ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ!!!

Το κείμενο αυτό μας το έστειλε ο αποστολέας παρά κάτω και λέει κάποια πράγματα για την ΟΕΑ αλλά και για τον Καραγεωργίου!!!! Εγώ θα απαντήσω  σε κάθε του σχόλιο, οι απαντήσεις μου θα είναι με κόκκινα γράμματα για να ξεχωρίζουν και να καταλάβετε όλοι….

Από: ANDREAS TAPEINOS <aoratos9@hotmail.com>

Α Ρ Γ Ο Ν Α Υ Τ Ε Σ

∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆Α ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΣ: Όσους αγαπούν και σκέπτονται την Ελλάδα

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ!!!!

Τον τελευταίο χρονικό διάστηµα στο ιερό χώρο της Πατρίδας  µας συμβαίνουν ανεπίτρεπτες καταστάσεις.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

Παρουσιάζονται πολλοί σωτήρες και πολλοί πατριδοκάπηλοι. Αρχίζουν  µε την αποκάλυψη ενός πραγματικά επικίνδυνου για την Ελληνική ιδέα και εν καιρώ εφ’ όσον δεν συμμορφωθούν οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις. Ένα απλό «ποιος είναι ποιος». Βαρβαρικά “hou is hou”, ώστε να µπορεί ο καθένας ν’ αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του έχοντας την γνώση.

Πρόσφατα παρατηρήθηκε κυκλοφορία χειρογράφων σημειώσεων,  υβριστικού περιεχομένου,  εναντίον όλων εκείνων που ασχολούνται  µε θέµατα Ελληνισμού και εθνικής αφύπνισης.  Τις υπογράφει κάποιος Ιωάννης Καραγεωργίου  (Τουρκογενές όνοµα Καρά = µαύρος), µέλος της οργάνωσης  «Μάρτυρες του Ιεχωβά»,  και αυτοτιτλοφορείται  µέλος υφηγεσίας ΟΕΑ  (Οµάδας Εθνικής Αποκατάστασης),  ή απλό  µέλος ΟΕΑ ή ταχυδρόμους ΟΕΑ, ή Υπολοχαγός ειδικών δυνάμεων ΟΕΑ και σε στιγµές κρίσεως της τρέλας του, Μέγας Αλέξανδρος.

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑ= ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!

Ο Ιωάννης Καραγεωργίου αποτελεί φαινόμενο τερατογενέσεως,  αφού ξερνά ακαθαρσίες και δυσοσµίες από το στόµα του, όντας ζωντανός οχετός.

Με εντολές της οργάνωσης  «Μάρτυρες του Ιεχωβά»,  στην οποία ανήκει,  προσπαθεί ύπουλα και  µμεθοδικά να ανακόψει την προσπάθεια όλων εκείνων που ασχολούνται µε τον Ελληνισµό, εκτοξεύοντας εναντίον τους ύβρεις και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Έχει διοχετεύσει τεράστιο αριθµό σηµειώσεων και επιστολών,  βρίζοντας τους πιο κοντινούς φίλους και συνεργάτες του,  την εκκλησία,  την δικαιοσύνη,  την αστυνομία,  τον Στρατό και όλα τα  µηθολογικά και ιστορικά σύµβολα της Ελλάδας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

Το φαινόμενο αυτό µας υποχρέωσε να ερευνήσουμε το παρελθόν του και την ανεύρεση της ΟΕΑ. Οι πηγές που χρησιμοποιήσαμε ήταν οι γείτονες του (Ν. Ιωνία Βόλου , οδός Ελπίδος), κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι του (δεν έχει ούτε έναν), και οι δικαστικές, αστυνομικές και εκκλησιαστικές αρχές του Βόλου και την ΚΥΠ.

∆ικαιωθήκαµε πλήρως ως προς τις υποψίες που είχαµε αφού οι πληροφορίες που πήραµε αποκαλύπτουν ότι ο μισέλληνας  μάρτυρας του Ιεχωβά Καραγεωργίου Ιωάννης είναι ένα χυδαίο απόβρασµα,  ένα κοινωνικό κατακάθι,  ένα γελοίο υποκείμενο,  ένα ελεεινό ανθρωπάριο που θεωρεί σαν Εθνική Αποκατάσταση,  την θεοποίηση της σχιζοφρένειας,  την καθιέρωση της αναρχίας, και την επικράτηση των ύβρεων ,  της ασεβείας και της απειθαρχίας όπου οι  µόνοι εκλεκτοί της κοινωνίας αυτής θα είναι ο υπόκοσμος,  οι αποτυχημένοι,  οι απόκληροι και οι βαρυποινίτες των φυλακών όπως και αυτός.

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ << ΑΡΜΟΔΙΕΣ >> ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!;! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!;!

Η ΟΕΑ όπως ο ίδιος γράφει και στις σημειώσεις του ιδρύθηκε το 1947 από κάποιους ηλίθιους στρατηγούς που δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας, τόσον αυτοί όσο και οι διάδοχοι τους, αφού έβαλαν στην οργάνωσή τους έναν  µάρτυρα του Ιεχωβά και τόσο γελοίο υποκείμενο σαν τον Τ.  Καραγεωργίου.  Η ΟΕΑ (Οµάδα Εθνικής Αποκατάστασης) δεν υπάρχει, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α. Ιδρύθηκε στην Ιταλία από τον νεοφασίστα Μεσαγκράντε (Μessagrade) και διαλύθηκε στα µέσα της δεκαετίας του 1970 µε την σύλληψη και καταδίκη του αρχηγού της σε ισόβια κάθειρξη. Μέλος της οργάνωσης αυτής υπήρξε ο Ιωάννης Καραγεωργίου, την εποχή που δήθεν σπούδαζε στην Ιταλία. Από τότε η οργάνωση αυτή ζει µέσα στο αρρωστημένο µυαλό του, για να προσφέρει εικονικούς τίτλους και αξιώµατα στον εαυτό του.

ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ Η << Ο.Ε.Α. >> ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.. ..ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΙΤΑΛΟ -ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΕΑ ΨΑΞΤΕ ΛΥΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΙΣΜΟΥΣ!!!!

Αυτός ο νεοµεσίας, από γεννήσεως του γαλουχήθηκε από την οργάνωση «Μάρτυρες του Ιεχωβά» αφού τόσο ο πατέρας του Χριστόδουλος όσο και η µητέρα του Χρυσούλα, ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης.

Το 1975  σύµφωνα  µε τις αρχές της Σιωνιστικής αυτής οργάνωσης,  αρνήθηκε να στρατευθεί λόγο θρησκευτικών πεποιθήσεων, και για ν’ αποφευχθούν οι κυρώσεις οι γονείς του τον έστειλαν για σπουδές στην Ιταλία, παρά τον χαµηλό του δείκτη νοημοσύνης. ∆εν κατάφερε ποτέ να πάρει έστω και ένα χαρτί. Παρέµεινε πάνω από δέκα χρόνια στην Μπολόνια της Ιταλίας, κατασπαταλώντας τις οικονομίες των γονιών του και κηρύχθηκε ανυπότακτος στρατού. Επιχείρησε να γίνει τέκτονας στην τεκτονική στοά της Μπολόνια αλλά δεν τον δέχτηκαν λόγω του εριστικού και δυσπροσάρμοστου χαρακτήρα , ενώ δεν παραλείπει να βάζει δίπλα στην υπογραφή του τα τεκτονικά σύµβολα (.: .. : · ) ·

Ζούσε έκλυτη και διεφθαρμένη   ζωή χωρίς όρια και φραγµούς, µε αποτέλεσµα να προσβληθεί από Σύφιλη βαρείας µορφής που του προκάλεσε ανικανότητα και επιβάρυνε την κακή ψυχολογική του κατάσταση µε αποτέλεσµα να νοσηλευθεί σε νευρολογική κλινική.  Εκδηλώνει σοβαρά συμπτώματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς και αδυναµία προσαρμογής στο κοινωνικό σύνολο.

Με την έξοδο του από το ψυχιατρείο εντάχθηκε στην φασιστική οργάνωση ΟΕΑ της Μπολόνια, προκαλώντας την αντίδραση της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά» που τον διέγραψαν από µέλος τους.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ << ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ >> ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!

Το 1984 πέθανε ο πατέρας του από την στεναχώρια «ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ»  έτσι τον αποκαλούσε (µαρτυρία γείτονα), και η µητέρα του διέκοψε επί δεκαπέντε χρόνια κάθε επαφή µαζί του. Σε αυτή την κακή κατάσταση ευρισκόμενος κατέληξε τρόφιµος της εκκλησιαστικής πρόνοιας , αφού η εκκλησία ήλπιζε να τον επαναφέρειστον σωστό δρόµο. Η συμπεριφορά αυτή της εκκλησίας τον εξόργισε και έστειλε στον τότε επίσκοπο Δημητριάδος και σηµερινό αρχιεπίσκοπο Ελλάδος,  επιστολή υβριστική όπου χρησιμοποιούσε αισχρές και ακατονόμαστες φράσεις, φανταστικές κατηγορίες,  απειλώντας να κρεµάσει 450  Μητροπολίτες,  Αρχιμανδρίτες,  Πρωτοσύγκελους και άλλους κληρικούς.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!!

Καταδικάσθηκε σε πολύµηνες φυλακίσεις από το δικαστήριο του Βόλου και έγινε πελάτης των φυλακών,  της εισαγγελίας και της αστυνομίας. Σήµερα επειδή η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός ελέγχου, δεν ασχολείται κανείς µαζί του, βρίζει τον κόσµο, που γελά µε το κατάντηµα του.

Στις σηµειώσεις του που διοχετεύει, αποκαλεί την µητέρα του Παναγία, ενώ την Παναγία την βρίζει πρόστυχα και χυδαιότατα . Τι συμβαίνει άραγε στο αρρωστημένο µυαλό του; Την αποκαλεί πλανητική-συµπαντική ηρωίδα και θεά προσπαθώντας να δώσει αξία στον άθλιο και ασήµαντο εαυτό του. Ποιος ξέρει πως φαντάζεται τις θεές;

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

Η µητέρα του ήταν µια ασήµαντη γριούλα φανατική µάρτυρας του Ιεχωβά που δικάστηκε και καταδικάστηκε για απάτη επειδή δεν δήλωσε τον θάνατο του συζύγου της στο ταµείο συντάξεων, για να µην µειωθεί η σύνταξη της από 140.000 σε 70.000 δραχµές.

Αυτή η ιστορία µε το δηµόσιο και ένας µαραθώνιος µε τις τράπεζες δημιούργησε ένα χρέος 30.000.000 δραχµών. Με επέµβαση της µητέρας του επανήλθε και πάλι στην αγκαλιά της οργάνωσης µαρτύρων του Ιεχωβά, και ως δια  µαγείας διευθετήθηκε και το άνοιγα του δανείου.  Το 2001  η  µητέρα του σε ηλικία 81  ετών πέθανε από γηρατειά,  ενώ το ρεµάλι ο γιος της έπλεξε  µια δακρύβρεχτη ιστορία,  όπου αναφέρει ότι την δολοφόνησαν οι τράπεζες. Παρουσιάζοντας την δυστυχισμένη γριούλα σαν ηρωίδα. Το κακό µε την περίπτωση του ανθρώπου αυτού είναι ότι γράφει ψεύτικες ιστορίες που τις πιστεύει για αληθινές (µυθοπλασία), και παριστάνει τον απαρηγόρητο.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ!!!!

Είναι πωρωμένο όργανο των  µαρτύρων του Ιεχωβά και συνεργάζεται συστηµατικά  µε την σιωνιστική οργάνωση «Βιβλική Εταιρεία Σκοπιά» (Κηφισίας 77 – Μαρούσι). Η οργάνωση αυτή ελέγχεται από την αντίστοιχη του Μπρούκλιν και συνεργάζεται µε την τεκτονική στοά «Υψηλή Αδελφότης Φωτός» (ΗΒL) του Λονδίνου και µε την τεκτονική στοά «∆ρυός» της Ν. Υόρκης, που την τροφοδοτούν µε ψευδείς αληθοφανείς πληροφορίες που διανέµει στα µέλη της για την διάδοση τους.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ << ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΟΠΙΑ >> ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΤΟΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ!!!!

Το 1989 όπως και σήµερα ο Ιωάννης Καραγεωργίου δακτυλογράφησε και διένειµε πληροφορίες που του έδωσε η οργάνωση των µαρτύρων του Ιεχωβά και οι οποίες προέβλεπαν γεγονότα που θα συνέβαιναν, μεταξύ 1989 και 2002.

Μόνον οι κότες και ο µμεγάλος φωστήρας της ΟΕΑ δεν κατάλαβαν, ότι οι πληροφορίες ήταν όλες ανοησίες όπως ο πόλεµος ΗΠΑ – Ρωσίας, ΗΠΑ – Καναδά, κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Έλληνες, και του Αιγαίου από τους Τούρκους, επιστροφή του Βασιλιά και πάρα πολλά άλλα. Τίποτε δεν επαληθεύθηκε και συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των «µαρτύρων του Ιεχωβά». ∆ιαδίδει µετ’ επιτάσεως ότι οπωσδήποτε θα καταστραφεί η γη το 2012. Είναι µια ιστορία που την έχουν επαναλάβει πολλές φορές οι μάρτυρες του Ιεχωβά,  τώρα το έχει αλλάξει µεταξύ 2012 και 2020, και δεν δίστασε ο δυστυχής να κυκλοφορήσει και οδηγίες προστασίας και διάσωσης, χωρίς ν’ αλλάξει ούτε ένα,

από αυτές που είχε κυκλοφορήσει η «Σκοπιά» για τα µέλη της, και τις παρουσιάζει σαν αποτέλεσµα υποκλοπής από  µυστικές υπηρεσίες της ΟΕΑ.  Ο σκοπός του είναι ένας.  Συκοφαντίες, Ύβρεις και απειλές εναντίον όλων εκείνων που ασχολούνται µε θέµατα Ελληνουσίας ώστε ν’ απογοητευτούν και να τα παρατήσουν, δημιουργώντας αισθήματα φόβου σύγχυσης και αποσυντονισµού. Απειλεί µε θανατώσεις και βαριές τιμωρίες όποιους απορρίπτουν τον παρανοϊκό του δογµατισµό.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ!!!!

Αυτό το ψοφίµι από τον Βόλο, γεµάτο θράσος και δειλία πάσχει από πνευµατική λέπρα σε ανίατη µορφή. Αν η Ελλάδα γίνει όπως την οραματίζεται ο τρελάρας του Βόλου και η ανύπαρκτη ΟΕΑ του, δεν χρειάζεται να υπάρχει, από το φως του κόσµου που είναι σήµερα θα µεταβληθεί σε ντροπή του κόσµου. Αγνοείστε τον,  είναι ανύπαρκτος. Αν τον συναντήσετε µπροστά σας φτυστέ τον για ν’ αραιώσει ο βούρκος µέσα στον οποίον κολυµπάει, για να  µειωθεί η δυσωδία που αναδίδει.  ∆εν  µπορεί να είναι Έλληνας και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.  Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

e-mail: argonautes@mail.gr

Υγ 1 Κυκλοφορείστε την επιστολή αυτή όσο µπορείτε πιο γρήγορα, σε φίλους, γνωστούς, υπηρεσίες, εφημερίδες , τηλεοράσεις. Είναι εθνικό καθήκον για να εξουδετερώσουµε την πέµπτη φάλαγγα του σιωνισμού από τον εθνικό µας

χώρο.

Y. Γ.

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΗΛΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ!!!!

ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ << ΟΕΑ >> ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ!!!! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η << ΟΕΑ >> Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ FBI ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η MOSAND ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ << ΠΡΟΣΕΞΤΕ >> ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ!!!! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ << ΦΑΡΜΑΚΙ >> ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΘΕΙ ΣΤΗΝ NASA, KAI ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΞΕΤΕ……

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ  ΙΕΡΟ!!!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ….. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΠ Η ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΕΥΠ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΩΣ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!!

ΤΩΡΑ!!!! ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ << ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ >> ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΛΟΥΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!;! ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ  << ΠΡΟΣΕΞΤΕ >> ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ!!!! ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΙΕΧΩΒΑΣ Η ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ Η ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ!;! ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ!;! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ!;! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ ΕΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ << ΔΑΧΤΥΛΟΣ >> ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ << Ε >> ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΟΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!;! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!

ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ << ΔΑΧΤΥΛΟΣ >> ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΑΣ <<  ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ >> ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΛΥΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ!!!

  1. και γω συμφωνω μαζι σου σαμαν…παρακολουθω τις αναρτησεις του κυριου καραγεωργιου και οτι λεει το λεει με αποδειξεις και οπως ειπες και εσυ πως γινεται να ειναι ιεχωβας και να βριζει τοσο πολυ ολους αυτους…σιγουρα θα εχουν προηγουμενα…θα το δουμε συντομα…

Αφήστε μια απάντηση