ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ part 27

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 27

 Ποτέ δεν σταμάτησα να ερευνώ το θέμα της μέσης γης, έτσι ψάχνοντας για αποδείξεις έπεσα σε μια πολύ πιστική πληροφορία για μένα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν το 1934 από το LA Times , για μια αναφορά για τον « Πολιτισμό Των Ερπετόμορφων Ανθρώπων ή, των Σαυροειδών Ανθρώπων!!! >> που κάποτε ζούσαν κάτω από το υπέδαφος της πόλης. << Μήπως περίεργα Ανθρωποειδή όντα ζουν και ζούσαν κάτω από τον υπόγειο χώρο του Λος Άντζελες πριν από 5000 χρόνια; >> ρωτά το άρθρο, παρέχοντας ένα παράξενο χάρτη θησαυρού από την υπόγεια κάτω πλευρά της πόλης. Ηθελα να σας δώσω μια γεύση από περίεργο μείγμα της ιστορίας της gonzo αρχαιολογίας, Poltergeist -όπως   η προ-Κολομβιανή πολιτιστική, και την εκκίνηση ομάδας γεωφυσικών ερευνών:

Έτσι δε σταθερά [μια <<  γεωφυσική μηχανικός ορυχείων >> του Γ. Warren Shufelt] πιστεύουν ότι ένας λαβύρινθος των κατακομβών με ανεκτίμητα χρυσά δισκία μπορούν να βρεθούν κάτω από το κέντρο του Λος Άντζελες. Και ότι ο μηχανικός και οι βοηθοί του έχουν οδηγήσει ήδη έναν άξονα 250 ποδιών στο έδαφος, το στόμιο του άξονα βρίσκετε στη Βόρεια Hill Street με θέα στη Sunset Boulevard, Spring Street και Broadway. Έτσι, είναι πεπεισμένος ο μηχανικός του αλάθητου του μηχανήματος ραδιενεργών ακτινών Χ  που τελειοποιήθηκε από αυτόν για την ανίχνευση της παρουσίας της για ορυκτά και σήραγγες κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, μια συσκευή με την οποία λέει ότι έχει εντοπιστεί ένα μοτίβο από κατακόμβες και  θόλους που αποτελούν τη χαμένη πόλη, που σκοπεύει να συνεχίσει την αποστολή του άξονα προς τα κάτω μέχρι να έχει φτάσει σε ένα βάθος των 1000 μέτρων πριν από τη διακοπή επιχειρήσεις.

Το άρθρο δείχνει ότι αυτή η αρχαία υπόγεια πόλη <<  ορίζεται σαν Σαυροειδή υπόγεια πόλη (?) >>, όλοι μαζί, ο μηχανικός του << ραδιόφωνο ακτινών-Χ >> συσκευή συνέχιζε να ανιχνεύει τα κατοικήσιμα κενά κάτω από τη μητρόπολη. << Ήξερα ότι ήμουν πάνω από ένα μοτίβο του τούνελ, κατάθετε ο  Shufelt είναι εισηγμένες, και είχα χαράξει την πορεία των σηράγγων, τη θέση  από τα διάσπαρτα μεγάλα δωμάτια κατά μήκος της διαδρομής της σήραγγας, καθώς και η θέση των κοιτασμάτων χρυσού, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το πως φτιάχτηκαν και που είχαν πάει όλα τα μπάζα…. >>. Είναι γνωστό ότι εκείνη την εποχή από το άρθρο της εφημερίδας ότι πολύ κόσμος είχε ενθουσιαστεί με την όλη ιδέα, βέβαια άλλοι είχαν τρομοκρατηθεί και άλλοι ενθουσιαστεί μα οι έρευνες σταμάτησαν απότομα.

Η περιοχή ξεχάστηκε από τους αρχαιολόγους μα και από τους χρυσοθήρες που πολλούς από αυτούς δεν κατάφεραν να βγουν ποτέ από μέσα από τους λαβυρινθώδες διαδρόμους του υπόγειου αυτού πολιτισμού. Όμως μετά το 1940-1945 ο στρατός ή κάποια μυστική υπηρεσία ενδιαφέρθηκε για την όλη υπόγεια περιοχή. Έγιναν έργα τεραστίων κονδυλίων και όλοι πίστεψαν ότι βρέθηκε ο περιβόητος χρυσός…… μα τίποτα δεν ανακοινώθηκε ποτές. Τα έργα ξεκίνησαν το 1947 ( Εποχή που έγινε το περιβόητο όσο και αναμφισβήτητο ατύχημα στο Ρόζγουελ ) έως και το 1955. Όλα τα έργα έγινα υπογείως που μέχρι και σήμερα επιζώντες της εποχής εκείνης και αν κάποιος τους ρωτήσει για το θέμα αυτό θα τους απαντήσουν ότι σίγουρα κάτι το πολύ περίεργο έχει γίνει εκεί μέσα και εξακολουθείτε να γίνετε!!

Το πιο παράξενο είναι ότι όταν τελείωσαν τα έργα στην συγκεκριμένη περιοχή άρχισαν αραιά και που Σαυροειδή Ανθρωποειδή όντα και έκαναν την εμφάνιση τους, οι μόνοι που μιλάγανε για τους Σαυροειδείς Ανθρώπους ήταν οι Χόπι μια φυλή ινδιάνων που για πολλούς σήμερα είναι πολύ αινιγματικοί σαν λαός.

Είναι μια πολύ ενθουσιώδης ιστορία για τους ένθερμους υποστηρικτές της Μέσης Γης όπως είμαι και εγώ, αλλά και για αυτούς που λένε ότι η θεωρία της Μέσης Γης είναι μια φάρσα κάποιων ερευνητών αλλά και φαντασία κάποιων συγγραφέων. Υπάρχουν τόσες αποδείξεις που τις μαζεύω μία μία και θα τις καταγράφω εδώ. Αν βέβαια μας αφήσουν << κάποιοι >> που μας πολεμούν από την πρώτη δημοσίευση μας. Αν βλέπετε ότι αργούμε να δημοσιεύσουμε κάτι είναι από αυτό. Εμείς δεν θα σταματήσουμε όπως έχω ξανά δηλώσει αν όμως σταματήσουμε να εκπέμπουμε να ξέρετε ότι μας έχουν κλείσει, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ part 27

 1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΈΡΡΙΠΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……… ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ:

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 2. Καλημέρα αγαπητοί φίλοι ερευνητές.
  Ακόμα ένα αποκαλυπτικό άρθρο-απόδειξη!
  Φίλε Saman Lycan, ακόμα και ένας συνάνθρωπος
  μας να σε διαβάζει και να ενημερωθεί περί Μέση-Γης,
  τότε σαν αρθρογράφος και ερευνητής έχεις δικαιωθεί!!
  καθώς και οι κόποι τόσων χρόνων έρευνας.
  Έστω και ένας!
  Παρακαλώ συνέχισε και εσύ και οι συνεργάτες σου
  την όμορφη ενημέρωση,εγώ προσωπικά σας διαβεβαιώνω
  πως το θέμα της Μέσης-Γης μέσα από την σελίδα σας,
  θα γίνει γίνει γνώστό σε πόλλους ιστότοπους,και έχω
  τον λόγο μου που το κάνω αυτό.
  Να είστε όλοι καλά.

Αφήστε μια απάντηση