ΜΕΣΗ ΓΗ PART 61 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! KALKΑJAKA ( ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΑ )!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ PART 61

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! KALKΑJAKA ( ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΑ )!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!!

Αν και ήθελα να γράψω για αυτό εδώ και καιρό περίμενα κάποιες πληροφορίες από τον καλό μου φίλο και ερασιτέχνη ερευνητή Ντάνι Τζέτι όπου και θα εξιστορήσω παρακάτω!!!!

Στην Αυστραλία λοιπόν υπάρχει ένα βουνό που ονομάζεται << Μαύρο Βουνό >>, γνωστό στους Αβορίγινες ως Kalkajaka ( Καλκατζάκα )που σημαίνει στην γλώσσα τους << ο τόπος του δόρατος >>, και βρίσκεται στην περιοχή του Queensland ( Κουήνσλαντ )!!!! Αυτό το βουνό αποτελείται από μεγάλους σωρούς μαύρων βράχων και τεράστιους ογκόλιθους από γρανίτη, μερικούς από αυτούς έχουν το μέγεθος μικρών σπιτιών!!!! Σύμφωνα με τους γεωλόγους, αυτή η συστάδα πετρωμάτων σχηματίστηκε από στερεοποιημένο μάγμα εκατομμύρια χρόνια πριν και στερείται σχεδόν εντελώς οποιαδήποτε ίχνη χώματος στο εσωτερικό τους!!!!

KALKATZAKA 1

Η περιοχή σήμερα είναι εθνικό πάρκο και διαθέτει μια μοναδική ποικιλία της άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ειδών που είναι ενδημικά μόνο σε αυτόν τον τομέα, πολλά από τα οποία είναι σπάνια!!!!

Ενώ υπάρχουν μια σειρά από διαφορετικές τοποθεσίες εντός της περιοχής που οι Aborignals ( Αμπίριγκναλς – Αβοριγίνες ) τα θεωρούν ιερά, όπως για παράδειγμα, το Καμπί, Julbanu ( Τζουλμπάνου 0, Birmba ( Μπίρμπα ) και Yirrmbal  ( Γιρμπάλ ) τα οποία είναι είτε βραχώδεις σχηματισμοί ή σπηλιές με θρησκευτική σημασία, οι Αβορίγινες αποφεύγουν με οποιοδήποτε τρόπο  το μαύρο βουνό που ονομάζουν Καλκατζάκα, υποστηρίζοντας ειλικρινά ότι είναι ένας τόπος με απίστευτα υπερφυσικά γεγονότα!!!!

KALKATZAKA 2

Υπήρξαν πολλές μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων και ζώων στο Μαύρο Βουνό!!!! Η πρώτη καταγεγραμμένη εξαφάνιση, έγινε από έναν ευρωπαίο άποικο, συνέβη το 1877!!!! Από τότε, έχουν υπάρξει πολλές εξαφανίσεις ανθρώπων, αλόγων και ακόμη και ολόκληρα κοπάδια βοοειδών να εξαφανίζονται μέσα σε πολλές ρωγμές, σπήλαια, και βραχώδεις σχηματισμούς, χωρίς να τους ξαναδεί ποτέ κανείς!!!! Επίσης και άτομα της αστυνομίας και ιχνηλάτες της έχουν επίσης εξαφανιστεί ψάχνοντας για τα εξαφανισμένα άτομα που είχαν δηλώσει οι δικοί τους ότι είχαν χαθεί στο Μαύρο Βουνό!!!!

KALKATZAKA 3

Επιπλέον, υπήρξαν και υπάρχουν αναφορές για περίεργους ήχους, η εμφάνιση  << ανθρώπων σκιών >>, παράξενους ανέμους μέσα από ρωγμές η σπήλαια του βουνού και υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για ερπετοειδείς ανθρώπους  στην περιοχή αλλά και μαγνητικές διαταραχές που έχουν αναφερθεί από πιλότους καθώς πετούσαν πάνω από το σημείο αυτό, δίνοντας στο Μαύρο Βουνό το καινούριο παρατσούκλι <<  βουνό του θανάτου >>!!!!

 

Οι θεωρητικοί συνδέουν τον τόπο με εξωγήινη δραστηριότητα!!!! Παρά το γεγονός ότι η γεωλογική διεργασία είναι ένα κοινό μοτίβο στη γέννηση των αμέτρητων βουνών σε ολόκληρο τον κόσμο, συγκεκριμένα και μόνο το Καλκατζάκα λέγεται ότι είναι αρκετά διαφορετικό και κάποιοι ισχυρίζονται ότι χτίστηκε με τεχνητά μέσα ( !!!! ), και ότι αυτό αυτό το βουνό πρόκειτε για ένα ερείπιο ενός αρχαίου εξαφανισμένου πολιτισμού που χρονολογείται πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πίσω!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R3pvaAhMWzM[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7ZeEtWkupSE[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrQvXbOMWQ4[/youtube]

 

KALKATZAKA 4

KALKATZAKA 5

<< Το Ερπετό του ουράνιου τόξου >>

Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που πήγαν σε αυτό το βουνό και οι ποιο πολλοί γύρισαν πίσω σώοι και αβλαβείς δείχνοντας ότι το βουνό έχει τις μέρες του και τον δικό του χρόνο όταν θέλει να εξαφανίσει κάτι ή κάποιον!!!! Αυτοί λοιπόν που πήγαν εκεί ( τυχεροί πόσο θα ήθελα και γω να πάω ) ανακάλυψαν τεραστίων διαστάσεων λαβύρινθο στο εσωτερικό του όπου πει χιλιόμετρα πολλά προς τα κάτω!!!! Επίσης παράξενες σπηλιές με άγριους ανέμους να φυσάνε από μέσα προς τα έξω!!!!

Πιστεύεται από τους σκεπτικιστές ότι αυτοί που εξαφανίστηκαν πιθανότατα έπεσαν σε ένα από τα χάσματα κάτω από τους βράχους ή χάθηκαν μετά την είσοδο σε κάποιο σπήλαιο!!!! Αυτό όμως που δεν εξηγούν είναι γιατί δεν έχει βρεθεί κάποιο πτώμα εκτός από ένα το 1932 το οποίο τελικά οφείλεται σε ενέργεια δολοφονίας!!!!

Οι Αβοριγίνες το αποφεύγουν με οποιοδήποτε κόστος και μόνο που το αντικρίζουν γυρνάνε από την άλλη!!!! Εδώ θα σας αφηγηθώ μια ιστορία που μου την εξιστόρησε ο καλός φίλος και ερασιτέχνης ερευνητής Ντάνι Τζέντι δια τηλεφώνου:

ΝΤΑΝΙ

<< …. Πρέπει να έρθεις εδώ θα σου πω λίγα από το τηλέφωνο Saman αλλά σίγουρα θα πρέπει να έρθεις εδώ να ψάξεις μόνος σου την περιοχη!!!! Λοιπόν δεν υπάρχει Αβοριγίνας που να μην λέει ότι είναι μια πύλη για την Μέση γη!!!! Με την μόνη διαφορά ότι την φυλάνε Ερπετόμορφοι και όποιος έστω και κατά λάθος πάει στα σημεία που είναι οι πύλες τον απαγάγουν για τροφή!!!! Λένε ότι υπάρχουν τρεις πύλες η μια είναι ένα από τα ρήγματα και οι άλλες δυο σε κάποια από τα σπήλαια όχι τα εμφανή αλλά από αυτά που βρίσκονται κατά από τους βράχους!!!! Μου είπαν ότι έχουν δει τους Δρακονιανούς όπως τους λες εσύ και μου τους περίεγραψαν ακριβώς όπως τους περιγράφεις και εσύ!!!! Τους έκανα λόγο μήπως είναι εξωγήινοι και κούναγαν το κεφάλι τους αρνητικά!!!! Όχι μου είπαν!!!! Όλοι, ένας ένας που ρωτούσα!!!! Και συμφωνούν όλοι ότι είναι εσωγήινοι δαίμονες!!!! Αυτοί είναι πίσω από τις εξαφανίσεις όλων!!!! Μάλιστα μου είπαν ότι προτού το βουνό προστατευτεί από την UNESCO υπήρχαν πινακίδες  από το κράτος που προειδοποιούσαν ότι το βουνό έχει υπερφυσικές δραστηριότητες και ότι όποιος το διαβεί το κάνει με δική του ευθυνή!!!! Εκτός από τους Αβοριγίνες ρώτησα και πολλούς λευκούς τριγύρω και μου είπαν τα ίδια πράγματα για τις ταμπέλες!!!! Ειδικότερα οι γεροντότεροι οι νέοι δεν ξέρουν τίποτα για τις ταμπέλες αλλά δεν πατάνε καθόλου εκεί διότι ξέρουν τις ιστορίες αυτές!!!! Κατά πόσο αληθεύει η ιστορία για τις πινακίδες δεν μπορώ να το ξέρω αλλά για να το λέει τόσο κόσμος έτσι θα ήταν!!!!

SAMAN LYCAN

Είναι δύσκολο να το διασταυρώσεις αυτό το θέμα Ντάνι θα πρέπει να πας σε αρμόδιες υπηρεσίες για να σου πουν αν πράγματι υπήρχαν οι πινακίδες αυτές!!!! Αλλά το θέμα είναι ότι οι Αβοριγίνες είναι το μοναδικό βουνό που αποφεύγουν και λένε τόσες ιστορίες για αυτό!!!! Επίσης υπάρχουν και οι ιστορίες των ευρωπαίων αποίκων οπότε κάτι τρέχει εκεί….

ΝΤΑΝΙ

Ναι ναι!!!! Σίγουρα κάτι τρέχει Saman οι Αβοριγίνες όταν έμαθαν ότι μπήκε στην προστασία της Unesco δεν χάρηκαν καθόλου σε πληροφορώ και περιμένουν το επόμενο θύμα αν και κανείς δεν πατάει εκεί μόνο στους πρόποδες και τίποτα παραπάνω!!!! Εγώ από την έρευνα που έκανα σε ένα ρήγμα που βρέθηκα κοντά ξαφνικά ένας παγωμένος ορμητικός αέρας άρχισε να φυσάει από εκεί με δυνατή βοή για κανά δεκάλεπτο και μετά σταμάτησε απότομα όπως τόσο ξαφνικά ξεκίνησε!!!! Έκατσα επίτηδες εκεί δίπλα σχεδόν δύο ώρες αλλά δεν ξανά φύσηξε!!!! Πρέπει να έρθεις να πάμε παρέα δεν μπορώ να σου περιγράψω από το τηλέφωνο πολλά… Πότε θα έρθεις!;! Έχεις κανονίσει κάτι για εδώ!;!

SAMAN LYCAN

Πιστεύω αν όλα πάνε καλά θα έρθω τον Ιούλιο του 2015 διότι τώρα τα οικονομικά μου είναι πολύ χάλια και το εισιτήριο αλλά και η διαμονή εκεί είναι λίγό ακριβή για μένα!!!! Αλλά οπουδήποτε θα έρθω φίλε μου!!!!

Είπαμε κανά δύο κουβέντες ακόμα και το κλείσαμε!!!! Όπως και να έχει το θέμα είναι ένα σημείο που ένας αρχαίος πολιτισμός όπως οι Αβοριγίνες το θεωρούν πηγή του κακού!!!! Έχουν υπάρξει πολλοί εξαφανισμοί ανθρώπων ζωών όπως τελευταία ένα σμήνος από αγριοπερίστερα που χάθηκαν σαν κάτι να τα ρούφηξε καθώς πέταγαν πάνω από το βουνό και το είδαν πολλοί περιηγητές στην περιοχή!!!! Επίσης οι Αβοριγίνες το θεωρούν μια πύλη προς την Μέση Γη όχι όμως σε μια Ουτοπία αλλά σε χώρες των Δρακονιανών!!!! Δεν νομίζω να λυθεί ποτέ το μυστήριο αυτό του Μαύρου Βουνού ή αλλιώς το Βουνό του Θανάτου!!!! Ότι θα πάω, θα πάω κάποια στιγμή να  κάνω και γω τις έρευνες μου εκεί!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


12 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ PART 61 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! KALKΑJAKA ( ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΑ )!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!!

 1. Φιλε saman!!
  Aν σου πω οτι απο εσενα συγκεκριμενα θα το πιστευα αν μου μου ελεγες οτι εχεις παει εκει, θα με πιστεψεις..?
  Η ευγενεια κ’ η αληθεια των λογων σου που ειναι απο καρδιας, μιλαει μεσα μας κ’ μην αμφιβαλεις γι’ αυτο..!!

 2. Φιλε saman σε χαιρετω κ’ παλι μετα απο καμποσο καιρο!!
  Οι περιγραφες σου σχετικα με τα θεματα της μεσης γης ειναι συναρπαστικες κ’ απιστευτα ακριβεις!
  Εκτος λοιπον απο τις μαρτυριες κ’ τα χειρογραφα ντοκουμεντα θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις καταφερει ποτε να βρεθεις εκει ο ιδιος?!?

  1. huancarlos!!!!

   ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!;! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!!

   ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙΣ!!!!

   ΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΧΝΩΝΤΑΙ ΟΠΟΤ ΕΠΑΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ!!!!

   ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΜΟΣ ΜΕΣΗ ΓΗ Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ Η ΚΟΙΛΗ ΓΗ!!;;!!

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Ο ΒΕΡΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ….Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕ Ο ΤΟΛΚΙΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ!!;;!!

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ……

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ….ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΜΟΣ ΣΕ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Kαλημερα Σαμανε!καλημερα σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες!
  Πραγματι αποκαλυπτικο αρθρο!οταν ημουν στην Αυστραλια το 2007-09 θυμαμαι μια φιλη μου που με ειχε
  καλεσει να παμε στο Queensland σε καποιο βουνο ονοματι μπλε η μαυρο βουνο…
  Ηξερε οτι ασχολουμαι με παραφυσικα θεματα και μου ειχε προτεινει να παμε παρεα.
  Το παραξενο ειναι οτι δεν εδωσα σημασια τοτε και το προσπερασα,παντως πιστευω οτι αφου εχουν γινει
  εξαφανισεις ανθρωπων,και αφου το λενε και οι Αβοριγινες(πραγμα που ειναι σιγουρο)καλα θα κανουν καποιοι
  ερευνητες να προσεξουν πολυ.
  παντως ελπιζω να υπαρχουν και τα αδελφια μας οι Λυκαωνες εκει…ετσι δεν θα κανουν καμια μαζικη εξοδος οι
  καταραμενοι Σαυρητες.
  Ευχαριστουμε φιλε μας για ακομα ενα εξοχο αρθρο.

  1. teo!!!!

   ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ!!!!

   ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ!!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ << ΠΥΛΗ >> ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ…ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ……Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ……ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ…ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ……..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΨΕΣ..Β.ΟΗΘΗΣΕ ΣΑΜΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΔΩΣΕ ΣΤΟΧΕΙΑ …ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ……ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ?????ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ…..ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ fenomeno……………………………..///……….///,,,,,,,,………

Αφήστε μια απάντηση