ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ!!!!

Πρόσφατα στην πόλη της OKLAHOMA ( Οκλαχόμα ) βρέθηκαν κόκκαλα ενός γιγαντιαίου δεινοσαύρου. Αυτό δεν είναι το περίεργο. Το περίεργο είναι ότι μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου βρέθηκε ένας αρσενικός σκελετός που δεν είναι άνθρωπος ούτε πίθηκος όπως λέει ο Δρ. Δαβίδ Πόσβιντ, ηγέτης μιας κυβερνητικής ομάδας που μελετά τα οστά του δεινοσαύρου!! Ο σκελετός που βρίσκεται μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου είναι ελαφρύς , έχει ένα δυσανάλογα μεγάλο βολβοειδές κρανίο και οι υποδοχές των ματιών είναι αμυγδαλοειδείς. Το όλο εύρημα χρονολογείται ότι είναι 110 εκατομμύρια χρόνια πριν!!

kranio alien

<< Δεν μπορώ να σας πω ακόμα ακριβώς τι είναι εκείνο το πράγμα που κατάπιε ο δεινόσαυρος ,αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα θετικά. Δεν είναι άνθρωπος και δεν είναι βεβαίως οποιοδήποτε είδος πίθηκου. >> Είπε ο Δρ. Δαβίδ….

Η πρόσφατη ανακάλυψη στην Οκλαχόμα έδειξε ότι ο δεινόσαυρος ήταν περίπου 60 τόνους και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δεινοσαύρους που υπήρχε στη γη. Ήταν τόσο βαρύς που κάθε του βήμα προκαλούσε μικρούς σεισμούς στην γύρω περιοχή!!!!
Η έκπληξή τους όμως ήταν μεγάλη όταν στην κοιλιά του δεινόσαυρου βρέθηκε άθικτος ένας σκελετός που άνηκε σε αρσενικό, στο μέγεθος μικρού παιδιού, με κρανίο που έμοιαζε με αυτά που δείχνουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Πήραν τον σκελετό και το μετέφεραν στο εργαστήριο της Ουάσιγκτον του Δρ. Πόσβιντ για την περαιτέρω έρευνα. Εκεί δόθηκαν εντολές να μην ειπωθεί τίποτα στον Τύπο για την εύρεση του εξωγήινου!!
Ο Δρ. Πόσβιντ όμως έχει δημοσιεύσει ο ίδιος λίγες πληροφορίες για το πλάσμα που βρέθηκε :

<< Το πλάσμα που βρέθηκε στο δεινόσαυρο είχε ύψος περίπου 4 πόδια και περπατούσε όπως εμείς. Το μέγεθος του εγκεφάλου του δείχνει ότι ήταν ευφυές ον , πολύ περισσότερο από εμάς. Ήταν χορτοφάγο και είναι δυνατό ότι αυτός ο μικρός εξωγήινος να πήγε από κοντά τον δεινόσαυρο, ίσως θέλοντας να τον μελετήσει καθισμένος σε ένα κλαδί δέντρου. Εκεί μπορεί να έγινε το ατύχημα μια που το γεύμα του δεινοσαύρου ήταν ένας τόνος φύλλα και χόρτα την ημέρα >>!!

Το νέο εύρημα όπως οι λένε εμπειρογνώμονες αποδεικνύει ότι οι επισκέπτες από το διάστημα στην γη ήρθαν από τους προϊστορικούς χρόνους ακόμη.

Αναφορά για το τόσο σοβαρό αυτό εύρημα:

http://astro.wsu.edu/worthey/astro/html/im-ufo/im-aliens/aliens11.html

Το κατά πόσο θα συνεχιστεί η έρευνα για το θέμα αυτό από τους ίδιους θα το δείξει η ιστορία. Μα και να συνεχιστεί τι έχει να δείξει παραπάνω αν είναι αλήθεια!;! Μόνο και μόνο που η κυβέρνηση διέταξε την πλήρη μη δημοσίευση της έρευνας δείχνει ότι γνωρίζουν από καρό το τι υπάρχει και το τι όχι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

 

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ!!!!

  1. Saman παντως απο οτι εχω παρατηρησει ολοι οι δεινοσαυροι ειναι σαυρομορφοι, δεν ειναι τυχαι και η καταληξη δεινο-σαυροι, οποτε αναρωτιεμαι μηπως οταν ηρθαν οι δρακονιανοι στον πλανητη μας εφεραν και μερικα απο τα ζωα του δικου τους πλανητη? Επισης θα ηθελα να αναφερεις καποια στιγμη λιγα πραγματα για αυτα τα πλασματα, π.χ πως εξαφανηστικαν? χρησιμοποιηθηκαν υπεροπλα απο αρχαιους πολιτισμους ή οντως επεσε καποιος κομητης? κτλπ

Αφήστε μια απάντηση