ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ MOSTU ΣΤΟ CONGO ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ MOSTU ΣΤΟ CONGO ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ!!!!

 http://english.pravda.ru/science/19/94/377/12624_Holes.html

 Την ιστορία αυτή μας την έδειξε ένας αναγνώστης από την Ρωσία που είχε αναρτήσει η Πράβντα με την ένδειξη « Τρύπες ». Πρόκειται για δημοσιεύματα μαζικών εξαφανίσεων ανθρώπων. Όλες τις υποθέσεις τις ξέραμε εκτός από μια, η οποία και μας έκανε να ψάξουμε και να δούμε το τι ακριβώς είχε γίνει εκεί.

 Η ιστορία της Πράβντα μιλάει για ένα χωριό στο Κονγκό ονόματι Στόμου, με λίγα και απλά λόγια αναφέρει ότι το 2001 όταν έφτασε η ομάδα του ΟΗΕ για βοήθεια τροφίμων και φαρμάκων δεν υπήρχε κανένας κάτοικος του χωριού εκεί. Είχαν γράψει σε μια ταμπέλα την φράση   « Τρέξτε το…   APR….»  η οποία ήταν ημιτελείς στην τοπική διάλεκτο του χωριού. Την φράση την έγραψε ο αρχηγός της φυλής γιατί μόνο αυτός ήξερε να γράφει…

Αυτή είναι εν συντομία η αναφορά της Πράβντα για το όλο ζήτημα. Εμένα όμως δεν μου έφτανε αυτό, κάτι μέσα μου έλεγε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί εκεί και καιγόμουν να το μάθω. Αμέσως χωρίς να χάσω χρόνο ήρθα τηλεφωνικός σε επαφή με την Πράβντα, μου είπαν ευγενικά ότι μόνο αυτά τα στοιχεία είχαν και ότι άμα ήθελα να μάθω περεταίρω θα έπρεπε να βρω την ομάδα που είχε πάει στο χωριό αυτό.

Η φιλική δημοσιογράφος που μιλούσα μου έδωσε το όνομα του αρχηγού της ομάδας εκείνης της εποχής. Έτσι μετά από τέσσερεις μέρες ερευνών έμαθα που βρισκόταν, αμέσως ήρθα σε επικοινωνία μαζί του τηλεφωνικός, και έμεινα έκπληκτος όταν μου είπε ότι ήταν στρατιωτικός.

Εκτός ότι μου το ζήτησε και ο ίδιος να μην αναφέρουμε το όνομα του γιατί είναι σε ενεργεία ακόμη δεν θα το αναφέρουμε, έτσι και αλλιώς αν δεν μας έλεγε να το αναφέρουμε ο ίδιος δεν θα το κάναμε και ας μην ήταν στρατιωτικός. Του εξήγησα για πιο λόγο τον πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε ευγενικά:

« θα σας πάρω εγώ σε τρεις μέρες να σας μιλήσω ».

Στην αρχή πίστεψα ότι ήθελε να με αποφύγει την τρίτη μέρα πράγματι με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να μου εξηγεί το τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί, ( Δεν θα μπω στις αρχικές λεπτομέρειες…):

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Ήταν μια αποστολή ρουτίνας, δεν φοβόμασταν για τους αντάρτες γιατί εκείνη την εποχή στην Βόρεια περιοχή του Κονγκό ήταν ήσυχα τα πράγματα. Ο λόγος που δεν θέλω να εμφανιστώ με το όνομα μου είναι γιατί είμαι στρατιωτικός και ανήκω στο ειρηνευτικό τάγμα των κυανόκρανων. Απαγορεύεται να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία….

 SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω.

 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Σας το λέω εσάς μήπως σαν ερευνητική ομάδα των παράξενων συμβάντων βγάλετε κάποια άκρη. Λοιπόν η ομάδα μου αποτελείτο από δυο στρατιωτικούς για ασφάλεια, δυο ιατρούς, και τέσσερεις εθελοντές άνδρες και γυναίκες. Είχαμε μαζέψει προμήθειες ιατρικές και κάποια τρόφιμα για να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό μέσα από άσχημους δρόμους, ζούγκλα και βουνά ονόματι Στόμου. Το χωριό αυτό αποτελείται από 600- 750 ανθρώπους, όταν φτάσαμε δεν υπήρχε κανείς…. όταν λέω κανείς είχαν εξαφανιστεί οι πάντες μέχρι και τα οικόσιτα ζώα τους. Στα σπίτια που έμεναν υπήρχαν ακόμα φαγητά τα οποία και είχαν καεί στην φωτιά επάνω, όλα έδειχναν ότι είχαν τραπεί σε άτακτη φυγή για να αποφύγουν κάτι.

 SAMAN LYCAN

Μήπως υπήρχαν γειτονικά χωριά που να είχαν έχθρες ή κάποιοι αντάρτες είχαν φτάσει εκεί και οι χωρικοί τους είχαν πάρει είδηση και εγκατέλειψαν το χωριό;

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Όχι!! Όχι!! Τα πιο κοντινά χωριά είναι πολύ μακριά και δεν έχουν έχθρες αναμεταξύ τους, όσο για τους αντάρτες μας πέρασε και σε εμάς απ’ το μυαλό, αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να είχαν φτάσει εκεί. Τα περίεργα άρχισαν όταν αρχίσαμε να ψάχνουμε τους χωρικούς. Σε ένα δένδρο ήταν ένα κομμάτι χαρτόνι καρφωμένο και είχε γράψει ο αρχηγός του χωριού στην τοπική διάλεκτο την φράση « Τρέξτε… και τρία κεφαλαία γράμματα « APR » φαινόταν να ήθελε να μας ειδοποιήσει για κάτι, αλλά κάτι σαν να τους κυνηγούσε και δεν έγραψε αυτό που ήθελε. Το άλλο αξιοπερίεργο είναι ότι δεν υπήρχαν ίχνη στο χώμα ή προς την πυκνή ζούγκλα τόσων ανθρώπων που είχαν μαζί τους και τα οικόσιτα ζώα…. για την ακρίβεια δεν υπήρχε κανένα ίχνος!!! Τα μόνα ίχνη ήταν τα δικά μας!!! Ήταν λες και κάποιος με τεράστια προσοχή και υπομονή είχε σκουπίσει όλο το χωριό. Το άλλο παράξενο είναι ότι πρέπει να έγινε την ώρα περίπου του φαγητού, σχεδόν όλα τα σπίτια είχαν το φαγητό πάνω στην φωτιά τα οποία είχαν καεί από το πολύ ψήσιμο και ακόμα σιγοκαίγανε, πράγμα που σημαίνει ότι είχε συμβεί λίγη ώρα πριν φτάσουμε εμείς. Όλα τους τα υπάρχοντα ήταν στα σπίτια τους δεν είχαν πάρει τίποτα μαζί τους, απολύτως τίποτα. Αμέσως ειδοποίησα την διοίκηση μου και ενημέρωσα το συμβάν. Μετά από ώρες ήρθαν στρατιώτες πιστεύοντας όπως και εσείς ότι ίσως είχαν φτάσει αντάρτες και τους είχαν πάρει όμηρους, μαζί είχαν και έμπειρους ανιχνευτές. Δεν βρήκαν απολύτως τίποτα…. τίποτα…

 SAMAN LYCAN

Τι εννοείτε με το να λέτε τίποτα;

 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Για δέκα μέρες ψάξαμε τα πάντα σε μια κυκλική ακτίνα γύρω από το χωριό τα πάντα!!! Δεν βρήκαμε την παραμικρή ένδειξη έστω και από ένα χνάρι τους, από ένα ρούχο τους, ανθρώπινα κόπρανα ή κάτι άλλο που να μαρτυρούσε την ύπαρξη τους, εκτός αυτού δεν βρήκαμε ούτε παλιά χνάρια όπου πηγαίνανε στο δάσος για κυνήγι ή πιο κάτω το οποίο υπήρχε ένα ποτάμι όπου έπαιρναν νερό και πλένανε τα ρούχα τους. Ήταν σαν κάποιος εσκεμμένα να είχε σβήσει τα πάντα σαν να μην ήθελε να υπάρχουν ίχνη τους παλιά ή καινούρια!!! Ήταν σαν αυτό το χωριό να είχε κτιστεί εκείνη την ώρα και να μην υπήρξε ποτέ κανείς εκεί μα και αυτοί που θα το έκτισαν θα πρέπει να είχαν αφήσει κάποια ίχνη, δεν υπήρχε τίποτα!! Ήταν λες και είχε φυτρώσει στην μέση του πουθενά!!!

SAMAN LYCAN

Με την φράση που είχε γραφτεί στο χαρτόνι βγάλατε κάποια άκρη;

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Όχι!! Δυστυχώς καμία!!

SAMAN LYCAN

Οι αρχές της χωράς τι γνώμη είχαν για αυτήν την υπόθεση;

 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Προβληματίστηκαν στην αρχή αλλά μετέπειτα είπαν ότι ίσως οι χωρικοί μετακόμισαν και πήγανε κάπου αλλού. Κοιτάξτε το μυστήριο της εξαφάνισης των ανθρώπων αυτών δεν λύθηκε ποτέ, ούτε καν αυτήν την στιγμή που σας μιλάω. Εγώ κάθισα στην περιοχή για άλλα έξι χρόνια, δεν έμαθα ποτέ τίποτα, αλλά ούτε και κανένας από τα γύρω χωριά είδε κάποιον από τα άτομα του χωριού.

Είπαμε και άλλα πράγματα στο τηλεφώνημα τα οποία αφορούσαν την έρευνα που θα κάναμε. Η καλύτερη έρευνα είναι να γίνεται επιτόπου και στην περιοχή που έχει συμβεί το συμβάν. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μπορέσαμε να πάμε μέχρι εκεί σαν ομάδα. Έγινε μια έρευνα από έναν άνθρωπο ο οποίος όταν έμαθε ότι ενδιαφερόμαστε για αυτήν την υπόθεση δέχτηκε να μας πει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που τα έχουμε λάβει πολύ σοβαρά υπόψη μας. Ονομάζεται Οtacka Malawui ( Oτάκα Μαλάουι ) είναι από το Κονγκό και εργαζόταν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, τώρα βρίσκεται στην χώρα του και είναι συντάκτης ενός μικρού περιοδικού ονόματι « Da Cultchi » ( Ντα Κούλτσι = Τα μυστήρια ) στην τοπική διάλεκτο. Όταν έμαθε για εμάς και γνωριστήκαμε όσο ήταν στην Ελλάδα μας εξιστόρησε την έρευνα που είχε κάνει.

OTACKA

Φανταστείτε ότι στην χώρα μου στο Κονγκό δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για αυτούς τους ανθρώπους το τι τους είχε τύχει! Αν και σήμερα κανένας δεν μιλάει για το συμβάν αυτό που δεν έγινε καν γνωστό στις τοπικές εφημερίδες μα το πέρασαν στα πολύ ψηλά γράμματα ως « Μετακόμιση των Χωρικών ». Επειδή μου αρέσει να ανακατεύομαι με τα μυστήρια όπως και εσείς αποφάσισα να κάνω νια επιτόπια έρευνα. Δεν ήταν εύκολο γιατί είναι βόρεια στην χώρα μου μέσα σε αχανής ζούγκλες και η περιοχή είναι ορεινή, οι δρόμοι για να φτάσει κανείς εκεί είναι τελείως ανώμαλοι και απροσπέλαστοι!! Μετά από πολλές ώρες βρέθηκα στην περιοχή όπου και άρχισα την έρευνα μου. Το χωριό πλέον βρίσκεται στο έλεος της ζούγκλας και του θεού, δεν έχει ξανά κατοικηθεί από κανέναν γιατί τι θεωρούν στοιχειωμένο. Από τα γύρω χωριά έμαθα κάποια πράγματα τα οποία είναι λίγο ας το πούμε εξωπραγματικά. Μου είπαν σχεδόν όλα τα χωριά για την ύπαρξη εκείνης της εποχής του « Aguaha de Lave » ( Αγκουάχα ντε Λάβε ) που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει « Δαιμονισμένο αστέρι ή το αστέρι του δαίμονα ». Από τις περιγραφές που μου έκαναν για το τι ήταν είμαι σίγουρος ότι επρόκειτο για ένα ΑΤΙΑ  τεραστίων διαστάσεων που εκείνη την εποχή εμφανιζόταν για πολύ ώρα νύχτα και μέρα στην περιοχή. Η περιγραφή του είναι ότι ήταν στρόγγυλο και ήταν τόσο μεγάλο που όταν έμπαινε μπροστά από τον ήλιο σχεδόν γινόταν σκοτάδι ότι ήταν από κάτω του. Είχε το χρώμα που έχουν τα αστέρια στον ουρανό το βράδυ που μια άναβε και μια έσβηνε πάντα σε ρυθμικό σκοπό. Μου είπαν ότι ήταν δαιμονικό γιατί δεν έκανε κανέναν θόρυβο που να πρόδιδε ότι ήταν μηχανικό. Επίσης κάποιοι άλλοι από τα γειτονικά χωριά μου είπαν ότι είχε στείλει τους δαίμονες του στην κοίτη του μικρού ποταμού που υπάρχει εκεί. Ήταν αποκρουστικά πλάσματα με τεράστια κονιώδες κεφάλια και με κάποια περίεργα φωτεινά μπαστούνια ανακάτευαν το νερό, όταν κατάλαβαν την ύπαρξη των χωρικών με μια απότομη κίνηση άλματος χάθηκαν με μιας μέσα στο δαιμονικό τους αστέρι. Μετά την εξαφάνιση των χωρικών δεν ξαναφάνηκε ποτέ στην περιοχή, ακόμα και σήμερα τα γειτονικά χωριά πιστεύουν ότι τους πήρε μαζί τους αυτό το δαιμονικό αστέρι…. ».

Είναι μια γνώμη από έναν άνθρωπο όπου έχει κάνει επιτόπια έρευνα και έχει μάθει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, εμείς δεν θα πούμε ότι δεν είναι έτσι. Η επίσημη γνώμη του Κονγκό εκείνης της εποχής είναι ότι οι χωρικοί έγιναν πρόσφυγες για να γλυτώσουν από τους αντάρτες. Η σημερινή κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει ιδέα για το όλο ζήτημα και ότι ίσως είναι μια φανταστική ιστορία από τις τόσες που υπάρχουν στις ζούγκλες του Κονγκό.

Εμείς σαν ομάδα από την απάντηση αυτή θα κρατήσουμε το « ότι ίσως είναι μια φανταστική ιστορία από τις τόσες που υπάρχουν στις ζούγκλες του Κονγκό!!! » Πόσες άλλες υπάρχουν; Το ζήτημα αυτό με τον πλέον συνεργάτη μας Οtacka είναι ακόμη υπό έρευνα, ότι νεότερο έχουμε από αυτήν την εξέλιξη θα σας την παρουσιάσουμε!!! Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή και μας τις έδωσε ο συνεργάτης μας Οtacka. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ MOSTU ΣΤΟ CONGO ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ!!!!

 1. Πολλοί ερευνητές αναφέρουν ότι η συγκομιδή
  έχει ήδη ξεκινήσει καθώς τελειώνει ο Μέγας
  Ενιαυτός.Όλα αυτά βέβαια θα ανήκαν στη σφαίρα
  της φαντασίας κάποιον…
  Εάν δεν είχαμε τις τόσες χιλιάδες εξαφανίσεις
  ανθρώπων κάθε χρόνο…
  Οι στατιστικές μιλούν…για μια Ελλάδα από όλο
  τον κόσμο!!!
  Πολύ καλή έρευνα φίλε μου Saman Lycan.

Αφήστε μια απάντηση