ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!!!! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΠΑ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!!!! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΠΑ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!

Εκτός  από τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν για εμάς τους Έλληνες ότι πρέπει να μας πλήξουν στην γλώσσα μας στην θρησκεία μας και στην ιστορία μας για να μας υποτάξουν διότι είμαστε λαός που αντιδρά…. Πράγμα που κατάφεραν!!!! Εκτός τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν κάνα δυο χρόνια ότι :

Εμείς  ( Δρακονιανοί – Ιλλουμινάτοι – Μασόνοι ) θα ξεκινήσουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και τα βίντεο παιχνίδια που έχουν σχέση με τον πόλεμο καλό είναι που τα παίζουν τα παιδιά ώστε να συνηθίσουν αυτό που θα έρθει …. Τώρα επανέρχεται με μια καινούρια δήλωση:

Είναι πρόκληση, είπε ο Κίσινγκερ στην Asia Society την περασμένη εβδομάδα, πώς να χτίσουμε μια παγκόσμια τάξη, για πρώτη φορά στην ιστορία σε παγκόσμια βάση.
Μιλάμε πολύ για την παγκόσμια κοινότητα, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ πριν μια παγκόσμια κοινότητα προτείνοντας στην Κίνα και τις ΗΠΑ να συνεργαστούν για μια τέτοια προσπάθεια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yxGFmDYdkP8[/youtube]

Ο David Rockefeller απαίτησε φόρο τιμής προς τον κομμουνιστή πρόεδρο Μάο, τον πιο παραγωγικό μαζικό δολοφόνο του 20ου αιώνα (υπεύθυνος για την εξολόθρευση 49-78,000,000 κινέζων). Ο Rockefeller θεωρεί τον Μάο ως ένα ιδανικό ηγέτη, και την κομμουνιστική επανάσταση και τις δολοφονικές πολιτικές αφανισμού, ως πρότυπο για την παγκόσμια κυβέρνηση. Μην ξανά ακούσω από κανέναν μετά από όλα αυτά περί θεωρίες συνωμοσιών γιατί πράγματι αυτός που θα το πει θα ανήκει με αυτούς!!!! Δοξάστε τον άξεστο σε όλο του το μεγαλείο στο βίντεο που παραθέτω!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση