Σχετικά με την μέση γη part 16

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 16

Σε αυτήν την αναφορά μου ίσως εκπλαγείτε με το τι θα διαβάσετε γιατί έχει να κάνει με την μέση γη- ναζί-τον Χίτλερ- Βρίλ!! Είναι μια δύσκολη αναφορά που θέλει προσοχή άλλα και σωστές αποδείξεις ώστε να καταλάβετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση στο θέμα αυτό. Είναι σωστό να βρίσκουμε και να διαβάζουμε τις σωστές πληροφορίες για κάποιο ζήτημα που μας ενδιαφέρει, ώστε να έχουμε την πιο σωστή αντίληψη στο θέμα το οποίο μας ενδιαφέρει. Αν και υπάρχει πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση θα προσπαθήσω με όσα στοιχεία έχω μαζέψει εδώ και χρόνια να σας δώσω τις πιο σωστές πληροφορίες …………

Στην διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, η συμμαχική αεροπορία είχε εντοπίσει δημιουργώντας έναν πανικό στην αρχή στους κόλπους με τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες. Σε κάποιες αεροπορικές αποστολές πάνω από το Γερμανικό έδαφος, εμφανιζόταν  δίπλα τους ή πίσω τους ή από κάτω τους κάποια φωτεινά αντικείμενα τα οποία τα ονόμασαν (Φου φάιτερς). Αν και κάνανε την εμφάνιση τους έντονα το 1943 κάποια από αυτά έκαναν την εμφάνιση τους σποραδικά από το 1941. Δεν ήταν επιθετικά προς τους συμμάχους, άλλα ήταν ενοχλητικά σε κάθε πτήση την οποία πραγματοποιούσαν δημιουργώντας νευρικότητα στους πιλότους της συμμαχίας!! Τα φωτεινά αντικείμενα αν τα δείτε στις φωτογραφίες έχουν ακριβώς το σχήμα αλλά και το μέγεθος όπως των σημερινών ιπτάμενων δίσκων ( U.F.O.).

Ο αποκρυφιστικός πυρήνας του Ναζιστικού κόμματος λέει τα εξής: Οι Υπερβόρειοι, οι πρόγονοι των Άρειων, λέγεται ότι ήρθαν στην γη από τον μακρινό πλανήτη Aldebaran ( Αλτεμπάραν )  με τα υπέρ σύγχρονα διαστημόπλοια τους τα λεγόμενα VRILYAS ( ΒΡΙΛΓΙΑΣ ). Οι επιστήμονες των Ναζί προσπαθούσαν να ανακτήσουν την αρχαία τεχνολογία των διαστημοπλοίων!! Ο πρωτεργάτης αυτού του σχεδίου ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας ο ( W.O. Schumann ), Δρ. Σούμαν. Ήταν ηγετικό στέλεχος της μυστικής  εταιρίας << ΘΟΥΛΗ >>. Είχε μια ακραία(;) θεωρία,  πως οποιαδήποτε τεχνολογία βασιζόταν στην έκρηξη και στην εσωτερική καύση ήταν τεχνολογία του Σατανιήλ ( Σατανά)!!  ο ίδιος δήλωνε άλλα και υποστήριζε ότι θα έφτιαχνε μια ΘΕΙΚΗ τεχνολογία, που υποστήριζε πως η έκρηξη θα γινόταν προς τα μέσα!! ( implosion ). Κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες και έφτιαξε μια ιπτάμενη μηχανή οπού κινιότανε με την βοήθεια της θετικής ενέργειας όπως του άρεσε να την αποκαλεί. O Σούμαν μετά από αυτό που κατάφερε να φτιάξει, την ιπτάμενη μηχανή, πίστεψε ότι είχε φτάσει στο επίπεδο  να κινείται με την μυστηριώδη δύναμη των Βρίλ!!

Υπήρχε άλλος ένας επιστήμονας εκείνη την εποχή, όπου και τον επισκέφτηκε ο Σούμαν μυστικά, επρόκειτο για τον Αυστριακό επιστήμοναVictor Schauberger ( Βίκτορ Σαουπμπεργκέρ ), ο οπoιος ασχολιόταν με παρόμοια πειράματα. Ο στόχος του ήταν η αιώρηση δισκοειδών μηχανών!! Τελικά κατάφερε και έφτιαξε μηχανές, όπου μπορούσαν και αιωρούνται, μέσω της εκτόνωσης της ροής των ηλεκτρονίων, με αντίδραση στο φαινόμενο της συμπύκνωσης του αέρα, που συνεχώς παρασύρεται από την υπέρ δύνη όπου αυτές παράγουν!! Ο Χίτλερ ο οποίος αναζητούσε υπέρ όπλα για τον στρατό ώστε να κερδίσει τον πόλεμο ήρθε σε επαφή με αυτούς του δύο κορυφαίους επιστήμονες της εποχής τους, οι οποίοι και κατασκεύασαν τουρμπίνες, άλλα και ιπτάμενους δίσκους για την Γερμάνια!! Για τους ιπτάμενους δίσκους των δύο επιστημόνων είχε γράψει η Γερμανική εφημερίδα Da Naue Zeitalter: 1944/3/6  Οι δοκιμές <<  επανδρωμένων ιπτάμενων δίσκων >> υπό την εποπτεία του Δρ. Σαουπμπεργκέρ μήκους 50 μέτρων, κατάφεραν να φτάσουν σε υψόμετρο 12.000 χιλιομέτρων με  την απίστευτη ταχύτητα των 1.200 χιλιομέτρων την ώρα!!  Όλες οι δοκιμές έγιναν με μεγάλη επιτυχία κάτω από άκρα μυστικότητα σε περιοχή όπου οι σύμμαχοι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν με τίποτα ότι θα γινόντουσαν τέτοιες δοκιμές!!

Ο Σούμαν το 1934!! Είχε καταφέρει και είχε φτιάξει το επιτυχημένο,(  γιατί τα πρώτα μοντέλα είχαν ολέθρια αποτελέσματα ) το , RF2 όπουήταν και το πρώτο που χρησιμοποίησε την δύναμη Βρίλ!! Δεν χρησιμοποιήθηκε σαν μαχητικό γιατί είχε αρκετούς περιορισμούς για αυτό μαζί με πολλά αλλά χρησιμοποιηθήκαν έως αναγνωριστικά ( τα Φου Φάιτερς ). Το πρώτο αναγνωριστικό τέτοιο σκάφος έκανε την εμφάνιση του το 1941 πάνω από την Μάγχη της Αγγλίας. Η επιτυχία του σκάφους αυτού οδήγησε την κατασκευή του Βριλ-1 το 1935. Μπορούσε να το χειριστεί μόνο ένας πιλότος και λέγεται ότι η ταχύτητα του έφτανε τα 10.000 χιλιόμετρα την ώρα!!! Μπορούσε και άλλαζε κατεύθυνση  με αυτήν την απίστευτη ταχύτητα ανά πάσα στιγμή και προς τα που ήθελε ο πιλότος!! Οι Γερμανοί κατασκεύασαν συνολικά 17 τέτοια σκάφη όπου είχαν την ονομασία Βριλ-1 και δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τους ιπτάμενους δίσκους που ήδη ξέρουμε!! Οι σύμμαχοι τα πήρανε στην κατοχή τους και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι τα μοίρασαν ως αντικείμενα μελέτης!! Οι Αμερικανοί όταν τα βρήκαν κράτησαν τα δέκα, οι Άγγλοι τα δύο, οι Γάλλοι το ένα, και οι Ρώσοι τα υπόλοιπα. Όταν είδαν τι μπορούσαν να κάνουν τα σκάφη αυτά ξεκίνησε ο ψυχρός πόλεμος Αμερικής & Ρωσίας!! Το γιατί; Αυτό είναι μια ιστορία που θα μου επιτρέψετε να μην την αναφέρω……….. όσος όμως στην συνεχεία καταλάβετε κάτι ίσως  όμως και όχι!!

Ένα άλλο μεγαλοπρεπές έργο των Ναζί ήταν το ΒΡΙΛ-7. Αυτό το σκάφος εμφανίστηκε να πετά πολλές φορές πάνω από την Τσεχοσλοβακία και την Αυστρία. Οι Ναζί προόριζαν αυτά τα μεγαλοπρεπή σκάφη για να μεταφέρουν ατομικές βόμβες ώστε να επιτεθούν κατά της Αμερικής και συγκεκριμένα κατά της Νέας Υόρκης!! Όμως δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο να κουβαλήσουν ένα τόσο βαρύ όπλο και πολλές φορές κατά την διάρκεια πειραματικών πτήσεων είχαν ολέθρια αποτελέσματα!!

Ο Σούμαν είχε προχωρήσει προς το τέλος του πολέμου 1945 να φτιάξει ένα ιπτάμενο δίσκο τον οποίο έγιναν δοκιμαστικές πτήσεις άλλα δεν βγήκε στην παράγωγη λόγο της λήξεις του πολέμου. Ήταν το RF-5 το σκάφος αυτό είχε τόσο μεγάλη επιτύχια όπου του δόθηκε το όνομα << Haunebu 1 >>,λέγεται ότι είχε πενταμελές πλήρωμα, ήταν εξοπλισμένο με τα γερμανικά οπλοπολυβόλα όπου χρησιμοποιούσαν τα αεροπλάνα της ΛΟΥΦ ΧΑΝΣΑ τα λεγόμενα Βόκεν Βούλφ!! Μπορούσε να πετάξει μέχρι την στρατόσφαιρα με την απίστευτη ταχύτητα των 15.000 χιλιάδων χιλιόμετρων την ώρα!!

Αργότερα το Haunebu11 ήταν το πρώτο διαστημόπλοιο που κατασκεύασαν οι άνθρωποι. Το ενδιαφέρων πρόγραμμα των Ναζί για τους ιπτάμενους δίσκους ξεκίνησε το 1943, όταν ο ίδιος ο Χίτλερ ξεκίνησε το σχέδιο Αλντεμπάραν!!! Αυτό το σχέδιο στόχευε στον εντοπισμό μέσο των ιπτάμενων δίσκων πλανήτες κατοικήσιμους προς τους ανθρώπους. ο Χίτλερ έδωσε βοήθεια στον Δρ Σούμαν μέντιουμ και οραματιστές όπου κατάφερε και έφτιαξε την απίστευτη μέχρι και σήμερα μηχανή με την ονομασία Ανδρομέδα!! ( Andromeda Device ), υποτίθεται ότι πως αυτή η συσκευή δημιουργούσε ένα υπερδιαστάτικο τριγωνοειδές τούνελ από το οποίο μπορούσε να περάσει ο ιπτάμενος δίσκος, που ταξιδεύοντας με μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός θα έφτανε στον πλανήτη Αλντεμπάραν!!!!

Όλα αυτά θα υπήρχαν στην σφαίρα της φαντασίας ή απλώς  φήμες  αν δεν υπήρχαν οι πιλότοι της συμμαχίας ως αυτόπτες μάρτυρες των δίσκων. Προς το τέλος του 1944 το πρακτορείο Ρόιτερ έγραφε τα εξής: οι Γερμανοί διαθέτουν ένα   μυστικό όπλο αεροπορικό όπλο, το οποίο μοιάζει με  «γυάλινες μπάλες όπου κρεμούν στα Χριστουγεννιάτικα δένδρα».  Η συνεχεία του Ρόιτερ αναφέρει ότι άλλοτε αυτές οι  ιπτάμενες μπάλες εμφανίζονταν πάνω από την Γερμανία κατά σμήνη και άλλοτε μεμονωμένα !!!

Οι πιλότοι των συμμαχικών αεροπλάνων ανάφεραν στην διάρκεια του πολέμου πολλά σκάφη τα οποία τα είχαν ονομάσει  Foo Fighters ( Φου Φάιτερς ). Τα είχαν συναντήσει πάνω από την Ευρώπη, την Ιαπωνία, άλλα και πάνω από την Ρωσία όπως είχαν αναφέρει οι Ρώσοι πιλότοι με την σειρά τους.

Για αυτούς που πιστεύουν με δέος την Ναζιστο κεντρική θεωρία περί των ιπτάμενων δίσκων, ο οποίος  ένας από αυτούς είναι  Βρετανός ο Τζιμ Κιθ ( Jim Keith ). Ο Κιθ λέει άλλα και ισχυρίζεται ότι κρατά στα χέρια του ένα έγγραφο της R.A.F.  με ημερομηνία 3/7/1944, αναφέρει τα εξής : ότι ένα τέτοιο ιπτάμενο αντικείμενο επιτέθηκε σε ένα σμήνος της συμμαχίας και το κατέρριψε όλο χωρίς να χρησιμοποιήσει όπλα!!! Από τις μανούβρες τις όποιες και έκανε τόσο γρήγορες μα και τόσο απίστευτες για την αεροναυπηγική εκείνη την εποχή οι σύμμαχοι έχασαν τον έλενχο των αεροσκαφών τους με συνέπεια να συγκρουστούν τα πιο πολλά. Τα υπόλοιπα απλώς ορχήσανε και τους σβήνανε οι μηχανές με αποτέλεσμα οι πιλότοι να μην μπορούν να τα ξανά βάλουν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να πηδήξουν με τα αλεξίπτωτα τους για να σωθούν. Όσο έπεφταν με τα αλεξίπτωτα τους  παρατηρούσαν το ιπτάμενο αντικείμενο καλά, το οποίο δεν έφυγε από την περιοχή μέχρι οι πιλότοι να φτάσουν στο έδαφος , μετά απλά χάθηκε σαν αστραπή. Το έγγραφο αυτό αναφέρει ότι αναφέρει ότι οι διασωθέντες πιλότοι είπαν ότι είχε κυκλικό σχήμα ή δισκοειδές.

Στις 29 Απριλίου του 1945, μια μέρα ακριβώς πριν την αυτοκτονία (;) του Αδόλφου Χίτλερ ο ίδιος έγραψε:  Η κατάκτηση ενός χώρου στα ανατολικά για το Γερμανικό έθνος συνεχίζει να αποτελεί τον αντικειμενικό μας στόχο!! Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ έβαλε στην θέση του έναν σκοτωμένο σωσία του, επιβιβάστηκε σε έναν ιπτάμενο δίσκο ή σε ένα υποβρύχιο με την ονομασία U-Boat με κατεύθυνση τον Νότιο Πόλο όπου πιστεύετε ότι η γερμανική Ελίτ αχούνε φτιάξει μια μυστική υπόγεια βάση υπό την βοήθεια των Βρίλ!!

Στις 17 Ιουλίου του 1945, μια εφημερίδα από το Μπουένος Άιρες με την ονομασία CRITICA έγραψε πως  Ο Αδόλφος Χίτλερ μαζί με την Εύα Μπράουν, μπήκαν σε ένα υποβρύχιο U-530 με κατεύθυνση την Ανταρκτική!! Επίσης ανάφερε την αποστολή της Γερμανικής αποστολής Nova όπου έγινε το 1938 -1939, αυτή η αποστολή εξερεύνησε την περιοχή Κουν Μάουντ για να<< δημιουργήσει ένα καινούριο αρχηγείο >>. Το δημοσίευμα αυτής της συγκεκριμένης εφημερίδας αναδημοσιεύτηκε σχεδόν σε όλες τις χώρες πάνω από τρεις φορές!!! Υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες από διαφόρους λόγιους από όλα τα κράτη σχεδόν του κόσμου ότι οι γερμανοί έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει μια τεράστια υπόγεια βάση όπου από το 1952 έχουν ενωθεί με τις ενδογήινες πόλεις !!!!

Υπάρχει μια φωτογραφία με τον Αδόλφο Χίτλερ όπου δίνει το χέρι του για μια χειραψία με έναν εξωγήινο ον!! Λέγεται από διαφόρουςερευνητές του ζητήματος, ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1939 στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και άλλες πολλές και ότι αυτή δόθηκε στο κοινό από κάποιον Άγγλο πράκτορα με την κωδική ονομασία << σουπιά>>. Αυτό έγινε περίπου  το 1969 όπου και δόθηκε σε μια Γαλλική εφημερίδα να το δημοσιεύσει όπου και δεν έκανε, φοβούμενη ότι η φωτογραφία είναι πλάστη. Όταν εμφανίστηκε το διαδίκτυο μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε και αυτή η φωτογραφία από την Γάλλια χωρίς να ξέρει κανείς ποιος ηταν ο διακοσμητής που την προσκόμισε. Προσκομίζοντας την φωτογραφία αυτή είχε γράψει και τα εξής σχόλια: << 1943 ο Αδόλφος Χίτλερ σε κρυφή συνάντηση με έναν εσογήινο ον από την μέση γη. Πολλοί τότε πίστεψαν ότι ήταν εξωγήινος ποσό λάθος έκαναν!! Στα χρονιά που θα έρθουν θα δείτε ποσό δίκιο είχα. Η συνάντηση έγινε για την παραχώρηση τεχνολογίας στους Ναζί την οποία και δέχτηκε ο Αδόλφος με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση!! Δεν ήξερε ότι την ίδια ημερομηνία στην Γιούτα γινότανε μια αντίστοιχη συνάντηση με ανωτέρα κλιμάκια της Η.Π.Α. O  Αδόλφος πίστεψε ότι είχε να κάνει με κάτοικο του πλανήτη Αλντεμπάραν, δύστυχος για αυτόν δεν ήταν!! Οι εσογηινοι έκλεισαν καλύτερη συμφωνία με τις Η.Π.Α. και πούλησαν τον Αδόλφο την τελευταία στιγμή. Οι συμφωνίες ήταν να μπορούσαν να επέμβουν ότι ώρα θελαν στην επιφάνεια του πλανήτη απαγάγοντας ανθρώπους για βρώση άλλα και πειράματα γεννητικά ώστε να φτιάξουν κάποια υβρίδια. Οι Η.Π.Α. δέχτηκαν όλους τους όρους με τον όρο οι εσογήινοι Γκρίζοι να τους έδιναν όλο και περισσότερη τεχνολογία άλλα και να τους διδάξουν το πως να μπορούν να την εξελίξουν!! Βεβαία οι γκρίζοι δε στάθηκαν  μόνο με τις Η.Π.Α. στράφηκαν και σε άλλες χώρες και έκαναν συμφωνίες μυστικές και επικίνδυνες. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και κάποια στιγμή θα κινδυνέψει το ανθρώπινο είδος από τους γκρίζους!!! Διαδώστε το!! >>. Κανένας δεν πηρέ το μήνυμα στα σοβαρά έκτος από τους παθιασμένους με τα Ο.Υ.Φ.Ο. η φωτογραφία αυτή αμφισβητείτε αν είναι αληθινή, λέγετε ότι έχει επεξεργαστεί σε κομπιουτερά ώστε να φέρει το αποτέλεσμα αυτό. Εγώ να συμφωνήσω μαζί τους και να πω ναι, έχετε δίκιο, μα πως το βγάλατε το συμπέρασμα χωρίς να έχετε την πραγματική φωτογραφία στα χέρια σας;

Ο Χίτλερ είχε μπει από πολύ νωρίς σαν μέλος στην μυστική εταιρία της << ΘΟΥΛΗΣ >> εκείνη την εποχή (1927-1929) λέγεται ότι τα μέλη της μυστικής αυτής εταιρίας ήρθαν σε συνάντηση με σκοπό οι μασόνοι να τους δείξουν υπαρκτές αποδείξεις για τους Αριους – Βριλ!! Το αν τους έδειξαν αν η φωτογραφία είναι αληθινή μιλεί από μόνη της!! Όταν ο Αδόλφος ήρθε στην εξουσία προτού καν ξεκινήσει τον πόλεμο είχε στείλει διάφορες ομάδες σχεδόν σε όλη την γη ώστε να μπορέσει να βρει τις πύλες ώστε να φτάσει μόνος του τους Αριους εσογήινους. Η ιδέα μοιάζει τρελή και εξωπραγματική, μα όμως αυτή είναι η αλήθεια, μέχρι και πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η τεχνολογία στην γη είχε βήματα χελώνας, μετά τον πόλεμο η τεχνολογία έχει την ταχύτητα του φωτός!!

Όταν οι σύμμαχοι μπήκαν στο Βερολίνο βρήκαν σε ένα τετράγωνο σθεναρή αντίσταση από κάποιους ένθερμους ναζί όπως νόμιζαν, όταν μετάαπό δύο μέρες μάχης κατάφεραν και πήρανε το τετράγωνο δεν πίστευαν τα ματιά τους όταν αντίκρισαν τα πτώματα. Αντί να αντικρίσουν Γερμανούς είχαν να κάνουν με << παράξενους >> ανθρώπους. Είχαν όλοι τους ύψος πάνω από 2.05, είχαν Ασιατικά χαρακτηριστικά και η επιδερμίδα τους ήταν ολόλευκη σαν το γάλα!! Τους έκανε τόσο εντύπωση  από την εμφάνιση που είχαν που διατάχτηκε η μεταφορά των πτωμάτων πρώτα στην Αγγλία για περαιτέρω εξετάσεις και ύστερα στης Η.Π.Α. από εκεί και πέρα δεν ξανά ειπόθηκε τίποτα για τα πτώματα άλλα ούτε καν για την περίπτωση αυτήν ποτέ. Οι πήγες του γεγονότος είναι μέχρι και σήμερα άγνωστες όμως εκείνο τις ημέρες είχε γίνει τόσο πάταγος οπού το είχε ανακοινώσει το Γαλλικό άλλα και Ολλανδικό ραδιόφωνο της εποχής…….

Οι χώρες όπου στάλθηκαν οι εδικοί ναζί απεσταλμένοι από το 1937 έως το 1945 ει οι εξής: .Ελλάδα, Αργεντινή, Κολομβία, Περού, Χιλή, Ονδούρες, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Γουατεμάλα, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Τουρκία, Συρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μογγολία, Θιβέτ, Ινδία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Λιβύη, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ροδεσία (Μοζαμβίκη), και οι δύο ήπειροι Νότιος Πόλος και Βόρειος Πόλος. Τα αποτελέσματα φάνηκαν από την τεχνολογία που είχαν ήδη αναπτύξει, για αυτό και οι σύμμαχοι ειδικά οι Αμερικανοί προς το τέλος του πολέμου πάσχιζαν να κάνουν τις μεγαλειώδεις επιθέσεις τους μην υπολογίζοντας τις ανθρώπινες απώλειες……… απόβαση στην Νορμανδία, γιατί οι γκρίζοι όπως λένε πολλοί αν και εγώ δεν συμφωνώ με αυτήν την εκδοχή πρόδωσαν τον Αδόλφο στηρίζοντας τις Η.Π.Α.

Στις χώρες όπου κατάφεραν και βρήκαν στοιχεία για την μέση γη το πως να κατέβουν; Να έρθουν σε επαφή με τους εσογήινους πολιτισμούς ; είναι η  εξής: Ελλάδα, Περού, Θιβέτ, Ιρλανδία, και Συρία. Το τι βρήκαν κάνεις δεν ξέρει υπάρχουν όμως πολλές αποδείξεις από αυτά που άφησαν πίσω τους στα σημεία τα οποία ψάχνανε…… αρχαία μνημεία, αρχαίες σήραγγες, σπήλαια, κ.τ.λ.

Η τεχνολογία την οποία ανακάλυψαν οι σύμμαχοι είναι οι εξής: Κανόνια κυκλώνων όπου δημιουργούν κυκλώνες άλλα και τυφώνες στο πεδίο της μάχης ( δεν το είχαν τελειοποιήσει), Υπερηχητικούς πυραύλους, συνθετικά καύσιμα και κινητήρες ιόντων, μυστικά σχέδια ατομικής βόμβας, ηχοπαλμικά όπλα ( δεν τα είχαν τελειοποιήσει ), αποσπώμενες κεφαλές από μια βόμβα, Βρίλ τεχνολογία- Υ.Φ.Ο., ελέγχω του νου ( δεν το είχαν τελειοποιήσει ), συσκευές κατάδυσης ανακυκλωμένου αέρα, οπλικό σύστημα λέιζερ ( βρέθηκε σε σχέδια όπου και το τελειοποίησαν οι Αμερικάνοι πρώτοι ), υποβρύχια όπου έκαναν μεγαλύτερες αποστάσεις από όλα τα συμμαχικά υποβρύχια του καιρού εκείνου ( στα νερά της Αργεντινής πιάστηκε από βλάβη όπου είχε τα τετραπλάσια άτομα από τα κανονικά στο εσωτερικό του και δύο φορές μεγαλύτερο. Λέγεται από πολλούς ότι ήταν ο προπομπός για τα πυρηνικά υποβρύχια!! ), πτητικές μηχανές πλάτης ( δεν τις είχαν τελειοποιήσει ), πυραύλους με ελεγχομένη έκρηξη ( δεν το είχαν τελειοποιήσει ), σεισμικά όπλα τα οποία δεν είχαν τελειοποιήσει και αυτά!!  Άλλα και τα απίστευτα όπλα  ( Wunderwaffen ).!! Ορισμένοι μιλάνε ακόμη και για μέντιουμ  << φονιάδες >>,  δηλαδή είχαν ενδιάμεσους οι οποίοι χρησιμοποιούνταν ως ψυχικοί εκτελεστές!!! Το οποίο και υιοθέτησε η Σ.Ι.Α. άλλα και η  ΓΚΑ.ΓΚΕ.ΜΠΕ. αργότερα στην περίοδο του ψυχρού πολέμου με ολέθρια αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές!! Πιο μεγάλη επιτυχία στον τομέα αυτό είχαν οι Σοβιετικοί γιατί είχαν δώσει πιο πολύ βάση επάνω στους ψυχικούς της εποχής εκείνης !!!

Ο υποστράτηγο του ΓΕΣ της Μεγάλης Βρετανίας άλλα και υπαρχηγός σερ Ρόναλντ Γουίκς  το 1945 είχε αναφέρει τα εξής: ο Γερμανικός εξοπλισμός είναι πολύ ανώτερος από τον δικό μας. Η άμεση των Γερμανικών προγραμμάτων, για την έρευνα, σχεδίαση, άλλα και στόχο,  ανάπτυξη οπλικών συστημάτων αποτελεί τον βασικότερο σημαντικό στόχο, συνιστώντας ενδεχόμενος και την μοναδική μορφή πολεμικών αποζημιώσεων που είναι δυνατόν να αποσπαστεί από την Γερμανία.

Υπάρχει άλλη μια αναφορά αυτήν την φορά από τους Φιλανδούς όπου και ερεύνησαν οι σύμμαχοι μετά τον πόλεμο, πρόκειται για τιςυποθαλάσσιες βάσεις των Ναζί!! Πιστευτέ ότι στα Πολικά νερά από την πλευρά όπου είναι ο Πολικός ωκεανός κάπου ενδιάμεσα οι ναζί είχαν φτιάξει μια τεράστια υποθαλάσσια βάση η οποία μπορούσε και φιλοξενούσε γύρω στα δύο χιλιάδες άτομα!! Πιστευτέ ότι η βάση αυτή δεν είναι τίποτα άλλο πάρα ένα τεράστιο διαστημόπλοιο όπου κατόπιν συναντήσεων με εσογήινους ή εξωγήινους τους το παραχώρησαν για να το κάνουν βάση τους οι ναζί μόνο και μόνο για πειράματα!! Βεβαία μετά από έρευνα 1947-1952 οι σύμμαχοι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τίποτα από αυτά τα οποία που μόλις ανέφερα!! Αυτό όμως που ανακάλυψαν ήταν τα εξής: <<  Πολεμικό ναυτικό των Η.Π.Α. 1952, οι έρευνες για την υποθαλάσσια υποτιθέμενη βάση των ναζί δεν έφερε καρπούς, πρέπει να πρόκειται για φήμες φαντασίας όπου οργιάζουν τα τελευταία χρονιά για την τεχνολογία των ναζί. Υπάρχει όμως κάτι στα πολικά νερά των Σκανδιναβικών χωρών όπως και στην θάλασσα της Βαλτικής. Πολλές φορές εντοπίσαμε υποθαλάσσια αντικείμενα τα οποία η ταχύτητα τους ήταν εξωφρενική έως απίστευτη, στην αρχή θεωρήσαμε ότι είχαν βλάβη τα σόναρ μας και τα ραντάρ μας άλλα ήταν τόσες πολλές οι εμφανίσεις των υποθαλάσσιων αυτών αντικειμένων όπου δεν χωρούσε πλέων αμφιβολία ότι είχαμε να κάνουμε με κάποιο είδος υπέρ τεχνολογίας το οποίο δεν είχε να κάνει με τον κόσμο μας!! Τα αντικείμενα αυτά ποικίλουν από δύο μετρά μήκος έως και το απίστευτο σε μέγεθος εξακόσια πενήντα μετρά μήκος αντικείμενο!!! Οι ταχύτητες ξεκινούσαν από 60 μίλια έως  και τα 300 μίλια υποβρυχίως!!!, ακούγεται εξωφρενικό άλλα έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο είναι τελείως εξωκοσμικό!!  Το αν είναι η τεχνολογία των ναζί είναι πίσω από όλα αυτά δεν το πιστεύουμε γιατί αν είχαν τέτοια τεχνολογία στον πόλεμο ένα θα ήταν σίγουρο, ότι θα μιλούσαμε όλοι Γερμανικά!! >>. Αυτή η αναφορά στάλθηκε στο Γ.Ε.Σ. της συμμαχίας στην Αγγλία, από τότε δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει το τι είναι αυτά τα υποθαλάσσια αντικείμενα, πολλοί ερευνητές αφήνουν να διανοηθεί ότι στην Βαλτική επί των πλείστων άλλα και σε άλλα μέρη του κόσμου, τα ατυχήματα τα οποία προκλήθηκαν από Αμερικανούς και Ρώσους ευθύνονται αυτά τα υποθαλάσσια αντικείμενα.

Αν κάποιος κοιτάξει τα ατυχήματα με υποβρύχια μετά τον πόλεμο πυρηνικά και μη δεν είναι μόνο των Αμερικανών και Ρώσων, είναι Γαλλικά, αγγλικά, ένα Ιταλικό. Όλα αυτά τα υποβρύχια εκτός από Κανά δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι είχαν στόχο τα υποθαλάσσια αντικείμενα όπου και είχαν τα τραγικά αποτελέσματα της καταστροφής!! Βεβαία όσα μάθαινε ο τύπος ότι χανόντουσαν,  ανάφεραν οι ένοπλες δυνάμεις της κάθε χώρας σαν ατύχημα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν έχει μάθει ο τύπος ποτέ!! Τα αντικείμενα δεν σταμάτησαν να κάνουν τις εμφανίσεις τους, μάλιστα είναι πιο πολλές από ότι έχουν καταγραφτεί σαν U.S.Ο.  με την κορύφωση του τραγικού δυστυχήματος του Ρωσικού υποβρυχίου Κουρσκ!!!

Το Κουρσκ φημολογείται ότι είχε φτιαχτεί και διαμορφωθεί έτσι τεχνολογικός άλλα και πολεμικά έτοιμο με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία πουδιέθετε η γης μόνο για έναν σκοπό, να εντοπίσουν και να πιάσουν ένα από αυτά τα υποθαλάσσια αντικείμενα!! Όταν έγινε το ατύχημα του Κουρσκ στην περιοχή ήταν άλλα τρία υποβρύχια ( σημείωση δεν μπορώ να αναφέρω τα ονόματα των υποβρυχίων….) δύο Αμερικανικά και ένα Εγγλέζικο, για υποστήριξη του Ρωσικού!! Αναφέρεται από κάποιους συνομοσιολόγους ότι όταν το Κουρσκ χτυπήθηκε(;) τα άλλα συνήχησαν την καταδίωξη του υποθαλασσίου άγνωστου αντικείμενου υποβρυχίως άλλα και από το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας άλλα και από αέρος με στήριξη της πολεμικής ναυτικής αεροπορίας της Η.Π.Α. αλλά και της Ρωσίας!! Το κυνήγι ήταν ανελέητο αφήνοντας για δύο μέρες(;) το Κουρσκ στην τύχη του!! Τελικά χωρίς αποτέλεσμα γύρισαν να δούνε γιατί το Κουρσκ δεν ανταποκρινότανε στα καλέσματα αυτής της άτυπης συμμαχίας διαπιστώνοντας ότι είχε βυθιστεί!!!!

Οι εμπειρογνώμονες δεν είπαν και πολλά τις πρώτες μέρες, άφησαν να διανοηθεί ότι το πλήρωμα έκανε κάποιο λάθος τον χώρο με τις τορπίλες όπου και έγινε η έκρηξη και βυθίστηκε το Κουρσκ!!! Αργότερα έγιναν και ρεπορτάζ από διάφορα κανάλια με ηλίθιες εξηγήσεις το τι μπορούσε να είχε συμβεί, η Ρωσία έδωσε την άδεια σε αυτά τα κανάλια για να ρίξει σταχτή στα μάτια του κόσμου το τι μπορούσε να είχε συμβεί στην πραγματικότητα. Πολλοί λένε ότι δεν ήταν το Κουρσκ αυτό όπου γυρίστηκαν τα ρεπορτάζ του ατυχήματος αλλά κάποιο άλλο υποβρύχιο το οποίο και έμοιαζε πολύ με το Κουρσκ. Το Κουρσκ ανελκύθηκε αλλά όπως είπαν οι Ρώσοι είναι τέτοια η ζημία που έχει υποστεί όπου δεν θα ξανά χρησιμοποιηθεί ξανά. Πως γίνεται ένα τέτοιο υποβρύχιο τρισεκατομμυρίων δολαρίων να μην ξανά χρησιμοποιηθεί; Αφού είχε μια τρυπά από την έκρηξη στην πλώρη του μόνο από ότι έχουν πει και δείχνοντας στον κόσμο………

Για όλα αυτά ευθύνονται για πολλούς οι ναζί όπου και κατέχουν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία, την τεχνολογία των ΒΡΙΛ-ΓΙΑΣ……. για τους Βρίλ θα αναφερθώ σε άλλη μου αναφορά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά, και να θυμάστε αν δεν πιστευτέ σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


11 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 16

 1. Αγαπητέ Φίλε SPIRIT σίγουρα υπάρχουν πολλοί συνομοσιολόγοι οι οποίοι ο καθένας λέει την δικιά του θεωρεία. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις ? Στις συνομοσιολογίες ? όταν ακούμε για μια νέα συνομωσία τότε Ψάχνουμε όλοι οι ερευνητές να βρούμε αν είναι έτσι ή όχι, έστω και μικροστοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι. Όσο για τις δυο επικρατέστερες που είπες αυτοί των Νεφελίμ δεν στέκει ιστορικά παρά μόνο θρησκευτικά. Όσο όμως για τους δρακονιανούς στέκει και παρά στέκει και οι αποδείξεις είτε το θέλουμε είτε όχι προέρχονται από τα πινάκια των Σουμέριων που αναφέρουν τους Αννουνάκοι ως θεούς – ερπετική θεϊκή φυλή!!!! Το θέμα των ΑΤΙΑ δεν συζητιέται από το 1900 προϋπάρχει σε αποδεικτικά στοιχεία σε λιθογραφίες και βραχογραφίες και σπηλαιογραφίες εκατομμυρίων ετών αλλά και εκατοντάδων χιλιάδων ετών!!!! Προϋπάρχουν από την αρχαία μας ιστορία που τα συνάντησε ο Μέγας Αλέξανδρος , οι Αιγύπτιοι , οι Αζντέκοι , οι Μάγιας , οι Τολμέκοι, οι Φοίνικες, οι Κινέζοι και πολλοί άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί !!!! Ακόμη υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις από τον μεσαίωνα ότι τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικότητα και όχι μια συνομωσία διότι υπάρχουν ζωγραφισμένα σε πίνακες της Αναγέννησης ακόμα και σε διάφορα νομίσματα αλλά και από άτομα τα οποία ήταν μάρτυρες οι οποίοι είχαν πολύ μεγάλη υπόληψη την εποχή εκείνη . Στην Τουρκοκρατία ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και άλλοι οπλαρχηγοί αναφέρουν για θεάσεις ΑΤΙΑ!!!! Και από εκεί και πέρα μέχρι και σήμερα με εκατοντάδες γνήσιες φωτογραφίες αλλά και φιλμ!!!! Άραγε πως μπορείς να μιλάς για τα ΑΤΙΑ ότι πρόκειται για συνομωσία !!?!!
  Όσο για τους δρακονιανούς που μας θέλουν προς βρώσιν αυτό είναι γνωστό από την προ ιστορία και τις διάφορες μυθολογίες πολλών αρχαίων πολιτισμών με τις θυσίες που κάνουν προς τους ΟΦΙΟΝΗΤΕΣ ΘΕΟΥΣ αλλά και ΣΑΥΡΟΕΙΔΗΣ θεούς δηλαδή την ερπετική θεϊκή φυλή!!!! Όσο για αρμονική συμβίωση με το ανθρώπινο γένος δεν το θέλουν διότι μας θεωρούν κατώτερο είδος όπως εμείς θεωρούμε τις μαϊμούδες!!!!
  Τώρα όταν υπάρχουν τόσες αποδείξεις ατράνταχτες που κάποιος για να τις βρει πρέπει να αφιερώσει πολλά χρόνια δεν μπορείς να πεις ότι είναι ψεύτικο συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά ψεύτικα γεγονότα τα οποία φτιάχνονται ή για να σπάσουν πλάκα ή για να τραβήξουν το ενδιαφέρον το κόσμου έστω και ψεύτικα.
  Μέχρι την επόμενη φορά να είσαι πάντα καλά..
  Και να θυμάσαι το ότι υπάρχουν πολλές ψεύτικες συνομωσίες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποιες πραγματικές όπως η κατάσταση της χώρας μας αυτήν την στιγμή.

 2. TO AEΡΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ……ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ!;! ΟΧΙ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!;!

  ΑΝ ΟΜΩς ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!!

  ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ!!!!!

  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ…..

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

  1. H αντίθετη λογική είναι οτι αν πιστεύεις κάτι δε πάει να πεί οτι υπάρχει κιόλας.Απλά προσπαθώ να συνδέσω κάποια κομμάτια στο μυαλό μου μπας και βγάλω άκρη.
   Δυστυχώς όπως σου έστειλα και στο μαιλ αν δε δώ δε μπορώ να βασιστώ μόνο σε θεωρίες (που δεν ξέρω αν ισχύουν).Οπότε η καλύτερη λύση είναι να δείς , και οταν δείς όπως σου είχε πεί και η Ζαφείρω Κοκκινάκη να πιστεύεις και τα μισά.

   Απλά να σου πω γιατί δε βγάζω άκρη..Πλέον είναι τόσοι πολλοί συνωμοσιολόγοι (αν θες πες τους έτσι) που ο καθένας λέει και μια άλλη θεωρία..Οι 2 επικρατέστερες πλεόν είναι των Δρακωνιανών και των Νεφελίμ..Αλλά όσο και αν μιάζουν σε κάποια σημεία σε πολλά αποκλείνουν.Οπότε άντε βγάλε άκρη..
   Και αν είναι και αυτές οι θεωρίες ορθές..Γιατί μπορεί και να μην είναι..Μη το αποκλείουμε αυτό..Ίσως απλά τις προωθεί το σύστημα όπως και τους εξωγήινουν την δεκαετία του 1900.Τότε όλοι λέγαν για ΑΤΙΑ όπως τώρα όλοι λένε για δρακονιανούς και νεφελίμ.
   Το θέμα είναι , ποιός ο σκοπός όλων αυτών? Δηλαδή γιατί οι δρακονιανοί θέλουν να μας φάνε?Και πως επιβιώνουν δίχως εμάς?Και αν επιβιώνουν και έτσι γιατί να θέλουν το κακό μας?Και γιατί όχι μια αρμονική συμβιωση ωστε να βγούν στην επιφάνει αν αυτό θέλουν τόσο?
   Οι ερωτήσεις είναι πολλές και οι απαντήσεις διαφέρουν αναλόγος την λογική του καθενός..

   Μη ξεχνάς πως και το μυαλό παίζει παράξενα παιχνίδια..
   Οπότε αν πιστέψεις σε κάτι ψεύτικο και το κάνεις εσύ να φαίνεται αληθινό , π.χ. οτι οι δρακονιανοί , ο Θεός , τα νεφελίμ και σία , δε πάει να πει πως υπάρχει..

 3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ!!!!

  ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΕΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…..ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ….. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ…..ΕΔΩ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

  ΑΝ ΚΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ;

  1. Ο σκοπός θα μπορούσε να είναι απλή συνομωσιολογία.Όπως και σήμερα..Ποιός ο σκοπός της δημιουργίας φωτογραφιών με ΑΤΙΑ?Κανένας , απλά για πλάκα..ΓΙα να γελάσει κάποιος με κάποιους άλλους που θα χάψουν το ψέμα του…

   Αλλά όντως και εγώ έχω την απορρία..Εφόσον τέτοια ανώτερα όντα έχουν δύναμη και εξοπλισμό γιατι να μην μας φάνε λάχανο…

   Εκτός και αν υπάρχει κάτι το οποίο είναι με το μέρος μας και μας βοηθάει..Αν το πάμε προς εκεί πάμε προς θεωρίες Λιακόπουλου και για Πολέμαρχο ο οποίος πολεμάει ενάντια στα Νεφελίμ και θα υπάρξει η αποκάλυψη οπου τα νεφελίμ θα βγούν στην επιφάνεια της γής και θα νικηθούν..

   Δε ξέρω η κατάσταση μπερδεύεται και δε βγάζει άκρη..
   Πιο πολύ θα μου κολλούσε να υπήρχε απλά μια συμφιλίωση μεταξή “φυλών”..

 4. Οσο για την επιμαχη φωτογραφια του Χιτλερ με το γκριζο , δε χρειαζεται να ξαναπουμε οτι ειναι απιστευτα ευκολο να κατασκευαστει μια τετοια φωτογραφια ακομα και απο ερασιτεχνες που εχουν μερικες γνωσεις στο photoshop.
  Ας δουμε μερικα στοιχεια της φωτογραφιας ( καλυτερα να την κανει καποιος search sto google για να την βρει πιο μεγενθυμενη ).
  Καταρχην η πλευρα που απεικονιζει τον Χιτλερ ειναι θολη και φαινεται οπως ολες οι παλιες φωτογραφιες. Ασπρομαυρες , θολες ( ειδικα οταν ειναι τραβηγμενες βραδυ ) και κακης ποιοτητας.
  Η πλευρα που απεικονιζει το ον , ειναι πιο καθαρη. Λιγοτερη θολουρα εως καθολου και οι λεπτομερειες απεικονιζονται ευκολοτερα πανω στο ον απο ο,τι στο σακακι του Χιτλερ.
  Επειτα ας κοιταξουμε το βλεμα του Χιτλερ. Μπορει να μη φαινεται καλα το που κοιταει αλλα η γλωσσα του σωματος του και η κινηση του , καθως και το κεφαλι του ( το οποιο δεν εχει σκυψει καθολου), δειχνουν οτι ο Χιτλερ στρεφει την προσοχη του και εστιαζει πανω απο το κεφαλι του οντος.
  Τελος, αν δουμε και το χερι του οντος ,ενω φαινεται ξεκαθαρα οτι το χερι του γκριζουν πηγαινει προς τα κατω μεχρι τον αγκωνα οπου και κοβεται η φωτογραφια , ξαφνικα ξαναεμφανιζεται να κανει χειραψια με το χερι του χιτλερ. Πραγμα που σημαινει οτι για να γινει κατι τετοιο , θα επρεπε ο γκριζος να εχει γιγαντιαια χερια που θα τα εσερνε στο εδαφος τοσο κοντος που ειναι. Και αυτο αντιφασκει με την ως τωρα εικονα τους.
  Αυτα οι μικρες παρατηρησεις απο ενα ανιδεικευτο στο θεμα photoshop και φωτογραφια. Αν ηξερα πιθανως να εβρισκα και αλλα παραξενα.

 5. Το ερωτημα εδω ειναι το γιατι εφοσον οι γκριζοι που κατοικουν στη Μεση Γη ειχαν ( εχουν ) , τοση μεγαλη τεχνολογια , δεν βγηκαν εξω να κατακτησουν ολο τον κοσμο και να τρωνε οποιον θελουν και να κανουν πειραματα σε οποιον θελουν επισης. Επρεπε να κανουν συμφωνια με τους “χαζους” για εκεινους και πρωτογονους με βαση την τεχνογνωσια , Αμερικανους και Γερμανους ; Δε μπορουσαν απλα να κανουν Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ! Και μια αντιφαση ειναι πως σε αλλο αρθρο οι γκριζοι αναφερονται ως βοηθοι και τσιρακια των Δρακονιανων. Αν οντως ηταν τσιρακια τους δε νομιζω να ηταν σε θεση να παιρνουν πρωτοβουλιες για συμφωνιες.

  1. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΜΑΙL ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ!!!

   ΓΚΡΙΖΟΙ!! ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ…. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ….ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!! ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΤΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ « ΗΛΙΘΙΟΙ » ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΗΜΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ….. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΚΛΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Η ΜΕ…..

   ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ!!! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΠΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟ; ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

   ΓΚΡΙΖΟΙ; ΣΑΥΡΟΙΔΗ ΑΡΧΑΝΙΑΝΗ ΦΟΛΙΔΟΗΔΕΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΕΙΔΟΣ!!! ΥΠΟΥΛΟ ΕΠΥΚΗΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!!!! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ « ΑΡΧΗ ΚΟΣΜΟΥ » ; ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!! ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ….. ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΛΑΒΚΡΑΦΤ….ΝΕΟΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΘΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ….. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!! ΣΩΣΤΟ; ΛΑΘΟΣ; ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ « ΧΑΖΟΙ » ΑΝ ΚΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΡΔΟΣ Η ΚΟΣΤΟΣ…..ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙΣ « ΧΑΖΟΥΣ » ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ…. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΠΕΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΗΣΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕΣΗ ΓΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!

   ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ; ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ….. ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ; ΞΕΚΕΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ….. ΠΑΡΑΛΟΓΟ; ΜΑ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ; Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ; ΕΙΝΑΙ; ΙΣΩΣ; ΟΜΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΘΗΣΤΟΡΗΜΑ; ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝΗ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΗ ΦΥΛΗ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ « ΜΑΥΡΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ » ΠΡΩΤΑ…….

   ΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΩ Η ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ Η ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΨΑΞΤΩ ΛΙΓΟ….ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΕΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΤΟ ΒΑΛΤΕΟ ΕΓΩ ΚΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΕΤΙΕΣ……ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ…..ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΟΣ. ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση