ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!!!!

Το μουσείο του Μάντσεστερ ερευνά το περίεργο αυτό φαινόμενο, με το 25 εκατοστών αγαλματίδιο, 4.000 χιλιάδων ετών, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο, κινείται… μόνο του!  Απλώς κινείται από μόνο του!! Κάνει ολόκληρη στροφή 180 μοιρών!!

Πρόκειται για το αγαλματίδιο του Νeb-Senu ( Νέμπ Σενού ), το οποίο βρίσκεται στο συγκεκριμένο μουσείο εδώ και 77 χρόνια τουλάχιστον.

egyptian statue 1

egyptian statue 3

 Η Βρετανική εφημερίδα Mirror ( Μρίορ ) γραφεί:

Οι επιμελητές του μουσείου έβρισκαν συνεχώς το αγαλματίδιο γυρισμένο, μέσα στη βιτρίνα όπου και βρίσκεται.

Αποφάσισαν λοιπόν να αφήσουν μια κάμερα να το καταγράφει, για να διαπιστώσουν ποιος το μετακινούσε από τη θέση του.

Όταν είδαν τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό!! Αφού διαπίστωσαν ότι το αγαλματίδιο κουνιόταν μόνο του (!!) ενώ περνούσαν από μπροστά του οι επισκέπτες του μουσείου. Κανείς βέβαια δεν ήταν τόσο παρατηρητικός για να καταλάβει τι συνέβαινε μέχρι σήμερα…

Για το φαινόμενο, έχει ζητηθεί η άποψη πολλών επιστημόνων και ειδικών. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και ο Brian Cox ( Μπράϊαν Κοξ ). Μεταξύ αυτών που ακούγονται για το μικρό αυτό αγαλματίδιο, είναι ότι οι επιστήμονες που εξερεύνησαν του αιγυπτιακούς τάφους το 1920, << χτυπήθηκαν >> από τη λεγόμενη κατάρα των Φαραώ. Ο επιμελητής του μουσείου Campbell Price ( Κέϊμπελ Πράις ) πιστεύει ότι αυτό που συμβαίνει με το αγαλματίδιο σήμερα, ίσως να μην έχει λογική αλλά… μεταφυσική εξήγηση!!
Είναι άλλωστε ο μοναδικός άνθρωπος που έχει το κλειδί της βιτρίνας στην οποία βρίσκεται το αγαλματίδιο γι’ αυτό και παραξενεύτηκε πολύ όταν παρατήρησε για πρώτη φορά, ότι το αγαλματίδιο είχε μετακινηθεί… λέει ο ίδιος:

<< Το έβαλα στη θέση του αλλά την επόμενη μέρα είχε κινηθεί και πάλι. Το συγκεκριμένο άγαλμα είναι από εκείνα που έμπαιναν μέσα στους τάφους μαζί με τη μούμια. Στην αρχαία Αίγυπτο, πίστευαν ότι αν η μούμια καταστραφεί, τότε το αγαλματίδιο θα κουβαλούσε το πνεύμα της. Ίσως γι΄ αυτό το αγαλματίδιο κινείται… >>

Κάποιοι άλλοι ερευνητές, είπαν ότι ίσως οι δονήσεις από τα πατήματα των επισκεπτών του μουσείου, να προκάλεσαν την κίνηση του αγάλματος. Ανάμεσα στους υποστηρικτές αυτής της εκδοχής, είναι ο και Brian Cox που αναφέραμε παραπάνω. Ωστόσο, για αυτή τη θεωρία, ο επιμελητής του μουσείου Campbell Price, σχολιάζει:

<< Το αγαλματίδιο βρίσκεται στη συγκεκριμένη επιφάνεια από τότε που ήρθε στο μουσείο αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε κουνηθεί. Και επίσης… Γιατί να γυρίζει κυκλικά; >>

 

Η θεωρία αυτή μπορεί να γίνει πιστευτή μα αν ήταν έτσι γιατί να γύριζε μόνο το συγκεκριμένο αγαλματίδιο και όχι και κάποια από τα άλλα!! Όπως λέει και ο υπεύθυνος δεν θα έπρεπε να κινείτε κυκλικά!! Αυτό είναι αλήθεια διότι αν κινιότανε θα έπρεπε ή να έπεφτε από το ράφι ή να κινιόταν δεξιά ή αριστερά και όχι κυκλικά!!

 

Η όλη περίπτωση μου θύμισε για κάποια αγάλματα που κινιόντουσαν από την θέση τους που μου είχε πει ο SAMAN LYCAN πριν από κάτι χρόνια και μπορώ να πω ότι είχα δυσκολευτεί να τον πιστέψω τότε….

Η όλη περίπτωση είναι υπό έρευνα του Αγγλικού μουσείου όπου τον Σεπτέμβρη θα έρθει σε επαφή με την Παραψυχολογική Εταιρεία της Βρετανίας όπου θα παρακολουθηθεί με τα κατάλληλα εργαλεία που διαθέτουν για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι το μεταφυσικό ή για κάτι άλλο…. Ότι νεότερο έχουμε από αυτήν την έρευνα θα σας το ανακοινώσω. Να είστε όλοι καλά!!

Το βίντεο:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5gnHCpiErRo[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


11 σκέψεις στο “ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!!!!

Αφήστε μια απάντηση