ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!!

UFO

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!!

Πόσα παράξενα μυστήρια υπάρχουν από αρχαιοτάτους χρόνους επάνω στην γη όπου έχουν καταγραφεί από αρχαίους πολιτισμούς!;! Πάρα πολλά!!!! Άλλα δυστυχώς από το σύνολο των ανθρώπων μόνο κάποιοι λίγοι τα πιστεύουν χωρίς να τα δουν. Όλοι οι άλλοι λένε ότι είναι παραμύθια της Χαλιμάς… …είναι;

Τι γίνεται με τα παράξενα μυστήρια τα οποία προ υπήρχαν από την αρχαιότητα αλλά και εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα!;! Τι γίνεται όταν ένα παράξενο μυστήριο καταγράφεται για πρώτη φορά!;! Γιατί οι άνθρωποι αρνούνται εύκολα να πιστέψουν ότι είναι κάτι το αφύσικο!;! Αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν το τι είναι!;! Αυτοί που τα πιστεύουν ότι είναι υπαρκτά γιατί τους αποκαλούν ελαφρόμυαλους και τρελούς αυτοί που τους αποκαλούν έτσι τι είναι!;!

Το πρώτο βίντεο που θα δείτε είναι από τις ΗΠΑ από την περιοχή Γκρέιτ Μπάριγκτον της Μασαχουσέτης!!!! Μας το έστειλε η ιδιοκτήτρια του βίντεο για να το δούμε και να της πούμε την γνώμη μας περί τίνος πρόκειται. Το μόνο που μπορούμε να πούμε για αυτό το βίντεο είναι ότι ίσως πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ τύπου ΠΟΥΡΟ δηλαδή μητρικό σκάφος το οποιο κατά έναν τρόπο δεν φαίνεται η άτρακτος του αλλά το σχήμα του στο σύννεφο!!!! Βέβαια οι κινήσεις που κάνει είναι παράξενες όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο…. Τώρα το τι μπορεί να είναι κάντε και εσείς τις δικές σας εκτιμήσεις και αποφασίστε εσείς περί τίνος πρόκειται.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=voYz-WZsn0M[/youtube]

 Το δεύτερο βίντεο μας το έστειλε ο ιδιόκτητης του με το να μας λέει ότι είναι κάπου στην Αγγλία χωρίς να αναφέρει τοποθεσία ή πόλη διότι φοβάται μην ρεζιλευτεί και τον περάσουν για τρελό ή για κάποιον όπου φτιάχνει βίντεο – φάρσες!!!! Παρατηρήστε καλά τα σύννεφα και θα δείτε ίσως το ποιο τρελό ΑΤΙΑ!;! Που έχετε δει ποτέ σε βίντεο!!!! Δείτε τα σύννεφα εκεί που θα εμφανιστεί ο φωτισμό του αλλά και τις περίεργες αλλά και αλλόκοτες κινήσεις που κάνει αυτό το ΑΤΙΑ!;! Τα συμπεράσματα δικά σας το τι μπορεί να είναι!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Z_-uK5Btik[/youtube]

 Τι να πει κανείς όχι μόνο για αυτά τα παράξενα που είδατε στα βίντεο αυτά τα οποία είναι αληθινά χωρίς κάποια τροποποίηση αλλά και για όλα τα παράξενα τα οποία συμβαίνουν στον πλανήτη μας χωρίς να μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση!!!! Το όλο θέμα είναι είτε τα πιστεύουμε ή όχι ότι είναι εδώ και κάθε τόσο θα τα βλέπουμε…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


17 σκέψεις στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!!

 1. ΤΟ ΠΟΊΗΜΑ ΠΆΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΆΝΗΚΕ ΚΆΠΩΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΤΟ ΕΝΟΗΣΑ ΠΛΉΡΩΣ),ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΆ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΩΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΊΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΎ ΚΑΙ ΑΥΤΟ(ΌΤΙ ΦΈΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ)ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΝΙΝΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ(ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΦΈΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙΣ),ΠΙΣΤΕΎΩ ΠΩΣ ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ;ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΌΧΙ.ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΈΧΟΥΝ ΖΉΣΕΙ ΠΟΤΈ ΤΟΥΣ;ΕΓΩ ΠΆΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΊΗΜΑ.ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΟΣ!

 2. fIilanthrwpws!!!!

  ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!!!!

  ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ….. ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

  ΜΠΟΝΤΛΕΡ:

  Ύμνος

  << Στη πολυαγάπητη, στη πιο όμορφή μουπου φως γεμίζει μου τη καρδιά,στο αθάνατο είδωλο, στο σεραφείμ μου,ένα μου " χαίρε " παντοτινά!Δροσοξεχύνεται μες στη ζωή μουσαν ένα αγέρι θαλασσινό και την αχόρταγη φέρνει ψυχή μου,σ' αθανασίας πόθο τρανό.Σα μυροφόρι πάντα σκορπίζειστην ατμόσφαιρα γλυκιά ευωδιά,σα θυμιατήρι κρυφά καπνίζει λησμονημένο μες στη νυχτιά. Έρωτα αμόλυντε πως να σου γράψει ο νους τις χαρές της αληθινά;Σπόρος του μόσχου 'ναι που 'χουνε θάψει μέσα στου τάφου μου τη σκοτεινιά Στη πολυαγάπητη, στη πιο όμορφή μου που 'ναι η χαρά μου κι όλη μου η υγειά,στο αθάνατο είδωλο, στο σεραφείμ μου,ένα μου " χαίρε " παντοτινα. >>

  NA EIΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. SAMAN ΤΟ ΝΑ ΨΆΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ Ο,ΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΆΞΕΙ Ο ΈΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΕΠΕΙΔΉ ΌΠΩΣ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΣΥ ΠΑΛΑΙΒΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ)ΤΏΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ,ΆΛΛΗ ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΔΎΣΚΟΛΟΣ(ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ)ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΑΝ ΖΉΣΕΙΣ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΑΝ ΉΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΌΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΌΜΩΣ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ(Η ΑΛΛΙΏΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΖΩΗ)ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΧΆΣΙΜΟ Η ΣΚΟΤΩΜΑ ΧΡΌΝΟΥ(ΌΛΟΙ ΈΤΣΙ ΤΟ ΛΈΝΕ)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ Ο ΈΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΆΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΑΠΛΆ ΈΤΣΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΆΘΑΝΕ.ΟΠΌΤΕ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΆΤΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΌ ΙΣΤΟΡΙΚΆ,ΕΠΕΙΔΉ ΌΠΩΣ ΕΊΠΕ Ο ΣΌΛΩΝΟΣ Ο ΑΘΗΝΑΊΟΣ(ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΈΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ)ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ.ΕΝΏ ΣΗΜΕΡΑ ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΣΜΠΟΥΚ Η ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΊΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΠΕΙΔΉ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΠΆΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ?ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Η ΓΝΩΣΤΌΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΣΤΗΣ.Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΆ ΊΣΩΣ ΑΡΧΙΚΆ ΕΚΤΙΜΆ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΆΘΟΣ ΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΊΣΩΣ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ.

 4. Reearcher!!!!

  TA ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ……ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!!!!!

  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ:

  «Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανένας τον άλλον που τον θαυμάζει ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο αν ο άλλος τον ξεπερνάει.»

  «Αναγκαστικά όλοι είναι φίλαυτοι, περισσότερο ή λιγότερο.»

  «Αυτοί που δίνουν καλή εκπαίδευση στα παιδιά, πρέπει να τιμώνται περισσότερο από εκείνους που τα γέννησαν, γιατί οι γονείς τους έδωσαν μόνο τη ζωή, οι παιδαγωγοί όμως την ικανότητα να ζουν καλά.»

  «Αυτοί που μελέτησαν προσεκτικά τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων, πρέπει να έχουν πεισθεί ότι πως η τύχη των εθνών εξαρτάται από την εκπαίδευση των νέων.»

  «Για να γίνει κανείς ικανός σ’ οποιοδήποτε επάγγελμα τρία πράγματα χρειάζονται: φύση, μελέτη και πρακτική εξάσκηση.»

  «Δεν είναι αυταπάτη η αγάπη του εαυτού μας: αυτό το αίσθημα είναι ολότελα φυσικό. Ο εγωισμός, να το είδος της αγάπης που δίκαια δυσφημίστηκε, γιατί δεν είναι η αγάπη προς τον εαυτό μας, μα ένα πάθος αχαλίνωτο απ’ τον εαυτό μας, πάθος ολέθριο που παρασέρνει τον φιλάργυρο προς το χρήμα του, κι όλους τους ανθρώπους προς το αντικείμενο των επιθυμιών τους.»

  «Δεν είναι κακό να νομίζει ο άνθρωπος ότι έχει κατιτί δικό του. Είναι φυσικό να αγαπάει κανείς τον εαυτό του, μόνο δε ο εγωισμός πρέπει να κατακρίνεται. Δηλαδή όχι το να αγαπάς απλώς τον εαυτό σου, αλλά το να τον αγαπάς περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει.»

  «Δεν θυμώνουμε με τους πεθαμένους, γιατί αυτοί έπαθαν το μεγαλύτερο κακό.»

  «Δεν ταιριάζει στη γυναίκα να είναι πολύ γενναία ή πολύ εύγλωττη.»

  «Είναι μια αρχαία παράδοση, που παντού έχει μεταφερθεί απ’ τους πατέρες στα παιδιά, ότι όλα πηγάζουν απ’ τον Θεό και ότι όλα έγιναν απ’ αυτόν για μας.»

  «Εκείνος που διατάσσει η σύνεση να είναι η υπέρτατη εξουσία, νομίζει πως κυβερνούν ο Θεός και οι νόμοι. Εκείνος όμως που δίνει την εξουσία στον άνθρωπο την παραδίνει σε θηρίο. Γιατί η εμπάθεια αυτών που ανεβαίνουν στην εξουσία φέρνει την καταστροφή και στην περίπτωση ακόμα που είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Γι’ αυτό, ο νόμος είναι λογική χωρίς εμπάθεια.»

  «Επειδή οι άνθρωποι ως επί το πλείστον είναι φιλόδοξοι, αναγκαστικά τους αρέσει να κακολογούν τον πλησίον τους.»

  «Η ανώτερη εξουσία βρίσκεται αναγκαστικά στα χέρια ενός ή μερικών ή και πολλών. Όταν όλοι αυτοί κατευθύνουν όλες τους τις προσπάθειες προς το γενικό καλό, τούτο το κράτος διοικείται καλά, αλλά όταν ο ένας, οι λίγοι ή οι πολλοί αποβλέπουν μόνο προς το δικό τους συμφέρον, πρέπει να περιμένουμε μια εξέλιξη προς το χειρότερο.»

  «Η αποστολή του άντρα είναι να κερδίζει και της γυναίκας να αποταμιεύει.»

  «Η αρετή είναι ανώτερη απ’ τον πλούτο και χρησιμότερη απ’ την υψηλή καταγωγή, γιατί όσα είναι αδύνατα για τους άλλους αυτή τα καθιστά δυνατά, κι όσα προκαλούν φόβο στους πολλούς τα υπομένει με θάρρος, και γιατί νομίζει ότι ο μεν δισταγμός είναι μομφή και κατάκριση, η δε εργατικότητα έπαινος.»

  «Η αρετή σε όσων ανθρώπων τις ψυχές παραμένει ανόθευτη και καθαρή, δεν τους εγκαταλείπει ούτε στα γηρατειά τους.»

  «Η γενναιότητα είναι προτιμότερη απ’ τη σύνεση.»

  «Η δουλεία είναι αντίθετη προς τη φύση, γιατί μονάχα ανθρώπινοι νόμοι κάνουν άλλους δούλους κι άλλους ελεύθερους. Στη φύση δεν υπάρχει καμία τέτοια διαφορά, που είναι άδικη και αποτέλεσμα βίας.»

  «Η δυστυχία δημιουργεί στάσεις και επαναστάσεις. Ακόμα οι πολίτες επαναστατούν όχι μόνο για την ανισότητα του πλούτου, αλλά και για την ανισότητα των τιμών.»

  «Η ιδιαίτερη υπεροχή του ανθρώπου είναι αυτό που τον διακρίνει από τα ζώα, δηλαδή η λογική.»

  «Η ομορφιά είναι η πιο καλή συστατική επιστολή.»

  «Η τάξη που διακρίνεται για την αρετή της, δεν επιχειρεί παρά σπάνια μια επανάσταση. Αυτό, γιατί βρίσκεται πάντοτε σε μειοψηφία.»

  «Κανένας δεν αγαπάει πραγματικά εκείνον που φοβάται.»

  «Μόνο ασκούμενοι στις δίκαιες πράξεις γινόμαστε δίκαιοι. Ασκούμενοι σε πράξεις μετριοπαθείς γινόμαστε μετριοπαθείς και ασκούμενοι σε πράξεις θαρραλέες γινόμαστε θαρραλέοι.»

  «Ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό περισσότερο και από κάθε μέλισσα κι από κάθε ζώο που ζει κατά ομάδες.»

  «Ο άνθρωπος, όταν τελειοποιείται, είναι το καλύτερο των ζώων. Όταν, όμως, αποχωρίζεται από το νόμο και τη δικαιοσύνη, είναι το χειρότερο όλων.»

  «Ο άντρας είναι από τη φύση καλύτερος από τη γυναίκα. Ο άντρας διευθύνει και η γυναίκα υπακούει σ’ αυτόν.»

  «Ο δίχως αρετή άνθρωπος είναι το πιο ανόσιο και το πιο βάρβαρο πλάσμα.»

  «Ο έγκριτος πολίτης τιμά, αλλά δεν κολακεύει.»

  «Ο θάνατος είναι το πιο φοβερό απ’ όλα τα πράγματα, γιατί αποτελεί το τέρμα, πέρα από το οποίο πιστεύεται πως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό, γι’ αυτόν που πέθανε.»

  «Ο θυμός περνάει απέναντι σ’ εκείνους που δείχνουν ταπείνωση. Τούτο αποδείχνεται κι από τα σκυλιά, που δεν δαγκώνουν όσους πέφτουν χάμω.»

  «Ο καθένας μπορεί εύκολα να θυμώσει. Μα να θυμώσει κανείς τότε που πρέπει, στο βαθμό που είναι σωστό, στον κατάλληλο χρόνο, για ένα δίκαιο ζήτημα, και με το σωστό τρόπο, δεν είναι στο χέρι του καθενός κι ούτε είναι εύκολο πράγμα.»

  «Ο καλός ο νομοθέτης, καθώς κι ο αληθινός πολιτικός, δεν πρέπει να ξεχνούν πως όχι το απόλυτα άριστο, αλλά εκείνο που από τα πράγματα αποδείχνεται σχετικά καλύτερο, πρέπει να προτιμείται σε κάθε δοσμένη περίπτωση.»

  «Ο καλός πολίτης πρέπει να ξέρει και να κυβερνιέται και να κυβερνάει.»

  «Ο κατασκευαστής δεν μπορεί να είναι ούτε ο μόνος, ούτε ο καλύτερος κριτής του έργου του.»

  «Ο λαός δεν αλλάζει εύκολα, γιατί αγαπάει τις παλιές του συνήθειες. Ώστε οι παλιοί νόμοι παραμένουν σε ισχύ, ενώ η εξουσία ασκείται από εκείνους που μετέβαλαν την πολιτεία.»

  «Ο λεπτός κι ευγενικός άνθρωπος φέρνεται σαν να ‘χε μέσα του το νόμο. Έτσι κυριαρχεί στην παρέα, με τους καλούς του τρόπους και την ευγενική του συμπεριφορά.»

  «Ο ρόλος του άνδρα είναι διαφορετικός απ’ το ρόλο της γυναίκας, γιατί ο μεν πρώτος φροντίζει να κερδίζει τα απαραίτητα στη ζωή, η δε γυναίκα να τα φυλάξει.»

  «Ο χρόνος καταπαύει το θυμό.»

  «Οι άνθρωποι έχουν το φυσικό χάρισμα να κρίνουν την αλήθεια και συνήθως την αποκαλύπτουν. Και γι’ αυτό, όσοι μπορούν εύστοχα να την αντιληφθούν, είναι επίσης ικανοί ν’ αντιληφθούν και τις πιθανότητες που υπάρχουν.»

  «Οι κατώτεροι επαναστατούν για να γίνουν ίσοι με όλους, και οι ίσοι για να γίνουν ανώτεροι. Αυτή είναι η νοοτροπία που δημιουργεί τις επαναστάσεις.»

  «Οι περισσότερες επιθυμίες συνοδεύονται από κάποια ηδονή. Γιατί οι άνθρωποι, είτε γιατί θυμούνται εκείνα που απόκτησαν, είτε γιατί ελπίζουν πως θα τ’ αποκτήσουν, νοιώθουν κάποια ηδονή.»

  «Οι συμφορές ενώνουν τους ανθρώπους.»

  «Οι τύραννοι είναι φίλοι των ύπουλων και διεφθαρμένων ανθρώπων, διότι τους αρέσει να τους κολακεύουν. Κανένας άνθρωπος με ανώτερη μόρφωση και τιμιότητα δεν κυριεύεται απ’ αυτό το ελάττωμα, γιατί οι καλοί μπορεί να αισθάνονται στοργή για τους φίλους αλλά δεν τους κολακεύουν. Αντίθετα, οι κακοί επαινούν και συμμετέχουν στις κακές τους πράξεις.»

  «Όλα πάντοτε βρίσκονται σε αδιάκοπη κίνηση.»

  «Όπου υπάρχει άμιλλα, υπάρχει και νίκη.»

  «Όπως ένα χελιδόνι ή μια ωραία ημέρα δεν φέρνουν την άνοιξη, έτσι και μια ημέρα ή λίγος χρόνος δεν φέρνουν την ευτυχία σε κανέναν.»

  «Όσοι είναι οργισμένοι ασχολούνται ενδόμυχα με τα ζητήματα της εκδικήσεως. Έτσι, λοιπόν, η φαντασία τους που διεγείρεται, προκαλεί ευχαρίστηση σαν εκείνη που παρουσιάζεται στα όνειρα.»

  «Όταν θυμώνουμε, ο λογισμός μας αποδημεί, αποφεύγοντας το θυμό σαν πικρό τύραννο.»

  «Πολύ σημαντικό εφόδιο για τα γηρατειά είναι η εκπαίδευση.»

  «Πρέπει να εκπαιδεύεται κανείς από την παιδική του ηλικία, γιατί -καθώς λέει ο Πλάτων- η σωστή παιδεία συνίσταται στο να αισθάνεσαι όσο πρέπει και τη χαρά και τη λύπη.»

  «Προτιμότερο είναι να τιμωρεί κανείς τους εχθρούς του από το να συμβιβάζεται μαζί τους. Γιατί το ν’ ανταποδίδεις όσα έπαθες είναι δίκαιο και η αποκατάσταση του δικαίου αξιέπαινη.»

  «Σκοπός των επαναστάσεων είναι η απόκτηση πλούτου και πολιτικών τιμών, ή η αποφυγή της δυστυχίας και της ατίμωσης.»
  «Στη ζωή υπάρχει ευχαρίστηση και φυσική γλυκύτητα.»

  «Τα πάθη της ψυχής διαφθείρουν κι αυτούς τους άριστους άντρες, όταν γίνουν κυβερνήτες.»

  «Την ευτυχία την απολαμβάνουν εκείνοι που έχουν χαρακτήρα και πνεύμα καλό, και σε μέτριο βαθμό τα υλικά αγαθά.»

  «Της παιδείας οι ρίζες είναι πικρές, μα οι καρποί γλυκοί.»

  «Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο.»

  «Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανθρώπων σε σχέση με τα άλλα ζώα είναι πως μόνο αυτοί έχουν την αίσθηση του καλού και του κακού, του δίκαιου και του άδικου και των άλλων αξιών. Η δε κοινή γνώση συντελεί στη δημιουργία της οικογένειας και της πόλης.»

  «Το κάλλος είναι η καλύτερη συστατική επιστολή.»

  «Τρία είναι τα στοιχεία που κάνουν τους ανθρώπους καλούς και έντιμους: η φύση, η συνήθεια και η λογική.»

  «Τρία πράγματα χρειάζονται για την εκπαίδευση: η φύση, η μάθηση και η άσκηση.»

  «Τρία προσόντα πρέπει να έχουν όσοι πρόκειται να αναλάβουν τη διακυβέρνηση ενός κράτους. Πρώτον, φιλία προς το υπάρχον καθεστώς. Δεύτερον, την απαραίτητη ικανότητα. Και τρίτον, την αρετή εκείνη και την αγάπη προς τη δικαιοσύνη που ταιριάζουν στο κράτος στο οποίο ζει.»

  «Φίλος μεν ο Πλάτων, αλλά φιλτέρα η αλήθεια.»

  «Χρέος έχουμε να θεωρούμε τον Θεό σαν πνεύμα πανίσχυρο, αθάνατο και τέλειο. Γιατί, αν και είναι αόρατος για τα μάτια των ανθρώπων, φανερώνεται με τα έργα του.»

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Συμφωνώ!!!… Πολύ χρήσιμα είναι τα παραπάνω!.. Μπράβο σου για άλλη μια φορά!.. Μακάρι να υπάρχουν πιο πολλοί αυτοί που θέλουν να καταλάβουν και να ψάχνουν…. και όσοι δεν το κάνουν να αλλάξουν, γιατί αυτό μας προσβάλει σαν Ανθρωπότητα και σαν Έλληνες ακόμα πιο πολύ! Να σαι πάντα καλά!! Καλή συνέχεια και δύναμη!

 5. Θα ήθελα να παραθέσω σε όλα τα παραπάνω και σχετικά με την λογική και την δικιά μου γνώμη σε αυτό. Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι για να υπάρχει μια ορθή λογική και για να βλέπει και να κρίνει ο άνθρωπος ορθά πρέπει να σχετίζει τις πληροφορίες που παίρνει με τον θεό, τα τρία πρόσωπα που είναι ο ένας δημιουργός. Αυτό δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε γιατί τότε κάποιος να μου απαντήσει γιατί υπάρχει ενέργεια, γιατί υπάρχει ζωή, γιατί υπάρχει αρχή, γιατί δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να δημιουργήσει ψυχή, ενέργεια, ζωή ;!;!;;;!!!! Επειδή ο θεός είναι συντροφικός και μην είναι αγάπη. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να σχετίζουμε τα δημιουργήματά του ένα και μοναδικού θεού με τον δημιουργό και κανέναν άλλον. Τότε θα βρούμε την Αλήθεια, την ζωή, την ενέργεια. Όχι όταν τα σχετίζουμε με το σύμπαν που είναι ένα δημιούργημά του και όχι όταν κάνουμε θυσίες και διάφορα… Πρέπει να προσέχουμε τις πληροφορίες που παίρνουμε και πως τις αντιμετωπίζουμε, παρά να έχουμε άγνοια. Είμαστε δημιουργήματα και πρέπει να κοιτάμε τον δημιουργό και να βαδίζουμε σύμφωνα με Αυτόν. Τότε μόνο θα κάνουμε σωστή δουλεία θα σχηματίσουμε ορθή λογική με ορθά συμπεράσματα, αλλιώς έρχεται το παράλογο η τρέλα και ο δαιμονισμός ο οποίος ασχολείται με το υποσυνείδητο μας που επηρεάζει και το συνειδητό και την λογική μας. Να θυμάστε ο Σωκράτης ήταν μονοθεϊστής όπως και πολλοί άλλοι Αρχαίοι Έλληνες…..ο Αριστοτέλης είχε πει:
  “Η θεια ουσία βρίσκεται παντού στην φύση”. Και….. ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ… η Αλήθεια είναι μέσα μας γιατί η Αλήθεια μας έφτιαξε και την Αλήθεια ψάχνουμε. Μια πνευματική υπόσταση είναι η αιτία του σύμπαντος , όλη η ομορφιά του, όλη η κίνηση, και όλα τα σχήματα που τόσο όλοι μας θαυμάζουμε. Τα πάντα πρέπει να μας οδηγούν σε αυτή την πρωταρχική ουσία που κυβερνά τα πάντα… Συνεπώς οι Ορφικοί Ύμνοι – Ερμής ο Τρισμέγιστος – ,ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, οι Πυθαγόρειοι κλπ μίλησαν σαφώς για τον ΕΝΑ Θεό, το Απόλυτον Εν!!!!….
  Αυτά είχα να πω όποιος έχει αντίρρηση να μου την αναφέρει με επιχειρήματα φυσικά! Να είστε πάντα καλά και να βρίσκετε την Αλήθεια.

 6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ…ΑΛΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙΣ….ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΑΜΒΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…..ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΥΝΦΩΝΩ…..ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ….ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ (ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ) ΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…..Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ…..ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣΗ ΜΑΣ……ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΜΒΙΣΒΗΤΩ…(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ)……ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΜΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗΣ……….ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟ ……ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ….ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ….ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ….!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙΠΑΝΤΟΤΕΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ……..ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ??????

 7. SAMAN LYCAN !!!

  ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ….!!! ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΝΤΟ ΜΕ ΤΟ “Υ” ….!!!!!…ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ….. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο : ”Μιχάλης Καραβασίλης – (Απολλώνιος) Θεραπευτική μουσική των Ασκληπιών”. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Μεγάλο θέμα)……

  ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΆ!!!

 8. fenomeno!!!!
  ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΝΑΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ… .ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!
  ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΣ; ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΟΧΙ!!!! ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ….!!!! ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΔΕΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!!
  <>
  ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!
  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ….. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…..!!!!
  ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!!!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ …ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ…..
  ΤΟ ΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ!;!
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…… ΟΜΩΣ!!!
  ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!;! ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ!!!! ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ!;!
  ΑΚΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ!!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!! ΑΛΛΟΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΨΑ ΕΚΕΙ… .ΣΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΩ!!!! ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ!!!! ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ !!!!
  ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ !;! ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ…..
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ….. ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ!!!! ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…… ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ….
  <>.
  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΟ ….ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!!
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ…….ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΛΑ……ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ……..ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ……..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ……ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΛΑΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ……..ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ……ΟΜΩΣ ΣΑΜΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΟΙ…..ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΜΕ…….ΟΜΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…..ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ(ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ…..ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ Π΄ΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ………ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΑΥΤΟ…..ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ (ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ) ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΦΝΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…..ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ(ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ)…….ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ……ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ…..ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ….ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΕ ΜΕΝΟΥΝΣ ΕΚΕΙ…………..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ……ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ…ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ……ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ?????ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΟΥ…..ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

 10. fenomeno!!!!

  TO MHN ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΔΩ!!!!

  ΛΟΙΠΟΝ.

  ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ!;! Η ΗΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

  ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΑ…..ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!!!!

  ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΗΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΡΙΖΩΝ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟ 1935 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ >>…. ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΟΥ ΦΑΗΤΕΡΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ….ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΗΧΥΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΤΟ 1947… ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΞΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ….. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΠΛΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ…. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΩΝ ΑΔΙΑΨΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ…..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ!!!!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΓΙΑΤΙ!;! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΦΕΡΕΓΚΙΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΡΩΣ ΒΡΩΣΗΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!!

  ΛΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ!!!! ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟ Η ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!;! ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ!!!! ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ!;!

  ΞΩΤΙΚΑ, ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ, ΦΩΤΕΙΝΟΙ, ΝΕΡΑΙΔΕΣ, ΣΑΤΥΡΟΙ, ΓΟΡΓΟΝΕΣ, ΛΥΚΑΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΟΙ, ΣΥΓΡΑΦΕΙΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ…. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ…… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ!;! ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΤΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

  ΤΩΡΑ ΩΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ!;! ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΙΚΟΙ ΠΡΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ!;! ΤΙΤΑΝΕΣ, ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ!!!! ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ …..

  ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!;! ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!;! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΙΡΙΟΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΟ-ΝΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ….. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΟ-ΠΑΓΗΔΕΣ-ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΟΡΑΣΗΣ……!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΜΕ ΟΝΕΙΡΟΝΑΥΤΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ ΟΜΟΡΦΟΣ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ…. ΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ…….!!!! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΒΑΔΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Η ΚΑΚΟΥΣ!!!!

  ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!! ΕΠΙΔΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ!;! ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ …….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ….. ΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΡΚΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΜΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…….ΠΡΩΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΣ ……ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ….ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ…..ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ……..ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ….ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ…..ΕΝΑ ΕΙΝΑΙΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑ Ι(ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ) ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ…….ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ…..ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ……..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ……ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ……ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ….ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ….ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ….ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΜΑΝ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ……ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΟ Η ΛΟΓΙΚΗ……..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. fenomeno!!!!

  EΔΩ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!;!!

  ΔΗΛΑΔΗ!!!!

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!;! ΟΧΙ!!!! ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!! Η ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

  ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΤΙΑ!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ!!;!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ!;! ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Η ΘΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ!!!!! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ!!!!

  ΤΩΡΑ!!!!

  ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΣ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!! ΚΑΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΤΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!!!!

  ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ……

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ……ΑΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ…(ΟΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ …..ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝΠΟΡΤΑ….ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ……..ΜΕ Η ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ….ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση