ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 3!!!!

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 3!!!!

 

Πραγματικά, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς τα πραγματικά αίτια όπου οι Γερμανοί ξεκίνησαν τους δυο παγκόσμιους πολέμους!;! Ξέρει κανείς γιατί ο πρώτος Φύρερ ξεκίνησε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο!;! Η ο Χίτλερ τον Δεύτερο!;! Για ψαχτείτε λίγο να δείτε το γιατί…..!!!!

Ας συνεχίσουμε όμως αυτήν την τιτάνια έρευνα….:

Με τα σημερινά μυστηριώδη γεγονότα να γίνονται στην Ανταρκτική, σχετικά με τη λίμνη Βοστόκ ( μπορείτε να διαβάσετε για αυτό στα άρθρα μου ΕΔΩ!!!! ), πρόκειται για μια παλιά θεωρία όπου μπορεί να αναστηθεί -. Ότι οι Ναζί ήδη από το 1930 είχαν χτίσει μια μυστική βάση στο Νότιο Πόλο ενώ η ιδέα αυτή είναι βέβαιοι ότι θα κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να τους φανεί ως παράλογο, υπάρχουν όμως δελεαστικά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι κάτι προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να έχουν κάποια δόση αλήθειας, και δεν μιλάμε για μικρή δόση αλήθειας!!!! Μακροχρόνιες τραπεζικές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις επιτρέπαν σε υψηλόβαθμους Γερμανούς ηγέτες το 1944  να τους επιτρέψουν να σφυρηλατήσουν μια τρομερή ελεγχόμενη οικονομία ( σας θυμίζει κάτι αυτό!;! Ας πούμε το όνομα Μέρκελ ) από τους Ναζί για τη μεταπολεμική οργάνωση δραστηριοτήτων στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο!!!!

 

Ο Μάρτιν Μπόρμαν – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD#.CE.92.CE.B9.CE.BF.CE.B3.CF.81.CE.B1.CF.86.CE.AF.CE.B1  και άλλοι κορυφαίοι ναζί διέφυγαν στη Νότια Αμερική και από εκεί  σε μια μυστική βάση στην Ανταρκτική!!!! Ενώ δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι το δίκτυο των επιχειρήσεων και την οικονομική αυτή επιθετικότητα δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Μπόρμαν με το να χειρίζεται ένα ορισμένο ποσό ενέργειας, ακόμη και σήμερα με τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη μιας σημαντικής βάσης των Ναζί που περιέχει στην κυριότητα της εξωγήινης τεχνολογίας ΑΤΙΑ και για πόλους σήμερα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, και βρίσκεται στο σημείο όπου αποτελείται κατά κύριο λόγο από τη γνωστή εξερεύνηση της Ανταρκτικής με την ονομασ;iα << Γη της Βασίλισσας Μόντ >> ;oπου μετονομάστηκε Neuschwabenland ( Νιουσχουάμπελαντ – https://en.wikipedia.org/wiki/New_Swabia#Aftermath ) από τους Γερμανούς – το 1938!!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μέγας ναύαρχος Καρλ Νταίνιτς δήλωσε το 1943:

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ:

<< Ο γερμανικός υποβρύχιος στόλος είναι υπερήφανος που δημιουργήθηκε για τον Φύρερ σε ένα άλλο μέρος του κόσμου ονόματι  Shangri-La ( Σανκρλ – Λα – https://en.wikipedia.org/wiki/Shangri-La ) που βρίσκεται μέσα στο έδαφος και είναι ένα απόρθητο φρούριο >>.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mtZ6yGPvHuc[/youtube]

 

Εδώ πρέπει να αναφερθώ στο τι είχε αναφερθεί ο Ναύαρχος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Μπέρντ, μετά την επιστροφή του από την αποτυχημένη αποστολή στην Ανταρκτική το 1947, δήλωσε τότε:

<< Είναι αναγκαίο για τις ΗΠΑ να λάβουν αμυντικά μέτρα εναντίον μαχητών του εχθρού του αέρα που προέρχονται από τις πολικές περιοχές, η Αμερική θα μπορούσε να δεχτεί επίθεση από τους μαχητές που είναι σε θέση να πετάξουν από τον ένα πόλο στον άλλο με απίστευτη ταχύτητα >>.

Ο συγγραφέας RA Harbinson έγραψε:

<< Όσον αφορά το ενδεχόμενο οι Γερμανοί να έχουν κάνει μια αυτάρκης υπόγεια ερευνητική οικοδόμηση στην Ανταρκτική, έχω μόνο να επισημάνω ότι τα υπόγεια ερευνητικά κέντρα της ναζιστικής Γερμανίας ήταν γιγαντιαία κατορθώματα αρχιτεκτονικών κατασκευών, που περιέχουν αεροδυναμικές σήραγγες, μηχανουργεία, εργοστάσια συναρμολόγησης, εξέδρες εκτόξευσης, αλλά και κτήρια στέγασης για όλους εκείνους που εργάστηκαν εκεί, συμπεριλαμβανομένων των παρακείμενων στρατοπέδων για τους << σκλάβους >> – και όμως πολύ λίγοι άνθρωποι γνώριζαν ότι υπήρχαν όλα αυτά… >>

antarctic 1

 

 

Για τις ιστορίες μιας μυστικής βάση των Ναζί στην Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται αβάσιμες σε κάποιους, η ιδέα ότι έχει κάπου ζεστό περιβάλλον και τρεχούμενο νερό στο Νότιο Πόλο και προσέξτε έχει παραμείνει ανεξερεύνητος ο χώρος μετά την αποτυχημένη επιχείρηση των Αμερικάνων!!!! Αλλά με τις νέες αποκαλύψεις της θερμοκρασίας του νερού 60-70 μοιρών, ανακάλυψαν μαγνητικές ανωμαλίες που υποδηλώνει την πιθανότητα μιας χαμένης πόλης ή βάσης και είναι φανερό ότι η ιδέα μιας μυστικής βάσης δεν είναι πλέον τόσο τραβηγμένη!!!!

Για να δούμε όμως χειροπιαστά στοιχεία τα οποία είχαν έλθει στα χέρια των Βρετανών πριν τους Αμερικανούς…..!!!!

Ξέρατε ότι υπάρχουν επίσημοι χάρτες και έγγραφα των ναζί που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της Αγκάρθα αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο μέσα στον πλανήτη μας την Μέση Γη δηλαδή!;! Απίστευτο ε!;!

Λοιπό είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι οι χάρτες αυτοί υπάρχουν και θα σας τους παρουσιάσω σιγά σιγά έτσι για να γίνει ενδιαφέρον το θέμα αλλά και αινιγματικό…ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

antartica map 1

Όσοι ασχολούνται με την Μέση Γη ή Κούφια Γη ή αλλιώς και Κοίλη Γη σίγουρα κάποιοι θα έχουν διαβάσει για τις θρυλικές ιστορίες για τους Ναζί που εξερεύνησαν τις νότιες περιοχές του πλανήτη μας, και ακόμη και τη δημιουργία μυστικών βάσεων στην Neuschwabenland!!!!!

Πριν από λίγο καιρό, δόθηκε στην δημοσιότητα ένας χάρτη του τρίτου Ράιχ στην οποία υπάρχουν πολλά μυστικά περάσματα που απεικονίζονται μερικά από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τα γερμανικά υποβρύχια για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μυστηριώδη υπόγειε περιφέρειες της Γης καθώς και ένας πλήρης χάρτης των δύο ημισφαιρίων από το μυστηριώδες βασίλειο της Αγκάρθα!!!!

Έχουμε έρθει επίσης σε μια επιστολή, που υποτίθεται ότι γράφτηκε από τον Karl Unger ( Καρλ Ούνγκερ ), ο οποίος ήταν πλήρωμα του γερμανικού υποβρυχίου U-Boat 209 – https://en.wikipedia.org/wiki/German_submarine_U-209, με κυβερνήτη τον Heinrich Brodda ( Χέινριχ Μπρόντα – http://uboat.net/men/commanders/133.html ) , με την οποία δηλώνει ότι το πλήρωμα είχε φτάσει στο εσωτερικό της Γης στην Μέση και ότι οι επίσημες οδηγίες των Ναζί ήταν το υποβρύχιο να φτάσει στην Αγκάρθα!!!!

Μάλιστα έχουμε και τον χάρτη με τις οδηγίες που είχαν εκδώσει οι Ναζί για συγκεκριμένα άτομα….!!!!

1

Και εδώ είναι μια μετάφραση:

2

Καλό ε!;! όχι μόνο καλό αλλά και αληθινό!!!!

Οι ιστορίες αυτές συνοδεύονται από χάρτες όπου φτιάχτηκαν από τον διάσημο καλλιτέχνη και χαρτογράφο Heinrich C Berann ( Χέινριχ Σ Μπηρέην – https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_C._Berann ) ο οποίος μετά τον πόλεμο δούλεψε για το  για τη National Geographic Society το 1966!!!!

Στο ποιο πάνω αυτό χάρτη, η Ανταρκτική μπορεί να παρατηρηθεί χωρίς το παχύ στρώμα πάγου!!!! Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η παρουσία των υποβρύχιων περασμάτων που εκτείνονται σε όλη την ήπειρο και φαίνεται να συγκλίνουν στην ακριβή θέση που ταυτίζεται με το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη ή Εσωτερικό της Γης!!!! Αυτό είναι το ποιο αξιοπερίεργο και συνάμα αληθινό γεγονός!!!!

3

Ο Χίτλερ είχε εμμονή με το μυστικισμό και το ανεξήγητο, και είχε πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα UFO ( αν και τα αναφέρω όλα αυτά στα άρθρα μου όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ δείτε το και από αλλού ,,,, ) όπου τα συνδύαζε με την αρχαία ιστορία του κόσμου όλου, και πολλοί από τους οπαδούς του, το ήξεραν και τον υποστήριξαν!!!!

Εδώ είναι οι επίσημοι χάρτες του εσωτερικού κόσμου που είχαν στα χέρια τους οι Ναζί:

 

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Η επιστολή είναι από τον Καρλ Ούνγκερ, μέλος του πληρώματος του υποβρυχίου U-γερμανικής 209. Ο Καρλ λέει στην επιστολή του ότι είχε φθάσει στην Κοίλη Γη με το γερμανικό U-209 υποβρύχιο!!!! Η επιστολή εστάλη στο φίλο του εδώ στην επιφάνεια που έδωσε ένα αντίγραφο στον αινιγματικό κύριο Woodard ( Γούντραντ ), ο οποίος έδωσε ένα αντίγραφο στον γνωστό μου και σε πολλούς ερευνητές Joe Watson ( Τζόε Γουότσον )!!!!

 

Μεταφρασμένο και στα αγγλικά:

12

 

http://www.u-boote-online.de/dieboote/u0209.html

 

Οι πληροφορίες σχετικά με τους αγνοούμενους αυτού U-209 γερμανικού υποβρύχιου λένε ότι το υποβρύχιο πράγματι είναι μέχρι και σήμερα αγνοούμενο!!!! Στις 5 Ιουλίου 1943 είναι η τελευταία θέση που αναφέρθηκε μεταξύ της Γροιλανδίας και της Ισλανδίας στις συντεταγμένες 52 ° 00 ‘Β, 38 ° 00’ Δ!!!! Η έκθεση πολέμου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αναφέρει ότι ο διοικητής του υποβρυχίου ήταν ο Χέινριχ Μπρόντα!!!!

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι άλλο που δείχνει την παρέμβαση των Δρακονιανών με τη σχέση μεταξύ Ελευθεροτεκτόνων την Ανταρκτική και τον αριθμό 777!!!! Όπου και ήταν μπλεγμένος σε αυτούς και ο Ναύαρχος Άντμιραλ Μπέρντ!!!!

 

 • Ο ναύαρχος Byrd είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός Αμερικανός πολικός εξερευνητής και είχε πολλές αποστολές στο βόρειο και νότιο πόλο!!!!
 • Ο αδελφός του Χάρι Φ Μπέρντ, ήταν τότε κυβερνήτης και γερουσιαστής!!!!
 • Γεννημένος το 1888 σε μια από τις παλαιότερες και πιο διακεκριμένες οικογένειες στην ιστορία της Βιρτζίνια, ο Ρίτσαρντ Μπέρντ φαινόταν για αυτό που θα γινόταν!!!!
 • Ο ίδιος πέρασε πέντε μήνες μόνος κοντά στο Νότιο Πόλο!!!!
 • Το 1939 έγινε διοικητής των ΗΠΑ της Ανταρκτικής Υπηρεσίας και πήγε πάλι στην περιοχή, ανακαλύπτοντας πέντε νέα οροσειρές, πέντε νησιά, και πάνω από 100.000 τετραγωνικά μίλια της περιοχής!!!!
 • Έγινε μέλος της Ομοσπονδιακής Λόιντζ, Ουάσιγκτον, στις 19 Μαρτίου 1921!!!!
 • Αυτός και ο πιλότος του, Bernt Balchen ( Μπιρντ Μπάλχεν – https://en.wikipedia.org/wiki/Bernt_Balchen  έβαλαν τις Τεκτονικές σημαίες στους δύο πόλους!!!!
 • Και το πιο σημαντικό: Στην εκστρατεία του στην Ανταρκτική από το 1933 έως 1935, 60 από τα 82 μέλη ήταν Μασόνοι και στις 5 Φλεβάρη του 1935 ιδρύθηκε η Πρώτη Ανταρκτικής Λοντζ= στοά με το Νο 777 του συντάγματος της Νέας Ζηλανδίας!!!! Επίσης ο πρόεδρος της Νέας Ζηλανδίας τότε ήταν ελευθεροτέκτονας κατά τη στιγμή της δημιουργίας της στοάς…..!!!!

13

Τώρα ξέρουμε ότι ο ναύαρχος Μπέρντ ήταν ελευθεροτέκτονας και έκανε τα περισσότερα από τα ταξίδια της Ανταρκτικής από οποιονδήποτε άλλον μέχρι και σήμερα!!!! Εκτός από το προφανές ερώτημα του τι στο διάολο συνέβη πραγματικά στην Ανταρκτική, είναι και ποια η σημασία του οικήματος που ονομάστηκε Νο 777 στην Ανταρκτική!!!! Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την Ανταρκτική για το Νο 777!!!! Εάν η ημερομηνία δημιουργίας του ήταν το 1935 και δεν ήταν το 1947, θα μπορούσα να πω ότι αφού δεν υπάρχει σημασία στον αριθμό, θα ήταν όταν χτίστηκε το 1947 και θα μπορούσα να δω κάποια έννοια σε αυτό, αφού θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανταρκτική (Ναζί και Χίτλερ)!!!! Ανακαλύπτοντας το νόημα του 777 είναι λίγο δύσκολο πολύ και μπορεί να σημαίνει ένα σωρό άλλα πράγματα!!!! Υπάρχουν κάποιοι που δίνουν μερικά παραδείγματα για τις έννοιες του αριθμού 777, αλλά όλα αυτά είναι πολύ τραβηγμένα για πολλούς ερευνητές κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Βρετανοί στο έπακρον!!!! Για δείτε και αυτό:

 

https://books.google.gr/books?id=pnKSphgLuLUC&pg=PA296&lpg=PA296&dq=londj+777+antarctica&source=bl&ots=GZGrhIm-Le&sig=IMx4klcO6UgJZ2WtEDV_yEkr8OQ&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwibr_G3lrvKAhXJQBoKHdloAT0Q6AEIKzAC#v=onepage&q=londj%20777%20antarctica&f=false

 

Αυτό που θα δείτε δεν είναι διαστημόπλοιο αλλά η στοά 777 στην Ανταρκτική όπου είναι το ίδιο με το διαστημόπλοιο στην ταινία 777 nova :

 

http://nysalor.deviantart.com/art/Nova-Antarctica-VR-Panorama-188563422

 

Δείτε και αυτό:

 

http://query.nytimes.com/gst/abstract.html?res=9407E0D61E3DE33BBC4E53DFB366838A659EDE

 

Δείτε εδώ για την μασονική στοά 777 των μασόνων αλλά και όσες υπάρχουν επίσημα σε όλα τα κράτη του κόσμου αλλά και στην χώρα μας:

 

http://www.masonic-lodge-of-education.com/masonic-lodge-locations.html

 

δείτε και αυτό…..:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aLhkIxA_qSE[/youtube]

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου ΜΒΒ333 για το βίντεο που μας έδωσε για την πυραμίδα στην Ανταρτική όπου είναι σημαδεμένη από την στοά 777 όπου και πρώτοι εξερεύνησαν οι ναζί το 1938:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jg0WDtDUGMg[/youtube]

 

δείτε και αυτό:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5tydvDgVNiA[/youtube]

 

Οι Βρετανοί τα ήξεραν όλα αυτά και ήθελαν κομμάτι από την πίτα των ναζί στην Μέση Γη αλλά ήθελαν και οι Αμερικανοί!!!! Θα τα ξετυλίξουμε όλα σιγά σιγά στα επόμενα άρθρα μου όπου και θα μείνουν πολλοί με το στόμα ανοιχτό για πολύ ώρα από αυτά που θα διαβάσουν θα δουν και θα μάθουν!!!! Κάποια στοιχεία που σας είχα τάξει θα τα βρείτε στα επόμενα άρθρα μου για να μην γίνονται τεράστια και κουράζεστε όπως πολλοί μου έχουν πει!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 3!!!!

 1. GKKL!!!!!

  ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ(15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ…)ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ.,.!!!!
  ΧΜΜΜΜ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ….;;;;

  ΣΑΜΑΝ,ΤΟ ΗΜΕΗΛ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΑΚΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΚΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση