ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΝΑ ΑΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!! ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΝΑ ΑΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!

ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!

 Σε μια περιπλάνηση  δύο αστυνομικοί ανακάλυψαν  στα απομακρυσμένα φαράγγια του Helan ( Χελάν ), της Κίνας μια πολύ παράξενη και περίεργη σειρά από μικρά καλοσχηματισμένα πήλινα αγγεία(;) ομοιόμορφα, όλα το ίδιο μέγεθος και πασπαλισμένη με ένα κάλυμμα από λευκή σκόνη.

Ήταν ένα ατυχές ξέσπασμα της ακμής στο πρόσωπο της Γης; Οι ειδικοί δεν το πιστεύουν ότι αυτά τα πήλινα αγγεία έγιναν από μόνα τους. Αυτό το οποίο είναι σίγουρο είναι ότι πρόκειται για κάτι που φτιάχτηκε πριν χιλιάδες χρόνια χωρίς να ξέρουν από ποιον και το γιατί!!

 Πάνω στα πήλινα αυτά αγγεία υπάρχει μια λευκή σκόνη που μοιάζει με ζάχαρη άχνη. Δεν είναι βέβαια, πρόκειται για μια αμμώδη ουσία λευκού χρώματος η οποία θα ξεπλυθεί με την πρώτη καταιγίδα αν ποτέ τυχόν συμβεί, γιατί στην συγκεκριμένη περιοχή ούτε βρέχει αλλά ούτε και φυσάει ποτέ (!!!!).

Οι αρχαιολόγοι λένε ότι ίσως είναι μια μέθοδος μέτρησης της ερήμου. Παρ’ ότι στα γειτονικά μέρη βρέχει πολλές φορές και έχουν πλημυρίσει τα πάντα γύρω τους στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει περάσει νερό εδώ και χιλιάδες χρόνια!!! Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι κάποιος είδος κώδικας για εξωγήινο πολιτισμό, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ήταν οι βάσεις των μηχανικών αρχαίων πουλιών!!! Πουλιά τα οποία ήταν σαν το μηχανικό αηδόνι που κελαηδούσε στον βασιλιά, τελικά μήπως τα παραμύθια κρύβουν πολλές αλήθειες;

Είναι ένα καινούριο μυστήριο κοντά στο Σινικό Τοίχος από τα πολλά που έχει η Κίνα αλλά και ένα από τα πιο περίεργα μυστήρια του κόσμου. Οι αρχαιολόγοι δηλώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί η λύση τους ποτέ εκτός και αν ανακαλυφθούν άλλα στοιχεία που να συμπληρώνουν το μυστήριο αυτό. Ότι νεότερο έχουμε για αυτό το μυστήριο θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση