ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ SHINOBI!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ SHINOBI!!!

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!

 Πριν λίγο καιρό ο αναγνώστης μας SHINOBI μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες, λέγοντας ότι τις φωτογραφίες αυτές τις έχει τραβήξει ο ίδιος. Μας δήλωσε ότι τις έχει στείλει σε όλους τους αρμόδιους ακόμα και στην MUFON διαστημική υπηρεσία όπως η NASA η οποία βρίσκετε στην Ευρώπη.

 Ο SHINOBI για ευνόητους λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του το οποίο είναι σεβαστό από την πλευρά μας. Αυτό το κάνει για πολλούς λόγους, είναι γνωστό από τους ερευνητές των ΑΤΙΑ ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες οι οποίοι δεν έχουν πει ποτέ ή δεν έχουν δείξει τις φωτογραφίες τους ή τα βίντεο που έχουν τραβήξει για να μην γίνουν ο περίγελος του χωριού ή της παρέας ή ακόμη να τους κατονομάσουν ως φαντασιόπληκτους ή τρελούς. Οι ερευνητές αυτοί λένε ότι αν αυτοί οι άνθρωποι έδιναν τα στοιχεία που έχουν ή έχουν δει από όλο τον κόσμο ίσως και να είχαν λύσει το φαινόμενο αυτό!!

Ο SHINOBI μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες που έχουμε αναλύσει και πήραμε την άδεια του να τις αναρτήσουμε. Είναι από ένα νησί του Αιγαίου που δεν θέλει να αναφέρουμε διότι ζει και εργάζεται σε αυτό. Εμείς όπως είπαμε και πιο πάνω σεβόμαστε την επιθυμία του και θα κάνουμε αυτό που μας ζήτησε.

Οι φωτογραφίες του εξετάστηκαν από τους ειδικούς μας ακόμη στάλθηκαν  σε ειδικούς φωτογράφους εκτός της ομάδας μας  INVISIBLE LYCANS και στάλθηκαν επίσης και στην υπηρεσία του Δημοκρίτου να ελεγχτούν για τυχόν ελαττώματα ή παρατυπίες.

Όλοι οι ειδικοί αποφάνθηκαν όπως και εμείς ότι πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ψηφιακή μηχανή χωρίς να υπάρχουν παραβιάσεις όπως από το πρόγραμμα PHOTOSHOP ή τυχόν προβλήματα της φωτογραφικής μηχανής.

 Στην πρώτη φωτογραφία που παρουσιάζουμε βλέπουμε ότι υπάρχει στον ουρανό « χημικά μονοπάτια » Κατεβαίνοντας υπάρχει μια αχνή γραμμή η οποία ξεκινάει από το οίκημα όπου φαίνεται ένα δένδρο και καταλήγει καμπυλωτά στην θάλασσα. Το αμέσως μετά φαινόμενο είναι μια φωτεινή μπάλα όχι πολλή μεγάλη σε μέγεθος όπου βρίσκεται στην μέση του δρόμου!! Ας τα πάρουμε ένα ένα από την αρχή:

 1)  Τα χημικά μονοπάτια είναι γνωστά…..

2)  Η καμπυλωτή γραμμή που καταλήγει στην θάλασσα δείχνει από το χρώμα να πρόκειται για γραμμή εκτοπλάσματος!! Δηλώνει δηλαδή ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονη δραστηριότητα Παραφυσικής Ενέργειας…….

 3)  Το ενδιαφέρον της φωτογραφίας αυτής επικεντρώνετε στην φωτεινή αυτήν μπάλα που είναι μερικά εκατοστά πάνω από τον δρόμο!! Το πιο αξιοσημείωτο σε αυτήν την εικόνα είναι ότι η φωτεινή μπάλα έχει σκιά η οποία αντανακλάτε στον δρόμο (!!!!). Πολλοί είναι αυτοί που όταν την δουν θα πουν ότι πρόκειται για Orb ( Όρμπ ) πράγμα το οποίο δεν είναι!!

 Το ότι υπάρχει σκιά από την φωτεινή αυτή ενεργειακή μπάλα αλλάζει όλα τα δεδομένα σε αυτήν την φωτογραφία!! Συνήθως όλες οι φωτογραφίες από Όρμπ, φαντάσματα, πνεύματα δεν αφήνουν σκιές στο πέρασμα τους, εδώ όμως η φωτεινή αυτή ενεργειακή μπάλα άφησε!!!!

Θα μπορούσε να είναι « Φωτεινός » ( αναζητήστε λεπτομέρειες στα άρθρα μου Μέση ΓΗ ) μα ούτε αυτό είναι παρ’ όλο που οι ομοιότητες είναι καταπληκτικές, αυτό το λέω γιατί οι Φωτεινοί είναι άυλα όντα από καθαρή ενέργεια φωτός και στο πέρασμα τους δεν αφήνουν σκιές!!!

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο είχαμε ακούσει φήμες και για πρώτη φορά το έχουμε και σε φωτογραφία!!!! Οι φήμες ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια με τις υποθέσεις των « χημικών μονοπατιών », οι φήμες λένε ότι όταν τα χημικά κατάλοιπα μαζί με την νανοτεχνολογία που έχουν εμπλουτίσει στα κοκτέιλ αυτά τα μονοπάτια πλησιάζουν την γη προτού φτάσουν στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα τα νανορομπότ συμπυκνώνονται δημιουργώντας αυτές τις φωτεινές μπάλες όπου κατόπιν εξαγνίζονται!!

Αυτό δείχνει σε αυτήν την φωτογραφία να είναι αλήθεια γιατί έτσι εξηγείτε η σκιά της φωτεινής αυτής ενεργειακής μπάλας!!!! από τα χιλιάδες νανορομπότ που συμπυκνώνονται εκείνη την ώρα οι ακτίνες του φωτός του ήλιου δεν παίρνουν την μάζα και έτσι δημιουργείτε η σκιά!!!! Οι φήμες λένε ότι μετά από ένα τέτοιο ράντισμα μετά από κάμποσο καιρό ( δυο μήνες – δυο χρόνια ) κάποιοι από τους κατοίκους αποκτούν την σπανιότατη και ανησυχητική για τους γιατρούς ασθένεια ονόματι « MORGELLONS » ( ΜΟΡΓΓΕΛΟΝΣ ). Μια ασθένεια η οποία είναι καινούρια για την ιατρική η οποία ευθύνεται από τα « χημικά μονοπάτια ». Για αυτήν την θανατηφόρα πλέον ασθένεια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου « ΜΟRGGELONS », μια ασθένεια η οποία είναι απίστευτα τρομακτική και ανησυχητική!!!!

Είμαστε σίγουροι και πεπεισμένοι ότι SHINOBI έχει τραβήξει τις μοναδικές φωτογραφίες στον κόσμο που διαπιστώνει αυτήν την θεωρία. Μια θεωρία η οποία ακούγετε τελείως τρελή όπως ακουγόταν και η ασθένεια των « MORGELLONS » πριν από λίγο καιρό…..!!!

 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η δεύτερη φωτογραφία που βλέπετε η οποία έχει τραβηχτεί από ένα μπαλκόνι πανοραμικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που αναλύσαμε και πιο πάνω. Λέγεται από τους ερευνητές αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες του φαινομένου αυτού ότι μετά το ανάλογο ράντισμα που έχει υποστεί η καθεστώς περιοχή ότι μπορεί να κάνουν τις εμφανίσεις τους οι μπάλες αυτές για πολλές μέρες….

 Μπορεί κάποιος να τα δει για λίγα μόνο δευτερόλεπτα πιστεύοντας ότι κάτι είδε αλλά μετά από λίγο αλλάζει γνώμη λέγοντας ότι δεν είδε τίποτα και ότι ίσως του φάνηκε ότι κάτι είδε.

Πρόκειται για μια τεχνολογία υπέρ σύγχρονη η οποία είναι πειραματική για τον έλεγχο του νου μέσω των νανορομπότ ή ακόμη και την μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA αλλά και όχι μόνο αυτού!!!

Θα μου πείτε πάλι ότι το παρατραβώ; Νομίζω ότι τα ίδια μου λέγατε όταν έγραψα το άρθρο « MORGGELONS » ότι το παρατραβούσα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσω!!! Να εντυπωσιάσω; Και τι θα κερδίσω από την στιγμή που δεν ξέρεται ποιος είμαι και εφόσον δεν κερδίζω κάτι από αυτά που γράφω… Τέλος πάντων καταλαβαίνω και εγώ ο ίδιος ότι είναι απίστευτα όλα αυτά μα έχουν δει τα μάτια μου τόσα πολλά που πλέον…..

Η ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από μακριά φαίνεται σαν μια βάρκα ή ένα σκάφος να είναι στο νερό, κάνοντας όμως μεγέθυνση καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι το οποίο είναι τελείως άγνωστο. Πρόκειται για ένα είδος ΑΤΙΑ το οποίο φαίνεται να αιωρείται αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας!!

 Πρόκειται για ένα αντικείμενο το οποίο είναι ολοστρόγγυλο  δισκοειδές με μια στρόγγυλη μαύρη βούλα στο ένα του σημείο. Η απόσταση που πάρθηκε η φωτογραφία είναι προφανές πολύ μακρινή με ένα σύντομο υπολογισμό το αντικείμενο αυτό δείχνει να έχει κυκλική περίμετρο 3.80 μέτρα ή 4.30 μέτρα!! Όσο δηλαδή θα είχε μια βάρκα ή ένα ταχύπλοο αν βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί.

Προσέξτε ότι μπροστά από τον κίτρινο κύκλο που έχουμε μαρκάρει το αντικείμενο  υπάρχει πάλι μια καμπυλωτή γραμμή εμφανής πιο αδύναμη από την πρώτη φωτογραφία. Θα πουν κάποιοι ότι ίσως είναι η διάθλαση του φωτός…… μια βιάζεστε έχει και συνέχεια στην τέταρτη φωτογραφία.

Αυτές οι καμπυλωτές γραμμές γίνονται μέσω της ενέργειας από το οπλικό σύστημα « HAARP » όπου δίνεται εντολή να ηλεκτρομαγνητιστεί η συγκεκριμένη περιοχή. Μαζί με το ράντισμα που έχει υποστεί η περιοχή όταν μπαίνει σε λειτουργιά το σύστημα « HAARP » διαστρεβλώνετε κάπως η ατμόσφαιρα με παράξενες φωτεινές γραμμές ή ακόμη και φωτισμός όπου έχουν φωτογραφηθεί ή βιντεοσκοπηθεί στο παρελθόν… όχι όμως όπως το φαινόμενο αυτό που φωτογράφησε ο SHINOBI!!!!

 Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Στην τέταρτη φωτογραφία ξανά δημιουργείτε και πάλι αυτή η φωτεινή μπάλα από την συμπύκνωση των νανορομπότ, αυτήν την φορά γίνεται ακριβώς επάνω στην διαθλασμένη καμπύλη του φωτός. Ακριβώς από πίσω βρίσκεται το ΑΤΙΑ όπου πλέον φαίνεται καθαρά  η δισκοειδής του κατασκευή.

Εδώ θα αναφέρω την θεωρία ενός πολύ καλού φίλου και ερευνητή όπου μελετά εντεταμένα τα χημικά μονοπάτια και τις εξελίξεις τους τα τελευταία 15 χρόνια!!! Πρόκειται για τον Ρώσο δεν θα αναφέρω το πραγματικό του όνομα λόγο ότι δουλεύει σε τέτοιον τομέα που δεν πρέπει να μαθευτεί ότι κάνει τέτοιες έρευνες, ας τον ονομάσουμε Κωνσταντίν Αγγάροφ από την Μόσχα. Θυμάμαι την τελευταία συζήτηση μας:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Δεν μπορώ να βγω στον κόσμο και να πω αυτές τις θεωρίες, είναι τελείως τρελές αλλά πέρα για πέρα αληθινές!! Αν και ερασιτέχνης ερευνητής στο θέμα αυτό έχω βρει πολλά στοιχεία που εμπλέκονται οι εξωγήινοι στο ζήτημα αυτό, ειδικά τεχνολογικός!!

SAMAN LYCAN

Τι εννοείς Κωνσταντίν με το θέμα τεχνολογικός;

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Έχεις παρατηρήσει και εσύ ο ίδιος ότι τεχνολογικά ο άνθρωπος έχει προχωρήσει υπερβολικά μπροστά από την εποχή του, ειδικά τα τελευταία 70 χρόνια με σύγκριση των επομένων αιώνων. Δεν το λέω μόνο εγώ αυτό αλλά και πολλοί άλλοι ερευνητές ειδικά στο θέμα των επιστημών!!

 SAMAN LYCAN

Ναι το έχω παρατηρήσει αυτό που λες και εγώ κάποιοι λένε ότι οι εξωγήινοι είναι αυτοί που ευθύνονται για αυτό. Μας δίνουν γνώση τεχνολογίας και εμείς λέγεται ότι τους έχουμε δώσει το ελεύθερο να κάνουν απαγωγές και πειράματα πάνω στους ανθρώπους, λίγο τραβηγμένο βέβαια αλλά αληθινό!!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! Αυτά είναι γνωστά!! Αυτό όμως που επιδιώκουν είναι τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη, και πίσω από αυτούς κρύβονται οι Σαυροειδής, οι Δρακονιανοί που αναφέρεις συχνά και εσύ. Μόνο που θέλουν να το κάνουν αναίμακτα και χωρίς η ανθρωπότητα να τους πάρει είδηση, όχι ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν για αυτούς αλλά δεν θέλουν να ξεσηκώσουν τα πλήθη.

Έκαναν παρέμβαση στο θέμα του οπλικού συστήματος του λεγομένου ΗΑΑRP για πολλά ζητήματα αλλά το κυριότερο είναι ο μελλοντικός έλεγχος του νου!!! Το να έχουν τον έλεγχο των ανθρώπων ως πρόβατα χωρίς φασαρίες χωρίς πολέμους από κάτι το αόρατο!!! Αόρατο όπως τα « χημικά μονοπάτια » τα οποία στην πραγματικότητα είναι ένας αόρατος εχθρός για την υγεία μας αλλά και για την μελλοντική ακεραιότητα του ανθρώπινου γένους.

Ήδη έχω δει κάποιες φωτεινές μπάλες μετά από κάποια ραντίσματα που έχουν κάνει αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να τις φωτογραφήσω. Αυτές οι μπάλες δημιουργούνται καθώς έρχονται σε επαφή με την γη η την θάλασσα, δημιουργούνται από τα νανοσοματίδια των νανορομπότ που έχουν επίτηδες βάλει μέσα σε αυτά τα τόσο επικίνδυνα χημικά. Αυτά η δουλειά τους από όσο μπορώ να γνωρίζω είναι να μπορέσουν να διεισδύσουν στον ανθρώπινο οργανισμό και να κάνουν τέτοιες μετατροπές άγνωστες και επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Λέγεται ότι για κάποια χρόνια θα μαζεύουν πληροφορίες γιατί είναι ακόμα σε πειραματικά στάδια η όλη εξέλιξη τους αργότερα κατά το έτος 2018 με 2025 θα εξαπολύσουν τα περισσότερα ραντίσματα στον πλανήτη μας για να γίνει ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων μέσω του συστήματος HAARP!!!

Είπαμε και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος άλλα εκείνη την εποχή δεν τον πολύ πίστεψα να πω την αλήθεια, μα μετά από κάποιες έρευνες και αυτές εδώ τις φωτογραφίες οι ερευνητές των « χημικών μονοπατιών » σίγουρα δεν θα έχουν καμιά αμφιβολία πλέον!!!!

 Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πέμπτη φωτογραφία δείχνει αχνά και πολύ μακριά ένα αντικείμενο το οποίο όμως δεν φαίνεται καθαρά για το τι πρόκειται. Οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι αν πρόκειται για πτηνό πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεων, πέρα της λογικής!!!

 Αν πρόκειται για αεροπλάνο δεν θα έπρεπε να είχε αλλοιωθεί έτσι η εικόνα του, πρόκειται για ένα ΑΤΙΑ γήινης υπέρ τεχνολογίας ή για ένα ΑΤΙΑ εξωγήινων όντων. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά λόγο ότι το αντικείμενο βρίσκεται υπερβολικά μακριά και αλλοιώνετε η εικόνα. Ότι υπάρχει και βρίσκεται εκεί η εικόνα της φωτογραφίας μιλάει από μόνη της!!

 Η ΕΚΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Σε αυτήν την φωτογραφία πάλι φαίνεται ένα αντικείμενο το οποίο δεν αναγνωρίζεται καθόλου για περί τίνος πρόκειται. Όμως το ότι υπάρχει εκεί στο υψόμετρο αυτό υποδεικνύει ότι η ύπαρξη του είναι αληθινή πέρα για πέρα!! Όλες οι φωτογραφίες από τα λεγόμενα του SHINOBI προέρχονται από το νησί που διαμένει. Δυστυχώς δεν θέλει να αναφέρουμε το όνομα του νησιού του το οποίο και σεβόμαστε.

 Μας έστειλε επίσης δυο φωτογραφίες όπου είναι καθαρός ο ουρανός και πετούν δυο γερακίνες για να δούμε τις διαφορές από τις άλλες, εμείς τις μεγεθύναμε για να μπορέσετε να δείτε και εσείς τις διαφορές και να της συγκρίνεται με τις άλλες φωτογραφίες!!!

Η ΕΒΔΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Η εβδόμη φωτογραφία που μας έστειλε είναι από μια εκκλησία του νησιού, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για εξωκκλήσι ή για κανονική εκκλησία. Στην φωτογραφία αυτή δημιουργείτε από την διάθλαση του φλας επάνω στην αγιογραφία μια παράξενη λάμψη.

Για εμάς δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από ένα φυσικό « SIMULACRA » βέβαια αν κάποιος έχει καλή φαντασία μπορεί να διακρίνει μετά βίας ένα πρόσωπο, από την άλλη μπορεί και να είναι κάποιο πρόσωπο. Εάν όμως την παρατηρήσετε σωστά και υπομονετικά θα δείτε ότι σχηματίζεται ένα πρόσωπο με μουστάκι και αυτάρκες βλέμμα…..!!!

 Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύτηκαν κατόπιν εντολής του SHINOBI ειδικά οι πρώτες με τις φωτεινές μπάλες αλλά και ιδιαίτερα η πρώτη η οποία φωτεινή μπάλα έχει και σκιά έφερε στην δημοσιότητα κάτι το οποίο ήταν μόνο φήμες!! Όσο για εσάς που θα βιαστείτε να πείτε κάτι για να καυχηθείτε θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε διότι έχει και συνέχεια το θέμα αυτό οπότε θα γελοιοποιηθείτε….. κάντε λίγο υπομονή να δείτε τις εξελίξεις, από την άλλη οποιοδήποτε σχόλιο καλό ή ειρωνικό ή κοροϊδευτικό πάντα θα το καλοδεχόμαστε!!!! Ευχαριστούμε θερμά τον SHINOBI για τις φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλε…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


6 σκέψεις στο “ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ SHINOBI!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!

 1. ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ….

  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ Η ΤΑΧΗΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ Η ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΈΝΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ ΟΛΗ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΑΣΗΜΙ.

  ΟΠΟΤΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ SHINOBI ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ….!!! ( θΕΩΡΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΒΑ ). ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ …. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΜΕΙΣ!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
  Ξεκινώντας να σας ευχαριστήσω και εγώ από
  την πλευρά μου,όλους τους συντελεστές που
  με υπομονή έκαναν τις αναλύσεις.
  Σας ευχαριστώ, καθώς κοντά σας μαθαίνω,
  διαβάζω,ταξιδεύω!!
  Το επόμενο βήμα αγαπητοί φίλοι είναι να σας
  στείλω ορισμένα από τα βίντεο μου.
  Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου,δυστυχώς
  κάποιοι φόβοι που είχα για το θέμα των ψεκασμών
  επιβεβαιώθηκαν!!καθώς όπως έχω ξαναπεί
  κάνω τον πόλεμο μου στο θέμα αυτό.
  Όπως θα γνωρίζετε,ένας ερευνητής να ξεκίνα
  την έρευνα του σε ένα συγκεκριμένο πεδίο,
  και ξαφνικά κάτι άλλο μπορεί να προκύψει…
  Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βάλω ένα
  λιθαράκι στην κατανόηση των φαινομένων.
  Να είστε όλοι πάντα καλά.

  1. ΦΙΛΕ SHINOBI ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦOΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΣΤEΙΛΕΙΣ……. ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…

   ΣIΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ……ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!

   ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΗΖΗΤΙΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ « ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ » ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση