ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΩΚΕΑΝΩΝ ( ΝΟΑΑ ) ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ( !!!! )

ΓΟΡΓΟΝΕΣ-ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΩΚΕΑΝΩΝ ( ΝΟΑΑ ) ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ( !!!! )

Όταν ανέβασα το άρθρο << ΑΒΥΣΣΑΛΈΟΣ Η ΓΟΡΓΌΝΕΙΟΣ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ 3000 ΠΟΔΙΑ ΒΑΘΟΣ!!!!AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! >> πολλοί ήταν οι διάφοροι που έτρεξαν να με γιουχάρουν προσωπικά και να μου λένε ότι κάνεις λάθος και δεν είναι τίποτα άλλο από μια φάρσα κάποιων!!!! Πράγματι δεν τους απάντησα καθόλου διότι το είχα ερευνήσει προσωπικά το θέμα!!!! Απεναντίας με το άρθρο μου με το << ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ >> όπως και παραδέχτηκα ότι ήταν λάθος αν όχι όλο το άρθρο αλλά για το κρανίο του Λυκάωνα!!!! Έτσι λοιπόν η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται…!!!! με την μόνη διαφορά δεν κάνουν καμία αναφορά για τους επιστήμονες όπου είχα μιλήσει στο πρώτο άρθρο μου για αυτήν την περίπτωση όπου δείχνει ξεκάθαρα ότι κάτι υπάρχει μέσα στους ωκεανούς!!!!

Έτσι λοιπόν η  NOAA δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό “Γεγονότα των Ωκεανών” με τίτλο “αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.” ΠΡΟΣΈΞΤΕ!!!! Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια ( ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΑ ΟΠΩΣ Η ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!! ) στα τέλη της Παλαιολιθικής  (Stone Age – ΣΤΌΟΥΝ ΈΙΤΖ ) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ., υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου!!!!

Το βίντεο που παραθέτει το Άνιμαλ Πλάνετ:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bSG3kPa-jOU[/youtube]

Το Animal Planet ( Άνιμαλ Πλάνετ )μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία “Γοργόνες”, αν προσέξετε όμως στο προηγούμενο άρθρο μου όπου είναι ακριβώς το ίδιο βίντεο το σήμα του Άνιμαλ Πλάνετ δεν υπάρχει. Σε αυτό έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Σάντι Νίξον, είπε στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων , έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας. Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού. Ο mermaidologist ( Μερμεϊντόλοτζιστ ), Μάρκος Πλάνκιν, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα δήλωσε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου κρατούνται 7 γοργόνες και οι οποίες μελετούνται!!!! Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει προσωπικά τις γοργόνες αυτές και ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος σύμφωνα με δημοσιεύματα( !!!! )

Πραγματικά κάτω από το τραπέζι παίζονται πολλά με πολλές περίεργες μετά εξελίξεις ειδικά στον τομέα των ανθρωποειδών!!!! Βέβαια ακόμα δεν έχουν βγει επίσημα να δηλώσουν ότι πράγματι υπάρχουν οι αβυσσαλέοι, αλλά είναι όμως η εξέλιξη μιας αρχής ώστε να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι δεν είμαστε μόνοι μας, με σκοπό σιγά σιγά να μας εμφανίσουν τους εξωγήινους και τους εσωγήινους  ( ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ) ως κάτι το οποίο θα είναι πολύ φυσικό και όχι καταστροφικό!!!!! Δυστυχώς αν και προσπάθησα πολλές φορές να έρθω σε επαφή με τους ιχθυολόγους επιστήμονες όπου και τράβηξαν τον αβυσσαλέο σε βίντεο δεν μπόρεσα να καταφέρω τίποτα για να μου κάνουν κάποιες δηλώσεις αν εκείνοι έδωσαν το βίντεο ή το έκλεψαν!!!! Κατά ένα περίεργο τρόπο είναι εξαφανισμένοι ή κάπου κρύβονται!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


9 σκέψεις στο “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΩΚΕΑΝΩΝ ( ΝΟΑΑ ) ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ( !!!! )

 1. εια δει σε ενα βιντεο παλι με γοργονεσ που τισ εξεταζαν και ελεγαν πωσ ειναι τα οργανα τουσ ο εγκαφαλοσ πως επεικοινωνουν και κατι τετια δε καταλαβα πολλα μηλουσαν ξεναν μπορεισ να το αναφερεισ στο επομενο αρθρο σου αν δεν σου ειναι φυσικα δυσκολο να το βρεισ!!!

     1. panorea6!!!!

      ΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΕΤΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση