Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

Το άρθρο αυτό το οποίο και έχουν ανακοινώσει και άλλες ιστοσελίδες στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πραγματικά κάτι το μαγικό και το απίστευτο, ο συνθέτης ο Robert Wilson  κατέγραψε τον ήχο από τα τριζόνια και στη συνέχεια επιβράδυνε την καταγραφή, αποκαλύπτοντας κάτι καταπληκτικό μα και συνάμα απίστευτο.

Τα τριζόνια ακούγονται σαν να τραγουδάνε την πιο αγγελική χορωδία σε τέλεια αρμονία. Αν και ακούγεται σαν ανθρώπινες φωνές, όλα όσα θα ακούσετε στην ηχογράφηση δεν είναι τίποτα άλλο από γρύλους και τριζόνια.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/49573799″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Η καταγραφή περιλαμβάνει δύο κομμάτια που παίζονται ταυτόχρονα:

Το πρώτο είναι ο φυσικός ήχος από τους γρύλους, που παίζεται σε κανονική ταχύτητα, και το δεύτερο είναι η έκδοση με την επιβράδυνση του ήχου που κάνουν τα πόδια τους τρίβοντας τα!!!!

Ο ίδιος είπε:

<< Ανακάλυψα ότι όταν επιβράδυνα αυτή την ηχογράφηση σε διάφορα επίπεδα, αυτό ο απλός γνώριμος ήχος άρχισε να μεταμορφώνονται σε κάτι πολύ μυστικιστικό και πολύπλοκο …….. σχεδόν ανθρώπινο >>.

Ίσως κάτι να ξέρανε οι Κινέζοι μυστικιστές που θεωρούσαν ότι πρόκειτε για όντα τα οποία τραγουδάνε όπως λέγανε για την ειρήνη του κόσμου!!!! Όμως επειδή οι ίδιοι αγαπάνε τόσο την ειρήνη είναι και από τα ποιο αγαπημένα εδέσματα τους!!!!

Αυτό που ανακαλύφθηκε είναι ότι οι νότες που βγάζουν είναι πολύπλοκες και αν κάποιος συνθέτης προσπαθήσει να το φτιάξει ώστε να το τραγουδήσουν άνθρωποι θα είναι σχεδόν κάτι το ακατόρθωτο και δεν θα έχει την ίδια ισχύ!!!!

Ποιος θα περιέμενε ότι αυτά τα όντα θα έβγαζαν κάτι τόσο γλυκό και όμορφο στα αφτιά των ανθρώπων!;! Αν κάποιος μας το έλεγε χωρίς αποδείξεις θα του λέγαμε ότι είναι τρελός και παλαβός!!!! Μήπως θα πρέπει να είμαστε ποιο επιφυλακτικοί στο κάθε τι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε!;! Από την άλλη οι επιστήμονες όταν άκουσαν αυτήν την μελωδία σήκωσαν τα χέρια ψηλά χωρίς να μπορούν να δώσουν μια εξήγηση…!!!!

Εδώ θέλω να επισημάνω μια φράση της κυρίας << Ζωής >> όπου ήταν ένα από τα ποιο δυνατά μέντιουμ που είχε βγάλει η Ελλάδα…είχα αναφερθεί παλιότερα σε αυτήν….

<< ….. την πραγματική μαγεία αν κάποιος την αναζητήσει είναι στην φύση, εκεί που κανείς δεν θα περιμένει να είναι…. >>

Πρόκειτε για κάτι το << εξωπραγματικό >> στα αφτιά των ανθρώπων, κάτι το οποίο δεν έχει ξανά ακουστεί πουθενά, ειδικά γιατί προέρχεται από αυτά τα χαριτωμένα για κάποιους έντομα!!!! Η ερώτηση τώρα που δημιουργείτε και η οποία θα πρέπει να ερευνηθεί είναι γιατί η φύση έφτιαξε κάτι τόσο περίπλοκο και κωδικοποιημένο για τα αφτιά των ανθρώπων!;! Είναι τελείως τυχαίο ή υπάρχει κάποιο μήνυμα προς εμάς!!!! Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με ειδικές ενέργειες όπως αστρικές προβολές, γιόγκα, ανασύσταση των τσάκρα, μυστικισμός, παγανισμός, μαγεία, κτλ. λένε μετά από αυτό που άκουσαν ότι οι γρύλοι προσπαθούν να δώσουν κάποιο μήνυμα!!!! Είναι έτσι όμως!;! Η μήπως είναι τυχαίο!;! Οι ειδικοί στην μουσικοί λένε ότι τόσο αρμονική σύνθεση μουσικής δεν είναι καθόλου τυχαία…..

Αυτό που δεν έχει αναρωτηθεί κανείς είναι αν βάλουμε την ηχογράφηση αυτή να παίζει σε έναν αγρό βράδυ αν θα υπάρξει κάποια άλλη ιδιαίτερη αντίδραση από αυτά τα ακίνδυνα όντα… ίσως να γίνει στο μέλλον και να έχει απίστευτα αποτελέσματα….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση