GEORGE ROUXOYTAS – H ΤΙΤΑΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 GEORGE ROUXOYTASH ΤΙΤΑΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!!!!

 SAMAN LYCAN

 Σε αυτήν την έρευνα του συνεργάτη μας GEORGE ROUXOYTAS όπου και θα διαβάσετε παρακάτω θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!!! Όχι για τον κόπο που έκανε για να βρει τα στοιχεία μα γιατί είναι όλα αλήθεια σε αυτά τα οποία και αναφέρετε ο ίδιος!!!!

Ίσως κάποια από αυτά σας φανούν απίστευτα ή να νομίζετε ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας!!!! Δεν είναι!!!! Είναι η πραγματικότητα η οποία και έχει αρχίσει και φαίνεται εδώ και καιρό στην ανθρωπότητα αλλά και στον ίδιο τον πλανήτη μας!!!! Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι INVIZIBLE LYCANS TEAM  δεν έχουμε παρά να δώσουμε τα εύσημα μας στον συνεργάτη μας για το άρθρο του αυτό. Αν και κάποια από αυτά τα έχω αναφέρει περιληπτικά διαβάστε με λεπτομέρειες και αποδείξεις θέματα που θα σας σοκάρουν!!!!

GEORGE ROUXOUTAS

 ΜΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ  ΕΡΕΥΝΑ , Οκτώβρης-Δεκέμβρης 2012 & Ιανουάριος 2013.

 

(Οδηγίες: για όσους  δεν γνωρίζουν … πατήστε ‘αριστερό κλικλ +Cntrl για να ανοίξουν τα ΛΙΝΚΣ, εάν δεν βρεθούν τα βίντεο … διότι τα «κόβουν»  τα έχω κρατήσει σε δίσκο).

 ΘΕΜΑ: Δαίμονες, Σατανο-Θεοί,  Σατανο-Άγγελοι, Εξωγήινοι (Extra  Terrestrials  –ETs) και   «Επιθετικοί  Επισκέπτες», και  « Εξωγήινη  Πειρατεία»   στο Γήινο  Περιβάλλον .

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην οικογένεια σας!

Εύχομαι  Ειρήνη!!!, το 2013   Εύχομαι… Αλλά που? …Πως?.. Τι?

 

                                                                                                                                        ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Θα παρακαλέσω  όλους όσους  διαβάσουν … αυτό!!  καθώς  και ότι λαμβάνουν από την  ‘ερασιτεχνική’ μου έρευνα,  θα πρέπει να   τα δεχθούν όλα σαν ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ  μαζί.   Δεν μπορώ να έχω «περισσότερες τεκμηριώσεις»  επί όλων αυτών.  Τα  κυρίως ΜΜΕ δεν αποκαλύπτουν  εσκεμμένα …τίποτα!!!  Κάποτε  αυτά θα  πρέπει να βγουν στην Ιστορία.

Φίλοι μου,  σε αυτή  την  έρευνα που έχω κατά  κάποιο τρόπο  ‘παγιδευτεί’,  μέσα από συνδυασμούς  βιβλίων, περιοδικών, άρθρων  www.google.com,  και διαλέξεων στο   www.youtube.com,     τα βλέπω και τα παρακολουθώ  όσο δύναμαι όλα.

Άρχισα να τα θεωρώ ΟΛΑ  ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ταυτοχρόνως ΨΕΜΑΤΑ!    Ώστε κάποτε η  Πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ να μας γίνει γνωστή, να έχετε υπομονή, η έρευνα …  συνεχίζεται.

 Ναι !!  αλλά είναι  τόσα …πολλά…. Μα πάρα πολλά!  Και βάζοντας τα όλα μαζί  βγαίνει μια  πραγματικά διαφορετική  εικόνα από αυτή που ζούμε  καθημερινά.   Τι πράγματι συμβαίνει   εδώ ??????

Εγώ,  μαζεύω όλα τα στοιχειά… και τα αναμεταδίδω σε εσάς!!!   …. Με σκοπό να τα δείτε μόνοι σας και να τα σκεφτείτε , καθώς και να αποκτήσετε  προσωπικές απόψεις.  Εγώ  έχω βγάλει  ένα   δικό μου συμπέρασμα : ότι τα… περισσότερα ….είναι….  «Αλήθειες».

Έχω  όμως μια  γενικότερη  επιφυλάξει. Εάν  δούμε να συλλαμβάνουν  μέρος η και  όλη την  ηγεσία της  «Ελίτ» , η τους υποχρεώσουν να   «φύγουν»  προς άλλους πλανήτες,   όπως   την  οικογένεια   Μπους, Βασιλιάδες  κυρίως την   Βρετανική οικογένεια , κατόπιν  στο Βατικανό  τον Πάπα Βενέδικτο  καθώς και τον Πάπα της Σατανικής  Εκκλησίας   Γερμαναρά  Ιησουΐτη Πήτερ Κόλβενμπαχ  και τους Ρόθτσιλντ , μέσα από τους οποίους πολλοί συγγραφείς  σε πολλαπλά μέσα  θεωρούν ότι θα παρουσιάσουν «κάποιον ως τον  Αντίχριστο!! » Δηλαδή  εις «αντικατάσταση του Χριστού» για να κοροϊδέψουν την Οικουμένη.

Τότε,   όλα τα που αναφέρονται στο διαδίκτυο  ως  και  κατωτέρω   θα είναι  ΑΛΗΘΕΙΕΣ.     Ειδάλλως , τα  θέματα  αυτά  θα …παραμένουν σαν  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ … ΨΕΥΔΟΥΣ.

 Όμως,  εγώ προσωπικά επιμένω ότι εδώ  κρύβονται   αλήθειες!!! Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλη αυτή η πληροφόρηση   έχει σκοπό σκέτης ‘παραπληροφόρησης’.    Εάν   όμως είναι έτσι , τότε οι παγκοσμιοποιητές  έχουν   φρικτή οργάνωση.

 

ΟΠΟΙΟΣ   ΛΟΙΠΟΝ,  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ    “…ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ”  ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΣΤΟ  ΤΙ    ΑΚΡΙΒΩΣ   ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ   ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ….  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ…. ΕΠΙ    ΑΙΩΝΕΣ    ΕΧΟΥΜΕ

ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ :

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ  … ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ   ΚΗΠΟΣ… ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!

Άλλοι  φίλοι ερευνητές  θεωρούν την Γη  μια… «Αρένα Επιβίωσης» , σαν ένα τεράστιο «Κολοσσαίο της Ρώμης»   με σήμερα 7 δις εκατομμύρια ψυχές, όπου  οι διάφορες φυλές  και  ράτσες,  κράτη  δίνουν  μάχη προς επιβίωση. …. Where the challenge is to stay alive!

 

ΚΑΙ ΤΙ  ΚΡΥΒΕΤΑΙ   ΠΙΣΩ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΤΗΝ   «ΚΡΙΣΗ»,

ΘΑ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ  ΠΟΙΑ    ΘΑ   ΕΙΝΑΙ …. Η  ΑΙΤΙΑ  ΚΑΙ   ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ  ΕΝΑ    Γ’  Π.Π. 

Σας διαβεβαιώνω από τώρα ότι σε αυτά που θα ακολουθήσουν θα γνωρίσετε πρόσωπα που  θα σας μιλήσουν  ισχυριζόμενα ότι έχει ήδη γίνει ένας    ένδο – Γαλαξιακός πόλεμος, από το 2001 έως 2010, με αστροστόλους… τριγύρω στο Ηλιακό μας Γαλαξία … ίσως και αλλού   με σκοπό να καθαρίσουν  διάφορες  εξωγήινες  ράτσες που  κρύβονται    και  έχουν(  η  είχανε)  επίσης  βάσεις στην   Γη  κυρίως  στις  Υπόγειες Στρατιωτικές  Βάσεις του Κολοράντο και Νέου Μεξικού, που θα δείτε!!!.    

Οπότε   οι Γκρίζοι , Δρακονιανοί, Οφιοειδείς και άλλοι Σαυράνθρωποι  ως και οι  κλωνοποιημένοι , μεταλλαγμένοι… και άλλοι σύμμαχοι των  Κρόνειων  και «Δαιμόνων»  έχουν  αφανιστεί.  

Οι «Ελίτ»    κυρίως οι  «Ναζί-Ιλλουμινάτοιι- Βατικανό »   που σήμερα  διοικεί την Γη  θα πρέπει να αισθάνονται  «εγκλωβισμένοι»  καθόσον έχει  κοπεί  η  σύνδεσης με  εξωγήινες  δυναστείες του  «Σκότους»  και καιρός είναι να αρχίζουμε να βλέπουμε  διαφορετικά  στα   δρώμενα επί της Γης.  Παρά ταύτα  εμφανώς επιμένουν και επιδιώκουν  σχέδια  «παγκοσμιοποίησης».

Τώρα, το εάν θα   εγκαταλείψουν η  παραιτηθούν από την εξουσία   αυτό θα   φάνει   στο μέλλον.  Η γνώμη μου όμως είναι πως  Όχι  !!! τόσο εύκολα!    Συνεπώς , εάν όλα αυτά αληθεύουν θα  πρέπει  να  έχουμε ‘αλλαγές’  μέχρι πολέμους,  ειδάλλως , είναι  οργουελλισμός.

Είναι  όμως δυνατόν?  Τότε εδώ έχουμε μια πραγματική  βιομηχανία προπαγάνδας, …. οψόμεθα!

Οι  ομιλητές, θα είναι: Benjamin Fulford, David Wilcock, Alex JonesAlex Colier, TolecAlfred WebreLisam Harrison-‘Cobra’,  Δημοσθ. Λιακόπουλος, David Icke,  κ.λ.π.

Μελετήστε   ….. τα  Βίντεο! 

 ΕΑΝ  ΕΙΝΑΙ 50% ΑΛΗΘΕΙΑ!!  Για να ξεριζώσει το Κακό,  Θα έχουμε Πόλεμο τύπου      «Lord of the Rings».

Πρέπει όμως να   “… μελετήσετε ”   σιγά-σιγά  και τα Βίντεο της «Ελληνικής Αλεπούς».

Greek  Fox !!   τα  βγάζουν  πλέον στη φόρα!

Εγώ τα γνώριζα από καιρό!  και τα παρακολουθούσα

Κανένας ΔΕΝ ΜΕ πίστευε, αμφιβάλλω αν με πιστέψει και σήμερα.

όταν ο κόσμος τα γνωρίσει  αυτά …. θα παλαβώσει!

Εγώ, ευελπιστώ  για   το μέλλον της  ανθρωπότητας  αλλά μπορεί να δούμε  

 και ένα  μεγάλο Γ΄  Π.   Π. για να καθαρίσουν την Γη από  πολλούς… πάρα πολλούς   Υβρίδιους   Εξωγήινους,   και ίσως … ολόκληρους  πληθυσμούς! 

Εδώ από κάτω είναι  όλα μαζί σαν  «συγκεντρωμένη μυστική γνώση”.

Μελέτησε  τα!   Οι  ποιο  ευάλωτες χώρες πιστεύω  θα είναι οι Αγγλοσαξονικές! ΗΠΑ,  Αγγλία,  Αυστραλία, Καναδάς, Ισραήλ,  και Γερμανία!     Αλλά  και  Ρωσία,   Ιράν, Τουρκία,…. ίσως και η Ελλάδα!

ΑΣ    ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ      ΜΕΡΙΚΕΣ   ‘ ΖΩΝΤΑΝΕΣ’   ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

-1) Τις Ταφό-Πλάκες της  Πολιτείας  Georgia-USA, περί συρρικνώσεως του πληθυσμού της γης  , το έτος 1980. Georgia Guidestones.

          Εδώ  έβαλε ο Dr. Kissiger and his freemasons gang

         Thomas Paine ( ο μέγας  υποστηριχτής των Ανθρωπίνων

          Δικαιωμάτων),    μήνυμα ότι πρέπει   να  κατεβεί ο πληθυσμός

         της  Γης στα …    2 δις,     είμαστε 6,.65  δις !

Τι θα γίνουν τα αλλά 4,5 δις????…..   Κοπριά!!!

Συγκεκριμένα  , το πληθυσμιακό πρόβλημα ήταν πάντοτε

πρόβλημα  για την «Ελίτ», μάλιστα είναι και σήμερα!

Ένα φαινομενικό πρόβλημα των  Ηγεμόνων της  Δύσεως,  και

Των Κέντρων Αποφάσεων, καθώς και της  « Κρυφής  Στοάς»

Skull and Bones,  Yale University    Campus. www.en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ.

Γιατί οι Αμερικανοί μαζί με τους Σοβιετικούς Ρώσους  έκανα  μαζί  αποστολή στην Σελήνη,  τι διαπίστωσαν?   Διότι αντελήφθησαν  ότι ήταν μια βάση των  Ναζί- Ιλλουμινάτοι  οι οποίοι είχαν  Συνεργασία και   «Σχέση»  με  εξωγήινες οντότητες  με παλαιότητα ….. την Βαβυλώνα.

Moon, Apollo 20  US-Soviet Co-operation,  14min.

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=uf4xv0IW4Ig&NR=1

ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.

Τι  «οντότητες»  , και  πόσα  ειδή οντοτήτων  υπάρχουν?   …. Και από πού έρχονται?  …Που μένουν?… που κρύβονται?…. και πως  κρύβονται?

Εδώ έχουμε  την ΝΑΣΑ να βρει με το διαστημόπλοιο…  «Βαν-Μπρον»

Μα  ……….Τι πλάσματα υπάρχουν?????

Ο  Charles Fort  ήταν ο πρώτος από την ομάδα ,Τόλκιν,  Αϊκ,  Κούπερ, Κολιέρ, Λουϊς που ισχυρίστηκε ότι ο Εωσφόρος και οι Λουσιφεριανοί   ΣατανοΑγγέλοι  του , θα πρέπει να έφυγαν με δυνατότητες να φτιάξουν  έναν άλλον «παράλληλο κόσμο» για να χτυπήσουν τον κόσμο του  Δημιουργού και την γενικότερη Θεϊκή Ιεραρχία του Σύμπαντος. 

Μεγάλα ερωτήματα  είναι :  μήπως εξουσιοδοτηθήκαν?    από τους Θεούς ,  τον  Δημιουργό,  με σκοπό  να αγκαλιάσουν τους  «σκοτεινούς»,  εάν αυτοί έγιναν μόνοι τους,  …  η μήπως   αυθαίρετα δημιούργησαν …  και τους   σκοτεινούς?

η  μήπως   τους  εδόθη κάτι  εις αντάλλαγμα  σαν  ‘αντιπαροχή’  όπως να διέπουν τον  2-διαστατο και 3-διαστατο  κόσμο? 

http://www.youtube.com/watch?v=BNLfNe12BKE,

Μια γενική «άποψη»  και  «απάντηση» στα ερωτήματα  έχουμε από  κάποιον Αμερικανό  που φαίνεται πιστός οπαδός του Χριστού!   Ναι !   Χριστιανός θα τον δείτε στο τέλος να σας ομιλεί μετά την  1ωρα + 35 λεπτά .

Συμφωνεί με αυτά που περιγράφει και το βιβλίο στα Ελληνικά ‘UFO της Αβύσσου’ , που γράφτηκε από μια   κρυφή ομάδα  ουφολόγων και Ελλήνων  κληρικών.  Το βρήκα, Οδός Χαβρίου 3,  σε βιβλιοπωλείο Εκκλησιάς της Ελλάδος, πριν από 2 χρόνια.

Έχουμε  «Βδελυρά Πνεύματα» (ΣατανοΘεούς & ΣατανοΑγγέλους) που  μεταβάλλονται  σε  διάφορες μορφές από δράκοντες… μέχρι  μηχανήματα,  μέχρι  ιπτάμενα  ούφο, και σε πιθανότατα  «ολογράμματα».  Διαθέτουν  ‘φρικτές’ ιδιότητες.

Όμως, υπάρχει και  «γένος» από αυτούς   σε φυσικά σώματα που έχουν παρουσιαστεί στους   Ηγεμόνες της Γης, και τους έχουν δώσει συμβουλές, Τεχνολογίες Αιχμής  ( USA & CCCP)…και  υποσχέσεις…!!!!

Καθώς και εμφανώς ‘διέπουν’ τις  κορυφές των  Μασονικών Στοών ,όπου εκεί παρουσιάζονται  και ‘υβριδικοί’ ηγεμόνες  από Κυβερνήσεις, Ο.Η.Ε.,  και Ρωμαίο-Καθολική Εκκλησία … Ναι!  Ιησουΐτες –Ιλλουμινάτοι,  Πάπας, Τραπεζίτες   Ρόθτσιλντ, Βασιλικές Οικογένειες,  Χίτλερ ….κάνουν  όλοι μαζί

 «επικλήσεις πνευμάτων»  με ανθρωποθυσίες  στο  Bohemian Grove,   οπότε η σύγχυσης   στη  Ηγεμονίας της Γης   είναι πολύ μεγάλη.

Όμως, τα «πνεύματα»  σπεύδουν για να τραβήξουν τις  δικές μας  «θετικές-ενέργειες» …. Δηλαδή τις «ψυχές μας»… στο δικό τους στρατόπεδο.

Τα δρώμενα  δεν λαμβάνουν χώρο  μόνον στο βιολογικό μας επίπεδο, αλλά στο απώτερο ‘ενεργειακό’ της  ζωτικής ενέργειας «Αργκάρθα»…  στα σανσκριτικά.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:     Πριν 14.000  ….. χρόνια!!!….

στο επόμενο Βίντεο…. την  γυναίκα που οδηγούσε το διαστημόπλοιο, εξηγεί ότι είχε ‘ σκληρό δέρμα’ …ότι ζούσαν οι άνθρωποι τότε χιλιάδες χρόνια… εμείς  συνεπώς  έχουμε  ‘μεταλλαχτεί’  στο DNA  μας  σε  όντα χαμηλά… που μας έχουν στη Γήινη Διάσταση σαν σε  παχνί-εκτροφής-ζωντανών  προς πάσα χρήση.

 Προσέξτε :    τις υπερ-τεχνολογίες   ηλεκτρονικών κυκλωμάτων που οδηγούσαν το αστροπλοίο, καθώς και τις  υπερ-άνθρωπο-δυνατότητες που προσέφερε αυτή η τεχνογνωσία…. transhuman  hyper-protection and activity… CybOrg  Technology.

Προσέξτε:     ισχυρίζεται ότι οι Ναζί, Ιλλουμινάτοι   είχαν την Σελήνη σαν αποικία για   χρόνια, όπου οι αστροναύτες  του Apollo 11/20 βρήκαν στην  Σελήνη  ερειπωμένες μέχρι στοιχειωμένες πόλεις.

Ο Χρυσός σε τόνους μέχρι βουνά τριγύρω στο υπερ-διαστημόπλοιο γνωστό ως Λιλίθ.   Θα πρέπει να ήταν των Αννουνάκι,   η συμμαχίας αυτών.  Εκεί είχαν και σχέση με εξωγήινες οντότητες. Βλέπουμε μια

καταστροφή του αερόπλοιου 230 χιλιόμετρων από μετεωρίτες η διαγαλαξιακό πόλεμο. 

Παρόμοιο  σχετικά  θέματα αναφέρει και το αρχείο 119 σελίδων ερευνητών  του Ο.Ε.Α.  , είναι πολύ καλοί!!!  

Όσο για το Χρυσό,  οι Ο.Ε.Α. ισχυρίζονταν ότι από την παλαιότητα το μέταλλο φυγαδευόταν  εκεί. Υπάρχουν λόγοι , θα τους αναφέρω  αλλού.

( βρέστε τους Ο.Ε.Α.  στοwww.google.grsearch for  ‘G.H.REES’  

Group  of  Hellenic  REEStablishment).

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 2 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011

“Υπάρχουν εξωγήινοι και κυνηγούν χρυσό στη γη”!

1

Αν νομίζατε πως μόνο οι άνθρωποι λεηλατούν τη γη για το χρυσό κάνετε λάθος. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι κάπου εκεί ψηλά που αρέσκονται στο κυνήγι χρυσού.

Αν πριν 1,5 χρόνο είχατε πάει στο Μουντιάλ που έγινε στη Νότια Αφρική και είδατε ιπτάμενους δίσκους στον ουρανό μην περάσετε τον εαυτό σας για τρελό. Είχαν κατέβει για να βρουν χρυσό όπως αναφέρθηκε στο πρώτο συνέδριο με θέμα η επιστήμη των UFO που έγινε στη χώρα.
Υπάρχει μάχη στη γη  από ενδιαφέρουσες σκοτεινές δυνάμεις. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι μαριονέτες μιας μικρής ομάδας ξεχωριστών όντων“, είπε στο News 24 ο Michael Tellinger διοργανωτής του συνεδρίου.
Τα τελευταία 300.000 χρόνια εξωγήινοι παίρνουν τα διαστημόπλοιά τους και κατεβαίνουν στη γη για να αναζητήσουν χρυσό προσθέτει ο κ. Tellinger. Για να μην τους αναγνωρίσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί μεταμφιέζονται σε κανονικούς ανθρώπους.
Συνήθης τόπος όπου προσγειώνονται είναι η Νότια Αφρική, χώρα πλούσια σε διαμάντια και αποθέματα χρυσού.
Η Νότια Αφρική έχει ονομαστεί ως το λίκνο της ανθρωπότητας και το μέρος όπου ξεκίνησε η ζωή. Για αυτό η συγκεκριμένη χώρα επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το συνέδριο. Έχουμε επιστημονικές αποδείξεις πως υπήρξε ζωή στην Αφρική πριν τους ανθρώπους“, συμπλήρωσε.
Οι δηλώσεις του κ. Tellinger έχουν κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Αφρικής ενώ οι πιο διαβασμένοι σύγκριναν αυτή τη θεωρία και την πλοκή της ταινίας Cowboys & Aliens.
Εδώ έχω να επιστήσω την προσοχή των φίλων μου που ασχολούνται με την εμπορία  Χρυσού και πολυτίμων μετάλλων, κυρίως  τις «….Αντίκες του συχωρεμένου  φίλου μου Ανδρέα  Τ….» ότι :   ΕΑΝ  μελλοντικά  επαναφέρουν οι σύμμαχοι της Γης   τους  τόνους Χρυσού πίσω από την Σελήνη  η τιμή της «χρυσής –λύρας-Αγγλίας κ.λ.π.»  θα … κατέβει στα 5- 10-15 Ευρώ  από   300!!!

Κατά την γνώμη μου, την …‘σωστότερη ερμηνεία’ … αυτών των  φαινομένων  δίνει το κάτωθι βίντεο , που πρέπει οι  παραγωγοί  να είναι «Χριστιανικής Προελεύσεως» (Shield of the Son,… Ασπίδα του Υιού, εννοώντας του Χριστού)  και εκτός των τεχνικών αναλύσεως του διαστημοπλοίου Λιλίθ

παρκαρισμένου στη Σελήνη επί 14.000 χρόνια , ισχυρίζεται τα εξής:

<<… προγενέστερα, πριν την εποχή του Χριστού , πολλοί  βασιλείς και ηγεμόνες οργάνωναν ,  συμμετείχαν   και διεκπεραίωναν  ‘Σατανο-Λατρείες’…πράγμα που δυστυχώς   … επαναλαμβάνεται…. στην πρόσφατη  ιστορία μας….>>.

Συνεπώς  , σήμερα που πιστεύεται ότι  οι περισσότεροι των ηγεμόνων, βασιλέων  ως και καρδιναλίων είναι  υβριδικοί  , συνεχίζουν το ίδιο  φαινόμενο ‘επικλήσεως σατανο-πνευμάτων’, και καθώς και …καθοδηγήσεων δια μέσου μασονικών στοών.   

ΔΕΣΤΕ   ΕΔΩ:

(ALIENS COME FROM HELL,  1 hour + 40” transform into anything from monsters into Ships, into Portals, Dragons, the moon, Nazis, Illuminati)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=uF-F67OUEAw&NR=1,

(Να δώσουμε  τώρα προσοχή σε κάτι που «ακούσαμε» από τον ερευνητή και πολυμήχανο

 Γεώργιο  Πάλμο ο οποίος μας έδωσε κάποια διάλεξη στο κατάστημα  ΄Εσοπτρον  στις 22/1/2013.  Μας είπε ότι: το θέμα «μογγόλας» με το διαστημόπλοιο  στη  Σελήνη είναι «μούφα».  Ναι!   Αλλά μας είπε ότι έχει ο ίδιος επικοινωνία με τον Παπα  Βενέδικτο και το Βατικανό.   Μας είπε ότι: υπάρχουν και 72 Έλληνες … Ιλλουμινατι… και ρωτώ !  Αυτοί ποιοι είναι?  Μήπως ένας από αυτούς είναι και ο  ομιλητής μας  Γεώργιος Παλμος?

Γενικότερα… από πού πηγάζει η βιομηχανία παραψυχολογίας,  οργουελλισμού,  και

«ψεύδους» ???  … από το Βατικανό !!!)

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ  ΤΩΝ  ΣΑΤΑΝΟ-ΑΓΓΕΛΩΝ,  ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

Εδώ λοιπόν το «νόημα»  είναι απλό αλλά  δεν πείθει  την κοινή αντίληψη του πλήθους.  Οι  ΣατανοΑγγέλοι   παρουσιάζονται από  ενεργειακές  αστροπύλες , ενεργειακές πόρτες,   φυσικές η και τεχνίτες με ενέργειες  «Τέσλα».  Διαπερνούν  … μέσα  από  τοίχους… μετακινούν αντικείμενα. 

Θα πρέπει να ακούσατε τον Άλεξ  Τζόουνς να λέει: πως οι  ‘εξωγήινοι παρουσιάζονται… μας συμβουλεύουν… μας συνιστούν …μας δίνουν τεχνολογία / τεχνογνωσία… και εξαφανίζονται.  Τους  χτυπάμε με σφαίρες, βόμβες, λεϊζερ όπλα… τίποτα δεν παθαίνουν… ξαναεμφανίζονται.

Συνεπώς, οι επικλήσεις των  Σατανο-Πνευμάτων   … κατά κυριολεξία

Κοροϊδεύουν άνετα τους πολιτικούς και κυρίων τους υβριδικούς ,  με συνέπεια το κυβερνητικό Χάος.  Κλασσικό παράδειγμα είναι  για όσους γνωρίζουν ,   η έχουν ακούσει για την  σατανική  ‘ενσάρκωση’  του κόμη Αλέξανδρου Καλλιόστρο  διδάκτορος της  Σκοτεινής Γάλλο-Αιγυπτιακής Στοάς… «Μέμφις».

ΠΑΜΕ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΠΑ  ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ «ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΑ &  Nazi » ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

 http://www.youtube.com/watch?v=rDlBNWzpgNI&feature=related,

http://www.youtube.com/watch?v=sShA9AEW18A,

http://www.youtube.com/watch?v=Qzpfv5JOieo,

Άμα  ανοίξετε εδώ  το επόμενο , και μελετήσετε τα μικρά γράμματα , αυτός που  μας   εκθέτει το  θέμα του γάμου μεταξύ των William & Kate ,  φαίνεται εμφανώς ότι οι  μέλλοντες  Βασιλιάδες  είναι   οπαδοί του Σατανισμού…. Μα  είναι φοβερό!  ΕΔΩ:

SATANIC WEDDING, between Kate and William,  British Thrown.

http://www.youtube.com/watch?v=-U3fFhprfy4,

Τώρα, εφόσον ο πατέρας του  Γουίλιαμ    έχει  συγγένεια με τον κόμη Δράκουλα,  φαίνεται ότι το φαινόμενο των Βαμπιριών συνεχίζεται. Όμως ? είναι πράγματι

Βάμπιροι?  Ο  ρουμάνος  Βλαντ-Vlad ,  ήταν πολεμιστής κατά των Τούρκων που πράγματι τους «παλούκωνε». Κάποιος Άγγλος συγγραφέας  Bram Stoker   έγραψε για  τους 100.000 Τούρκους  που σκότωσε ,   και  «φαινομενικά»   … τους έπινε το αίμα.  Εάν  πράγματι   ήταν  ο Βλάντ (Δράκουλας)   και οι πολεμιστές τους ενάντια στους Τούρκους   είναι πράγματι  αυτοί που έπιναν  … αίματα,  είναι  Άγνωστο!

Εδώ , όμως  υπάρχουν  αρκετοί  ισχυρισμοί για την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια ότι  πράγματι πίνουν αίματα και είναι   ‘Σατανιστές’( David Icke).

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

2

                                                                     Αυτό είναι από το περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, τεύχος 206.

Final Warning …. The Pope  &  Nazis- Illuminati

http://www.youtube.com/watch?v=9YPUldouCzY,

Τι  περιμένετε από το Βατικανό ???   Να ευλογεί   τα Πλήθη των πιστών???   Η    NASA σύμφωνα με τον  Άλεξ Ρετρώφ  , ανήκει στον Πάπα, και συνεπώς και στους  …δυο Πάπες!

Ο  πόλεμος  που  διεξάγεται σήμερα πιστεύω, ίσως θα έχει  ‘ποικίλο’ μέλλον!

Η   μια παράταξη:

–  Από την μια παράταξη των  ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ   πιστέψτε με έχω ακούσει στο www.andromedacouncil.com,   μεταξύ των Tolec & Alfred Webre    ότι  οι Ανδρομέδια  Διοίκηση  έχει εντολή  να μην  χαθεί το η  ανθρωπότητα  μέχρι που  λέγε  ότι στα   αστροπλοία  έχουν μεταφέρει  ‘σπέρματα’ από το διάστημα ! (… μήπως έτσι δεν έγινε με την κιβωτό του Νώε??? )   Ώστε να μας «εμπλουτίσουν»  με πρόσμιξη νέων γεννήσεων που θα προωθήσουν  την αναβάθμιση του  γένους. 

Βεβαίως,  οι  δίκες   μας   Ελληνικές οι.. ομάδες «Ε»  ισχυρίζονται  … εγωιστικά ,     ότι δεν πρέπει να χαθεί το  «ΙΧΩΡ».

Η  άλλη  παράταξη:

– Από την μεριά των ΚΡΟΝΕΙΩΝ,  … ΔΑΙΜΟΝΩΝ…  θέλουν να κρατήσουν  «μαγιά» ανθρώπων από εμάς … Ναι  !!  ΕΜΑΣ  τους  Γκοϊμ   ώστε να μας μεταλλάξουν σε άλλες υβριδικές  ράτσες  μισό-μισό με  εξωγήινους, και  σαν πρώτη ύλη για κατασκευή    ρομποτο- ανθρώπων,  και CybOrgs με κράτηση του πολτού εκ του εγκεφάλου  νεκρών,  ώστε να συνεχίσουν τον πόλεμο  επιβίωσης των  ενάντια στο Θεό Δημιουργό , την γενικότερη Θεϊκή Ιεραρχία    και  του  Μεγάλου  Σχεδίου της Δημιουργίας … ανά τους Γαλαξίες.

Why NASA never returned to the Moon?

http://www.youtube.com/watch?v=i2Xamo9IHGw,

SECRET SPACE,  By Chris  Everand( Γάλλος ομάδας Νταϊβιτ Αϊκ)

www.enigma.TV.org,

http://www.youtube.com/watch?v=ZqRDoFqvoE0,

Μεταφορτώθηκε στις 4 Απρ 2011

Secret Space takes you deep inside the dark occult world of NAZI Germany, where Jews and ex-French Resistance fighters were used as slave labour to develop rocket-based weapons such as the V2 and the V1 ‘Doodlebug’ — the forerunner of today’s ‘Cruise’ missile. We explain how ex-SS Nazis were brought to America by the CIA under ‘Project Paperclip’ and given senior posts at NASA. We also see how NASA’s Jet Propulsion Lab in Pasedena was set-up by Jack Parsons — a rocket engineer who was a disciple of Aleister Crowley.

From the late 1940s onwards, an unholy alliance of  O.T.O devotees (Μασονική  Στοά, Oriental Templis Occidentalis), NAZIs and senior 33rd degree Freemasons dupe the American taxpayer of billions of dollars and fake several moon missions in order to further their work on secret ‘black budget’ operations — a series of secret space programmes designing space vehicles and weapons systems to thwart attacks by alien craft… For the first time on film we see the ‘Baby Shuttle’ — a small space shuttle which fits inside the payload of the existing space shuttle and is then released into outer space for covert operations.

It sounds incredible — but Secret Space (το Βίντεο) contains a wealth of documents, photos and footage(πρόσβαση), which proves that all this and more has come to pass. Secret Space exposes the fact that nearly all the first American astronauts into space were high-ranking 32 and 33rd degree Freemasons(μασόνοι). And that the brother of one of the Apollo Mission managers was appointed Sovereign Grand Commander of all Freemasons in America as a ‘thank you’ for engineering the fake Apollo moon shots of 1969.

Η  ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ   ΑΠΟΨΗ   ΕΙΝΑΙ :

Τα τέκνα, τα Υβριδικά  παιδία τους.  Η παρουσία, οι εμφανίσεις, η εκδήλωση  των Σατανο-Αγγέλων …και τα  δρώμενα   επάνω στη Γη, αλλά και στη Σελήνη , καθώς είδατε!

http://www.youtube.com/watch?v=bOnV1DDPQQg,

1ον) The Real Story Behind Aliens, Ufos, Demons, Illuminati, Satanism,

http://www.youtube.com/watch?v=atxGNYrBftI&list=PLCF294654952FDF16,

 Αυτό  Μεταφορτώθηκε στις 15 Ιαν2011

DEEP STUDY INTO ALIENS REALLY BEING FALLEN ANGELS, DEMONS.  SATAN΄S  FINAL ATTEMPT TO MISLEAD MAN.

Ερμηνεύω:

((..Μια  έρευνα όπου οι Εξωγήινοι, που είναι οι πραγματικοί Εκπέσοντες Άγγελοι, Δαίμονες ,   και ΣατανοΘεοί….. κάνουν  «προσπάθειες» να «κοροϊδέψουν-την-Ηγεσία-της Γης»… προς δικό τους όφελος!!!!   )).

Compiles lots of modern photos and video footage with records and drawings of ancient aliens left by our ancestors.
So why all the mystery about who the Aliens are ?    All of the records and evidence point to the truth that they are the NEPHILIM races described in the Bible as hybrid human species (υβριδικές  ράτσεςderived from fallen angels mating with human women   Genesis 6:2.That the sons of God

( meaning fallen angels, those who followed Satan in rebellion against God ) saw the daughters ( meaning women of the earth ) of men that they were fair; and they took them wives of all which they chose.
The records indicate that the offspring produced several different gentile races. Some were giants / titans, some were reptilian, some had extra arms and 6 fingers, hair covered humanoids like Esau…
And we even see evidence of this remaining in our human gene pool on recessive genes… gigantism is called acromegaly now… humans born with 6 fingers are called polydactyl … humans born covered with hair are diagnosed with hypertrichosis… on and on…
As for the hybrid alien races that survived with their technology thousands of years ahead, (υπήρχαν  υβριδικέςράτσεςχιλιάδεςχρόνιαπρινμετεχνολογία) we see them too. Esau’s hair-covered humanoid descendants in the mountains are called Bigfoot… And over 20 witnesses in a Russian park (including policemen, school children, a janitor… all walks of life) saw a craft land and 3 giants over 9 feet tall stepped out into clear view.
So the aliens are not just “little green men” but many diverse races of gentile  ( οχι  Εβραίος) humanoids that have inhabited this planet as long as humans have.

They are not coming from outer space… they are coming from below our feet. They live beneath the surface in an UNDERWORLD or hollow honeycombed earth… and beneath the ocean’s surface. They do not inhabit the surface of earth, but visit often… and that’s when we see them… throughout  ALL OF RECORDED HISTORY.

2ον)  ΠΑΜΕ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ   ΕΔΩ:

Μήπως?  Ακούσατε τι είπε ο  γνωστότατος ‘ Μεντβεντεφ’?  για τον μυστικό φάκελο που παρακρατεί ?

 Διαφαίνεται πλέον ότι  και οι Ρώσοι  επί Στάλιν και μετά  έκαναν παρόμοιες συμφωνίες με εξωγήινους  ΣατανοΠολιτισμούς προς  περισυλλογής υπερ-τεχνολογιών, με  αντιπαροχή  τις «απαγωγές» ανθρώπων στο Διάστημα  για   Ανθρώπινα  ΒιοΠειράματα , ΒιοΜεταλλάξεις  … και Ανθωπο-Τροφή… τους τρώνε ζωντανούς.

Για  ανοίξτε τα  Ρωσσικά   Βιβλία του ‘φίλου’ μου…. Μεντβέντεφ!!!  ΕΔΩ!!

 http://www.youtube.com/watch?v=Gz_xxnjT_9E,

http://www.youtube.com/watch?v=Ho8A2n5E7gc,

http://www.youtube.com/watch?v=_od8bXpe3hg,

 ( Θα παρακαλέσω τους ερευνητές …Saman Lycans… του Λυκάωνες   και τον  Δημοσθ. Λιακόπουλο να γνωρίσουν, σύμφωνα με το Ρωσικό Βιβλίο,   ότι αυτοί «οι Δαίμονες»  που μας  ανέφεραν …Κοίλη Γη  Δημοσθ. Λιακοπουλος… πως ζουν ανάμεσα μας… ήταν και οι   εξωγήινοι,   ΣατανοΗγέμονες  Επισκέπτων  – ETs , E.T. = ExtraTerrestials–  όπως ο  Αζαζέλ, Αζεζαλότ κ.λ.π.  … φυλές  εκπέσοντων  ΣατανοΑγγέλων  από άλλους πλανήτες και διαστάσεις που πολεμάνε  την Πνευματική Ιεραρχία της Γης  και  την  Θεϊκή Ιεραρχία,  του Σύμπαντος…..τον Χριστόν,  την Παναγία, τον Δια(Ζευς), Απόλλωνα, τον Βούδα, τον Ραμαντάνα, όλους!!!!… κ.λπ. μέχρι και σήμερα).

 2ον ,    -1  )  ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΡΗ.

http://www.youtube.com/watch?v=-rzWgs0Kfvc,

finding on Mars ,by Andrew D. Basiago

 3ον) ΟΙ   ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ .

 ΤΩΡΑ  ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.   ΕΓΩ ,  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ   ΑΝΟΙΓΩ   ΣΥΧΝΑ ΤΟ  ΛΙΝΚ :

www.andromadacouncil.com,

 Εδώ φαίνεται οι «Συμπαντική Κοινωνία- οι Θεοί»  έβαλαν  και πάλι  εις ενεργεία το σχέδιο να  παρακινήσει έναν «Ανώτερο Πολιτισμό»  των Ανδρομέδιων,  ώστε να επιβληθεί επί των πολιτικών φαινόμενων , πολέμων, φτώχιας  … μέχρι  μιζέριας  επί της Γης , ώστε  ο Πλανήτης μας   να  ‘αγκαλιστεί’  υπό της  ‘Συμπαντικής Κοινωνίας’.

Συνεπώς, εδώ μας αναφέρουν περί της 7ης Αποστολής εξ Ανδρομέδας.

 Θα είμαι ειλικρινής με τον αναγνώστη στα κατώτερο όπου υπάρχουν ισχυρισμοί για  Αδρομέδιες Δυνάμεις  η έχουν σταλεί με αστροστόλο που δεν είναι ορατός στο γυμνό μάτι, αλλά…. και συνειδητά ενσαρκωμένους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν τη Γη.

 (( Έχω  κάποια «καθαρά προσωπική γνώμη» που είναι : εάν ΔΕΝ δούμε το ίδιο το ΧΡΙΣΤΟ !   ΔΕΝ πιστεύουμε κανέναν,  ίσως  έχω γεννηθεί πολύ ‘καχύποπτος’.  Μπορεί μερικοί από αυτούς να είναι  και αυτοί ‘αντιπρόσωποι   δαιμόνων’ και θα θέλουν να  ‘απαγάγουν μαζικά αφελή κοσμάκη’   για να συνεχίσουν… κάπου αλλού σε άλλη διάσταση… έναν άλλο κόσμο δούλων, όπως στη Γη σήμερα.        Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί!)) 

ΔΕΙΤΕ την   «ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ»  ?   … ζώων?…. αλλά  και ανθρώπων?  Κάνουν χρήση κάποιας τεχνητής ενεργειακής αντι- βαρύτητας,  τεχνητής πύλης.  ΕΔΩ:

http://www.youtube.com/watch?v=UE_tiit57w4&feature=related,

http://www.youtube.com/watch?v=pQjB3EBLdvA,

Τις  Αγελάδες  τις  κανιβαλίζουν ..για το Αίμα σε «Τελετές Δαιμόνων»,   η παίρνουν τα όργανα τους για  κλωνοποιήσεις  όντων. 

http://www.youtube.com/watch?v=i9B1rAy3a3E,

 Εδώ  έχει βγει   ένα  βιβλίο. Είναι και στα Ελληνικά!

http://andromeda252.blogspot.com/2012/03/blog-post.html,

 Πόλεμος στο Διάστημα….. Σελήνη … Άρη και…αλλού.

Πως διώξανε  ερπετοειδείς από τη Γη ,  από υπόγειες βάσεις

Στην Μέση Ανατολή και Κινεζική Θάλασσα, και Κολοράντο κ.λ.π.

http://www.youtube.com/watch?v=7sy-QWgq_yY,

 Tolec & Alfred Webre  , μια ομιλία Αγγλικά.

Ισχυρίζεται ότι:    για  συνάντηση με  Ανδρομέδιους  σε  κάποια Βιο-Σφαίρα!  Σε  Αστρόπλοιο  ??   Πως  η Γη, θα μετατραπεί  από 3η Διάσταση (3D)   θα μεταβεί στη  4η Διάσταση (4D).

http://www.youtube.com/watch?v=08LFYIA7pzE

Έχω δει πολλά!…. πάρα πολλά!        ΕΔΩ!!!  Κάτι διαφορετικό!  

Ένας   ‘Κομάντο’  στη Γη……. Από ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ????

 Εδώ σας έχω  μια  ομιλία  μεταξύ κάποιου «Κομάντο»  από τις Πλειάδες (…καθώς ισχυρίζεται!) με μια Αυστραλέζα  ραδιο-ρεπόρτερ , Lisam Harrison

Η  φωνή του  Κομάντο  είναι μεταποιημένη  καθόσον  ΦΟΒΑΤΑΙ.

Οπότε, έχει γραφτεί η συνομιλία μεταξύ τους  σε «Χαρτί»…. Το τράνσκριπτ!

Πιστεύω να μπορείτε  να καταλάβετε   τι  λέει   στο τράνσκριπτ, είναι Αγγλικά.  Καθώς έχω ξαναπεί, όλα αυτά μπορεί να είναι αλήθειες αλλά και παραπληροφόρηση.  Όμως  εδώ,  κάτι τρέχει!!!!

 Κοιτάξτε εδώ:

http://www.lisamharrison.com/2012/06/20/cobra-of-2012-portal-the-resistance-movement/.

 Δημοσιεύθηκε στις 19 Ιούν 2012,  Ο διάλογος είναι στο  κάτωθι ΛΙΝΚ.

DOWNLOAD THE TRANSCRIPT AT

Ανοίξτε αυτό:   =>   http://www.lisamharrison.com/?p=1286
Cobra is a member of a 30+ years resistance movement that is currently engaged in negotiating the surrender of the Cabal or their elimination, whichever comes first.

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟ   ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ….. ΤΡΑΝΣΚΡΙΠΤ!!!

Οπότε…εδώ…Φαίνεται ότι  Οι Πλειάδιοι  έχουν βάλλει «Κομάντος»  μέχρι και   « Χάκερς» στα  Computer   των Τραπεζών   του Rothchild.  Υπάρχουν  Μεταλλαγμένοι,  Καρδινάλιοι  Ιησουΐτες    στο  Βατικανό.

 Στη  πρώτη  παράγραφο που έχω  με    Α και κόκκινο,  ομιλεί για μια κατάσταση στο υπόγεια σπήλαια  και υπόγειο  Μετρό της Νέας Υόρκης που «κατέφυγε»  ο  Michael  ( ο προηγούμενος κομάντο) για να σωθεί και   βρήκε   από το έτος 1970  μέχρι 1990 ομάδες   από φτωχούς Αμερικανούς, αλλά και  από ‘διαφόρους άλλους’ που  επιθυμούσαν  την  πτώση & καταστροφή της  Ηγεμονίας των Συνωμοτών-  the cabal-  των ΗΠΑ(  … έχουμε δει και έργα …. Φαντασίας! Που μόνο φαντασίας δεν είναι. )

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:  Επίσης, για μια περίοδο στις ΗΠΑ,  το 1980-90, τα  Αμερικανάκια  είχαν  Aligator   Pets … για μόδα… και τα πετάγανε στις  τουαλέτες!!!

  Άρα, παγαίνανε στους υπονόμους  για να τρώνε τους «Αντιστασιακούς» !!!

Τώρα επίσης λέει ότι : το 1999  η κατάσταση αυτή του «Υπόγειου Οργανισμού Αντίστασης»…. Εξολοθρεύτηκε από την  κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Έρχομαι να σας πω εγώ προσωπικά ότι παράλληλα έχω βρει  … πως πολύ πιθανότατα «εξολοθρεύτηκε».  Πηγαίνοντας στο   www.google.com   ψάχνοντας το :   lost tapes     όπου δύνονται οι ποιο παράξενες περιπτώσεις  εξιχνίασης αστυνομικών υποθέσεων σε   ερευνητές  έχω ένα βίντεο οπού στο υπόγεια Τουννέλια , Μετρό, Σπήλαια  και  Υπονόμους της  Νέας Υόρκης  …. Υπήρχαν  «Σαυράνθρωποι» ,  Αιλουροειδείς…. Που τρώγανε ανθρώπους….. και γενικότερα   εξαφανιζόντουσαν άτομα.  Μάλιστα  τους κάλυπταν με μια «ζελατίνα» … προς διατήρηση της ανθρώπινης λείας τους …. Η προς μεταφορά ώστε να ‘ταΐσουν’. …. Άλλους Σαυράνθρωπους, η να τους φάνε αργότερα.  ΕΡΩΤΗΜΑ:  ποιοι μετέφεραν Σαυράνθρωπους στην Υπόγεια Νέα Υόρκη?… αλλά  και    αλλού??   ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ!

Στην   …..ΝΕΑ  ΥΟΡΚΗ ,    Lost tapes : reptilians 1/2&2/2

http://www.youtube.com/watch?v=Sj57JfbTzqY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Vpq_SzJ6A6o&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=4SfBvsAUfQ0,

 Εδώ έχω μια  γυναίκα  «αστροναύτη» την   Υπολοχαγό captain  Miranda Bach ,  την 16η Ιουνίου 2008 γύρισε από το Διάστημα, όπου κάποια «σκόνη» την υπέβαλε σε εξετάσεις, μαζί με το πλήρωμα!   Όμως,  έμεινε έγκυος στο Διάστημα…???  …η από απαγωγή ????  ΟΧΙ!! 

 Από την ΣΚΟΝΗ   στο Διάστημα ??.

Εάν θα δείτε στο Ρώσικο Βιβλίο περί εξωγήινων   υπάρχουν και ΑΡΑΧΝΕΣ!!!

Έμεινε έγκυος  από κάποια  «έξυπνη- αράχνη».

Προσέξτε το Μαρτύριο της  ΕΔΩ:

 http://www.youtube.com/watch?v=90Iekie9wh0,

 ΕΔΩ  έχω  υποθέσεις από «Ανθρωποφάγους» που  ζουν στη Αμερικανική Κοινωνία  !!!!   Παράξενο ????  και όμως υπάρχει «Ερμηνεία» .

http://www.youtube.com/watch?v=Orxe8vOuayo,

http://www.youtube.com/watch?v=Vpq_SzJ6A6o,

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IJvaEAFTG-o&NR=1,

http://www.youtube.com/watch?v=BQC2Di7DWlc&playnext=1&list=PLEAAC09DD0D2C88F0,

 Ζουν σε υπόγεια εγκαταλειμμένων ορυχείων στις ΗΠΑ.  

http://www.youtube.com/watch?v=5WTal3Wyahg,

 Προσέξτε εδώ : Υπόγειες Βάσεις που έχουν καταστραφεί από Ανδρομέδιες δυνάμεις με ατομικές βόμβες .  Μιλούν οι  Τόλεκ, Ουίλκοκ & Φούλφοντ

http://www.youtube.com/watch?v=qcpXKvjElMc,

http://www.youtube.com/watch?v=Od5womV8URA,

 εδώ έχουμε, άρθρα, βιβλία, και ομιλίες του Ουϊλκοκ για την εποχή που ανατέλλει.

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/975undergroundbases,

Φούλφορντ & Ουίλκοκ 

http://www.youtube.com/watch?v=gjGx9hAqjJA,

Ισπανικά & Αγγλικά

http://www.youtube.com/watch?v=e_YkXRL9PxE,

 

 Η προσωπική μου άποψη είναι ότι :

4ον)  Η  Γη  ολόκληρη  είναι ακόμα  «σκλαβωμένη»  από κάποιο η κάποιους  μεταλλαγμένους  υβριδικούς …  μισούς-μισούς…  και  ΣατανοΠολιτισμούς  (Νταϊβιτ Αϊκ) , που οι  απόψεις   είναι ότι  οι ΣατανοΠολιτισμοί  πηγάζουν από τους Πλάνητες Ηνίοχο, Δων, Δρακονίδα, Βοώτη, Ζήτα Πελικούλι και ίσως  και αλλού.

Οι Διάφοροι Ερπετοειδείς,  Δρακονιανοί, Οφιοειδής, Σαυρ-άνθρωποι , και κλώνοι, σαν  ΤΕΚΝΑ των ..«Δαιμόνων»  κατοικούν (η κατοικούσαν) σαν ‘μετανάστες’ στη Σελήνη , Άρη , Φόβο και άλλους πλανήτες του Γαλαξία μας,  όπως και κρυφά σε Γήινα σπήλαια  αλλά και μεταλλαγμένοι ανάμεσα μας!  Οι Γκρίζοι  είναι  το αρχικό «Πεζικό»  τα Βιο-Ρομποτάκια .. των στρατιωτών που προγραμματίζονται να  κάνουν τις πρωταρχικές προσπάθειες  καταλήψεως της Γης… δια μεσούν  των  Ηγεμόνων της Γης,  Ναζί-Ιλλουμινάτοι   κ.λ.π.

Οι Δρακονιανοί   είναι να   παρουσιαστούν… κατόπιν.

Ερπετοειδής  εχθροί της ανθρωπότητας

http://www.youtube.com/watch?v=f3xSbFg1vT8,

 5ον) Υπάρχει σήμερα ‘ πιθανότατη  προσπάθεια’   από ΕξωΠλανιτικές Δυνάμεις και πολιτισμούς ανώτερους και υπέρ της Ανθρωπότητας, συγκεκριμένα Πλειάδος και Ανδρομέδειους   για «Αναβάθμιση» του Πλανήτη Γη, ώστε να αποχωρήσουν αυτοί οι διάφοροι «Δαίμονες»  που μας διοικούν χωρίς να παίρνουμε χαμπάρι στο τι γίνεται Επί 13.600 χρόνια και πιθανότατα περισσότερο.

ΠΩΣ???

http://www.examiner.com/article/etcouncilwarwithgreydracoreptilianetsiswonnofalseflagetinvasion

 Tolec  talking with Alfred Webre/ Andromeda Council

http://www.youtube.com/watch?v=ZJlxmPZNBaI,

 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ  ΜΙΑ «ΚΡΟΝΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ»

Εδώ μας ειδοποιεί για τους «Αννουνάκι» που έρχονται πάλι στη Γη?

Εδώ, έχουμε κάποια  «Αγγλίδα»   … μα ποιος την έβαλε να ισχυρίζεται  ότι  : θα έλθουν οι Αννουνάκι,…. ‘Αυτοί’ μας  δημιούργησαν? ….η μας «μετάλλαξαν»???

Προσέξτε όμως.  Οι Αννουνάκι… ήταν  Δαίμονες και τρώγανε παιδιά στη Βαβυλώνα (βιβλίο των  Μ&Μ Καλογερά).  Συνεπώς εδώ έχουμε μια  …. Αντιφατική προπαγάνδα.

http://www.youtube.com/watch?v=i5wuvpL4YPs,

 Οι “Κρόνειοι”… στη Αγγλία  και αλλού …  βγάζουν το άγαλμα  του Θεού ΒΕΛΙΑΛ

(  του  Αρχαίου ΣατανοΘεού  ΡΑ! ή ΑΝΟΥΒΗ?… αυτός είναι ο Θεός τους?????).

Εδώ …ο ΣατανοΘεός   Βελιάλ ,  Ανούβις της Αρχαίας Αιγύπτου.

http://www.youtube.com/watch?v=EuIX6ZXSN3c,

 

Ανδρομέδειες Δυνάμεις καταστροφής Υπογείων Βάσεων.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1OVNecsyZPU&feature=endscreen,

http://www.youtube.com/watch?v=ihConKWgIck,

http://www.youtube.com/watch?v=t7B91yzv96M,

 

Aliens Entrance into hollow earth- Antarctica South Pole.

http://www.youtube.com/watch?v=uuY4rZ6BZKs&feature=endscreen&NR=1,

 

Ο  άγνωστος Πόλεμος των ΗΠΑ με  UFOs   &  Γκρίζους στη Ανταρκτική .

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=97YkOWwUE2Y,

6ον) ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?  ΣΤΙΣ  21η  Δεκέμβρη 2012??

ΕΧΟΥΜΕ   ΔΕΙ,   ΔΙΑΒΑΣΕΙ … ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ…. Παρά-Παρά  Πολλά!!

Μια άποψη ακόμα , εδώ!

Η «Αλλαγή»  από 21-12-2012   σύμφωνα με τον Άλεξ Κολιέρ είναι  η  είσοδος της Γης σε ένα υπέρ-σύννεφο νιoνιών και ιόντων .

 Συνεπώς , η Γη θα έχει σταδιακά αλλαγές στα ενεργειακά της  πεδία , μέχρι  πιθανόν  και στο Γήινο  Πλέγμα της , ώστε να αποβάλλει τους  «σκοτεινούς»   που   επηρεάζουν  την Γη, σε σημείο που ΔΕΝ θα τους είναι καθόλου  εύκολο να  επανα-ενσαρκωθούν…  σε μια  επαναγεννεση στη Γήινη μας Διάσταση.  Οι Φρικτές καιρικές συνθήκες του έτους 2012,  ήταν σύμφωνα πάλι με τον Άλεξ Κολιέρ η επίδραση της  «αρχικής επαφής και εισόδου» της Γης στο σύννεφο νιoνιών, χωρίς να αποκλείουμε και τις  δραστηριότητες των  «σκοτεινών» επί της Γης δια μέσου των  τεχνιτών μέσων  «εκφοβισμού» με το  τερατώδες σύστημα Τέσλα HAARP.

Tolec, What will Happen 21/21/2012 Andromeda Council…

http://www.youtube.com/watch?v=VcGv_3-fmyo&Feature=vmdshb,

 Ευθυγραμμίζονται οι  Πλανήτες  του Ηλιακού μας Γαλαξία.  Το έτος 2012….μας  ‘βομβάρδιζαν’ με  καταστροφολογία και  ‘φόβο’ με τις ‘Μαλακιές περί  των Μάγια’    (μεταποιημένες ερμηνείες!  Μήπως  οι κάποιοι τα είχαν γράψει  και σε Αγίες Γραφές… η   βάλανε  και το Νοστράδαμο να τα γράψει????)…..’ κάποιοι’.  ΠΟΙΟΙ?

Αυτοί που διοικούν , η  πιθανόν διοικούσαν  διότι τους… πολεμούν  και διώχνουν… θα φύγουν!

Προσέξτε τι καταστροφές πρέπει να δημιούργησαν στις ΗΠΑ Βόρειο Νότιο Αμερική,  Βραζιλία  … και αλλού με το… ΧΑΑΡΠ,   Φόβος… Τρόμος και  Πανικός :

http://www.youtube.com/watch?v=Hk-3MU-rc0M,

Sandy Storm

http://www.youtube.com/user/fidockave213,

 7ον)  ΤΩΡΑ   ΠΑΜΕ     ΣΕ  ΕΙΣΒΟΛΗ     ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ    ΣΤΟ  ΗΛΙΑΚΟ  ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ????   (στα  Αγγλικά  & Ρωσικά)

Μας τα έλεγε ο Γεράσιμος  Καλογεράκης  στο Πρέζιντεντ Χοτέλ  το 2007-8-9,

Και στο βιβλίο του « Πόλεμος στον  Ήλιο»

http://www.youtube.com/watch?v=rp15FfP9BzU&feature=related,

 Δημοσιεύθηκε στις 23 Ιούλ 2012

Developments in the appearance of a giant fleet of UFOs.   As you can see, in the period from July 22 to July 23, 2012, the Sun was not fixed any of powerful flares. This diagram is official and available to the public. The solar system came to save. As you can see, the whole armada of UFOs comes from space and approaches the Sun. Armada of UFOs moving around the circumference of the sun! (Ολόκληρη ομάδα  από  αστροπλοία).

This is not a bug!( δεν είναι γρίφος).  This is the reality of life!( είναι αλήθεια) NASA has ceased to give information to the public during the 14 – 45 UT.
For more exclusive information on UFOs,  visit:

(ΔΕΣΤΕ   ΕΔΩ:)     http://x-u-f-o.blogspot.com
———————-
(RUS) Гигантская Армада НЛО – Галактический флот – прибытие к Солнцу 23 июля 2012. Развитие событий появления гигантского флота НЛО. Как вы можете видеть, в период времени с 22 июля по 23 июля 2012, на Солнце не было зафиксированно никаких мощных вспышек. Эта диаграмма официальна и предоставляется общественности. Солнечную систему прилетели спасать. Как вы сможете заметить, вся армада НЛО появляется из космоса и подлетает к Солнцу. Армада НЛО двигается по окружности Солнца! Это не дефект! Это реальность жизни! НАСА перестало выдавать информацию общественности во время 14 – 45 UT

 8ονΔΙΑΦΟΡΕΣ   «ΕΡΕΥΝΕΣ», «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ», «ΣΧΟΛΙΑ»…&.. «ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ».

Εδώ έχω διάφορα   “ΛΙΝΚΣ”  από την Ελληνική Αλεπού (GreekFox Production)  και αλλά!  Ας  Αρχίσουμε με μια ομιλία του Αλεξ Κολιερ.

Από το 1933  … και κατόπιν 1947….Υπήρξε μια  ομάδα  συνεργατών, (περιοδικό Strange – Παντελή  Γιανουλάκη) των C.S. Lewis (Professor Oxford που τον σκότωσαν για να κλείσουν στο στόμα του, έγραψε  βιβλία όπως Out of the Silent Planet ,) , Μπίλ Κούπερ, Ρίτζαρντ Τόλκιν ( Απόφοιτος Cambridge, Αρχικατάσκοπος στη Υπηρεσία του Βρετανικού Στέμματος  συγγραφέας  του …. Lord of the Rings)  Τζαρλς Φορτ , Τζων Λιέρ (Πιλότος, και εκατομμυριούχος κατασκευαστής Τζετ & Τζετ μηχανών), και  Άλεξ  Κολιέρ ,  Πέγκυ Πεϊν.  Ντεϊβιτ Αϊκ.

ΟΛΟΙ αυτοί οι Αμερικανό-Εγγλέζοι  σαν μια «φιλική» &Λευκή Αδελφότητα συνεργάστηκαν από το 1933… και κατόπιν 1947 … σαν όταν έπεσε η πρώτη ατομική Βόμβα στο Ναγκασάκι κ.λ.π.    Θα πρέπει συνάμα να ήρθαν σε

Επαφή με κάποιους  «….ΕΛΟΧΙΜ»  … όπου εδόθη  ‘σήμα’  στην «Πνευματική Ιεραρχία»  προς την Ανδρομέδια Κοινωνία   για  τα  δρώμενα στη Γη.    Η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία  παρακολουθούσε  από χρόνια…. μπορώ να πω ‘αιώνες’ την Γη.  Ο Χριστός  ήταν πάντοτε μαζί μας!  Ναι !  … Πάντοτε!!

9ον)  Η  ΓΗ   ΕΙΝΑΙ  ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ  2-ας ,3-ης…. Από αιώνες.

Ίσως  να υπήρξε κάποια αναμονή  ώστε να  αλλάξουν οι Ενέργειες  στη Γη…

ΔΕΝ γνωρίζω ακριβώς,.. Ρωτήστε Αστρολόγους!!!…. ώστε να δράσουν.

Εδώ στη Γη παρουσιάζεται ένα φαινόμενο «Απαράδεκτο».  Σαν  «φυτώριο»

Ψυχών και Μετενσαρκώσεων όπως έλεγε και μεγάλος  Βουδιστής  δάσκαλος –καθοδηγητής  Σρι Τσινμού

http://www.srichinmoy.org,

Το εκμεταλλεύτηκαν…. Πέραν του δέοντος… επί μακρόν και μετά  την

Συμφωνία με τον  Ντουαϊτ Αϊζενχάουερ  …  κατέληξε σε «αίσχος εκμετάλλευσης»   από τους Γκρίζους  Εξωγήινους ( ExtraTerrestials- ETs).

 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ:  πως  ειδοποιήθηκε και η «Αγία Έδρα»  του Βατικανού!

για κάποια «προτίμηση»  εξωγήινων επαφών. Συνεπώς , η Ρωμαίο-Καθολική Εκκλησία ήταν «παγίδα» από  αιώνες στην ανθρωπότητα.

 

Δείτε εδώ:

Dwight Eisenhower  &   greys

http://conspiracyfeeds.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5566.html#more,

.

ΕΔΩ   ΒΓΑΙΝΕΙ   …. ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ.

Ο Αϊζενχάουερ   ήθελε  δεόντως να εξασφαλίσει τεχνογνωσία για να  κατοχυρώσει την Άμυνα των ΗΠΑ  και ίσως της Γης!  οι Ρώσοι τα ίδια, ίσως και οι Κινέζοι, …. Κοιτάξτε που μπλέξαμε….. και που έμπλεξε ο Πλανήτης Γη….. σήμερα! Οι μεγάλες δυνάμεις  από σύνδρομο φόβου η μια προς την άλλη, είχαν  πολιτικές εξοπλιστικών   προγραμμάτων  αιχμής . Όμως , οι ΣατανοΠολιτισμοί   από άλλους πλανήτες που παρείχαν  της προηγμένες τεχνολογίες …. Είχαν και έχουν …. Εντελώς διαφορετικές πολιτικές επί της Γης, την μείωση και υπέρ-έλεγχο του πληθυσμού  της Γης, για δικούς τους Βιολογικούς λόγους. 

Όσοι ΔΕΝ πιστεύουν  πως  έλαβε η Γη, κυρίως οι ΗΠΑ  τεχνολογία

Να δουν αυτό:  Βρήκα  42″ της ώρας ένα ντοκιμαντέρ   για την ΑΡΕΑ-51.  Μιλούν μηχανικοί, Μπόμπ Λαζάρ,  Ανταϊρ,  και ο ουφολόγος της ΣΙΑ , 81 ετών σήμερα  ‘γνωστός μου’…. Μπόμπ  Ντιν!  

ΨΑΞΤΕ:  www.youtube.com ,   search for : “Bob Dean”, έχει πολλά Βίντεο!!

Προσέξτε !   ο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ , καθώς σας έχω ξαναπεί,.. .μαζί με το τότε επιτελείο του αναληφθεί  το εξής… “εφόσον έχουμε ένα πλανήτη Γη  με  νηπιακές τεχνολογίες… .καλά είναι να δανειστούμε… να τις αποκτήσουμε”

διότι μας περιτριγυρίζουν   εξωγήινοι  με “φρικτότατες”  διαθέσεις… και λογικό είναι να μπορούμε να αμυνθούμε!

Βεβαίως, είδατε ότι και οι Ρώσοι έκαναν τα ιδία. Οπότε στο πρόγραμμα  Apollo  συνεργάστηκαν!

Σωστά!…. αλλά οι “εξωγήινοι”…. ζήτησαν και κάποια  … “Αντιπαροχή”  

Τι?… Πως ?  ποια ?  Αντιπαροχη!   Να φτιάξουν οι εξωγήινοι βάσεις στο Νέο Μεξικό   να απαγάγουν ανθρώπους για βιολογικά και γονιμολογικά  πειράματα,  κλωνοποιήσεις,  για πειράματα      seed processing.

( αυτό ΔΕΝ θέλω να το αναπτύξω εδώ, είναι  φοβερό!)

και για τροφή… ναι!  απαγωγή  να τρέφουν  το Σοϊ τους . Δέστε τα  ΕΔΩ!

έχει και Ελληνικά.

Οπότε κάποιοι δικοί μας  τα γνωρίζουν και το μετέφρασαν….

 Θα δείτε , μηχανές  τύπου   Υβρίδια-Βιολογικής  η Βιολογικής & Μηχανικής  κατασκευής  των  Γκρίζων.. .”εισαγόμενες” από  τον  ΣατανοΠλανητη “Ζήτα Πελικούλι”. 

Σύμφωνα με κάποιον άλλον ομιλητή  τον   Άλεξ Κολιέρ….  κουβαλάγανε  σε απαγωγή  πολύ περισσότερους  … από αρκετούς Αμερικανούς στο Διάστημα  και στη  Αρεα51  ,  μέχρι που  οι Γκρίζοι  καταχράστηκαν την συμφωνία  σε σημείο “φρίκης”.    Το   λεγόμενο  “τρείντ-οφφ”  , έγινε   φρικτό υπέρ των Γκρίζων…. κ.λ.π. τα ίδια πάθανε και οι Ρώσοι. Δες τε ορισμένα   πράγματα  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ:

AREA-51, ANEXIGITA FAINOMENA  Greek Subtitles,

by Bob Lazar enginner

https://www.youtube.com/watch?v=nHnyDaF51-o,

http://www.youtube.com/watch?v=6SEv78UOZc8,

11ον) Τώρα,  Να δούμε τον Αλεξ Κολιερ,

ο οποίος  θα πρέπει να έχει σχέση με Ανδρομεδιους ,και πιθανότατα να ταξίδεψε  σε κάποια «Σφαίρα- ΒιοΣφαιρα»  στο Διάστημα …. ΕΔΩ:

Ομιλια του Αλεξ Κολιερ (ομαδας  Τολκιν, Λουϊς, Τζων Λιερ, Τζαρλς Φορτ…)

http://www.youtube.com/watch?v=E3A0OAeEMK8&noredirect=1,

 Το   Βίντεο μεταφορτώθηκε στις   …. 7 Φεβ 2011

O Alex Collier επικοινώνησε από νεαρή ηλικία με την εξωγήινη φυλή των Ανδρομεδiων, οι οποίοι τον δίδαξαν πολλά.
Μετά το ’96 αποσύρθηκε, ή μάλλον πέρασε underground, λόγω απειλών που δέχτηκε η οικογένειά του και επανεμφανίστηκε το 2008 ή 09.
Το βίντεο αυτό το πήρα υποτιτλισμένο από το κανάλι του Youtube vasoula2908asteria. Την ευχαριστούμε για τον υποτιτλισμό.
Ο χρήστης του Youtube thodoris50
μας έγραψε την ακόλουθη περιγραφή για το παρόν βίντεο:
Ο επαφικός με μια Ανδρομέδια ανθρώπινη φυλή Alex Collier, αναφέρεται στην παρούσα γήινη ανθρώπινη εξέλιξη — αφύπνιση σ’ αυτό το τόσο κρίσιμο χωροχρονικό σημείο. Η υπευθυνότητα του κάθε ανθρώπου για τον εαυτό του, τον διπλανό του και τον πλανήτη του, η αποδοχή της ιδέας ότι υπάρχει και κάτι παραπάνω από αυτά που θεωρούμε γνωστά, η ιδέα της αποκόλλησής μας από τους δογματισμούς μας προκειμένου να πραγματευτούμε κι άλλες πιθανότητες, θεωρούνται για τους ”εξωγήινους γειτονές μας” τα μεγαλύτερα άλματα που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος που τους χαροποιεί και τους ενθαρρύνει για μια μελλοντική συνεργασία. Μέρος αυτής της συνεργασίας είναι η διδαχή του ανθρώπου. Δεν πρόκειται για διάσωση ούτε για αστυνόμευση. Διδαχή γι’ αυτούς σημαίνει να τον ”συστήσουν στον εαυτό του,” να του δείξουν τις έμφυτες δυνατότητές του, να του δώσουν την αληθινή ιστορία του δείχνοντάς του στον πλανήτη πού θα την βρει προκειμένου να την αποδείξει, να του πουν για την προελευσή του καθώς και για τις επίκτητες συμπεριφορές του, όπως του πολέμου, του μίσους και της απληστίας, οι οποίες δεν είναι δικές του και δεν προέρχονται από αυτόν…
Μια λίστα με υποτιτλισμένα βίντεο του Άλεξ Κολλιέρ, βρίσκεται στην ιστοσελίδα :

 http://www.youtubetranslations.gr/Alex_Collier_pop_up.htm ,

http://www.YoutubeTranslations.gr,

Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube

12ον)   ΠΑΜΕ   ΣΤΟΥΣ  ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

 NEW WORLD ORDER….. The Bush “Elit” ????

Conspiratus  Part One …Illuminati .Avi Video, GR  Subtitles

Εδω θα δείτε 1 ωρα + 18”  … πολλά ! σχεδόν ΟΛΑ! 

http://www.youtube.com/watch?v=4LmCLIsmegk,

13ον)  Τώρα πάμε στη  «Ελληνική Αλεπού»

 -Greek Fox Production!

Αυτοί θα είναι δικοί μας!!! .( Γεια σου Θόδωρε Σ. Ράδιο Όλυμπος)

με γνώσεις που  ίσως τις κρύβαμε χρόνια   αλλά  σήμερα  “εξουσιοδοτούνται’

να τις βγάλουν… προς τα έξω…   προς  Ημάς & Υμάς!

Λοιπόν μελετήστε τες….. Θα παραξενευτείτε!

Η κατάσταση είναι κρίσιμη! Δηλαδή,  ο Πλανήτης Γη …. Παρουσιάζει

‘ιδιορρυθμία’& ‘ιδιοτροπία’ …. Καθόσον οι δυνάμεις του Σατανά (για του Χριστιανούς!)   …. Η οι Κρόνειοι ( … για του  Ολύμπιους!)   ΕΧΟΥΝ

ΟΧΥΡΩΣΕΙ  την κατάσταση τους στη Γη.

http://www.youtube.com/watch?v=7mlvBJXxjmE,

Ανδρομέδια 7η Αποστολή /1ον

http://www.youtube.com/watch?v=wFIGI7Ol6RI,

Ανδρομέδια 7η Αποστολή /2ον

Η  “ΑΦΙΞΗ”…. πως θα έλθουν να μας σώσουν  Ανδρομεδιοι ???

http://www.youtube.com/watch?v=26FHHnjKty0,

Γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν με το  Κλίντον στην Ελλάδα  το 1999  κ.λ.π.

http://www.youtube.com/watch?v=jR_VW4TZmXA,

14ον)  Δημοσθένης  Λιακοπουλος.

Γεια σου  !!!!  Βρε ….Δημοσθ. Λιακοπουλε , με τα «τσίγκινα βιβλία σου».

Να σε ακούσουμε :

 Η Αγία Λόγχη!!!

http://www.youtube.com/watch?v=QY39NqK-z5Y,

Ιησούς Χριστός  …. κ.λ.π. Ιστορία στα  Ιεροσόλυμα!!!  ΕΔΩ:

http://www.youtube.com/watch?v=Ea_abdLucEQ,

Ανδρομέδια Τεχνολογία!!!*****

http://www.youtube.com/watch?v=g6p8pGYd4Zo,

 ΠΟΥΤΙΝ  ξεσκεπάζει την Νέα Τάξη!

http://www.youtube.com/watch?v=bVvVVOIMcZY,

 Μηνύματα για τις Αλλαγές που έρχονται

http://www.youtube.com/watch?v=_GRC4kNkSEE,

 Η  MATRIX  Katareei

http://www.youtube.com/watch?v=T49F1dESa94,

 Μηνύματα  από τον Σείριο.

http://www.youtube.com/watch?v=GbnCQy9GB0,

Εδώ έχουμε από κάποιο φιλμ  «ανθρωποθυσίες των Κρονείων Αστέκων.»  αυτό…… ΜΑΚΡΙΑ   ΑΠΟ   ΤΑ    ΠΑΙΔΙΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AK1eKq6TtqQ&feature=related&noredirect=1,

 Όμως  σήμερα έχουμε  σατανο-ανθρωποθυσίες  … σε παιδία που εξαφανίζονται στο Βέλγιο…. Από την «Ελίτ» ???

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=OVDrqLqjtkI,

 Πίνακας της   Βασίλισσας Ελισάβετ Α’  Οίκος  Δρακόσαυρων (Υβριδικοί) :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yzcunguuvwo,

Ο Σκηνοθέτης  Kubrick  δολοφονήθηκε  στο τέλος του έργου του

«ο Χορός των Ιλλουμινάτοι»

http://www.youtube.com/watch?v=f0YBp-ofsAU&feature=related,

Εξωγηίνοι  ???  Ανάμεσα μας !!!  στο Νέο Μεξικό  ΑΡΕΑ-51

http://www.youtube.com/watch?v=bHSaamsWMqU&feature=related,

 

Ιλλουμινατοί  &  Ερπετοειδής Δαίμονες ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=o4_lLGl3IoM,

http://www.youtube.com/watch?v=YfOStzw1lIQ,

 Ανδρομέδιες  Δυνάμεις καταστροφής  Υπόγειων Βάσεων

(τα έλεγε ο  Μπεντιαμίν Φούλφορντ)

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1OVNecsyZPU&feature=endscreen,

 Ερπετοειδής  Αποστάτες (ιστορικά …  τι ήτανε?)

http://www.youtube.com/watch?v=ihConKWgIck,

 Ερπετοειδής εχθροί της Ανθρωπότητας.

http://www.youtube.com/watch?v=f3xSbFg1vT8,

16ον)  Μας προειδοποιούν… Φύγετε από τα Αστικά Κέντρα??

https://www.youtube.com/watch?v=rdggTByWVxk,

 Ιστορικές  “μεταμορφώσεις ”  Ανδρομεδιων. 

http://www.youtube.com/watch?v=8CNPEVXOe00,

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1OVNecsyZPU&feature=endscreen,

 Ανδρομέδιες Δυνάμεις καταστροφής Υπόγειων Βάσεων.

http://www.youtube.com/watch?v=ihConKWgIck,

 Ανδρομέδια 7η Αποστολή /1ον

http://www.youtube.com/watch?v=7mlvBJXxjmE,

 Ανδρομέδια 7η Αποστολή /2ον

http://www.youtube.com/watch?v=wFIGI7Ol6RI,

Είσοδος της Γης στο   Γαλαξιακό Πεδίο Ενέργειας.

Μεταφορτώθηκε στις 21 Ιαν 2011

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vYdbgJGMnsk#!,

Υποτίθεται ότι θα γίνει το 2012 και θα φέρει αλλαγές στη ζωή της Γης.
O Alex Collier και ο David Wilcock μάς μεταφέρουν την αντίληψή τους για αυτό το γεγονός. Υποτιτλισμένα αποσπάσματα από τα εξής αγγλόφωνα βίντεο:
1) Alex Collier Earth Transformation Conference January 2010 part 6 of 9
2) 2012 Event Horizon: (1) Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock

 17ον)Γκρίζοι εξωγήινοι (ΕΤ) . Συζήτηση  μεταξύ των:   Alfred Webre, Lisam HarrisonMaryRodwell & SuzanneHansen.

 Προσέξτε εδώ.  Οι δυο Αυστραλές «θεωρούν ότι»  οι Γκρίζοι  επισκέπτονται  και απαγάγουν …συγκεκριμένους Αυστραλούς … σε συγκεκριμένες οικογένειες…. Όπου τους παρακολουθούν.

Γιατί???   Διότι είναι «ενσαρκωμένοι» από ΣατανοΑγγέλους  Γκρίζους που προωθούν το γένος τους στη Γη.

Μάλιστα ο  Alfred  Webre  ισχυρίζεται ότι  υπάρχουν Γκρίζοι που έχουν δυνατότητα να διαχειρίζονται  μεταγγίσεις ψυχών.   ΦΟΒΕΡΟ!  Έτσι ζουν ανάμεσα μας!

http://www.youtube.com/watch?v=hl6ugwaLe5U,

 18ον  ) ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τουρκία Σεισμός στη Ναυτική  τους Βάση   …. Και επίσκεψη Κλίντον????

http://www.youtube.com/watch?v=AWKJkgtrO9M,

This is a REAL interview  with an alien

ΑΡΕΑ51Τεχνολογία  κ.λ.π.

http://www.youtube.com/watch?v=6SEv78UOZc8,

 ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ  ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ  ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ.

Εκτελούν άνθρωπο- θυσίες, ,σατανικές τελετές  με μεγάλους ηθοποιούς.

Whitney Houston , top singer, an Illuminati Sacrifice  κ.λ.π.!!!

Εδώ μάλιστα Έχει σχέση με  «μαγιές»  και έβγαλαν χρήματα  οι Ιλλουμινάτοι από  Ασφαλιστικές  Εταιρίες.  Θυμάστε το τραγούδι :

«… I will always love you…”

http://www.youtube.com/watch?v=mmxJe2IHYQo,

Προσέξτε  εδώ:  την ‘Μαγεία’ της ΚΑΒΒΑΛΑ!

Επικλήσεις υποχθόνιων πνευμάτων.

http://www.youtube.com/watch?v=YowvQH5UX-I&feature=youtu.be,

http://www.youtube.com/watch?v=MsNw0opJBt0,

http://www.youtube.com/watch?v=p3UpBh-xZX0&NR=1&feature=endscreen

Τώρα?  Σήμερα,  Αυτοί πως θα φύγουν από τον Πλανήτη Γη????

 Και   πότε???? …  Πως??  θα βγουν οι Αιλουροειδείς…. Από τις υπόγειες σπηλιές????   έχουν  κρυφά  ‘μεταναστεύσει’   σατανο-πλάσματα που κρύβονται στη ΓΗ?????

 Τι  έλεγε …ο  Άγιος Ανδρέας ο Σαλός   ???  Τον  Ξεχάσατε   ????

 Έχουμε μέλλον ακόμα!!

 Όποιος   δεν  «ξεκόλλησε»  ακόμα από τον αποπροσανατολισμό των  Δ. Ν. Τ.  , Ε.Ε., Κομισιόν   κ.λ.π.     και  αυτά τα «ψοφίμια»   που διοικούν την Ελλάδα  …… καλά είναι να ξυπνήσει.

 ΚΑΙ… Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ .

 SAMAN LYCAN

Να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


11 σκέψεις στο “GEORGE ROUXOYTAS – H ΤΙΤΑΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!!!!

 1. ΧΑΧΑ ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΌΤΑΝ ΖΕΙΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΚΑΤΑΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ ΘΑ ΔΕΊΞΕΙ.ΠΆΝΤΩΣ ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΣΤΉΡΙΞΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ,ΕΠΕΙΔΉ Ο ΘΕΌΣ ΕΊΠΕ ΜΌΝΟ ΌΣΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΟΥΝ ΘΑ ΣΩΘΟΎΝ.ΤΏΡΑ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΟ.

  1. filanthrwpws!!!!

   ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ!!!!

   ΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ……ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!;!

   ΡΟΜΠΙΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ!;!

   ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!;!

   ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!;!

   ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!;!

   ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ!;!

   ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ!;!

   ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ!;!

   ΒΛΑΚΑΣ!;!

   ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!;!

   ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ …..ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΟΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ……

   ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΟΥΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΠΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ!!!!

   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

   Π.Χ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!;! Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ….. ΚΑΙ ΜΕΤΑ!;!

   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:

   << ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΚΠΕΡΕΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ >>!!!!

   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ << ΠΕΣΑΜΕ >> ΣΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!

   ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ……..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

   << ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΥΜΟΥΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!!!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!;! ΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Η ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!;! >>

 2. ΚΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ(Π.Χ. ΟΙ ΘΕΟΊ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΏΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΓΌΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΑ).ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΜΕ ΕΣΈΝΑ ΖΕΙ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ(ΤΌΣΟ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

 3. ΦΙΛΕ FENOMENO ΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΌΤΗΤΕΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΦΟΎ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΆΔΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΟΙΨΟΥΜΕ ΌΛΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΨΥΧΙΚΈΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΦΤΙΆΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ.ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ…….ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…….ΣΤΑΔΕΙΑΚΑ ΌΣΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ.ΤΟ ΛΈΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΉ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΦΊΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΩΝΟΘΟΥΝ ΩΣ ΈΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΌ ΜΟΥ.ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΊ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΠΈΤΥΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΊΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΉ ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ(ΣΧΕΔΌΝ)ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΤΟΥ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΔΑΎΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΜΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΌ ΠΟΛΙΤΙΚΌ……..ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΆΤΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ ΓΡΆΨΕ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ(GOOGLE TELEKINESIS,PYROKINESIS,HYDROKINESIS ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΨΆΞΕ ΓΙΑ ΆΛΛΕΣ ΨΥΧΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ(ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ,ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ Κ.ΛΠ.)Η ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΈΨΗΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΚΑΙ REMOTE VIEWING.ΤΏΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΡΩΤΆ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ!

 4. ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ FILANTHRWPWS…..ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ …ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ….ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ….ΔΥΣΤΥΧΩ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑ…..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ….ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…..!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!1

 5. SAMAN ΚΑΙ GEORGE ROYXOTAS ΌΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΗ.ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΎΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΚΛΑΒΙΆΣ(ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΌΣΟΙ ΖΟΥΝ ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ),ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΤΟ ΝΑ ΦΎΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ(ΜΑΘΑΊΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ)TΏΡΑ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΌΝΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΜΙΚΡΏΝ ΚΟΙΝΟΤΉΤΩΝ Η ΝΑ ΠΆΜΕ ΣΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΉΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ,ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΣ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ 5 ΏΡΕΣ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΧΡΌΝΟ(ΣΤΙΣ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΜΆΤΑΙΟ(ΓΙΑΤΊ ΌΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΏΡΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΈΝΟΙ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΊΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΓΙΑ ΌΛΑ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΠΌΛΕΜΟΙ.

 6. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ….ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ……ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΟΦΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ……….ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΛΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ………..ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΟΣΕΣ ΠΙΟΠΟΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ……..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ….ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. fenomeno!!!!

   ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!

   ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!!!

   ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση