chemical trails–Χημικά μονοπάτια

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

chemical  trails–Χημικά μονοπάτια

CHEMICALTRAILS ή αλλιώς χημικά μονοπάτια όπως είναι η μετάφραση στα ελληνικά, μονοπάτια ψεκασμού χημικών στοιχείων όπως μικροσωματιδίων.

Πρόκειται κατά εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες πυκνές γραμμές διαφορών σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.

Μέσα σε ώρες μπορούν να μετατρέψουν σε λευκή σούπα έναν καταγάλανο ουρανό και να κρύψουν τον ήλιο πίσω από τα τεχνητά νέφη. Για να είναι σε θέση να μεταβάλουν τόσο έντονα την εικόνα του ουρανού είναι προφανές  πως διασπείρουν τεράστιες ποσότητες χημικών ουσιών, οι οποίες δεν  μπορούν με κανέναν τρόπο να συγκριθούν με τις ποσότητες καυσαερίων που ελκύονται από τα φουγάρα των εργοστασίων ή τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων.

Οι διαφορές των contrails και των chemtrails πρώτα πρέπει να σας πω ότι τα contrails είναι οι γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα από τους κινητήρες τους λόγο της διαφοράς θερμοκρασίας. Οι γραμμές αυτές μετά από λίγα λεπτά σβήνουν από τον ουρανό και οι οποίες είναι λεπτές γραμμές.

Τα chemicaltrails ξεκινάμε με χοντρές γραμμές και καταλήγουν να γίνουν σε ολόκληρα σύννεφα που σκεπάζουν τον γαλανό ουρανό.

Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλουν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ’ ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καύσιμων των αεροπλάνων.

Συμφώνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στην Αμερική ψεκάζουν για να μην αντιδρούν τα πλήθη στις εξωφρενικές ενέργειες των κρατούντων στα ινία των κρατών.

Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκεί καταστολή καθώς και εμβόλια για να δουν τον χρόνο αντίδρασης του ανθρωπινού οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενεργείας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου.

Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθώς και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της ατμόσφαιρας για να γίνει ευκολότερη η ηλέκτριση και η ιονίσει της ατμόσφαιρας για να δεχτεί την ενεργεία που μπορεί να στείλει το δίκτυο HARP ώστε  να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα προς το έδαφος.

Για το σύστημα HARP θα αναφερθώ σε ξεχωριστώ άρθρο.

Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες.

Η δίκια μου γνώμη είναι ότι οι κυβερνήσεις μας ψεκάζουν με ιούς όπως ο Η1Ν1 για να κερδίζουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανίες και οι κυβερνήσεις.

Συμφώνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνες τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφανίση του καρκίνου.

Μια άλλη προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπορούν να κάνουν δοκιμάστηκα πειράματα βάση της νανοτεχνολογίας, δηλαδή μαζί μετά χημικά τα όποια ραντίζουν να έχουν βάλει μέσα στα χημικά νανορομπότ.

 

Αυτά τα πειράματα ίσως να τα κάνουν έκτος από τους ιούς οποίου περνούν καινούργιους ή παλιούς για τον έλενγχο του ανθρωπίνου νου ή αλλιώς mindcontrol.

Από όσο μπορώ να γνωρίζω τα αεροπλάνα αυτά είναι ειδικά διαμορφωμένα για να μην επηρεάζονται οι πιλότοι και τα πληρώματα από αυτά που κουβαλάνε.

Από διάφορες φωτογραφίες αεροπλάνων που ραντίζουν αν κάποιος τις παρατηρήσει καλά και τις μεγενθύνει θα παρατηρήσει ότι δεν έχουν να κάνουν με κάποια γνωστά αεροπλάνα της σειράς ή έχουν μετατραπεί εξωτερικά ή είναι καινούργια αεροπλάνα.

Ο τελευταίος αρχηγός των Cherokee (ινδιάνικη φυλή της Αμερικής) το 1890 είχε δηλώσει το εξής( όταν δείτε στο καταγάλανο ουρανό να πηγαινοέρχονται τα λεύκα φίδια κυνηγώντας τους σιδερένιους αετούς τότε θα ξεκινήσει μια μεγάλη καταστροφή για την ανθρωπότητα αλλά θα έχει ξεκινήσει και μια αρρωστημένη αυγή για την ανθρωπότητα).

Το θέμα των χημικών μονοπατιών δεν τελειώνει εδώ θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες πληροφορίες αλλά και κατάθεση πολίτικου για το ζήτημα αυτό.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


6 σκέψεις στο “chemical trails–Χημικά μονοπάτια

  1. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες που φαίνεται να αποκαλύπτουν ότι τα αεροπλάνα αυτα ειναι στρατιωτικά και συγκεκριμένα του ΝΑΤΟ.Σωστά αυτα που είπες και επίσης θεωρούνται οι αεροψεκασμοι ειναι ψυχοτρονικα όπλα(δηλαδή μπορούν να προκαλέσουν αδράνεια στους ανθρώπους να τους ακινητοποιησουν και να τους προκαλέσουν λήθαργο)και ασκείται περισσότερο στις μεγαλουπόλεις.

Αφήστε μια απάντηση