MEΣΗ ΓΗ part 49 Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟ 1936!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

MEΣΗ ΓΗ part 49

Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟ 1936!!!!

 Κάτι το οποίο δεν ξέρει πολύς κόσμος ο οποίος ασχολείται με τα ΑΤΙΑ και το θέμα της μέσης γης είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing ( Tζον Βαν Χέλσινγκ ), ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!

Πολλοί είναι οι ερευνητές που διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica-Κζέρνικα, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο οι οποίοι ένας από αυτούς σοβαρά τραυματισμένος όπου μετά από τρεις μέρες κατέληξε από τα τραύματα του και οι άλλοι δυο ζωντανοί!!!

Μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese”  (  Ντερ Ράιζ ) στα βουνά Gory Sowie- Γκόρι Σόβι (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες για τις οποίες πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι ήταν  αρχαίες και οι οποίες υπάρχουν μέχρι και σήμερα και είναι υπό την εκμετάλλευση όσο απίστευτο και να ακούγετε υπό των Ρώσων οι οποίοι και το φυλάνε πολύ αυστηρά με τους ποιο καλά εκπαιδευμένους κομάντος στον κόσμο τους περιβόητους << ΖΣΠΕΝΤΖΝΑΖ >>!!!!

Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα γεμάτα με ψιλές φολίδες ( λέπια ), τρία  δάχτυλα σε κάθε χέρι ενώ τέσσερα στο κάθε πόδι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια. Τα άλλα δυο απεβίωσαν από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να τα κρατήσουν εν ζωή.

Η διαφορετικότητα της βιολογικής δομής του σώματός του εξωγήινου δεν μπορούσε να κατανοηθεί από τους ιατρούς ώστε το παράξενο πλάσμα να εγχειριστεί και να διατηρηθεί ζωντανό, όμως οι Ναζί ακόμα κι αν το γιάτρευαν δεν σκόπευαν να το απελευθερώσουν.

Τον ενάμιση μήνα που ο αιχμάλωτος εξωγήινος έζησε τραυματισμένος στη μυστική βάση, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Οι Ναζί ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ο μόνος λόγος για να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που χρειάζονταν… από πού ερχόταν και πως θα έφτιαχναν αντίγραφα αυτού του τεχνολογικά ανώτερου σκάφους. Ένα σκάφος, που θα τους έκανε ανίκητους!

 Το εξωγήινο όν τους αποκάλυψε ότι προερχόταν από το διπλό σύστημα αστέρων RA (γνωστό στη Γη ως μ-1) που βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, 73.1 έτη φωτός σε απόσταση. Ερχόταν όμως, από τις κρυφές υπόγειες βάσεις που είχε κατασκευάσει ο λαός του στην πολική περιοχή του Καναδικού Baffin Island ( Νησιά Μπάφφιν όπου και ήμουν στην περιοχή πριν λίγο καιρό ).

Η επικοινωνία ήταν αρκετά δύσκολή. Σε τεχνικά ζητήματα για την κατανόηση του ιπτάμενου δίσκου, ακατανόητη! Εκτός και αν το εξωγήινο ον δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες αν και αυτό δεν είναι αλήθεια διότι μετά από κάποια χρόνια οι ναζί έφτιαξαν τους ιπτάμενους δίσκους. Ακόμη και για τους εξωγήινους λέγεται ότι δεν πέθαναν μα έφεραν σε επαφή τους ναζί με το είδος τους……. Δείτε λεπτομέρειες στα άρθρα μου << Βριήλ …. >>

Όσο η άγνωστη ασθένεια, που προερχόταν μάλλον από τον τραυματισμό, προχωρούσε και η κατάσταση των αιχμαλώτων χειροτέρευε, ταυτόχρονα μεγάλωνε και η πίεση των Ναζί για περισσότερες πληροφορίες. Όμως εκτός από την αποκάλυψη ότι η συντριβή του σκάφους προκλήθηκε από κάποιο είδος τεχνικής δυσλειτουργίας, δεν υπήρξε κάποια άλλη κατανοητή πληροφορία.

Οι αλλοδαποί κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στην ίδια υπόγεια εγκατάσταση με το δίσκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά περίπλοκος για να επισκευαστεί ή για να δημιουργηθεί πλήρη αντίγραφο. Μετά το θάνατο των εξωγήινων και για αρκετά χρόνια, ο Χίτλερ και η επιστημονική του ομάδα στην τοποθεσία ‘’Base 211’’, προσπάθησαν να κατασκευάσουν ανθρώπινα αντίγραφα του κατεστραμμένου σκάφους. Επί σειρά ετών, τα δισκοειδή ιπτάμενα οχήματα Vril και Haunebu που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να πετάξουν αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή… λόγο αρκετών δυσλειτουργιών!!!! Έτσι τουλάχιστον λέγετε αλλά η ιστορία δείχνει τελείως το αντίθετο αποτέλεσμα…..

Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα, το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Σήμερα η Πολωνία κάνει μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσει να πάρει στα χέρια της την βάση αυτή από τους Ρώσους οι οποίοι αρνούνται πεισματικά να το δώσουν πίσω. Το απίστευτο σε αυτήν την υπόθεση είναι πως σήμερα και με ποιο δικαίωμα οι Ρώσοι δεν δίνουν πίσω αυτήν την βάση….. τι κρύβεται εκεί που αρνιούνται πεισματικά να την δώσουν πίσω; Και γιατί οι Πολωνοί δεν κάνουν κάτι να την πάρουν; Τι φοβούνται; Ήταν γνωστό από πολύ παλιά ότι στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μια πύλη της Μέσης Γης όπως τόσες άλλες… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!2 σκέψεις στο “MEΣΗ ΓΗ part 49 Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟ 1936!!!!

Αφήστε μια απάντηση