ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΤΙΑΣ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΤΙΑΣ!!!!

 

 

 

Τι είδους ζώου μπορεί να είναι αυτό !:! Ένα αρπακτικό, σαν αδηφάγος!;! Οι επιστήμονες μέχρι στιγμής δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτό αλλά και το DNA  του ζώου είναι τελείως άγνωστο!!!!

Μια θεωρία λέει ότι μπορεί να είναι ένας αρχαίος αδηφάγος, ένα σαρκοφάγο θηλαστικό που μοιάζει με μια μικρή αρκούδα!!!!

Το παράξενο αυτό αρχαίο πλάσμα βρέθηκε σε ορυχείο διαμαντιών στο  Udachny ( Ουντάχγι )  περιοχή Mirninsky  ( Μιρνίσκι – https://en.wikipedia.org/wiki/Mirninsky_District  ) στην  Γιακουτία, επίσης γνωστή ως η Δημοκρατία των Σαχά!!!!  Οι ανθρακωρύχοι διαμαντιών  που την έφεραν στο φως είπαν ότι πρόκειται για ένα είδος μιας μούμιας κάποιου είδους δεινοσαύρου!!!!

Οι ειδικοί είναι λιγότερο βέβαιοι, και θέλουν να μελετήσουν πιο προσεκτικά το άγνωστο μίνι-τέρας!!!! Μια θεωρία είναι ότι είναι μια αδηφάγος, ένα σαρκοφάγο θηλαστικό που μοιάζει με μια μικρή αρκούδα!!!! Προς το παρόν, κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι είναι παρόλες τις εξετάσεις που έγιναν!!!!

Το ζώο βρέθηκε σε αδαμαντοφόρο άμμο στην πόλη που χρονολογείται από την εποχή Μεσοζωικού από περίπου 252 έως 66.000.000 χρόνια πριν!!!!

Η πόλη είναι διάσημη για το διαμάντι Udachnaya ( Ουντακνάγια ) , που ανακαλύφθηκε το 1955, και εξορύσσεται από το 1960. Το 1974 ένα 1,7 κιλοτόνων ατομική βόμβα πυροδοτήθηκε 98 μέτρα (322 πόδια) υπόγεια για να δημιουργήσει μια λεκάνη ως φράγμα απορριμμάτων για το ορυχείο διαμαντιών!!!!! 

Σημερινό κλίμα στην περιοχή είναι ακραίες υπό-αρκτικές!!!! Οι μέσες θερμοκρασίες είναι από μείον 43.6C (μείον 46,5 F) στο μείον 35.2C (μείον 31.4F) τον Ιανουάριο!!!!

 

 

Αυτό το οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι το πλάσμα αυτό είναι περίπου από 252.000.000 έως 66.000.000 ετών!!!! Αξιοπερίεργο είναι το πώς διατηρήθηκε τόσο καλά και τόσο τέλεια!!!! Οι ανθρακωρύχοι κάνανε λόγο ότι το εν λόγο τέρας βρέθηκε μέσα σε έναν τεράστιο κοίλωμα ενός βράχου !!!! Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για το πλάσμα αυτό!!!! Οτιδήποτε άλλο μάθουμε θα σας το ανακοινώσουμε!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση