ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΛΥΘΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΛΥΘΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

 

Ένα μυστηριώδες ον δείχνει  το απολίθωμα που εντόπισαν αμερικανοί επιστήμονες…Η ανακάλυψη έγινε στις θαλάσσιες ακτές στα περίχωρα της πόλης Σινσινάτι στην πολιτεία του Οχάιο.

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery οι ειδικοί  δεν μπορούν να προσδιορίσουν εάν αυτό το ον ήταν ζώο ή φυτό!!;!!

Τα απολιθωμένα απομεινάρια αποτελούνται από πολλά στοιχεία με στρογγυλά σχήματα, τα οποία κατά τη γνώμη των επιστημόνων ήταν τμήμα ενός ζωντανού οργανισμού.

 Μια εκδοχή συναρμολόγησης δείχνει ότι το όν είχε 2,1 μέτρα μήκος και 1 μέτρο πλάτος, ένα μυστηριώδες τέρας δηλαδή το οποίο και δεν μπορούν να το συγκαταλέξουν με κάποιο προϊστορικό ζώο από την εποχή των δεινοσαύρων!!

 Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί το είδος αυτού του όντος. Μεταξύ των εκδοχών που έχουν προταθεί  ως υπόθεση εργασίας είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο φύκι, μέδουσα ή μονοκύτταρος οργανισμός!!

Υπάρχουν όμως και οι μελετητές παλαιοντολόγοι που έχουν τελείως διαφορετική γνώμη λέγοντας ότι πρόκειται για τα απομεινάρια ενός δράκου!!

Λένε ότι το απολίθωμα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός δράκου με την μόνη διαφορά ότι είναι πολύ μικρός. Δηλώνουν επίσης ότι δεν έχει να κάνει με τίποτα από την εποχή των βροντόσαυρων αν και η ηλικία του ταυτίζεται με αυτών των ζώων.

Ο πρώην διευθυντής παλαιοντολογίας του Οχάιο δήλωσε:

<< Πράγματι έχουμε να κάνουμε με ένα απολίθωμα το οποίο μας έχει προβληματίσει, αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα απολίθωμα το οποίο δείχνει να έχει περίεργη ανατομία στα λείψανα του αλλά και στην κατασκευή του! Θα μπορούσε δηλαδή να είναι ένα αμφίβιο ον που θα μπορούσε να ζει μέσα στην θάλασσα αλλά και κατά βούληση του να μπορεί να πετάει και έξω από το νερό όπως τα πουλιά!! Αν δεν βρούμε και άλλο εύρημα σαν και αυτό δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε…. >>

Πράγματι είναι ένα πολύ παράξενο απολιθωμένο εύρημα εκατομμυρίων ετών όπου περιμένει μια απάντηση για το τι μπορεί να ήταν. Αλλά αν σκεφτούμε την εποχή εκείνη πριν εκατομμύρια χρόνια το τι μπορούσε να υπάρχει στην γη δεν θα μέναμε έκπληκτοι αν μαθαίναμε και για άλλα ζώα τα οποία δεν έχουμε φανταστεί ότι υπήρξαν.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά…..

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση