ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ!!!part 2 ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ!!!part 2 ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Όταν γράψαμε το άρθρο για το Σπήλαιο των Κρυστάλλων πρώτη φορά είχαμε λιγοστές φωτογραφίες να σας παραθέσουμε!! Επανερχόμαστε με αποκλειστικές φωτογραφίες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!! Εμείς οι INVISIBLE LYCANS TEAM ευχαριστούμε για την ευγενική τους προσφορά για τις φωτογραφίες την PENOLES MINING CORPORATION οι οποίες φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία της εταιρίας αυτής!!!!

 θα εκπλαγείτε σε τι συνθήκες δουλεύουν οι σπηλαιολόγοι μέσα σε αυτό το καυτό σπήλαιο με τις τεράστιες θερμοκρασίες!! Οι φωτογραφίες είναι από 2010 εξερευνώντας το σπήλαιο για δεύτερη φορά με κάθε λεπτομέρεια!!! Για λεπτομέρειες περί του άρθρου για το σπήλαιο των κρυστάλλων θα βρείτε το πρώτο μας άρθρο για το <<Το σπήλαιο των κρυστάλλων>>. Υπάρχουν έντονες φήμες ότι η εταιρία αυτή κρύβει ένα μυστικό!! Ότι το μυστικό αυτό είναι ότι το σπήλαιο αυτό έχει πρόσβαση προς την μέση γη και ότι έχουν βρει την είσοδο του!! Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε διότι εκτός από τους ειδικούς των σπηλαίων δεν έχουν μπει κάποιοι άλλοι εκεί μέσα. Αυτό ξεκίνησε από κάποιους ερευνητές γιατί το παλιό ορυχείο με την ανακάλυψη του σπηλαίου είχε κλίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την κυβέρνηση φουντώνοντας τις φήμες περί Μέσης Γης!! Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί και να είναι έτσι, αν πριν την ανακάλυψη αυτήν κάποιοι μας έλεγαν χωρίς φωτογραφίες ότι υπάρχει αυτό το τεράστιο σπήλαιο κρυστάλλων θα τον κοιτάζαμε περίεργα δείχνοντας ότι δεν τον πιστεύουμε!! Γιατί λοιπόν να μην πιστέψουμε και στην ύπαρξη μιας εισόδου για την Μέση γη…… Αυτό βέβαια είναι μια άλλη υπόθεση. Ο συνεργάτης μας LYCAN LOCO ( Τρελός Λυκάονας ), εξασφάλισε για εμάς και για εσάς τις παρακάτω φωτογραφίες. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την εταιρία του σπηλαίου για την ευγενική της προσφορά. Εμείς από την πλευρά μας ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή το σπήλαιο θα γίνει επισκέψιμο……

Σχολαστικός έλεγχος της στολής για τυχόν διαρροές…..(!!;!!)

Λίγο πριν την είσοδο του σπηλαίου από το ορυχείο…

Η είσοδος προς το σπήλαιο.

Ξερός πάγος ή κάτι άλλο……(;)

Πριν την είσοδο.

Τελευταίος έλεγχος…

Η επάνω φωτογραφία δείχνει το κέντρο έλεγχου όπου από τα πρόσωπα τους δείχνει κάτι να έχει συμβεί….. τι όμως (;)  Η δεύτερη από τους αισθητήρες μέσα στο σπήλαιο!!

Προσέξτε τον ειδικό εξοπλισμό αλλά και τον αναπνευστήρα της στολής…

Δεν είναι για ισορροπία αλλά για δερματολογικούς σωλήνες άρπαγες για εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν τα χέρια…… ή κάτι άλλο (;)

Τι είναι αυτό; Κάτι τέτοιο έχει και η NASA.

Η υποτιθέμενη είσοδος προς την Μέση Γη……..

Πιο ειδικός εξοπλισμός διαφορετικός από τους άλλους…..(;)

Ενώ λένε ότι έχει τεράστιες θερμοκρασίες το σπήλαιο γιατί οι άλλοι φορούν ειδικό εξοπλισμό ενώ αυτός ο άνθρωπος είναι με κοντομάνικα. Παρατηρήστε τον ιδρώτα πάνω του σίγουρα κάνει ζέστη αλλά όχι τόσο όσο μας λένε!!

Άλλος ένας χωρίς τον ειδικό εξοπλισμό….. κάτι συμβαίνει που δεν το λένε ;

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω κάτι το περίεργο που είδαμε σε αυτές τις φωτογραφίες. Πρώτον ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για εξοπλισμό της NASA!! Παρατηρήστε καλά τα ραφτά σήματα που έχουν οι στολές τους!!! Σας θυμίζει κάτι; Παρατηρήστε και τα ραφτά σήματα που έχει η αναπνευστική συσκευή η οποία τους παρέχει και τον ανάλογο κλιματισμό εκτός του αναπνεύσιμου αέρα!! Υπήρξαν φήμες για κάποιο είδος βιολογικής ζωής….. λέτε για αυτό όλα αυτά τα μέτρα προστασίας!!;!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!! Παρατηρήστε επίσης σε μια φωτογραφία έναν άνθρωπο που βάζει κάποιο είδος σωλήνες στην στολή μέσα…… εκτός τον φωτογραφικό εξοπλισμό παρατηρήστε επίσης τον άλλο εξοπλισμό που έχουν μαζί τους…… Ίσως εμείς να είμαστε οι παράξενοι και να τα βλέπουμε κάπως…..  Ευχαριστούμε επίσης τον Συνεργάτη μας εκεί Lycan loco για τις έρευνες που έκανε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.   Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ!!!part 2 ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση