Σχετικά με την μέση γη part 17

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ  part 17

 

Στην προηγούμενη αναφορά μου μίλησα για την υπέρ τεχνολογία των Ναζί, όπου πολλοί πιστεύουν ότι προ έρχεται από τους εσωγήινους!! Θα επανέλθω κάποια στιγμή στο ζήτημα των Ναζί με αναφορές μου στην υπόγεια αυτοκρατορία των Ναζί αλλά και Βρίλ!!!!! Τις σχέσεις είχανε μαζί, και αν πράγματι οι Βρίλ δώσανε την τεχνολογία αυτή η οποία ήταν 100 χρόνια μπροστά οι Γερμανοί από ότι ήταν οποιοδήποτε κράτος εκείνη την εποχή!!!!

Όπως θα δούμε παρακάτω, σε μελλοντικές μου αναφορές, έχω να σας ανακαλύψω πολλά άλλα και τρελά πράγματα πουίσως δεν τα χωράει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, ίσως δεν δέχεται να τα χωρέσει γιατί έχει την άμυνα που ονομάζεται λογική!!! Αν όμως αυτά τα στοιχεία είναι σωστά και οδηγούνται από αποδείξεις τότε ο εγκέφαλος τα δέχεται με δυσπιστία μεν και προφύλαξη στο να μην τρελαθούμε, έτσι φτιάχτηκε ο εγκέφαλος του ανθρώπου και έτσι θα παραμείνει.  Θα μιλήσω για πολλά πράγματα μα φυσικά με αποδείξεις, κάποια από αυτά ίσως είναι ακατανόητα και απίστευτα!! Όπως έχω ξαναπεί δεν προσπαθώ να πίσω κανέναν άλλα άμα σας κεντρίσει λίγο το ενδιαφέρον μπορείτε να κοιτάξετε και μόνοι σας αν λέω την αλήθεια ή όχι, δεν είναι δύσκολο. Όχι τόσο όσο έχω ψαχτεί εγώ γιατί είναι χρόνια ερευνών αλλά με κάποια από τα στοιχεία που σας δίνω θα βρείτε πολλά και σε βιβλιογραφίες!! Σε ειδήσεις από όλο τον κόσμο!! Στην αρχαιότητα!! Αλλά και στο διαδίκτυο!!

Αυτήν την φορά θα μιλήσω για τους δρακονιανούς!! Ίσως κάποιοι από εσάς να ξέρουν κάτι για αυτά τα παράξενα όντα και άλλοι ίσως όχι. Θα προσπαθήσω όσο το δυνατό μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε τι είναι αυτά τα όντα, το αν υπάρχουν μετά από αυτήν την αναφορά θα είναι στην κρίση σας να το δεχτείτε ή όχι. Όσο για έμενα είμαι πεπεισμένος 100%, ότι υπάρχουνε και είναι τριγύρω μας!!!!

Οι Δρακονιανοί είναι μια φυλή παράξενων όντων όπου ζούνε όπως λέγεται στην μέση γη άλλα και ανάμεσα μας, λέγεται ότι αυτοί είναι πίσω από την δυστυχία του κόσμου!! Πίσω από συνωμοσίες, δολοφονίες, πολέμους, αρρώστιες, σεισμούς, τσουνάμι, Μασόνους, Ιλλουμινάτι, νέα τάξη πραγμάτων, παγκοσμιοποίηση!!!! Είναι πίσω από πολλές ομάδες που διαφημίζουν τον εαυτό τους ως ομάδες αυτοβελτίωσης, ως φιλοσοφικές ομάδες, ως μυστικές ομάδες ή εταιρίες , κ.τ.λ.

 

Πιστεύεται πως κινούνται κρυφά και συνωμοτικά με μια << γραμμή αίματος >> από Δράκους ή Εκπωτών!!! Πιστεύεται ότι αυτοί διαθέτουν δυνάμεις οι οποίες δεν είναι γνώριμες στους ανθρώπους, μπορούν και αλλάζουν μορφές, βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις εξουσίας και μας αντιμετωπίζουν σαν κοπάδια τα οποία τα εκτρέφουν για τροφή!!! Στο θέμα των Δρακονιανών έχουν αναφερθεί πολλοί Έλληνες ερευνητές στα γραπτά τους όπως π.χ. Παντελής Γιαννουλάκης, ο Σωκράτης Αικατερινίδης, ο Ιωάννης Φουράκης, και άλλοι πολλοί….

Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πιο λεπτομερές, υπάρχουνε πολλοί ερευνητές, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, και άλλοι πολλοί. Τα θέματα τα οποία παρουσιάζουν αυτοί οι άνθρωποι ως αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη των Δρακονιανών είναι χαοτικά αλλά και συνδέονται αναμεταξύ τους τόσο περίπλοκα και τόσο περίεργα που πολλοί υποψιασμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι κάποιοι από αυτούς δεν προσπαθούν  να βγάλουν την αλήθεια στο φως, αλλά να καταφέρουν να συνδράμουν στο έργο της  ( κυβερνητική συγκάλυψης ). Αν έχετε δει την σειρά Χ-Files θα καταλάβετε το τι εννοώ,τοποθετούν την αλήθεια να εξαφανιστεί κάτω από ένα σωρό ολοφάνερα στοιχεία, έτσι ώστε να μην γίνεται ξεκάθαρο σε κανέναν το τι γίνεται και το τι συμβαίνει πραγματικά. Η τεχνική αυτή είναι παλιά στα Ελληνικά ονομάζεται παραπληροφόρηση ενώ στα Αγγλικά ονομάζεται disinformation!!  Το θέμα για το οποίο γράφω αυτή την στιγμή είναι από τα πιο δύσκολα έως ακατόρθωτα κάποιος να μαζέψει σωστές πληροφορίες γιατί υπάρχουνε χιλιάδες κίνδυνοι. Θα με ρωτήσετε εύλογα πως και δεν φοβάμαι που γράφω αυτά για τα οποία δεν πρέπει…….. Γράφω και θα πω μεριά εκεί που πρέπει και μέχρι εκεί που δεν θα διατρέξω κάποιον κίνδυνο ( δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό ).

Ο Branton και ο Τal είναι στην Αμερική από τους πιο γνωστούς στο ζήτημα των Δρακονιανών από την άλλη οι Άγγλοι έχουν David Icke είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής και αντιπρόσωπος τύπου του οικολογική κόμματος των πρασίνων!! Είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας όπου έχει εκδώσει  μια σειρά από βιβλία όπου εξηγεί με λεπτομερείς και καταδεικνύει  με λεπτομέρειες την δράση των Δρακονιανών στην ανθρώπινη ιστορία από αρχαιοτάτους χρόνους ως σήμερα. Επίσης καταδεικνύει την τεχνολογία που έχουν στην διάθεση τους όπως ελέγχου συνείδησης, διαστημικής τεχνολογίας, την κυβερνητική διαφθορά, κ.τ.λ. όπου γίνονται εδώ και αιώνες μέχρι και σήμερα στην Μεγάλη Βρετανία!! Ο Παντελής Γιαννουλάκης αναφέρει ότι είναι πολύ δύσκολο όσο για τους Αμερικάνους όσο και για τον Icke να ξεκαθαριστεί αν είναι θύμα ή μεταδότης της παραπληροφόρησης – μπορεί να είναι και τα δύο ταυτόχρονα…….

O-Brien είναι  μια γυναίκα η οποία κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση την κυβέρνηση των Η.Π.Α. από υψηλούςπολιτικούς όπου είχε στενές σχέσεις και η οποία εκτέλεσε διπλωματικές επαφές υψηλού επιπέδου, σαν αντιπρόσωπος του προέδρου Ρέιγκαν. Η ίδια φαίνεται να είπε ότι ο πρόεδρος Μπους  ο πατέρας, την πληροφόρησε οτι είναι Δρακονιανός και μεταμορφώθηκε μπροστά της σε ερπετοειδείς ον!! Υπάρχουν μάλιστα στο διαδίκτυο πολλά βίντεο από πολλούς πολίτικους με ιδιαίτερη έμφαση στους προέδρους της Αμερικής όπου δείχνουν τα μάτια τους να αλλάζουν και να γίνονται όπως των ερπετών!! Υπάρχει βίντεο μέχρι και για τον πρόεδρο Ομπάμα………..  θα τα βρείτε στο YOUTUBE- REPTILIAN PRESINTETS, REPTILIAN EAYS, REPTILIANS ON VIDEO. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε. Σε ορισμένα για να προλάβω κάποιους να πούνε ότι είναι επεξεργασμένα επίτηδες  έχω να τους πω οτι σχεδόν όλα τα βίντεο που έχουν να κάνουν με τους πολιτικούς είναι χωρίς να έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία ούτε απο τον ίδιο το σταθμό όπου και πετάχτηκαν!! Καταλαβαίνετε ότι αυτοί που τα έδωσαν στην δημοσιότητα χαθήκανε χωρίς κανένας να ξέρει που βρίσκονται………

Εκτός απο την Cathy O Brien υπάρχει άλλη μια γυναίκα όπου ονομάζεται Arizona Wilder ( μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά στο περιοδικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, Strange N 41).  H Wilder με την σειρά της σε μια συνέντευξη όπου είχε δώσει στον διάσημο συγγραφέα για τους Δρακονιανούς του διηγήθηκε ότι εκτέλεσε πάμπολλες ανθρωποθυσίες τελετουργικής μορφής για λογαριασμό διάσημων και πολιτικών ανθρώπων, όπως και της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας!! Είναι απίστευτη η περιγραφή που δίνει για την βασίλισσα αλλά και για τον πρίγκιπα Κάρολο:   “Έχω δει την βασίλισσα να σφάζει ανθρώπους με τα χέρια της, να πίνει το αίμα τους και να τρώει τις σάρκες τους!!! Είχε εθιστεί τόσο πολύ για το ανθρώπινο αίμα όπου μια φορά δεν έκοψε το λαιμό του θύματος απο τα αριστερά προς τα δεξιά, αλλά πήδηξε επάνω του ξεσκίζοντας του την σάρκα του απο το λαιμό, αφού πρώτα μεταμορφώθηκε σε αποκρουστικό ερπετοειδής ον!! Τα ίδια ακριβώς είχε κάνει και ο πρίγκιπας Κάρολος, τον έχω δει και αυτόν επίσης να μεταμορφώνεται σε ερπετό …………”

Ο Λουκάς Κακαβόπουλος στο περιοδικό Strange 42 και σελίδα 29 αναφέρει σε μια έρευνα του για τους Δρακονιανούς ότι ο Icke πιστεύει στους ισχυρισμούς της Christine Fitzerald, μια ψυχικής θεραπεύτριας όπου ήτανε φίλη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα επί εννέα χρόνια:   “Η βασιλομήτωρ είναι πολύ πιο μεγάλη από ότι πιστεύει το πλήθος. Για να είμαι ειλικρινείς η βασιλική οικογένεια δεν εχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια,απλώς μεταμορφώνεται. Είναι ένα είδος κλωνοποίησης, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Μοιάζουνε με κανονικά ερπετά , αλλά μπορούν να γίνουν σαν και εμάς  όταν κυκλοφορούν έξω…. Η βασιλομήτωρ είναι ο ( ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ )  αυτού του κομματιού της Ευρώπης και σε κάθε ήπειρο υπάρχουν άτομα σαν και και αυτήν……

Βέβαια όλα αυτά τα οποία αναφέρω καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να τα πιστέψετε, θα νομίζετε ότι έχω τρελαθεί,και όμως αν το κοιτάξετε καλα η το ψάξετε καλα το θέμα θα δείτε το πόσο δίκιο έχω, όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί ερευνητές στο θέμα αυτό το τόσο δύσκολο!! Ας τα βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια τάξη για να καταλάβετε καλύτερα.

Υπάρχουνε αναφορές για ερπετοειδή όντα από τα αρχαία χρόνια, ακόμη και πιο παλιά από τα προϊστορικά χρόνια, τα οποία έπαιξαν κύριο ρόλο σαν θεότητες στους αρχαίους πολιτισμούς!! Αλλά συνεχίζεται και μέχρι σήμερα!! Η ( γραμμή αίματος ) δηλαδή η καταγωγή είναι ζωτικής σημασίας για αυτά τα πλάσματα, όπου ενεργούν μέσο των Ιλλουμινάτι, αλλά και των Μασσώνων, οι οποίοι και είναι οι γνωστές μεγάλων και σημαντικών μυστικών όπου δεν προορίζονται για το πλήθος. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν αναφορές για θεούς που τεκνοποιούσαν με κάποια θεϊκά πλάσματα ( τέρατα ) και έφτιαξαν ένα γένος από υβρίδια!!  Πολύ όμως όπως και εγώ πιστεύουν ότι οι Δρακονιανοί είναι οι πρώτοι κάτοικοι της γης, σήμερα πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν τους Γκρίζους ως Δρακονιανούς και για έμενα αυτό είναι μέγα λάθος!!! Οι Δρακονιανοί είναι ερπετόμορφοι, σαυρήτες, η αλλιώς όπως τους ονομάζουν κάποιοι στην βόρειο Ελλάδα φωλιδήτες!! Οι Γκρίζοι έχουν έρθει από κάποιον μακρινό γαλαξία και έχουν χιλιάδες χρόνια εδώ ορμώμενοι από την τωρινή τους κατοικία την μέση γη, ενώ οι Δρακονιανοί προϋπήρχαν όλων!! Αν και αυτοί τώρα ανήκουν στην μέση γη!! Αν και έχουν διασυνδέσεις πολλές με το είδος τους όπου βρίσκεται επάνω στην επιφάνεια της γης. Λέγεται από πολλούς ερευνητές ότι οι Δρακονιανοί και οι Γκρίζοι έχουν κάνει ένα είδος συμμαχίας ώστε να κατακτήσουν τον πλανήτη όλο, με το πιο πολύτιμο φορτίο του, εμάς!!! Σαν τροφή γιατί και τα δυο είδη είναι κανίβαλοι αλλά και σαν σκλάβους, να δουλεύουμε για αυτούς για δικά τους συμφέροντα!! Δεν είναι τόσοι πολλοί όσο οι άνθρωποι αλλά έχουν τεράστια γνώση στην τεχνολογία, όπου και ενδιαφέρεται ο άνθρωπος!! Η συνάντηση με αυτά τα είδη έχει γίνει επίσημα από τα αρχαία χρονιά, μα τα πρόσφατα χρόνια έγινε το 1935! Οι χώρες που διάλεξαν να φανερωθούν ήτανε η εξής: Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία! Κάνανε συμφωνίες ώστε εμείς να πάρουμε τεχνολογία από αυτούς ( όση θέλανε και θέλουνε να μας δώσουν δηλαδή ), και εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να μπορούν να απαγάγουν ανθρώπους για τροφή τους αλλά και για πειράματα συν ότι μπορούσαν να πηγαίνουν όπου θελήσουν…..

Δυστυχώς στην πορεία για εμάς δεν ήρθανε όπως τα θέλαμε οι Δρακονιανοί χρησιμοποίησαν τους λεγόμενουςΑλοηγκόρ, όπου είναι ένα είδος Γκρίζου με δρακονιανό, ένα υβρίδιο!! Αυτό το υβρίδιο έχει απίστευτη επιτυχία, γιατί έχει το χάρισμα του χαμελέων. Μπορεί και αλλάζει όποια μορφή θέλει για όσο διάστημα χρειαστεί, το μόνο που δεν μπορεί να καλύψει για πολύ είναι τα μάτια τους και κάποιες στιγμές φαίνονται να παίρνουν την μορφή των ερπετών!!

Ο Παντελής Γιαννουλάκης, ο Λουκάς Κακαβόπουλος, ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης έχουν γελοιοποιηθεί αλλά και απορριφθεί από τους λεγόμενους ερευνητές “της Νέας Τάξης”, επειδή υποστηρίζουν ένθερμα το θέμα για τους Δρακονιανούς!!! Είναι όλοι τους αξιόλογοι ερευνητές με κύρος και αξιοπρέπεια που πιστεύω ότι κάποια ήμερα θα δικαιωθούν αν όχι σε όλα ότι έχουν γράψει στα περισσότερα σίγουρα!! Ο Τζων Κιλ έχει γίνει  γνωστός από την έρευνα του όπου και έκανε για χρόνια για τον “Mothman” , ( σημείωση: θα αναφερθώ στο μέλλων για την υπόθεση του πλάσματος αυτού).  Ο Κιλ κατέληξε να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι επισκέπτες  και έφτασε να μιλάει για κάποιους “Σκοτεινούς Θεούς” , από το παρελθόν οπού είναι απόλυτα υπαρκτοί και κρύβονται κάπου στον πλανήτη μας, κάνοντας την εμφάνιση τους όποτε την επιλέξουν αυτοί σε διάφορους ανθρώπους. Με λίγα λόγια αναφέρει στο βιβλίο αλλά και σε πολλές συνδιαλέξεις που έχει κάνει ότι οι σκοτεινοί θεοί είναι παντού τριγύρω μας, στην επιφάνεια της γης, στο υπέδαφος, ακόμη και ανάμεσα μας!! Αυτοί είναι πίσω από τεράστιους ναούς όπου φτιαχτήκανε από κάποιους πολιτισμούς και που τους λάτρευαν ως θεούς με αλλόκοτα πρόσωπα αλλά και σώματα. Λέει ότι ολόκληροι πολιτισμοί στην Ασία, Αφρική, και νότιο Αμερική διαβρώθηκαν από αυτήν την λατρεία των ψεύτικων θεών και καταστράφηκαν………… στο τέλος κάποιας συνδιάλεξης όπου εγώ αναφέρθηκα πολύ λίγο στο τι αναφέρει λέει το εξής: “Οι ερπετοειδής, η ΟΜΑΔΑ ΩΜΕΓΑ επιτίθενται στον πλανήτη μας με σκοπό να μας εξαφανίσουν!!

Ένας συγγραφεύς με το ψευδώνυμο Κομαντάντερ Ξ, ισχυρίζεται ότι ήτανε ένας πρώην αξιωματικός ασφαλείας του Αμερικάνικου στρατού. Λέει ότι είχε πάρει μέρος σε πολλά πειράματα όπου είχε κάνει ο Αμερικάνικος στρατός, πειράματα τα οποία είχανε να κάνουνε με ιπτάμενους δίσκους αλλά και για τις ιδιαίτερες  “ψιονικές” δυνάμεις!! Συχνά πυκνά αναφέρεται στην βάση Ντουλσέ ( Base Dulce ), είναι μια από τις πιο καλα φυλαγμένες και απρόσιτες υπόγειες βάσεις όπου έχει η Αμερική. Όπως λέει ο ίδιος αυτή η βάση μα και όλες οι υπόγειες βάσεις της Αμερικής έχουν φτιαχτεί επάνω σε θεμέλια αρχαίων βάσεων από την εποχή της Αντλαντίδας, και ότι έχουνε φτιαχτεί από μη ανθρώπινες φυλές όντων!! Λέει ότι οι κυβερνήσεις σήμερα δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτούς τους επισκέπτες και τονίζουν ότι έχουν έρθει από το διάστημα δεν θα είναι καθόλου φιλικοί με τους ανθρώπους ( σημείωση: τι να φοβούνται άραγε ότι θα έρθουν από το διάστημα οι Δρακονιανοί; ).  Ο Κομαντάντερ Ξ  εγκατέλειψε την στρατιωτική του καριέρα όταν όπως λέει ο ίδιος ανακάλυψε ότι ο πλανήτης είναι μια φυλακή για εμάς τους ανθρώπους, και ότι είμαστε κοσμικά πειράματα για αυτούς!!! Ο Κομαντέρ Ξ αναφέρει πολλά όπως προσωπικές του εμπειρίες με Δρακονιανούς και ερπετόμορφους, εγώ δεν θα ασχοληθώ με αυτά γιατί έχω πολλά να πω, αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να αναζητήσει το περιοδικό που βγαίνει στην Ελλάδα  STRANGE N42 να διαβάσει το άρθρο του Λουκά Κακαβόπουλου “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ζούνε ανάμεσα μας”. Αν θέλετε και άλλες λεπτομέρειες πιο πολλές και αποκαλυπτικές, αγοράστε κάποια από τα βιβλία του Κομαντάντερ Ξ ,αν θα τα βρείτε, αν είστε τυχεροί μπορεί κάτι να βρείτε στο διαδίκτυο για τον συγκεκριμένο συγγραφέα (;) εκτός και θέλετε να περιμένετε γιατί θα ασχοληθώ με τον Κομαντάντερ Ξ, με πιο πολλά,  πιο εξονυχιστικά στοιχεία όπου θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!!

Όπως καταλαβαίνετε είναι πλάσματα τα οποία έχουν πιάσει θέσεις κλειδιά, φανταστείτε τον εαυτό σας π.χ να γίνετε ένας πετυχημένος τραγουδιστής παγκόσμιας αντήχησης, όταν δούνε ότι ο κόσμος σας λατρεύει ένα ωραίο πρωί θα σας βγάλουν από την μέση και την θέση σας θα πάρει ένα Αλοηγκόρ!!! Ακούγετε τρελό; Είναι!!!!!!! και το καταλαβαίνω, μα δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα με τους Δρακονιανούς!!

Το 1993 γνώρισα στην Γερμανία έναν τύπο όπου και με πλησίασε από κάποιους δικούς του που είχα ενημερώσει ότι θαβρισκόμουν στην περιοχή, εκεί άρχησε να μου λέει για πράγματα τελείως παλαβά και ανισόρροπα!! Το όνομα του ήτανε Bodo …..να με συγχωρείται που δεν αναφέρω το επίθετο του αλλά επειδή βρίσκεται εν ενεργεία σε ότι κάνει δεν μπορώ να το γνωστοποιήσω. Είχα πάει στο Μποχούμ για να δω ένα υπόγειο τούνελ δυτικά της πόλης κάνοντας έρευνες για την μέση γη. Είναι ένα τούνελ το οποίο είναι τόσο παλιό που κανείς δεν ξέρει πότε ανοίχτηκε, οι αρχαιολόγοι μιλάνε για 12.000 χρόνια το λιγότερο!! Κάποιοι που το διασχίσαν και το χαρτογραφήσανε μαζί με αρχαιολόγους μου είπανε ότι η έξοδος του(;) η είσοδος του(;) βγαίνει στην πυραμίδα της Βοσνίας κάπου στους πρόποδες κοντά σε ένα σπίτι της πόλης!!! Εκείνο τον καιρό δεν είχανε κάνει την ανακάλυψη της τεράστιας αυτής πυραμίδας!;! Έτσι λοιπόν με πλησίασε ο Μπόντο και άρχησε να μου μιλά για μια ομάδα όπου δρα παγκοσμίως ακόμα και στην Ελλάδα, δεν μπορούσα να πιστέψω το τι μου έλεγε μέχρι που είδα αποδείξεις σε βίντεο!! Η ιστορία του ξεκίνησε ως εξής: “Εσείς οι Έλληνες είστε γενναία άτομα όπως οι 300 του Λεωνίδα, το έχετε στο αίμα σας!! Εδώ στην Γερμανία είναι δύσκολο να βρεις καλούς “ ΨΥΧΙΚΟΥΣ”  να μην φοβούνται!! Λοιπόν φίλε μου, Έλληνα μου είχε πει για σένα  ο …………. και όταν μου είπε ότι ήρθες εδώ στην πόλη μας ηθελα να σε γνωρίσω!! Ανήκουμε σε μια ομάδα όπου δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, την ξέρουν μόνο όσοι είναι σε αυτήν την ομάδα, αλλά την ξέρουν και οι Δρακονιανοί. Την ξέρουν καλά γιατί δουλειά μας είναι να τους βγάζουμε από την μέση!! Δυστυχώς έχουμε μεγάλες απώλειες γιατί οι καταραμένοι είναι πολύ καλα εξοπλισμένοι από φύση τους με ταχύτητα, νύχια, τεράστια άλματα, “ΨΥΧΙΚΕΣ” δυνάμεις, αλλά και κοφτερά φονικά δόντια!! Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από την Ρωσία από κάποιους  “ΨΥΧΙΚΟΥΣ” ( μέντιουμ ) οπού είχαν εκπαιδευτεί στον ψυχρό πόλεμο για πολλά πράγματα χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους προς τον εχθρό!! Το ίδιο έγινε και από την πλευρά των Η.Π.Α. φτάσανε σε πολύ ψηλά επίπεδα π.χ να μπορούν να σκοτώσουν με την σκέψη τους, να μπορούν να μπλοκάρουν σκέψεις κάποιων σημαντικών ανθρώπων τρελαίνοντας τους για τα καλα, ακόμη να μπορούν να μετακινήσουν με την σκέψη τους τεράστια αντικείμενα όπως, αυτοκίνητα η και φορτηγά ακόμα!! Η ομάδα αυτή στους κόλπους των “ΨΥΧΙΚΩΝ” όπου την ξέρουν και λαμβάνουν δράση ονομάζεται “ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ”, ιδρύθηκε το 1982 στην Αργεντινή από Ρώσους, Αμερικάνους, Έλληνες, Ιάπωνες, Αιγύπτιους, και Αργεντινούς  “ΨΥΧΙΚΟΥΣ”!!  Ήτανε πάνω από 30 άτομα τα οποία πήρανε μέρος στην ομάδα αυτή, οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι είχανε πληροφορίες σοβαρές για τους Δρακονιανούς και είπανε ότι έπρεπε να αναλάβουν δράση για το καλό του πλανήτη, γιατί αν δεν το κάνανε, μέχρι και το 2019 ο μισός πλανήτης θα είχε σοβαρό πρόβλημα από τους Δρακονιανούς και ότι μέχρι το 2044 θα ερχότανε το τέλος της ανθρώπινης κυριαρχίας  με το να είμαστε επίσημα σκλάβοι τους οι μισοί αλλά και οι άλλοι μισοί θα είμαστε η τροφή τους!! Ύστερα από ένα χρόνο ξεκίνησε ο πόλεμος Αργεντινής, Αγγλίας για τα νησιά Φακλάντς!!!  Ήτανε ένας πόλεμος που πολλοί ήτανε αυτοί που δεν καταλάβανε γιατί έγινε!! Αν και η Αργεντινή έχασε επίσημα, οι Δρακονιανοί πήρανε ένα μάθημα με σοβαρές απώλειες από πλευρά τους!! Χάσανε ένα ιερατείο στα νησιά Φακλάντς το οποίο ονομαζόταν “ΝΤΡΑ-ΧΑ-ΡΕΝΧ”, στην γλώσσα τους σημαίνει πύλη!!!  Όπως καταλαβαίνεις έπαθαν σοκ και έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος, δεν περιμένανε με τίποτα ότι οι άνθρωποι θα έφταναν σε σημείο να έχουν τέτοιες  “ΨΥΧΙΚΕΣ” ικανότητες ώστε να μπορέσουν να κάνουν τέτοια ζημιά σε ένα ιερατείο τους και να χαθούν τόσοι πολλοί δικοί τους!!! Ήτανε το πρώτο πλήγμα που δέχθηκαν από τους ανθρώπους με μεγάλη επιτυχία!!! Φυσικά και σήμανε συναγερμός στα ιερατεία τους και αρχίσανε να τους ψάχνουν μετά μανίας για να τους εξολοθρεύσουν, Σ.Ι.Α., ΓΚΑ.ΓΚΕ.ΜΠΕ., ΜΟΣΑΝΤ, ΣΚΟΤΛΑΝΤ ΓΙΑΡΝΤ, μα και άλλες πολλές μυστικές υπηρεσίες από τότε μέχρι και σήμερα ψάχνουν να μας βρουν!! Ο επόμενος πόλεμος έγινε στο Αφγανιστάν!! Ήτανε ο αποτυχημένος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Αφγανιστάν όπου και σπάσανε τα μούτρα τους οι Δρακονιανοί!! Ήτανε ένας πολυετής πόλεμος όπου οι Ρώσοι είχανε πολλές απώλειες, οι πολίτες της Ρωσίας είχανε προβληματιστεί σοβαρά εκείνο το καιρό γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιος ήτανε ο λόγος όπου και είχε εισβάλει η χώρα τους σε μια τόσο φτωχή χώρα όπως το Αφγανιστάν, ειδικά όταν αρχίσανε και είχαν σοβαρές απώλειες χωρίς να καταφέρουν να κάνουν τίποτα!! Ίσως ακούσεις για κάποιες ομάδες στο μέλλον όπου θα είναι κατά τις Μασωνίας και των Ιλλουμινάτι, ομάδες οι οποίες θα είναι μυστικές, όπου λέγονται τρελά πράγματα για αυτές , όπως ότι θα ερχόμαστε από το διάστημα, ότι θα έχουμε υπερόπλα, κ.τ.λ.

Εμείς θα είμαστε πίσω από αυτά, ένα είναι σίγουρο ότι θα έρθουν πολλοί τέτοιοι πόλεμοι στο μέλλον που θα αναρωτιόνται οι άνθρωποι της γης γιατί γίνονται από τις υπέρ δυνάμεις της γης, γιατί θα χτυπάνε μεγάλα κράτη αλλά και μικρά ασήμαντα κράτη; Ο λόγος είναι ότι η ομάδα μας θα βρίσκει και θα εξοντώνει ένα ένα τα ιερατεία τους, έχουμε και  εμείς απώλειες, σοβαρές μα όλοι μας θα δώσουμε και την τελευταία ανάσα μας για την γη!! Ένα έχω να σου πω ο “ΨΥΧΙΚΟΣ” που είναι τώρα επόπτης όλης της παγκόσμιας ομάδας είναι Έλληνας και μου είπε ότι τον ξέρεις ( σημείωση: μέχρι και σήμερα δεν έχω καταλάβει για ποιον μου μιλούσε, ξέρω πάρα πολλά μέντιουμ της Ελλάδος, πιο από όλα; Και αν είναι Έλληνας του εξωτερικού; ), μας είπε ότι το 2012 θα κριθούν πολλά πράγματα για την εξέλιξη του πολέμου μεταξύ εμάς και των Δρακονιανών, πόλεμος που θα δείξει το ποιος θα κερδίσει στο μέλλον η όχι!! Εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε για αυτόν ότι είναι από τους ανθρώπους που έχουν έρθει από “έξω”, δηλαδή έκτος πλανήτη γη!! Δεν μας το έχει πει ο ίδιος μα οι δυνάμεις του πλησιάζουν τις “ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”!! Μας είπε ότι εσείς οι Έλληνες θα παίξετε σοβαρό ρόλο όταν θα πλησιάσει ο καιρός εφόσον θα σας έχουν ταπεινώσει και ξευτελίσει σαν λαό παγκοσμίως!!! Οι ηγέτες σας οι οποίοι οι μισοί είναι υπό την επιρροή και έλεγχο των Δρακονιανών θα αρχίσουν να κάνουν πολλά λάθη, αυτό θα γίνει γιατί η “ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΡΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΟΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ”, αυτή η ενέργεια θα ενεργοποιήσει τους τόπους “δύναμης” της χώρα  σας  δημιουργώντας μια πνευματική μετάλλαξη σε πολλούς ανθρώπους,σε εσάς αλλά και παγκοσμίως. Τότε με τα γεγονότα τα οποία θα υπάρχουν εκείνο το καιρό η Ελλάδα θα καταρρεύσει πολιτικά φέρνοντας το μέγιστο χάος σε όλα τα υπόλοιπα κράτη της γης!!! Οι Δρακονιανοί το ξέρουν και θα προσπαθήσουν μέσο πολλών ενεργειών να στηρίξουν την Ελλάδα ώστε να μην καταρρεύσει πολιτικά, γιατί αν γίνει αυτό θα έχουν χάσει το μισό παιχνίδι επάνω στην γη!! Δεν μπορούν να ανατρέψουν αυτήν την ενέργεια που έρχεται, γίνετε κάθε 13.000 χρόνια, την τελευταία φορά όπου έγινε αυτό οι Έλληνες νίκησαν τους Δρακονιανούς Αντλάντιους και ύστερα από λίγα χρόνια βούλιαξε η Ατλαντίδα για πάντα!! Το πως γίνετε να βουλιάξει μια τόσο μεγάλη ήπειρος είναι λίγο απίστευτο αλλά ίσως και να μπορεί να γίνει, το λέω αυτό γιατί αν γινότανε κάτι τέτοιο γεωλογικά θα έφερνε πολλές αλλαγές τον πλανήτη μας, όπως σεισμούς τεραστίων εντάσεων, τσουνάμι όπου θα καταπίνανε ολόκληρους πολιτισμούς κ.τ.λ.

Ο λόγος που δεν γίνανε αυτά όλα είναι γιατί η Ατλαντίδα ήτανε μια χώρα όπου είχανε φτιάξει οι Δρακονιανοί (Γκρίζοι) από απομεινάρια των διαστημοπλοίων τους, έμοιαζε σαν ένα τεράστιο νησί η μια ήπειρος, είχανε πολλούς ανθρώπους υπό τον έλεγχο τους και συντηρούσαν αυτό το νησί, είχανε ανεπτυγμένη την τεχνολογία ώστε να έχουν ιπτάμενα αντικείμενα και να μπορούν να πηγαίνουν όπου θέλουν στον πλανήτη μας. Δυστυχώς για αυτούς όταν θέλησαν να κατακτήσουν την γη οι Έλληνες όπου ήξεραν τι είναι ακριβώς οι Αντλάντιοι,  πολέμησαν εναντίον τους όταν θέλησαν οι Αντλάντιοι Δρακονιανοί να εισβάλουν στην Αθήνα. Από τότε με εισχώρησαν στο εσωτερικό της γης για να ανασυνταχθούνε,όχι ότι δεν είχαν ξανά μπει στο εσωτερικό της αυτή ήτανε η τέταρτη φορά στην ιστορία της γης. Οι άνθρωποι που γλύτωσαν από τον πνιγμό διασκορπίστηκαν παντού φτιάχνοντας τεράστια μνημεία (Μάγιας, Τοτέλκοι, Μοτσές) μενίρ, κάποιες πυραμίδες κ.τ.λ. υπό την επήρεια της ψυχικής δύναμης των Δρακονιανών……..

Μου είπε και άλλα πολλά που δεν μου επιτρέπεται να πω, όχι ακόμα, το θέμα αν είναι αλήθεια όλα αυτά ή όχι ήδη έχουν αρχίσει και φαίνονται, το αν τα πιστεύεται ή όχι είναι δικό σας θέμα, αν όχι πείτε ότι διαβάσατε μια φανταστική ιστορία. Υπάρχουν όμως πολλά σημάδια από την άγνωστη αυτή ομάδα ενάντια των Δρακονιανών, Μασόνων, Ιλλουμινάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνουν πιστευτά όλα αυτά, για μένα όμως είναι για εσάς τα συμπεράσματα είναι στην δικιά σας κρίση.

Το θέμα δεν έλειξε εδώ για τους δρακονιανούς θα συνεχίσω και στην επόμενη αναφορά μου έως τότε να είστε όλοι καλα!! Αν δεν πιστευτέ σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


11 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 17

 1. το τελευταιο βίντεο είναι μωρο δρακονιανος;Αχχχ πολύ γλυκουλια είναι όταν γεννιούνται μετα γίνονται σαν τους γονεις τους και γίνονται αιδια και κακιστοι.Οσο για το πως ήρθαν με την σειρα τα πλάσματα στην γη ριπές οτι πρωτοι ηταν οι δρακονιανοι μετα ποιοι ήρθαν;

  1. Gkkal!!!!

   ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 20% ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 80% ΥΠΕΡ ΝΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΥΚΙΤΑΤΟΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

   ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Σαφώς και θέλω τη γνώση πρώτα απ’όλα γιατί κάτι μέσα μου είναι άδειο και θέλει να μάθει τι σκατά κάνω εδώ?Αν και η θεωρία μου είναι οτι κάθε άνθρωπος έρχεται για να κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα πάνω στη γή το οποίο έχει ήδη καθοριστεί απο την πρώτη μέρα που γεννηθηκε και πήρε το πρώτο ερέθισμα..Όμως ποιός καθορίζει ποιός θα γεννηθεί και ποιό θα είναι το ερέθισμα του?
  Ποιά είναι τα μυστικά αυτού του πλανήτη και ποιά η πραγματική του ιστορία?Γιατί όλα αυτά κρύβονται απο εμάς και γιατί δε μπορούμε να τα μάθουμε?Ποιός είναι πίσω απο αυτά τα χιλιετή σχέδια?Ποιός μπορεί να ζήσει τόσο πολύ?!
  Γι’αυτό θέλω να συναντίσω αυτά τα άγνωστα όντα , αρχικά (όποια και αν είναι αυτά , δρακονιανοί θες? νεφελίμ θες?) και να μάθω τα πάντα για την ιστορία..Την πραγματική ιστορία..Σε αυτό θα δέιξει το μέλλον..Αν δημιουργήθηκα γι’αυτό θα συμβεί..Τώρα αν μου επιτραπεί να μιλήσω για αυτά που άκουσα σαφώς και θα τα μεταδώσω..

  Αλλά όλοι αυτοί που θεωρούν οτι γνωρίζουν , γνωρίζουν?Αυτοί που νομίζουν οτι ξέρουν τα πρίν και τα μετά , ξέρουν? Αυτοί που λέγοντε διαβασμένοι , ξέρουν πραγματικά αν είναι?
  Το καλύτερο είναι όπως έλεγε και ο Σωκράτης είναι να ξέρεις την άνγεια σου..
  Οπότε όπως σου έχω ξαναπεί αν δε ΔΕΙΣ δε θα μάθεις..Αλλα για να δείς κατα την άποψη μου , πρέπει να θέλει οτιδήποτε είναι αυτό που κυβερνάει τη ζωή μας , να δείς..

  Ο χρόνος θα δείξει..Και αν θες την άποψη μου αυτοι που πραγματικά ξέρουν , είναι το πολύ 10 άτομα..

  Εχω διαβάσει και μυθολογία και Πλάτωνα και αρκετά αρχαία κείμενα.
  Το πως μπορείς να ερμηνεύσεις ένα πράγμα έχει να κάνει με το τι πιστεύεις.Αν το δείς εσύ θα πείς οτι ο Οδυσσεας π.χ. ήταν στη μέση γή..Αν το δεί κάποιος π.χ. φαν του Λιακόπουλου θα πεί οτι ο Οδυσσέας πολεμούσε Νεφελίμ πάνω στη γή γιατί τότε αυτά κυριαρχούσαν..Όλα είναι θέμα αντίληψης..Αλλά έχουμε σωστή αντίληψη? Δεν ξέρω..Όταν μάθω και αν μάθω θα σου δώσω την δική μου ερμηνεία για τα πράγματα..

  Να ‘σαι καλα.

  1. Αγαπητέ φίλε SPIRIT!!!!!
   Είναι ανάλογα ο κάθε άνθρωπος τι γνώσεις επιδιώκει να μάθει και αναζητά και γω πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έρχεται με κάποιο σκοπό στην γη αυτήν, από ποιον και πως έχει καθοριστεί σε αυτήν την απάντηση μόνο θεωρητικές απαντήσεις μπορώ να σου δώσω ότι κάτι μας έφτιαξε αυτό είναι σίγουρα……
   Τα μυστικά του πλανήτη και η πραγματική ιστορία κρύβονται επιμελή από τα μαύρα ιεράτεια ώστε το ανθρώπινο γένος να είναι πάντα στην μη αυτογνωσία, την ανυπαρξία και την χαώδη κατάσταση για τα όλα του πλανήτη αυτού.
   Το να συναντήσεις Δρακονιανούς δεν θα ήταν και τόσο εύλογο αλλά ούτε και φρόνιμο. Το να δεις κάτι για να μάθεις υπάρχουν πολλοί τρόποι, να το δεις ζωντανό, να το διαβάσεις, να το δεις φτιαγμένο σε αγάλματα, να το δεις στην φύση, να το δεις μέσω μιας ιδεολογίας, να το δεις μέσω μιας θρησκείας, μέσω μιας εξίσωσης , στο κλάμα ενός μωρού, στου ουρλιαχτό ενός λύκου, στο κλάμα μιας πονεμένης γυναικάς, στο χιόνι , στο κρύο, στο σκοτάδι , στο φως ……….
   Είναι ο καθένας το τι γνώση αναζητά, εγώ έχω πει πολλές φορές ότι λέω κάποια πράγματα για διαλευκάνω κάποιες καταστάσεις το αν τι πιστέψεις κάποιος ή όχι αυτό εμένα δεν με αφορά αλλά ούτε και με νοιάζει. Αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν καλά για τι γνώσεις πρόκειται.
   Εγώ δεν βλέπω τον Οδυσσέα αν είχε πάει στην μέση γη ….ο Όμηρος το αναφέρει ότι πήγε στα Τάρταρα δηλαδή στην κάτω γη , μέση γη, κοίλη γη πάρτω όπως θέλεις εγώ ειδικά εγώ δεν διαστρεβλώνω κάτι το οποίο διαβάζω, βρίσκω, ερευνώ έτσι η αντίληψη μου μένει αντικειμενική και όπως είναι!!!!
   Όπως έχω ξαναπεί ο Λιακόπουλος δεν είναι ερευνητής για μένα αλλά ένας καλός έμπορος-συγγραφέας .
   Γιατί το λέω αυτό όπως και για πολλούς άλλους <<ερευνητές-σύγγραφείς>> διότι ότι διαβάζουν και ότι τους τσαμπουνάνε δημιουργούν μια αντίληψη δικιά τους και την αποτυπώνουν στο χαρτί για να εντυπωσιάσουν και να οικονομήσουν. Ποιος από αυτούς έχει βγει από το σαλόνι τους ή το γραφείο τους για να κάνει επιτόπιες έρευνες στην Ελλάδα ή και σε άλλα κράτη?
   Είναι πολλοί λίγοι αυτοί που το έχουν κάνει. Αν λοιπόν η αντίληψη σου ότι η γνώση πρέπει να έχει αντίληψη τότε η γνώση γίνεται χαοτική και περνάμε στην θεωρεία του χάους όπου βάση της αντίληψης όλα είναι εφικτά!!!! Η γνώση είναι γνώση και για να την μάθει κάποιος πρέπει να ψαχτεί και αν μπορεί να την εξελίξει τότε γίνεται οιωνός της γνώσης και όχι της αντίληψης……….
   Μέχρι εδώ , να είσαι καλά και να θυμάσαι
   Γνώση είναι το σύμπαν, γνώση είναι το φως αλλά και το σκότος , γνώση είναι ο πόνος προς το ανθρώπινο σώμα για να δείξει που υπάρχει για να δείξει το πρόβλημα και να προειδοποιήσει αν ο πόνος ήταν αντίληψη θα ήμασταν όλοι σακάτηδες και μακαρίτες σήμερα. Η γνώση έρχεται αν κάποιος την αναζήτηση με κάθε κόστος…….. αν είσαι έτοιμος και θέλεις πραγματικά την γνώση που εσύ θέλεις να μάθεις θα την βρεις πραγματικά ίσως όχι τώρα ίσως μετά από κάποιους μήνες ίσως μετά από κάποια χρόνια !!!!

 3. ΦΙΛΕ Spirit!!!!

  1) ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ…… ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΙΣΤΟΕΙΔΟΙ ΜΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΙΧΘΥΟΣ Η ΕΡΠΕΤΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΘΕΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ DNA Ως ΠΑΘΗΣΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ!;! ΠΟΙΑ ΠΑΡΕΚΡΤΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ!;! ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΕ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ……

  2) ΑΝ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑ!!!! ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!;! ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ …..

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

  ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΟΥΣ!!! ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΟΥΣ!;! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!;! Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ!;! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΟΣ!;! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ << ΨΥΧΙΚΟΣ >> ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΩΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ!;! ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΟΥΣ…..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ 30 ΜΑΖΙ!!!!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ……. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ!;!

  ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ!!!! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!! ΒΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ!!!! ΔΥΣΚΟΛΟ!;! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!! ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ!!!!

  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗΝ!!!!

  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!! ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ:

  ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ….ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ!;!

  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!;!

  ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΓΕΝΝΕΤΗΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΝ…..

  ΜΕ ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!!!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΗΛΛΟΕΞΟΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ!;! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!;! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΓΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΟΛΛΕς ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!;! ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΤΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ!;!

  ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ!;!

  ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!;!

  ΟΤΑΝ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ!;! ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Η ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!;!

  ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΗ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!;!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΠΑΖΜΟΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ…… ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ Η ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΦΟΥΚΑΡΙΣΚΟΙ!!!!

  ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΥΡΟΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΓΝΩΣΤΟ-ΙΣΤΟΦΑΓΟΥΣ!!!!

  Η ΓΝΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ…..ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ……

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ=ΓΝΩΣΗ=ΜΕΛΛΟΝ=ΕΛΠΙΔΑ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!;! Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ=ΤΕΧΝΗΤΟ-ΦΤΙΑΧΤΟΙ=ΜΕΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΙ=ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ!;!

 4. Μερικές παρατηρήσεις και ερωτήσεις.

  Παρατηρήσεις :
  1)Το βίντεο με το παιδάκι δεν έχει σχέση με δρακονιανούς , αλλά έχει ιχθύαση τύπου αρλεκίνου.Εϊναι κληρονομική ασθένια και παρουσιάζεται μονο σε άνδρες.Έχει καταγραφεί εδώ και 4 αιώνες η ασθένεια.

  2) Η Ρωσία όπως και οι ΗΠΑ έκαναν πόλεμο στο Αφγανιστάν για το πιο προφανές πράγμα.Το όπιο.Το Αφγανιστάν είναι η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή οπίου παγκοσμίως.Μιλάμε για πολλά δις απο τα ναρκοτικά..Απλά δίνω και μια δεύτερη εκδοχή..

  Ερωτήσεις
  Εφόσον οι δρακονιανοί είναι τόσο ανώτεροι , πως γίνεται 30 “ψυχικοί” να εμποδίζουν έναν ολόκληρο λαό?!Επίσης οι πρόγονοι μας πως κατάφεραν και νίκησαν τέτοια όντα με τέτοια τεχνολογία και δυνάμεις?
  Και αν είμαστε κατώτεροι στην τροφική αλυσίδα και οι δρακονιανοί είναι πάνω απο εμάς εφόσον είμαστε εγκεφαλικά και μυηκά κατώτεροι γιατί δε το εκμεταλλεύονται?

  Και μια φιλοσοφική ερώτηση αν το έχεις σκεφτεί μου απαντάς.Ο σκοπός του ανθρώπου πάνω στη γή ποιός είναι?

Αφήστε μια απάντηση