Σχετικά με την μέση γη part 15

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 15

Οι Αμερικάνοι προσπαθούσαν χωρίς καμία επιτυχία να θέσουν δύο δορυφόρους σε πολική τροχιά. Ήταν τέλη δεκαετίας το 1950 με αρχές του 1960. Οι δορυφόροι εξαφανιστήκαν μυστηριωδώς πάνω από την περιοχή του Βόρειου Πόλου. Όλοι οι άνθρωποι της Ν.Α.Σ.Α. είναι προβληματισμένοι και ανάστατοι. Προγραμμάτισαν  την εκτόξευση άλλων δύο δορυφόρων, με πολύ πιο έκκεντρη τροχιά άλλα και μεγάλο υψόμετρο!! Κάποια στιγμή μπήκαν σε τροχιά, άλλα όχι για πολύ. Οι επόμενοι δορυφόροι ήταν πιο καινούργιας γενιάς ,φέρουν ισχυρούς ραδιοπομπούς με αποσπώμενες κεφαλές!! Οι τεχνικοί της Ν.Α.Σ.Α. είχαν υπολογίσει ότι οι αποσπώμενες κεφαλές θα τις απελευθέρωναν κάπου χερσαία με ραδιοκύματα από μια περιοχή της Αλάσκας οπού πιστεύετε σήμερα ότι εκεί βρίσκεται το σύστημα Χ.Α.Α.Ρ.Π. Πίστευαν ότι θα έχανε ύψος κάνοντας μια περιστροφή πάνω από την γη, υπολογίζοντας ότι όταν θα έφτανε πάνω από τον Βόρειο Πόλο, θα ήταν στο σωστό ύψος ώστε να ανοίξει το αλεξίπτωτο και να πέσει προς την γη σιγά σιγά, ώστε να την μαζέψουν προτού πέσει στον ωκεανό και χαθεί με τις  πολύτιμες πληροφορίες της. Η εξέλιξη ήταν όλη η αποστολή να εξελίχθη σε παταγωδώς αποτυχία!! Τα ραδιοσήματα δεν λειτούργησαν ώστε οι αποσπώμενες κεφαλές να αποκολληθούν, δεν περισυλλέξανε τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να περισυλλεχθεί!!! Η κάθε εκτόξευση που γινότανε ήταν τέλεια, το ακριβές ύψος , η ταχύτητα όπως και οι τροχιές κ.τ.λ. όλα ήταν στην εντέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως ο προβληματισμός της Ν.Α.Σ.Α. ήταν μεγάλος, γιατί δεν έγινε η απόσπαση της κεφαλής, και ότι όλα πήγανε στραβά με το μέγιστο αποτέλεσμα την πλήρη και ανεξήγητη εξαφάνιση του δορυφόρου!!!

Η Ν.Α.Σ.Α. ήταν σε πλήρη συναγερμό, όπως, επίσης, οι μυστικές υπηρεσίες άλλα και οι στρατιωτικές πιστεύοντας ότι ίσως οι Ρώσοι είχαν κάποια ανάμειξη στο ζήτημα. Ανακάλυψαν ότι οι Ρώσοι δεν είχαν να κάνουν με την εξαφάνιση των δορυφόρων, άλλα ούτε κανείς άλλος, διαπίστωσαν σε εκείνη την χαμηλή περιοχή πάνω από τον Βόρειο Πόλο, ότι η συγκεκριμένη πολική περιοχή είναι σε κάποιο βαθμό μυστηριώδες!! Θα μπορούσε ο δορυφόρος  η αποσπώμενη κεφαλή να είχε πέσει μέσα στην  << μυστηριώδη χώρα >> που ανακάλυψε ο ναύαρχος Μπέρντ; Αν όχι που αλλού θα μπορούσαν να είχαν πάει; Πάρα τις πολυδάπανες άλλα και πολύχρονες έρευνες των Αμερικανών οι δορυφόροι δεν βρεθήκαν ποτές!! Οι πληροφορίες είναι από το βιβλίο του Ρέει Πάλμερ  με τον τίτλο Κόσμοι Πέρα από τους Πόλους (1959).

Ο ναύαρχος Μπέρντ υποτίθεται πως ανακάλυψε αυτήν την << μυστηριώδη χώρα >> περά από τους Πόλους!! Την ανακάλυψε το 1947, ανάφερε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή μετά το ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο πως ανακάλυψε μια καταπράσινη χώρα ανάμεσα στους πάγους!!  Μια χώρα με όμορφα δάση άλλα περίεργα, ποτάμια και λίμνες με γαλάζια νερά!! Το πιο περίεργο από όλα που ανάφερε είναι ότι είδε ένα γιγάντιο ζώο το οποίο έμοιαζε σαν μαμούθ, οπού το είδαν από ψηλά να μπαίνει μέσα στο δάσος….. τα καύσιμα του αεροπλάνου τελείωναν δυστυχώς και έπρεπε να γυρίσουν στην βάση τους. Είπε επίσης ότι σε μια παρόμοια πτήση στην Ανταρκτική  πηρέ περισσότερα καύσιμα οπού και πήγε μακρύτερα , στα νότια του Νότιου Πόλου και ότι βρήκε κάτω από τις ίδιες συνθήκες μια εύκρατη χώρα καταπράσινη ανάμεσα στους παγετώνες!! Το ημερολόγιο του είναι πιο αποκαλυπτικό σε πολλά και περισσότερα πράγματα επάνω στο ζήτημα αυτό. Μέσα στο ημερολόγιο του αναφέρει τα εξής:  << …προσγειώθηκα τελικά στην άγνωστη αυτή χώρα και ότι συνάντησα και μίλησα με τον αρχηγό (Διδάσκαλο) της Ενδογήινης φυλής!!! Ο Διδάσκαλος του ανάφερε μεταξύ άλλων να αναφέρει στους ηγέτες του το φρικιαστικό τέλος που θα ερχόταν μαζί με όλη την ανθρωπότητα αν συνέχιζαν να χρησιμοποιούν την πυρηνική ενέργεια!!! Για πολεμικούς σκοπούς άλλα και σαν ενέργεια!!! >>

Μετά από όλα αυτά ο ναύαρχος Μπέρντ αναγκάστηκε από το Πεντάγωνο σε πλήρη σιωπή, τα έγραψε και τα άφησε όλα, στο περίφημο ημερολόγιο του λίγο πριν τον θάνατο του. Πρέπει να αναφέρω  ότι είναι ο μοναδικός εξερευνητής ο οποίος  δεν έχει γράψει κάποιο βιβλίο για τις εμπειρίες του άλλα και τις εξορμήσεις του στους Πόλους ……

Υπάρχει και ένα φιλμ οπού ο Νιάρχος Μπέρντ κατέγραψε με τον ασυρματιστή του πετώντας από ψηλά για αυτές τις χώρες μέσα στους Πόλους. Κανείς σήμερα δεν γυρίζει που βρίσκεται έστω και μια κόπια από αυτό το φιλμ οπού το είδαν χιλιάδες άνθρωποι στην Αμερική. Λέγεται ότι μια από τις κόπιες βρίσκεται στην Ελλάδα και την έφερε ο ασυρματιστής οπού και ήταν Έλληνας.  ( σημείωση: για το ποιος ήταν ο Έλληνας αυτός και το που μπορεί να βρίσκεται η σπάνια αυτή κόπια σήμερα στην Ελλάδα θα κάνω ξεχωριστή αναφορά στο μέλλον ).

Το να θέλει να πιστέψει κάποιος ότι η γη είναι κούφια ή κοίλη πέστε το όπως νομίζετε, με ένα εσωτερικό Ήλιο ο οποίος ζεσταίνει άλλα και φωτίζει τους κατοίκους κάποιας χώρας θα φαίνεται τελείως << παλαβό και εκτός πραγματικότητας >>. Όμως πρέπει να ειπωθεί ότι αρχικά αυτήν την θεωρία υποστηριχτικέ ένθερμα από άλλους τους επιστήμονες που βάδιζαν επάνω στην γη!!! Υπάρχουν μέχρι και σήμερα πολλοί επιστήμονες, λόγιοι, πολιτικοί άλλα και πολλοί άλλοι που υποστηρίζουν την ίδια ιδέα ένθερμα. Υπάρχουν πολλά βιβλία που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει ή σαν ιστορίες φαντασίας οπού περιέχουν αληθινά στοιχειά για κάποιον που μπορεί να τα διακρίνει άλλα και βιβλία με πολύ σοβαρά επιχειρήματα και ενδείξεις.

Το πιο περίεργο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι το πως θα μπορούσαν να υπάρχουν αυτά τα Πολικά ανοίγματα οπού συνδέονται μέσωενός υπογείου ωκεανού ο οποίος διασχίζει το εσωτερικό της γης, αυτό που λένε και πιστεύουν οι επιστήμονες, είναι ότι δεν είναι υγρός και θερμός,  άλλα ότι υπάρχει μια πραγματική ενδογήινη  ήπειρος, με βουνά, δάση, λίμνες, πόλεις, Ήλιο, σύννεφα, δηλαδή ότι υπάρχει στην επιφάνεια της γης!!! Λέγεται από πολλούς επιστήμονες ότι όταν δημιουργήθηκε η γη δημιουργηθήκαν οι τρύπες ή τα Πολικά ανοίγματα, από την επίδραση της φυγόκεντρους δύναμης κατά την περιστροφή άλλα  και του αρχεγόνου αερίου από το οποίο προήρθε η γη. Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία όπως γίνεται σε μια δίνη ή έναν ανεμοστρόβιλο οπού δημιουργείται στα άκρα τους μια τρύπα. Βέβαια η ορθόδοξη επιστήμη δεν την δέχεται επίσημα αυτήν την θεωρία άλλα δεν παύει να τους προβληματίζει για την ύπαρξη των Πολικών Ανοιγμάτων.

Το ζήτημα ότι δεν έχουν βρεθεί τα ανοίγματα των Πόλων, αν και υπάρχουν φωτογραφίες από δορυφόρους οπού δείχνουν τα ανοίγματα οι οποίες διέρρευσαν στο κοινό, θεωρούνται ότι είναι ανύπαρκτες από αυτούς που θέλουν να κάνουν το κόσμο να πιστέψει ότι είναι ανύπαρκτες!!! Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για τεχνητά ολογράμματα συννέφων ή και πάγου άλλα και για νοητά φράγματα πάνω από τα Πολικά ανοίγματα!!! Μιλάνε ορισμένοι για χρονική καμπύλωση ή και για άλλες  μεθόδους τις οποίες δεν μπορεί καν να φανταστεί ο νους μας!! Αυτό λέγεται ότι γίνεται εσκεμμένα από τους κατοίκους της μέσης γης για να κρύβουν από την κοινή θέα τα Πολικά τους ανοίγματα!! Άλλοι λένε ότι δεν αχούνε αποκαλυφθεί ακόμα είναι ο λόγος ότι βρίσκονται στην λεγόμενη περιοχή ( απροσιτότητας ), είτε είναι στο Βόρειο Πόλο είτε είναι στο Νότιο Πόλο, αυτές  οι δύο περιοχές απαγορεύονται αυστηρά για το ευρύ κοινό. Μόνο κάποιοι επιστήμονες άλλα και ερευνητές να προσεγγίσουν μόνο σε επιλεγμένες περιοχές!! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που υποστηρίζουν ένθερμα ότι μια από τις χρήσεις του Χ.Α.Α.Ρ.Π. είναι για να κατασκοπεύουν την τεχνολογία των ενδογήινων……..

Όσο αφορά το πρόβλημα της βαρύτητας πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το κέντρο βάρος της γης δεν είναι στο κέντρο της!! Βεβαία έχουν έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με άλλους  επιστήμονες του είδους τους που υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο. Οι πρώτοι λένε ότι το κέντρο βάρους της γης δεν είναι στο κέντρο της άλλα στο εσωτερικό του φλοιού της γης. Λένε ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα κέντρο βάρους ,άλλα για μια κεντρική σφαίρα βάρους πάνω στην όποια το βάρος όλων των σωματιδίων μηδενίζεται. Έτσι με βάση και την θέση του κέντρου βάρους, η βαρύτητα λειτουργεί στις διάφορες περιοχές της γης ως εξής:  Στην εξωτερική επιφάνεια λέγεται ότι η βαρύτητα τράβα τα σώματα προς τα κάτω, δηλαδή προς την κεντρική σφαίρα βάρους. Στα ενδιάμεσα της γης όσο κοντύτερα βρίσκεται κάποιος πάνω ή κάτω από την κεντρική σφαίρα βάρους έχει, ενώ ακριβώς σε αυτό το βάρος μηδενίζεται. Αν λοιπόν υπάρχει εκεί ελεύθερος χώρος, θα μπορεί κάποιος να μετεωρίζεται με ελάχιστη προσπάθεια δίνοντας ώθηση στον εαυτό του!!

Στο σπάνιο πλέων άλλα και πολύ παράξενο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1895 για την μέση γη με τίτλο Etidorpha ( σημείωση: ο αναγραμματισμός της λέξης μας δίνει την λέξη Αφροδίτη ) γραμμένο από τον Τζων Γιούρι και πιστευτέ από πολλούς  ότι είναι πραγματική ιστορία, αναφέρει το εξής από τον οδηγό του I-am-the –man σε βάθος 1.120  χιλιόμετρων από την εξωτερική επιφάνεια της γης, ενώ ο ίδιος ο φλοιός υποτίθεται από τους γεωλόγους ότι έχει πάχος 1.280 χιλιόμετρα. O συγγραφέας Ρόντλει Κλάφ, δίνει τα εξής νούμερα:

1.280 + 1.280= 2560 χιλιόμετρα το συνολικό πάχος αριστερού άλλα και δεξιού φλοιού επάνω σε μια διάμετρο της γης.

969+960= 1.920 χιλιόμετρα το συνολικό πάχος της ατμόσφαιρας πάνω σε μια διάμετρο της γης .

960 χιλιόμετρα η διάμετρος του εσωτερικού Ήλιου και 7.360 χιλιόμετρα ο κενός χώρος!!! Αυτό συνολικά μας δίνει:

2.500+1.920+960+7.360=12.800 χιλιόμετρα η διάμετρο της γης, με την ακτίνα της γης θεωρούμενη κατά προσέγγιση ίση με 6.400 χιλιόμετρα!!!

Όσο για τις θερμοκρασίες οι επιστήμονες είχαν ανακοινώσει ότι ανέρχονται μέχρι 14,5 βαθμούς ανά χιλιόμετρο μέσα στην γη!! Αυτές οι θερμοκρασίες δεν είναι συμβατές με την πραγματικότητα, γιατί αν οι θερμοκρασίες συνέχιζαν προς τα κάτω θα έλιωναν τον πέτρινο μανδύα, γιατί οι θερμοκρασίες θα έφταναν τους 1.650 βαθμούς Κελσίου!!! Το βάθος θα ήταν μόλις 160 χιλιόμετρα!! Το γεγονός ότι σε αυτά τα βάθη γίνονται σεισμοί και ότι τα κύματα-S-ταξιδεύουν συνέχεια εκεί τα οποία δεν μεταδίδονται σε υγρά, αυτό αποδεικνύει ότι οι θερμοκρασίες στην πραγματικότητα είναι μικρότερες αντί να είναι μεγαλύτερες!!! Αν κοιτάξετε παγκόσμιος γεωλογικά οι βαθύτερες σπηλιές ανά τον κόσμο είναι ευχάριστες για διαμονή για τον άνθρωπο, γιατί δεν φτάνουν παραπάνω από 10 βαθμούς Κελσίου!!!!

Όσοι πιστεύουν ότι για τον Εσωτερικό Ήλιο το πως παράγει την ενέργεια του πιστευτέ ότι είναι η ψυχρή σύντηξη, δεν είναι όμως, άλλα είναι η αυθόρμητη πυρηνική σχάση!!! Αυτό υποστηρίζεται από επιστημονικά δεδομένα. Ο Τζαν Λάμπρεχτ μιλάει για το εσωτερικό Ήλιο της γης όπου διάμετρος του είναι 50.500 χιλιομέτρων, ζυγίζει εκατομμύρια τόνους και λέει ότι τροφοδοτείται από αντιδράσεις πυρηνικής σχάσης!! Αυτός είναι που παράγει το μαγνητικό πεδίο της γης και όχι τα ρεύματα στο εσωτερικό πυρήνα της, όπου είναι η επίσημη επιστημονική θεωρία, για την οποία δεν μπορεί να εξηγήσει, πως οι ψυχροί πλάνητες , που δεν διαθέτουν έναν υγρό πυρήνα, έχουν πάρ’ όλα αυτά ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο!!!  Ο Όλαφ Γιάνσεν λέει τα εξής: μήπως το επειδή δεν παρατηρούμε   εξωτερική επιφάνεια των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν υπάρχει σε αυτούς ζωή; Θα μπορούσε να υπάρχει στο εσωτερικό τους μια χαρά!! Μήπως η δικιά μας κατάσταση είναι ανώμαλη; Αφού είμαστε οι μόνοι όπου ζούμε στο εξωτερικό του πλανήτη μας, μακριά από την θαλπωρή, υγεία και προστασία της εσωτερικής μήτρας του; Για να δηχθούμε κάτι τέτοιο, είναι να ξεπεράσουμε την ιδέα για τον εσωτερικό Ήλιο μας!!

Σύμφωνα με το απόκρυφο βιβλίο του Αδάμ και της Εύας, όταν ο θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο, ο αρχάγγελος οπού εστάλει για να τους διώξει και κατόπιν διαταγή του Κυρίου μπήκαν σε μια σπηλιά μέσα από την οποία μετά από πολύ περιπλάνηση έφτασαν στον νέο κόσμο τους!!! Το πιο ενδιαφέρων σημείο είναι ότι, όταν βγήκαν έξω, ο Ήλιος δεν ήταν ίδιος όπως στον κήπο της Εδέμ….!!!!!!! Στον Ινδουισμό λέγεται ότι υπάρχει μια θεότητα χωρίς όνομα  ( ανώνυμη ),  αναφέρεται ότι έφυγε από το εσωτερικό της γης και μετά από πολλές περιπλανήσεις οπού πέρασε μέσα σε ένα σπήλαιο, κατάφερε κάποια στιγμή και βγήκε στον κόσμο τον δικό μας!! Όταν τον πλησίασαν οι άλλες θεότητες εκπλαγήκανε από το ποσό άσπρο ήταν το δέρμα του, άλλα και από το πόσο καλοσυνάτος ήταν!! Όταν κατάλαβαν ότι ερχόταν από το εσωτερικό της γης τρέξανε και το ανάφεραν στο μέγιστο θεό Βισνου!! Η απάντηση του ήταν η εξής: να καλωσορίσετε τον υπόγειο θεό στην επιφάνεια της γης, να μάθετε από αυτόν πράγματα χρήσιμα ώστε να δείξετε στους πιστούς σας τους ανθρώπους, να προσέξετε όμως γιατί θα τιμωρήσω αυστηρά όποιος προσπαθήσει να μάθει από αυτήν την θεότητα το πως να κατέβει στην υπόγεια γη. Αυτό το λέω γιατί είναι απαγορευμένο σε αυτούς που μένουν στην επιφάνεια της γης να κατεβαίνουν κάτω!! Στον μόνο που έδωσε άδεια ηταν στον Θεό Κρίσνα να κατέβει με την ανώνυμη θεότητα στην υπόγεια γη, γιατί η θεότητα δεν μπορούσε να αντέξει την διαμονή του επάνω στην γη λόγο της διαφθοράς των ανθρώπων!!! Όταν ο Κρίσνα γύρισε από την υπόγεια γη η ανωτερότητα του ηταν τεραστία και είχε γίνει πιο σοφός από ότι ήταν πριν…… Αυτά πιστεύουν στην βόρεια Ινδία κάποιες νομάδες, σε κάποιες Αγιογραφίες τους παρουσιάζουν το ανώνυμο θεό ζωγραφισμένο τελείως άσπρο, με μια γαλάζια στολή που θυμίζει φόρμα βατραχανθρώπου!! Στο πρόσωπο του έχει μόνο ένα μάτι σαν να ήταν κύκλωπας …………………!!!!!!!

Είναι πολλοί αυτοί που στηρίζουν την ιδέα ότι ο χαμένος παράδεισος ή ο κήπος της Εδέμ βρίσκεται στην μέση γη!! Για πιο λόγο όμως είναι απαγορευμένος για τους ανθρώπους; αυτό θα το δούμε σε άλλη αναφορά που θα κάνω για τον χαμένο παράδεισο. Είναι πολύ περίεργο έως αξιοπερίεργο ότι πολλές θρησκείες αναφέρουν για κάποιο χαμένο παράδεισο ή χαμένη θεϊκή πόλη και ότι ή από εκεί έφυγαν οι άνθρωποι ή απαγορευτεί να πάνε εκεί για να μην μολύνουν τα μέρη αυτά!!

Στο Θιβέτ κάπου στα Ιμαλάια υπάρχει μια αρχαία πόλη η οποία ονομάζεται Σαν Κσόν, βρίσκεται κοντά στον ποταμό Σουκλεζ.  Είναι μια πόλη παράξενη πόλη την οποία ούτε τουριστικά δεν αξιοποιούν, την καταβροχθίζει ο χρόνος και τα στοιχειά της φύσης μέρα με την μέρα λεπτό προς λεπτό!! Είναι μια τεράστια πόλη κτισμένη μέσα στο βουνό,  οι Θιβετιανοί την βρήκαν έτοιμη και την έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία μοναστήρια του Βουδισμού για πάρα πολλά χρόνια. Αναφορές από μοναχούς λένε ότι ένα όραμα του Βούδα σε έναν από τους μοναχούς έδειξε την πολύ αυτήν οπού και την έκαναν ιερή πόλη ( σαν να λέμε το Άγιο Όρος για εμάς τους ορθόδοξους)!! Οι μοναχοί λένε ότι η πόλη είναι σκαμμένη από μέσα προς τα έξω ενώ η Κινέζικη αρχαιολογική υπηρεσία λέει ότι αυτά είναι παραμύθια των μοναχών. Φανταστείτε ότι η Κινέζικη υπηρεσία δεν έχει πατήσει το πόδι της σε αυτήν την πόλη, αν το έκανε αυτό θα ηταν η μέγιστη βεβήλωση για τους Θιβετιανούς και θα ήταν αν όχι η αιτία πολέμου σίγουρα αιτία για τεράστιες αναταραχές μέχρι απρόβλεπτων γεγονότων!! Υπάρχουν παντού σπήλαια τα οποία είναι δωμάτια με τεράστιες γαλάριες, κάποτε οι τρύπες είχαν πόρτες άλλα τώρα δεν υπάρχουν γιατί οι νομάδες των Ιμαλάιων τις χρησιμοποίησαν ως καύσιμα!! Γιατί στην περιοχή δεν υπάρχει τίποτα έκτος από κόκκινο χώμα και μικρό χορτάρι. Το τοπίο θυμίζει έντονα τον κόκκινο πλανήτη!!! Πριν κάποια χρόνια, άλλοι λένε 80 άλλοι 180 ξαφνικά οι μοναχοί το εγκατέλειψαν!! Ο λόγος ήταν ότι εμφανίστηκε ο υπόγειος Βούδας μαζί με την συνοδεία του μέσα από το μοναστήρι ερχόμενος από τα έγκατα της γης και τους ζήτησε ευγενικά να φύγουν!! Μπροστά στην θεότητα αμέσως οι μοναχοί έπραξαν ακριβώς όπως τους είπε……… από τότε είναι μια πόλη φάντασμα. Σε ένα από τα σκαμμένα δωμάτια από μέσα προς τα έξω είναι ζωγραφισμένοι οι πιο πολλοί Βούδες με διαφορετική στάση ο ένας από τον άλλων!!! Λέγεται από τους μοναχούς ότι είναι ζωγραφισμένοι πάνω από 10.000 Βούδες στα τοιχώματα αυτά. Πριν μερικά χρόνια αν δεν κάνω λάθος το Νασιονάλ Τζεογκράφικ έκανε ένα ρεπορτάζ για αυτήν την χαμένη πολύ…….

Από τα χειρόγραφα των μοναχών τα οποία φυλάσσονται σε άλλα μοναστήρια πλέων αναφέρουν πολλά περίεργα φαινόμενα όντος και έκτος της αρχαίας αυτής πόλης!! Μιλάνε για ιπτάμενα ολοστρόγγυλα φώτα τα οποία προσγειωνόντουσαν μπροστά στην πόλη νύχτα άλλα και μέρα και μετά από λίγο φεύγανε. Οι μοναχοί τα ονόμαζαν ουρανιά πνεύματα απεσταλμένα από τον Βούδα οπού στελνόντουσαν από Εκείνον για να πάρουν ενέργεια από αυτήν την πόλη!! Τα αναφέρουν ως εξής γιατί δεν έκαναν καθόλου θόρυβο στον ερχομό τους ή στον πηγαιμό τους!!

Άλλες αναφορές μιλάνε για συναντήσεις από όντα που έμοιαζαν με ανθρώπους μόνο που είχαν κατάλευκο δέρμα και μπεζ μάτια οπού ερχόντουσαν μια φορά στο τόσο μέσα από το εσωτερικό της πόλης, ερχόντουσαν ειρηνικά και οι μοναχοί τους είχαν συνηθίσει ανταλλάσοντας τρόφιμα άλλα και γνώσεις!!!!!! ( σημείωση: δεν αναφέρεται τι γνώσεις ανταλλάσανε ).

Υπάρχει μια αναφορά η οποία λέει ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκε μια πληγωμένη γυναίκα μέσα από το εσωτερικό της πόλης!! Αυτή η γυναίκα από την περιγραφή της έμοιαζε πολύ με τα ξωτικά του Τόλκιν!!: ….. ένα πρωινό ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο από την γαλαρία οπού είχαμε σαν αποθήκη για τα τρόφιμα μας, τρέξαμε να δούμε περί τίνος πρόκειται και ο Βούδας έβαλε μια βροντή μέσα στην Ιερή πόλη!! Εκεί έκπληκτοι όλοι οι μοναχοί βρήκαν μια γυναίκα με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις γυναίκες του Θιβέτ. Είχε ύψος 1.75 με μακριά κάτασπρα μαλλιά, δεν ήταν πάνω από 20 χρονών αν και αυτή αργότερα υποστήριζε ότι ήταν 650 χρονών!!! Είχε μυτερά αυτιά όπου εξείχαν από τα όλο λεύκα μακριά μαλλιά της, είχε ένα σμαραγδί κρινοειδείς χρώμα στα μάτια!! Το δέρμα της ήταν γαλαζωπό το οποίο ψήλο φωσφόριζε στο σκοτάδι όταν περπατούσε, είχε περίτεχνα τατουάζ σε όλο της το κορμί!! Είχε θεϊκή ομορφιά!! Κάθισε με τους μοναχούς ανταλλάσοντας πληροφορίες για σχεδόν έναν χρόνο!!!!!  Το μόνο που αναφέρουν οι μοναχοί είναι ότι από κάποιον πόλεμο όπου είχαν τα ξωτικά με κάποιους σαυροειδές όντα το θύλακο ξωτικό βούτηξε σε ένα πηγάδι για να γλυτώσει και βρέθηκε στην ιερή αυτήν πόλη!! Ένα πρωί τους χαιρέτησε και χάθηκε στις γαλάριες της ιερής πόλης χωρίς κανείς να την ακολουθήσει. Οι μοναχοί της δώσανε τον τίτλο η ( ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ )!!! Δεν αναφέρθηκε ποτέ το όνομα της.

Υπάρχουν επίσης αναφορές για κάποιες  φωτεινές μπάλες όπου έβγαιναν κατά περιόδους από τις γαλαρίες κάνοντας βόλτες σε όλη την ιερή πόλη, μέσα στα δωμάτια, στις αίθουσες όπου έκαναν προσευχή, ακόμα όταν έκαναν ασκήσεις επάνω στις πολεμικές τέχνες αυτές οι μπάλες καθόντουσαν ακίνητες  χωρίς να ενοχλούν τους μοναχούς για πολύ ώρα παρατηρώντας τι έκαναν. ( σημείωση: λέτε να ήταν φωτεινοί; ). Οι μοναχοί τις είχαν συνηθίσει αυτές τις φωτεινές μπάλες λέγοντας ότι είναι τα πνεύματα της κάτω γης που ερχόντουσαν για να τους κάνουν παρέα!! Στην γλωσσά τους τις είχαν ονομάσει αιθέρια φώτα της κάτω γης!!!

Η πιο παράξενη αναφορά από όλες είναι η εξής: ….. ένα βραδύ το οποίο έκανε πολύ κρύο μέσα από  όλη την πόλη ακουγόταν μουσική άγνωστη στα αυτιά τους, δεν ήταν ενοχλητική άλλα πολύ όμορφη στα αυτιά τους. Μετά από λίγο όλη η αρχαία πόλη λούστηκε με φως που δεν μπορούσαν να αντικρύσουνε στα μάτια τους. Το φως αυτό ερχόταν από μέσα προς τα έξω, ήταν δυνατό σαν τον Ήλιο άλλα πολύ πιο καθάριο και τελείως λευκό!!

Υπάρχουν πολλές μα πάρα πολλές παράξενες καταγραφές από τους μοναχούς για την ιερή πολύ Σαν Κσον άλλα και για τον ποταμό Σουκλεζ όπου βρίσκεται εκεί κοντά. Απλώς ανάφερα τις πιο εξωφρενικές όπως πάντα.

Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από το ημερολόγιο του ναύαρχου Μπέρντ .


Η πτήση προς το ομόσπονδο κράτος Πέρα από το Βόρειο Πόλο
Ένα αντίγραφο του ναυάρχου Byrd τον Richard B.
προλογίζει ο Δρ William Bernard Ph.D., DDΟ αναγνώστης από τα παρακάτω έγγραφα θα πρέπει να βρείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τρομερή αφοσίωση. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το ημερολόγιο καταγραφής γράφτηκε το έτος 1947 τους μήνες Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, κάτω από συνθήκες που αψήφησαν προφανώς τη φαντασία και την αξιοπιστία, για εκείνες τις στιγμές και όποιων άλλων. Εδώ αντιμετωπίζεται με την προφανή απάντηση την προέλευση της λεγόμενης ΑΤΙΑ, καθώς και της Κοίλης Γης, είτε ως ναύαρχος περιγράφεται.

Η γη πέρα Οι Πολωνοί

Ο αναγνώστης θα ξαναζήσει την εν λόγω περίοδο, καθώς διαβάζει αυτό το έγγραφο. Για να λένε ότι είναι συναρπαστικό είναι να το τοποθετήσετε ήπια, αλλά για να το διαβάσετε τώρα για τον εαυτό σας, ξέρω ότι θα συνάψουν, στο Ναυάρχων δικά του λόγια «Ακριβώς όπως η μακριά νύχτα της Αρκτικής τελειώνει, το λαμπρό ήλιο της αλήθειας θα έρθει εμπρός και πάλι, και αυτούς που είναι του Σκότους θα πέσει μέσα στο φως της ».DR.DB

Ναύαρχος Richard B. Byrd ‘s (Ημερολόγιο Φεβ. Μαρ. 1947)

Η εξερεύνηση της πτήσης πάνω από το Βόρειο Πόλο (το εσωτερικό της Γης Secret Diary μου)

Πρέπει να γράψω αυτό το ημερολόγιο στο απόρρητο και την αφάνεια.Αφορά Αρκτική πτήση μου του δέκατου ένατου ημέρα του Φεβρουαρίου του έτους των Δεκαεννέα και σαράντα επτά.

Έρχεται μια στιγμή που η λογική των ανδρών πρέπει να φαντάζουν ασήμαντα και κάποιος πρέπει να δεχθεί το αναπόφευκτο της Αλήθειας! Δεν είμαι σε θέση να αποκαλύψω τα ακόλουθα έγγραφα σε αυτό το γράψιμο …Ίσως να πρέπει να δει ποτέ το φως του δημόσιου ελέγχου, αλλά πρέπει να κάνει το καθήκον και το ρεκόρ μου εδώ για να διαβάσετε όλα μια μέρα. Σε έναν κόσμο της απληστίας και της εκμετάλλευσης ορισμένων της ανθρωπότητας δεν μπορούν πλέον να καταστείλει αυτό που είναι αλήθεια.

Flight Log: Base Camp Αρκτική, 19/02/1947

0600 Ώρες-Όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί για την πτήση μας Βορρά-θάλαμο και είμαστε αερομεταφερόμενων με πλήρεις τις δεξαμενές καυσίμου σε 0610 ώρες.

0620 Ώρες-καύσιμο μίγμα στον κινητήρα δεξιά φαίνεται πάρα πολύ πλούσια, προσαρμογή που έγινε και το Pratt Whittneys πραγματοποιούνται ομαλά.

0730 Ώρες-Radio Επικοινωνήστε με κατασκήνωση βάσης. Όλα είναι καλά και η ραδιοφωνική λήψη είναι φυσιολογικό.

0740 Ώρες-Note μικρή διαρροή πετρελαίου στη δεξιά μηχανή, το πετρέλαιο πίεση δείκτης φαίνεται φυσιολογικό, όμως.

0800 Ώρες-Ελαφρές αναταράξεις σημείωσε από την ανατολική κατεύθυνση, σε υψόμετρο 2321 ποδών, η διόρθωση το 1700 πόδια, χωρίς περαιτέρω αναταραχή, αλλά αυξάνει ούριο άνεμο, μικρή προσαρμογή σε στοιχεία ελέγχου του γκαζιού, τα αεροσκάφη που εκτελούν πολύ καλά τώρα.

0815 Ώρες-Radio Επικοινωνήστε με την κατασκήνωση βάσης, κατάσταση φυσιολογική.

0830 Ώρες-Αναταράξεις αντιμετώπισε και πάλι, να αυξήσει υψόμετρο στα 2900 πόδια, ομαλή συνθήκες πτήσης και πάλι.

0910 Ώρες-Τεράστιες πάγο και το χιόνι κάτω, σημειώστε κιτρινωπό χρωματισμό της φύσης, και διασπορά σε ένα γραμμικό σχέδιο. Αλλαγή πορείας για μια καλύτερη εξέταση της εν λόγω σχέδιο χρώματος κάτω, σημειώστε κοκκινωπό ή μωβ χρώμα επίσης. Κύκλος αυτό τον τομέα δύο πλήρεις στροφές και να επιστρέψετε στο ανατεθεί πυξίδας. Θέση έλεγχος γίνεται και πάλι στην κατασκήνωση βάσης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με ρελέ χρωματισμούς στον πάγο και το χιόνι κάτω.

0910 Ώρες-Και οι δύο μαγνητικών και γυροσκοπικών πυξίδων αρχίζει να περιστρέφομαι και ταλάντευση, δεν είμαστε σε θέση να κατέχουν τίτλο μας όργανα. Πάρτε φέρει με τη Sun πυξίδα, αλλά όλα φαίνεται καλά. Οι έλεγχοι είναι φαινομενικά αργή για να ανταποκριθεί και να έχουν αναιμική ποιότητα, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη άχνη!

0915 Ώρες-Σε απόσταση είναι αυτό που φαίνεται να είναι τα βουνά.

0949 Ώρες-29 λεπτά πτήσης, το χρόνο που πέρασε από την πρώτη παρατήρηση των βουνών, δεν είναι ψευδαίσθηση. Είναι βουνά και αποτελείται από ένα μικρό εύρος που δεν έχω δει ποτέ πριν!

0955 Ώρες-Υψόμετρο αλλαγή 2.950 πόδια, αντιμετωπίζουν ισχυρές αναταράξεις και πάλι.

1000 ώρες-Είμαστε διέλευση πάνω από το μικρό ορεινό όγκο και ακόμη διαδικασία προς βορρά, όσο καλύτερα μπορεί να επιβεβαιωθεί. Πέρα από την οροσειρά της είναι αυτό που φαίνεται να είναι μια κοιλάδα με ένα μικρό ποτάμι ή ρυάκι που διασχίζει το τμήμα κέντρο. Δεν πρέπει να υπάρχει πράσινη κοιλάδα κάτω! Κάτι είναι σίγουρα λάθος και ανώμαλη εδώ! Θα πρέπει να είμαστε πάνω από πάγο και χιόνι! Για την λιμανιού είναι μεγάλη δάση που φύτρωνε στις πλαγιές του βουνού. Πλοήγηση μέσα μας είναι ακόμα κλώση, το γυροσκόπιο είναι ταλαντεύεται πέρα δώθε!

1005 Ώρες-I αλλάξει υψόμετρο έως 1400 μέτρα και να εκτελέσει μια απότομη αριστερή στροφή για να εξετάσει καλύτερα την κοιλάδα κάτω. Είναι πράσινο είτε με βρύα ή ένα είδος σφιχτά δεμένη γρασίδι. Το φως εδώ μοιάζει διαφορετικό. Δεν μπορώ να δω τον ήλιο πια. Κάνουμε μια άλλη αριστερή στροφή και σημείο αυτό φαίνεται να είναι ένα μεγάλο ζώο κάποιου είδους κάτω από εμάς. Φαίνεται να είναι ένας ελέφαντας! ΟΧΙ! Μοιάζει περισσότερο σαν ένα μαμούθ! Αυτό είναι απίστευτο! Ωστόσο, εκεί είναι! Μείωση σε υψόμετρο 1000 πόδια και να κιάλια για να εξετάσει καλύτερα το ζώο. Επιβεβαιώνεται – αυτό είναι σίγουρα ένα μαμούθ-σαν ζώο! Αναφορά του παρόντος στην κατασκήνωση βάσης.

1030 Ώρες-αντιμετωπίζουν πιο πράσινοι λόφοι τώρα. Η εξωτερική ένδειξη θερμοκρασίας διαβάζει 74 βαθμούς Κελσίου! Συνεχίζοντας με τίτλο μας τώρα. Πλοήγηση μέσων φαίνεται φυσιολογικό τώρα. Είμαι μπερδεμένος πάνω από τις πράξεις τους. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με κατασκήνωση βάσης. Radio δεν λειτουργεί!

1130 Ώρες-Εξοχή κάτω είναι περισσότερο επίπεδο και φυσιολογικό (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη). Μπροστά μας σημείο αυτό φαίνεται να είναι μια πόλη!! Αυτό είναι αδύνατο! Τα αεροσκάφη φαίνεται φως και παραδόξως δυναμισμό. Οι έλεγχοι να αρνηθεί να απαντήσει! Θεέ μου! Off λιμάνι μας και δεξιά τα φτερά είναι ένα περίεργο τύπο του αεροσκάφους. Πρόκειται για το κλείσιμο γρήγορα μαζί! Είναι δισκοειδές και έχουν ένα ακτινοβόλο ποιότητα σε αυτά. Είναι αρκετά κοντά τώρα για να δείτε τα σημάδια τους. Είναι ένα είδος Σβάστικα! Αυτό είναι φανταστικό. Πού είμαστε! Τι έχει συμβεί. I ρυμουλκό στα χειριστήρια και πάλι. Δεν θα απαντήσει!! Είμαστε αλιεύονται σε ένα αόρατο κράτημα αντιπρόεδρος της κάποιου είδους!

1135 Ώρες-μας ραδιόφωνο παράσιτα και μια φωνή έρχεται μέσα στην αγγλική γλώσσα με αυτό που ίσως είναι μια μικρή σκανδιναβική ή Γερμανική προφορά! Το μήνυμα είναι: «Καλώς ορίσατε, ναύαρχος, στην περιοχή μας. Θα σας γης σε ακριβώς επτά λεπτά!Χαλαρώστε, Admiral, είστε σε καλά χέρια. “Σημειώνω τις μηχανές του αεροπλάνου μας έχουν σταματήσει να τρέχει!Το αεροσκάφος είναι υπό κάποια περίεργα έλεγχο και γυρίζει το ίδιο τώρα.Οι έλεγχοι είναι άχρηστα.

1140 Ώρες-Ένα άλλο μήνυμα που έλαβε ραδιόφωνο.Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία προσγείωσης τώρα, και σε στιγμές της Ανατριχιάζει αεροπλάνο λίγο, και ξεκινά μια κάθοδο αν αλιεύονται σε κάποια μεγάλη αόρατο ασανσέρ!Η πτωτική κίνηση είναι αμελητέα, και αγγίζουμε τα κάτω με μόνο μια μικρή τράνταγμα!

1145 Ώρες-κάνω μια βιαστική τελευταία καταχώρηση στο αρχείο καταγραφής πτήσης.Αρκετοί άνδρες πλησιάζουν με τα πόδια προς τα αεροσκάφη μας.Είναι ψηλός με ξανθά μαλλιά.Σε απόσταση είναι ένα μεγάλο shimmering πόλη πάλλεται με αποχρώσεις του ουράνιου τόξου χρώματος.Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί τώρα, αλλά δεν βλέπω κανένα σημάδι των όπλων σε όσους πλησιάζουν.Ακούω τώρα μια φωνή την παραγγελία μου από το όνομα για να ανοίξει την πόρτα του φορτίου.Έχω συμμορφωθεί.

Σύνδεση End

 

Από αυτό το σημείο που γράφω όλα τα ακόλουθα γεγονότα εδώ από τη μνήμη.Είναι, ξεπερνά κάθε φαντασία και φαίνεται σχεδόν τρέλα αν δεν είχε συμβεί.

Η radioman και εγώ λαμβάνονται από το αεροσκάφος και θα παραληφθούν σε πιο εγκάρδιο τρόπο.Ήμασταν συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μια μικρή πλατφόρμα που μοιάζει με μεταφορά χωρίς ρόδες!Θα μας κινείται προς τη λαμπερή πόλη με μεγάλη ταχύτητα.Καθώς πλησιάζουμε, η πόλη φαίνεται να είναι από υλικό το κρύσταλλο.Σύντομα θα καταλήξουμε σε ένα μεγάλο κτίριο που είναι ένα είδος δεν έχω δει ποτέ πριν.Φαίνεται να είναι σωστό από το διοικητικό συμβούλιο του σχεδιασμού του Frank Lloyd Wright, ή ίσως πιο σωστά, από μια ρύθμιση Buck Rogers!Μας δίνεται κάποιο τύπο ζεστό ρόφημα που δοκίμασαν όπως τίποτα που έχω γευτεί ποτέ πριν.Είναι νόστιμο.Μετά από περίπου δέκα λεπτά, δύο από τους οικοδεσπότες που εμφανίζονται θαυμαστό μας έρχονται στο τέταρτα μας και να ανακοινώσω ότι είμαι για να τους συνοδεύσουν.Δεν έχω καμία άλλη επιλογή παρά να συμμορφωθούν.Αφήνω radioman μου πίσω και να είμαστε με τα πόδια σε μικρή απόσταση και να τεθεί σε ό, τι φαίνεται να είναι ένα ασανσέρ. Κατεβαίνουμε προς τα κάτω για μερικές στιγμές, το μηχάνημα σταματάει, και η πόρτα ανελκυστήρες σιωπηλά προς τα πάνω!Εμείς στη συνέχεια να προχωρήσει κάτω από έναν μακρύ διάδρομο που φωτίζεται από ένα τριαντάφυλλο στο χρώμα του φωτός που φαίνεται να προέρχονται από το πολύ τοίχους!Μία από τις κινήσεις όντα για εμάς να σταματήσει πριν από μια μεγάλη πόρτα.Πάνω από την πόρτα είναι μια επιγραφή που δεν μπορώ να διαβάσω.Η μεγάλη πόρτα διαφάνειες αθόρυβα ανοιχτό και είμαι έκανε νόημα να εισέλθουν.Ένας από τους οικοδεσπότες μου μιλάει.«Μη φοβάσαι, ναύαρχος, είναι να έχετε ένα ακροατήριο με το Master ….’I βήμα μέσα και τα μάτια μου για να ρυθμίσετε το όμορφο χρωματισμό που φαίνεται να είναι να γεμίζει ο χώρος εντελώς.Τότε θα αρχίσετε να βλέπετε γύρω μου.Τι χαιρέτησε τα μάτια μου είναι το πιο όμορφο θέαμα από όλη την ύπαρξή μου.Στην πραγματικότητα, είναι πολύ όμορφη και θαυμάσια για να περιγράψει.Είναι εξαιρετική και ευαίσθητη.Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα ανθρώπινο όρο ότι μπορεί να το περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια με τη δικαιοσύνη!Οι σκέψεις μου διακόπτονται σε εγκάρδιο τρόπο από ένα ζεστό πλούσια φωνή του μελωδική ποιότητα, ‘I προσφορά σας καλωσορίζω στην περιοχή, ο Ναύαρχος μας. “Βλέπω έναν άνθρωπο με λεπτή χαρακτηριστικά και με τη χαρακτική του χρόνια, μετά από το πρόσωπό του.Αυτός κάθεται σε ένα μακρύ τραπέζι.Μου κινήσεις για να καθίσετε σε μια από τις καρέκλες.Αφού είμαι καθισμένος, τοποθετεί τα δάχτυλά του, μαζί και χαμόγελα.Μιλάει σιγά και πάλι, και μεταφέρει τα ακόλουθα.«Έχουμε αφήσει να εισάγετε εδώ επειδή είστε από ευγενή χαρακτήρα και γνωστό για την Παγκόσμια Surface, ο Ναύαρχος».Παγκόσμια επιφάνεια, I μισή ασθμαίνω από τα δόντια μου!«Ναι», απαντά ο Master με ένα χαμόγελο, “είσαι στο χώρο του Arianni, τον εσωτερικό κόσμο της Γης. Εμείς δεν πρέπει να καθυστερήσει πολύ η αποστολή σας, και θα συνοδεύεται με ασφάλεια πίσω στην επιφάνεια και σε απόσταση πέρα. Αλλά τώρα, ναύαρχος, θα σας πει γιατί έχει κληθεί εδώ. Το ενδιαφέρον μας ξεκινά σωστά αμέσως μετά την κούρσα σας εξερράγη η πρώτη ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, Ιαπωνία. Ήταν εκείνη τη στιγμή ανησυχητικό στείλαμε ιπτάμενες μηχανές μας, το “Flugelrads”, στον κόσμο επιφάνεια σας για να ερευνήσει τι φυλή σας είχε κάνει. Αυτό είναι, φυσικά, το ιστορικό τώρα, αγαπητέ Admiral μου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με. Βλέπετε, ποτέ δεν έχουμε παρέμβει πριν σε πολέμους αγώνα σας, βαρβαρότητας και, αλλά τώρα πρέπει, για έχετε μάθει να παρέμβει με μια συγκεκριμένη δύναμη που δεν είναι για τον άνθρωπο, δηλαδή, ότι της ατομικής ενέργειας. απεσταλμένους δική μας έχουν παραδοθεί ήδη μηνύματα των αρμοδιοτήτων της στον κόσμο σας, και όμως δεν προσοχή . Τώρα έχετε επιλέξει να είναι μάρτυρας εδώ ότι ο κόσμος μας δεν υπάρχει. Βλέπετε, Πολιτισμού και Επιστημών μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια πέρα από τη φυλή, το Admiral σας. “Διέκοψα, «Αλλά τι σημαίνει αυτό πρέπει να κάνει μαζί μου, κύριε;”

Τα μάτια του Δασκάλου φάνηκε να εισχωρήσουν βαθιά μέσα στο μυαλό μου, και μετά τις σπουδές μου για μερικές στιγμές, μου απάντησε, «ο αγώνας σας έχει φτάσει τώρα στο σημείο χωρίς επιστροφή, για υπάρχουν και εκείνοι ανάμεσά σας που θα καταστρέψει πολύ κόσμο σας, αντί να εγκαταλείψει τους ενέργειας, όπως το ξέρουν ….’Μου έγνεψε καταφατικά, και το Master συνέχισε, «το 1945 και μετά, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσετε με τη φυλή σας, αλλά οι προσπάθειές μας αντιμετωπίστηκαν με εχθρότητα, Flugelrads μας απολύθηκαν μετά.Ναι, ακόμα και επιδιώκεται με την κακία και εχθρότητα από μαχητικά αεροσκάφη σας.Έτσι, τώρα, σας λέω, ο γιος μου, υπάρχει μια μεγάλη συλλογή θύελλα στον κόσμο σας, μια μαύρη οργή που δεν θα περάσουν το ίδιο για πολλά χρόνια.Δεν θα υπάρξει καμία απάντηση στα όπλα σας, δεν θα υπάρχει ασφάλεια στην επιστήμη σας.Μπορεί η οργή για την έως ότου κάθε λουλούδι του πολιτισμού σας είναι καταπατείται, και όλα τα ανθρώπινα πράγματα ισοπεδώθηκε το απέραντο χάος.Πρόσφατος πόλεμος σας ήταν μόνο ένα προοίμιο για το τι πρόκειται ακόμα να έρθει για τον αγώνα σας.Το βλέπουμε εδώ με μεγαλύτερη σαφήνεια με κάθε ώρα …λες κάνω λάθος; “

«Όχι», απαντώ, «αυτό συνέβη μόλις πριν, τα σκοτεινά χρόνια ήρθε και διήρκεσε για περισσότερα από πεντακόσια χρόνια.”

«Ναι, γιε μου,» απάντησε ο Δάσκαλος, «τα σκοτεινά χρόνια που θα έρθουν τώρα για τη φυλή σας θα καλύψει τη Γη σαν ένα πέπλο, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από τη φυλή σας θα ζήσει μέσα από την καταιγίδα, πέρα από αυτό, δεν μπορώ να πω .Βλέπουμε σε μεγάλη απόσταση ενός νέου κόσμου αναδεύοντας από τα ερείπια του αγώνα σας, αναζητώντας χαμένα και θρυλικό θησαυρούς της, και θα είναι εδώ, ο γιος μου, ασφαλή σύμφωνα μας.Όταν εκείνη τη στιγμή φτάνει, θα υποβάλει και πάλι να βοηθήσει να αναβιώσει τον πολιτισμό σας και τη φυλή σας.Ίσως, μέχρι τότε, θα έχετε μάθει τη ματαιότητα του πολέμου και της διαμάχης του …και μετά από εκείνη τη στιγμή, ορισμένα του πολιτισμού και της επιστήμης σας θα πρέπει να επιστραφεί για τον αγώνα σας για να ξεκινήσει εκ νέου.Εσείς, ο γιος μου, είναι να επιστρέψει στο Παγκόσμιο επιφάνεια με αυτό το μήνυμα ….’

Με αυτά τα λόγια το κλείσιμο, η συνάντησή μας φάνηκε στο τέλος.Στάθηκα για μια στιγμή, όπως σε ένα όνειρο …αλλά, όμως, ήξερα ότι αυτό ήταν πραγματικότητα, και για κάποιο περίεργο λόγο, υποκλίθηκε ελαφρά, είτε από σεβασμό και ταπεινότητα, δεν ξέρω που.

Ξαφνικά, ήμουν και πάλι γνωρίζει ότι οι δύο πανέμορφες οικοδεσπότες που είχαν με έφερε εδώ ήταν και πάλι στο πλευρό μου.«Με αυτό τον τρόπο, ο Ναύαρχος,« νεύμα ένα.Γύρισα για μια ακόμη φορά πριν από την αναχώρηση και κοίταξε πίσω προς το Master.Ένα απαλό χαμόγελο ήταν χαραγμένο σε λεπτό και αρχαία πρόσωπό του.«Αντίο, ο γιος μου», μου μίλησε, τότε έκανε νόημα με ένα όμορφο, λεπτό χέρι πρόταση της ειρήνης και της συνάντησής μας ήταν πραγματικά τελειώσει.

Γρήγορα, περπατήσαμε πίσω από τη μεγάλη πόρτα του θαλάμου του Δασκάλου και για άλλη μια φορά άρχισε να το ασανσέρ. Η πόρτα γλίστρησε σιωπηλά προς τα κάτω και είχαμε ταυτόχρονα πηγαίνει προς τα πάνω. Ένας από τους οικοδεσπότες μου μίλησε και πάλι, «Πρέπει να κάνουμε τώρα βιασύνη, Admiral, όπως ο Κύριος θέλει να σας καθυστερήσει πλέον στις τακτικές σας χρονοδιάγραμμα και θα πρέπει να επιστρέψετε με το μήνυμά του για τη φυλή σας».

Δεν είπα τίποτα. Όλα αυτά ήταν σχεδόν πέρα από την πίστη, και για άλλη μια φορά τις σκέψεις μου είχαν διακοπεί ως σταματήσαμε. Μπήκα στο δωμάτιο και ήταν και πάλι με radioman μου. Είχε μια ανήσυχη έκφραση στο πρόσωπό του. Καθώς πλησίασα, μου είπε, «Είναι εντάξει, Howie, είναι εντάξει.”Οι δύο όντα μας νεύμα προς το περιμένουν μεταφορά, εμείς επιβιβάστηκαν, και σύντομα έφτασε πίσω από το αεροσκάφος. Οι κινητήρες στο ρελαντί, και επιβιβάστηκε αμέσως. Η όλη ατμόσφαιρα έμοιαζε χρεώνονται πλέον με έναν ορισμένο αέρα του επείγοντος. Μετά την πόρτα φορτίου έκλεισε το αεροσκάφος ήταν αμέσως αρθεί από την εν λόγω αόρατη δύναμη μέχρι που φτάσαμε σε υψόμετρο 2700 ποδών. Δύο από τα αεροσκάφη που ήταν μαζί για κάποια απόσταση μας κατευθύνει στο δρόμο για την επιστροφή μας. Πρέπει να δηλώσω εδώ, ο δείκτης ταχύτητας του αέρα δεν σημείωσαν ανάγνωση, αλλά κινούμαστε μαζί με ταχύτατο ρυθμό.

215 ώρες το ραδιοφωνικό μήνυμα έρχεται μέσα.«Σας αφήνει, τώρα ναύαρχος, έλεγχοι σας είναι δωρεάν.Auf Wiedersehen !!!!’Έχουμε δει για μια στιγμή όπως η Flugelrads εξαφανίστηκε στο γαλάζιο ουρανό.

Το αεροσκάφος ξαφνικά αισθάνθηκε σαν να αλιεύονται σε μια απότομη downdraft για μια στιγμή.Εμείς ανέκαμψε γρήγορα τον έλεγχο της. Δεν μιλάμε για κάποιο χρονικό διάστημα, κάθε άνθρωπος έχει τις σκέψεις του ….

Η εγγραφή στο Μητρώο πτήσης συνεχίζει:

220 ‘Ωρες-Είμαστε και πάλι πάνω από τεράστιες εκτάσεις πάγου και του χιονιού, και περίπου 27 λεπτά από την κατασκήνωση βάσης. Τους ραδιόφωνο, ανταποκρίνονται. Αναφέρουμε όλες τις συνθήκες κανονικής …φυσιολογικό. Βάς η στρατόπεδο εκφράζει ανακούφιση στο αποκατασταθεί επαφή μας.

300 ‘Ωρες-Φτάνουμε ομαλά σε κατασκήνωση βάσης. Έχω μία αποστολή ….

Τέλος καταχωρίσεις μητρώου.

11 Μαρ, 1947.Έχω παρακολουθήσει μόνο μια συνεδρίαση του προσωπικού στο Πεντάγωνο.Έχω δηλώσει πλήρως την ανακάλυψή μου και το μήνυμα από το Master.Όλα είναι καταγραφεί δεόντως.Ο Πρόεδρος έχει ενημερωθεί.Είμαι τώρα κρατούνται για αρκετές ώρες (έξι ώρες, τριάντα εννέα λεπτά, για να είμαστε ακριβείς.) Είμαι συνέντευξη επίμονα από τις κορυφαίες δυνάμεις ασφαλείας και μια ιατρική ομάδα.Ήταν μια δοκιμασία!!Είμαι τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο μέσω των εθνικών διατάξεων για την ασφάλεια αυτής της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Είμαι καταδικάζεται να παραμείνει σιωπηλό, όσον αφορά όλες που έχω μάθει, για λογαριασμό ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Απίστευτο!Θυμάμαι ότι είμαι στρατιωτικός και πρέπει να υπακούσουν στις εντολές.

Τελική θέση:

30/12/56: Τα τελευταία χρόνια έχει παρέλθει από το 1947 δεν έχουν είδος …Κάνω τώρα την τελική θέση μου σε αυτό το μοναδικό ημερολόγιο.Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχουν κρατήσει πιστά αυτό το μυστικό το θέμα σύμφωνα με τις οδηγίες όλα αυτά τα χρόνια.Έχει πλήρη αντίθεση με τις αξίες μου, του ηθικού δικαιώματος.Τώρα, φαίνεται να την έννοια, η μεγάλη νύχτα έρχεται και αυτό το μυστικό δεν θα πεθάνει μαζί μου, αλλά όπως όλα αλήθεια, θα θριαμβεύσει και έτσι πρέπει.

Αυτό μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα.Έχω δει την αλήθεια και να έχει επιταχυνθεί το πνεύμα μου και με απελευθέρωσε!Έχω κάνει το καθήκον μου προς την τερατώδη στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα.Τώρα, η μεγάλη νύχτα αρχίζει να προσεγγίσει, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει τέλος.Ακριβώς όπως η μακριά νύχτα της Αρκτικής τελειώνει, το λαμπρό ήλιο της αλήθειας θα έρθει και πάλι …και εκείνους που είναι το σκοτάδι θα πέσει μέσα στο φως της ….ΓΙΑ είδα ότι ΓΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ POLE, το κέντρο αυτό ΤΟΥ μεγάλο άγνωστο.

Ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Ε. Byrd Ηνωμένες Πολιτείες Ναυτικού 24η Δεκεμβρίου, 1956

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστευτέ σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


6 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 15

 1. Greek Warrior!!!!

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΥΘΕΥΤΕΙ!!!! ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΘΨΑΝ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ ( ΣΥΝΧΩΡΑΜΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΓΜΑ ( ΛΑΒΑ ) ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑΚΑΙΡΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΩΚΑΙΑΝΟ!!!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕς ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΤΕΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΞΗΓΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΝΟΜΑΙΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΟΙΜΑΤΙΚΟ ΦΕΝΟΜΑΙΝΟ!!!! ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ!!!;!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙ……!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Δεν θελω να το παιξω εξυπνακιας ουτε εχω σκοπο να καταρηψω αυτη την θεωρια (γιατι αν και μοιαζει καπως εξωπραγματικη εξηγει πολλα ανεξηγητα πραγματα και τα στοιχεια που μας δεινεις την επιβαιβεωνουν ολο και περισσοτερο) απλα οι δικες μου αποριες πανω στο θεμα αυτο ειναι το πως γινεται να ζουν οντα και φυτα μεσα στην Γη καθως γνωριζουμε απο επιστημονικες ερευνες πως η θερμοκρασια στο εσωτερικο της Γης λογου του πηρυνα φτανει εως και 6000 βαθμους κελσιου? Επισης μια αλλη ερωτηση ισως καπως χαζη ειναι το πως ο πυρηνας δεν εχει λιωσει την Γη, αφου γνωριζουμε πως εαν η Γη και ο καυε πλανητης πλησιασει κατα πολυ τον ηλιο μπορει να γινει σταχτι! Ελπιζω μονο να μην ειναι πολυ ηλιθιες οι ερωτησεις μου.
  Ευχαριστω!!

 3. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΣ!!!

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…..ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 4. Εγω θα τονισω κατι αλλο που ειδα σε αυτο το αρθρο , καθως καποιες ερωτησεις τις εθεσε ο παραπανω χρηστης και με καλυψε εν μερη.
  Θελω να τονισω οτι εξακολουθει να αντιφασκει το γεγονος οτι η Μεση Γη μπορει να ειναι ο παραδεισος και κατοικουν ακρως φιλικα οντα, με την ελληνικη μυθολογια. Στην ελληνικη μυθολογια στα εγκατα της Γης , βαθυα μεσα , στα λεγομενα “Ταρταρα” κατοικουσαν οι νεκροι και εκει οι συνθηκες ηταν αθλιες και εφιαλτικες. Εδω ομως γινεται λογος για παραδεισο. Επισης , αντιφασκει με το γεγονος οτι δε γινεται να μην ειναι προσβασιμη η Μεση Γη , ο παραδεισος αυτος για τους ανθρωπους και να ειναι προσβασιμος για τους κανιβαλους ” Δερος ” και για τους Δρακονιανους. Καθως επισης δε θα μπορουσε ενας παραδεισος να φιλοξενει τετοια οντα.
  Τελος, αντιφασκει με το γεγονος οτι ο πυρηνας της Γης ( Ηλιος ), φωτιζει και οντοτητες που κατοικουν στη Μεση Γη αλλα …. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ. Οπως οι σκιεροι , κτλ.
  Ερωτηση : Ο εσωτερικος Ηλιος , δημιουργει προφανως μια κατασταση συνεχους ημερας εκει μεσα. Αρα τα οντα αυτα δεν βλεπουν σκοταδι. Αυτο δε θα δημιουργουσε προβλημα στη ζωη τους ; Καθως πολλα ζωα και φυτα χρειαζονται και σκοταδι για να επιζησουν. Επιπροσθετως ειναι και θεμα υγειας. Οι καλυτερες ωρες υπνου για τον ανθρωπο ειναι οι βραδινες μεταξυ 9 και 5 το ξημερωματα ( βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα και χαζες αποριες αν οντως υπαρχουν κατοικοι της Μεσης Γης ).

 5. KΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ FIDA!!

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 1873!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ…… ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΗΣΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ….. ΧΑΛΑΣΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊ…

  ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ; ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΜΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΈΨΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ, ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΎΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΆΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΔΎΝΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΏΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!

  ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΡΕΞΩ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!!

  ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ BYRD ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΝΗ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΎΣΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ!! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΙΔΚΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΑΝΕΡΙΚΗ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΝΑΥΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΠΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΧΥΠΟΨΊΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ…….

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ 1947…. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΎΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ( ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ part2 ) EINAI ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΆΘΑΡΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΎΡΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΆΖΩ ΤΟ PART 3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΣΩ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ…..

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΌΝΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΔΑΙΜΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΙΑ ΘΕΟΣ!! ΕΝΝΟΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΙΝΌΝΤΟΥΣΑΝ ΘΕΙΚΟΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΞΗΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ……

  ΗΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΊΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!! ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΙΕΡΑΤΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!! ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΕΚΑΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΈΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!! Η ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΜΕΡΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΞΗΓΕΊΤΕ ΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!!!

  ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ!! ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ Η ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΊΑΙΗ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ………

  ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ Η ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΝΑ ΜΥΗΘΕΊ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΥΗΘΕΊ ΣΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ Η ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΊΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ………

  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΉΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΙΧΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!! ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΥΛΟΓΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ!! ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΗΡΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΈΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑΝ!!! ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ… ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ !! ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ…….
  ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…………

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ-ΠΟΙΗΣΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……. ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΊΒΟΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ( 9 ΑΟΡΑΤΟΥΣ ) ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ……..

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΑΛΛΟ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΡΗΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ…..ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ; ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ!!! ΥΠΑΡΚΤΆ…….ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ!!

  ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΊ ΕΔΩ ΣΤΗΝ INVISIBLE LYCANS TEAM ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ….. ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

  ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ….. ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

 6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

  ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ”ΤΡΟΦΗ”,ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ”ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ” ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΩΗΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΩΡΕΣ , ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.

  Α.ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΕΡΝΤ:ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
  ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
  ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΤΟ 1929 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1873 ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ STEFAN ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ Η ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ SIR DALLMAN , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ BYRD ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ Η ΚΑΧΥΠΟΠΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ),ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.

  1.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ – ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?

  2.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΙΩΠΗ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1948 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ , Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ???
  ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ?ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ??ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ?ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΒΔΟΜΑΔΕΣ?ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ?

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΕΦΕΡΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ.

  Β.ΘΙΒΕΤ:ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΝΕΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΡΦΩΝ.
  ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟΟΟΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ , ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ.

  1.ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ?

  2.ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

  3.ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ?ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ?

  ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

  ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
  ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!

Αφήστε μια απάντηση