ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

 

Εκτός από τις γνωστές εικόνες υπάρχουν και κάποιες κρυφές εικόνες στη ζωγραφική της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι στο πρώτο βίντεο.
Κοιτάζοντας όμως και το δεύτερο βίντεο με τον περίφημο πίνακα του Ντα Βίντσι << Ο Μυστικός Δείπνος >>, καθρεφτίζοντας και αναστρέφοντας την εικόνα, όχι με τον τρόπο που το έκανε στην ταινία Κώδικας Νταβίντσι, αλλά με σωστό τρόπο, αναστρέφοντας κάτω από τη μέση, μπορείτε να δείτε
κρυμμένες εικόνες που είναι απίστευτες για τα μάτια των πιστών!!!!!
Εμφανίζονται διάφορες σατανικές εικόνες, και η μορφή του Βάαλ. Έτσι πιστοποιείτε ότι ο Ντα Βίντσι ήταν αποκρυφιστής λάτρης τους Σατανά και μπλεγμένος κατά πολύ σε μυστικές εταιρίες της εποχής εκείνης ( συγνώμη που χαλάω την εικόνα του σε όσους τον έχουν λατρέψει ως καλλιτέχνη )!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GJKrOjKOmfE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1rSuuaZxE8M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-kaWHpQdxH8[/youtube]

Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν κανένα έργο δεν ήταν δικό του παρά τα ζωγράφιζαν οι βοηθοί του και αυτός τα υπέγραφε!!!! Ο ίδιος ήταν εφευρέτης και τέκτον ( αρχιτέκτον )!!!! Ο ίδιος όμως είχε την ιδέα να αποκρύψει με καλλιτεχνικό τρόπο τα τερατουργήματα του σε αυτούς τους κλασικούς πίνακες!!!! Γιατί νομίζετε ότι από τότε που τα έφτιαξε είχαν τόση μεγάλη επιτυχία!!;!! Διότι βέβαια οι ομοϊδεάτες του το έκαναν να είναι διάσημοι μέχρι σήμερα ώστε να περνάνε στο υποσυνείδητο τις εικόνες που ήθελαν όλοι αυτιού οι κύριοι!!!! Θαυμάστε τα έργα τους στα βίντεο παραπάνω…..!!!! όπως πραγματικά δείχνουν!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

Αφήστε μια απάντηση