ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ!!;!! Η ΚΑΠOΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ!!;!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ!!;!! Η ΚΑΠΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ!!;!!

Μου πήρε καιρό να μάθω που ακριβώς γυρίστηκε το βίντεο αυτό, ακόμα και από τον ίδιο τον αναρτητή του βίντεο δεν μου έδωσε κάποιες σωστές πληροφορίες όταν ήρθα σε επαφή μαζί του σε πια χώρα τραβήχτηκε.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για υποβρύχια κάμερα υπονόμων που χρησιμοποιούν οι χειριστές αποφρακτικών φορτηγών!! Πρόκειται για ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά που μοιάζουν με βυτιοφόρα αποβλήτων, με την μόνη διαφορά κουβαλάνε νερό που χρησιμοποιείτε για να βγαίνει με πίεση από μια σωλήνα που βυθίζεται στους υπονόμους και στην άκρη τους έχουν ένα μεταλλικό μπεκ που γυρνά και τρυπάει ρίχνοντας συνάμα νερό με πίεση έως και 600 bar την ώρα!!! Μπορεί να τρυπήσει μέχρι και μπετό!! Υπάρχουν και ανταλλακτικά που παίρνουν έχτρα με διαμαντοκεφαλές γεμάτες ξυράφια για ρίζες οι αλλά εμπόδια!! Πριν όμως κάνουν αυτήν την διαδικασία ρίχνουν την υποβρύχια κάμερα που μπορεί να πάει πολλά μέτρα μέσα ( έως και 120 μέτρα ) για να δουν που υπάρχει το εμπόδιο.

Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η υποβρύχια κάμερα του αποφρακτικού ψάχνει να βρει που είναι το πρόβλημα, μέχρι που εμφανίζεται το πλάσμα αυτό το οποίο και θα δείτε στο βίντεο!!! Το τι είναι δεν μπορώ να γνωρίζω από την στάση του αλλά και τα μεγάλα μάτια του αλλά και το ύψος του υπονόμου ( γύρω στο 1,50 ) πιστεύω ότι πρόκειται για Εντλεν ένα πλάσμα που βρίσκεται στην μέση γη και θα ασχοληθούμε στο μέλλον μαζί του!!

Από την αρχιτεκτονική των υπονόμων ειδικά για τους πέτρινους είμαστε πεπισμένοι ότι πρόκειται για τους υπονόμους της Ρώμης. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση