφού σαρεσουν οι γρίφοι θα σου απαντήσω αλλιώς..
  EL SCRELTH VEL KRAHTHELR
  Μη σταθείς στο τι σημαίνουν οι λέξεις..βρες τι θέλω να σου πω πίσω από αυτές! !!
  Ψευδοπερηφάνια ;; Ψευδοκοκορισμός ;;
  Χμμμ για ποιο λόγο;;; Σε ένα σαιτ άγνωστος μεταξύ αγνώστων δεν βρίσκω τον λόγο.
  Ο Καλαμαρας εγραψε…απέτυχε όμως; ;;
  Ναι;;; Αν ναι γιατί γυρίζει στο μυαλό σου συνεχώς; ;
  Αερολογίες; ; Μπαρουφολογίες ;; Ασυναρτησίες ;; Ίσως…Εσύ αποφασίζεις.
  Στη ζωή μου ένα πράγμα έχω κρατήσει σαμαν. ..ποτέ μην υποτιμάς κανέναν άνθρωπο , απο τον πιο μικρό μέχρι τον πιο ηλικιωμενο , από τον πιο κουζουλο μέχρι τον πιο λογικό , από τον πιο αγράμματο μέχρι τον πιο μορφωμένο !!!
  Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε διδάξει και να σου δώσει ο καθένας..
  Παρόλο αυτά εξακολουθείς να μου είσαι πολύ συμπαθής. ..να είσαι πάντα καλά και εσύ και η οικογένειά σου και να συνεχίσεις το έργο σου..
  Ο επίλογος όπως πάντα είναι δικός σου…η δικιά μου συμμετοχή όμως ήταν μέχρι εδώ..

  Και εσύ να είσαι πάντα καλά

  1. Dhidameia!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΗΠΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΟΣ!!!!

   ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ…ΙΣΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

   ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ Η ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!;! ΗΤΕ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΗΤΕ ΕΣΥ…!!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ …….ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!!!

   ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ….ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!;!

   ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ….ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ …. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΛΨΕΙΣ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!!!! ΕΧΑΣΑ!;! ΚΕΡΔΗΣΑ!;! ΗΤΕ ΤΟ ΑΡΝΗΣΕ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!!

   Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΗΤΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΥ ΗΤΕ ΣΟΒΑΡΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΗΠΝΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΟΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΣ ….ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΣ!!!! ΤΟ ΠΟΣΟ!!;!! ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! ΤΟ ΕΧΕΙΣ!;! ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΞΕΙΣ!;! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ!!!! ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΟΡΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ….. ΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!!!!

   Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΛΥΚΑΩΝ Η ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ Η ΜΑΝΤΗΣ Η ΒΑΜΠΙΡ…ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!;! ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ….ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ….!!!!

   ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!;! ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ…ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!;! Η ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΛΑΛΕΙΣ ΤΡΥΓΗΡΩ ΩΣ ΘΙΑΣΟ ΕΝΟΣ ΤΣΙΡΚΟΥ!;!

   ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ….ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΟΣ ΕΧΟΥΝ……!!!!

   ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ….ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΗΔΙ ΟΜΟΣ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!!!!

   ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!

   ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ…..ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!!

   ΥΓ

   ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ….ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ << ΕΧΟΥΝ >> ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!!!

  1. teacher!!!!!

   ΕΚ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ…!!!!

   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΤΟΗΚΟΣ….. Ο ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕΝ ….ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 2. Πρώτον σευχαριστώ που απάντησες..Λίγες φορές εχω διαπιστώσει ότι απαντάς σε άρθρα..
  Γιατί δεν το κάνετε μαζί με την ομάδα αυτό daylight ;;Τα άτομα που ήδη πιστεύουν και γνωρίζουν πολλά ίσως σας πούνε και εσάς κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεται..τα άτομα αυτά θα είναι ανοιχτά στο να σας ακούσουν… οι υπόλοιποι έχουν διαλέξει πλευρά ήδη
  Εμείς ή τουλάχιστον κάποιοι από εμάς που πιστεύουμε αυτό περιμένουμε..ανοιχτή συζήτηση χωρίς κουιζ και μισολογα… με αποδείξεις…

  1. Dhidameia!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Dhidameia!!!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΗΖΗΤΗΣΗΣ!!!!

   ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!;!

   ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!! ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ!!!!

   ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!!;;!! ΕΣΥ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΎΝΕΥΕ Η ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!;;!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΙΖ!!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ….. ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΩ ΔΏΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΤΙΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΙΚΤΗ …….ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ….!!!!

   ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!

   ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Η ΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ Η ΝΕΟΑΤΑΞΗΣΤΕΣ Η ΣΕΚΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ) ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΜΕΗΛ…ΚΑΝΟΝΊΖΕΤΑΙ!!!! ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑ ΜΙΚΡΟΚΑΜΕΡΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ!!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!! ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!;! ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΗ ……ΧΜΜΜΜ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. SAMAN ΚΑΙ DAYLIGHT
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΧΡΗΜΑ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ..
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΑΜΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ( ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ).ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΟΜΩΣ…ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙς ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ( ΕΝΝΟΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ). ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΟΥ …ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΗΤΟ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗ Η ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ…ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ,ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΚΤΛ

    ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΑΜΑΝ ….ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..ΑΠΛΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑ ΚΟΡΙΟΥΣ Η ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΑΥΡΕΣ..

    DAYLIGHT ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ …( ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ).. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

    1. Dhidameia!!!!

     ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ….ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ Η ΓΝΩΣΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!

     Α) ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

     Β) ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ…ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΜΕΝΑ….ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΕΙΝΩΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!

     ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ….ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 2.300!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩ!!!!

     ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ….ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!! ΣΑΥΡΕΣ!!;!! ΧΜΜΜΜΜΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΞΩ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝ ΖΗΛΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΥΡΑ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ….ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΡΑΛΟΥ!!!!!

     ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΥΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ!!!!

     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!!

     ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!! ΑΝ ΘΥΧΤΗΚΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΙΡΑΞΕΙ!!!! ΕΚΤΟΣ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ….. ΘΥΧΤΗΚΕΣ!!!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΗΜΕΗΛ ΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΟΠΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ…ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΙΕΡΑ ΠΡΟΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ….ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΡΕΙΞΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ!!!!

     ΙΣΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΑΛΑΖΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΧΗΣΙΑΡΗΣ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΣΤΡΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΒΟΛΙΚΗΣ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΙΚΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

     ΟΜΟΣ!!!!

     ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ…..!!!!

     ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ……!!!!

     ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΜΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!!!! ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΡΙΑΣ ( ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ) ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΕΟΡΙΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΕ ΝΑ ΣΙΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!! ΜΕΣΟ ΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΙΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΕΞΗΠΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΜΗ ΘΕΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΩΣ ΙΣΟΔΗΝΑΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΕΡΥΦΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΟΚΟΡΙΣΜΟΥ ( ΑΥΤΟ ΥΣΧΗΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ….ΜΑΛΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ )!!!!! ΩΣ ΟΜΙΧΛΟΔΗΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ ΜΗΝ ΠΡΩΤΙΝΟΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΓΧΟΜΕΝΑ ΩΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΡΙΟΔΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΙΞΕΙΣ ΑΝΟΦΕΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΙΣ!!!! ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΙΘΜΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΤΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΤΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΦΡΟΝΙΜΟΔΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΟΡΙΣΤΕΑ ΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 100% ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΡΙΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ …..ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ…..ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ….!!!! ΑΝ ΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΣ!!!!

     Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

     1. ΣΑΜΑΝ

      ΧΜΜΜΜ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ…? ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ!! ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΞΗ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ.
      ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ….ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…
      ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΕ 2299!!!!
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ!!!
      ΤΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΙΖ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ !!! ΑΥΤΑ!!

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

     2. Dhidameia!!!!!

      ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΦΑ!!!!

      ΑΝ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΑΔΑΝΛΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ…. ILKRALTH VEL SKRITHR REL HOKRILORK!!;;!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΚΟΥΙΖ ΜΑ ΓΛΩΣΣΑ!!!!

      ΑΑΑΑ!!!! ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΆΖΟΝΤΑΙ…ΤΡΕΛΑΊΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!!

      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ….

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

  2. DHIDAMEIA!!!!
   ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΧΡΗΜΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!! ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΓΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.
   ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!;!
   ΠΡΑΓMΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ….!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
   ΚΟΥΙΖ!;! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ….. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ!;! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.
   ΜΙΣΟΛΟΓΑ!;! ΕΣΥ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΑΥΤΟ.
   ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ SAMAN ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
   ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο SAMAN ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!
   ΑΝ ΟΜΩΣ Ο SΑΜΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!! Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΜΕ ΔΕΥΣΜΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ.
   ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΛΑ.

 3. Τέρατα…;;;……μπορεί.Παράξενο το γεγονός ότι τα πιο πολλά άρθρα αναφέρουν τον μεγαλοπόδαρο ως ευγενικό και ντροπαλό γίγαντα του δάσους με ελάχιστες επιθέσεις κατά των ανθρώπων που και αυτές τις χαρακτηρίζουν ψευδείς ιστορίες μέχρι αποδείξεως του εναντίου…σε σχέση με τους λυκάνθρωπους (Λυκάωνες) που είναι πρώτοι στο στόχαστρο..Γιατί πιστεύεις γίνεται αυτό DAYLIGHT ;;;
  Καθαρά προκατάληψη; ;Αποδεικτικά στοιχεία που αυτοί μόνο γνωρίζουν ή είναι άλλοι οι λόγοι…;;;
  Η γνώμη του σαμαν ότι κρύβονται πίσω από όλα αυτά οι δρακόντιοι την γνωρίζω.
  Την δικιά σου θα ήθελα να ακούσω αυτή τη φορά. .
  Και εσύ νασαι πάντα καλά

  1. DHIDAMEIA!!!!!
   Το τι πιστεύει ο καθένας δεν μπορώ εγώ να επιβάλω να πιστέψει κάτι διαφορετικό. Τέρατα τα αναφέρουν οι Αμερικανοί και εγώ. Ο τίτλος από το βίντεο είναι έτσι. Γιατί τώρα δεν τα δείχνουν στον κόσμο όπως έχει τι άλλοι λόγοι να υπάρξουν εκτός από μια συνομωσία των Ιλλουμινάτοι!;! Από αυτά που λέει ο Saman…. Δεν έχει άδικο, ποιος άλλος είναι ο λόγος όπου η παγκόσμια ελίτ δεν λέει ξεκάθαρα ότι υπάρχουν!;! Τι φοβούνται!;! Να μην ξυπνήσει ο άνθρωπος και δει τι υπάρχει τριγύρω του…!!!! Αυτό δεν θα άρεσε στην Ελίτ όπου μας έχει τόσες χιλιάδες χρόνια ως υποχείριο τους και κάνουμε ότι θέλουνε αυτοί….ελπίζω να καταλαβαίνεις.
   Και η δικιά μου γνώμη συμβαδίζει με αυτήν του Saman …δεν θα ήμουνα στην ομάδα αλλιώς. Όχι επειδή έτσι τα λέει και πρέπει να συμβαδίζω και γω αλλά επειδή βλέπω από τις έρευνες ότι έτσι είναι. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτά στον κόσμο χωρίς να πάθουμε κάτι σε πληροφορώ θα είχανε φρικάρει πολλοί…
   Ελπίζω κάπως να πήρες την απάντηση σου….
   Να είσαι και εσύ καλά!!!!

Αφήστε μια απάντηση