THE BLOOP -Ο ΠΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

<< THE BLOOP >>

Ο ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ!!!!

Στις 6/5/1990 ήταν που πρώτη φορά το πολεμικό ναυτικό της Αμερικής άκουσε αυτόν τον τόσο παράξενο ήχο από το σύστημα ( SOSUS ). Tο σύστημα αυτό, είναι ένα υδροφωνικό σύστημα παρακολούθησης οπού είχαν φτιάξει και είχαν τοποθέτηση σε όλες τις θαλάσσιες περιοχές του πλανήτη το πολεμικό ναυτικό της Αμερικής από την εποχή του ψυχρού πολέμου για την παρακολούθηση των πυρηνοκίνητων υποβρυχίων των Ρώσων.  Το Bloop όταν πρώτο εντοπίστηκε από το ( SOSUS ) σήμανε συναγερμός στο πολεμικό ναυτικό της Αμερικής σε σημείο πανικού!! Ο λόγος ήταν ότι ο ήχος αυτός ερχόταν από πολύ βαθιά νερά ( 6.000 μέτρα- 8.500 ) και ακουγόταν σε μια ακτίνα πλάτους γύρω στα 4.850 μέτρα!! Αν και οι πρώτες αναφορές από τον παράξενο αυτόν ήχο ήταν ότι ήταν αμυδρές και όχι δυνατές , Αμερικανοί νόμιζαν στην αρχή ότι οι Ρώσοι είχαν φτιάξει κάποιο υπέρ υποβρύχιο κάνοντας τους να πάθουν κρίση πανικού!! Δεν άργησαν όμως να καταλάβουν ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Αμέσως άρχισαν να καταγράφουν τον ήχο από τα υπέρ ευαίσθητα υδρόφωνα, αμέσως άρχισαν να αναλύουν τον ήχο αυτό που ερχόταν από τα μεγάλα βάθη του ωκεανού!! Δεν μπορούσαν όμως να καταλάβουν τι είναι, το μόνο που συμφωνούσαν όλοι οι ειδικοί είναι ότι ο ήχος αυτός προέρχεται από κάτι το ζωντανό!!!!!!!

Τον πιο δυνατό ήχο ζώου τον παράγει η μπλε φάλαινα μέσα στο νερό, δυστυχώς για αυτούς δεν είχε να κάνει με τέτοιον ήχο οπού και είχαν στην κατοχή τους, αλλά με κάτι πιο παράξενο και πιο μυστηριώδεις!! Άλλοι είπαν ίσως να επρόκειτο για κάποιο είδος τεράστιου καλαμαριού μα ούτε και αυτό έγινε αποδεκτό γιατί τα καλαμάρια δεν παράγουν ήχους, άλλοι είπαν μήπως ήταν από κάποιες ηφαιστειακές υποθαλάσσιες ενέργειες μα ούτε και αυτό έστεκε, άλλοι για υποθαλάσσιους σεισμούς μα ούτε και αυτό έγινε αποδεκτό. Δεν έγινε καμία θεωρία αποδεκτή για το τι θα μπορούσε να είναι ο ήχος αυτός γιατί ο ήχος είναι σαν κάτι μεγάλο να αναπνέει, δηλαδή σαν ανάσα……

Το Αμερικάνικο πολεμικό ναυτικό άφησε να διαρρεύσει το 1997 όλο το θέμα γύρω από τον παράξενο ήχο, από το 1990 ακούστηκε για λίγες εβδομάδες και μετά σταμάτησε. Από τότε από διάφορες πηγές που έχω ξανά ακούστηκε για τρεις μέρες το 1994, για μια εβδομάδα το 1996, και μετά το 1997. Παρ’ όλο που άφησαν επίτηδες οι αρχές να διαρρεύσει δίνοντας ακόμη και ήχους στο κοινό δεν έχουν καταφέρει να βρουν το τι είναι. Η τελευταία φορά που ξανά ακούστηκε ήταν το 2002, 2005, 2008,

Το σημείο που μπορεί κάποιος να ακούσει τον ήχο βρίσκεται από την Νότιο Αμερική από τις Νότιο Δυτικές ακτές της 50ο Ν – 100ο W.  Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν σε ένα θέμα ότι πρόκειται για ένα προφίλ ζωντανού οργανισμού!! Μιλάνε για ένα τεράστιο ον το οποίο βρίσκετε στα βαθειά νερά του ωκεανού και είναι άγνωστο σε εμάς!! Που βρίσκετε όμως όταν εξαφανίζεται ο ήχος ; γιατί αναπνέει λες και είναι κάτι το θηλαστικό; Πρόκειται για έναν απίστευτο μαζικό οργανισμό οπού δεν ξέρει κανένας τίποτα. Για τις περεταίρω έρευνες που έχει κάνει αλλά και κάνει το πολεμικό ναυτικό της Αμερικής δεν έχει δοθεί τίποτα στην δημοσιότητα. Γιατί; Πράγματι είναι ένα τεράστιο αινιγματικό μυστήριο οπού κανείς δεν ξέρει γιατί πρόκειται………… όμως ίσως κάποιος και να ήξερε, ο Λαβκραφτ είχε γράψει: << ……εκεί κοιμάται ο αρχαίος παλαιός θεός Κθούλου, στον βυθό της θάλασσας στην βυθισμένη πόλη της Λ-ριε…… >>. Θα μου πείτε το πάω μακριά; Ίσως αλλά δεν το πάω εγώ πάει από μόνο του το μόνο σίγουρο οπού και να κοιτάξετε για το θέμα αυτό είναι ότι όλοι συμφωνούν σε κάτι, ότι πρόκειται για ζωντανό οργανισμό τεραστίων διαστάσεων, το ποσό;………….δεν ξέρουν!! Οι ήχοι που ακολουθούν είναι οι ήχοι που έχει δώσει το Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό στο κοινό. Ακούστε τους καλά, όχι μια και δυο αλλά πολλές φορές, τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Μην βιαστείτε να πείτε ότι είναι κάτι που ξέρετε γιατί εδώ και μια εικοσαετία κανείς ειδικός δεν ξέρει τι είναι!!!!!

Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Άμα δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

 

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


5 σκέψεις στο “THE BLOOP -Ο ΠΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

  1. ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ TRE ΠΡΏΤΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!! THE INVIZIBLE LYCAN TEAM!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ!! ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ,ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΈΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Η ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΑΤΗΤΑ ΜΕΡΗ ΤΙΣ ΠΊΝΔΟΥ; ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Η ΠΥΝΔΟΣ ΤΟ 40% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΗΜΙΕΣ ΔΑΣΗ ΠΕΔΙΑΔΕΣ Κ.Τ.Λ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΤΉΔΕΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ Η ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΊΣΟΥΝ(!!;!!) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΥΤΑ ΩΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΆ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΑΧΝΕΙ!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΓΡΑΦΩ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΧΕΡΙΑΣ. ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΩΗΣΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ!! ΣΊΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΔΎΝΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΝΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙΟ ΠΛΈΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΣΠΗΛΑΙΟ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΊΝΔΥΝΟΙ…… ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΩΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ… ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΥΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ !! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ….

  2. νομιζω ειναι απο τα ποιο συγκλονιστικα κειμενα που εχω δει στο site. γενικα δυσκολα πιστευω σε οτιδηποτε που βλεπω γυρω. οκ υπαρχουν ενδειξεις για πολλα μυστηρια. ενδειξεις ομως.
    οπως και να εχει συνεχιστε την καλη δουλεια.
    αλλωστε τασσομαι υπερ του ¨”Άμα δεν πιστέυτε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.”
    ΥΓ αν ειναι τοσα πολλα τα μυστηρια πανω στον πλανητη. τοτε μαλλον ειναι και πολλοι οι κινδυνοι γυρω μας.

Αφήστε μια απάντηση