Kongka La-UFOS!!!!

UFO

 Kongka La-UFOS!!!!

 Η ονομασία  Kongka La ( Κόνγκα Λα) είναι μία κορυφογραμμή με ιδιαίτερες δυσκολίες πρόσβασης στα Ιμαλάια στην αμφισβητούμενη παραμεθόρια περιοχή Ινδίας-Κίνας στο Ladakh ( Λαντάκ για την ΝΔ Ινδία) ή Aksai Chin ( Ασάη Τσιν για την ΒΑ Κίνα). Σύμφωνα με τους ντόπιους μάρτυρες στην Ινδική αλλά και την Κινεζική πλευρά, στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν γίνει πολλές θεάσεις από Α.Τ.Ι.Α. Οι οποίες είναι υπερβολικά πολλές….

Όλες όμως οι μαρτυρίες και από τις δυο πλευρές δίνουν την εξής μαρτυρία: « Όλα τα Α.Τ.Ι.Α. Βγαίνουν από το υπέδαφος της κορυφογραμμής όχι από ένα συγκεκριμένο σημείο αλλά από διάφορα σημεία της…. Το ζήτημα, όμως, αποκτάει διαφορετικό ενδιαφέρον όταν σύμφωνα με δημοσίευμα από τα Ινδικά Μ.Μ.Ε. ο Ινδός Υπουργός Άμυνας A.K. Antony δηλώνει πως:

«Η Ινδία έχει βρει μια ενεργή βάση από Α.Τ.Ι.Α. στα Ιμαλάϊα. Συνεργαζόμαστε στενά με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς θα χειριστούμε αυτή την αλλοδαπή εισβολή».

Είναι πολύ γνωστά από παλιά ότι ο Ο.Η.Ε. έχει ειδική επιτροπή για εξωγήινους και «Υπεργήινες Υποθέσεις» μα και συνάμα για « Εσωγήινες Υποθέσεις ».  Ο Δρ John Malley ( Τζον Μάλεϊ ), ειδικός εμπειρογνώμονας των Α.Τ.Ι.Α. της Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών, επισκέφθηκε την περιοχή και επιβεβαίωσε ότι τα διαστημόπλοια που παρατήρησε να μπαινοβγαίνουν, ήταν πράγματι εξωγήινα λέγοντας:

«Τα διαστημόπλοια είχαν δυνατό μοβ φως που προερχόταν από το κάτω μέρος του σκάφους τους, και είχαν ευδιάκριτες σημάνσεις στην κάτω πλευρά τους. Ήταν κλασικά πλοία των Gootan. Δεν ήταν, ωστόσο, κάποια από τα θωρηκτά τους».

Σύμφωνα με τον Δρ Malley, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα εδώ και μία εικοσαετία, οι Εξωγήινοι αυτοί έρχονται για να βοηθήσουν τους γήινους. Μάλιστα, λέει ότι πρόκειται για δύο φυλές:

« Αυτές από τον πλανήτη Gootan και εκείνες από τον πλανήτη Zeeba. Και οι δύο βρίσκονται εκτός του γαλαξία μας αλλά ο πλανήτης τους είναι σαν τον δικό μας ».

Ο Δρ. Malley έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο εκτός της χώρας μας  ( Υπάρχουν φήμες ότι έχει έρθει μυστικά τον Μάρτιο του 2009 υστέρα από τεταμένες εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. Στην περιοχή της Κρήτης), μιλώντας στις κυβερνήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη εισβολή εξωγήινων (Που πιστεύει πως θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015; Ή τον έχουν ενημερώσει…..) και το πώς να αντιμετωπίσουν καλύτερα τους αλλοδαπούς επισκέπτες.

«Πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο όταν ασχολούμαστε με τους Gootans. Εάν όχι, είμαστε καταδικασμένοι», δήλωσε ο Δρ. Malley ( Από ότι φαίνεται δείχνει να ξέρει πάρα πολλά και μην ξεχνάτε ότι είναι ειδικός εμπειρογνώμονας του Ο.Η.Ε. Με ότι έχει να κάνει με εξωγήινες δραστηριότητες στην γη!! ).

Η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση για τις 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ασχοληθούν με το θέμα εκτενέστερα.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε για ποιο λόγο η συγκεκριμένη βάση στα Ιμαλάϊα βγαίνει τώρα στο φως:

 Ο λόγος που τώρα αποκαλύπτουν το συγκεκριμένο γεγονός (αν και το γνώριζαν εδώ και χρόνια) είναι γιατί πρόσφατα, κάποιοι Ινδουιστές προσκυνητές στην πορεία τους προς το βουνό Kailash από τις χώρες των Δυτικών, συνάντησαν τυχαία παράξενα φώτα στον ουρανό. Οι τοπικοί οδηγοί, στην κινεζική επικράτεια τους είπαν ότι αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά ένα απόλυτο φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει στην περιοχή εδώ και πολλούς αιώνες. Δεν γνώριζαν όμως ότι ανάμεσά τους βρισκόταν ένας συντάκτης του Ινδικού τύπου The Times (τη μεγαλύτερη αγγλόφωνη εφημερίδα στην Ινδία) και είχε προγραμματίσει να εκθέσει την συγκάλυψη της εξωγήινης βάσης από την Ινδία. Επειδή λοιπόν η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ερευνητή αποφάσισε να δώσει η ίδια την είδηση προκειμένου να ελέγξει την πληροφορία όπως ήθελε.

 Πρόσφατα σε  τοπικά σχολεία, τα μικρά παιδιά της περιοχής τέθηκαν σε διαγωνισμό σχεδίου. Περισσότερο από το ήμισυ των σχεδίων είχε να κάνει με παράξενα αντικείμενα στον ουρανό και μερικά που προέρχονται από τα βουνά. Πολλοί από αυτούς ξέρουν καν τι και πότε να τα ψάξουν!!!

 Εκτός από όλες αυτές τις αποδείξεις από τους ντόπιους και από τις δυο χώρες υπάρχουν και αποδείξεις από περίεργες βάσεις που δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση αλλά και περίεργες γραμμές δρόμων κοντά στην περιοχή αλλά και περίεργες είσοδοι προς την κορυφογραμμή, αυτά θα τα δείτε στο τόσο σπάνια βίντεο το οποίο πολλές φορές το έχουν κατεβάσει, το έχουμε παραθέσει παρακάτω για εσάς, Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

https://www.youtube.com/watch?v=73dP8Rn5QvY

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “Kongka La-UFOS!!!!

 1. ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙΣ!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο « ΛΥΚΟΣ » ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ!!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

 2. Καλησπέρα αόρατοι Λύκοι!
  Δεν είναι καθόλου παράξενο που ο Ινδός
  υπουργός και ένας εμπειρογνώμονας των
  Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτουν το θέμα,
  καθώς είναι προσχεδιασμένη η (γιαλαντζί)
  εισβολή των εξωγήινων…
  Μια φορά ένας φίλος μου με ρώτησε γιατί
  μου αρέσουν οι λύκοι τόσο πολύ.
  Βέβαια θα μπορούσα να έκανα ολόκληρη
  ανάλυση,αλλα πως να εξηγήσεις στους
  ανθρώπους ότι ο λύκος που είναι μέσα μας
  μας κράζει, μας λυπάται…
  Του απάντησα λοιπόν,α γιατί με τα μάτια του
  λύκου μπορείς να δεις ότι δεν μπορείς με τα
  μάτια του προβάτου…
  Αγαπητοί φίλοι θα σας στείλω κάποιες φωτογραφίες
  από το αρχείο μου,και αν ενδιαφερθείτε θα σας
  στείλω και βίντεο.
  Εδώ και και κάποια χρόνια είμαι μάρτυρας θεάσεων
  Α.Τ.Ι.Α. το θέμα είναι τόσο τρομερό που τα στοιχεία
  μου θα καταπλήξουν ακόμη και σας.

Αφήστε μια απάντηση