ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ » ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ  » ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ!!!!!

Ο νέος φόβος που έχει κυριεύσει  τις ελληνικές υγειονομικές αρχές ονομάζεται «άλατα μπάνιου». Είναι για το νέο ναρκωτικό που θυμίζει τα άλατα που χρησιμοποιούνται για χαλαρωτικά μπάνια και έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως στις ΗΠΑ!!!!

Το ναρκωτικό αυτό προκαλεί τρόμο καθώς μετατρέπει τους χρήστες σε βίαια όντα που προχωρούν σε επιθέσεις και κανιβαλισμούς. Διαβάστε πως γίνονται όσοι το έχουν πάρει και τι έχουν προκαλέσει σε συνανθρώπους τους.

Οι φήμες είχαν φθάσει εδώ και καιρό και στις αρμόδιες Ελληνικές υγειονομικές αρχές και πλέον υπάρχει η ανησυχία ότι το άκρως επικίνδυνο χημικό ναρκωτικό μπορεί να εξαπλωθεί και να φθάσει και στη χώρα μας αν και κάποιοι πιστεύουν ότι είδη έχει φτάσει και είναι απλός θέμα χρόνου να γίνει κάποιο κρούσμα!!!! Άλλωστε έχει περάσει τις πύλες της Ευρώπης και κάνει ήδη θραύση στη Γερμανία.

Στην Αμερική έχει λάβει απίστευτες διαστάσεις καθώς έχουν συλληφθεί και εντοπισθεί χρήστες του, να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς καμία συναίσθηση συμπεριφοράς χωρίς ρούχα σα «ζόμπι» και να φθάνουν μέχρι και σε άγριο κανιβαλισμό.

Μάλιστα στις ΗΠΑ έχουν συλληφθεί χρήστες γυμνοί στο δρόμο να επιτίθενται σε περαστικούς και να τους κατασπαράζουν που με πολύ δυσκολία τους σταματάνε από αυτό που κάνουν!!!!

Καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά εντοπίζονται στην Αμερική με τις αρχές να είναι ουσιαστικά ανήμπορες να καταπολεμήσουν το φαινόμενο δεδομένου ότι το παράνομο ναρκωτικό είναι σχετικά φθηνό και εύκολα προσβάσιμο ακόμη και μέσω ίντερνετ.

Όσοι το έχουν λάβει σε υπερβολική δόση εμφάνισαν έντονη διέγερση, παράνοια, παραισθήσεις, είχαν τάσεις αυτοκτονίας αλλά και επιθετικότητα που σε πολλές περιπτώσεις κατέληξε σε κανιβαλισμό μέσα στη μέση του δρόμου με το χρήστη να έχει καταφάει ακόμη και πρόσωπα περαστικών.

Όσο κι αν ακούγεται τρομακτικό οι χρήστες δεν έχουν καμία συναίσθηση της συμπεριφοράς τους καθώς η επίδραση των «αλάτων μπάνιου» είναι ανεξέλεγκτη γρυλίζουν σαν ζώα και είναι γενικά εκτός ελέγχου θυμίζοντας τα γνωστά ζόμπι από τις ταινίες τρόμου!!!!

Το τελευταίο διάστημα βίαιες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί στο Μαϊάμι με χρήστη να έχει κατασπαράξει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου ενός άστεγου, ενώ το πιο συγκλονιστικό περιστατικό αφορά την 35χρονη μητέρα η οποία κυνηγούσε γυμνή το 3χρονο παιδί της το οποίο προηγουμένως το είχε γρονθοκοπήσει και είχε επιχειρήσει να το δολοφονήσει τρώγοντας το!!!!

Τους τελευταίους μήνες τα επικίνδυνα «άλατα μπάνιου» κυκλοφορούν ευρέως και σε πολλές πόλεις της Γερμανίας με τα νοσοκομεία να δέχονται συνεχώς περιστατικά ψυχωτικών επεισοδίων.

Και εκεί όμως οι αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά κάνοντας απλώς προσπάθειες να εντοπίσουν όσους διακινούν το ναρκωτικό. Το πιο ανησυχητικό για την χώρα μας είναι ότι δεν έχουμε τα μέσα όπως η Αμερική να το αντιμετωπίσουμε ως επικίνδυνο ναρκωτικό ή όπως λένε οι Αμερικάνοι ως γενετικά μεταλλαγμένο ναρκωτικό!!!!

Όσο αστείο και να ακούγετε οι Ελληνικές υγειονομικές αρχές αλλά και οι αστυνομικές μαζί με την υπευθυνότητα της προστασίας του πολίτη είναι να λάβουν δραστικά μετρά για το ζήτημα αυτό όσο σκληρό και ν ακούγετε!!!! Στα πρώτα περιστατικά οι Αμερικανοί μίλησαν για ναρκωτικό το οποίο περιέχει βιολογικό ιό όπου μπορεί να μετά εξελιχτεί σε κάτι πολύ χειρότερο και να μεταδίδεται με το δάγκωμα του ναρκομανή – κανίβαλου – ζόμπι και να χάσουμε τον έλεγχο πολύ γρήγορα!!!! Βέβαια αυτό δεν ξανά ακούστηκε για να καθησυχάσουν τον κόσμο…….!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Ελπίζω να είμαστε τυχεροί σαν ανθρωπότητα και να γλυτώσουμε από κάτι που οι μεγάλες δυνάμεις το έχουν δεδομένο ότι θα γίνει μια απειλητική κατάσταση για την ανθρωπότητα, πληροφορίες στο άρθρο μου « Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ »!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση