ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!! ΑΓΓΕΛΟΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!!

ΑΓΓΕΛΟΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;!!

 

Άγγελοι!!!! Όταν ακούμε αυτήν την λέξη τρέχει  το μυαλό μας στην Χριστιανική αλλά και στην Μουσουλμανική θρησκεία φέρνοντας στον νου μας όντα σαν και εμάς τους ανθρώπους στην όψη με την μόνη διαφορά ότι έχουν φτερά στην πλάτη!!!

Βεβαία από την άποψη την θρησκευτική δεν είναι άνθρωποι είναι πλάσματα που τα έφτιαξε ο θεός για να τον εξυπηρετούν!!! Δηλαδή για να καταλάβω ένας θεός χρειάζεται προσωπικό; Τι θεός είναι αυτός που χρειάζεται κάποιους για να κάνουν τα θελήματα του; Αφού είναι ο θεός αυτός που μπορεί να κάνει τα πάντα γιατί να έχει τα εξής:

Α) Αγγέλους οι οποίοι είναι πολεμιστές;

Β) Ποιον φοβάται ο θεός και έχει αγγέλους πολεμιστές;

Γ) Γιατί ο Σατανιήλ εναντιώθηκε για να του πάρει την θέση; Για εμάς τους ανθρώπους όπως λένε;

 

 

Ένα είναι σίγουρο ότι οι ιερείς και οι κληρικοί θα με χαρακτηρίσουν αιρετικό και σφετεριστή ή ακόμη και ίσως με την πιο κλασική ερμηνεία τους αντίχριστο!!!! Δεν τους κατηγορώ αλλά έχουν άδικο εγώ δεν είμαι φανατικός χριστιανός με παρωπίδες!!

Ας έρθουμε λοιπόν στο θέμα μας το οποίο είναι και το ζητούμενο. Τι είναι ο άγγελος; Είναι θεϊκό ον όπως έχουμε μάθει από τις θρησκείες που τα αναφέρουν ως όντα που εκπληρώνουν τις επιθυμίες του θεού χωρίς καμία αντίρρηση όσο σκληρή και αν είναι; Στα ιερά βιβλία αναφέρεται ότι ο θεός την πρώτη μέρα έφτιαξε αυτό, την δεύτερη εκείνο, την τρίτη το άλλο ώσπου την έβδομη μέρα ξεκουράστηκε!! Εδώ θα σας κάνω την εξής ερώτηση. Που αναφέρει ότι έφτιαξε τους αγγέλους; Εφόσον δεν υπήρχε τίποτα εκτός του θεού τα ιερά βιβλία το γράφουν ολοκάθαρα που αναφέρει ότι έφτιαξε τους αγγέλους; Δεν μιλάω για τα σημερινά ιερά βιβλία αλλά για τα ιερά βιβλία που έχουν οι παλαιοημερολογίτες και όχι οι εκσυγχρονιστές που πλέον τα φτιάχνουν και τα κόβουν στα μέτρα τους όπως αυτοί θέλουν!!

 

Οι άγγελοι υπήρχαν από ανέκαθεν, από την αρχαιότητα, αλλά ακόμα και από την προϊστορική περίοδο, σε όλους τους πολιτισμούς του τότε κόσμου!! Αλλά τι είναι πράγματι οι άγγελοι; Είναι ακριβώς όπως τους περιγράφει η θρησκεία……..  αν είναι έτσι που πήγε  << το πάντα χου παρών και τα πάντα πληρών >> εφόσον έχει την δύναμη να κάνει τα πάντα και να βρίσκεται παντού ανά πάσα ώρα και στιγμή τι τους θέλει τους αγγέλους με λίγα λόγια!;!

 

Στην αρχαία Ελληνική θρησκεία, ο ρόλος των αγγέλων δεν είναι τόσο ξεκάθαρος όσο στην Βαβυλώνα!! Στην μυθολογία μας υπάρχουν φτερωτές οντότητες όπως είναι οι άγγελοι χωρίς όμως να αποκτούν το νόημα των θρησκευτικών αγγέλων!! Υπάρχουν πολλές μορφές σε παρά πολλά αγγεία και σε διάφορα έργα τέχνης  για τις συγκεκριμένες οντότητες, οπότε υποθέτω ότι οι αρχαίοι Έλληνες μόνο ανυποψίαστοι δεν θα έπρεπε να θεωρηθούν!! Το ίδιο πίστευαν και οι Ρωμαίοι, που πίστευαν επίσης σε καλά αλλά και σε κακά πνεύματα που βρίσκονταν κοντά στους ανθρώπους ή για να τους βοηθήσουν ή για να τους αγχώσουν!!! Οι αρχαιολόγοι σε μια ανασκαφή στην Πομπηία βρήκαν μια πολλή παράξενη τοιχογραφία που εντυπωσιάστηκαν με αυτό που απεικόνιζε!!! Παρουσίαζε έναν άνδρα που εμείς σήμερα ονομάζουμε Άγγελο!!! Όχι ότι δεν είχαν βρει και άλλες μορφές από αγγέλους μα αυτή εδώ ήταν περίεργη σε κάποια σημεία!! Η τοιχογραφία αυτή δεν είναι καμία τυχαία βρίσκεται στην  ( βίλλα του Publius Fannius Sinistor ) μια βίλλα που έχει και άλλες μυστηριώδεις τοιχογραφίες όπως ανάφεραν οι ειδικοί αρχαιολόγοι!! Δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο Publios Fannius Sinistor ήταν ένας μυστικιστής της εποχής εκείνης ή άνηκε σε κάποια κάστα ή σε κάποια μυστική εταιρία της εποχής εκείνης!!! Η απεικόνιση του αγγέλου αυτού δεν είναι όπως οι άλλες αν παρατηρήσετε καλά την τοιχογραφία θα δείτε ότι τα αυτιά του είναι μυτερά αλλά και μακριά προς τα επάνω όπως των ξωτικών!!! Τα μαλλιά του είναι αλλόκοτα τραβηγμένα και λυτά προς τα πίσω, στα χέρια του κρατάει έναν δίσκο ο οποίος είναι τελείως επίπεδος. Δεν έχει να κάνει με δίσκο που έβαζαν τα εδέσματα τους οι Ρωμαίοι επάνω και μέχρι και σήμερα κανείς δεν έχει δώσει μια λογική απάντηση το τι ήταν η τι είναι ο δίσκος αυτός!!! Τα φτερά του αλλά και όλο το μοτίβο έχει μια απαλή χρεία του πράσινου χρώματος το ίδιο και ο μαίανδρος από πάνω στην λεζάντα…. Σε καμία άλλη τοιχογραφία της Ρώμης δεν έχει χρησιμοποιηθεί αυτό το χρώμα. Μήπως ο καλλιτέχνης ήθελε να δείξει το χρώμα του λυκόφως; Η το χρώμα μια άλλης διάστασης οπού ζουν τα όντα αυτά; Αλλά πιστεύουν πολλοί ότι το μυστικό βρίσκεται στον μαίανδρο, αν και θυμίζει το σχέδιο της αντίστροφης σβάστικας, αλλά  είναι πιο περίπλοκο αλλά και πιο τονισμένο!! Σαν λαβυρινθώδης μαίανδρος δηλώνοντας ότι για να βρεις τον δρόμο για αυτά τα όντα είναι περίπλοκος και δύσκολος να διαβαστεί αν δεν έχεις μυηθεί!!!!

Το ισχυρό πιστεύω των Βαβυλώνιων ήταν ότι οι άγγελοι όχι μόνο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή τους ήταν αλλά σύμφωνα με το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ  κάθε άνθρωπος καθοδηγείτε από έναν Άγγελο, που στέλνεται από τους θεούς στην γη ειδικά για εκείνον αλλά και για την προστασία του. Έτσι η ιδέα του φύλακα άγγελου δεν είναι κάτι καινούριο!! Το ξέρατε ότι οι Βαβυλώνιοι είχαν και αυτοί αρχάγγελους οπού απεικονίζετε στους τοίχους του παλατιού της πόλης Νιμρούντ!!;!! Οι αρχάγγελοι τους αντιπροσώπευαν και από κάτι, ένας αντιπροσώπευε την ομορφιά, άλλος την επιστήμη, άλλος την ιατρική, άλλος την τέχνη, άλλος  την αθανασία, άλλος τον θάνατο και πάει λέγοντας το ζήτημα!!

Βεβαία το ζήτημα των αγγέλων αναπτύχτηκε από την θρησκεία των Εβραίων οπού και αναπτύχτηκε μέσα από την αγία γραφή!! Οι αρχαίοι Εβραίοι τους ονόμαζαν << Malakh >>!! Δεν υπήρχαν από ανέκαθεν τους δημιούργησε ο θεός ( γιατί δεν το αναφέρει όταν δημιούργησε τον κόσμο και το σύμπαν ), αλλά είναι αθάνατοι. Πάντα σύμφωνα με την γραφή χωρίζονται σε ιεραρχίες, με τις κατώτερες από αυτές να περιλαμβάνουν τα χερουβίμ και τα σεραφείμ!!

Υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές των αγγέλων που πιστεύουν ότι οι άγγελοι είναι όπως τους εννοεί η θρησκεία. Μέχρι που κατά καιρούς έχουν ιδρυθεί και κάποιες αδελφότητες <<  αγγέλων και ανθρώπων >>!!  Μην χαίρεστε είναι οι πιο κλειστές αδελφότητες που υπάρχουν και δεν ξέρει κανείς τίποτα για αυτούς το τι γίνεται εκεί μέσα!! Από την άλλη οι άγγελοι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα γιατί είναι όντα του θεού άραγε τι δουλειά  θέλουν σε κάποιες αδελφότητες αν είναι έτσι οι οποίες είναι τόσο κλειστές!;! Τι φοβούνται μην τους ζητάει ο καθένας χάρες ή προσευχές για να τα πραγματοποιήσει ο Κύριος;

 

Αλλά ας φτάσουμε στο ζουμί της υποθέσεως για αυτά τα φτερωτά πλάσματα!! Υπάρχουν πολλοί μυστικιστές αλλά και μύστες , ενδιάμεσοι, ερευνητές, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ της ορθοδοξίας αλλά και της καθολικής εκκλησίας, όπως σαμάνοι, βουδιστές ιερείς, Ινδουιστές, που τους ξέρουν με την κανονική τους ονομασία!!!! Η ονομασία που τους έχει δοθεί εδώ στην γη αλλά και σε άλλους  κατοικήσιμους πλανήτες είναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!!

Αυτήν την ονομασία την είχα ακούσει πολλές φορές αλλά δεν ήξερα για πια όντα μιλούσαν αυτοί που ήξεραν, ώσπου βρέθηκα στην Καλαμπάκα συγκεκριμένα στα Μετέωρα το 1993. Δεν θα πω σε πιο μοναστήρι αλλά ούτε και το όνομα του ηγούμενου θα καταθέσω γιατί όπως καταλαβαίνετε θα τον φέρω σε πολύ δύσκολη θέση ίσως να τον καθαιρέσουν μετά από αυτά που θα αναφέρω, ίσως να μην ήταν καν σε εκείνη την περιοχή και να ήταν σε ένα άλλο μέρος. Η αλήθεια ότι έμαθα, το έμαθα από έναν ηγούμενο ενός περιέργου μοναστηριού. Θα σας παραθέσω την συζήτηση που έκανα μαζί του και έμαθα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα για τους αγγέλους. Θα ονομάσω το ηγούμενο καλόγηρο Πάτερ,  απλώς …..

 

SAMAN LYCAN

Πάτερ μιας και γνωριστήκαμε και είπαμε τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που ίσως για εσένα να είναι ταμπού και να μην θέλεις να απαντήσεις. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δεν θα παρεξηγηθώ αλλά ούτε θα σου κακιώσω.

ΠΑΤΕΡ

Να ακούσω την ερώτηση σου και θα σου πω αν θα μπορέσω να σου απαντήσω ή όχι.

SAMAN LYCAN

Θα ήθελα να μου πεις αν πράγματι πιστεύεις αν υπάρχουν άγγελοι αλλά και πια είναι η γνώμη σου για αυτά τα όντα;

ΠΑΤΕΡ

Άγγελοι; Μα το λέει η λέξη είναι αγγελιοφόροι!!

SAMAN LYCAN

Αυτό το ξέρω…. Μόνο αυτό έχεις να μου πεις Πάτερ για τους αγγέλους;

ΠΑΤΕΡ

( χαμογελάει σκεπτικός ) Από ότι βλέπω είσαι από αυτούς που επιμένουν!! Θα σου πω μα ότι σου πω θα τα αναφέρεις όταν εγώ θα έχω φύγει για το μεγάλο ταξίδι. Συμφωνείς;

SAMAN LYCAN

Συμφωνώ…!!

ΠΑΤΕΡ

Ωραία!! Η θρησκεία μας όπως και οι Μουσουλμάνοι αλλά ακόμα και οι Εβραίοι πιστεύουν τους αγγέλους σαν όργανα του θεού. Μα οι άγγελοι υπάρχουν από την αρχή του χρόνου πριν ακόμα φτιαχτεί η γη…..

SAMAN LYCAN

Συγνώμη πάτερ αλλά πιστεύω ότι ακούγεσαι αιρετικός!!!

ΠΑΤΕΡ

Τι είναι ο αιρετικός; Αυτός που λέει την αλήθεια ή αυτός που θέλει να την διαστρεβλώσει; Άστο αυτό θα το συζητήσουμε άλλη φορά. Λοιπόν όταν έγινα ιερέας πριν παρά πολλά χρόνια μπορώ να σου πω ότι πίστευα τα πράγματα όπως μου τα είχαν μάθει…. Μα δεν ήταν έτσι τα πράγματα….. ακόμη και ο ιερέας θα πρέπει να έχει ανοιχτό μυαλό και να βλέπει τα πράγματα όπως τα έφτιαξε ο δημιουργός και όχι όπως θέλει να τα τοποθετεί μια μερίδα ανθρώπων ότι έτσι τα έφτιαξε ο θεός….

SAMAN LYCAN

Δηλαδή πιστεύεις πάτερ όπως θέλεις εσύ τον θεό και όχι όπως τα λένε τα ιερά βιβλία της χριστιανοσύνης;

ΠΑΤΕΡ

Πιστεύω όπως ακριβώς τα είπε ο Χριστός  και οι απόστολοι μέχρι εκεί!!! Από εκεί και περά δεν τα πιστεύω όπως τα έχουν διαστρεβλώσει και γράψει οι άνθρωποι, γιατί τα έχουν γράψει αλλά και ράψει στα μέτρα τους!! Βεβαία αυτό μπορεί να με κάνει αιρετικό αλλά δεν το λέω φανερά οπού και οπού αν και θα έπρεπε…….

Λοιπόν ας έρθουμε στο θέμα μας. Όταν ήμουν είκοσι χρονών είχα επισκεφτεί το Άγιο Όρος και είχα ασκητέψει εις την Μονή Εσφιγμένου, το ήξερες ότι είναι από τα πιο σκληροπυρηνικά μοναστήρια της ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο;

SAMAN LYCAN

Ναι το γνωρίζω…..

 

ΠΑΤΕΡ

Εκεί κάθισα δώδεκα χρόνια, με δικιά μου βούληση και θέληση, όχι ότι συμφωνούσα με ότι έλεγαν, αλλά επειδή είχα ακούσει για την βιβλιοθήκη με τα χειρόγραφα που διέθετε η μονή…..

Κατάφερα στα δυο χρόνια να μπορέσω να γίνω βοηθός του βιβλιοθηκάριου, έτσι σιγά, σιγά κατάφερα να αρχίζω να αρχειοθετώ αλλά, και να μπορώ να διαβάζω πολλά απίστευτα πράγματα, τα οποία μπορώ να πω στην αρχή μου φαινόντουσαν αιρετικά αλλά μετέπειτα σιγά σιγά κάποια από αυτά άρχισαν να ξεκαθαρίζουν μέσα μου…….  Ένα πρωινό και ενώ αρχειοθετούσα κάποια χειρόγραφα, έπιασα ένα στο χέρι μου από αυτά για να δω που μπορώ να το αρχειοθετήσω. Όταν το έπιασα στο χέρι μου κατάλαβα ότι δεν ήταν σαν τα αλλά χειρόγραφα. Ήταν πιο βαρύ από τα αλλά, αλλά και στην αίσθηση της αφής ήταν τελείως διαφορετικό!!! Κατάλαβα αμέσως κοιτάζοντας το ότι δεν ήταν φτιαγμένο από χαρτί χονδρό ή από πάπυρο όπως ήταν τα πιο πολλά εκεί μέσα………… ήταν από καθαρό δέρμα……..   με την μόνη διαφορά ότι το δέρμα αυτό ήταν από φίδι!!!! Είχε σαράντα πόντους φάρδος  και το μήκος του περνούσε τα τέσσερα μέτρα μήκος!!! Αργότερα από το σχέδιο που είχε η εξωτερική πλευρά του δέρματος  έμαθα ότι ήταν από πύθωνα!!!

 

Ήταν επιμελώς τυλιγμένο και με τρεις σφραγίδες από βουλοκέρια του μοναστηριού σφραγισμένο!!! Είχε δυο άσπρα φαρδιά κορδόνια στην κάθε μια πλευρά του οπού και τυλιγόντουσαν γύρω από το χειρόγραφο τρεις φορές και είχαν τις σφραγίδες φτιάξει πάνω τους για να μην ανοιχτεί…… αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον αλλά και την περιέργεια να το ανοίξω. Παρ’ όλο που παρακάλεσα τον φύλακα της βιβλιοθήκης να το ανοίξουμε με την πρόφαση να το συντηρήσουμε  μου είπε με αυστηρό τόνο << αυτό δεν πρέπει να ανοιχτεί ποτέ >>!! << Είναι πράγματα αιρετικά εκεί μέσα που διαστρεβλώνουν την πίστη… >>!! Εκείνη την  ώρα ένιωσα μια τεράστια επιθυμία να το ανοίξω, πράγμα αδύνατο. Το χειρόγραφο το αρχειοθέτησα και το έβαλα στην βιβλιοθήκη οπού και έμεινε μέχρι την ημέρα που το άνοιξα……

SAMAN LYCAN

Και τι έγραφε….

ΠΑΤΕΡ

Μην βιάζεσαι θα στα πω όλα, η υπομονή είναι αρετή….. Τα επόμενα πέντε χρόνια με έτρωγε κάθε μέρα το τι έγραφε αυτό το χειρόγραφο ώσπου ένα πρωί ο φύλακας της βιβλιοθήκης και βιβλιοθηκάριος απεβίωσε εις κύριον τελείως ξαφνικά. Ο ηγούμενος μιας και ήμουν μαζί με τον βιβλιοθηκάριο τόσα χρόνια μου έδωσε την θέση του και έγινα εγώ ο επόμενος βιβλιοθηκάριος της μονής!!!! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη αλλά δεν την έδειξα, αλλά και η υπομονή μου τόσα χρόνια ήταν τόση ώστε ο πρώην φύλακας της να μιλάει με τα καλύτερα λογία στον ηγούμενο για μένα…… θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου περιμένοντας να ξημερώσει να τρέξω στην βιβλιοθήκη για να ανοίξω επιτέλους εκείνο το χειρόγραφο να δω το τι έγραφε!!! Δεν είχε βγει ο ήλιος καλά καλά και εγώ ήμουν στην βιβλιοθήκη, ούτε στην πρωινή προσευχή δεν πήγα αλλά ούτε στο πρωινό συσσίτιο.

Θυμάμαι όταν το έπιασα ξανά στο χέρια μου ένιωσα ακριβώς όπως και την πρώτη φορά, έκατσα κάτω στο ειδικό τραπέζι που είχαμε για τις επιδιορθώσεις και το άνοιξα!!!! Πρώτα φρόντισα επίτηδες να το σκίσω κάπου ώστε να έχω την δικαιολογία ότι ήθελε επιδιόρθωση, όταν το άνοιξα ξεδιπλώνοντας το στο τραπέζι πάνω, ένα δέος με έπιασε αλλά και μια έκπληξη!!! Το χειρόγραφο ήταν όλο γραμμένο στα λατινικά!!!! Λατινικά!!! Δεν ήξερα λέξη από  λατινικά!!! Είχε ένα τεράστιο τίτλο με κόκκινα γράμματα που έλεγε τα εξής:

<< OBSERVATORES >>

Δεν ήξερα τι ήταν αλλά ούτε και μπορούσα να καταλάβω τι ήταν διότι δεν γνώριζα ούτε μια λέξη !! Η απογοήτευση μου ήταν τεράστια αλλά δεν το έβαλα κάτω. Κάθε μέρα αντέγραφα τα πάντα σε ένα τετράδιο ώσπου το αντέγραψα όλο!! Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια πιο πολύ σε αυτό το παράξενο χειρόγραφο ήταν στο τέλος η ημερομηνία που είχε 666 μ.Χ.!!!! Αμέσως αναγνώρισα την σφραγίδα του θηρίου στην ημερομηνία αλλά η ημερομηνία αυτή υπήρξε και ήταν υπαρκτή δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως την χρονιά του θηρίου, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως για αυτό να το θεωρούσαν αιρετικό το χειρόγραφο αυτό!!! Δεν ήταν αυτό βεβαία όταν ανακάλυψα μετά από χρόνια τι έλεγε το χειρόγραφο κατάλαβα γιατί το θεωρούσαν τόσο αιρετικό…………

 

SAMAN LYCAN

Υπήρχαν και αλλά χειρόγραφα με Λατινικούς χαρακτήρες; Η να το θέσω καλύτερα, υπάρχουν χειρόγραφα και σε άλλες γλώσσες ;

ΠΑΤΕΡ

Ναι βεβαία Αγγλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ουαλικά, Γαλλικά, Τούρκικα, Αραβικά, Αραμαικά, και άλλες πολλές ……ααα!!! Υπάρχει και ένα που είναι στην γλώσσα των Μανδαρίνων!!!!! Υπάρχουν τέτοια χειρόγραφα με απίστευτες γνώσεις από αρχαίους Έλληνες μέχρι ότι πολιτισμό μπορείς να φανταστείς ακόμα και από πολιτισμούς που έχουν εξαφανιστεί ή ακόμα έχουν κατά ποντιστεί στο πέρασμα των αιώνων, καταλαβαίνεις τι εννοώ;

SAMAN LYCAN

Ναι βεβαία…….

ΠΑΤΕΡ

Όταν έφυγα για προσωπικούς λόγους από το μοναστήρι έγινα ιερέας σε μια εκκλησία στην Πάτρα, όσο καιρό ήμουν εκεί έκανα εντατικά μαθήματα Λατινικών και όταν ήμουν έτοιμος άνοιξα το τετράδιο το οποίο είχα αντιγράψει τα πάντα από εκείνο το τόσο παράξενο για μένα χειρόγραφο!!! Θα σου πω τι ακριβώς έλεγε το χειρόγραφο εκείνο….

ΣAMAN LYCAN

Eνα λεπτό να αλλάξω πλευρά της κασέτας από το κασετοφωνάκι Πάτερ…….. έτοιμος!

ΠΑΤΕΡ

Άρχισα με την επικεφαλίδα του χειρόγραφου οπού έγραφε..

<< OBSERVATORES >>

Ήταν κάτι, δεν ξέρω που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον σαν επικεφαλίδα και ας μην ήξερα τι έλεγε, αλλά είχε έρθει πλέον η ώρα και ήξερα τι ακριβώς έλεγε. Η μετάφραση στα ελληνικά ήταν:

<< ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ >>

Παρατηρητές; Κάθισα και σκέφτηκα τι θα μπορούσε να είναι αυτοί οι παρατηρητές, δεν ήθελα να προχωρήσω παρά κάτω την μετάφραση του χειρόγραφου, απλώς σκεπτόμουν το τι θα μπορούσαν να είναι ώσπου πήρα την απόφαση μετά από πολύ ώρα να προχωρήσω. Το χειρόγραφο έγραφε τα εξής:

<< Εγώ ο Vabius Seius Sicinius γράφω αυτήν την αναφορά για τους Παρατηρητές κατόπιν εντολής του EΛΒΕΡΑΙΝΗΗΛ… την καταγράφω όπως ακριβώς μου την είπε στις 6. 6. 666. μ.Χ.

Είναι η τελευταία καταγραφή πάνω στην γη για τους παρατηρητές που κάνουμε εδώ και χιλιετηρίδες, από τον πιο εξελιγμένο πολιτισμό που μπορούσαν και πηγαινορχόντουσαν από την γη στα άστρα αλλά και πίσω μέχρι και την σημερινή εξέλιξη του ανθρώπου.

Όσοι πολιτισμοί πέρασαν πάνω από την γη σύγχρονοι και μη ήξεραν την ύπαρξη για τους Παρατηρητές, ήξεραν αυτά που ήθελαν αυτοί, γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να δώσουν μια τέλεια εξήγηση το τι είναι οι Παρατηρητές.

Πολλοί ήταν οι πολιτισμοί  προϊστορικοί, αρχαίοι, ακόμα και σύγχρονοι που τους χαρακτήρισαν ως θεϊκά όντα επειδή μπορούσαν και πετούσαν, επειδή μπορούσαν από άυλα όντα να πάρουν υλική υπόσταση, γιατί έμοιαζαν καταπληκτικά με ανθρώπους αλλά δεν ήταν, γιατί έπαιρναν όποια μορφή θελήσουν, αλλά και γιατί πάντα ήταν ειρηνικά και πίστευαν στην πλευρά του φωτός και της καλοσύνης.

Στις μέρες μας όμως έχουμε χάσει εμείς οι άνθρωποι αυτήν την τόσο τυχερή επαφή με τους Παρατηρητές γιατί είμαστε άπληστοι και αλαζόνες. Εγώ ο Elveres είμαι αυτός που ήρθα σε επαφή με τους Παρατηρητές οπού εδώ και εκατομμύρια χρόνια βρίσκονται διασκορπισμένοι στην γη αλλά και σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος, κατόπιν εντολής του Μέγα Παρατηρητή ΑLHANIILTH (AΛΧΑΝΗΗΛ) δίνω εντολή να γραφτούν ακριβώς τα λογία του, αλλά και να συνεχίσω την εξήγηση για τους Παρατηρητές εγώ.

 

 

<< ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΨΕΓΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΙ, ΤΟΣΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ!!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΤΕ!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ. >>.

Ο Μέγας Παρατηρητής είπε ότι είχε να πει και χάθηκε χωρίς να τον ξανά δω ποτέ μου. Μα θα σας πω ότι ξέρω για τους Παρατηρητές από αυτά που μου είπαν κάποιοι από αυτούς που γνώρισα, το αν είναι αλήθεια αυτά που θα σας πω , δεν το ξέρω, αν μου είπαν αλήθεια θα σας την πω και εγώ, αν μου είπαν ψέματα θα σας πω και εγώ με την σειρά μου ψέματα!!! Δεν είναι όμως όντα τα οποία λένε ψέματα οπότε για μένα αυτά που θα σας πω είναι μόνο η αλήθεια.

Σε μια συνάθροιση που είχα στην Ρώμη πριν κάποια χρόνια έμαθα σχεδόν τα πάντα για αυτούς.

Οι Παρατηρητές είναι ο πρωτόπλαστος οργανισμός μέσα στο δικό μας σύμπαν. Έρχονται από έναν μακρινό πλανήτη ονόματι Βιλχα-ελμελ οπού μου είπαν ότι η απόσταση από την γη είναι σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο έτη φωτός μακριά, αν και δεν κατάλαβα την απόσταση πως μετριέται αν και μου την εξήγησαν δείχνει να είναι πολύ μακριά!!!!

Ο πρωτόπλαστος όλων των Παρατηρητών ονόματι ΑΡΜΕΦΗΗΛ τους  είπε ότι πρέπει να είναι οι Παρατηρητές υπεύθυνοι για την μοίρα του κάθε πλανήτη όπου περιέχει ζωή πάνω του καλή ή κακή!! Θα πρέπει πάντα να καταγράφουν τα πάντα για το κάθε είδος του πλανήτη ξεχωριστά και να τα φέρνουν πίσω στον δικό τους στην μέγα βιβλιοθήκη του σύμπαντος!!!

Οι εντολές τους είναι απλές και ρητές. Οι παρατηρητές θα χωρίζονται σε ομάδες καταγράφοντας την εξέλιξη του κάθε ζωντανού είδους σε κάθε πλανήτη σε όλο το σύμπαν!! Αν και μοιάζουν πολύ με εμάς τους ανθρώπους έχοντας σωματική υπόσταση στο να μεταφερθούν στον πλανήτη που θέλουν γίνετε τελείως ανορθόδοξα!!

Ο κάθε Παρατηρητής εθελοντικά διαλέγει τον πλανήτη που θέλει να πάει αλλά και τι είδος θέλει να παρατηρήσει, έτσι τον βάζουν στον θάλαμο που ονομάζεται ΑΡΖΕΛ οπού υπάρχει ένα μηχάνημα μεταφοράς της ψυχής του κάθε Παρατηρητή και ονομάζεται ΑΡΖΑΘΕΛ!!!

Η διαδικασία γίνεται ως εξής. Ο Παρατηρητής που είναι έτοιμος να φύγει από το σώμα του έχει διαλέξει σε ποιον πλανήτη θα πάει αλλά και τι είδος θέλει να παρατηρήσει. Το μηχάνημα αυτό βγάζει με προσοχή την ψυχή του και την στέλνει σε κλάσματα δευτερολέπτου στον πλανήτη που είχε διαλέξει!! Το μηχάνημα έχει διαλέξει στο δρόμο ένα σπερματοζωάριο την ώρα που το έχει συλλάβει ο γυναικείος κόλπος, αμέσως η ψυχή του Παρατηρητή φυτεύεται με εδικό τρόπο στην υπάρχουσα ψυχή του σπερματοζωαρίου!! Έτσι αυτό το νοήμον ον θα έχει δυο ψυχές μέσα του, μεγαλώνοντας θα έχει δύο ζωές χωρίς να το θελήσει. Θα το καταλάβει το νοήμον ον όταν σχεδόν φτάσει στην εφηβεία ότι κάτι άλλο είναι μαζί του. Θα το δεχτεί σαν φίλο ή αδελφό μα θα είναι σε πολλά που δεν θα συμφωνούν έτσι δεν θα έχει μια φυσιολογική ζωή όπως θα την ήθελε να έχει.

Οι Παρατηρητές μπορούν ότι ώρα θέλουν μέσω αστρικής προβολής όπως μου είπαν να βγουν από το σώμα όπου βρίσκονται και να βρεθούν στον πλανήτη τους για αναφορές ή με άλλους Παρατηρητές  σε άλλους πλανήτες σε κλάσματα δευτερολέπτου!!!

Έχουν όπλα όπως ασπίδες, ειδικά σπαθιά διαμορφωμένα για τον καθένα, έχουν ειδικούς θώρακες που δεν τους διαπερνά τίποτα, μα έχουν και δυνάμεις ανάλογα τον Παρατηρητή << ψυχικές >> άλλοι έχουν τεράστιες δυνάμεις και άλλοι έχουν μέτριες, όλοι, όλοι διαθέτουν ψυχικές δυνάμεις!!

Εκτός ότι μπορούν να βγουν αστρικός όποτε το θελήσουν μπορούν να αλλάξουν το σώμα του νοήμον όντος που έχουν καταβάλει!!! Δηλαδή εάν είναι μια γυναίκα οπού έχει καταβληθεί από έναν Παρατηρητή και θελήσει να αλλάξει τότε τα στήθια της γίνονται πιο μεγάλα και σκληρά!! Τα μαλλιά της μακραίνουν  πολύ!! Η δομή του προσώπου της γίνεται πολύ περίεργη αλλάζοντας σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του!! Γενικά όλο το σώμα αλλάζει σε δευτερόλεπτα!!! Όλα αυτά γίνονται μέσα σε ένα εκτυφλωτικό άσπρο φως που αν κάποιος το αντικρύσει θα τυφλωθεί αμέσως!!! Στις αλλαγές αυτές έχουν και τεράστια φτερά που τους χρειάζονται για να μεταφερθούν σε μακρινές αποστάσεις!!!!

 

Μπορούν αν το θελήσουν να πάρουν ότι μορφή θέλουν χρησιμοποιώντας το σώμα του όντος που βρίσκονται μα δεν το κάνουν συχνά παρά μόνο αν χρειαστεί γιατί η διαδικασία μεταμόρφωσης είναι πολύ επώδυνη για το ον που την δέχεται!!!

Αν το ον που βρίσκονται μέσα τους για οποιοδήποτε λόγο πεθάνει τοτε ο Παρατηρητής γυρνάει στον πλανήτη του και με την ίδια διαδικασία που έγινε για να μπει στο σώμα του όντος ξαναμπαίνει στο δικό του. Τα σώματα των Παρατηρητών φυλάσσονται σε ειδικούς θαλάμους που μοιάζουν σαν φιαλίδια μεγάλα και τα ονομάζουν ΔΙΦΕΝΕΛ.

Δεν ανακατεύονται σε πολεμικές καταστάσεις στους πλανήτες που βρίσκονται μα δίνουν πολύτιμες πληροφορίες το πώς να αποφύγουν τις συρράξεις. Είναι εύλογο να αναρωτηθεί ο καθένας γιατί δεν αποφεύγονται οι συρράξεις; Ο λόγος είναι οι αποστάτες Παρατηρητές που δεν θέλουν με κανένα λόγο να λέγονται Παρατηρητές πλέον γιατί δεν τους αρέσει η ζωή που έκαναν μέχρι τώρα!!

Είναι αυτοί που δεν ήθελαν να τους ελέγχουν και να δίνουν αναφορές στον Μέγα Παρατηρητή!!! Έτσι βρήκαν τρόπο και επέβαλαν την ψυχή τους από τα σώματα που βρισκόντουσαν και μεταπήδησαν σε αλλά……. Και κάθε τόσο αναπηδάνε σε αλλά και σε αλλά!!!! Ο σκοπός τους είναι να κάνουν την ζωή των Παρατηρητών κόλαση με ότι κόστος είναι αυτό!!! Έτσι δημιουργούν πόλεμους, λοιμούς, επιδημίες, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς όχι μόνο στην γη αλλά και σε όλους τους άλλους πλανήτες του σύμπαντος!!!

Αυτοί έχουν την ονομασία << Οι Άυπνοι >>!!! Έχουν αποκτήσει τέτοιες δυνάμεις που μπορούν να τα βάλουν στα ανοιχτά με τους Παρατηρητές. Για αυτό τον λόγο έχουν τον οπλισμό τους ο οποίος  παραμένει αόρατος μέχρι την ώρα που θα χρησιμοποιηθεί. Η αρματωσιά τους και τα όπλα τους είναι ψυχικά μέσα στο μυαλό τους μα όταν τα χρειαστούν μπορούν να τα υλοποιήσουν σε κλάσμα του δευτερολέπτου χρησιμοποιώντας υλικά από την ατμόσφαιρα, όπως κόκκους άμμο, κόκκους από σίδερο, γυαλί ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει γύρω τους. Είναι άθραυστα γιατί είναι φτιαγμένα από μέγιστη ψυχική ενέργεια!!!

Μα και οι Άυπνοι έχουν όπλα που τα ονομάζουν ΖΑΤΑΡΑΟΥΛ βουτηγμένα στην κακία στο ψέμα και στην ματαιοδοξία χρησιμοποιούν την ψυχική τους δύναμη και τα υλοποιούν όπως οι παρατηρητές. Με την μόνη διαφορά ότι αυτά είναι βαφτισμένα στην Αρχέγονη Παλαιά Μαγεία του Σύμπαντος, έτσι αν ο Παρατηρητής που θα συναντήσει έναν Άυπνο δεν είναι ψυχικά δυνατός το έχει χάσει το παιχνίδι!!

 

Έτσι οι Παρατηρητές αναγκάστηκαν και έφτιαξαν ιεραρχίες με τους πιο Παλαιούς Παρατηρητές να είναι οι αρχιστράτηγοι οι οποίοι είναι χιλιάδες!! Ο κάθε πλανήτης έχει από τέσσερεις έως πέντε αρχιστράτηγους για να προστατεύουν τους δικούς τους από τις επιθέσεις των Άυπνων!!

Οι Παρατηρητές ζουν στην υπόσταση των όντων που είναι μέσα τους και βιώνουν ότι βιώνει και το ον. Για τον Παρατηρητή είναι παιχνίδι μα για το ον είναι δύσκολο το να τραβήξει την ζωή του όπως την θέλει!!

Υπάρχουν κάποιοι Παρατηρητές που όταν βρουν ένα σύντροφο και τους δείξει αγνή και τυφλή αγάπη και κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους τους λένε την πραγματική αλήθεια. Αυτό σας το λέω σίγουρα γιατί η γυναίκα που αγάπησα και παντρεύτηκα έχει μέσα της έναν Παρατηρητή!! Το όνομα της είναι ΚΙΒΙΡΙΖΙΑΛ η οποία είχε σταλθεί στην γη για να παρατηρήσει τα Βαμπίρ που είχε ο πλανήτης μας. Ίσως ακούγετε φανταστικό μα μάρτυς μου ο θεός είναι αλήθεια, δεν το πίστευα και εγώ ο ίδιος ώσπου είδα Βαμπίρ με τα ίδια μου τα μάτια!! Δεν πίνουν αίμα αλλά κάποια ενέργεια παίρνουν από τα θύματα τους που δεν έχω καταλάβει πλήρως το τι είναι!!

Από αυτόν τον Παρατηρητή που ζούσε μέσα στο σώμα της γυναίκας μου έμαθα για πολλές οντότητες που ζούσαν με εμάς μαζί στην γη. Αυτή μου είπε ότι ο κάθε Παρατηρητής που έρχεται στην γη διαλέγει το τι θα παρατηρήσει και θα καταγράψει!!

Από την μία είναι ωραίο γιατί μαθαίνεις απεριόριστες γνώσεις και πράγματα όταν σε εμπιστευτούν μα από την άλλη έχει και τα άσχημα της!! Κάποιες φορές όταν θέλουν να σου κρύψουν πράγματα στα κρύβουν όπως όταν άρχισε να μου μιλάει για τον οπλισμό της μου έλεγε ότι είναι μέσα στο σπίτι που εμένα αλλά δεν τον έβλεπα. Δεν ήξερα ότι ο οπλισμό τους ήταν ψυχικός μέχρι που τον είδα!!

Θα πρέπει κάποιος που έχει παντρευτεί έναν Παρατηρητή και το μάθει ότι είναι να κάνει πολύ μεγάλη υπομονή μαζί του γιατί επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο οπού ζει μέσα του!! Βεβαία αν ποτέ του δείξει τι ακριβώς είναι!!! Γιατί πολλά είναι τα ζευγάρια που αγαπιόντουσαν αλλά λόγο της παράξενης συμπεριφοράς χώρισαν!!

Πολλοί είναι αυτοί που τους μπερδεύουν με τους αγγέλους που μιλάνε οι θρησκείες αλλά δεν είναι έτσι. Ίσως οι Παρατηρητές να το άφησαν να διανοηθεί για κάποιο σκοπό μα σας λέω δεν είναι έτσι.

Οι παρατηρητές που υπάρχουν στην γη είναι παρά πολλοί θα ξεκινήσω με τα ονόματα των αρχιστράτηγων και θα κατεβαίνω ιεραρχικός, ίσως κάποια από αυτά σας φανούν γνωστά αλλά ίσως όχι!!

Οι αρχιστράτηγοι του πλανήτη γη είναι τέσσερεις:

Α) ΓΑΙΑΒΡΗΗΛ

Β) ΜΗΧΑΙΛΗΗΛ

Γ) ΡΑΦΑΙΛΧΗΗΛ

Δ) ΟΥΡΑΙΧΗΗΛ

Οι στρατηγοί που παίρνουν διαταγές από αυτούς είναι οχτώ:

Α) ΡΑΧΑΙΛΗΗΛ

Β) ΝΙΛΔΑΙΗΗΛ

Γ) ΛΑΙΝΕΗΘΗΗΛ

Δ) ΝΟΛΜΟΗΦΗΗΛ

Ε) ΣΕΛΑΙΡΗΗΛ

Ζ) ΝΑΣΤΑΧΑΗΗΛ

Η) ΔΟΝΑΚΑΗΗΛ

Θ) ΤΙΕΝΘΑΙΧΗΗΛ

Μετά από αυτούς κατεβαίνει η ιεραρχία σε πιο μικρές κλίμακες που δεν είναι ανάγκη να αναφερθούν τόσα ονόματα Παρατηρητών.

Οι Παρατηρητές βρίσκονται εδώ από την αρχή του χρόνου και το μόνο που κάνουν είναι να παρατηρούν τα πάντα και να καταγράφουν τα πάντα. Δυστυχώς όμως για εμάς κάποιοι από αυτούς ξέκοψαν από αυτό που έκαναν και δημιουργήθηκαν οι Άυπνοι και από τότε μαίνονται τα χίλια μύρια στον πλανήτη το δικό μας αλλά και τους άλλους!!!

Ένα σοβαρό πράγμα που εγώ πιστεύω ύστερα από όλα αυτά που έχω ζήσει και δει είναι αυτό που μου είπε κάποτε η ΚΙΒΙΡΙΖΙΑΛ όταν την ρώτησα για τον θεό. Η απάντηση της ήταν τόσο σοκαριστική που πράγματι με εξέπληξε αλλά και με προβλημάτισε!!!

Ξέροντας ότι ίσως αυτό που γράφω οι φανατικοί στον θεό ή στις θεότητες το κάψουν ή το καταστρέψουν εγώ θα τα γράψω. Και θα το κάνω γιατί μου είπε ο ΕΛΒΕΡΕΝΑΙΗΗΙΛ ότι δεν θα καταστραφεί, να κρυφτεί από τον κόσμο ναι, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του που θα φανερωθεί!! Έτσι λοιπόν θα το κάνω και αν δεν είναι έτσι ο θεός ας λυπηθεί την αμαρτωλή ψυχή μου!!!

Η ΚΙΒΙΡΙΖΙΑΛ μου είπε και μου δήλωσε ότι όσες θεότητες ξέρω από  τον όλο γνωστό κόσμο από την αρχαιότητα αλλά μέχρι και σήμερα είχαν σταλθεί από τον Πρωτόπλαστο Παρατηρητή!!! Τις έστειλε για να μπορέσουμε εμείς οι άνθρωποι να καταλάβουμε πιο είναι το καλό και πιο το κακό σε αυτό το αχανές σύμπαν!!! Και ότι στο μέλλον αν επιζήσουμε από αυτήν την καταστροφή που έρχεται από τα δικά μας χέρια θα ξανά στείλει κάποιο θεό ή θεούς για να μας δείξει το δρόμο!!! Μα ήταν απόλυτη ότι δεν θα το έκανε γιατί είχε πάρει απόφαση ο Πρωτόπλαστος Παρατηρητής ότι δεν θα γλύτωνε κανένας από εμάς.

Βεβαία όλοι Παρατηρητές που βρίσκονται στην γη σε κάθε αναφορά τους παρακαλούν τον Πρωτόπλαστο Παρατηρητή να μην αφήσει να γίνει κάτι τέτοιο και να μας λυπηθεί. Αυτό αν θα γίνει θα το δείξει το μέλλον και τίποτα άλλο.

Εγώ ο Vabius Seius Sicinius τα έγραψα όλα αυτά όπως μου είπαν να τα καταγράψω αλλά και όσα μου επέτρεψαν να πω οι Παρατηρητές στις 6.6.666 μ.Χ. >>

ΠΑΤΕΡ

Καταλαβαίνεις το ποσό άλλαξε αυτό το πράγμα το μέσα μου!!! Όχι την πίστη μου στον Χριστό αυτή δεν αλλάζει, μπορεί ο Πατέρας του να είναι Ο Πρωτόπλαστος Παρατηρητής για μένα ο Χριστός είναι αυτός που είναι και πιστεύω αυτά που είπε…..

SAMAN LYCAN

Είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και απίστευτα όλα αυτά που μου αναφέρατε…….. πραγματικά πιστεύω ότι όχι θα σε αφορίσουν Πάτερ αλλά θα σε λυντσάρουν οι φανατικοί πιστοί όχι μόνο της ορθοδοξίας αλλά και από όλες τις θρησκείες του κόσμου αν τα πεις αυτά ανοιχτά….

ΠΑΤΕΡ

Για αυτό και σου είπα ότι μετά θάνατον μου θα αναφέρεις αυτά που σου είπα……..

SAMAN LYCAN

Θα το κάνω να είσαι σίγουρος για αυτό πάτερ είναι μια ιστορία που έστω και από το μυαλό κάποιου να έχει βγει αξίζει να ειπωθεί!!

Τον Πάτερ τον ξανά συνάντησα αρκετές φορές στην ζωή μου μα δεν ξανά μιλήσαμε για αυτό το θέμα ποτέ αν και δεν έχει πεθάνει μου έδωσε την άδεια του να τα γράψω αυτά που μου είπε λέγοντας μου χαμογελώντας:

<< Γράφτα αυτά που σου είχα πει. Τι θα μου κάνουν έτσι και αλλιώς είμαι 97 χρονών. Λες να με αφορίσουν ή να με σκοτώσουν!! Γράφτα, σε ξορκίζω να το κάνεις και ας μην έχω κλείσει τα μάτια μου, για μένα ο Χριστός είναι μέσα μου…. >>

Έτσι αποφάσισα να γράψω για τους Παρατηρητές που πραγματικά μετά από κάποιες έρευνες ξέροντας που να ψάξω τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μια παράξενη τροπή στο όλο θέμα και αυτά που μου είπε ο Πάτερ ότι διάβασε στο χειρόγραφο να αρχίζουν κατά ένα τρόπο να βγαίνουν αληθινά!!!

Το κράνος που φοράει αυτός ο άγγελος είναι αρχαίο Ελληνικό και είναι αρχαίο Ελληνικό άγαλμα του 3 αιώνα π.χ.

To 1999 βρέθηκα στην Κηφισιά στην γιορτή ενός καλού μου φίλου από την Ιαπωνία. Ο φίλος μου που δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του είναι και αυτός ένας πολύ καλός ερευνητής στην χώρα του για το θέμα της μέσης γης. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων στην γιορτή του από την χώρα μας μα και από άλλες χώρες. Εμένα γενικός δεν μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις ( δεν μιλάω για τις γιορτές ) αλλά καταστάσεις που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι προσπαθώντας ο ένας να δείξει ότι είναι καλύτερος από τον άλλον.

Έτσι αποφάσισα να κάτσω σε ένα σημείο του σπιτιού που δεν πέρναγε πολύς κόσμος, αυτό το σημείο ήταν κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του οπού είχε τέσσερεις τεράστιες αιωρούμενες πολυθρόνες από μπαμπού. Περίμενα να φύγουν όλοι για να μιλήσω μα και να ανταλλάξουμε τις έρευνες μας μα και τις ιδέες μας για το θέμα της μέσης γης, μου το είχε προτείνει ο ίδιος και έτσι έκανα.

Είχε περάσει πολύ ώρα και οι καλεσμένοι του δεν έλεγαν να φύγουν, είχα αρχίσει και γινόμουν νευρικός ώσπου μια φιγούρα μικροκαμωμένου ανθρώπου φάνηκε να έρχεται από τον κήπο προς το μέρος μου. Ήταν ένας ηλικιωμένος Ιάπωνας που δεν είχα συναντήσει ξανά στην ζωή μου, σκέφτηκα ότι ίσως είναι κάποιος συγγενής του καλού μου φίλου. Προτού προλάβω να τον χαιρετήσω μου είχε ήδη συστηθεί στα Αγγλικά.

ΜΙΚΙΟ……

Καλησπέρα ονομάζομαι Μικίο και είμαι ο θειος του <<…..>> μου είπε ότι θα βρίσκεστε εδώ και έτσι ήρθα να σας συναντήσω και να σας  γνωρίσω από κοντά. Μου έχει πει τόσα για εσάς ο ανιψιός μου που πράγματι ήθελα να σας γνωρίσω.

Πράγματι σε πολύ λίγη ώρα είχαμε αναπτύξει μια πολύ ωραία συζήτηση για πολλά και παράξενα θέματα. Η συζήτηση είχε ανάψει για τα καλά ανταλλάσοντας γνώμες και ιστορίες ο καθένας για τον τόπο του ώσπου κάποια στιγμή μου ανέφερε ένα ον που υπάρχει στην Γιαπωνέζικη λαογραφία που το ονομάζουν Νopperabou ( Νοππεραμπού ) που πρόκειται για ένα ον με ανθρωπινή υπόσταση χωρίς μάτια, μύτη, και στόμα. Πολλές φορές πολλοί δυτικοί αναγνώστες μπερδεύουν τα Νopperabou με το ή τα πλάσματα που ονομάζεται Mujina ( Mουτζινά )!!!!

Το Νοππεραμπού είναι ένα πλάσμα όπως το ήξερα εγώ που θεωρείτο από την Ιαπωνική λαογραφία σαν ένα είδος φάντασμα το οποίο έβγαινε σε περιοχές οι οποίες είναι ερημικές. Έβρισκαν ανθρώπους και τους τρομοκρατούσαν μέχρι θανάτου ή τους έπαιρναν την ικανότητα να μην μπορούν να ξανά μιλήσουν ποτέ τους!!!

Ο Μικίο όμως μου εξήγησε μια άλλη εκδοχή που δεν την λέει η λαογραφία της χώρας του αλλά η θρησκεία του. Στην Ιαπωνία υπάρχει ένας πολύ παλαιός  Βουδιστικός ναός!!! Άλλοι λένε ότι είναι χιλίων ετών άλλοι λένε παραπάνω, οι Βουδιστές ιερείς λένε ότι ο ναός αυτός υπάρχει εδώ και εννιακόσια χρόνια!!

Πραγματική φωτογραφία από Νοππεραμπού!!!

 

Ο ναός αυτός ονομάζεται Iwaidou (Ιγουαηντού ) οπού για τους Βουδιστές ιερείς είναι ένας μυστικός ναός μέσα στο μυστικιστικό δάσος του Chichibu (Τσιτσιμπού) αλλά καμιά φορά προφέρεται και ως ( Σισιμπού )!!

 

Ο ναός του Iwaidou στην πραγματικότητα μοιάζει με ένα  δεντρόσπιτο οπού αυτό σημαίνει και το όνομα του!

Σε αυτό τον ναό μου ανάφερε ο Μικίο ότι πριν εξακόσια χρόνια ζούσε ένας καλόγερος Βουδιστής που το όνομα του ήταν  酔ひもせす ( Βεχιμοσεσού ) που σημαίνει ( Να μην χαθώ στην αυταπάτη )!!!

Σε αυτόν τον καλόγερο εμφανίστηκε τότε ένας άνδρας βαριά πληγωμένος και του ζήτησε άσυλο και βοήθεια. Ο καλόγηρος αμέσως φρόντισε τις πληγές του που όμοιες του δεν είχε ξαναδεί , τον ταΐσε και όσο να γίνει τελείως καλά ήταν συνέχεια δίπλα του…..

Όταν συνήρθε ο άγνωστος αυτός άνδρας είπε στον καλόγηρο:

<< …..σε ευχαριστώ που με φρόντισες χωρίς την βοήθεια σου δεν θα είχα επιζήσει. Επειδή είσαι άνθρωπος του φωτός το μόνο που έχω να σου πω για μένα είναι ότι είμαι << Ένας από αυτούς που παρατηρούν!! >> οι πληγές μου δημιουργήθηκαν από την μάχη με έναν  << Από αυτούς που δεν κοιμούνται ποτέ!! >>  σε ευχαριστώ και πάλι…..>>

Όταν άκουσα τα λογία αυτά τον σταμάτησα απότομα λέγοντας του ότι αυτός που περιέθαλψε ο καλόγερος τότε ήταν ένας Παρατηρητής!!! Με κοίταξε έκπληκτος λέγοντας μου πως ήξερα για τους Παρατηρητές; Έτσι ξεκίνησε μια τεράστια συζήτηση για το όλο θέμα το οποίο και θα σας παραθέσω.

SAMAN LYCAN

….Τι αναφορά έχετε για τους Παρατηρητές στην Ιαπωνική θρησκεία αλλά και λαογραφία;

ΜΙΚΙΟ

Ότι αναφορές έχουμε είναι από το κρυφό μοναστήρι Iwaidou και από τον καλόγερο που σου ανάφερα πριν λίγο. Αν και οι ιστορικοί μας δεν το δέχονται ως τεκμηριωμένο γεγονός. Ούτε τον Παρατηρητή αλλά ούτε και τον καλόγερο, να στο θέσω ως εξής, είναι μια διαμάχη όπως εδώ στην δύση που κάποιοι πιστεύουν ότι ο Χριστός δεν είναι ιστορικό πρόσωπο γιατί κανένας ιστορικός δεν τον αναφέρει, και ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις ή ιστορίες των δώδεκα αποστόλων. Έτσι λοιπόν στην χώρα μου οι ιστορικοί αμφισβητούν πολλά γεγονότα τα οποία δεν είναι ιστορικά, δηλαδή αυτά που δεν έχουν καταγράφει από ιστοριογράφους.

SAMAN LYCAN

Δηλαδή κείμενα που έχουν γραφτεί σε μοναστήρια δεν είναι τεκμηρίωση για τους ιστορικούς σας;

ΜΙΚΙΟ

Αν τα μοναστήρια αυτά δεν είχαν κάποια ιστορική αξία δεν τα έχουν και σε τόσο εκτίμηση πιστεύοντας ότι οι μοναχοί ίσως κατασκεύαζαν κάποιες ιστορίες από το κεφάλι τους. Μα και έτσι να είναι που δεν είναι για μένα μια ιστορία έστω και ψεύτικη χιλίων ή εννιακοσίων ετών δεν είναι αρχαία; Είναι αλλά δεν δίνουν βάση στο αν είναι αληθινή ή όχι. Όπως ακριβώς έγινε με την Ιλιάδα στην δίκια σας ιστορία, όλοι έλεγαν ότι ήταν φαντασία του Όμηρου μα όταν ο Σλήμαν την ανακάλυψε όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Καταλαβαίνω τι θες να με ρωτήσεις, στην Ιαπωνική θρησκεία αλλά και λαογραφία δεν υπάρχουν άγγελοι όπως στην δική σας υπάρχουν όμως δαίμονες, δαίμονες καλοί αλλά και δαίμονες κακοί, δαίμονες πολεμιστές καλοί ή κακοί , δαίμονες επουράνιοι αλλά και επί της γης αλλά και εσωγήινοι. Χωρίζονται σε ιεραρχίες όπως ακριβώς χωρίζονται οι άγγελοι στην χριστιανική θρησκεία αλλά και στην μουσουλμανική όπως και στην Εβραϊκή!!

Στο κρυφό αυτό μοναστήρι γράφτηκε για πρώτη φορά η πραγματική έννοια όλων αυτών των δαιμόνων, με τους καλούς να αποκαλούνται Παρατηρητές και τους κακούς να αποκαλούνται Άυπνοι όπως τους ονομάζετε στην δύση. Γιατί όσοι ξέρουν για αυτούς στην Ιαπωνία έχουν την εξής ονομασία << Αυτοί που Παρατηρούν >> και οι άλλοι είναι  << Αυτοί που δεν Κοιμούνται Ποτέ >>!!!

Αν και οι Παρατηρητές όπως τους λέτε εσείς δεν είναι και τόσο γνωστοί στην Ιαπωνική θρησκεία με την ονομασία αυτή ή την άλλη. Μόνο πολλοί λίγοι κύκλοι κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων ή ομάδων ξέρουν για αυτούς. Μαζεύονται σε μια άγνωστη ημερομηνία μια φορά το χρόνο στο μυστικό δάσος οπού βρίσκετε το μοναστήρι που σου ανάφερα πριν λίγο και συναντιούνται για κάποιο άγνωστο σκοπό. Κάθε χρόνο η ημερομηνία αλλάζει για ευνόητους λόγους!!

Ένας από τους καλούς δαίμονες της Ιαπωνικής θρησκείας!!!

SAMAN LYCAN

Να σας πω τι ξέρω εγώ για τις πληροφορίες που έχω και αν θέλετε κάνουμε μια σύγκριση να δούμε αν ταιριάζουν οι πληροφορίες μας … μου έγνεψε το κεφάλι του ότι συμφωνούσε έτσι του εξήγησα ότι μου είχε πει ο καλόγηρος για το χειρόγραφο που είχε ανακαλύψει. Όταν τέλειωσα την αφήγηση μου είπε.

ΜΙΚΙΟ

Ενδιαφέρουσα ιστορία μοιάζει περίπου με αυτή που έχει καταγράψει ο μοναχός από τον ίδιο τον παρατηρητή μα δεν θα σου πω τα ίδια που μοιάζουν θα σου αναφέρω κάποια αλλά γεγονότα.

Εφόσον του ανάφερε του μοναχού τα ίδια σχεδόν με αυτά που σου είπε ο δικός σας καλόγερος του συνέστησε την προσοχή για κάποιους Άυπνους όπως τους αναφέρετε εσείς οι δυτικοί.

Του είπε ότι οι Άυπνοι μπορεί να πάρουν όποια μορφή θελήσουν αποκρουστική ή όχι, ακόμα και μια όμορφης γυναίκας ή ενός κουνελιού!! Τους αρέσει να δημιουργούν απίστευτα προβλήματα σε ανθρώπους και παρατηρητές. Έτσι εδώ στην Ιαπωνία οι Άυπνοι άφησαν έναν δικό τους που τον ονομάζουν ΧΙΡΑΙΝΙΛΧΙΗΛ μα στα Γιαπωνέζικα έχει το όνομα Μοππεραμπού!!!

SAMAN LYCAN

…………….

ΜΙΚΙΟ

Καταλαβαίνω την έκπληξη σου είναι το Μοππεραμπού είναι ένας Άυπνος που δημιουργεί πολλά προβλήματα μα είναι και ο υπαίτιος για τα εσωγήινα δαιμόνια που ακούνε τυφλά στο άκουσμα του. Ο Παρατηρητής λοιπόν του είπε ότι οι επιθέσεις σιγά σιγά θα σταματήσουν από τα δαιμόνια και θα καταγράφονται όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο επιθέσεις από δαιμόνια γιατί οι Άυπνοι βρήκαν τρόπο να κάνουν την ζωή δύσκολη στους Παρατηρητές και στους ανθρώπους με άλλο τρόπο!!! Μέσω κάποιων μυστικών ομάδων ή από κάποιες σέκτες θα κυβερνάνε την ανθρωπότητα διαλέγοντας και κάποια αλλά όντα για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους αλλά και να δημιουργούν προβλήματα!!

Οι άνθρωποι που τους υπηρετούν τους ακούνε τυφλά και ξέρουν ποιοι είναι, τους έχουν τάξει πολλά όταν θα έρθει η << Νέα Τάξη Πραγμάτων!! >>.

SAMAN LYCAN

Μιλάτε για την παγκοσμιοποίηση και τους Ιλλουμινάτοι και τους Μασόνους;

ΜΙΚΙΟ

Αν εσύ θέλεις να τους ονομάσεις έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μένα το ίδιο είναι. Θα σπέρνουν τον πανικό είπε ο Παρατηρητής στον μοναχό που τα κατέγραψε όλα αυτά. Θα φτιάξουν αρρώστιες, μα το χειρότερο θα είναι η πείνα αλλά και η διχόνοια που θα σπείρουν ανάμεσα στα έθνη!!! Πείνα , δεν θα υπάρχει δουλειά, αρρώστιες καινούργιες, μα το χειρότερο δεν θα έχει έρθει ακόμα θα σπέρνουν την καταστροφολογία της γης ότι θα διαλυθεί, θα έλθουν άγνωστες φυλές από το έξω διάστημα, θα γίνουμε δούλοι σε αυτούς, ή θα καταστραφεί η γη από πολέμους, κομήτες, σεισμούς, ακόμη και από τον ίδιο τον ήλιο!!!

Θα φτιάξουν πουλιά που θα ρίχνουν υγρά στον κόσμο από ψηλά ώστε να μπορούν να έχουν τον μαζικό έλεγχο του κόσμου για να μην αντιδρά!! Του εξήγησε οι Παρατηρητές δεν μπορούν να κάνουν κάτι ή να επέμβουν μαζικά αν δεν δώσει τις εντολές του ο Μέγας Παρατηρητής!!!

Στο τέλος του ανάφερε κάποια ονόματα από τους Άυπνους όχι στα Ιαπωνικά μα στην γλώσσα των Παρατηρητών. Θα στα δώσω εσύ μετά βλέπει αν αναγνωρίζεις κάτι από αυτά…..

SAMAN LYCAN

Nαι βεβαία …..ευχαριστώ πολύ.

ΜΙΚΙΟ

Τα ονόματα των Άυπνων που είναι στην γη σε όλες σχεδόν τις χώρες από πίσω μα και σε διάφορες θέσεις είναι τα εξής:

 

1) ΛΑΕΖΑΖΕ

2) ΣΑΜΕΖΙΑ

3) ΦΑΚΗΡΤΑΡΑ

4) ΗΡΜΑΝ

5) ΛΗΚΟΚΑΒ

6) ΛΗΡΑΤΟΥ

7) ΛΙΜΑΡΟΥ

8 ) ΝΕΙΔΑΗΛ

9) ΛΗΜΕΚΑ

10) ΣΩΡΑΕΡΑ

11) ΡΑΤΗΛΑΒΑΙ

12) ΣΕΙΛΑΣΑΒΟΥ

13) ΑΝΑΝΗΛΑ

14) ΛΗΤΟΥΡΙ

15) ΣΙΣΙΜΑΠΕΛ

16) ΛΗΤΡΙΑ

17) ΜΙΛΤΑΗ

18) ΛΟΥΡΗΤ

19) ΛΗΜΙΑΡ

20) ΛΕΖΗΖΙΕ

Υπάρχουν και αλλά πολλά μα αυτά είναι τα βασικότερα των ποιων διάσημων Άυπνων, επειδή είναι αργά θα πρέπει να σε αφήσω και να τα ξανά πούμε άλλη μια φορά. Κοίτα το θέμα καλά και θα βρεθείς έκπληκτος όπως και εγώ………

SAMAN LYCAN

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες καλέ μου φίλε χάρηκα πολύ για την γνωριμία.

Το βράδυ σκεφτόμουνα αυτά που μου είχε πει και προσπαθούσα να βγάλω μια άκρη…… είχα σημειώσει σε ένα πρόχειρο χαρτί τα ονόματα των Άυπνων και προσπαθούσα να βγάλω άκρη η ώρα είχε φτάσει τέσσερεις και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αυτά τα ονόματα που είχα σημειώσει με ταλαιπωρούσαν. Γιατί να του δώσει ονόματα που δεν είναι Γιαπωνέζικα; Τι ονόματα είναι αυτά που ακούγονται τόσο παράξενα;

Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και κοιμήθηκα στην πολυθρόνα, το πρωί με ξύπνησε ένα κομπρεσέρ που τρυπούσε το δρόμο…… σηκώθηκα όλο νεύρα να τους βρίσω, όταν άνοιξα το παράθυρο και ήμουν έτοιμος να τους τα ψάλω μου ήρθε απότομα ένα όνομα στον νου!!! Έκλεισα το παράθυρο και έτρεξα γρήγορα στο χαρτί που είχα σημείωση τα ονόματα κοίταξα το πρώτο. Βούτηξα το στυλό γρήγορα και άρχιζα να γράφω τα εξής:

ΛΑΕΖΑΖΕ; – ΖΕΖΑΛΑΕ – ΛΑΖΑΖΕΕ –ΕΖΕΑΛΑΖ- ΑΖΑΖΕΛ!!! ΑΖΑΖΕΛ!! Είναι δυνατόν!!! Δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα με τίποτα!!! Ο Αζαζέλ είναι ο δέκατος έκπτωτος Αρχάγγελος που έπεσε στην γη!!!! Το αναφέρει το Βιβλίο του Ενώχ!!! Βεβαία εδώ τα πράγματα μπερδεύονται πολύ γιατί ο Αζαζέλ είναι ένα μυστηριώδες ον που λέγεται από τα ιερά βιβλία ότι δεν ήταν Αρχάγγελος μα κάτι πολύ παλιό και κακό!!

Η ονομασία aza zeL σημαίνει τράγος ή αποδιοπομπαίος τράγος και ετυμολογείται από το azal που σημαίνει, φεύγω, εξαφανίζομαι, η οποία προέρχεται από την Χαλδαϊκή λέξη AZAL που σημαίνει αναχωρώ ή από την λέξη ΑΖΑΖ που σημαίνει θρασύς, ή γέρος!!!  Η προέλευση του μυστηριώδους αυτού όντος είναι αμφίβολη και υποστηρίζεται ότι πρόκειται είτε περί του θεού Αsiz, που σύμφωνα με την Χαναανιτική μυθολογία έκανε τον ήλιο να καίει δυνατά είτε περί του θεού Σέθ, ο οποίος ανήκει στο αρχαίο Αιγυπτιακό πάνθεον, είτε περί του Χαλδαϊκού θεού της νίκης αρχηγού των κατώτερων θεοτήτων ISHIN. Όποια και αν είναι η προέλευση του ενσωματώθηκε στο Ισραηλίτικο τυπικό όχι ως μια θεότητας δίπλα στον Γιαχβέ, αλλά ως μια δαιμονική οντότητα όπως τόσες άλλες……

Βεβαία δεν είναι του παρόντος να κάνουμε ανάλυση για τον ΑΖΑΖΕΛ το τι ήταν γιατί όποιος ψάξει θα δει ότι πάει πολύ πίσω πριν ακόμη τους προφήτες να αρχίσουν να μιλάνε για τα γνωστά θέματα…………… κάνοντας τον αναγραμματισμό και στα αλλά ονόματα βρέθηκα σε πιο μεγάλη έκπληξη γιατί είναι όλα ονόματα από έκπτωτους Αρχαγγέλους που τους αναφέρει το Βιβλίο του Ενώχ!! Θα τα αναφέρω τα ονόματα και θα σας εξηγήσω…..

1) ΛΑΕΖΑΖΕ- ΑΖΑΖΕΛ

2) ΣΑΜΕΖΙΑ- ΣΕΜΙΑΖΑ

3) ΦΑΚΗΡΤΑΡΑ- ΑΡΤΑΚΗΦΑ

4) ΗΡΜΑΝ- ΑΡΜΗΝ

5) ΛΗΚΟΚΑΒ- ΚΟΚΑΒΗΛ

6) ΛΗΡΑΤΟΥ- ΤΟΥΡΑΗΛ

7) ΛΙΜΑΡΟΥ- ΡΟΥΜΙΑΛ

8 ) ΝΕΙΔΑΗΛ- ΔΑΝΗΕΙΛ

9) ΛΗΜΕΚΑ- ΜΕΚΑΗΛ!!;;!!

10) ΣΩΡΑΕΡΑ- ΑΡΕΑΡΩΣ

11) ΡΑΤΗΛΑΒΑΙ- ΒΑΤΑΡΑΙΗΛ

12) ΣΕΙΛΑΣΑΒΟΥ- ΒΟΥΣΑΣΕΙΑΛ

13) ΑΝΑΝΗΛΑ- ΑΝΑΝΗΛ

14) ΛΗΤΟΥΡΙ- ΤΟΥΡΗΙΛ

15 ) ΣΙΣΙΜΑΠΕΛ- ΣΙΜΑΠΕΣΙΗΛ

16) ΛΗΤΡΙΑ- ΑΤΡΙΗΛ γνωστος ως ΓΕΤΡΕΛ

17) ΜΙΛΤΑΗ- ΤΑΜΙΗΛ

18) ΛΟΥΡΗΤ- ΤΟΥΡΗΛ

19) ΛΗΜΙΑΡ- ΡΑΜΙΗΛ

20) ΛΕΖΗΖΙΕ- ΙΖΕΖΕΗΛ

Όλοι αυτοί με την σειρά αρχίζοντας από τον ΣΕΜΙΑΖΑ που είναι ο πρώτος εκπέσων Αρχάγγελος όλα τα υπόλοιπα ονόματα είναι με την σειρά πως έχουν πέσει από τον ουρανό……………….

Εδώ όμως υπάρχει ένα όμως!!!! Πιο είναι αυτό; Τα ονόματα αυτά προ υπήρχαν προ των Εβραίων και των προφητών!!! Ως θεότητες σε κάποια έθνη αλλά και σαν αρχάγγελοι στην Βαβυλώνα!!!! Έτσι οι Εβραίοι διαστρέβλωσαν τις υπάρξεις τους και τους έδωσαν τον χρησμό ότι είναι εκπέσοντες και έγιναν δαίμονες για πιο λόγο;

Μήπως ήταν πράγματι Παρατηρητές όπως πιστεύουν κάποιοι και έκαναν την επανάσταση τους γιατί δεν ήθελαν να παρατηρούν άλλο και έγιναν οι Άυπνοι!!!

Αν είναι έτσι τότε οι άγγελοι δεν είναι άγγελοι μα κάποια όντα από έναν μακρινό πλανήτη οπού παρατηρούν όλους τους άλλους πλανήτες και οι δαίμονες δεν είναι δαίμονες αλλά οι Άυπνοι που έχουν αιώνια διαμάχη με τους μεν!!!!

Επειδή το θέμα είναι τεράστιο και για πρώτη φορά λέγονται τέτοια πράγματα σταματάω εδώ. Θα επανέλθω βεβαία στο μέλλον με περισσότερες ενδείξεις και απόδειξης που θα αφήσουν πολύ κόσμο άφωνο με το τι γίνετε!!! Ίσως με περάσετε για τρελό, χμμμμμ ποιος ξέρει; Όταν δείτε τις αποδείξεις στο μέλλον τότε αναρωτηθείτε τι πράγματι είμαστε όλοι μας!!

Σε εσάς που ίσως, ίσως λέω έχετε κάποια σχέση με Παρατηρητή και το ξέρετε……… το μόνο που έχω να σας πω είναι οπλιστείτε με υπομονή, είναι πολύ καλά όντα μα κάπως παράξενα…. αααα!!! και μην τυχόν τους πείτε ψέματα, την αλήθεια όσο και να πονάει θα το εκτιμήσουν αφάνταστα!!! Αν συνεχίσετε …..θα το έχετε ήδη ανακαλύψει το τι θα γίνει ή θα το ανακαλύψετε!!!!

Για τυχόν παρεξηγήσεις δεν ξέρω ούτε έχω έρθει σε επαφή με κάποιον Παρατηρητή, αυτά τα λέω από όσα έχω ακούσει και έχω βρει από διάφορες έρευνες που έχω κάνει.  Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε  ότι τέσσερα διαφορετικά βίντεο έχουν τις ίδιες οντότητες  βιντεοσκοπήσει και κανένας τους δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται αν και κάνουν κάποιες δειλές ονομασίες!!! Δείτε τους Άυπνους σε όλο τους το μεγαλείο!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=vKVbcqkG82E

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


39 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!! ΑΓΓΕΛΟΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;!!

 1. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ,ΜΑΣΩΝΩΝ,Κ.Λ.Π.!!!ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ!!!!ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ……,ΔΕΝ ΞΕΡΩ….ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…..!!!
  ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ….!!
  ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ???!!???ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΣ??!!??ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΛΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!!

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ……….!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ….ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΑΤΩ…ΓΙΑΤΙ……!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ…..!!!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ…ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ,ΝΑ ΕΝΔΟΙΓΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ….???ΤΙ ΝΑ ΠΩ…..

  1. ΣΑΜΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ\ΑΓΓΕΛΟ.ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ!
   ΤΩΡΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ,ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ??

  2. peggy2015!!!!

   ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΤΣΙ…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΙΣΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Να ‘μαι και γω παλι! Θα ηθελα για ακομη μια φορα να παραθεσω καποιες σκεψεις και ερωτησεις! Λοιπον Saman Lycan εφοσον οι αυπνοι συμμετεχουν και δρουν για την καταστροφη της ανθρωποτητας τοτε εχει και ο Μεγας παρατηρητης ευθυνη στην καταστροφη μας, οποτε δεν μπορει απο την μια να αφηνει τους αυπνους (πρωην παρατηρητες του) να προσπαθουν να μας καταστρεψουν και μετα να θεωρει πως εμεις φταιμε για ολα τα κακα που προκαλουμε και πως ημαστε αυτοκαταστροφικοι και πως δεν αξιζει να μας σωσει σαν οντα, γιατι αν ημαστε τοσο καταστροφικοι οπως λεει γιατι δεν μας αφηνε στο ελεος μας αλλα χωρις να εχουμε αυπνους πανω απο το κεφαλι μας να δει αν θα τα καταφερναμε τελικα, αλλα τελικα συμμετεχει και αυτος αφηνοντας τους αυπνους να μας κανουν οτι θελουν! Τι αποψη εχεις για αυτο? Επισης οι παρατηρητες ειναι αθανατοι ή απλα μπορουν και ζουν τρισεκατομυρια χρονια? Για τον Μεγα παρατηρητη τι γνωριζεις, γιατι απο ολα αυτα μοιαζει πολυ με αυτον που αποκαλουμε θεο στην χριστιανικη θρησκεια? Οι θεοτητες μπορουν και μιλουν με τον ενα και μοναδικο θεο? Τελος τι γνωριζεις να μας πεις για τον ενα και μοναδικο θεο? Ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις και θα μπορουσα να μην τελειωσω, οποτε επελεξα αυτες που με απασχολουν περισσοτερο…

  1. Greek Warrior!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!!!!

   ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ Ο << ΚΑΘΕΝΑΣ >> ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!;! Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ….. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ!;! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΠΙΤΙΡΙΣΗ!;! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…..

   ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ …..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ….. ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ….

   << Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο << ΜΑΝ Η ΤΟΥ >> ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ << ΜΑΝ Η ΤΟΥ >> ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…. >>

   ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

    1. vula!!!!!

     ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ…. ΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟ-ΚΛΟ-ΝΟΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΙΑ!!!! ΚΑΙ ΑΝ…..ΚΑΙ ΤΟΤΕ…. ΜΑ ΠΩΣ….!;! ΩΣ ΕΛΑΦΡΗΝΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣ!!!! 2349/6555**/27/ 1800!;!LOKY IS IHMITHR? ΙΧΜΙΘΡ = ΛΟΚΥ Χ 99930/9933=778/= ΑΛΕΛΟΥΙΝ!!!! ΑΤΕΝΙΝΠΡΔΙΜΜΤΘΣΣΕΥΓΑΜΣΥΟΙΑΕΑΑΑΕΓΑΕΑΕΗΣΔΟΡΜΕ ΧΜΜΜ!!!! 620.448.401.733.239.439.360.000!!!!;;;!!!!

     https://el.wikipedia.org/wiki/Κρυπτογραφία

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Σαμαν!!!!!!
      Εδώ και 7. Ώρες απο την στιγμή που έλαβα την απάντηση ειμαι στην Βικιπαίδεια και σε διάφορους ιστότοπους και καταριέμαι την κρυπτογραφία …τα νεύρα μου ειναι κάγκελο και θέλω να κλαιωωωωωωω ο δε εγκέφαλος μου καπνίζει ….λυπησουμεεεεεεεε θέλω το κλειδί και μην μου απαντήσεις ειναι αριθμός μέχρι εκεί έφτασα …διάβασα για απλή μετάθεση για σύρματοπλεγμα ,μέθοδος vernahm,αλγόριθμος des και και και …. Θα με βοηθήσεις?…. ……. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( κλαίω
      Ένας Σαμανος πρέπει να βοηθάει τον λαό του εεεεεε.??? πεσμου ότι σε έπεισα μόνο ένα μικρό στοιχείο ,!,,,’

     2. vula!!!!!

      ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΣ ΓΑΛΗΦΙΑΡΑ!!!! ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΜΑΝΟΣ….!!!! ΟΜΟΣ ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!! ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ…. ΚΑΙ ΛΕΩ!!!! ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ….!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     3. Ειμαι εεε..? χμμμμμ ίσως …..ΚΑΙ ΑΝ ……..ΚΑΙ ΤΟΤΕ……ΜΑ ΠΩΣ……..,!..! Μια μικρούλα τοσο δά μια λέξη …:):):):):):):):):)

      Να προσεχείς

     4. Σαμαν
      ΑΛΚΡ ΙΛΚΡ ΒΕΛ ΣΙΚΡΛ ΕΘΚΡΛ ΣΤΡΙΚΛΡ ΒΕΛ ΓΙΑΚΡΛ… εεεε σε μένα ήθελα να πω όχι σε μας αλλά είμαι ακόμα σε ότι έχει σχέση με την γλώσσα στο νηπιαγωγείο :):):) θα μεγαλώσω όμως με υπομονή ίσως κάποτε ίσως λέω …..και αν ….μα πωσ….και τότε …..;););)
      Να είσαι καλά και να προσεχεισ

     1. Αγαπητή Πέγκυς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς γλυκιά μου
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

  1. Ξαναδιάβασα ακόμη μια φορά το καταπληκτικό άρθρο σου για να το εμπεδώσω.Διάβασα επίσης και την συνέχεια του και ομολογώ ότι “το έχασα” λιγάκι εκεί με την κοπέλα και τα τόσα πολλά που αναφέρει και θα το ξαναμελετήσω!
   Εν πάση περιπτώσει επανέρχομαι στο συγκεκριμένο άρθρο και ερωτώ: Απ’ όσο γνωρίζω από τα λίγα που έχω διαβάσει οι Μασόνοι πλην της θρησκείας που πιστεύουν (Χριστιανοί,Μουσουλμάνοι κλπ) “ορίζουν” και τον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος κάτι που ταιριάζει όμως,κατά τα λεγόμενα του πάτερ,στον Πρωτόπλαστο Παρατηρητή !!!
   Τι γνώμη έχεις γι’αυτό;Πιστεύεις πως συνδέονται μεταξύ τους;
   Ευχαριστώ.

   1. Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΦΥΛΗ!!!!!

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΜΗΣ ΦΥΛΗΣ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ PART2 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ Η ΛΙΚΡΑΝΛΑ….ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ……

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!!!

 3. ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVIZIBLE LYCANS TEAM!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ. ΕΠΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΙΣΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ….. ΟΤΙ ΝΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΟΥΜΕ!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 4. Καλησπέρα . Είμαι καινούριος φίλος της σελίδας .
  Η αλήθεια είναι ότι τι θέμα το έχω συναντήσει ξανά αλλά με κάπως διαφορετική μορφή .
  Η δική σου προσέγγιση στο θέμα είναι ποιο πλήρης .
  Θα χαρώ να μάθω νέα στοιχεία που πιθανόν βρεις .

 5. ANONYMOUS!!!! ANONYMOUS!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!! ΘΑ ΑΝΑΦΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ……….. ΙΣΩΣ ΑΡΓΉΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!!!

 6. Ευχαριστω για το καλοσωρισμα αν και ειμαι καιρο αναγνωστης.Χαιρομαι που εισαι ενημερως και οτι ηταν να αναφερω για τον παραλληλισμο το ανεφερες
  εσυ.Βεβαια οποια μερια και να δεχθουμε χαριν κουβεντας ειτε οτι προερχομαστε απο τους ελ ειτε απο τους Νεφελιμ και οι δυο παραταξεις ειχαν ατελειες οποτε η εξομολογηση του Παρατηρητη οτι εχουμε ψεγαδια απο τον Δημιουργο μας κολλαει. Βεβαια συμφωνα με την μεταφραση του Σιτσιν και οχι τον ιδιο, οι Αννουνακοι δεν ηταν Θεοι απλα ειχαν τεραστιο για τα ανθρωπινα δεδομενα βιολογικο κυκλο, αφου ενα ετος γι’τους ισοδυναμει με 3600 γηινα χρονια (οση και η διαρκεια περιστροφης του πλανητη τους γυρω απο τον ηλιο).
  Επισης το ενδιαφερον κειμενο σου δεν μπορω να καταλαβω πως για να μπουν στο ον-δοτη χρειαζοταν ειδικο μηχανημα που ενωνε ψυχη με ψυχη σπερματοζωαριου και μετεπειτα ο Παρατηρητης μπορουσε να βγει απο το σωμα και να ξαναμπει ενω πλεον ο δοτης ηταν εμβιο ον και οχι σπερματοζωαριο.

  1. ΦΙΛΕ IERONYMOUS!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ << ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ >> ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ (;;) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ << ΚΑΚΟΙ >> Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑΜΑΤΑ!!! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΟΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΥΓΟ ΛΟΓΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΗΔΕΨΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΗΣΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΧΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΝ-ΔΟΤΗ….

   ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΡΗΜΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΕΞΗΣΟΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!

   ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΌ ΑΣΥΝΗΡΤΗΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΙΔΡΎΣΑΜΕ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ INVIZIBLE LYCANS TEAM!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΗ!! ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΗΛΟ ΜΑΣ!!! ΣΤΟ SITE ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΝ!!

   ΑΣ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ << ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡOΝΤAI ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!! ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ!! ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ SITE!! ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ << ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ >> ΚΑΙ ΤΟΥΣ << ΑΥΠΝΟΥΣ >> ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!

   ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ Ο SAMAN LYCAN!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΏ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

   ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΈΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΩ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ……..

   ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ .

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 7. Ο Σίτσιν ήταν… Εχει 1 χρόνο που χει πεθάνει.
  Η αιτία θανάτου τού δεν έγινε γνωστή, λέτε να χει να κάνει τίποτα με το τελευταίο βιβλίο που ετοίμαζε για τη “Θεά της Ούρ” (The Goddess of Ur Genome Project) ;
  Πάντως πολλές νέες επιστημονικές ανακαλύψεις τον επιβεβαιώνουν…

  1. ΦΙΛΕ IERONYMOUS ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVIZIBLE LYCANS TEAM!!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ( ΣΙΤΣΙΝ = ΘΕΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΈΡΕΣΑΙ:

   Ο Ζεκάρια Σίτσιν (Zecharia Sitchin, γεννήθηκε στις 6/9/1922) είναι συγγραφέας ο οποίος μέσω των βιβλίων του προβάλλει την θεωρία των λεγόμενων «αρχαίων αστροναυτών». Γεννήθηκε στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, και μεγάλωσε στην Παλαιστίνη. Έμαθε τα Σουμεριακά και τα αρχαία και σύγχρονα Εβραϊκά. Σπούδασε στο Λονδίνο την Ιστορία της Οικονομίας και εργάστηκε ως δημοσιογράφος και εκδότης στο Ισραήλ.
   Κατά τον Σίτσιν υπάρχει ένας ( υποθετικός πλανήτης ) στο σύμπαν ο οποίος ονομάζεται Νιμπίρου ( πλανήτης της διασταυρώσεως ) από τον οποίο επισκέφτηκαν τη Γη πριν από αρκετά χρόνια (450.000 κατά τον ίδιο) οι θεοί των Σουμερίων, οι Αννουνάκι (σουμεριακά κείμενα) ή Νεφιλίμ (κατά τη Βίβλο).
   Ισχυρίζεται ότι οι θεοί από τον Νιμπίρου μετέτρεψαν γενετικά το ανθρώπινο είδος σε ΗΟΜΟ SAPIENS για να το χρησιμοποιεί ως δούλους με διασταύρωση εξωγήινων γενιών ή γόνων με τον Homo Erectus. Υποστηρίζει ότι αυτά αναφέρουν οι περίφημες στήλες της Μεσοποταμίας των Σουμερίων. Εκφράζει τις απόψεις του μέσω της σειράς βιβλίων του Τα Χρονικά της Γης. Κάποιες κακές << γλώσσες >> λένε ότι ο Σίτσιν ανήκει στην παράξενη αδελφότητα << Των Φτερωτών Άρα-α-Γαοων!! >>. Βεβαία ο ίδιος το αρνείται σθεναρά……..

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΚΏΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ IERONYMOUS, ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ………….. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση