Σχετικά με την μέση γη part 13

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 13

 

Το θέμα της μέσης γης πιστεύουν πολλοί μελετητές του παράξενου ότι είναι η μεγαλύτερη συνομοσιολογία που έχει γίνει στην ανθρώπινη ιστορία!! Για μένα που πιστεύω το ίδιο πράγμα πράγματι είναι μια συνομωσία με απίστευτα φυσικά και μη φυσικά γεγονότα τα οποία συμβαίνουν από εκατομμύρια χρόνια πριν!! Αν ξέρει κάποιος που να ΨΑΞΕΙ θα δει και θα διαπιστώσει και ο ίδιος ότι έχω απόλυτο δίκιο. Για πολλούς ανθρώπους είμαστε βαρεμένοι και τελείως θεοπάλαβοι, τον δέχομαι τον όρο αυτό με όσα θα διαβάσετε και θα πειστείτε αν όχι 100% έστω και 1% να μην ξεχνάτε ότι και εσείς θα είστε 1% βαρεμένοι και θεοπάλαβοι για όλους τους άλλους  που δεν πιστεύουν ή δεν θέλουν να πιστέψουν γιατί πιστεύουν ότι όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας!!  Αν και η φαντασία είναι ένα κίνητρο για πολλές εφευρέσεις!!!

Aς δούμε τι στοιχεία έχουμε για την μέση γη από την μυθολογία μας.  Η δημιουργία του Άδη είναι αποτέλεσμα των Διογενών Τιτάνων με μια από ενδογήινων φυλών πριν από την Γιγαντομαχία!! Ο Άδης και ο Άρης βοήθησαν τον Δια στην Γιγαντομαχία για να πάρουν το μερίδιο τους, δηλαδή τον κάτω κόσμο ή την μέση γη!!! Τον υπόγειο κόσμο των Κυκλώπων…….. Έτσι διένειμαν τον κόσμο, όπως το αποφάσισε ο Τιτάνας Δίας από τον Σείριο να καταλαμβάνει την επιφάνεια της γης !! ενώ οι Άρειοι Κύκλωπες με τον γηγενή Ήφαιστο να καταλαμβάνουν τον υπόγειο κόσμο όπου άρχει ο Άδης!!! ( σημείωση : ο αναγραμματισμός του Άδη μας δίνει το όνομα του Δία!! Το όνομα του Δια ανάλογα που λατρευόταν και από ποιους γραφόταν έως εξής, ΔΙΑΣ, ΔΕΙΑΣ, ΔΥΑΣ, ΔΙΟΣ, ΔΙΙΙΙΣ,ΔΙΕΥΣ, κ.τ.λ. ) αλλά και το όνομα του θεού Άρη σε άλλες κλίμακες αξιών!!! Ο Άδης και ο Άρης εμφανίζονται ως βρωτοφθόροι και ως αιμοδιψείς, συνοδευόμενοι από τεράστια μαύρα σκυλιά τα οποία δεν έμοιαζαν καθόλου με αυτά που υπήρχαν στην επιφάνεια της γης!!! Ο φρικιαστικός Άδης που η Δήμητρα δεν ήθελε η κόρη της να γίνει σύζυγος του, ακριβώς γιατί ήταν αλλογενής!! Ο Άδης που συνέχισε να βασιλεύει ασκώντας δικαιώματα στις φυλές του κάθε Άρχοντα μέσω της Εκάτης, Κήρων, των Μορμώ, και άλλων ανθρωπόμορφων δαιμόνων της νύχτας αλλά και της ημέρας!! Ο Άρης όπου είναι ο αρχηγός των Αρειανών Κυκλώπων, όπου έχουν ένα μάτι , αρκετό για το ημίφως του δικού τους πλανήτη, όπως και των διφυών γηγενών οπαδών του συμμάχου του Ηφαίστου!!

Ο Πλάτωνας στο τέλος του ( Φαίδωνος ) φαίνεται να συνηγορεί με την παραδοχή του ενδογήινου κόσμου!!! Ο Σωκράτης αναφέρει ότι όλα τα σημεία της γης συνδέονται υπόγεια μεταξύ τους με στοές και περάσματα σε διάφορα μεγέθη, από τα οποία περνούν τεράστιες ποσότητες νερού αλλά και πλασμάτων!! Οι ποσότητες του νερού που πίστευε ότι περνούσαν σε όλα τα σημεία της γης ευθύνονται που κινούν την γη πάνω και κάτω!! Έλεγε ότι η συνεχείς αύτη κίνηση οφείλεται στον Τάρταρο, ο οποίος είναι ένα τεράστιο χάσμα μέσα στην μέση γη!! Όπου την διατρέχει από την μια άκρη στην άλλη!! ( τον Βόρειο και τον Νότιο πόλο!!! ). Εκεί εκρέουν όλοι οι ποταμοί για να βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, σε μια ρυθμική κίνηση  όπως εκείνης της αναπνοής, όταν τα νερά ανέβουν, ένα μέρος τους μέσα από υπόγειες στοές φτάνει στην επιφάνεια της γης  σχηματίζοντας θάλασσες, λίμνες, ποταμούς και πηγές!! Ένα άλλο μέρος του κουλουριάζεται κυκλικά εσωτερικά γύρω από την γη , <<  ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣΠΕΡ ΟΙ ΟΦΕΙΣ ….>>, κύριος οι 4 γνωστοί ποταμοί του Αδη. Ο Ωκεανός ,ο Αχέρων, ο Πυριφλεγέθων, και ο Κώκυτος. Υπάρχει τρομερό ενδιαφέρων που ο Πλάτωνας ταυτίζει τον Αδη με έναν εσωτερικό τεράστιο κενό χώρο της γης, όπου μάλιστα λόγο του Ταρτάρου διήκει από άκρη σε άκρη τον πλανήτη μέσα αλλά και έξω!!!!!!

Όμως δεν ήταν ο μόνο ο Πλάτωνας , ο Αναξαγόρας, όπως και ο Εμπεδοκλής, υποστήριζαν ότι η γη  << …. ΕΙΝΑΙ ΓΑΡ ΑΥΤΗ ΚΟΙΛΗΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΝ ΥΔΩΡ ΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΟΩΜΑΣΙΝ…>>.

Στις αρχαίες Ελληνικές παραδόσεις , Αδης ή Κάτω Κόσμος ονομαζόταν ο υποχθόνιος τόπος, όπου μετακινούσε η ψυχή από το σώμα αλλά μπορούσε να μετακινηθεί και ο άνθρωπος ακόμα ζωντανός!!!! Έχει πολύ ενδιαφέρον ότι στην πανάρχαια εποχή όταν οι θεοί έπαιρναν τα ονόματα τους δεν υπήρχε το γράμμα Η με την σημερινή ηχητική του φωνήεντος!!!! Όποτε Αδης θα γραφόταν Αδις. Το ίδιο το όνομα του Διος όπως είπα και πιο πάνω αναγραμματισμένο μας υποδεικνύει ότι μπορούμε να υποθέσουμε 3 πράγματα: ή ότι ο Δίας που γίνεται Αδις δηλώνει ένα δεσμό τόπων αρνητικού  με θετικό, πράγμα συνηθισμένο στον αρχαίο Ελληνικό αποκρυφισμό ή μια απλούστερη εκδοχή. Ότι ταυτόχρονος ο Διας είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Αδη, που περιορίζει ταυτόχρονα την ταυτοπροσωπία σε ένα πολύ στενότερο τόπο μόνο και μόνο για τον Έλενο αυτού του χώρου, ή τέλος την πιο απλούστατη εκδοχή ότι ο ένας από τους δύο είναι ένα τελείως φανταστικό πρόσωπο που δεν υπάρχει πουθενά!!

Κάτι παρόμοιο είναι σύνηθες στα αρχαία Ανατολικά Πάνθεα!! Ο Νεργάλ, αναλόγως περίπου προς τον Ελληνικό Απόλλωνα και τον λατινικό Μαρς , είναι η προσωποποίηση του Ήλιου, θεός του πολέμου, αλλά και βασιλιάς του υποχθόνιου εσωτερικού κόσμου, που το υποδεικνύει και το όνομα του: Νε-ούρου-γκάλ κυρίως της μεγάλης κατοικίας του Αδη!!!! Το όνομα αυτό είναι ανατολικής ηλιακής θεότης Σουμεριακής προελεύσεως, όπου αναφέρεται στην Μεσοποταμία ήδη από το 2500 π.χ., λατρευόταν επίσης στην Βαβυλώνα, Ασσυρία, και στην Χαλδαία. Κατοικία του θεωρείται ο Κρόνος αλλά και ο πλανήτης Άρης!!! Αναφέρεται επίσης και στην Εβραϊκή Βίβλο ως Νηργίλος ή Νηριγλίσαρος και αυτό γιατί σε Μανδαικό κατάλογο πλανητών της Χαλδαίας καλείται ως Νεγίρ ή Νεργίλ!!! Στο Ταλμούδ  τον παρομοιάζουν ως ανθρωπόμορφο λέων. Ίσως για αυτό λοιπόν ο λόγος όπου το όνομα Αδης ή Αιδής και Αηδωνέυς στην κυριολεξία σημαίνει Τον Αόρατο!!!! Ο Απολλόδωρος αναφέρει ότι όταν ο Αδης πήρε μέρος στην μάχη κατά των Τιτάνων, ήταν αόρατος γιατί φορούσε μια περικεφαλαία ( ΚΥΝΕΗ ) όπου ήταν το σύμβολο του και τον καθιστούσε αόρατο στους ανθρώπους αλλά και στους θεούς εκτός του Διός!!!! Μετά την τεράστια μάχη ο Δίας πήρε τον ουρανό, ο Ποσειδώνας την θάλασσα, και ο Αδης των κάτω κόσμο.

Το πέρασμα του Κάτω Κόσμου βρισκόταν, σύμφωνα με ορισμένες παραδόσεις στο Ταίναρο, από όπου λέγεται ο τι ο Ηρακλής ανέβασε τονΚέρβερο ή στην Ερμιόνη ή στην Κύμη της Ιταλίας ή στο Αώρνων της Θεσπρωτίας ή στην Ηράκλεια του Πόντου, από όπου ο Αινείας κατέβηκε στον Κάτω Κόσμο!!!! Υπήρχαν πολλές εξαιρέσεις  για κάποιους ζωντανούς που κατέβηκαν και ξαναγύρισαν επάνω ζωντανοί!!!!

Ο Πλάτωνας αναφέρει της Λήθης τον ποταμό, ενώ αναφέρεται και ο θρόνος της Λήθης όπου κάθισαν ο Θησέας με τον Πειρίθον!!!  Από τον 5ο αιώνα π.χ. έγινε ένα σαρωτικό πνεύμα αλλαγής όπου τότε το Αθηναϊκό λόμπυ έκανε, επονομάζεται Πλουτέυς ή Πλούτων, ως εκείνος ο θεός, ο οποίος παρέχει τον κάτω από την γη κρυμμένο πλούτο!!! Ως Πλούτων πλέον καθιστάτε ηπιότερος θεός, διατηρεί όμως τα παλιά του σύμβολα όπως τα ιερά του φυτά, κυπαρίσσι, και τον νάρκισσο, όπως και τις θυσίες μόνο μαύρων ζώων!!! Οι θυσίες μαύρων ζώων συνεχίζονται μέχρι τις μέρες μας από τις Σαφηνιστικές λειτουργείς……

Από ανέκαθεν ηταν διαδεδομένη η γνώση ότι οι κάτοικοι του Αδη είχαν ανάγκη τροφής!!! Επειδή όμως τα φαγητά δεν επαρκούσαν για αυτούς που κατοικούσαν στον υπόγειο Αδη ή την μέση γη ή τον Κάτω Κόσμο είχε αναλάβει επίσημα η Εκάτη, η οποία είχε στον  έλεγχο της το τερατώδες ον Μορμώ ή Μορμολύκη!! Αυτό το τέρας έτρωγε ανθρώπους κατά την παράδοση, το έστελνε η Εκάτη από τον Αδη για να τους προμηθεύει τροφή!! Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα σε κάποια μέρη της Ελλάδος οι γυναίκες αφήναν  γεύματα σε διάφορα σταυροδρόμια, όποτε είχε πανσέληνο προς εξευμενισμό της Εκάτης!! Η Μορμώ έπαιρνε διάφορες μορφές ζώων, όπως λύκου, σκύλου, αλεπούς, κ.τ.λ. Αύτη σκέψη προέκυψε από τα ζωόμορφα αποτελέσματα των γενετικών πειραμάτων των Τιτάνων όπου παράμεναν στα έγκατα της γης  από που και έβγαιναν  από τα στόμια- εισόδους στην επιφάνεια μόνο για να απαγάγουν ανθρώπους και ζώα για να τραφούν ( σημείωση: παρακάτω θα δούμε απαγωγές ζώων αλλά και ανθρώπων όπου αχούνε γίνει από γκρίζους όπου ταιριάζουν απολυτά με αυτό που έγραψα πριν λίγο ).

Υπάρχει ένας μύθος για τον Ερυσίχθονα και την κόρη του Μιστρά. Ο Ερυσίχθων ήταν ο γιος του βασηλιά Μυρμιδόνα από την χώρα Τρίοπα!! Είχε και ανθρώπινο όνομα , Αίθων, θα πρέπει να είναι  από τους αρχαίους παλαιούς  γηγενείς  γίγαντες όπως ο Βριάριος- Αιγαίον!!  Ο μύθος είναι πολύ δημοφιλής γιατί πολλοί ραψωδοί τον απαγγέλουν. Η πιο παλιά μαρτυρία είναι από του Ελλάνικου από τον Αθηναίο: << ….. ΕΛΛΑΝΙΚΟΣ ΕΝ ΠΡΩΤΩ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΕΙΑΣ ΕΥΡΥΣΙΧΘΟΝΑ ΦΥΣΙ ΤΟΝ ΜΥΡΜΙΔΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΝ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΒΟΡΑΣ ΑΙΘΩΝΑ ΚΛΗΘΗΝΑΙ….>>. Ήθελε να οικοδομήσει ένα μεγάλο κτήριο έκανε την ασέβεια να κόψει τα δένδρα του ιερού άλσους οπού είχαν αφιερώσει οι Πελασγοί στην θεά Δήμητρα, στο Δώτιον της Θεσσαλίας. Η θεά επειδή τον συμπαθούσε, μόλις άκουσε το πρώτο χτύπημα στον κορμό του αγαπημένου της δένδρου  << ΟΤΙ ΞΥΛΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΛΓΕΙ….>>. Έτσι λοιπόν θέλησε να τον ειδοποιήσει για να μην συνεχίσει, με την μορφή της ιέρειας Νικύππης, άλλα εκείνος δεν της έδωσε καθόλου σημασία!! Αμέσως η θεά τον καταδίκασε σε συνέχει πείνα. Ο Ερυσίχθονας αφού έφαγε ότι έβρισκε μέχρι και τους αφιερωμένους πλακούντες της θεάς Εκάτης, σύχναζε στην μέση γη γιατί εκεί έβρισκε πιο εύκολα τροφή!!!

Πράγματι αν η επιφάνεια της εκείνη την εποχή ,θρυβούσε από προϊστορικά τέρατα, παράξενες φυλές, θεότητες, χαμένους κόσμους, κάτι το ανάλογο συμβαίνει και στο εσωτερικό της!!! Από τα αρχαία χρόνια πίστευαν ότι η γη είναι κοίλη και ότι υπήρχε πολιτισμός διαφορετικός από την επιφάνεια με θεότητες άλλα και παράξενα πλάσματα. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι οι νεκροί είχαν και χώρες άλλα και πόλεις, είτε στο Ηλυσίων Πεδίον, είτε στην Νήσο Μακάρων, οι τόποι αυτοί καθορίζονταν δυτικά , πέρα από την μεσόγειο θάλασσα!!

Οι κυριότερες χθόνιες θεότητες οπού πίστευαν ότι ήταν υποχθόνιες και ζούσαν στην μέση γη είναι : ΠΛΥΤΩΝΑΣ, ΔΙΑΣ, Ο ΥΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΗΧΟΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΚΑΒΕΙΡΟΙ, ΠΩΣΕΙΔΟΝΑΣ,ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ,ΒΟΥΤΗΣ, ΣΤΥΓΑ,ΚΥΧΡΕΑΣ,ΕΡΕΧΘΕΑΣ,ΠΑΛΑΙΜΟΝΑΣ,ΚΕΚΡΟΠΑΣ,ΣΩΣΙΠΟΛΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΩΡΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΛΑΟΔΙΚΗ, ΕΙΛΕΙΘΥΙΑ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ, ο τρόπος επικοινωνίας μαζί τους άλλα και με την μέση γη γινόταν ως εξής.

Α) προς τους χθόνιους θεούς ψυχές άλλα και κατοίκους!!! Σιτάρι, κριθάρι, προσφορές ζώων κρασί ακόμη και χρηματικά ποσά…….

Β) Σε όλα τα νεκρομαντεία ή ναούς των χθόνιων θεοτήτων συναντάμε βάραθρα, στόμια, χάσματα, οπές, που κανείς δεν ξέρει μέχρι σήμερα την χρησιμότητα τους!!

Γ)  Σε όλα τα νεκρομαντεία της Ελλάδος, επικοινωνούν αναμεταξύ τους όσο μακριά και αν είναι το ένα από το άλλο με υπόγειους διάδρομους!!! Συνήθως οι χθόνιες θεότητες συνδέονταν με την μεταμόρφωση τους σε ερπετά!!!

Όπως έχω αναφέρει σε άλλες αναφορές μου οι αρχαιολόγοι μας αγνοούν κάποια πράγματα λες και το κάνουν εσκεμμένα , όπως κατασκευές, βάραθρα, οπές, χάσματα, που συναντάμε σε κάθε μαντείο  ή νεκρομαντείο και βρίσκεται κάτω από τα πόδια τους!!! Μέσα σε αυτά τα νεκρομαντεία έχουν ανακαλυφθεί πολλές φορές ειδώλια οπού μοιάζουν με τους γκρίζους αλλά και με άλλα όντα όπως έχω ξανά αναφέρει άλλα τα χρονολογούν ότι είναι πυρολιθικά ή νεολιθικά, χωρίς να διευκρινίζουν τι είναι ή τι δεν είναι βάζουν μια ταμπέλα ειδώλιο τάδε και τέρμα!!

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από τους αρχαίους μας προγόνους για την μέση γη ή την κάτω γη δεν μιλάω μόνο θρησκευτικά αλλά και σανυπαρκτό μέρος με πολιτισμό διαφορετικό από τον δικό μας!!! Το ίδιο πίστευαν και οι Ρωμαίοι, ο ιστορικός Τίτος Λίβυος, γράφει για στις ιστορίες του για την παρατηρούμενη, από καιρού εις καιρού, εμφάνιση ( ιπτάμενων αρμάτων) στον ουρανό τα οποία τα ονομάζει << ΚΛΕΙΠΕΑ>>!!. Η ονομασία αυτή από τους επιστήμονες χρησιμοποιείτε μέχρι και σήμερα για την ερεύνα των ΟΥΦΟ ή Α.Τ.Ι.Α. Οι ιστορίες του για τα ιπτάμενα άρματα είναι παράξενες αλλά και αινιγματικές αλλά και μυστηριώδεις!! Είναι από τους πρώτους ιστορικούς αλλά και ερευνητές παγκόσμιος οπού λέει ότι τα άρματα αυτά έρχονται από την μέση γη ή τον κάτω κόσμο  και ότι τα έχουν οι κάτοικοι της μέσης γης για να μπορούν να ανεβούν στην επιφάνεια!! Δεν πίστευε ότι ερχόντουσαν από το βαθύ διάστημα!!!!! Έλεγε ότι υπάρχουν άρματα τα οποία έρχονται από το διάστημα μα ήταν πολύ λίγα και ότι το σύνολο τους έρχεται από την Νήσο των Μακάρων!!

Στην Μεσοποταμία άνθησε ο πολιτισμός των Σουμέριων η οπoία λέγεται ότι εμφανίστηκε πριν 6.000 χρόνια, κανείς σήμερα δεν γυρίζει από που προήρθαν οι Σουμέριοι, όπως το ίδιο και με τους Τσιγγάνους!! Η γλωσσά των Σουμέριων δεν παρουσιάζει οποιαδήποτε σχέση η συγγένεια με οποιαδήποτε γλωσσά επάνω στον πλανήτη γη. Το πιο περίεργο σε αυτόν τον λαό είναι την κατασκευή πινακίων αλλά και σφραγίδων που ανακαλύφθηκαν που χρησιμοποιούσαν για να σφραγίζουν τα επίσημα έγγραφα τους, ορισμένες από αυτές απεικονίζουν καθαρά το ηλιακό μας σύστημα με τους πλανήτες σε τροχιά γύρω από τον ήλιο!! Αλλά και ένα πινάκιο με αίνιγμα στον νότιο πόλο και τον νότιο δείχνοντας το εσωτερικό της γης με λεπτομέρεια όπως πόλεις αλλά και ωκεανούς !!!!!

Υπάρχουν αποδείξεις παντού αν κοιτάξουμε καλά ψάχνοντας με το μυαλό μας ανοιχτό. Οι Αυστραλοί ανθρωπολόγοι Αντριαν Μποσιέ και Πήτερ Μπώμον ανακάλυψαν  ένα αρχαίο ορυχείο αιματίτη στην Νέα Ζηλανδία οπού συμφώνα με τα τεστ χρονολογήσεως εργάστηκαν άνθρωποι σε αυτό πριν 43.000 χρόνια!! Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι μέχρι τα μισά του ορυχείου το άνοιξαν οι άνθρωποι όπως έλεγαν το άλλο μισό από εκεί και πέρα φαίνεται να το είχαν ανοίξει από μέσα προς τα έξω(!!!!!!!), αν και προχώρησαν στα βαθύ του τούνελ φαίνεται να φτάνουν σε ένα σημείο οπού έχει σφαγιαστεί από τόνους βράχων, όλα έδειχναν ότι κατέβαινε πολύ πολύ κάτω……

Σε ένα τούνελ στην Σιβηρία φυσικό  ο επιστήμονας Αλεξάντερ Καζάντζεφ ξέθαψε τον σκελετό ενός Βονάσου, το κρανίο του είχε δεχτεί μια σφαίρα προ 40.000 χρόνων!!! Ο καθηγητής αυτός ήταν γεωλόγος αλλά και λάτρεις της θεωρίας της μέσης γης ή κούφιας γης ή κοίλης γης ή κάτω γης, πείτε το όπως θέλετε. Λέγετε ότι έψαχνε ανοίγματα προς την μέση γη….. όχι ένα απλό άνοιγμα μα για πια πύλη οπού θα περνούσε με την μια χωρίς να χρειάζεται να περπατήσει κατεβαίνοντας χιλιάδες μιλιά προς τα κάτω…………  Λέγεται ότι τα κατάφερε γιατί είχε χαθεί για ένα χρόνο, μα όταν επανήλθε δεν ξανά ανάφερε τίποτα για την μέση γη και τον πολιτισμός της. Κάποιοι μαθητές του λένε ότι στο σπίτι του είχε δύο περίεργα ζώα μικρού μεγέθους οπού έμοιαζαν σαν τέρατα στα μάτια τους οπού τα βρήκε και τα κατάσχεσε η ΓΚΑ.ΓΚΕ.ΜΠΕ. πρώην μυστική αστυνομία της Ρωσίας!!! Από τότε που έγινε αυτό έγινε πιο δύστροπος και απότομος σε όλους. Στην κατοχή του οπού τώρα φυλάσσονται χωρίς να τα βλέπει το κοινό υπήρχαν χιλιάδες αποδείξεις από χάρτες, πέτρες. Αγγεία, κ.τ.λ. για την μέση γη, τα οποία φρόντισε να τα κρύψει καλά ώστε να μην τα βρει κανένας!! Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν μέχρι και σήμερα να τα βρουν χωρίς καμία επιτυχία………..

Ο καθηγητής Τσι Πεν Λαο του πανεπιστημίου του Πεκίνου αναγνώρισε πολλές πυραμίδες στην λίμνη Τουνγφινφκ της περιοχής Γιουνάν οπού βρισκόντουσαν σε μια κοιλότητα κάτω από την λίμνη οπού και έγινε ένας σεισμός πριν 3.000 χρόνια και καταποντίστηκε η λίμνη ανοίγοντας το κοίλωμα και φανερώνοντας τις πυραμίδες. Η ηλικία τους ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί μέχρι και σήμερα. Αυτή ήταν η πρώτη εκτίμηση του πανεπιστημίου και δεν άφηναν κανέναν έκτος τους δικούς τους να πλησιάσουν εκεί, όταν όμως η Κίνα άνοιξε τις πύλες της στην δύση αλλά και σε όλο τον κόσμο άλλαξε την ιστορία λέγοντας την διαφορετικά ότι δεν υπήρχε κοίλωμα στην λίμνη, και ότι από τον σεισμό καταποντίστηκαν οι πυραμίδες …….. ας το δεχθώ ότι είναι έτσι γιατί δεν γκρεμίστηκαν οι τεράστιες πυραμίδες από τον καταποντισμό ή έστω να κουνηθούν λίγο από την θέση τους οι τεράστιοι ογκόλιθοι; Γιουνάν σημαίνει Ίωνες = Έλληνες σε πολλά μέρη του κόσμου, αν και πήγε επίσημα Ελληνικό κλιμάκιο αρχαιολογικής υπηρεσίας εκεί εδώ και 5 χρόνια και έχει γυρίσει κρατεί το στόμα του κλειστό με το τι είδαν εκεί ή τι δεν είδαν………………………

Σε ένα νησί της ιδίας λίμνης υπάρχει ένα βουνό από γρανίτη , παράξενα σχέδια έχουν σκαλιστεί επάνω του προ 45.000 χρόνων!! Είναι άνθρωποι οπού φαίνεται να βαστούν στα χέρια τους τεράστιες σάλπιγγες!!! Από πάνω από αυτά τα σχέδια βρίσκονται άλλα σχέδια περίεργα οπού έχουν σχεδιαστεί κυλινδρικά αντικείμενα οπού βγαίνουν από την γη πετώντας στον ουρανό!!! Μέσα υπάρχουν επιβάτες οπλισμένοι με πιο μικρές σάλπιγγες!!!!!

Στο Βυζαντινό μουσείο Αθηνών υπάρχει μια πολύ σπάνια εικόνα του 17 αιώνα οπού απεικονίζει τον Άγιο Χριστόφορο τον Κυνοκέφαλο!!!Λέγεται ότι υπάρχει και του αμνοκέφαλου από ιστορικά έγγραφα, λέγονται πολλές ιστορίες με τον Άγιο αυτόν μα κανείς δεν ξέρει πια είναι η πραγματική. Εγώ θα πάρω την πιο εξωφρενική όπως πάντα  Κανά δύο παραγράφους : <<…………ο Άγιος Χριστόφορος ο κυνοκέφαλος έλεγε ότι η χωρά του ήταν στην μέση γη, δηλαδή το κάτω κόσμο. Βγήκε πρώτη φορά στην επιφάνεια από την Λιβαδειά ( σημείωση: δεν αναφέρεται που άλλα υπάρχει ολόκληρος μύθος από την μυθολογία μας που είναι το άνοιγμα ) προσπαθούσε να βρει να φάει οπού από την αποκρουστική εμφάνιση του οι άνθρωποι άρχισαν να τον κυνηγάνε μέχρι να το σκοτώσουν. Τελευταία στιγμή μπήκε σε μια εκκλησιά μέσα σε ένα δασός ….. ( σημείωση: κάποιοι μοναχοί αναφέρουν στο χωρίο Σκοτεινά στον Όλυμπο με την παράξενη εκκλησιά του με τις πιο περίεργες αγιογραφίες οπού έχετε δει!!!) για  να κρυφτεί. Εκεί ήταν δύο καλόγεροι όπου και έφτιαχναν τις αγιογραφίες. Δεν τρόμαξαν από την εμφάνιση του μα σταμάτησαν και τον όχλο από να τον σκοτώσει λέγοντας ότι είναι και αυτός πλάσμα του θεού!!!….. μέχρι που έγινε μοναχός αλλά και Άγιος …. κάποιοι μοναχοί λένε ότι δίδαξε και τον λόγο του Χριστού στην μέση γη!!!!………>>  από την βιβλιοθήκη της μόνης Εσφιγμένου……

Οι θιβετιανοί πιστεύουν ότι πριν εμφανιστούν τα Ιμαλάϊα Όρη, η χωρά τους ήταν στην μέση γη, επίπεδη εύφορη και κυκλωμένη από θάλασσα!! Σήμερα η επιστήμη το παραδέχεται αυτό έκτος ότι ήταν υπόγεια χώρα της μέσης γης, ότι έτσι ήταν προτού γίνουν μεγάλες γεωλογικές μεταβολές και αλλάξουν την όψη του πλανήτη μας όπου και έγινε πριν 65 με 75 εκατομμύρια χρόνια!!!!!!! Η θιβετιανική παράδοση λέει το εξής:  Το Θιβέτ εμφανίστηκε όταν στέρεψε ο μεγάλος ωκεανός και φάνηκε η πάνω γης!! Η δε αρχαιότερη παράδοση για την προέλευση των Θιβετιανών, αναφέρει ότι αυτοί ήταν γεννήματα της διασταύρωσης μιας μαϊμούς και  μιας  θηλυκής πέτρινης θεότητας δαίμονα από την μέση γη!!!! Κάποια στιγμή ήρθαν οι φλόγες από τον ουρανό, οι φλόγες όπου σκόρπισαν σε όλη την γη χιλιάδες φλόγες!! Οι Λας, οι δράκοντες της σοφίας, αυτοί ήταν που έκτισαν την ουράνια πόλη Λάσα!!!! ( σημείωση: ο αναγραμματισμός της λέξης Λάσα μας κάνει Σάλα………!!!! )πολέμησαν τα τερατόμορφα όντα όπου μπαινόβγαιναν στην γη, τα κυνοκέφαλα πλάσματα, τερατόμορφα όντα, τους κατσικάνθρωπους και τα τέρατα << χωρίς να αναφέρει τι τέρατα>>. Το πρώτο όνομα του πρώτου βασιλιά του Θιβέτ είναι Σπουργκυάλ!! Τα δάχτυλα των χεριών του ήταν ενωμένα με μεμβράνες όπως της θέας Ωρεγώνας από όπου και κατέβηκε με το λαμπερό της σκάφος πάνω στις Άνδεις  όπου προήρθε από τον πλανήτη Αφροδίτη…….. κάποιες άλλες παραδόσεις λένε ότι βγήκε με το λαμπερό της σκάφος μέσα από τις Άνδεις και εφόσον δίδαξε τους Ανθρώπους το πως να κτίζουν να γραφούν να διαβάζουν και την ιατρική ξανά μπήκε στο λαμπερό της σκάφος όπου έφυγε για τον πλανήτη Αφροδίτη!! Όπως και άλλες θεότητες είπε στους ανθρώπους ότι θα ξανά γυρνούσε για να δει το βυθισμένο της βασίλειο κάτω από τις Άνδεις !!!!

Στην αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ γνωστός ο Ανάσκελας όπου και μέχρι σήμερα σε κάποια χωριά λένε ότι τον έχουν δει!! Είναι δαιμονικό ον όπου εισέρχεται από τα έγκατα της γης το οποίο παρουσιάζεται την νύχτα ως γάιδαρος. Όποιος τον καβαλήσει σηκώνεται στα 2 πόδια του ρίχνοντας τον αναβάτη από μεγάλο ύψος στην γη φέρνοντας τον θάνατο, ύστερα έπαιρνε το θύμα και το έπαιρνε μαζί του στα έγκατα της γης!!! Υπάρχουν και οι βοηθοί του όπου ονομάζονται Τσιλίκροτια!! Είναι κοντά σαν νάνοι με μακριά ουρά γαϊδάρου, αυτιά γαϊδάρου, όλο τους το σώμα καλύπτετε από μακριές μαύρες τρίχες. Τους αρέσει να στριγκλίζουν και να σκούζουν, βοηθάμε τον Ανάσκελα να πάρει το θύμα του στα έγκατα της γης ανοίγοντας του δρόμο!!!!!

 

Βλέπετε υπάρχουν τόσα στοιχειά και τόσες αναφορές  από όλες τις χώρες του κόσμου για το θέμα της κούφιας γης που είναι πιο πολλές από οτιδήποτε άλλες αναφορές για οποιοδήποτε θέμα υπάρχει πάνω στον πλανήτη!!! Όταν μιλάνε κάποιοι << κύκλοι >> γι’ αυτό το θέμα μιλάνε πάντα κεκλεισμένων των θυρών!!! Μόνο κάποιοι ερευνητές μιλάνε τελείως ανοιχτά και τους περνάνε για παλαβούς……… εμένα προσωπικά δεν με πειράζει  ίσως όμως κάποιους άλλους να τους ενοχλεί. Όπως και να έχει για μένα πρέπει ο κόσμος να μάθει, θα με ρωτήσετε το γιατί; Εδώ είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης!!! Για αυτό έχω ξεκινήσει όλες αυτές τις αναφορές,  βέβαια έχω ξεκινήσει κάπως πολύ ήπια και δεν έχω αναφέρει ακόμα τα τελείως τρέλα της μέσης γης, τρέλα τα οποία γίνονται τα τελευταία 65 χρόνια!!! Θα τα πιάσουμε όλα με την σειρά και σιγά σιγά για να καταλάβετε τα πάντα και το πως πάνε να εξελιχθούν παγκοσμίως!!! Ας συνεχίσουμε λοιπόν…..

Στο Αρζεμπαητζάν  στις 11/6/1976 Σοβιετικοί αρχαιολόγοι βρήκαν ένα πηγάδι το οποίο το ονόμασαν  << το άπατο πηγάδι >>  είναι ένα υπέρ γιγαντιαίο σύστημα από σήραγγες!! Μέχρι το 1988 το είχαν κρυφό γιατί δεν ήξεραν που έβγαζαν αυτές οι σήραγγες και από ποιον είχαν φτιαχτεί. Όταν ανακάλυψαν το πηγάδι αυτό ήταν τόσο βαθύ που εκπλαγήκανε και οι ίδιοι οι αρχαιολόγοι με το βάθος του!! Άλλοι λένε για 1220 μέτρα και άλλοι για 1900 μέτρα καθετής ροής κατάβασης!! Τα τοιχώματα του είναι λεία σαν κάποιος να τα έχει φταίξει από γυαλί!!! Είναι αυτονόητο ότι έχει ανοιχτεί από κάποιο όπλο ή μηχάνημα σύντηξης όπως είπαν οι Σοβιετικοί αρχαιολόγοι. Όταν κατάφεραν και κατέβηκαν εκεί κάτω έμειναν ακόμα πιο έκπληκτοι με το μέγεθος από τις σήραγγες που βρισκόντουσαν εκεί κάτω. Διαπερνούσε όλη την Γεωργία, την Ουκρανία, την Ρωσία μέχρι τις παγωμένες στέπες, την σημερινή Λευκορωσία, όλα τα Καυκάσια Όρη, Μολδαβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, πρώην Γιουγκοσλαβία, Τουρκία, και μέχρι την Συρία!!! Μέσα στις σήραγγες βρήκαν σκελετούς ανθρώπων πολλά αγγεία, σάλες διαφόρων μεγεθών από πολύ μικρές μέχρι πολύ τεράστιες, οι σήραγγες είναι στολισμένες με πολύ περίεργες παραστάσεις από παράξενα οντά που παλεύουν με ανθρώπους!! ακόμα είναι υπό εξερεύνηση μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε!!! Αυτό που ανακάλυψαν και το είπαν το 1988 άλλα αμέσως μετά από τότε είπαν ότι ήταν λάθος των αρχαιολόγων και το επήρανε πίσω είναι το εξής!!!: << άλλες οι σήραγγες κατεβαίνουν προς τα κάτω δείχνοντας  να υπάρχουν υπόγειες πολιτείες ή ο Ιούλιος Βέρν  είχε δίκιο.( σημείωση: υπάρχει και βίντεο δυσεύρετο από την τότε κρατική τηλεόραση που μόλις το ανακοινώνει ο αρχαιολόγος οι δημοσιογράφοι ξεσπάμε σε γέλια σαν να μην τον πιστεύουν ) την επομένη μέρα ο αρχαιολόγος δεν ξανά φάνηκε ποτέ στην ζωή και ένας αξιωματικός της ΓΚΑ.ΓΚΕ.ΜΠΕ. Την επόμενη μέρα δήλωσε τα εξής:  ο τάδε επιστήμονας ( σημείωση: συγχωρέστε με δεν επιτρέπεται να πω το όνομα του γιατί θεωρείτε εξαφανισμένος και η οικογένεια του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το ανακοινώνουν, αν θέλετε να το βρείτε πρέπει να ψάξετε καλά γύρω από το ζήτημα αυτό με το άπατο πηγάδι μέσα από την Ρωσία ) ήταν κουρασμένος και έκανε πλακά για να ξεκουραστεί;!!; είμαστε σε καλό δρόμο όταν τελειώσουμε με τις έρευνες μας θα ανακοινώσουμε τα πάντα!! Πρόκειται για σήραγγες που έταξε ο Αττίλας!!>>. Αυτά είπε και χωρίς να δηχθεί καμία ερώτηση αποχώρησε και δεν ξανά είπαν ποτέ τίποτα μέχρι και σήμερα!! Αν δεν κάνω λάθος σε ένα κανάλι από την Αγγλία μάλλον το ΒΒC όταν πήγε να κάνει ρεπορτάζ τους δείξανε ένα πηγάδι 80 μέτρα βάθους οπού είχαν ανοίξει για να βγάζουν πορσελάνη λέγοντας τους…… μην πιστεύετε το τι λένε είναι φήμες κάποιων για να δοξαστεί η Σοβιετική ένωση χαζά στο εξωτερικό, λέτε αν υπήρχε κάτι τόσο μεγάλο να μην το είχαμε προβάλει εμείς ώστε να δείξουμε το τι έχουμε στην χώρα μας και να το χρησιμοποιήσουμε για τους τουρίστες; Εεεε;!; ναι!! Στα 1900 μέτρα να κατεβάσεις τουρίστες ; και ποτέ θα το γυρνάγανε για να το δουν; Τα πορίσματα δικά σας!! Να είστε όλοι καλά μέχρι την άλλη φορά  να θυμάστε αν κάτι δεν το πιστεύεται δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


3 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 13

Αφήστε μια απάντηση