Σχετικά με τη Μέση Γη

ΜΕΣΗ ΓΗ

Μέση γη!!

Ακούγεται ωραίο αλλά συνάμα και παράξενο με πολλά ερωτηματικά. Ωραίο για αυτούς που αγαπάνε την γεωλογία αλλά και την σπηλαιολογία. Παράξενο για όσους έχουν ασχοληθεί με το λαβυρινθώδεις αυτό ζήτημα. Για μένα είναι η μεγαλύτερη συνομωσία που έχει γίνει παγκόσμιος. Για όσους γνωρίζουν το ζήτημα καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάω, για όσους δεν ξέρουν μπορεί να τους φάνει απίστευτο γραφικό μα και συνάμα τρελό. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να αναφερθώ σε όσα ζητήματα ξέρω γύρω από αυτό το θέμα, όπου μπορώ θα αναφέρω αληθινά στοιχεία και όπου δεν μπορώ για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθώ με αληθινά στοιχεία. Το θέμα αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο και θα ασχοληθώ πολύ καιρό με αυτό προτού συνεχίσω με κάποιο άλλο.

Η ομάδα INVISIBLE LYCANS ιδρύθηκε με τον σκοπό να μαθευτούν κάποια πράγματα, όσα βεβαία επιτρέπονται…….. γιατί δεν θα θέλαμε να θέσουμε κανέναν σε κίνδυνο!!! Μα φυσικά για να μάθετε μα και να μάθουμε πράγματα από εσάς γιατί πιστεύω ότι οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται.

Το θέμα της μέσης γης έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά, όταν λέω παλιά εννοώ από αρχαιοτάτους χρόνους μέχρι και σήμερα!! Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα της μέσης γης έχει να κάνει και να διανοηθεί ότι στα έγκατα της γης υπάρχουν δάση θάλασσες πολιτισμοί. Υπάρχουν διάφορα όντα  αλλά καλοσυνάτα και αλλά άκρος επικίνδυνα για εμάς τους ανθρώπους. θα τα πιάσουμε όμως όλα από την αρχή. Όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί όπου άφησαν το σημάδι τους στην γη επάνω όπως οι Mάγια οι Tολτέκοι οι A Αζτέκοι οι Ινδιάνοι της Αμερικής οι Aρχαίοι Eλληνες οι Aιγύπτιοι οι Σουμέριοι οι Κινέζοι και πολλοί άλλοι πολιτισμοί έχουν αφήσει πίσω τους αναφορές για πολιτισμούς που υπήρχαν στην μέση γη!! Πολλές αναφορές από αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς ερχόντουσαν από τους ιερείς η τους ναούς που είχαν αφιερώσει ….. υπάρχουν και γραπτές αναφορές μα και σκαλιστές. Όπως τεράστια μνημεία αφιερωμένα σε αγνώστους θεούς με μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά αλλά και πολλά γλυπτά με τερατόμορφα όντα!!!

Οι αποδείξεις είναι παντού σε όλο τον πλανήτη αν κάποιος θέλει να ψάξει πραγματικά. Κάποιες γνώσεις πέρασαν σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου σ

ε βιβλία η από στόμα σε στόμα σε επίλεκτους ανθρώπους με ιδιαίτερες γνώσεις  αλλά και δυνάμεις. Πολλά μπορούν να υποθούν και να γραφτούν, αλλά εσκεμμένα είναι μόνο για παραπληροφόρηση!!! Υπήρξαν και υπάρχουν βιβλία τα όποια έχουν σοβαρά στοιχεία για να στηρίξουν την θεωρία της μέσης γης για πολιτισμούς και διάφορα όντα, αλλά καταστράφηκαν ώστε να μην υπάρχουν αποδείξεις  και αλλά τα έχουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς να ξέρουν τι έχουν στα χεριά τους και κάποιοι άλλοι τα φιλάνε με την ιδία την ζωή τους.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί κάποια βιβλία για το ζήτημα αυτό δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά. Ποια βιβλία είναι αυτά δεν μπορώ να τα αναφέρω γιατί δεν επιτρέπεται λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείτε να τα αναζητήσετε εύκολα και να τα αποκτήσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μπορεί να είναι βιβλία φανταστικής λογοτεχνίας η συλλογικά έργα η ακόμη και βιβλία έρευνας και ταξινομήσεις επάνω σε αυτό το ζήτημα.

Παρά πολλοί επιστήμονες μέχρι πρόσφατα λέγανε με μεγάλη πεποίθηση ότι το εσωτερικό της γης είχε πυρήνα φωτιάς υγρή λάβα μεταλλεύματα και πετρώματα. Την τελευταία δεκαετία έχουν ανατραπεί όλα αυτά. Όχι ότι δεν υπάρχουν όλα αυτά που ανάφερα πριν αλλά μαζί με αυτά ανακάλυψαν ωκεανούς από νερό όπως και τεράστιες κοιλότητες  δηλαδή σπήλαια τεραστίων διαστάσεων. Δεν ξέρουμε τίποτα για το εσωτερικό της γης εκτός από ότι φαίνεται από τις δραστηριότητες που ξεθυμαίνουν πάνω στην επιφάνεια της.

Σαν άνθρωποι έχουμε φτάσει σε βάθος γύρο στα 2.500 μετρά βάθος ανοίγοντας ανθρακωρυχεία. Το βαθύτερο βρίσκεται στην νότιο Αφρική, ίσως αυτήν την στιγμή που γράφω αυτά να έχει ξεπεράσει τα 2.700 μετρά βάθος. Βεβαία για να πούμε ότι περάσαμε τον φλοιό της γης θέλουμε ακόμα παρά πολλά χιλιόμετρα!!!

Θα ξεκινήσω να λέω κάποια πράγματα που ίσως κάποιοι τα ξέρουν και κάποιοι άλλοι όχι, σιγά σιγά θα προσπαθήσω να κλείσω το θέμα αυτό με παρά πολλές αναφορές όπως σας είπα. Ο άνθρωπος πάντα γοητεύεται από το παράξενο γιατί είναι στον γεννητικό μηχανισμό του να είναι περίεργος. Αν δεν είχε την περίεργα για το οτιδήποτε πιστεύω ότι δεν θα διαφέραμε από τα ζώα. Από την περίεργα του συνδυασμένη με το να γοητεύεται ξεκίνησε για να ανακαλύψει καινούριους κόσμους  ή να κάνει τεράστιες ιατρικές επιστημονικές μα και τεχνολογικές ανακαλύψεις.  Έτσι κάθε φορά που ακούει κάτι το περίεργο η το παράξενο θέλει να το μαθαίνει και να το ανακαλύπτει.

Το θέμα της μέσης γης έχει γοητέψει πολλούς συγχρόνους ανθρώπους  μα και αρχαίους. Ας πάρουμε τον Πλάτωνα ο όποιος υπήρξε φανατικός υποστηρικτής για το ζήτημα της μέσης γης. Ο ίδιος έγραψε  ( …το θεό που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης είναι ο αφέντης των μύθων μα και ο δημιουργός των θρησκειών της

ανθρωπότητας….)  υπάρχουν και άλλοι αρχαίοι φιλόσοφοι μα και σοφοί που μπορεί να μην συμφωνούσαν σε πολλά πράγματα αλλά στο θέμα της μέσης γης όλοι τους συμφωνούσαν. Δεν θα σας πω ποιοι είναι γιατί θα ήταν πολύ εύκολο και θα έπαιρνε πολύ ώρα. Ψάξτε την αρχαία ελληνική γραμματεία και θα τους βρείτε ……θα μείνετε προ εκπλήξεως με το τι θα διαβάσετε!!! Ο αστρονόμος  Εντουμντ Χάλλεη ήταν και αυτός ένας μεγάλος και ένθερμος υποστηρικτής της μέσης γης …. Υπάρχουν πολλά διάσημα ονόματα από κληρικούς μυστικιστές πολιτικούς στρατιωτικούς καλλιτέχνες που ήταν μέγα υποστηρικτές της θεωρίας αυτής.

Έτσι λοιπόν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα έχουμε πολλούς ανθρώπους να υποστηρίζουν τα εξής για την μέση γη ( ατό το εσωτερικό της γης είναι κούφιο  και σφύζει από ζωή!!! Έχει έναν μαύρο ήλιο όπως και τον ονομάζουν και ότι αυτός δίνει φως και ζωή σε όλα τα παράξενα ζώα όντα μα και φυτά τα όποια βρίσκονται εκεί κάτω!! Ότι υπάρχουν εφυεί όντα με τεράστιες πόλεις μα και τεχνολογία!!!) Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα Ξωτικά είναι κάτοικοι της μέσης γης οι Καλικάντζαροι οι Νεράιδες  οι Λυκάνθρωποι τα Βαμπίρ τα Λόρια οι Δέρρος οι Τέρρος οι Βρίηλ οι γνωστοί σε όλους μας γκρίζοι οι Δρακονιανοί που και οι Αρχαίοι Ελληνες πίστευαν ότι είναι οι πρώτοι κάτοικοι της γης. Όπως όλα τα όντα τα όποια όπως είπα και πιο πάνω ότι απεικονίζονται σε αγάλματα αρχαία αλλά και σε πινάκες ζωγραφικής ή και σε γλυπτά πάνω σε ναούς ή παλάτια!!

 

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω από την πρώτη φορά για αυτό θα σταματήσω εδώ, την επομένη φορά θα αναφερθώ πιο εκτενέστερα στα όντα στις πόλεις  της μέση γης στα διάφορα ανοίγματα που υπήρχαν αλλά και που υπάρχουν ακόμα!!! Ανοίγματα που κάποιοι τα ονομάζουν πύλες!! Έως την άλλη φορά ελπίζω να είστε όλοι καλά, να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας και αν δεν πιστευτέ σε κάτι δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει……………

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 σκέψεις στο “Σχετικά με τη Μέση Γη

 1. AΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΒΕΡΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ « ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ » ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΨΕΥΔΟΚΑΛΙΣΘΕΝΗΣ Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΤΛ!!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΛΚΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ « Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ » ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΚΙΜΩΩΝ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 2. Πολυ ενδιαφερον το πρωτο αρθρο. Ομορφη εισαγωγη. Παντως οφειλω να πω οτι ολα αυτα μου θυμιζουν , εκτος απο μυθολογια διαφορων χωρων ( Ελληνων , Αιγυπτιων , κτλ ) και διαφορες ταινιες. Αν δεν κανω λαθος και ο “Αρχοντας των Δαχτυλιδιων” εκανε αναφορα στη μαχη για ” Τη Μεση Γη ” και οντως σε αυτην την ταινια υπηρχαν πολλα παραξενα πλασματα απο νανους και ξωτικα μεχρι κακοβουλα τερατα. Επισης, εχουν κυκλοφορησει και παιχνιδια παρομοια οπως το γνωστο Lineage.
  Ερωτηση: Ο Ιουλιος Βερν , οταν εγραψε τα διαφορα μυθιστορηματα του, τα εγραψε καθαρα και μονο απο φαντασια ή δηλωσε καποτε οτι τα πιστευε κιολας ; Εχει γραψει και το πολυ γνωστο “ταξιδι στο κεντρο της Γης”.

 3. Στη σημερινή εποχή όπου έχουμε όλα τα τεχνολογικά μέσα και τις ευκολίες που μας δίδονται για να ερευνούμε το οτιδήποτε με μεγάλη σχετικά ευκολία από ότι παλαιότερα δεν πρέπει ποτέ να απαξιώσουμε τους μεγάλους ανθρώπους του παρελθόντος όπως τον Ηράκλειτο τον Ποιμενίδη και τόσους άλλους.Καλό ειναι να χρησιμοποιούμε αυτους σαν πυξίδα.
  καλή συνέχεια!!!

 4. Η ΑΡΧΑΙΟΤΙΤΑ ΕΙΝΕ ΓΕΜΑΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ,ΚΡΥΦΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ …..ΠΟΛΟΙ ΠΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ.ΕΙΝΕ ΟΜΩΣ!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ……. ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΣ ΛΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ,ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΩ ΜΕΣΗ ΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ………

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ SAMAN LYCAN ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…….

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ……….

Αφήστε μια απάντηση