ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!

Πριν κάμποσο καιρό είχα γράψει δυο άρθρα για το τι είχε συμβεί στην λίμνη Βοστόκ δυο άρθρα για να τα διαβάσετε πατήστε πρώτα ΕΔΩ και μετά ΕΔΩ. Είχα κάνει κάποιες εικασίες μα τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζονται είναι απίστευτα τα οποία όμως εξελίσσονται στα κρυφά και με άκρα μυστικότητα!!!!

Η Λίμνη Vostok  ( Βοστόκ ) έχει 1.000 μίλια βάθος, με επιφάνεια ίση με τη λίμνη της Αμερικής – Οντάριο.

ΓΕΝΕΥΗ – Μια αποκάλυψη όπου έκανε Ρώσος επιστήμονας ( το όνομα του δεν αναφέρεται ) έχει ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην λίμνη, όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του πήγαν για πέντε ημέρες σε μια μυστηριώδη λίμνη 12.366 πόδια κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.

Ο Δρ Anton Padalka ( Άντον Παντάλκα ) είπε στις αρχές στην Ελβετία ότι οι ερευνητές ανακάλυψαν μια περίεργη και θανατηφόρα μορφή ζωής που ονομάστηκε Οργανισμός 46-B  όπου πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ευφυής χταπόδι- πλάσμα ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ << χταπόδι – πλάσμα )  που στοίχισε τη ζωή σε τρία από τα μέλη της ομάδας ( το ατύχημα που είχε συμβεί στην ομάδα και έδινα σημεία ζωής )!!!!

Όμως, η κυβέρνηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι << τίποτα επιστημονικού ενδιαφέροντος >> δεν βρέθηκε  και αυτό γιατί ο πρώην ισχυρός πράκτορας της KGB ελπίζει να κάνει όπλο τον οργανισμό αυτό!!!!

<< Η ανακάλυψη αυτών των ασυνήθιστων μορφών ζωής ( υπάρχουν και άλλες και μιλάνε και για μια εξωγήινη βάση ) στη λίμνη Βοστόκ ήταν το σημαντικότερο επιστημονικό επίτευγμα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά δόθηκε εντολή να μην αποκαλυφτεί λόγω τα σχέδια που κάνει ο κ. Πούτιν για την περιοχή , << έγινε καταγγελία δυσλειτουργιών δήλωσε η γεωλόγος …. >> !!!!

limni vostok

Ήταν στις αρχές του Φεβρουαρίου 2012, ότι τα μέλη της Ρωσικής αποστολής επέτυχε γεωτρήσεις μέσα από περισσότερα από δύο μίλια κάτω από το παχύ πάγο στη λίμνη Vostok ένα έργο που πήρε πάνω από 30 χρόνια δουλειάς!!!!! Η λίμνη γλυκού νερού έχει σφραγιστεί από τον υπόλοιπο κόσμο μεταξύ από 15 έως και 34 εκατομμύρια χρόνια, οι επιστήμονες είχαν προβλέψει ότι θα βρουν νέα είδη που θα είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ό, τι οποιαδήποτε άλλο οργανισμό είχαν ξαναδεί.

<< Σύμφωνα με την έρευνά μας, η ποσότητα του οξυγόνου εκεί υπερβαίνει από  άλλα μέρη του πλανήτη μας κατά 10 έως 20 φορές παραπάνω!!!! Οι μορφές ζωής που βρήκαμε εκεί είναι πιθανό να είναι μοναδικοί στην Γη, ο Sergey Bulat ( Σεργκέι Μπουλάτ ), αρχηγός αποστολής αλλά και  του έργου, δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση, όπως οι γεωλόγοι είχαν τρυπήσει σε κάποια άλλη <<  διάσταση >>!!!! >>.

Προηγουμένως, εξαιρετικά περίεργα πλάσματα είχαν βρεθεί σε βαθέων υδάτων αεραγωγών στα ανοικτά των ακτών της Ανταρκτικής συμπεριλαμβανομένων τριχωτά στέρνα καβούρια που τρέφονται από κήπους των βακτηρίων που καλλιεργούν στο σώμα τους και είναι σαρκοφάγα, επτά ένοπλες αστερίες που μπορούν  να πιάσουν και να σκοτώσουν αυτά τα καβούρια !!!!

Ακριβώς η ομάδα όταν πλησίασε τρυπώντας  τη λίμνη κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο μυστηριωδώς σταμάτησε ( βλέπε πληροφορίες στο δεύτερο άρθρο μου για την λίμνη Βοστόκ ). Καθώς οι ημέρες περνούσαν και οι ερευνητές δεν έδιναν σημεία ζωής στην αυξανόμενη ξέφρενη προσπάθεια για την επίτευξή τους μέσω ασυρμάτου  οι συνάδελφοι τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο φοβόντουσαν για το χειρότερο.

Δρ John Priscu ( Τζόν Πρίσκου ), καθηγητής οικολογίας στο Montana State University  ( Μοντάνα Στέιτ Γιουνιβέρσιτι ) όπου και είναι αρχηγός ενός παρόμοιου προγράμματος εξερεύνησης της Ανταρκτικής είπε στο κανάλι Fox News ( Φοξ Νιους ) κατά τη χρονική στιγμή. “Μπορώ μόνο να φανταστώ το τι μπορεί να έχει γίνει.”

Ο Δρ Padalka ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αγωνίζονταν για τη ζωή τους στον χαμένο κόσμο βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης!!!!

<< Αντιμετωπίσαμε Οργανισμούς όπως ο 46-B την πρώτη ημέρα, της πρώτης προκαταρκτικής βουτιάς στα κρύα νερά >>, αφηγείται. ,<< Συνέβησαν πράγματα τα οποία δεν ,μπορώ να πω αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι ο συναγερμός ήταν εσκεμμένος!!!! >>.

xtapodi B-46

Τα χταπόδια vitrelladonella Richardi ( Βιτρελλαντονέλλα Ρικάρντι )  γνωστά  για την ακραία νοημοσύνη που τα κατέχει!!!!

Παρά το γεγονός ότι το πλάσμα έχει 14 πλοκάμια  αντί της συνήθους οκτώ, σκοτώνει κατά τρόπο παρόμοιο με ένα συνηθισμένο χταπόδι – έχει κεντρί όπου εκχύει ένα είδος σάλιου όπου φέρνει παράλυση στη συνέχεια, και αργότερα διαμελίζει το θύμα του σε μικρά κομμάτια με το ράμφος του. Αλλά Οργανισμός 46-B έχει ένα άλλο άσσο στο μανίκι της.

«Είναι σε θέση να παραλύσει θήραμα σε απόσταση μέχρι 150 μέτρα από την απελευθέρωση το δηλητήριό του μέσα στο νερό από ένα όργανο παρόμοιο με τον σάκο μελανιού της,” εξήγησε ο Dr Padlaka. “Δυστυχώς, ο συνάδελφός μου και δια βίου φίλος Δρ Vindogradov ( Βιντρογράντοβ ) σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν σαν να τον υπνώτισε τηλεπαθητικά …. Έριξε το δηλητήριο  και ύστερα προσκόλλησε επάνω του όπου και τρομάξανε να το ξεκολλήσουμε από τον άτυχο συνάδελφο!!! Πολλά είδη χταποδιού μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή τους, συνήθως για να αποφύγουν τα μεγαλύτερα αρπακτικά, >> ο Δρ Padalka εξήγησε.  Αλλά οι σχήμα-μετατοπίσεις – ικανότητες του οργανισμού 46-B είναι σχεδόν διαβολικές και απίστευτες…..!!!!  Μπορούν και παίρνουν την μορφή ενός ανθρώπινου δύτη. Νομίζαμε ότι ήταν συνάδελφοί μου που κολυμπούσαν προς εμάς με εξοπλισμό για καταδύσεις. Μέχρι τη στιγμή που τον πιο κοντινό επιστήμονα τον άρπαξε και τον ξέσκισε σε κομμάτια!!!! Οι βραχίονες του οργανισμού 46-B έδειξαν μια ανατριχιαστική ικανότητα, λειτουργούν αυτόνομα!!!! Η μοναδική γυναίκα επιστήμονας έκοψε το ένα πλοκάμι από το χταπόδι  και το πλοκάμι αυτόνομα την έπιασε από τον λαιμό  και την στραγγάλισε!!!! Οι ειδικοί πιστεύουν για το συγκεκριμένο χταπόδι ότι όχι μόνο αναγέννα το άκρο του, αλλά το κομμένο πλοκάμι είναι σε θέση να σχηματίσει ένα νέο χταπόδι!!!!

«Από τον τρόπο που προσαρμόζεται κάθε φορά αλλάζαμε την τακτική μας είμαστε σίγουροι  ότι είναι τουλάχιστον τόσο έξυπνα όσο ένας μέσος άνθρωπος, >> ο Δρ Padalka αποκάλυψε. «Αν δεν αναχωρούσαμε από την περιοχή θα ήμασταν όλοι χαμένοι, προτού βγούμε από το νερό χάσαμε άλλον έναν συνάδελφο!!!! >> Ως εκ θαύματος, οι επιστήμονες  ήταν σε θέση να συλλάβουν ένα τέτοιο πλάσμα σε μια δεξαμενή.

Αν και οι γεωλόγοι ανάμεναν να τιμηθούν διεθνώς για την καταπληκτική τους αυτή έρευνα. Προς μεγάλη απογοήτευσή τους, όμως, η ρωσική κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ομάδα τους δεν είχε βρει καμία ζωή στη λίμνη Vostok – και αρνήθηκαν ότι οι δύτες είχαν εισέλθει ακόμη και στο νερό.

“Δεν υπάρχει τίποτε εκεί κάτω, μπορώ να σας διαβεβαιώσω,” σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής του σταθμού Vostok Research, AM Yelagin ( ΑΜ Γελέτζιν ). Ο διευθυντής της Ρωσικής ακτοφυλακής Valery Lukin ( Βάλερι Λούκιν ), παραδέχθηκε ότι στην περιοχή είχε τεθεί μέγιστος συναγερμός οποίος είχε ήδη  τεθεί σε εφαρμογή, όπου τον ονόμασαν προφύλαξη “ρουτίνας”.

Αμερικανοί και Βρετανοί εμπειρογνώμονες προβληματίζονται από αυτήν την ανακοίνωση.

“Είναι ένα μικρό κομμάτι του αντί-αποκορύφωμα,” δήλωσε ο γεωλόγος Δρ David L. Meckenroy ( Δρ Ντέιβιτ Μεκένροη ) από το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στην τηλεόραση κατά τη χρονική στιγμή.

<< Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ήταν τόσο λάθος για να υπάρχει μια ασυνήθιστη μορφή ζωής εκεί κάτω >>.

Ο Δρ Padalka ισχυρίζεται ότι έφυγε από την πατρίδα του τον Ιούλιο μετά την εκμάθηση στη φρίκη του, ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει την ανακάλυψη αυτή για  στρατιωτική χρήση.

“Μερικά είδη χταποδιού θέτουν έως 200.000 αυγά», τόνισε. “Φανταστείτε αν  κατατεθούν σε ταμιευτήρες και λίμνες σε όλη τη Βόρεια Αμερική το τι έχει να γίνει;”

Η ρωσική κυβέρνηση καλεί τους ισχυρισμούς των καταγγελιών παράλογο.

<< Είναι για γέλια. Χο, χο, χο, “δήλωσε ο Μιχαήλ Μπέλοκχιν του Προεδρείου του Υπουργείου Φυσικών Γεγονότων. << Ακούγεται σαν κάτι που μπορείτε να δείτε σε ένα από τα κανάλια επιστημονικής φαντασίας! Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει, φίλοι μου. Εάν οι επιστήμονες μας έκανε μια ανακάλυψη τέτοιου μεγέθους,  σοβαρά αμφιβάλλω ότι θα το μοιραζόμασταν με τον κόσμο; >>

Επειδή κάποιοι λένε πως είμαι ρεζίλης και μη σοβαρός για κάποια άρθρα μου ίσως με πουν και για αυτό εδώ!!!! Μα όπως πάντα δίνω στοιχειά ποιοι και πως τα είπαν!!!! Αν έχει γίνει λοιπόν μια τέτοια ανακάλυψη που εδώ πιστεύω ότι έχει γίνει  τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…… αν και πίεσαν πολύ για να μάθουν για την εξωγήινη βάση τον Ρώσο επιστήμονα αρνήθηκε να τους πει το παραμικρό!!!!  Φανταστείτε τι μπορεί και κάνει αυτός ο οργανισμός….. που  αν μας το έλεγε κάποιος μη επιστήμον και ειδικός θα τον βγάζαμε τρελό!!!! Τώρα όμως που το λέει κάποιος ο οποίος ήταν ειδήμον και παρών στην όλη έρευνα τι γίνεται!;! Και πάλι οι μισοί θα τον πιστέψουν και οι άλλοι μισοί όχι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το  κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!

 1. Γειά σας κι από μένα…σας διαβάζω και πολλές φορές αναδημοσιεύω αυτά που δημοσιεύετε…

  ωστόσο έχω κάποιες παρατηρήσεις

  1. το συγκεκριμένο άρθρο που ανεβάσατε έχει πηγή την οποία δεν αναφέρατε

  η ακριβής πηγή είναι αυτή: http://freedomshammer.wordpress.com/2012/09/25/russian-scientist-claims-team-batttled-creature-under-antarctic-ice/

  ο συγγραφέας είναι ο C. Michael Forsyth
  και το άρθρο έχει πνευματικά δικαιώματα…και είναι τραγική η μετάφραση καθώς χρησιμοποιήσατε το google translate…

  2. είναι εντελώς άστοχος ο χαρακτηρισμός Λυκάων – Λυκάονες
  κι αυτό γιατί τόσο ο μυθολογικός Λυκάων όσο και οι Λυκάνθρωποι
  πράττοντας τελετουργική ανθρωποθυσία στο βωμό του Διός τιμωρήθηκαν από τον Δία…(αν θυμάστε η τημωρία ήταν να μην φάει ανθρώπινο κρέας για 10 έτη ώστε να γίνει πάλι άνθρωπος)…
  – Η λατρεία των Ολυμπίων ήρθε να αντικαταστήσει την Λατρεία των Κρονίων…Η κρόνια λατρεία ενπεριείχε τις ανθρωποθυσίες τόσο στον ελλαδικό χώρο (μινωίτεςκαι κυκλαδίκός) όσο και στο χώρο της λατινικής και μέσης αμερικής (τολτέκας, αζτέκας, μαγιας, ινκας)…

  Ποιός ο λόγος να ταυτίζεστε με οντότητες που τελούσαν ανθρωποθυσίες κι επιπλέον να στε περήφανοι γι αυτό…

  – Επίσης παρατηρώ ταύτιση και με τις σαμανιστικές δοξασίες τη νοτίου αμερικής…τις δοξασίες αυτών που πριν 500-600 έτη τελούσαν ακόμα τελετουργικές ανθρωποθυσίες
  όταν οι Έλληνες θέλω να πιστεύω πρόγονοι αμς είχαν πάψει να τις τελούν πριν περίπου 3000 έτη…όπως αναλύω εδώ: http://aorata-gegonota.blogspot.com/2013/08/o_31.html

  Ποιός ο λόγος της εν λόγω ταύτισης με τους σαμάνους ανθρωποθυσιαστές;

  Αυτά χωρίς να θέλω να μειώσω το κατά άλλα σημαντικό έργο σας…

  1. AORATOS!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΠΟΣ ΕΧΕΙ!!!! ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΒΜΕΙ!!!! ΟΠΟΣ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΓΡΑΦΕΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΣΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ….

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟ ΤΡΕΧΕΙΣ!!!!

   ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΩΝΙΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΟΝΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΜΑΛΣΕΚ ( ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΟΘΕΟ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ( ΨΕΥΔΟΚΑΛΙΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!! ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ!!!!! ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ!!!!

   ΜΙΑ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΙΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ!;! ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΗΡΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!;! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΑ ΟΜΟΣ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ!!!! ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΙΑΣΤΕΣ!;! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!

   ΠΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΤΑΥΤΗΖΩ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΠΟΣ ΤΟΛΤΕΚΟΥΣ ΑΖΤΕΚΟΥΣ ΠΟΕ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΝΚΑ!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΚΑΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ!!!!

   ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΟΡΟΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!;!

   ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΡΥΦΑ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ( ΠΡΟ ΣΕΛΗΝΗΣ ) Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡ ΒΑΛΩ!;! ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ!!!!

   ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΒΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΠΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!!!! ΜΑ ΟΠΟΣ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΜΒΑΣΗ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 2. Γειά σας κι από μένα…σας διαβάζω και πολλές φορές αναδημοσιεύω αυτά που δημοσιεύετε…

  ωστόσο έχω κάποιες παρατηρήσεις

  1. το συγκεκριμένο άρθρο που ανεβάσατε έχει πηγή την οποία δεν αναφέρατε

  η ακριβής πηγή είναι αυτή: http://freedomshammer.wordpress.com/2012/09/25/russian-scientist-claims-team-batttled-creature-under-antarctic-ice/

  ο συγγραφέας είναι ο C. Michael Forsyth
  και το άρθρο έχει πνευματικά δικαιώματα…και είναι τραγική η μετάφραση καθώς χρησιμοποιήσατε το google translate…

  2. είναι εντελώς άστοχος ο χαρακτηρισμός Λυκάων – Λυκάονες
  κι αυτό γιατί τόσο ο μυθολογικός Λυκάων όσο και οι Λυκάνθρωποι
  πράττοντας τελετουργική ανθρωποθυσία στο βωμό του Διός τιμωρήθηκαν από τον Δία…(αν θυμάστε η τημωρία ήταν να μην φάει ανθρώπινο κρέας για 10 έτη ώστε να γίνει πάλι άνθρωπος)…
  – Η λατρεία των Ολυμπίων ήρθε να αντικαταστήσει την Λατρεία των Κρονίων…Η κρόνια λατρεία ενπεριείχε τις ανθρωποθυσίες τόσο στον ελλαδικό χώρο (μινωίτεςκαι κυκλαδίκός) όσο και στο χώρο της λατινικής και μέσης αμερικής (τολτέκας, αζτέκας, μαγιας, ινκας)…

  Ποιός ο λόγος να ταυτίζεστε με οντότητες που τελούσαν ανθρωποθυσίες κι επιπλέον να στε περήφανοι γι αυτό…

  – Επίσης παρατηρώ ταύτιση και με τις σαμανιστικές δοξασίες τη νοτίου αμερικής…τις διξασίες αυτών που πριν 500-600 έτη τελούσαν ακόμα τελετουργικές ανθρωποθυσίες
  όταν οι Έλληνες θέλω να πιστεύω πρόγονοι αμς είχαν πάψει να τις τελούν πριν περίπου 3000 έτη…όπως αναλύω εδώ: http://aorata-gegonota.blogspot.com/2013/08/o_31.html

  Ποιός ο λόγος της εν λόγω ταύτισης με τους σαμάνους ανθρωποθυσιαστές;

  Αυτά χωρίς να θέλω να μειώσω το κατά άλλα σημαντικό έργο σας…

 3. ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝΕ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΙΡΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ : freedomshammer.wordpress.com/2012/09/25/russian-scientist-claims-team-batttled-creature-under-antarctic-ice/ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ… ΑΛΛΟ….

  ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙ DR ANTOΝ PADALKA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???

  ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση