ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!;!!

ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!;!!

 

Μετά από ένα παρόμοιο άρθρο που είχε φτιάξει ο Saman Lycan αποφάσισα και εγώ να ψάξω λίγο να δω πόσοι ήταν οι διάσημοι όπου έμοιαζαν καταπληκτικά ως δυο σταγόνες νερό αναμεταξύ τους! Από άτομα παλαιότερα όπου δεν ζούνε σήμερα και είναι πολύ παράξενο για εμάς που το βλέπουμε!

PR 1

 

PR 2

PR 3

PR 4

PR 5

PR 6

PR 7

PR 8

PR 9

PR 10

PR 11

PR 12 PR 13

PR 14

PR 15

PR 16

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι σωσίες, κάποιοι όμως λένε ότι τεράστια σύμπτωση για τα άτομα! Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι Αλοηγκόρς όπου είναι βίο -γεννητικά τροποποιημένοι Δρακονιανοί ώστε να είναι σαν χαμαιλέοντες μπορώντας όμως να παίρνουν μόνο την μορφή του ανθρώπου όπου έχουν προγραμματιστεί να κάνουν αυτό! Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι Χρονίρ! Διαβάστε το άρθρο του Saman Lycan  για να δείτε τι είναι τα Χρονίρ ΕΔΩ!

Το να είναι φωτομοντάζ αποκλείεται διότι το ερεύνησα! Τι όμως άλλο μένει!;! Η σύμπτωση!;! ή Αλοηγκόρς!;! ή Χρονίρ!;! Αυτό το αφήνω να το αποφασίσετε εσείς και μόνο! Υπάρχουν και αλλά πρόσωπα τα οποία δεν αναρτώ διότι θα πάρει πολύ χώρο αλλά πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί…! Σε αυτό όμως που μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι ότι είναι πολύ περίεργο πράγματι η τόση ομοιότητα όπου είναι αμετάβλητη και δημιουργεί ένα είδος μυστηρίου…..!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 Responses to ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!;!!

 1. Avatar photo
  Gkkal 22 Νοεμβρίου 2015 at 19:31 #

  Αι στον ήλιο καταστρέψετε άλλο πλανήτη σαυροπορνες (συγνώμη :'( )

 2. Avatar photo
  submarine 22 Ιουνίου 2015 at 14:27 #

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 10000 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΕΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ …..
  ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ……

  ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ SUBMARINE

  • Avatar photo
   saman lycan 18 Ιουλίου 2015 at 11:27 #

   submarine!!!!!

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!;! ΜΠΟΡΕΙ!!;!! ΝΑ ΠΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΩ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Η ΓΗΣ ΘΑ ΕΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.