ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΥΦΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΟVGOROD ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ !!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΥΦΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ  ΝΟVGOROD  ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ !!!!!

Η παραπάνω εικόνα είναι μια εικόνα από το σόναρ της ομάδας Ocean Explorer από τη Σουηδία. Ψάχνουν για ναυάγια, όταν, στις 19 Ιουνίου, το σόναρ που χρησιμοποιούσαν έδειξε στην οθόνη αυτήν την φωτογραφία με το συγκεκριμένο αντικείμενο!!

Ο επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε:

<< Σε 87m μεταξύ Σουηδίας και Φινλανδίας, είδαμε ένα μεγάλο κύκλο, περίπου 60 μέτρα σε διάμετρο, >> είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

<< έχουμε δει  πολλά περίεργα πράγματα σε αυτή τη δουλειά, αλλά κατά τη διάρκεια των 18 χρόνων που κάνω αυτή την δουλειά  ως επαγγελματίας δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο!!! >>

<< Το σχήμα είναι τελείως στρόγγυλο …  ένας τέλειος κύκλος!! >>.

Ο κ. Lindberg είπε ότι η ομάδα έχει επίσης σημειώσει ό, τι  κάποια κομμάτια του σκάφους είναι 300μ πάνω στο δίσκο.

Η ομάδα υποστηρίζει ότι τα κομμάτια δείχνουν ότι έχουν μετακινηθεί, είτε από τα ρεύματα ή από κάτι άλλο στον πυθμένα του ωκεανού.

Έξι από τα εννέα μέλη της ομάδας κοιμόντουσαν στις κουκέτες τους επί του πλοίου της Ocean Explorer κατά τη στιγμή της ανακάλυψης, αλλά τρία έβλεπαν το σόναρ.

<< Δεν μπορούσα να πιστέψω >> αυτό που έβλεπαν.

Ο κ. Lindberg, δήλωσε η ομάδα του δεν θα επιχειρήσει να διερευνήσει το δίσκο.

<< Δεν είναι στη ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ μας, δεν μας ενδιαφέρει  αυτό το αντικείμενο, αφού μπορεί και να μην είναι τίποτα >>, είπε.

Όμως και πάλι θα μπορούσε να είναι κάτι .. Το βρίσκω περίεργο το γεγονός ότι ένας σύγχρονος  κυνηγός  θησαυρών θα περιμένει μέχρι την ευκαιρία να βρει ένα πεσμένο UFO ή ακόμα και ένα υποβρύχιο Stonehenge, τα οποία θα φέρνουν ανείπωτα πλούτη.
Όλα αυτά φαίνεται ως μια προσπάθεια σε φήμη, και ίσως κάποια οικονομική υποστήριξη. Αλλά πάλι, ποιος ξέρει.

Η Ocean Explorer ομάδα έβγαλε αρκετά εκατομμύρια δολάρια το 1997, όταν βρήκε το ναυάγιο του εμπορικού πλοίου Γιονκόπινγκ.

Στο πλοίο είχε μια παρτίδα του 1907 Monopole Heidsick κρασιά μεγάλης φήμης ,  οι λάτρεις του κρασιού snapped έδωσαν  περίπου 13.000 δολάρια ανά τεμάχιο.

Όταν λοιπόν βρέθηκε αυτός ο τέλειος κύκλος στο πυθμένα βγήκε μια φήμη ότι ίσως είχαν βρει ένα ιπτάμενο δίσκο. Το έκανε αυτό γιατί ήθελε χρηματοδότηση για την έρευνα που θα έκανε παρ’ όλα τα λεφτά που είχε κερδίσει από πολλά ναυάγια!!!

Βεβαία κανένας δεν περίμενε να είναι το Ρωσικό βασιλικό σκάφος NOVGOROD που χάθηκε το 1847 κάτω από συνθήκες πολύ μυστήριες !!!

Βεβαία ο υπεύθυνος  της καταδυτικής αυτής ομάδας ίσως το ήξερε λένε κάποιες κακές γλώσσες, αλλά για να μαζέψει τους χρηματοδότες …….

Η ανακάλυψη αυτή έγινε στις 11/ 7/ 2011 ο υπεύθυνος κατάδυσης προτού ξεκινήσουν οι ανακαλύψεις του σκάφους είχε δηλώσει:

<< Εξαρτάται από τον υπόλοιπο κόσμο να αποφασίσει τι είναι αυτός ο κύκλος εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για ιπτάμενο δίσκο. >>

Δείτε τα παρακάτω βίντεο ειδικά αυτό που δείχνει ότι είναι ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος από την ταινία του πόλεμου των άστρων!! Με αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο κέρδισαν πολλούς χρηματοδότες …..έξυπνο!!!

Τα πρώτα βίντεο δείχνουν το σκάφος πως ήταν. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=cbSpZ7MAMnA&feature=related

INVISIBLE LYCANS TEAM


Αφήστε μια απάντηση