INVISIBLE LYCANS

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

INVISIBLELYCANS

Η πρώτη σκέψη όταν ζητάς να βρεις το άγνωστο – το παράξενο – το κάτι το εξωπραγματικό , είναι να σχεδιάζεις ένα ταξίδι με αναζήτηση , στόχο καισκοπό. Υπάρχουν σίγουρα δυσκολίες , κίνδυνοι αλλά και ευχαρίστηση στην εξερεύνηση για την ανακάλυψη στο κάτι το ξεχωριστό.

Πιστεύουμε ότι η αναζήτηση αυτή ( του εξωπραγματικού ) μας προκαλεί και μας προσκαλεί ( χωρίς να απαχθούμε ) . Είμαστε άνθρωποι της δράσης . Με πολλή έρευνα και ψάξιμο , μαζί με λίγη τύχη , ίσως μπορέσουμε να βρούμε « μια πόρτα» στο άγνωστο. Μελετώντας όμως και κατανοώντας το άγνωστο , αυτό το ξεχωριστό , μπορούμε να βρούμε ενδείξεις που χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την δική σας είσοδο. Βέβαια αν αποφασίσουμε να διακινδυνεύσουμε σ’ένα μακρύ , μοναχικό , σκοτεινό μονοπάτι που οδηγεί στα άγνωστα βασίλεια , να ξέρετε ότι δεν είναι ένας περίπατος στο πάρκο. Ξεκινάμε μια περιπέτεια όπως στο βιβλίο « Υπόγειοι Αναρριχητές» του διάσημου αναρριχητή και σπηλαιολόγου Πιερ Σεβαγίε.. Μια αναρρίχηση στο ακατόρθωτο , στο μη πραγματικό , για να δείξουμε σε όλους ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Μπορούμε με την δικιά σας βοήθεια αυτής της μικρής ερασιτεχνικής ομάδας να την κάνουμε και γνωστή. Αφού λοιπόν το αποφασίσατε να αναζητήσετε είσοδο προς τα εξωπραγματικά βασίλεια μια καλή ιδέα είναι να προχωρήσουμε μαζί………… «Μην ξεχνάτε όμως    δεν είναι όλα τα όντα και τα παράξενα φιλικά με τους ανθρώπους……….»   Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


8 σκέψεις στο “INVISIBLE LYCANS

 1. Lycaon!!!!

  ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ!!!!

  ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣΙΑΝΣ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ!!!!

  ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

  << ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ >>

  ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΥΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΗΘΕΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΔΕΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!!!! ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ 14 ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 113.000 ΧΡΟΝΩΝ!!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΑΝ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΦΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ!!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Κάποτε άκουσα από έναν περαστικό ηλικιωμένο που παρακολουθούσε μια λογομαχία μου να λέει σιγανά: η μυθολογία είναι εντελώς αντίθετη από αυτήν που διδασκόμαστε και έπειτα απομακρύνθηκε χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις .
  εσύ τι λες ;

Αφήστε μια απάντηση