ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

Στις  22 / 7/ 20011 ο πρόξενος Νορβηγός Αντερς Μπέρινγκ Μπρείβικ λίγο πριν το δολοφονικό γεγονός ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που ο ίδιος είχε ετοιμάσει για την Ισλαμοποίηση της Χριστιανικής Ευρώπης. Σε ένα τεράστιο μανιφέστο των 1.500 σελίδων δικής του επινόησης(;), αλλά και στο συγκεκριμένο βίντεο , μιλάει για << ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ >>. Η παρακάτω κάρτα του παιχνιδιού των <<  ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ >> να έχει κάποια σχέση;

Δεν είναι η μοναδική κάρτα υπάρχει και άλλη μία που έχει κάποια μικρά στοιχεία , δεν μπορώ να παραθέσω αλλά στοιχεία εκτός από την δεύτερη φωτογραφία της κάρτας του παιχνιδιού. Για να δείτε τι εννοώ και τι είναι το παιχνίδι αυτό δείτε το άρθρο που έχω γράψει με τίτλο  ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!!! Όσοι από εσάς το έχουν δει θα καταλάβετε αμέσως γιατί μιλάω όσοι δεν καταλαβαίνετε δείτε τα βίντεο  στο άρθρο που προανέφερα και θα καταλάβετε και εσείς!!! Μακάρι να είναι μια σύμπτωση αλλά προσωπικά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι………………..!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστέυτε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

    1. ΦΙΛΕ DEEPHUNTER ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ!! ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ……. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΩΝΤΟΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ( !!!!! ) ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ: <>. ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  1. ΦΊΛΕ ΑΙΣΧΎΛΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΎΨΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΘΡΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΏ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΊΓΟΥΡΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση