ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!!!!

 Κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι τα βίντεο από την Κίνα που είχαμε αναρτήσει όπου σώζει την τελευταία στιγμή έναν ηλικιωμένο από βέβαιο θάνατο από την σύγκρουση ότι είναι κατασκεύασμα μιας εταιρίας όπου φτιάχνει βιντεοπαιχνίδια!!!! Και ότι όλο αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ωραία διαφήμιση ώστε να προωθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι!!!!

Αν και με το δεύτερο βίντεο δεν πείστηκαν ελπίζω να πειστούν με το τρίτο βίντεο ανάλυση!!!! Εάν όχι τότε κάποιοι από εσάς όχι τους αναγνώστες αλλά τους << ερευνητές >> είστε δάχτυλοι παραπληροφόρησης!!!!

Τώρα το αν πρόκειται για Χρονίρ ή για κάποιο πείραμα τηλεμεταφοράς ή για κάποιο άτομο από το μέλλον αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε!!!! Το θέμα όμως είναι ότι το ντοκουμέντο βίντεο υπάρχει και το μεγαλύτερο θέμα από όλα είναι γιατί να γίνει όλη αυτή η παραπληροφόρηση πάνω σε αυτό!!!!

Τι εννοώ με αυτό!;! Παρακολουθήστε το βίντεο με προσοχή!!!! Και θα καταλάβετε το τι εννοώ!!!! Το βίντεο το έφτιαξε και το ανέλυσε ο καλός μας φίλος και συνεργάτης << Philysteak >> ο ίδιος εξηγεί τα πάντα!!!! Το βίντεο που μας ενδιαφέρει είναι το τρίτο στην σειρά αλλά και τα άλλα βίντεο είναι εξίσου ενδιαφέρον!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=92gugBaSmdE[/youtube]

Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω το κάνει ο συνεργάτης μας για εμάς!!!! Θα ήθελα να δω τώρα αυτοί οι << κύριοι >> τι άλλο έχουν να πουν και μετά από αυτό!!!! Αν έχετε μην το κάνετε διότι πάλι θα μείνετε με την απορία το που τα βρίσκουμε….. έρχεται και άλλη ανάλυση η οποία θα σας αφήσει με το στόμα συνέχεια ανοιχτό!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!!!!

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAMAN.

  ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ!!!ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΛΕΜΕ.

  ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΧΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
  ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ:
  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ!ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΜΗ-ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.SAMAN ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ Η ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ STAY HEAVY.

Αφήστε μια απάντηση