ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ!!!! ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ!!!! ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ!!!!!

 KRANIO 1

Αυτό εδώ το κρανίο οι ειδικοί λένε ότι είναι αυθεντικό!!!! Δεν μπορούν όμως να πουν αν είναι ανθρώπινο το οποίο υπέστει γεννητική ανωμαλία διότι υπολογίζουν ότι πρέπει να ήταν σε ηλικία 28 με 30 ετων όταν ζούσε!!!! Οι ποιο πολλοί λένε ότι είναι από Βαμπίρ και άλλοι εξωγήινο!!!! Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι πλαστό!!!! Όμως οι εξετάσεις DNA δείχνουν ότι πρόκειτε για κάτι το τελείως άγνωστο!!!! Σήμερα κανείς δεν ξέρει που είναι το κρανίο αυτό διότι ανήκει σε συλλέκτη!!!!

 UNICORN

Μονόκερος που βρέθηκε στις ΗΠΑ στην αρχή έλεγαν ότι είναι πλαστική κούκλα και τελικά αποδείχτηκε ότι είναι αληθινό μα γεννητικά τροποποιημένο που σημαίνει ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι του για να γίνει αυτός ο Μονόκερος!!!! Φανταστείτε τι άλλο μπορούν να φτιάξουν!!!!

BAHIA BEAST

BAHIA BEAST 1

Σε αυτήν την φωτογραφία είναι το λεγόμενο κτήνος ονόματι Μπαχία όπου φωτογραφήθηκε στην Βραζιλία το 2007!!!! Οι ειδικοί φωτογράφοι λένε ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία!!!!

SARANTAPODAROYSA VIETNAM

Και όμως υπάρχουν!!!! Γιγάντιες σαρανταποδαρούσες στις ζούγκλες του Βιετνάμ!!!! Η φωτογραφία είναι από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ!!!!Κανείς δεν πίστευε τους στρατιώτες στις ΗΠΑ για την ύπαρξη τους μέχρι που είδαν αυτήν την φωτογραφία και στάλθηκαν κάποιες από αυτές τις σαρανταποδαρούσες για περαιτέρω εξέταση!!!! Μέχρι σήμερα καμία ανακοίνωση!!!! Κάποιοι είπαν αργότερα ότι ήταν φτιαχτές από τους Αμερικάνους για να δαγκώνουν τους Βιετναμέζους στρατιώτες ….ούτε αυτό αποδείχτηκε!!!!

MINOTAYROS

Το καλοκαίρι του 1851 κατά τη διάρκεια μιας αρχαιολογικής εξερεύνησης σε μια βαθιά σπηλιά στο νησί της Κρήτης ο Δρ Pharght ( Πχαργκχτ ) ανακάλυψε ένα πήλινο αγγείο και μετά το σπάσιμο της σφραγισμένης πήλινης κατασκευής συνειδητοποίησε ότι περιείχε τα λείψανα από ένα μυθολογικό τέρας, περιείχε ένα μικρό Μινώταυρο!!!!, μισός ταύρος, μισός άνθρωπος!!!!! Το μουμιοποιημένο κεφάλι παρέμεινε ανέπαφο, αλλά μόνο θραύσματα του υφάσματος και των οστών παρέμεινε στο υπόλοιπο πήλινο αγγείο!!!!! Αυτό το ανεκτίμητο όσο και απίστευτο εύρημα έχει εξεταστεί από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες και ειδικούς όπου έχουν δηλώσει ότι το εύρημα είναι απολύτως πραγματικό!!!!! Όταν όμως άνοιξαν το πήλινο αγγείο μια αποκρουστική μυρωδιά ανάβλυσε όπου και αρρώστησαν όσοι ήταν μέσα στο σπήλαιο!!!! Το ποιο περίεργο είναι ότι από πλευρά ελληνικής αρχαιολογικής υπηρεσίας ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το ζήτημα αυτό!!!! Μα τι να πούνε εκτός ότι είναι εικασίες αφού δεν το είδαν ποτέ διότι οι Σμιθσόνιανς το φυγάδεψαν αμέσως από την Ελλάδα όπως κάνουν πάντα με τα ευρήματα αυτά!!!! Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ο Δρ Pharght ( Πχαργκχτ ) για την φωτογραφία όπου και είχε τραβήξει!!!! Μέχρι και πρόσφατός το εύρημα αυτό μαζί με το βάζο για κάμποσο καιρό ήταν στο πεντηκοστό Αμερικανικό μουσείο και Δρ Γ Εικόνογος (Econowos ) συνιστούσε στους επισκέπτες να κρατούν μια απόσταση ασφαλείας από το βάζο, έτσι ώστε να μην ενοχλούνται από την αποκρουστική δυσωδία που ακόμα εκπέμπει!!! Aυτό όμως που παραμένει μυστήριο είναι ποια ήταν η σπηλιά στην Κρήτη όπου βρέθηκε το εύρημα αυτό !;! Γιατί δεν ανακοινώνουν όλη την δουλειά του καθηγητή και ότι άλλο βρήκε!!;!! Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι δεν βρήκε μόνο αυτό αλλά και άλλα πολλά παράξενα όπως έναν δυο καθρέπτες όπου ήταν εντειχισμένοι στους τοίχους των σπηλαίων όπου έμοιαζαν με πύλες για κάπου αλλού!!!! Από ότι λένε η σπηλιά σφραγίστηκε και δεν ξέρει κανείς που είναι σήμερα εκτός των Σμιθσόνιανς!!!! Αυτήν την συγκεκριμένη σπηλιά έψαχνε ο Ντέηνηγκεν όπου είχε πληροφορίες ότι ήταν στο όρος Τσούτσουρα και ότι περιείχε μέχρι και ιπτάμενους δίσκους!!!! Αλλά η ποιο εντυπωσιακή πληροφορία που είχε ήταν ότι θα ανακάλυπτε τον Τάλο!!!!

GREY ALLIEN

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R4yD0851Lq0[/youtube]

GREY ALLIES RONL

Γκρίζος ονόματι Ρολνς ερπετοειδείς γεννητικά τροποποιημένος από τους Δρακονιανούς είναι αυτοί που πιλοτάρουν τους μικρούς ιπτάμενους δίσκους από 2 έως 3 μέτρα περίμετρο!!!! Αυτή εδώ η φωτό έχει τραβηχτεί στην Ρωσία αν και πολλές ιστοσελίδες λένε πολλά και διάφορα!!!! Η αλήθεια είναι ότι μετά από πτώση κοντά στο Τσέρνομπιλ σημερινή Ουκρανία βρέθηκαν τα πτώματα 2 από αυτών!!!!

RUSSIA UFO 1

RUSSIA UFO 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oXQnMcofVGc&list=PL01F0544DE3166D48[/youtube]

 

ΑΤΙΑ όπου πιλοτάρουν Γκρίζοι τύπου Ρολνς όπως στην φωτό ποιο πάνω!!!! Το συγκεκριμένο πτώμα λένε ότι προήλθε από αυτό το κατεστραμμένο ΑΤΙΑ!!!!

1

Φωτογραφία σχετικά πρόσφατη 1989 από την πόλη Γιουνάν στην Κίνα όπου υπάρχει μια από τις ποιο αυστηρές στρατιωτικές φυλακές της Κίνας άλλα και του κόσμου!!!! Η φωτογραφία όμως άλλα δείχνει…..!!!!

AREA 51 ALIEN

Μια από τις εξετάσεις ενός εξωγήινου στην περιοχή 51 στην Νεβάδα των ΗΠΑ λίγο προτού πεθάνει!!!!

AREA 51 ALLEIN BABY

Έμβρυο εξωγήινου στην περιοχή 51 στην Νεβάδα των ΗΠΑ!!!!

AREA 51 DEAD ALLIENS BODY

Πτώμα εξωγήινου στην περιοχη 51 στην Νεβάδα των ΗΠΑ!!!!

ALLIEN HAND

Μετά από πτώση ΑΤΙΑ το 1979 κοντά στα σύνορα Κίνας -Μογγολίας αυτός ο αγρότης ονόματι Σι Λι Γιαν μέσα από τα συντρίμμια βρήκε μόνο το χέρι του εξωγήινου όπου εξηγεί ότι παρότι είχε συντριβεί ώρες πριν και είχε σβήσει η φωτιά το χέρι κουνιότανε  για τουλάχιστον δυο μέρες!!!! Τα συντρίμμια και το χέρι μάζεψε η τότε στρατιωτική αερονομία!!!!

LYCAN

Φωτογραφία Λυκάωνα που πολλοί μπερδεύουν με τους μεγαλοπόδαρους!!!! Η συγκεκριμένη τραβήχτηκε πριν 25 χρόνια από τον Randy O’Neal από την εθνική οδό, που είπε ότι ήταν Μεγαλοπόδαρος άλλα όταν τον πήρε είδηση έφυγε με ένα τεράστιο άλμα προς τα πίσω γύρω στα 80 μέτρα από εκεί που ήταν!!!!

2

Σε αυτήν την φωτογραφία που βρέθηκε τυχαία σε μια σοφίτα δείχνει κάποιον να έχει πιάσει ή βρει ή σκοτώσει έναν μεγαλοπόδαρο ή κάτι παρόμοιο!!!! Πολλοί έτρεξαν να πούνε ότι η φωτογραφία είναι πλαστή μα κατόπιν ερευνών που έγιναν η φωτογραφία είναι απόλυτα γνήσια χωρίς τρικ για την εποχή της!!!! Τα ερωτήματα όμως είναι τα εξής: Αν πρόκειται για αληθινό γεγονός ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας!;! Είναι στην αμερικανική ήπειρο ή κάπου αλλού!;! Μήπως έφτιαξαν κάποιο σκηνικό ώστε να αποδείξουν ότι υπάρχουν Μεγαλοπόδαροι!;! Και αν ναι με τι κέρδος!;! Γιατί κανείς δεν αναγνώρισε ποτέ τον άντρα αυτόν!;! Αν και κάποιες ιστοσελίδες ανάφεραν κάποια ονόματα τελικά δεν ήταν κανένα από αυτά ο άνδρας αυτός!!!! Οι ειδικοί λένε ότι η φωτογραφία είναι μεταξύ 1890 και 1903!!!! Αν και εμένα να σας πω την αλήθεια μου φαίνεται κάπως ψεύτικη ίσως οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα!!!!

GNOM 1

GNOM 2

GNOM 3

GNOM 4

GNOM 5

Αυτές οι φωτογραφίες και οι άλλες ποιο κάτω που ακολουθούν δείχνουν πραγματικά καλικατζάρια ή γνωμικά όπως τα αποκαλούν!!!!! Το συγκεκριμένο βρέθηκε από τον Jan Peter Peterson ( Ζαν Πήτερ Πήτερσον ), το χειμώνα του 1866 στο εσωτερικό κοίλωμα από τον τοίχο του Αχυρώνα του στην Σκανδιναβία!!!! Το πλάσμα ήταν ήδη νεκρό!!!! Στην Σκανδιναβία έχει το όνομα Hustomten ( Χουστόμτεν ) και αναφέρεται πολύ συχνά στην σκανδιναβική λαογραφία και είναι ένα είδος Γνώμου που λένε ότι βοηθάνε τους αγρότες!!!! Αν  κάποιος αγρότης το κυνηγήσει θα φέρει δυστυχία στο νοικοκυριό του!!!! Έτσι ο Πήτερσον όταν το βρήκε ήταν ήδη μουμιοποιημένο και του έφτιαξε αυτό το κουτί και το είχε στο σπίτι του ως φυλαχτό!!!! Όπως αυτό αλλά και τα άλλα δύο καλικατζάρια που θα δούμε παρακάτω έγιναν αφορμή από κάποιους να φτιάχνουν πανομοιότυπες κούκλες και με άλλες μορφές αλλά και με τις ίδιες προς πώληση φυλαχτών!!!! Ο καλικάντζαρος του Πήτερσον σήμερα κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται!!!! Όμως κούκλες σωσίες υπάρχουν τουλάχιστον 30!!!

GNOM 6

GNOM 7

GNOM 8

GNOM 9

GNOM 10

GNOM 11
Ο συγκεκριμένος καλικάντζαρος βρέθηκε στο κάστρο Ρένκαπ στην Σκωτία νεκρός και αυτός επίσης!!!! Όπου και τοποθετήθηκε σε κουτί ως φυλαχτό κι αυτός για να προσέχει το κάστρο όπου κατά έναν περίεργο τρόπο το κάστρο δεν έπαθε ποτέ τίποτα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα!!!! Το ποιος τον βρήκε δεν αναφέρεται αλλά ο ιερώνυμος Μπόζ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι στο κάστρο αυτό αλλά και στο μοναστήρι που μόναζε είχε συναντήσει πολλά τέτοια πλάσμα συγκεκριμένα στις αποθήκες με το κρασί!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Redcap

Βέβαια σήμερα λέγεται ότι βρίσκεται κάπου μέσα στο κάστρο φυλαγμένος χωρίς να λένε οι αρμόδιοι που!!!! Και αυτός ο καλικάντζαρος επίσης έχει αντιγραφεί και έχουν φτιάξει έως και 10 τέτοιους σωσίες κούκλες για φυλαχτό!!!!

GNOM 12

GNOM 13

GNOM 14

GNOM 15

GNOM 16

GNOM 17

Ο τρίτος και τελευταίος καλικάντζαρος λέγεται ότι βρέθηκε κάπου στην Ιρλανδία του Αγίου Cóemgen ( Κόημγκην ) ή αλλιώς Κέβιν όπως το ονομάζουν οι Βρετανοί!!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_of_Glendalough

Μέχρι και κάποια χρόνια από όσο λένε κάποιοι ερευνητές το είχε η επισκοπή της Ιρλανδίας αλλά εδώ και μια δεκαετία ερευνάται ακόμη και την ύπαρξη του διότι κάποιοι τους κατηγόρησαν ότι δεν θα έπρεπε να έχουν τέτοια διαβολικά πλάσματα ως φυλακτά!!!! Από όσο όμως γνωρίζω δεν είναι τα μόνα μοναστήρια που έκαναν συμφωνίες με τα καλικατζάρια!!!! Σχεδόν όπου υπήρχε χριστιανοσύνη υπάρχουν γραπτά από μοναστήρια για τέτοια όντα που συγκεκριμένα αρέσκοταν να βρίσκονται στο κελάρι με τα κρασιά!!!! Κάποιοι μοναχοί τα έλεγαν διαβόλια ή και καλικάντζαρους μα κάποιοι άλλοι φίλους που πρόσεχαν τα μοναστήρια με αντάλλαγμα λίγο κρασί!!!! Από αυτό τον καλικάντζαρο έχουν φτιαχτεί αν δεν κάνω λάθος 7 σωσίες κούκλες φυλαχτά!!!! Και τα τρία είχαν ύψος από 27 ως και 32 εκατοστά!!!!

Αν και το θέμα τους σωσίες έχει κάνει πολλούς να λένε ότι δεν υπήρξαν ποτέ αυτοί οι καλικάντζαροι οι ντόπιοι αλλά και οι ερευνητές του θέματος λένε ότι υπήρξαν και ότι είναι απόλυτα αληθινά!!!! Αυτό πιστεύω και γω ότι πρόκειτε για αληθινά καλικατζάρια!!!!

BOHUM GNOM

Το εν λόγο εύρημα λέγεται ότι βρέθηκε στην Γερμανία έξω από το Μπόχουν έχει μήκος 29 εκατοστά και πρόκειται για ένα είδος καλικάντζαρου!!!!

deinosayros 1

Η μοναδική φωτογραφία του Μόκελε Μπέμπε στο Κογκό της Αφρικής!!!! Οι ειδικοί λένε ότι η φωτογραφία είναι αυθεντική!!!! Δεν αποκλείουν όμως να είναι ένα τεράστιο πλαστικό μοντέλο!!!! Αλλά ποιος θα κουβαλούσε ένα τόσο μεγάλης κλίμακας πλαστικό βροντόσαυρο στα βάθη της Αφρικής και με τι κέρδος!;!

deinosayros 2

Αριζόνα στις ΗΠΑ φωτογραφήθηκε στις 18/9/2014 ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο δεινόσαυρος είναι αληθινός!!!! Η φωτογραφία όμως μετά από ειδική εξέταση δείχνει ότι είναι αληθινή!!!! Την φωτογραφία την ανέβασαν ανώνυμοι στην Γιούτα της Αμερικής από ίντερνετ καφέ!!!!

D1

D2

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gRyvBlsd7mc[/youtube]

Είδος δεινοσαύρου που βιντεοσκοπήθηκε στο Κογκό κι αυτό!!!!

PTEROSAYROS

Αυτή η εδώ η φωτογραφία δείχνει ένα είδος πτερόσαυρου όπου τραβήχτηκε στην Νέα Γουινέα!!!! Οι αυτόχθονες το ονομάζουν Ροπέν και λένε ότι το βλέπουν συχνά!!!! Οι αυτόχθονες λένε ότι τρέφεται με ψάρια αλλά καμιά φορά επιτίθεται και σε ανθρώπους!!!! Η φωτογραφία είναι μοναδική και τραβήχτηκε τον Μάιο του 2013!!!! Αν και υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση για το αν είναι αυθεντική ή όχι οι ερευνητές του θέματος λένε ότι οι ειδικοί απευθύνθηκαν ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί κανένα είδος επεξεργασίας!!!!

P1

P2

Φωτογραφίες από τον εμφύλιο της Αμερικής όπου απεικονίζουν πτερόσαυρους που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν!!!! Το θέμα όμως είναι που είναι όλα αυτά τα ζώα!;! Που ζούνε και δεν τα βλέπουμε συχνά!!;!! Έρχονται από άλλες διαστάσεις ή από την Μέση Γη!!;!!

SEA MONSTER 1

Θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στην Νέα Ζηλανδία!!!!!

SEA MONSTER SPAIN

SEA MONSTER SPAIN 1

SEA MONSTER SPAIN 2

Θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στην Ισπανία το 2013!!!!

SEA MONSTER SCOTLAND 1

SEA MONSTER SCOTLAND 2

Τέρας που ξεβράστηκε στις ακτές της Σκοτίας!!!!

SEA MONSTER USA

Θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στις ακτές της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ!!!!

BIG FROG 1

BIG FROG 2

BIG FROG 3

Τεράστιοι βάτραχοι που εξετάστηκαν από ειδικούς και δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος τους!!!!

MONSTER NEW JERSEY

 Αυτό εδώ το πλάσμα φωτογραφήθηκε στο Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ και λένε πολλοί ότι είναι ο λεγόμενος διάολος του Νιου Τζέρσεϋ!!!!

BAT 1

BAT 2

Για τους επιστήμονες που επιμένουν ότι δεν υπάρχουν γιγάντιες νυχτερίδες!!!! Υπάρχουν και ποιο μεγάλες όπου και έχω γράψει σχετικό άρθρο!!!! Το θέμα όμως και δω είναι το αν είναι φυσικό προϊόν την μητέρας γης ή γεννητικά μεταλλαγμένα όπως και με το κάθε τι άλλο!!!! ή έρχονται από παράλληλες διαστάσεις!;!

AKRIDA 1

Όπως αυτή εδώ η γιγάντια ακρίδα που κάποιοι ανίδεοι μέχρι σήμερα λένε ότι είναι πλαστή η φωτογραφία τόσα ξέρουν τόσα λένε!!!! Η φωτογραφία είναι αυθεντική του 1937 και το γεγονός έγινε στην πόλη Μάιλς των ΗΠΑ!!!! Βέβαια και αυτό το εύρημα όπως και πολλά άλλα εξαφανίστηκε χάρη των γνωστών αγνώστων Σμιθσόνιανς!!!!

SWORD 1

SWORD 2

Ξίφος Ερρίκου της Βρετανίας που λέγεται ότι έχει δοθεί σε αυτόν από τον Πάπα και κάποιοι λένε ότι είναι το πραγματικό εξκάλημπερ!!!! Κάποιες αναφορές << κρυφές >> το αναφέρουν και ως φωτόσπαθο….. βέβαια αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα εξιστορήσω στο μέλλον!!!! Ένα είναι όμως σίγουρο!!!! Κατασκευάστηκε στο Βατικανό και εδόθει στον Ερρίκο για το ΜΕGAPOLISOMANCY εκείνης της εποχής!!!! Έτσι για να μην προλάβουν κάποιοι << έξυπνοι >> να γράψουν ότι τους κατέβει!!!! ( Άντε για να σας δω τώρα )!!!!

 

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΕΣ!!!!

PLANE 1

Πολεμικό αεροπλάνο τύπου Μέρσεσμιτ και δίπλα του τα λεγόμενα και τόσο θρυλικά ΑΤΙΑ Φου Φάητερς!!!!

PLANES 2

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!!!!

ARMY 1

Από στρατόπεδο στο Ελ Αλαμέιν στην Αίγυπτο!!!!

UFO 1

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!!!!

UFO 2

Και αυτή η εικόνα μιλάει από μόνη της!!!!

UFO 3

Στην Βρετάνια το 1948!!!!

UFO 4

UFO 5

UFO 6

UFO 7

Πράγματι οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!!!! Οοοοο έχω και άλλες πολλές τέτοιες φωτογραφίες από το 1939 έως και το 1949 ίσως σε κάποιο μελλοντικό μου άρθρο να τις αναρτήσω για πρώτη φορά!!!!

 

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΕΙ!!!!

EXORCISM 1

EXORCISM 2

EXORCISM 3

EXORCISM 4

EXORCISM 5

EXORCISM 6

Από τον αληθινό εξορκισμό της Άνναλιζ Μισέλ!!!!

Αυτά για αυτήν την φορά μην νομίζεται ότι δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφικές αποδείξεις!!!! Υπάρχουν κατά χιλιάδες ίσως επανέλθω κάποια άλλη φορά στο μέλλον με ποιο πολλά στοιχεία αποδείξεων από πολλά παράξενα και μυστήρια που περιβάλουν εδώ και χιλιετίες την γη!!!! Αν προσέξατε μόνο λίγα από αυτά παρέθεσα φανταστείτε τι υπάρχει τριγύρω μας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


12 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ!!!! ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ!!!!!

 1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ SAMAN!!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ???

  1. teo!!!!

   ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΘΥ ΜΕΓΛΗ ΣΥΛΟΓΗ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση