ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!

Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι μακριά από την έδρα μου για μια πολύ παράξενη έρευνα που κάνω όπου θα την αναρτήσω στο μέλλον. Παρ’ όλα τα χρόνια που κουβαλώ στην πλάτη μου και παρ’ όλα τα παράξενα και περίεργα, μυστικιστικά πράγματα που έχω δει…. Καθώς κάθισα τώρα λίγο να ξαποστάσω σκέφτηκα ότι μου λείπει η αγάπη!!!! Έτσι τελείως ξαφνικά!!!! Πάνω στης σκέψης τον ειρμό άνοιξα την αλουμινένια τσάντα μου που έχω τα πράγματα της έρευνας μου και άνοιξα το λεξικό ( δεν αναφέρω πιο να μην θεωρηθεί  διαφήμιση ) πηγαίνοντας στην λέξη αγάπη!!!! Γράφει:

<< αγάπη : 1α.ψυχική διάθεση που κυριαρχείται από αισθήματα φιλίας, στοργής, συμπάθειας, τρυφερότητας, αφοσίωσης. ANT μίσος: Πατρική / μητρική / αδερφική / αγνή / άδολη / αιώνια ~. H τυφλή ~ της για το γιο της την κάνει να μη βλέπει τα ελαττώματά του. ~ για τα ζώα. Mε όλη μου την ~, κατακλείδα σε επιστολές. || ~ για την πατρίδα / την ελευθερία. β. ερωτικό συναίσθημα· έρωτας: Φλογερή ~. Tου ορκίστηκε αιώνια / παντοτινή ~. Tης έδειχνε σε κάθε ευκαιρία την ~ του. Kρυφή / μεγάλη ~. ΠAΡ έκφρ. όποιος χάνει στα χαρτιά* κερδίζει στην ~. || το αγαπημένο πρόσωπο· αγαπημένος: H ~ μου έστειλε ένα γράμμα. H Mαρία ήταν η πρώτη του ~. ~ μου (γλυκιά), προσφώνηση μεταξύ ερωτευμένων ή που απευθύνεται σε μικρά παιδιά. γ. (πληθ.) για εκδήλωση αγάπης συνήθ. στις εκφράσεις είναι όλο αγάπες. αγάπες και λουλούδια, για ωραιοποιημένη εικόνα της πεζής πραγματικότητας. ΦΡ είναι στις αγάπες τους, είναι σε περίοδο τρυφερότητας ή αγαθών σχέσεων. 2α. (θεολ.) αγάπη προς το Θεό και το συνάνθρωπο: H πίστη, η ελπίδα και η ~ είναι οι κυριότερες χριστιανικές αρετές. H ~ προς τον πλησίον. (έκφρ.) για την ~ του Xριστού, ως εκδήλωση αγάπης προς το Xριστό. β. Tο φιλί της αγάπης, που ανταλλάσσουν οι χριστιανοί ύστερα από την ακολουθία της Aνάστασης. γ. Aγάπη, η ακολουθία του εσπερινού την ημέρα του Πάσχα· δεύτερη Aνάσταση. 3. (ιστ.) Aγάπες,τα κοινά δείπνα των πρώτων χριστιανών. 4. μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον για κτ. που μας προκαλεί ευχαρίστηση· πάθος*: ~ για την τέχνη / την επιστήμη / τα σπορ. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη ~ για τη μουσική. αγαπούλα η YΠΟKΟΡ στη σημ. 1β: ~ μου (γλυκιά), προσφώνηση μεταξύ ερωτευμένων >>.

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα πουν ότι ψευδολογώ ή αμπελοφιλοσοφώ μα δεν είναι έτσι, το σκέπτομαι ως παράξενο, μα ωραίο παράξενο διότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν γράψει για την αγάπη μα ακόμα πάρα πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει τι είναι!!!! Θα προσθέσω και γω δυο λόγια στο παγκόσμιο μελάνι που έχει χυθεί για την αγάπη!!!!

Αγάπη = από τα ποιο ωραία συναισθήματα σε όλο το σύμπαν αλλά και από τα ποιο δυνατά όπλα όπως λένε κάποιοι μυστικιστές!!!! Πραγματικά όμως ξέρει κανείς τι είναι η πραγματική αγάπη!;! Πώς να την αναλύσει και να την καταλάβει!;! Να την νιώσει!!!! Ακούω συχνά την φράση << είμαι ερωτευμένος-η >> η φράση αυτή αν κάποιος την αναλύσει θα δει ότι δεν σημαίνει ότι αγαπά διότι ερωτευμένος-η είναι αυτός ή αυτή που είναι παθιασμένη με το ταίρι του χωρίς να υπάρχει αγάπη μα να υπάρχει αμοιβαίος έρωτας!!!!

Υπάρχουν πολλοί που λένε:

Αγαπώ το αυτοκίνητο μου.

Αγαπώ το σπίτι μου.

Αγαπώ την χώρα αυτή.

Αγαπώ τα λεφτά.

Κτλ, κτλ, εγώ πιστεύω ότι είναι τα συναισθήματα τα οποία κάνουν τον άνθρωπο να νιώθει ωραία για να τα λέει έτσι!!!! Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως κάποιος ξένος να πεθάνει για την πατρίδα μας,  κάποιος που αγαπά το σπίτι του διότι έχουν περάσει κάποιες γενναίες από κει μέσα και έχει δεθεί τόσο που του έχει δημιουργήσει πραγματική αγάπη τόσο αγνή και δυνατή που όταν κάποιος θελήσει να του το πάρει για οποιοδήποτε λόγο θα δώσει μέχρι και την ζωή του για να το κρατήσει!!!!

Επίσης αγάπη πραγματική την βρίσκουμε στους γονείς, πατέρα, μητέρα όταν ειδικά κινδυνεύουν τα παιδιά τους προτιμούν να πάρουνε την θέση τους και να χάσουν την ζωή τους ώστε να ζήσουν αυτά!!!! Επίσης το ίδιο γίνεται και με ένα ζευγάρι άντρα ή γυναίκα που αγαπά πραγματικά ο ενας τον άλλον!!!! Το συναντάμε και σε κάποια ήδη στο ζωικό βασίλειο, οι λύκοι είναι μονογαμικά ζώα όπως οι κύκνοι, οι αετοί, τα γεράκια, τα περιστέρια, οι γλάροι, κτλ, κτλ!!!! Σε όλα αυτά τα ζώα αλλά και σε άλλα που δεν ανέφερα όταν ένα από τα δυο πεθάνει κανένα δεν ξανά βρίσκει ταίρι, κάποιες φορές στους Λύκους αλλά στου κύκνους και στις χήνες τους είναι τόσο βαριά η απώλεια που μετά από λίγο καιρό πεθαίνουν και αυτά με την σειρά τους από βαθιά μελαγχολία!!!! Απίστευτο!;! Πράγματι, μα αυτή είναι η πραγματική αγάπη!!!!

Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα έντονης στοργής και προσωπικής αφοσίωσης[1]. Στη φιλοσοφία, η αγάπη είναι μια αρετή που εκπροσωπεί την ανθρώπινη ευγένειασυμπόνια και στοργή. Η αγάπη βρίσκεται στο κέντρο πολλών θρησκειών, (σύμφωνα με τη χριστιανική φράση, «ὁ θεòς ἀγάπη ἐστίν») ή επίσης οι Αγάπες, κοινές εστιάσεις των πρώτων Χριστιανών[2]. Η αγάπη μπορεί επίσης να περιγραφεί ως δράση προς άλλους υποκινούμενες από συμπόνοια[3]. Ή, και ενέργειες προς άλλους βασισμένες στην στοργή[4].

Η λέξη αγάπη μπορεί να αναφέρεται σε μία πληθώρα διαφορετικών συναισθημάτων, καταστάσεων και συμπεριφορών. Τα συναισθήματα αυτά μπορούν να ποικίλουν από την επιθυμία για ρομαντική αγάπη (έρωτας), την πλατωνική αγάπη που ορίζει τη φιλία[5], την οικογενειακή αγάπη μεταξύ ατόμων με συγγενικούς δεσμούς έως και τη θρησκευτική αγάπη και αφοσίωση[6]. Η μεγάλη αυτή ποικιλία των χρήσεων και εννοιών της λέξης, σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων που περιλαμβάνει, καθιστά δύσκολο τον ορισμό της αγάπης συγκριτικά με άλλες συναισθηματικές καταστάσεις.

1

Κινέζικο ιδεόγραμμα για την αγάπη. Μια καρδιά (μέση) ανάμεσα στους χαρακτήρες για την αποδοχή, το συναίσθημα και την αντίληψη (πάνω και κάτω), που συμβολίζουν ένα ανώτερο συναίσθημα.

Η αγάπη, στις διάφορες μορφές της, αποτελεί κίνητρο σύναψης διαπροσωπικών σχέσεων, και λόγω της μεγάλης ψυχολογικής σημασίας της, είναι ένα από τα πιο συχνά θέματα έμπνευσης στις τέχνες.

Σύμφωνα με την επιστήμη, η αγάπη είναι μία εξέλιξη του ενστίκτου επιβίωσης, που αρχικά είχε σαν σκοπό να κρατήσει τους ανθρώπους κοντά, απέναντι σε απειλές καθώς και να διευκολύνει τη συνέχιση του είδους μέσω της αναπαραγωγής[7].

Θυμάμαι είχα ανοίξει ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη και είχα δει το εξής που είχε γράψει για την αγάπη:

Αγαπώ θα πει χάνομαι”

 “Τι είναι η αγάπη;

Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη.

Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονάει κι αυτός που συμπονάει.

Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται.

Μα στην αγάπη είναι ένας.

Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα.

Δεν ξεχωρίζουν.

Το εγώ κι εσύ αφανίζονται.

ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ…”

 

Νίκος Καζαντζάκης

Ψάχνοντας σε όλη την λογοτεχνία του κόσμου και μη δεν υπάρχει άλλη λέξη που η  έννοια της να έχει τόσο πολύ συζητηθεί. Και πως να μην συζητιέται!;! Είναι λογικό . Υπάρχει παντού, μέσα μας, γύρω μας, δίπλα μας και πολλές φορές έρχεται απέναντι μας και κάποιες άλλες τελείως ξαφνικά!!!! Αγάπη μπορεί να δίνεις χωρίς να το επιδιώκεις ή μπορεί να παίρνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις  Τι είναι αγάπη; Από παιδιά ψάχνουμε να δώσουμε  την απάντηση κάποιοι ίσως να την έχουν νιώσει και πάρει και κάποιοι άλλοι να μην έχουν καταφέρει τίποτα!!!!

Έχω  επίγνωση τους γεγονότος ότι επιχειρώντας  να αναλύσουμε το τι είναι αγάπη έχουμε στα χέρια μας ένα μυστήριο, ένα παράξενο μυστήριο. Η έννοια της αγάπης είναι πάρα πολύ μεγάλη και  πάρα πολύ βαθιά  για να μπορέσει ποτέ να κατανοηθεί ή να μετρηθεί ή να περιοριστεί στο πλαίσιο των λέξεων και πιστεύω ότι και αιώνια να ζούσαμε θα συνεχίζαμε να γράφουμε για αυτήν!!!!

Ένα αποτέλεσμα της μυστηριώδους αλλά και παράξενης φύσης της αγάπης είναι, ότι κανένας δεν έχει ποτέ, καταλήξει σ’ έναν αληθινά ικανοποιητικό ορισμό της αγάπης. Σε μια προσπάθεια εξήγησης, αυτό το λέω διότι η αγάπη διαιρέθηκε σε διάφορες κατηγορίες :

Έρωτας, φιλία, αγάπη,  τέλεια αγάπη, ατελής αγάπη κ.λπ. Από τη μεριά μου, ωστόσο, τολμώ να δώσω ένα μοναδικό ορισμό της αγάπης, και πάλι με πλήρη επίγνωση ότι πιθανόν σε κάποιο σημείο ή σε κάποια σημεία να είναι ατελής, μυστικιστική και παράξενη!!!!

Aγάπη , είναι να αισθάνεσαι  την ζεστασιά της ανάσας του/ης κι ας βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά .  Να νιώθεις τη σκέψη του να σε αγκαλιάζει , το χέρι του/ης να σε  ακουμπά και να σε χαϊδεύει όταν αισθάνεσαι μόνος/η… το δάκρυ του/ης να τρέχει στο μάγουλο όταν είσαι στεναχωρημένος/η …την αγκαλιά του/ης να σε προστατεύει όταν κινδυνεύεις … Αγάπη είναι η αύρα του να σε κάνει να χαμογελάς και να αισθάνεσαι δυνατός/η  να αντιμετωπίσεις τα πάντα στη ζωή, αγάπη είναι να συγχωράς χωρίς να ζητάς μα και χωρίς να πονάς!!!!

Λένε πως όταν αγαπάς , θα πρέπει να αφήνεις  στον  άλλον την ελευθερία του, χωρίς πιέσεις και καταναγκασμούς, χωρίς ενδοιασμούς και αμέριστη εμπιστοσύνη… Όμως ο καθένας  εκδηλώνει τα συναισθήματα του με τον δικό του τρόπο και  σύμφωνα με τις δικές του πεποιθήσεις , βιώματα , ψυχικές  ανάγκες  , χαρακτήρα και παρορμητισμό… Μα όταν γίνεται αυτό τότε δεν υπάρχει αγάπη μα ένα είδος τυραννίας!!!!

Από την  άλλη, όταν αγαπάει κάποιος, επιθυμεί  να βρίσκεται συνεχώς με το αντικείμενο του πόθου του, να μπορεί  συνεχώς να εκδηλώνει αυτά  που νοιώθει, ανεξαρτήτως  στιγμής και διάθεσης, να γεύεται τον έρωτα τους , να μοιράζονται πράγματα  και να νοιώθει  ευτυχής την ώρα που βρίσκεται  κοντά του… Ίσως αυτό να είναι ένα από τα παράξενα της αγάπης…..!!!!

Η αγάπη δεν μπορεί να οριστεί  έτσι απλά γιατί είναι πολυσύνθετη, πολυδιάστατη, θεόσταλτη, τέλεια, τυφλή, αλλά και θεόσπαρτη προς όλους και όλα τα πράγματα τους σύμπαντος!!!! Η αγάπη δεν είναι απόλυτη, ούτε  και μπαίνει σε καλούπια, εδώ λένε κάποιοι τότε δεν είναι αγάπη, μα είπα πιο πάνω η αγάπη δεν μπορεί να οριστεί!!!! Κι ούτε μπορείς να την μετρήσεις  ή να την συγκρίνεις ή ακόμα και να την μοιράσεις ή να διαγράψεις!!!! Υπάρχουν φορές που την υποτιμάς και άλλες που είναι δύσκολο να αντιληφθείς το μεγαλείο της γιατί ίσως είναι κρυφή για κάποιο λόγο και αυτό είναι που το κάνει τόσο παράξενο αλλά και μυστικιστικό κάποιες φορές!!!! Η απουσία της είναι μαχαίρι κοφτερό όταν ο άλλος σου λείπει, υπάρχουν κάποιοι που το αντέχουν και κάποιοι άλλοι όχι και δίνουν τέλος στην ζωή τους, μα υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που περιμένουν να ξανά σμίξουν την αγάπη τους μέχρι το τέλος χωρίς ποτέ να ξανά αγαπήσουν πραγματικά!!!! Αυτή είναι η αγάπη!;! Για τον καθένα μας είναι ίδια μα και διαφορετική συνάμα μα και παράξενη!!!! Μου ήρθε ένα ποίημα να βγάλω για την αγάπη…. μικρό!!!!

 ΑΓΑΠΗ

 

ΑΓΑΠΗ!!!! ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!;! ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΚΑ!;! Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ!;! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΟΧΙ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΡΙΣΕΙ!!

ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΟΥ ΤΑΡΤΑΡΟΥ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ!! ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΜΩΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ!!

 

Εδώ θα ήθελα να κλείσω το θέμα της αγάπης αν και θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά αλλά προτού κλείσω θα ήθελα να πω ότι ο Χριστός ήταν η μοναδική θεότητα η οποία ήρθε στην Γη μίλησε, έπραξε και πέθανε για την αγάπη κάνοντας τον την μοναδική θεότητα που έδειξε πώς να αγαπάει ο ενας τον άλλον!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!

 1. η πιο μεγαλη αρετη του ανθρωπου ειναι να εχει καρδια. μα η πιο μεγαλη ακομα ειναι οταν χρειαζεται να παραμερισει την καρδια του.την αγαπη μας αυριο θα τη διαβαζουν τα παιδια στα σχολικα βιβλια πλαι στα ονοματα των αστρων.τασος λειβαδιτης

  και για να μην ξεφευγουμε απο το υφος της ιστοσελιδας σαμαν..ειδες τι τρομερη υπερφυσικη περα απο χρονο και χωρο σχεση και επικοινωνια δημιουργει η αγαπη στους ανθρωπους..τρανη αποδειξη της δυναμης της και ρολου της απο τον δημιουργο..

 2. Μπορεί να μην με γνωρίζεις, αλλά εγώ ξέρω τα πάντα για σένα…. Ψαλμοί 139:1
  Γνωρίζω πότε είσαι καθιστός και πότε όρθιος…. Ψαλμοί 139:2 Ξέρω κάθε βήμα σου… Ψαλμοί 139:3
  Ακόμη και οι τρίχες του κεφαλιού σου είναι μετρημένες… Ματθαίος 10: 29-31
  Γιατί φτιάχτηκες κατ’ εικόνα μου… Γένεσις 1:27
  Μέσα σ’εμένα ζεις, κινείσαι και υπάρχεις…Πράξεις 17:28
  Σε γνώριζα πριν ακόμη διαμορφωθείς στην μήτρα της μητέρας σου…Ιερεμίας 1:4-5
  Σε διάλεξα όταν σχεδίαζα την δημιουργία… Εφεσίους 1:11-12
  Δεν ήσουν ένα λάθος…. Ψαλμοί 139:15-16

  Γιατί όλες οι μέρες σου είναι γραμμένες στο βιβλίο μου…. Ψαλμοί 139:15-16

  Εγώ όρισα την ακριβή ώρα της γέννησης σου και που θα ζούσες ….Πράξεις 17:26
  Γιατί φοβερά και θαυμάσια πλάστηκες…. Ψαλμοί 139:14
  Εγώ σε διαμόρφωσα στη μήτρα της μητέρας σου…. Ψαλμοί 139:13
  Και σε έφερα στον κόσμο την ημέρα που γεννήθηκες….. Ψαλμοί 71:6
  Με έχουν παρουσιάσει λάθος άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν….Ιωάννη 8:41-44
  Δεν είμαι απόμακρος και θυμωμένος αλλά είμαι η απόλυτη έκφραση της αγάπης….. Α Ιωάννη 4:16
  Και είναι επιθυμία μου να σε κατακλύσω με την αγάπη μου….. Α Ιωάννη 3:1
  Απλά επειδή είσαι παιδί μου και είμαι ο πατέρας σου….. Α Ιωάννη 3:1
  Σου προσφέρω περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να σου προσφέρει ο σαρκικός σου πατέρας…. Ματθαίος 7:11
  Γιατί είμαι ο τέλειος πατέρας….. Ματθαίος 5: 48
  Κάθε καλό δώρο που λαμβάνεις έρχεται από το δικό μου χέρι….. Ιακώβου 1: 17
  Γιατί εγώ είμαι ο προμηθευτής σου και φροντίζω για όλες τις ανάγκες σου…. Ματθαίος 6: 31-33
  Το σχέδιο μου για το μέλλον σου ήταν πάντα γεμάτο με ελπίδα……Ιερεμίας 29:11
  Γιατί σε αγαπώ με αγάπη παντοτινή…. Ιερεμίας 31:3
  Οι σκέψεις μου για σένα είναι αμέτρητες όπως οι κόκκοι της άμμου στην ακρογιαλιά…. Ψαλμοί 139:17-18
  Και χαίρομαι για σένα με τραγούδια….Σοφονίας 3:17
  Δεν θα σταματήσω πότε να κάνω καλό για σένα….. Ιερεμίας 32:40 Γιατί είσαι το πολύτιμο απόκτημα μου….Έξοδος 19:5
  Επιθυμώ να σε στερεώσω με όλη την καρδιά μου και όλη την ψυχή μου…. Ιερεμίας 32:41
  Αν με ψάξεις με όλη την καρδιά σου θα με βρεις…..Δευτερονόμιο 4:29
  Ζήτα την ευτυχία σου σε εμένα και θα σου δώσω ότι η καρδιά σου λαχταρα….. Ψαλμοί 37:4
  Γιατί εγώ είμαι αυτός που σου έδωσα αυτές τις επιθυμίες….Φιλιππησίους 2:13
  Είμαι ικανός να κάνω για σένα περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς…… Εφεσίους 3:20
  Γιατί εγώ είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου…..
  Β Θεσσαλονικείς 2:16-17
  Εγώ είμαι επίσης ο πατέρας που σε παρηγορεί σε όλες τις δυσκολίες σου…..Β Κορινθίους 1:3-4
  Όταν είσαι συντετριμμένος, εγώ είμαι κοντά σου….. Ψαλμοί 34:18 Όπως ένας βοσκός κουβαλάει ένα πρόβατο, σε κουβαλάω κοντά στην καρδιά μου….Ησαΐας 40:11
  Μια μέρα θα σβήσω κάθε δάκρυ από τα μάτια σου…Αποκάλυψις 21:3-4
  Και θα πάρω μακριά όλο τον πόνο που υπέφερες πάνω σε αυτή την γη…. Αποκάλυψις 21:4
  Είμαι ο πατέρας σου και σε αγαπώ όπως ακριβώς αγαπώ τον γιο μου, τον Ιησού…. Ιωάννη 17:23
  Γιατί στον Ιησού η αγάπη μου για σένα φανερώνεται …. Ιωάννη 17:26
  Και ήρθε να δείξει πως είμαι μαζί σου και όχι εναντίον σου…..Ρωμαίους 8:31
  Και να σου πει ότι δεν λογαριάζω τις αμαρτίες σου….
  Β Κορινθίους 5:18-19
  Ο Ιησούς πέθανε ώστε εσύ κι εγώ να συμφιλιωθούμε…..
  Β Κορινθίους 5:18-19
  Ο θάνατος του ήταν η υπέρτατη έκφραση της αγάπης μου για σένα….. Α Ιωάννη 4:10
  Έδωσα ότι αγαπούσα περισσότερο για να κερδίσω την αγάπη σου…. Ρωμαίους 8:32
  Εάν δεχτείς το δώρο του γιου μου, του Ιησού, δέχεσαι εμένα…..
  Α Ιωάννη 2:23
  Και τίποτα δεν θα σε χωρίσει πια από την αγάπη μου….. Ρωμαίους 8:38-39
  Έλα σπίτι και θα κάνω την μεγαλύτερη γιορτή που έχει γίνει στον ουρανό…..Λουκάς 15:7
  Ήμουν πάντα πατέρας και θα είμαι πάντα πατέρας…. Εφεσίους 3:14-15
  Η ερώτηση μου είναι … θα γίνεις παιδί μου;….. Ιωάννη 1:12-13 Σε περιμένω… Λουκάς 15:11-32
  Με αγάπη, ο Πατέρας σου
  Ο Παντοδύναμος Θεός

  http://agiotokos-kappadokia.gr/

Αφήστε μια απάντηση