ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ!!;;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ!!;;!!

Εδώ και καιρό στο Παρίσι οι επιστήμονες που εξετάζουν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη βρίσκονται σε βαθύ προβληματισμό ύστερα από την ανακάλυψη ενός μικροσκοπικού (μισής ίντσας) ενσωματωμένου – σφηνωμένου μικροτσίπ στο κρανίο του…..

Δεδομένου ότι στην εποχή του δεν υπήρχε τέτοια τεχνολογική δυνατότητα ο Δρ Andre Dubois ( Αντρέ Νταμποϊ ) δεν διστάζει να δηλώσει, σε Γαλλικό ιατρικό περιοδικό, ότι πρόκειται για εξωγήινο εμφύτευμα και άρα ότι κάποτε ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε απαχθεί από UFO! Ο!!! Βέβαια καταλαβαίνετε το τι έγινε στον επιστημονικό κύκλο και τι του έχουν σούρει του ανθρώπου που τόλμησε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο…

Ο ίδιος δήλωσε:

<< Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνανε στο ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έπαιζαν κάποιο ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα. Τώρα έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις ότι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν με σκοπό να επηρεάζουν την ανθρώπινη ιστορία και ενδεχομένως να συνεχίζουν να το κάνουν! >> .

1

 Ο Δρ Dubois έκανε αυτή την καταπληκτική αποκάλυψη όταν εξέταζε το σκελετό του Ναπολέοντα, ύστερα από την εκταφή του, για μια επιχορήγηση 140.000 δολαρίων από τη Γαλλική κυβέρνηση. Σκοπός της έρευνας ήταν διαπιστώσουν αν έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης που συνέβαλε στο μικρό ανάστημα του. Αν και όπως λένε κάποιοι από τον στενό κύκλο του καθηγητή ότι είχαν ένα είδος πληροφορίας χωρίς να λένε το από που ότι ο Ναπολέων ήταν μισός εξωγήινος μισός γήινος!!!!

Από την έκταση της οστεϊκής ανάπτυξης γύρω από το τσιπ, ο ειδικός πιστεύει ότι η εμφύτευση έγινε όταν ο Βοναπάρτη ήταν νέος.

Ο καθηγητής δήλωσε:

<< Ο Ναπολέων εξαφανίστηκε από τα μάτια μας για μια περίοδο αρκετών ημερών, τον Ιούλιο του 1794, όταν ήταν 25 χρονών. Αργότερα ισχυρίστηκε πως ήταν κρατούμενος κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Themidorian – αλλά κανένα αρχείο της σύλληψης δεν υπάρχει. Πιστεύω, λοιπόν, ότι τότε ήταν που έλαβε χώρα η απαγωγή >>.

Από εκείνη τη στιγμή, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία. Μέχρι το επόμενο έτος, είχε τεθεί επικεφαλής του Γαλλικού στρατού στην Ιταλία. Ως εκ θαύματος, ήταν σε θέση να μετατρέψει τα λιμοκτονούντα γαλλικά στρατεύματα σε μια άνευ προηγουμένου μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς. Το 1804, μετά από μια σειρά από εντυπωσιακές νίκες, στέφεται αυτοκράτορας της Γαλλίας – και η αυτοκρατορία του, σύντομα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει αυτό που είναι τώρα η Γερμανία και η Αυστρία, καθώς και την Ελβετία, την Ιταλία και τη Δανία.

Ο ίδιος καθηγητής δήλωσε:

<< Ο Ναπολέων χρησιμοποίησε στρατιωτικές στρατηγικές που προηγούνταν εκατό χρόνια από την εποχή του. Ίσως, το εμφύτευμα να ενίσχυσε, κατά ένα κάποιο τρόπο, τις ικανότητές του. Το εμφύτευμα θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης τη γνωστή συνήθεια του Ναπολέοντα να έχει το χέρι του πάνω από την καρδιά του. Είναι πιθανό η συσκευή-εμφύτευμα να επηρέαζε τα ηλεκτρικά σήματα από τον εγκέφαλο στην καρδιά του >>.

Το δημοσίευμα αυτό, έχει αρχίσει να κάνει σιγά-σιγά τον γύρο του κόσμου, φαίνεται πολύ πειστικό, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που φαίνεται να το αμφισβητούν:

α) δεν αναφέρεται η ημερομηνία του περιστατικού.

β) δεν αναφέρεται το Γαλλικό ιατρικό περιοδικό.

γ) δεν υπάρχει ανάλογη επίσημη αναφορά (αφού υποτίθεται δημοσιεύτηκε σε περιοδικό).

δ) ο Δρ Andre Dubois φαίνεται να είναι ανύπαρκτο πρόσωπο καθώς σε αυτό το όνομα δεν αντιστοιχεί ανάλογη ιδιότητα, όπως κι αν το ψάξεις στο Google.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η εκταφή του έγινε από την Γαλλική κυβέρνηση πέρυσι το καλοκαίρι. Το περίεργο με αυτήν την υπόθεση είναι ότι κανένα όνομα ιατροδικαστή δεν ανακοινώθηκε το ποιος θα εξέταζε τον σκελετό του Ναπολέων. Υπάρχουν όμως έντονες φήμες από κάποιες εφημερίδες της Γαλλίας ότι στην εξέταση αυτή συμμετείχαν και Αμερικανοί ιατροδικαστές της CIA!!!! Αν είναι έτσι όντως τότε όλα τα παραπάνω είναι αληθείς όσο το ότι το όνομα του καθηγητή δεν βρίσκετε στο Google δεν σημαίνει κάτι. Βρίσκεται όμως ο ίδιος στο πανεπιστήμιο της Λιόν. Αν κάποιος θέλει να τον συναντήσει…. όπου εμείς έχουμε κανονίσει ήδη για μια τε τα τετ συνάντηση!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση